Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren gitarist en drummer gaan voor G-Force Five.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 82x bekeken

Hallo. We zoeken een bassist om een (classic)-Rock band te formeren met als doel minimaal 1 x per maand op te treden. We repeteren tenslotte niet voor niets of alleen maar de voor de gezelligheid. Repertoire in de richting van Stones, CCR, Cream/Clapton, Brood, Doobies maar zal uiteindelijk na samen overleggen, met jouw inbreng, vaste vorm moeten krijgen. Wel met de bedoeling het kalk van de muur … meer »

Han Leunk

Songwriter / producer zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 93x bekeken

Ik ben een ervaren songwriter, toetsenist en producer en ik zoek een zangeres die het leuk vindt om samen songs te maken. Het gaat om een project bij een label in Duitsland. Stijl: dance, electronic, techno, experimenteel. Voorwaarde is wel dat je tijd hebt, enthousiast bent, eigenzinnig qua stemgeluid en dat je het ook leuk vindt om zelf af en toe een tekst te schrijven. Opname is ca 1 keer per maand … meer »

robert van dam

Toetsenist Gezocht voor Bluesrockband

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 81x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een bluesrock band met ervaren muzikanten. Wij (zanger/gitarist, bassist en drummer) zijn op zoek een ervaren toetsenist. Zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Met de huIdige bezetting zijn wij 9 maanden bezig en hebben nu 20 nummers op de playlist staan. Wij oefenen gemiddeld 1x per week in een prima eigen oefenruimte in Breukelen (bij … meer »

Muzikantenbank user Bluez BabysBluez Babys

Coverband Giddy Limit zoekt nieuwe zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 188x bekeken

Coverband Giddy Limit zoekt nieuwe zangeres!Coverband Giddy Limit zoekt nieuwe zangeres! De al meer dan 13 jaar bestaande coverband GIDDY LIMIT zoekt een nieuwe zangeres. Ben jij de gelouterde zangeres die haar mannetje weet te staan in onze band? Lijkt het je leuk om eens in de twee weken te repeteren en beschik je over een spontane personality? Lijkt je de interactie tussen bandleden en publiek leuk en….. beschik je over een gezonde … meer »

Twan Beemer