Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Green Day Tribute zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 34x bekeken

Voor een Green Day Tribute Band zijn we (zangeres/gitariste, drummer, gitarist) nog op zoek naar een bassist(e). We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van Green Day en heb je zin om op te gaan treden? Laat wat van je horen en misschien zien we je snel!

Eric Langen

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 32x bekeken

Mijn naam is Eric, ik ben 38 jaar en woon in Heerlen. Ik ben op zoek naar een band om in te drummen. Dit mag een coverband zijn, een band met eigen nummers of een mix. Ik heb veel ervaring met het spelen in een band en met optreden. Mocht je op zoek zijn naar een drummer, dan hoor ik graag van je.

Eric Langen

Wildmen Bluesband zoekt Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Wildmen Bluesband zoekt DrummerWildmen Bluesband zoekt drummer DRUMMERS! Helaas moeten we, wegens omstandigheden, afscheid nemen van onze zeer gewaardeerde drummer Hans, die al 8 jaar bij ons speelt. Dus als je hart bij de Blues ligt en je hebt ervaring, is dit je kans en ben je van harte welkom! We spelen een mix van eigen nummers en covers. Momenteel zijn we bezig met de opnamen van ons derde album. Meer info over … meer »

wildmen bluesband

Band in oprichting zoekt muzikanten omgeving Gennep

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 98x bekeken

Wij zangeres en gitarist willen een amateurband oprichten om samen voor de gezelligheid muziek te maken. Voor ons is het belangrijk dat degene die zich bij ons willen aansluiten gezelligheid, teamspirit en fun hebben in de muziek op de eerste plaats komt. De muziek die we samen te zijner tijd uitkiezen is van de jaren 60 tot heden. Wij zijn samen opzoek naar een drummer(ster), bassist(e), toetsenist(e) … meer »

Maike Hovestadt

Gezocht: zangeres voor allround coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Gezocht: zangeres voor allround coverbandSide Effects is een goedlopende allround coverband uit Oost-Brabant, die zich voornamelijk richt op bruiloften en bedrijfsfeesten. Als allround coverband spelen we echt bijna alles: van pop/rock tot easy listening en van disco tot country, zowel Nederlandstalig als Engels. Wij zijn op zoek naar een nieuwe zangeres, die samen met onze zanger ons repertoire voor haar rekening neemt. Gezien ons repertoire … meer »

Muzikantenbank user Kelly van der HeijdenKelly van der Heijden

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-Dorp

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-DorpHoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Mijn laatste producties zijn: https://open.spotify.com/track/7c3Bd0TpK6iLo5brOHkmcu (Deze is een paar dagen … meer »

Simon Behringer

Rhythm Section!

Bassist en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Rhythm Section!Wij zijn met enige spoed op zoek naar een een strakke drummer en bassist die warm lopen voor onze muziek. We maken symfonische (pop) rock in de breedste zin van het woord en uitstapjes schromen we niet. We zijn niet op zoek naar een' projectmatige' muzikant (en), ego, of voor heel even maar iemand met passie en bevlogenheid, een persoonlijkheid die een bijdrage wil en kan leveren! Er liggen voldoende … meer »

symfonischerock

Zijn hier ook mensen die het leuk vinden om eigen nummers te spelen?

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 139x bekeken

Zijn hier ook mensen die het leuk vinden om eigen nummers te spelen?Hoi muzikanten, Mijn naam is Tanya (48 jaar), en ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om eigen nummers te maken/uit te werken. Ik schrijf zelf teksten en melodieën, met simpele akkoorden erbij zodat ik een idee heb hoe het zou kunnen klinken, maar heb echte muzikanten nodig om het goed tot z'n recht te laten komen. Uiteraard ben ik ook nieuwsgierig naar jullie eigen nummers. Ik houd … meer »

Muzikantenbank user Tanya SteehouwerTanya Steehouwer

Ambitieuze rockband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 110x bekeken

Wij, drummer, bassist en gitarist, zijn op zoek naar een frontman. Iemand die het tof vindt om eigen materiaal te schrijven en hiermee het podium op te gaan. We hebben samen zo’n 7 jaar speelervaring en houden van rock, in de allerbreedste zin van het woord. Van QOTSA, naar Moss, naar The xx tot Led Zep. Stijl kan dus nog alle kanten op, afhankelijk van wat jij inbrengt en wat je wilt :-) Wat … meer »

Pieter