Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist en drummer gezocht.

Bassist en Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 41x bekeken

Rockabilly/rock/alternative. Het gaat vooral om het maken van eigen songs. Maar af en toe een cover is zeker geen probleem. Ben zelf een 19 jarige gitarist/zanger uit de omgeving van dordrecht. Voel je vrij om een bericht te sturen als je interesse hebt. Je kan mij bereiken op insta: bentim1303 of via 0615293156

Benjamin Timmer

Muzikanten gevraagd voor nieuwe band in Veenendaal

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 55x bekeken

Beschrijving Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Onze liedjes zijn theaterliedjes/luisterliedjes Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. Je bent als het ware een deel van een kruidenrekje met … meer »

Muzikantenbank user Hans DekHans Dek

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 44x bekeken

Commercieel ingestelde coverband zoekt een ervaren toetsenist. Wil jij deel uitmaken van een leuke groep en heb je podiumervaring dan zoeken wij jou. - Je vindt een breed repertoire leuk (pop. rock, dance classics, ned etc) - Je hebt je spullen op orde en in bezit van vervoer - Je kunt/wilt spelen met aanvullende tracks en in ear - Je hebt ervaring in een coverband - Je wilt regelmatig het podium … meer »

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

Bassist(e) en/of toetsenist gezocht voor groove/rock band

Bassist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Ik (zanger/gitarist) ben samen met een te gekke drummer op zoek naar een perfecte aanvulling in de vorm van een bassist(e) en/of toetsenist. Wij zijn ervaren muzikanten met eigen werk, meerdere albums gemaakt en hebben nu nieuwe songs en ideeën klaar liggen om uit te werken met jou. Met eigen studio voor opnames en repetities. Het lijkt ons te gek om alles meer organisch aan te pakken, vanuit het … meer »

Muzikantenbank user JACEJACE

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 125x bekeken

Wij (drummer & gitarist) zoeken een zanger en bassist om de line-up compleet te maken. Muziek in de stijl van Meshuggah tot Deftones, termen als Math, hardcore, ambient, industrial, melodic. Fun (!) maar met een professionele insteek. Doel: album opnemen en live shows. Check hier een korte snippet-mix van onze demo-songs om een indruk op te doen: https://youtu.be/jTO7n8aNURc?si=1C9PdspsBa_zOxbP Verder: … meer »

nevez

*Opstartende Grunge/Punk/Altrock band zoekt zanger en bassist*

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 92x bekeken

Heyhalloo. Wij (2 gitaristen en drummer) zijn een opstartende band en we zoeken nog een bassist en zanger in de buurt van of in Limburg. We spelen voornamelijk Grunge, punk en altrock (Denk aan dingen als Nirvana, Misfits, Weezer etc) en we repeteren in een oefenruimte in Stein. We zijn zelf 20,18 en 17 jaar oud dus iets rond die leeftijd zou fijn zijn, het liefst tot de 30. Heb je interesse? Laat … meer »

Muzikantenbank user Niek FriederichsNiek Friederichs

Gitarist/zanger en bassist zoeken melodische metalband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Wij zijn op zoek naar een metalband met veel ruimte voor lekkere riffs en melodieën. Op gitaar en bas hebben wij al geruime tijd ervaring. Op het gebied van zang iets minder lang, maar dat ben ik aan het ontwikkelen. Enkele bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld Virgin Steele, Judas Priest, Annihilator en Overkill etc. Is jouw band op zoek naar een gitarist en een bassist, of ben je … meer »

Jori

Toetsenist/Toetseniste

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 76x bekeken

Bluesrock/Poprock Coverband Zoekt Toetsenist/Toetseniste met band en podium ervaring. Wij zijn nog in de oprichtings fase maar wel compleet Drummer Bassist 2 Gitaristen Sax/Dwarsfluit zang 2de stem lead Zangeres. Reperteren doen we in Popradar Den Haag elke week. Reageren is meer info setlist telnr leeftijd categorie 50 jaar en ouder. Groetjes.

Muzikant

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 151x bekeken

Ben jij een ervaren drummer, heb je vlieguren gemaakt in een coverband en je spulletjes op orde? Dan zijn wij misschien een goede match. Wij zoeken met spoed een drummer die regelmatig het podium op wil, het leuk vindt om een breed repertoire te spelen, een teamplayer is, zich goed kan voorbereiden, kan spelen met clicktrack, zich thuisvoelt op events in zalen, besloten feesten en feesttenten en … meer »

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband