Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Ervaren drummer zoekt band regio Nijmegen/DenBosch/Eindhoven

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 45x bekeken

Ervaren cover drummer 37jr (20+ jaren drum ervaring) opzoek naar gezellige relaxte coverband. Kan ook 2de, 3de of 4de stem doen indien gewenst. In bezit van vervoer en materiaal. Liefst band met eigen vaste repetitie ruimte. Af en toe tot regelmatig optreden omdat we er niet van leven maar ook gewoon een baan hebben. Gezellig samen komen om mooie nummers te spelen met veel plezier en een … meer »

Muzikantenbank user Jozef van BreugelJozef van Breugel

Band zoekt bassist + toetsenist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 87x bekeken

Band zoekt bassist + toetsenistWij zoeken een toetsenist en bassist (en eventueel nog een extra zanger) om een band mee te beginnen in Amsterdam. We bestaan uit een zangeres, drummer en gitarist (allemaal rond de 26 tm 28) en hebben allemaal al in verschillende bands met elkaar gezeten. We willen ons gaan focussen op pop/rock/funk die zowel lekker luistert als speelt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Toto, Fleetwood Mac, David Bowie … meer »

Peter

Band Oprichten, Muzikanten gezocht!

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 78x bekeken

Hee, ik ben Tamia ik ben 14 jaar oud en ik kom uit Ede. Ik speel 2 jaar gitaar en mij lijkt het tof om een bandje op te richten. De muziek waar ik van hou is Alternative/Indie/Garage/(Pop) Rock. Bands zoals Indian Askin, Tape Toy, Teddy’s Hit, EUT, Canshaker Pi, Yip Roc, Love Couple, Jett Rebel, Lucas Hamming en Kensington vind ik erg gaaf. Ik zoek mensen rond mijn leeftijd die een bandje op willen … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

S.O.U.L. zoekt een zanger(es) met power!

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 191x bekeken

S.O.U.L. zoekt een zanger(es) met power!Wij van S.O.U.L. zijn op zoek naar versterking van het vocale front (M/V). Ben je tussen de 20 en 40 jaar, heb je voldoende ervaring en heel veel zin om in een toffe band te komen zingen, lees dan snel verder! De audities zijn (ovb) gepland op woensdagavond 8, 15 of 25 januari 2020. S.O.U.L. is een band met ervaring. We weten een mooi feestje te bouwen op grotere feesten en partijen en kleine festivals. … meer »

Brigitte Broijl

Gitarist zoekt (cover)band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Gitarist zoekt (cover)bandIk ben Paul, 28 jaar, woonachtig in Rotterdam en ik speel al een hele tijd gitaar. Ik heb rond mijn 20e in een coverband gespeeld. In deze coverband speelde we pop, soul en rock. Deze band ging na een aantal jaar en wat optredens uit elkaar en sindsdien heb ik vooral zelf thuis gespeeld. Momenteel ben ik actief op zoek naar een band (in oprichting) die vooral funk, soul en disco speelt, denk aan … meer »

Muzikantenbank user Paul GraumansPaul Graumans