Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Drummer gezocht omgeving A'dam-Alphen-Aalsmeer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 19x bekeken

Drummer gezocht omgeving A'dam-Alphen-AalsmeerThe Bamigos is een vrolijke vette coverband die wel van een feestje houdt. We spelen van ABBA tot ZZ-Top en ook een flinke portie Nederpop. Vergis je niet in onze setlijst, wij proberen extra jus te geven aan de oorspronkelijke liedjes. We zoeken een drummer die een lekkere groove kan neerleggen passend bij de diversiteit van onze setlijst. De bandleden (49 t/m 49 jaar) komen uit de regio Amsterdam-Amstelveen-Alphen … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

Zangeres zoekt Band! (Rock/Metal)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 153x bekeken

Zangeres zoekt Band! (Rock/Metal)Bandje: Hallo! Mijn naam is Louise Gouw en ik ben 21 Jaar. Ik heb een hele grote passie voor muziek en ik doe dit al sinds ik heel erg klein ben. Sinds de basisschool doen wij eigenlijk al sinds groep 1 musicals en met zang en op mijn 9e en 10e speelde ik als de vogelverschrikker in ‘The Wizz’ en Miss Hannigan in ‘Annie’. Daarna heb ik kunst school Vathorst College afgerond, en eindexamen … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Drummer beschikbaar

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 93x bekeken

Hallo. Ik ben als drummer beschikbaar voor een nieuw/bestaand project. Genre: funk, blues-rock, rock-classics. Lft.: 50+ Playlist: 60 songs / 3 uren Ervaring: band en podium. Mail of bel maar Han 0622972582

Han Leunk

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Ha! Band, vier ervaren muzikanten (zanger, drummer en twee gitaristen), is op zoek naar een bassist. We repeteren om de week op zaterdagavond in Rotterdam-Noord en spelen vnl. (classic)rock covers van bands als Cream, Zeppelin, Stones en Beatles. Het doel is in eerste instantie lekker oefenen en mooie muziek maken en, als het weer mogelijk is, om ook op te treden. Heb je interesse of vragen? Laat … meer »

Sander van der Vliet

Anime band belgië (ost's, openings en endings spelen)

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 57x bekeken

Hey, I'm posting this because i want to see if there are any people interested in this idea. I really like some openings of anime and I thought that it would be even cooler if we'd practise as a band and play the songs together, we could do this in a studio if somebody has the tools or we could play live. I personally play the guitar and I don't really have much experience but playing anime songs would … meer »

Muzikantenbank user Lucio RCLucio RC

DriftWood zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 94x bekeken

Wij van DriftWood zijn op zoek naar een nieuwe creatieve gitarist. Onze vorige gitarist is er helaas mee gestopt omdat hij zich meer bezig wil gaan houden met andere projecten. We zijn nu ongeveer een jaartje bezig en spelen eigen werk, beetje alternief, beetje rock, beetje 90s rock, iets in die richting in ieder geval. :) Onze bezetting is momenteel Zangeres/gitariste, bassist en drummer, leeftijd … meer »

Pieter Lenting

Opkomende artiest

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 71x bekeken

Opkomende artiestHeeyheey ik ben Sinta😊 Ik ben 17 jaar, Surinaams Afrikaans en woon in Wapenveld. Ik zoek een bandje of een maatje om mee te zingen. En plezier te maken. Ik schrijf ook mijn eigen teksten en dansen is ook mijn ding. Dus van alles wat hahaha. Ik hou van zingen maar doe het niet vaak onzeker dat mensen het niet goed vinden. Dus daar wil ik me overheen leren zetten. Reageer als het je iets lijkt. … meer »

Muzikantenbank user Sintayehu BoeitnietSintayehu Boeitniet