Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Pop/rock feestband Band2Party zoekt geluidsman

Geluidstechnicus gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 49x bekeken

Wij zijn een 10-koppige pop/rock feestband. We treden circa 10 tot 12 keer per jaar op. We beschikken over een eigen 20 kanaals digitale mixer. Op het podium werken we met in-ear. We zijn op zoek naar een eigen vaste geluidsman die als volwaardig bandlid mee gaat naar optredens en het zaalgeluid verzorgd. Vindt jij het leuk om met techniek bezig te zijn en om bij een band te horen neem dan … meer »

Band2Party

THE APPLE beatles tribute band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 69x bekeken

Heb jij Beatles bloed door de aderen stromen? Is jouw stem vergelijkbaar met die van John en/of Paul? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij oefenen regelmatig in Amersfoort. Neem kontakt met mij op en je krijgt de nodige informatie. Tevens wat video opnames om een indruk te krijgen. 06-53429074 https://youtu.be/GEIQtLgDswQ?feature=shared

Muzikantenbank user Hans van BarenHans van Baren

Drummer en zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 308x bekeken

Drummer en zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.NoNonsense is een Goud van Oud rock band uit Weiteveen, gemeente Emmen, Drenthe. Wij zijn op zoek naar een drummer en een zanger. Belangrijke waarden voor ons: gezelligheid, samenwerking, betrokkenheid en circa 8 optredens per jaar. Doelstelling: de boel in beweging krijgen. Wij zijn geen professionals of topamateurs, wel ervaren muzikanten. Fouten mogen worden gemaakt. Daarom oefenen we 1 x per … meer »

Muzikantenbank user Ludo van WijkLudo van Wijk

Ervaren bassist gezocht

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Leuke semi-prof coverband zoekt een ervaren bassist. Pop,latin,soul, old-skool als het maar lekker grooved. Optredens gemiddeld 8 x per jaar. Geen broodspelers. Iemand met commitment naar de band. Voorkeur gaat naar een bassist zonder meerdere bands. Ervaring leert dat dat niet werkt. Leeftijd 40-60 maar dat is slechts een getal;)regio Rotterdam.Zoek je een gezellige, leuke club, stuur een reactie!

Soulvibes

Producer zoekt zanger(es) / rappers

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 92x bekeken

Producer zoekt zanger(es) / rappersBeste mensen, Ik ben een beginnende producer, onlangs getekend bij een record label en werk al samen met verschillende producers over de hele wereld. Ik ben momenteel bezig met mijn tweede EP en zoek vocals. Mijn genres zijn in: Drum n bass, riddim, electro house, brostep, synth/wave (allemaal Dubstep themed). Vereisten: - Wel wat zang/rap ervaring, maar hoeft niet op professioneel niveau … meer »

Muzikantenbank user AmrishAmrish

Coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 86x bekeken

Band met ervaren muzikanten, maar nog geen gezamenlijke live ervaring, zoekt toetsenist(e). Leeftijd: niet belangrijk, zelf zijn we jeugdige 40/50ers. Genre 70/80/90/00 funk, rock, pop met een randje. Doel: paar optredens per jaar en steeds beter worden, maar voornamelijk veel plezier in de oefenruimte! Huidige bezetting: zangeres, gitarist, bassist en drummer. Maak jij het plaatje compleet?

Muzikantenbank user Alain RobertAlain Robert

Nog naamloze Rock & Popcoverband zoekt sologitarist (M/V)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Wij zijn nu met zijn drietjes (zang & gitaar / bas/ drum) en we spelen covers van de zestiger jaren tot nu. We hebben in principe een repertoire van 60 nummers om uit te kiezen. Wij zijn nu met ons drietjes en we zijn goed op elkaar ingespeeld (dus de basis is solide). We repeteren op zaterdagmiddag in (Gebouw T, te Bergen op Zoom). De oefenruimte is professioneel en geoutilleerd met goede backline- … meer »

Marc

Gitarist (rock/hardrock) zoekt medemuzikanten of band

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 102x bekeken

Ik ben op zoek naar 50+ muzikanten (of band) om af en toe eens een keer lekker ongedwongen de remmen los te gooien. Optreden is voor mij geen must maar kan altijd natuurlijk. Qua stijl denk ik aan melodieuze rock/hardrock uit de jaren 80 zoals M.Schenker, Scorpions, AC/DC enz...en jullie eigen voorkeuren natuurlijk. (Op YouTube staat wel het één en ander van mij om te beluisteren maar dat is wat … meer »

Bareld Doedens