Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vocale versterking gezocht!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 58x bekeken

Onze bandje heeft als hoofddoel het met plezier maken van muziek. Gezelligheid en sfeer staan daarbij hoog in het vaandel en dat verklaard ook waarom het kopje koffie tijdens de repetitie ook niet wordt overgeslagen. Het bandje bestaat uit: - Vocale - Drum - Basgitaar - Gitaar (acoustic) - Toetsen We zijn op zoek naar vocale uitbreiding voor 1e en/of 2e stem om samen met onze zangeres meer … meer »

Muzikantenbank user Werner WillemsenWerner Willemsen

Gitarist(e)!!

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 246x bekeken

Je kent het: flink doorlopen op het werk om je taken eerder af te krijgen omdat je voor sluitingstijd nog even langs het stadskantoor moet. Juist als je wilt vertrekken, krijg je nog een telefoontje dat dringend afgehandeld moet worden. Bezweet en toch een beetje gestresst kom je nog net op tijd op het stadskantoor aan om het benodigde document op te halen. Dan is het nog zien thuis te komen, tussen … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Chelson Wells (symfonische rock) zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 40x bekeken

Chelson Wells (symfonische rock) zoekt toetsenistWij zijn Chelson Wells en spelen het liefst symfonische of progressieve rock of iets wat daarbij in de buurt komt. De nadruk ligt bij ons minder op technisch geneuzel (kijk eens hoe goed wij kunnen spelen), maar meer op goede (eigen) nummers, melodie en sfeer. Wij hebben allen ruime ervaring in het spelen van dit soort muziek en spelen ook al geruime tijd met elkaar samen. Onze toetsenist is er recentelijk … meer »

Muzikantenbank user Ruud de GraafRuud de Graaf

Rock / punk gitarist gezocht!!!

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 44x bekeken

Rock / punk gitarist gezocht!!!Skir is een Leidse band die momenteel bestaat uit drie jonge gasten; Ruben, Max en Gillis. Hun muziek varieert van rock tot punk met een vleugje metal. De jongens zijn druk bezig met het schrijven van eigen muziek. Hun eigen muziek is geïnspireerd naar bands als Green Day, Foo Fighters en Linkin Park maar ze voegen ook hun eigen muzikaliteit toe met het doel om hun songs herkenbaar en catchy te krijgen. … meer »

ruben

Bass

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 79x bekeken

BassOnze band is op zoek naar een strakke, ervaren bassist (m/v) die goed in het team past en zich thuis voelt in de rock(eigen materiaal). Met enige regelmaat kan en wil repeteren en voldoende ervaring heeft met optredens. Muzikaliteit en kwaliteit zijn belangrijk maar plezier staat voorop. Als dit je aanspreekt stuur dan je reactie voorzien met een geluidsfragment naar:all.about.music@*******.com

AAM

Zanger gezocht voor een 80's popcoverband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 47x bekeken

Hoi, wij zijn de 80's popcoverband POP. We hebben een zangeres, maar zoeken daarnaast nog een leuke, goeie en enthousiaste zanger met affiniteit met de popmuziek uit de 80's. We spelen niet alleen de geijkte hits, maar ook de wat minder voor de hand liggende van bijvoorbeeld Cock Robin, Eurythmics, A-ha en Nik Kershaw. De insteek is wel vooral het muziek maken en de gezelligheid. We willen maar … meer »

Frank Oude Veldhuis

Keyboard speler/toetseniste met ervaring als zanger(es) gezocht.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 62x bekeken

Wij zijn Complimentsforyourcoffee en zoeken een toetsenist(e) die wellicht ook nog een leuk moppie kan zingen. Wij maken indie pop rock met invloeden uit 80’s en 90’s, soms filmisch dan weer ritmisch stampende disco rock. We spelen alleen covers als een bandlid trouwt, dus als je nog plannen hebt in die richting zal je eraan moeten geloven... Als je zin hebt in een biertje of je eigen voorkeur … meer »

Rob

Next-Life zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 59x bekeken

Next-Life is een gospelrockband, die op zoek is naar een solo gitarist. De band draait al een paar jaartjes mee, heeft al een paar singles op hun naamen een paar wisselingen van mensen gehad, maar kan momenteel niet verder. Wij zoeken jou, een solo gitarist, die Gelooft in Jezus als zijn verlosser. en het aandurft om voor Jezus te getuigen. We zijn geen praise band, maar neigen meer naar melodieuze … meer »

Marc Zijlstra