Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Classic Rock Cover Band Zoekt Leden!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 81x bekeken

Classic Rock Cover Band Zoekt Leden!Regio Vlaams-Brabant/Antwerpen, leeftijd ~ 17-22 jaar Gitarist & bassist zoeken: - Rythm Gitarist - Drummer - Vocalist/frontman - Keyboardspeler Ons doel: Optreden met covers van classic rock bands, uiteindelijk willen we eigen muziek gaan schrijven in die stijl! Onze huidige setlist bevat nummers zoals: Spirit in the Sky, Slow Ride, Rebel Rebel, maar ook nummers zoals Keep on rocking in a … meer »

Muzikantenbank user Jarne MergaertsJarne Mergaerts

Rockband is op zoek naar een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 60x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een zanger (niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries , U2…. Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van de band : af en … meer »

Ramon Lamers

Drummert zoekt iets anders

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Respect voor alle muzikanten, maar ik krijg zelf een beetje de schurft van Anouk, lenny kravitz en Skunk. Genoeg om niet meer de de stokken te willen hanteren in coverbandjes met hetzelfde standaardrepertoire. Zero gratificatie. Zoek meer iets in stoner, Dirtyblues , Southern rock, hard bluesrock. Bezetting: liefst 1 gitarist, 1 bassist, evt. 1 zangert ( of as ze een flinke schuurdeur heeft 1 zangeres … meer »

Mike

Enthousiaste Drummer zoekt leuke Band in Midden Oost Nederland!

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 80x bekeken

Enthousiaste Drummer zoekt leuke Band in Midden Oost Nederland!DAG LEUKE BAND!, WELKOM OP MIJN ADVERTENTIE. JULLIE ZOEKEN EEN DRUMMER MET EEN BREDE MUZIEKSMAAK? VAN EEN ACCOUSTISCH TRIO OF KWARTET VOOR ALLEEN BUITENOPTREDENS VOLLEDIG CORONA PROOF, VEEL M/V ZANG/SAMENZANG? MET NUMMERS VAN NU EN EEN TRIBUTE SET FLEETWOOD MAC? OF ZIJN JULLIE EEN GROOVY BAND MET FUNK & REGGAE, OF GAAN JULLIE VOOR DE BETERE STONER MUSIC OF ZIJN JULLIE DE EERSTE GLAMMETAL BAND MET DUBBELE … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Ambitieuze alternatieve rock band uit Zuid Holland is dringend op zoek naar een drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 99x bekeken

Ambitieuze alternatieve rock band uit Zuid Holland is dringend op zoek naar een drummerWij, Jeff (gitaar en zang) en Dennis (basgitaar) zijn op zoek naar een ervaren drummer die een uitdaging niet uit de weg gaat. Wij spelen onze eigen muziek, te beluisteren Spotify, aangevuld met een enkele cover. Ons doel is om, zodra het weer mogelijk is, er direct te staan en zoveel mogelijk pop podia onveilig te maken. Ready to rock dus! Daarnaast is het belangrijk dat je input op de nieuw te … meer »

Muzikantenbank user FOTYFFOTYF

Gitarist/zanger zoekt indie rock/indie pop bandje

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 88x bekeken

Ik ben Olaf (18 jaar), Ik speel nu een jaar elektrische en akoestische gitaar. ik wil graag beter worden, dit kan goed door ervaring op te doen in een bandje. verder kan ik ook uit de voeten als zanger en heb ik 2 maanden geleden ook nog een basgitaar aangeschaft maar hier ben ik nog niet helemaal bekend mee. Ik zoek een band die ambitie heeft en zelf graag eigen indie-rock/indie pop nummer … meer »

Olaf Bijnen

Muzikanten gezocht

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Wij ervaren bassist en gitarist zijn op zoek naar een zanger(es) keyboardspeler en drummer om een band te starten, pop, rock, funk gewoon wat we leuk vinden om te spelen, gezien de tijd waar we in zitten zal er waarschijnlijk voorlopig gerepeteerd worden maar hopelijk kan er ook weer eens worden opgetreden, eigen oefenruimte aanwezig in Hoek van Holland met PA, leeftijd niet super belangrijk al zijn … meer »

Muzikantenbank user Mario VanettiMario Vanetti