Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 573x bekeken

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!Ik heb de ambitie om een vette allround coverband op te richten. Ik heb onwijs veel zin om te spelen op feesten, bruiloften en evenementen. Ik zelf ben een drummer van 36 met veel ervaring. Wat zie ik voor me: - Een grote band! Ideaalbeeld 2 vocalisten (m/v, v/v), drums, gitaar, bas, toetsen en als het allemaal te vinden is, blazers en percussie! Het echte werk! - Een uitgebreid repertoire van vroeger … meer »

Muzikantenbank user Ferry de JongFerry de Jong

De Delta Swing Band is op zoek naar diverse blazers

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 25x bekeken

De Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland

Opstartend project zoekt bassist en vocalen!

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 39x bekeken

Drummer, gitarist en toetsenist zijn opzoek naar een basser, en eventueel (bij voorkeur) mannelijke vocalen! We hebben het halve idee gekregen om eens wat met nederpop te doen. Dit is dus uiteenlopend van Acda en de Munnik tot de Jeugd van tegenwoordig. We hebben laatst eens een rits nummer op rij gezet waar wij wel wat mee willen. Bedoeling is om 1x in de 2/3 weken een avondje te oefenen, … meer »

Djurre

The BluesBones zoeken Drummer

Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 44x bekeken

The BluesBones zoeken DrummerThe BluesBones zoeken Drummer The Bluesbones zijn op zoek naar een nieuwe drummer. professionele houding nodig en ook veel vrije tijd. De band speelt regelmatig in het buitenland en gaan 2 x per jaar een week op tour. Repetitie’s gaan door in Wijgmaal Vlaams Brabant) 1x per 2 weken. check onze website voor meer info over de band. www.thebluesbones.com enkel serieuze en ervaren kandidaten … meer »

Muzikantenbank user Nico De CockNico De Cock

Gezocht: keyboardspeler en/of zanger(es)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 54x bekeken

Gezocht: keyboardspeler en/of zanger(es)De Groove Messiahs, een soul/funk/groove groep uit West-Vlaanderen, zoeken een sympathieke zanger(es) en een funky (maar daarom niet minder aangename) keyboardspeler. We spelen op dit moment covers van vergeten/minder bekende pareltjes, maar het is de ambitie om ook eigen nummers te brengen. Check https://soundcloud.com/groove-messiahs om een idee te krijgen van onze sound. We repeteren in Hertsberge … meer »

Johan Bekaert

Muzikanten gezocht voor Circus tournee (vast werk voor minimum 2 jaar)

Accordeonist, Bassist en Blazer gezocht in Antwerpen (België) | 265x bekeken

Muzikanten gezocht voor Circus tournee (vast werk voor minimum 2 jaar)Volgend jaar staat er een bijzonder project te gebeuren. Een samensmelting van afgestudeerde circusartiesten, dansers, live muziek en de oudste circusfamilie van Belgie. De voorstelling zal plaatsvinden in een grote Chapiteau en zal het jaar rond toeren in Vlaanderen en misschien daarbuiten. Als je er ooit van hebt gedroomd op pad te gaan met het cicus, dit is je kans. Het project is voor minimum … meer »

Bram

Pokey and the headlights zoekt nieuwe Frontman!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 54x bekeken

Pokey and the headlights zoekt nieuwe Frontman!Pokey and the Headlights, is een zes koppige Schijndelse coverband die rockt, rollt en er op los swingt en een sfeermaker bij uitstek is. Zeer bewegelijke muziek die zijn uitwerking heeft op het publiek, en door de afwisseling van instrumenten kun je niet stil blijven staan. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit aanstekelijke feestmuziek met de ska van Madness tot de surfmuziek van Dick Dale, … meer »

John

Gitarist gez

Gitarist gezocht in Tiel (Gelderland) | 83x bekeken

Op zondag 29 september zoeken wij een gitarist die tijdens een barbecue op Camping de Lievelinge (Vuren, in de buurt van Gorinchem) fijne achtergrondmuziek wil verzorgen en wil mee bouwen aan een hele fijne vibe tijdens een huwelijk. Spelen en zingen mag natuurlijk ook. Je speelt (semi-)akoestisch. Een eventuele versterker en/of mic kan worden geregeld. Je hebt eigen vervoer. Reiskosten worden vergoed … meer »

Esther El Bouzrute

Semi-prof. startende allround coverband zoekt een sologitarist en een zangeres.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Startende band met (zeer) ervaren muzikanten zoekt zsm een sologitarist en een zangeres. De samenstelling van de band is: Drummer, bassist, zanger (tevens acoustic gitaar en slaggitaar) en toetsenist. Doelstelling is om op regelmatige basis op te treden. Muziekstylen: gevarieerd eighties, motown, soul. Selectie van te spelen nummers: Toto-George Porgy Diana Ross-My old piano Sister Sledge-He's … meer »

Muzikantenbank user Barry LokBarry Lok