Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Zangers gezocht voor akoestisch duo muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 108x bekeken

zangeres gezocht om akoestisch duo mee te vormen, denk aan pop jazz rock muziek in akoestisch jasje bv. noray jones, john mraz u2 krezip maar ook evt nederlandstalig ik ben zelf gevorderd gitarist, niveau gevorderd doel optredens omg, Oisterwijk /Tilburg/Den bosch leeftijd tussen 25 - 40 jr Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

daan Wiel van de

Bassist (42) zoekt band met eigen werk

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 99x bekeken

Bassist (42) zoekt band met eigen werkHoi, Ik ben Arjan, 42 jaar en bassist sinds 1998 en heb een vraag: Weet jij of iemand in je omgeving nog een leuke band (met uitsluitend eigen werk) in de omgeving Groningen die op zoek zijn naar een bassist? Want na ruim 3 jaar zit ik helaas nog steeds zonder vaste "eigen werk" band (en dus ook optredens) maar de behoefte om dit weer te gaan doen is er nog steeds, vooral nu de festivals er weer … meer »

Muzikantenbank user Arjan SchepenaarArjan Schepenaar

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 153x bekeken

Band zoekt bassistBeste bassisten, Wij zijn HydroJam. Een rockband bestaande uit een drummer, een zanger/slaggitarist en een leadgitarist. Helaas heeft onze bassist ons moeten verlaten. Daarom zijn we opzoek naar een nieuwe bassist! We spelen covers van oa: Arctic Monkeys, Muse en CCR. Ook zijn we bezig met eigen muziek. We hebben ook al een paar optredens achter de rug en we willen natuurlijk snel weer het podium … meer »

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken

RockDrummer gezocht voor Classic- Hardrock en hits waar we rocknummers van maken

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 115x bekeken

RockDrummer gezocht voor Classic- HardRock en hits/niet rocknummers waar we zelf een rockversie van maken. In de stijl van Triggerfinger en Clutch. Dit om zo te komen tot een te gekke set. Ik ben nieuwe een vette band aan het oprichten en heb inmiddels een zangeres en bassist gevonden. Alleen de drummer ontbreekt nog. Zelf speel ik al meer dan 10 jaar gitaar in een band met +/- 6 optredens … meer »

Jim and Les

Drummer gezocht voor gezellige coverband met breed repetoire

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 137x bekeken

Wij hebben een mooie repetitieruimte (kosteloos) met eigen audioapparatuur. Wij zoeken met spoed een nieuwe drummer met enige (band)ervaring en een zanger/zangeres. Wij hebben een leuke setlist, repeteren één keer per week, staan open voor alle leeftijden en zijn flexibel wat muziekstijlen betreft zodat iedereen voldoende ruimte krijgt voor eigen nummers. Bij onze stijl moet je denken aan Rolling … meer »

John Keulen

Toetsenist voor olschool funk

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 68x bekeken

Toetsenist gezocht met hart voor oldschool funk en groove. In het subgenre Deepfunk/Rare groove. Om in regio Eindhoven wekelijks te jammen, wanneer zover ook optreden. Dit is voor muzikanten die liever in een kleine bezetting bijv 4 man superdiepe dansbare funk grooves zoeken. Niet zozeer een veelkoppige, meer mainstream funk band. Dus veel lekker spelen en eigen nummers maken staat voorop. Leeftijd … meer »

G Hendriks