Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

BASSIST GEZOCHT - voor fifties rockabilly band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 98x bekeken

BASSIST GEZOCHT - voor fifties rockabilly bandHey allemaal. Mijn naam is Lucas, ik ben 31 jaar en een extreem bevlogen liefhebber van de jaren 50. voor een nieuw tof fifties project zijn de drummer en ik opzoek naar een bassist. Het idee is: toffe, swingende, gezellige, rockende hits uit de jaren 50 spelen van alle top artiesten zoals: Elvis, Cash, Perkins, Cochran, Vincent, Powers, Burnette en noem er nog maar een paar op. Liefhebber … meer »

Muzikantenbank user Lucas VerhoefLucas Verhoef

Amsterdamse rockband in oprichting zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 74x bekeken

De band bestaat al uit een zanger, bassist en drummer en wil zo snel mogelijk compleet zijn. Eigen werk is reeds aanwezig en de ambitie van de band is om dat te gaan uitvoeren. Uiteraard staan er ook een aantal covers op het repertoire. De grootste inspiratiebron van de bandleden is Queen. De gitarist die de band zoekt moet van een goed niveau zijn, dat wil zeggen: hij/zij moet in staat zijn om … meer »

Muzikantenbank user Maarten PlugMaarten Plug

Bassist zoekt soul/funk band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 87x bekeken

Bassist zoekt soul/funk bandIk ben net verhuisd naar Amsterdam en nu op zoek naar een bandje om regelmatig muziek mee te maken. Ik heb al in meerdere bands gespeeld, waaronder een big band en ben nog actief in een andere soul/funk cover band. Muziek stijlen waar ik van houd zijn o.a. soul, funk, blues en surf. Verder vind ik het leuk om in een band met blazers te spelen en bassisten die me inspireren zijn bijv. James Jamerson, … meer »

Muzikantenbank user JoostJoost

Gitarist zoekt band Limburg streek leudal

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 70x bekeken

Ik ben een 16 jarige gitarist die erg gedreven is, speelt vooral blues rock, maar vind jazz en eigenlijk alle stijlen we interessant, ben niet van metal. Ik ben een snel lerende gitarist die graag met een band zou willen spelen, ik zou graag eigen liedjes spelen en covers. geïnteresseerd? laat het weten

Mitch verkoelen

Drummer gezocht voor rockband in Breda

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Drummer gezocht voor rockband in BredaHoi Drummers outdear in Breda en omgeving, Wij van Superstation zijn afgelopen jaar fanatiek begonnen met het maken van eigen rocksongs. Momenteel is de set kompleet om te gaan gassen op de podia. Echter heeft onze drummer aangegeven om gezondheidsredenen het niveau niet meer aan te kunnen en te willen stoppen. Dus zijn we nu op zoek naar een drummer die niet alleen maar recht toe recht aan drumt … meer »

Muzikantenbank user Taco VledderTaco Vledder

Coverband zoekt met spoed Zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Wij zijn een coverband die op zoek is naar een enthousiaste zanger in Breda of omgeving. Ons brede repertoire bestaat uit covers vanaf jaren 80 tot heden. Enkele voorbeelden v bands: Pearl Jam,U2,Kensington,the Cure Black Crowes, Red Hot Chili Peppers, INXS, Bowie, Live, Scene, Stone Temple Pilots.Geen metal, grunge en punk. Huidige bandsamenstelling: gitarist, drummer, bassist en toetsenist. We … meer »

Bert Mommers