Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Saxofonist(e) gevraagd

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 35x bekeken

De 8-koppige Swing Brass Band "Curly Kale" zoekt een saxofonist(e). Dat mag een Altsax of Tenorsax zijn. De muziek die we maken is voornamelijk swing, blues, popcovers, funk en ballads. De bezetting is: Trompet, Trombone, Tenorsax, Klarinet, Banjo/gitaar, Drums en Zangeres. Het repertoire bestaat o.a. uit: Route 66 - My two feet - Everybody loves my baby - Under my skin - I'm your woman - I just wanna … meer »

Muzikantenbank user Peter PPeter P

Zangeressen gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 45x bekeken

Zangeressen gezochtVoor een videoclip van Assepoester/Cinderella ben ik voor de stemmen van de stiefzussen op zoek naar 2 zangeressen met een krachtige, harde stem, die DURVEN te zingen, en hoge uithalen makkelijk kunnen halen. Wat is de bedoeling? Mail bij interesse naar imfineproductionsinfo@*****.com. De instrumentale versie + het originele nummer waar het allemaal om draait wordt naar je toegestuurd. De bedoeling … meer »

Muzikantenbank user Kaylee EmbregtsKaylee Embregts

Gezocht: tenorsaxofonist voor saxofoonkwartet Amsterdam

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 35x bekeken

Speel jij tenor saxofoon? Heb jij ervaring in samenspel en kun jij noten lezen? Per direct zoek ik voor mijn saxofoonkwartet een tenorsaxofonist. Wij repeteren iedere donderdag in Osdorp (muziekschool Amsterdam) tussen 18.45u en 19.45u. Ons repertoire is een mix en bestaat uit American Folk Songs, Jazz en Klassiek. Speel jij wel saxofoon, maar heb je geen tenor? Dan is er de mogelijkheid om te huren. … meer »

Krabben

BB-Cool zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 51x bekeken

BB-Cool zoekt achtergrondzangeresBBCool is een Udense coverband die elk optreden tot een feest maakt. Wij spelen soul/disco/rock covers met passie en verzorgen een Joe Cocker tribute die bijna niet van de echte te onderscheiden is! Door onze ruime bezetting met een blazerssectie, combo en meerstemmige zang kunnen wij elk gewenst optreden verzorgen. Wij zijn op zoek naar een ervaren achtergrondzangeres die alle stijlen beheerst en … meer »

Henrie Doreleijers

Radio-DJ zoekt muzikanten voor in radioshow (RTV-Apeldoorn)

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 41x bekeken

Hallo iedereen, Ik zal mij kort voorstellen. Ik ben Joost de Wilde en ik maak elke vrijdagavond voor RTV-Apeldoorn het radioprogramma; 'Wild het weekend in'. Een breed programma dat over van alles en nog wat gaat. Wekelijks zoeken wij artiesten, dj's en muzikanten die zich graag laten horen aan het grote publiek tijdens de show. Ben jij iemand die dat leuk lijkt en zou je wel een keer langs willen … meer »

Joost de Wilde

David Sylvian's Japan liefhebbers gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 76x bekeken

Ik ben op zoek naar drummer, gitarist, bassist, en toetsenist om een JAPAN-tribute band op te zetten. Geen look-a-likes maar muzikanten die gek zijn van deze (stijl) muziek. Heb je net als ik veel podium-ervaring en/of beheers je je instrument net zoals de originele leden van Japan, reageer dan. Oefenruimte met backline en alle benodigheden zoals in-ear monitoring, PA en Licht, geluidsman(nen) heb … meer »

Burgwal