Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger ( lage rauwe stem ) - Gitarist - Synthesizer zoekt Band met ambitie

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 40x bekeken

Zanger ( lage rauwe stem ) - Gitarist - Synthesizerspeler zoekt band met ambitie om leuke muziek te spelen . Ook eigen songs . Van Blues - Rock tot POP / Ballads / Country . Als voorbeeld , onderstaande YouTube Link . https://youtu.be/pwC4tjnmk_8 Ik ben geboren in Mortsel maar woon momenteel in Wellen - Limburg ( Tussen Hasselt en St. Truiden ) . Maar ik wil best een eindje rijden . Geen probleem … meer »

Rudolf Peersman

Metal band uit Herentals zkt drummer (M of V)

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 36x bekeken

​ Een band uit Herentals (proberen) van bestaande songs om te zetten naar Thrash Metal. Met oog ook om binnenkort eigen nummers te gaan schrijven. Wij zoeken hiervoor ook een drummer die het ziet zitten om (meestal) op zondagen te komen repeteren. Ben jij een thrash liefhebber en kan je drummer? In het repetitie lokaal, dat wij huren, staat een standaard drumstel. Dus je moet niet heel … meer »

Mister S

Band looking for a guitarist in Breda

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Hey, We are a rock covers band looking for one guitarist. Current line up is lead vox (me), drummer, bass guitarist, keyboard and sax. Commitment level is rehearsal once a week in Breda (Tuesdays from 19.00 till 22.00) and gigs around once a month (we are age 50s and we work full time during the week) The focus is on rock/ funk rock / pop from 60ees 70ees 80ees and more. It would be good to find … meer »

Muzikantenbank user Laurence BacelonLaurence Bacelon

Band zoekt een dame om te bassen

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 145x bekeken

Hallo muziek liefhebbers,.....Wij zijn een allround band met deze bezetting, 3 mannelijke muzikanten (2 gitaristen en een drummer) en 2 vrouwelijke(een zangeres en een pianiste) En daarom zoeken wij nu nog een dame om te gaan bassen en misschien vind zij het leuker om met nog 2 andere dames muziek te maken, dan komt de bezetting op 3 dames en 3 heren, en dat is wel de bedoeling. Wij zijn zonder meer … meer »

bm tuts

Zangeres gezocht voor lead + backing in 10-koppige coverband CABOOSE uit Utrecht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 126x bekeken

Coverband CABOOSE uit Utrecht is op zoek naar een zangeres voor backing en lead-vocals om de zangsectie weer aan te vullen tot 3. CABOOSE speelt "top-40 hits van toen en nu", repeteert wekelijks op zondag-avond en treedt 5-10x per jaar op (gala's, bedrijfsfeesten, bruiloften, etc), waarbij het leveren van een dansfeest van hoge kwaliteit en zelf plezier hebben even belangrijk zijn. Opbrengsten van … meer »

I. Schillevoort

Zanger zangeres bluesrock

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 117x bekeken

Wij bluesband Bluzin58 zoeken een nieuwe zanger(es) . We repeteren elke week opde vrijdag avond in de buurt van Enschede , we hebben een eigen oefenruimte. Setlist op aanvraag . Doel is regelmatig repeteren en af en toe optreden.We zijn een gezellige fanatieke band. Band bestaat uit , drummer , bassist , 2 gitaristen en mondharmonica. voor info graag mailen of appen 0049 1722991392 , Fred Onze … meer »

fred

Gezocht met spoed

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 164x bekeken

Wij (ervaren bassist, drummer en gitarist) zijn met spoed op zoek naar een zanger voor onze feestband. Ben jij naast het zingen ook een goede entertainer die het publiek weet mee tee krijgen dan ben je van harte welkom om met ons de podia’s op te gaan. Wij spelen Nederlands,- Duits,- en Engelstalige ‘feest’ muziek waar wij her en der een eigen draai aan hebben gegeven. Van o.a. De Havenzangers, … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Black No.1 zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 90x bekeken

Black No.1 (Darkwave Gothic Metal) uit Leeuwarden zoekt een nieuwe zangeres. Wij oefenen iedere week op de dinsdagavond in Weidum en we beschikken daar over een oefenruimte met apparatuur. Leeftijd en ervaring is niet belangrijk, als je vragen hebt, interesse hebt, neem gerust contact met ons op. https://www.facebook.com/frisianblackno.1 https://www.youtube.com/watch?v=5TEC63rBI8U https://www.youtube.com/watch?v=2aL0MwUeuJs

Muzikantenbank user Jan BlackJan Black