Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Limburg, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Golden Earring Tribute

Drummer zoekt band in Maastricht (Limburg) | 137x bekeken

Drummer (52) zoekt de George Kooymans, Barry Hay en Rinus Gerritsen om een professionele Golden Earring tribute band op te richten. De intentie is om het origineel zo goed als mogelijk te benaderen. Heb jij affiniteit met Golden Earring en een zo goed als mogelijke benaderende speelstijl en stemgeluid, stuur mij dan een bericht. Groet, Patrick Tel: 06 22 59 0123

Patrick Gorissen

Gezellige coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 141x bekeken

Hoi zangers, Wij, Exit-9 Coverband, uit Venray/Deurne en omgeving, zijn op zoek naar een ervaren en gezellige zanger. We zijn een nieuwe, recent (half jaar/driekwart jaar geleden) opgerichte coverband. We spelen covers uit de jaren 70-80-90 tot heden, lekker breed van pop tot rock. Denk dan aan: Editors 3 Doors down Volbeat The Outfield Survivor Bruce Springsteen Muse Alannah Myles Anouk Kings … meer »

Joep

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 322x bekeken

Drummer gezocht!Pop-rock coverband regio Roermond zoekt strakke ervaren drummer m/v. Repertoire jaren '70 - '90 en zo breed mogelijk; van Doe Maar tot Thin Lizzy en van Doobie Brothers tot ZZ-Top. Bezetting: drums, bas en 2 gitaristen. Generatie 50+ maar laat dat geen beperking zijn als je 25 bent :-) Eigen repetitieruimte in Roermond waar een Roland TDK-27 repetitieset voor je klaarstaat. Trefwoorden: strak, ervaren, … meer »

Muzikantenbank user GuidoGuido

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Weert - Helmond)

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 149x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

Drummer zoekt band omgeving noord-limburg

Drummer zoekt band in Venlo (Limburg) | 102x bekeken

Als drummer zoek ik een (beginnende) band. Ik hou van soul en funk, jaren 80 maar het mag ook veel breder. Na jaren van vooral thuis repeteren lijkt het me fantastisch om samen met anderen in een band te repeteren en af en toe op te treden. Speel e-Drums (vooral repeteren thuis) maar ook akoestisch. Omgeving Venray - Horst a/d Maas, Venlo, Noord-Limburg.

Muzikantenbank user Patrick SteemersPatrick Steemers

Coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 237x bekeken

Hoi! Wij zoeken een bassist voor de doorstart van onze coverband. De band bestaat uit 2 gitaristen, een drummer en een zangeres. We repeteren om de week op woensdagavond in de omgeving Heerlen. Repertoire: mix van ouwe meuk en meer recente nummers in stijl rock. We komen graag in contact met je!! (Check je spambox voor mijn reactie)

Mark de Bruijn

Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 215x bekeken

Drummer zoekt coverbandHoi, ik ben een 56 jarige drummer, die graag weer in een coverband wil gaan spelen. Het liefst een band die verschillende stijlen pop speelt met in verhouding veel rock. Ik kom uit Brunssum. Op YouTube heb ik een kanaal dat Victor Schols heet. Daar staan veel filmpjes waarop ik te zien en horen ben. Filmpjes van optredens met bands en thuis covers. De laatste zijn voor hier het meeste geschikt omdat … meer »

Victor Schols

Mannen laat je stem horen!

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 462x bekeken

Ons koor Sound ’70 uit Sittard is op zoek naar enthousiaste mannelijke zangers. We zingen o.a. popsongs en Limburgstalig en treden een aantal keer per jaar op. Zingen geeft energie en plezier. Kun je zingen, dan nodigen we je van harte uit op onze repetitieavond! We repeteren op dinsdagavond onder leiding van onze dirigent en combo. Lijkt het je leuk? Of wil je meer info? Stuur dan even … meer »

Gemmy Kissels - Sound70