Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

JMA Allegro zoekt lesgevers zang en piano als bijverdienste op ZA VM

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 142x bekeken

JMA Allegro zoekt lesgevers zang en piano als bijverdienste op ZA VMBeste muzikanten, zin in een leuke bijverdienste op zaterdagvoormiddag in Brugge (Sint-Kruis)? JMA Allegro - Jeugdmuziekatelier zoekt lesgevers voor het komende werkjaar. Je krijgt een belastingvrije (vrijwilligersstatuut) vergoeding naargelang het aantal uur/aantal leerlingen in je klas. Concreet zoeken wij: - 2 lesgevers zang - 1 lesgever piano Iedereen met voldoende muzikale kennis voor … meer »

Pieter Dejaeger

HomeStudioArtist zoekt zangeres/zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 225x bekeken

Muzikale lezer, Ik zat wat te speuren op internet omdat ik op zoek ben naar nieuwe inspiratie voor het componeren van mijn muziek. Het is mijn bedoeling aan de slag te gaan met nieuwe nummers, geinspireerd door een "partner in crime". Dus een zangeres of zanger. Tis maar hoe het klikt. Als je voorbeelden hebt op YouTube des te mooier. Het is de bedoeling om muziek te maken met gevoel voor de tijdgeest. … meer »

Henk Jonker

Band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 285x bekeken

Hallo, mijn naam is Remco Kuijs en heb sinds twee jaar een band, zelf opgericht, met de naam The Steel Monkeys.Ik zelf woon in Heeswijk-Dinther, bij Veghel niet ver van Den Bosch We waren flink aan de weg aan het timmeren maar helaas zijn de drummer en de bassist gestopt. Nu willen ik en de andere gitarist wel doorgaan en dus zijn wij op zoek naar enthousiaste muzikanten die willen drummen en bassen … meer »

Muzikantenbank user Remco KuijsRemco Kuijs

Zangeres gezocht voor samenwerking

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Hoi deze ervaren zangeres is op zoek naar een tweede ervaren zangeres voor een nieuwe duo samenwerking. Optreden met backtrack. Doel regelmatig leuke optredens verzorgen met diverse muziekstijlen. Het is echt belangrijk dat je ervaren bent ook met meerstemmig zang. Dat je het leuk vindt om te entertainen. Denk aan Top 40, disco, soul, funk, rock (allround) maar ook misschien af en toe een Nederlandstalig … meer »

ikzoektweedezangeres

Drummer omgeving Naarden ('t Gooi) gezocht

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 427x bekeken

Drummer omgeving Naarden ('t Gooi) gezochtOnze huidige drummer heeft aangegeven te willen stoppen dus zoeken wij (de Tuesday Afternoon Band) een vervanger. Hij/zij moet affiniteit hebben met popmuziek uit de sixties en seventies (Cliff & The Shadows, Eagles, Beatles, Hollies, Byrds etc). Niveau: goede amateur. Wij repeteren om de 14 dagen op maandagmiddag, met veel plezier. Daarnaast hebben wij zo nu en dan een optreden. Van jou wordt verwacht … meer »

Nico van den Born

Rockband zoek z.s.m. een toetsenist (E)

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 118x bekeken

Hoi Toetsenist (e) Wij , DONT STOPP, zijn nu een jaartje bezig en willen onze band uitbreiden met een toetsenist (e) . Extra: vocale bijdrage is welkom! Alle muzikanten hebben jaren ervaring met het maken van muziek in een band. We hebben op de agenda een paar optredens staan. Zijn echter geen broodspelers. Muziek van de Stones, Clapton, REM, Forgerty enz. Repeteren op dinsdagavond in Rijsbergen. … meer »

Paeskens

Ervaren coverband zoekt enthousiaste zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 173x bekeken

Wij zijn After Dark Live Band, een coverband met een breed repertoire. Wij spelen pop/rock/blues. De bezetting bestaat uit 2 gitaristen, bas, drums en een zangeres. Wij willen onze band graag aanvullen met een goede rockzanger. Drie bandleden zitten in de leeftijd 30/40 en de ritmesectie is rond de 60, maar still going very strong. Wij repeteren iedere week op maandagavond en wij treden regelmatig … meer »

Eric Bouwer