Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Goes (Zeeland) | 347x bekeken

Vanilla Queen is een Zeeuwse Coverband, die sinds 2015 bestaat. De band bestaat uit Peter, Kenny en Randy Heerenthals, Quinten Meulblok, Jeroen van der Stel en Nick Soeters. Ze spelen Covers met een hoog dans- en meezing gehalte! Wij spelen van reggae tot rock en van rock tot ska. We hopen graag via deze weg een toetsenist te vinden Neem gerust contact op 0631044533

Kenny heerenthals

Zanger zoekt muzikanten voor z.am (Kaseko,calypso,soca,soul .....) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 52x bekeken

Ervaren zanger zoekt ervaren muzikanten voor zuid/Amerikaanse i.o. band om o.a. kaseko,soca,calypso,reggae,soul,merengue enz... om een zeer goede dans/party band op te zetten met de bedoeling regelmatig optredens o.a. verjaardagen,feesten kortom overal waar deze muzik gewild is. Belangrijk is wel dat de muzikanten partij (backing vocals) moeten kunnen geven dus enige zang ervaring is een pre. Ook … meer »

Ike.

Startende Post / sludge / stoner metal band op zoek naar gitarist en bassist

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 325x bekeken

Startende Post / sludge / stoner metal band op zoek naar gitarist en bassistWij zijn een duo, bestaande uit een gitarist (Freek, 24 jaar) en drummer (ikzelf, 26 jaar), die nog zoeken naar een gitarist en bassist in Rotterdam en omgeving om een band op te richten (leeftijdcategorie 20/30 jaar, als je daar enkele jaren van afwijkt, schroom dan ook niet om te reageren). Eigen muzikale ideeën stellen wij zeer op prijs en als je ook lyrics schrijft of vocals tot je wilt nemen … meer »

Muzikantenbank user Jamie KobićJamie Kobić

Sjeale zeiver punkrock band "Linkshangendj" zoekt drummer

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 99x bekeken

Sjeale zeiver punkrock band Lust je een biertje en kun je op een drumstel slaan; dan ben jij de man (of vrouw) die we zoeken! We spelen al 7,5 jaar bestaande (punkrock) nummers met eigen ludieke teksten. Tevens staat entertainment bij ons in een hoog vaandel, waardoor we allerhande onzinnige stage-acts op de bühne vertonen. De muziek zit vrij goed in elkaar maar de stage acts zijn verre van professioneel en dat maakt ons … meer »

Rocco

Pianist zoekt leuke gemengde (jazz/soul/funk) band/combo met jonge mensen (25-40)

Toetsenist zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 140x bekeken

Pianist zoekt leuke gemengde (jazz/soul/funk) band/combo met jonge mensen (25-40)Hoi! Ik (37,man,uit Hilversum) speel al een tijdje piano (20 jaar?) en met name Jazz/blues/funk/pop, wat ik heel leuk vind! Ik zit in twee muziekgezelschappen (1 jazz band, en 1 jazzworkshop) waar ik muziek maak met met name mannen boven de 50, wat erg leuk is, maar ik mis daarnaast toch een beetje de diversiteit,creativiteit en levendigheid van wat jongere mensen (ikzelf ben 37) en een gemengde groep … meer »

Muzikantenbank user Arie KattenbergArie Kattenberg