Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor rockband in Breda

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Drummer gezocht voor rockband in BredaHoi Drummers outdear in Breda en omgeving, Wij van Superstation zijn afgelopen jaar fanatiek begonnen met het maken van eigen rocksongs. Momenteel is de set kompleet om te gaan gassen op de podia. Echter heeft onze drummer aangegeven om gezondheidsredenen het niveau niet meer aan te kunnen en te willen stoppen. Dus zijn we nu op zoek naar een drummer die niet alleen maar recht toe recht aan drumt … meer »

Muzikantenbank user Taco VledderTaco Vledder

Coverband zoekt met spoed Zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 92x bekeken

Wij zijn een coverband die op zoek is naar een enthousiaste zanger in Breda of omgeving. Ons brede repertoire bestaat uit covers vanaf jaren 80 tot heden. Enkele voorbeelden v bands: Pearl Jam,U2,Kensington,the Cure Black Crowes, Red Hot Chili Peppers, INXS, Bowie, Live, Scene, Stone Temple Pilots.Geen metal, grunge en punk. Huidige bandsamenstelling: gitarist, drummer, bassist en toetsenist. We … meer »

Bert Mommers

GR!P zoekt nieuwe toetsenist(e)!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 68x bekeken

GR!P zoekt nieuwe toetsenist(e)! Wie zijn wij: GR!P is een veelzijdige coverband uit Rotterdam. We brengen vooral bekend repertoire vanaf de jaren ‘70 tot vandaag. Van een dansbare soul-/discohit, een ontroerende ballad tot een kneiter van een rock (‘n roll) hit. We hebben het allemaal. Met onze 8-koppige band geven we ieder nummer de energie die het verdient. Check voor meer info, foto’s … meer »

GRIP - Patrick

Drummer / cajonspeler/ Percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 85x bekeken

Drummer / cajon speler gezocht. Voorkeur 55+ voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning. Ook is een violist (e) (fiddler) erg welkom . Het gaat om akoestisch of waar nodig licht versterkte muziek. Accordeon , basgitaar , el – gitaar en akoestische gitaar zijn bezet. We repeteren voorlopig in Boekel en op termijn Eindhoven. Leeftijd en ervaring is niet echt belangrijk … meer »

Ad

Violist . (fiddler) gezocht.

Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 69x bekeken

Violist . (fiddler) gezocht. Voorkeur 55+ voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning. Ook is een Drummer / cajon - speler erg welkom . Het gaat om akoestisch of waar nodig licht versterkte muziek. Accordeon , basgitaar , el – gitaar en akoestische gitaar zijn bezet. We repeteren voorlopig in Boekel en op termijn Eindhoven. Leeftijd en ervaring is niet echt belangrijk . … meer »

Ad

Drummer gevraagd

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 153x bekeken

Wij zoeken voor onze band een gemotiveerde drummer die ook thuis is in backing vocals. We spelen pop-rockmuziek uit de jaren 60 – 70 zoals: Janis Joplin, Beatles, Stones, Shocking Blue, Jefferson Airplane, Van Morrison, CCR. Bezetting: 2 gitaristen, bassist, toetsenist en zangeres. Allen ervaren muzikanten! Onze leeftijd ligt tussen de 45 en 65 jaar. Gezelligheid en goede verstandhouding is voor … meer »

SoLaTi