Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Rock-/popband zoekt een ervaren enthousiaste zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 56x bekeken

Ben jij een enthousiaste zanger of zangeres met ervaring (met name 2e stem) en het leuk vindt om 1x per maand op het podium te staan, dan zoeken wij jou! Wij zijn een pop/rock coverband bestaande uit een leadzangeres, drummer, bassist, sologitarist en slaggitarist. Repeteren elke donderdagavond in Borculo. Houden van gezelligheid en bovendien van een goed stuk muziek!. Jou inbreng en talent zullen … meer »

Wouter

Gitarist zoekt zanger(es)

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Ervaren Bassist Gezocht (bluesrock)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 79x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een doorstart van een bluesrock band. Wij (zanger/gitarist en drummer) zijn op zoek een gemotiveerde allround bassist. Zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Samen met de nieuwe bassist zouden we het leuk vinden om de band verder uit te bouwen. Bezetting kan zijn: zang/gitaar/bas/drums/toetsen. Het idee is om tijdens de startperiode 1 keer … meer »

Muzikantenbank user Bluez BabysBluez Babys

Gezocht: Gitarist(e) met goede backingvocals!!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 86x bekeken

New Country band met eigen werk zoekt een ambitieuze gitariste/backing zangeres. De huidige setting: - Zanger/gitarist - Zangeres - Gitarist - Drummer - Bassist Ambitie: Wekelijks optreden in binnen en buitenland. Repetitieomgeving: Wekelijks in Nijmegen Materiaal op verzoek. Alleen bij serieuze interesse graag een PM. Graag horen we van je! #newcountry #gitariste #backingvocals

Thijs

Bassist gezocht !!!!!!!!!!!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 68x bekeken

Bassist gezocht !!!!!!!!!!!Wij zijn Youthful (Lars 16, Onno 17, Maartje .v 17, Maartje v/s. 17.) Wij bestaan bijna een jaar en zijn veel met muziek bezig. We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 en als we onderling wat kunnen regelen repeteren we soms in kleinere groepjes bij iemand. Wij zijn redelijk flexibel, dus als je een keer een repetitie mist is het geen ramp maar communicatie onderling is erg belangrijk … meer »

Youthful

The Crowd zoekt Bandleden

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 100x bekeken

alternative rock, jazz, en andere soorten muziek spelen. Ook heb ik zelf een aantal nummer geschreven. Ik zou graag willen samen werken aan liedjes schrijven met anderen. Wij zijn rond de 20 jaar en zoeken mensen van onze leeftijd wiens passie muziek is. hier kun je een van mijn originele liedjes horen. Wil je een keer met ons jammen en/of lijkt onze band je iets mail naar: thomas-2000@****.nl gr … meer »

Muzikantenbank user Thomas LookmanThomas Lookman

Goeie strot gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 89x bekeken

Hi,wij zoeken een goeie strot voor onze rock coverband. Een strot die door veel ervaring gevormd is. Een strot die ZZ Top, Foo Fighters, Stones, Hendrix, acdc, G&R enzo wil zingen. Wij repeteren in Rotterdam. Uiteraard ibv eigen vervoer.

Eric vd Meijde