Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 26x bekeken

Wij, zangeres, gitarist, bassist, toetsenist en drummer, zijn wegens bet vertrek van onze huidige zangeres op zoek naar een soulvolle zanger(es) en/of achtergrondzangeressen/ zangers. Wij zijn een band met muzikanten die allemaal hun sporen wel hebben verdiend, graag lekkere soul, disco en wat rock muziek willen spelen, af en toe het podium op, maar geen druk meer willen voelen en vooral veel plezier … meer »

Regine van Dodewaard

Funky creatieve gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 25x bekeken

Funk soul RnB Rock band, Zoekt een creatieve gitarist. We spelen covers in een kleine bezetting. Wat het band bijzonder maakt is onze jonge bassist (12). Vergist je niet de band groove. We zoeken een doorzetter die samen met ons mee wil groeien . Mensen die snel opgeven niet melden aub. We wachten op je .!!!

Randell Sambo

Timeshake zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 44x bekeken

Allround coverband Timeshake zoekt zangeres(30-45jaar). Omgeving Nijmegen. Wie zijn wij? 5 ervaren muzikanten die op de woensdagavond met een hoop humor repeteren (in een eigen oefenruimte) om liefst 1- 2x per maand op te treden. Ben jij de frontvrouw die wij zoeken? Kom dan een keer mee repeteren! Tot gauw! Oh ja: kijk anders even op www.timeshake.nl Mailen kan ook:Info@*********.nl

Patrick

Gezocht Pianist / Toetsenist voor singersongwriter (worship)

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 43x bekeken

Gezocht Pianist / Toetsenist voor singersongwriter (worship)Ik ben op zoek naar een pianist om samen met mij mijn eigen nummers te spelen. Het zijn vaak liedjes in een kleinkunst stijl met een christelijk boodschap of een boodschap over het leven. Het doel is om vooral in de avonden, liefst op vrijdag kleine huiskamerconcerten te organiseren of om in een kerk of kleine zaal te spelen. Naast het zingen van de nummers zal ik zelf ook de avond aan elkaar praten … meer »

Muzikantenbank user Kristel van KlaverenKristel van Klaveren

Gitarist op zoek naar blues & rock

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 75x bekeken

Gitarist op zoek naar blues & rockGitarist van 46 jaar is op zoek naar band/ of bandleden in de regio Arnhem. Ben 15 jaar geleden actief geweest in een coverband en wil nu de draad weer oppakken. Ik ben nog wel een beetje roestig maar wel gedreven. Plezier maken en van elkaar leren om later een mooi stukje muziek neer te zetten lijkt mij een mooi streven. Ik speel soms ook wel eens bas maar dat stelt nu nog niet veel voor, maar je … meer »

Richard de Wit

Poprock band zoekt een toetsenist in Eindhoven of omgeving

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 60x bekeken

We zijn SHERPA, een band uit Eindhoven. We spelen nu ruim 20 jaar samen en hebben bijna onze 3e cd klaar. Wij noemen het poprock. Verderop staat een link naar een plek waar je de eerste twee cd’s kunt beluisteren. We spelen nu nog in een klassieke bandformatie: drums, bas, slaggitaar en sologitaar. We zijn op zoek naar een toetsenist om in de toekomst onze mogelijkheden verder uit te breiden. We … meer »

Roel Klinkhamer