Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Muzikanten voor seniorenkoor

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 33x bekeken

Seniorenkoor Ultimo zoekt vast muzikanten. Voor onze wekelijkse repetitie op dinsdagochtend in Zoetermeer zoeken we muzikanten (die muziekmaken als hobby hebben) die ons ouderenkoor willen begeleiden. Ons koor is in oktober 2023 gestart, bestaat nu uit ca. 18 leden en we zijn nog aan het groeien. Ons repertoire is voornamelijk Nederlandstalige pop- en rockmuziek. Geïnteresseerd? Neem contact op … meer »

Timo Pronk

Beginnende ‘screamo’ zanger zoekt muzikanten (omgeving Lelystad)

Zanger / Zangeres zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 39x bekeken

Hoi, Ik ben een beginnende scream/growl vocalist en ik wil graag mijn skills ontwikkelen met anderen. In mijn band speel ik voornamelijk lead gitaar maar ik wil graag mijn skills als hardcore frontman ontdekken. Momenteel heb ik een drummer die ook wat meer in deze stijl een project wilt doen maar gitaristen en bassisten zijn erg schaars in onze omgeving. Doom, hardcore en math core is een beetje … meer »

Muzikantenbank user Jim OttenJim Otten

Met grote spoed gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Met grote spoed gitarist gezochtBen jij een ervaren gitarist en helemaal weg van de jaren 80 en beschikt over de nodig ervaring en in staat om ons repertoire snel op te pakken,reageer dan heel snel! Wij zijn jaren 80 band met alleen nummers uit dit tijdperk. Toetsen, Bas, drums, sax en twee lead zangeressen. Repeteren onder de rook van Den Bosch in eigen vol ingerichte ruimte.

Muzikantenbank user EdEd

Bassist gezocht voor beginnende jazz band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Hallo! Ik ben een jazz band begonnen en ik ben nog op zoek naar een saxofonist en een bassist. We hebben al een pianist en een drummer. Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een weekend-middag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Gitarist zoekt Hardrock/Grunge/Punk band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 72x bekeken

Yoo ik ben Jimmy (gitarist) net 24 jaar, Ik ben op zoek naar mensen die vooral eigen muziek willen maken en lekker creatief dingen eruit gooien. Ik haal zelf veel inspiratie uit Nirvana, Green Day, White stripes Opzoek naar een drummer en Bassist Zin om keertje te jammen stuur een bericht! Jimmy

Jimmy

Solo gitarist gezocht voor coverband

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 145x bekeken

Hold Your Horses is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist! Wij zijn een goed ingespeelde coverband met een gevarieerd repertoire van country, pop, blues en rock (n roll). Denk aan Clapton, Eagles, CCR, Herman Brood, the Romantics en Stray Cats. We treden regelmatig op, mn in kroeg settings maar ook bruiloften etc. Onze huidige solo gitarist gaat ons verlaten en dus zijn we op zoek naar een plaatsvervanger. We … meer »

Bart

Gitarist zoekt leuke band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Gitarist zoekt leuke bandHallo, ik ben Albert 71 jr en slaggitarist/backing vocals en zoek een band/muzikanten die 60/70ties nummers willen spelen. Genre; Pop, Rock&Roll;, Country, Ned.talig, instrumentaal enz. ook recentere nummers zijn welkom. Het liefst in een straal van +- 40 km van Den Bosch. P.S. rechts op foto ben ik. -----------------------------------------------------------------------

albert weber