Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Bassist bied zich aan

Bassist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 51x bekeken

Beste Mede Muzikant, Ik ben Jeffrey 23 Jaar jong en (Contra) Bassist. Ik zelf speel al 7 Jaar bass, waar van 5 Jaar inval werk bij bandjes. Wat zoek ik: Een band die een (Contra) Bassist zoekt. Ik hoef er niet voor betaalt te krijgen. Ik wil wel serieus aan de slag met muziek maken. En zoek een band die optredens doet. Ik wil ook me ei kwijt kunnen in de muziek stijl maakt me niet uit Wat … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

The Tune zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 46x bekeken

The Tune zoekt een toetsenistHe muzikant! Wij zijn een 3 koppige band uit Hoorn die nu al iets langer dan een jaar actief is, en we hebben inmiddels al aantallen nummers en optredens gehad. Wij zijn om te omschrijven een pop/rock band, maar wat we maken is singer-songwriting muziek maar dan ver-rockt. Het enige wat we nog zoeken wat onze muziek voller maakt is een toetsenist die: - het begrip ‘less is more’ begrijpt - … meer »

Muzikantenbank user Stijn GroenlandStijn Groenland

Bass player looking for a band active in gigs

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 52x bekeken

Bass player looking for a band active in gigsI have been playing bass for several years (mostly rock and pop). I am now looking for a band interested in playing gigs on a regular basis. The following are excerpts from music that I played: https://www.dropbox.com/s/5vbkub1hg3pnu9q/Duke%20Scarlet%2021st%20Century%20Schizoid%20Man.mp3?dl=0 https://www.dropbox.com/s/ut4htmf7m55dgab/Duke%20Scarlet%2C%20Libertango%20%28estratto%29.mp3?dl=0 https://www.dropbox.com/s/43j5stgl27aak2v/Duke%20Scarlet%20-%20Red%20%28King%20Crimson%29.mp3?dl=0 https://www.dropbox.com/s/29yg94r8xuohzug/FoF%28excerpt%29.mp3?dl=0 https://www.dropbox.com/s/94a1hi8kamqxk1r/Laura%20non%20c%27e%27.mp3?dl=0 https://www.dropbox.com/s/2h65eetxrfwyhn9/yknuF%20%28Carpe%20Diem%29.mp3?dl=0 Interested … meer »

Muzikantenbank user Enzo De FlorioEnzo De Florio

Classic Rock coverband Purple Rockz zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 56x bekeken

Purple Rockz (zang, gitaar/toetsen, bas en drums) speelt met veel verve rockcovers die iedereen meeneemt naar de jaren van de echte muziek, voornamelijk de 70’s en 80’s(plus uitschieters naar beneden en boven). Wij hebben een liefde voor rauwe strotten, stevige gitaar-riffs, rochelende keyboards en een pompende ritmesectie en zien graag ons publiek daarop meedeinen en zingen! Alleen…een van … meer »

Backbeat

Zangeres gezocht!!

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 90x bekeken

Zangeres gezocht!!Xclusive, de top 100 coverband uit Assen is al een tijdje op zoek naar een ervaren en enthousiaste frontvrouw.Xclusive bestaat uit 9 muzikanten, beschikt over een eigen oefenruimte (oefenen op woensdagavond), een professionele crew en treedt op van bruiloft tot feesttent.

Robert

Gitariste zoekt band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 66x bekeken

Hey allemaal, ik ben Juliëtte. Ik ben 17 jaar oud en speel inmiddels 9 jaar (elektrisch) gitaar. Door de jaren heen heb ik in meerdere bandjes gespeeld maar ik ben nu op zoek naar een iets professionelere band. Ik heb veel eigen gear, vind het leuk om nummers te schrijven en ik speel graag (improvisatie) solo's. Na een paar jaar optreden te hebben met covers lijkt het me leuk nu ook eigen nummers … meer »

Juul v.W.

Word jij de frontman van One Night Band?

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 117x bekeken

Word jij de frontman van One Night Band?Een gezellig cafeetje, festival of galafeestje: daar zouden wij als One Night Band graag te vinden zijn. Wij zijn vijf gemotiveerde jongens uit Schijndel en omgeving (16 t/m 19 jaar). We zoeken een leuke frontman. We spelen covers: denk aan feest- en meezingnummers, afhankelijk van het publiek, maar ook ABBA, Queen, Muse of de Red Hot Chili Peppers. Het genre is dus pop/rock. Eigen nummers in de … meer »

Muzikantenbank user One Night BandOne Night Band

Drummer en bassist zoeken slag/solo gitarist en zanger

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 88x bekeken

Hallo Wij zijn een drummer (39) en bassist (51) die i.v.m werk geen tijd hebben om wekelijks te repeteren maar toch nog graag wat willen gaan doen. Wij zijn daarom dus op zoek naar een slag/solo gitarist en een zanger die net als wij 1 x in de 3 of 4 weken willen repeteren of muzikanten die naast hun huidige band er iets bij willen doen. Onze muzikale voorkeur is Rock,Blues Rock denk aan AC/DC, Status … meer »

Muzikantenbank user leonleon