Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland)

Hi! Ik ben Eveline, 32 jaar, en ik zing momenteel in een harmonygroup van 4 meiden. Wij zingen meerstemmige covers van golden oldies en nieuwe hits. We klinken best goed, maar het komt niet hoger dan een 8. Ik zou graag naar een 10 willen. Daarom zoek ik muzikale mensen die met mij willen zingen in Amsterdam.

Ik zou graag een kleine groep starten met écht muzikale en goede zangers/zangeressen die snel repertoire eigen kunnen maken én een goede stage presence hebben, zodat we samen een soort nieuwe Pentatonix of Og3ne kunnen worden. Harmony hoeft niet saai en koor-achtig te zijn, we kunnen er echt iets vets van maken!

Ik zoek ook nog goede muzikale begeleiding, liefst een gitarist/pianist die vast mee wil doen. Speel ook zelf piano en ken een gitarist, dus moet goedkomen en anders zoeken we vette karaoke-versies. Dus speel je ook een instrument of ben je goed met een schud-eitje? Dan heb je een dikke streep voor.

Arrangementen kunnen we kopen, maar vind ik ook heel leuk om zelf te maken. Tot nu toe van Hallelujah, Imagine, Havana, Love Yourself, Dear Future Husband, The Only One, Someone You Loved en meer gemaakt.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Dan hoor ik graag van je!

Website: withatwistmusic.nl/

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.