Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Obsolete zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 49x bekeken

Obsolete zoekt zangerhey hallo hallo zangers van nederland wij zijn obsolete uit kampen en naarstig op zoek naar en zanger we bestaan uit 4 muzikanten en zijn op zoek naar jou als zanger we spelen metal/thrash/groove/stoner kun jij lekker rauw zingen met cleane partijen ben je van harte welkom we zijn in bezit van een eigen oefenruimte met alle apparatuur aanwezig hoeft geen pro te zijn maar wel redelijk verstand van … meer »

Muzikantenbank user Ronnie RietbergRonnie Rietberg

Music for Fun zoekt ervaren drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 49x bekeken

Music for Fun is een oldies coverband en telt momenteel twee gitaristen, bas, zanger/percussionist. We spelen een breed genre van jaren vijftig R&R, CW, R&B t/m soft pop van nu. We oefenen eenmaal per twee weken op de vrijdagavond in Schiedam. Optredens zijn voor ons bijzaak. Wil je gewoon lekker drummen bij een stel ervaren muzikanten (55+)? Neem dan snel contact op! Muzikale groet Henri

Henri Iskes

Sologitarist die 'm kan laten zingen.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 175x bekeken

Wij, de resterende drie leden van de voormalige formatie JEHR, nu aangevuld met een geweldige en zeer ervaren slaggitarist, zoeken nog een sologitarist die echt kan zingen op zijn gitaar. De formatie zal dan bestaan uit: solo, slag, bas, zang en drums. Het repertoire is classic rock met blues en funky invloeden. Bad Company, Free, Stones, Brood, INXS, Steppenwolf, Cream, Doobie Bothers, Boston, Chris … meer »

Han Leunk

Erv.Zanger (52) zoekt handige toetsenman voor Cover-duo

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 115x bekeken

Ik ben een ervaren Zanger uit het cover-circuit en ik ben op zoek naar een handige en ervaren Toetsenman/vrouw voor een duo. Het is de bedoeling om in kroegen en op feestjes te gaan spelen en het repertoire is liefst zo breed mogelijk, dus van Rock, pop, disco, tot Nederpop en ook het levenslied. Licht en geluid is aanwezig. Graag in of rond Amsterdam. Bel of mail me, je krijgt altijd reactie! Grt … meer »

Muzikantenbank user Jos MandersJos Manders

GEZOCHT: Lead en slaggitarist met vocals voor Rock/Punk/Poppunk project!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Hallo allemaal. Wij, drummer en bassist zoeken twee zingende gitaristen om de band compleet te krijgen. We gaan repeteren in Tilburg bij de Rock Academie en we willen zo snel mogelijk aan de slag. Onze inspiraties zijn NOFX, Blink182, Frenzal Rhomb, Less Than Jake, Lagwagon, No Use For A Name, Offspring, Sum41, Rancid en nog veel meer. Bij voorkeur zoeken we middel en hoge zang. In de richting van … meer »

Muzikantenbank user Dustini Van GulikDustini Van Gulik

Opnamemuziekclip

Overig gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

OpnamemuziekclipAloha, Ik zoek een drummer en bassist die vrijblijvend mee willen werken aan een clipopname project voor het Grafisch Lyceum Utrecht. Doelstelling: Het opnemen van een muziekclip op locatie tussen nu en pakweg zeven weken. Er word gefilmd op locatie met name voor de drums wat tricky eventueel een zandvlakte dus....een oude set is prima! Opnames regio Utrecht genre Rock. Vind je dit leuk reageer … meer »

Muzikantenbank user RinoRino

Zanger of zangeres gezocht door progressieve coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 127x bekeken

Hallo zanger of zangeres, progressieve coverband in opbouw zoekt de vocalen. Vnl. 60s en 70s, maar ook 80s en meer. Gevorderd of semi-prof. Doel: het spelen met passie en optreden. Met goede organisatie. Oefenen in bijv. Amsterdam, Leiden, Den Haag, Utrecht of Almere. Gevraagd: snel instuderen en ervaring met optreden. Stuur ajb een reactie met wat je gedaan hebt en welke songs je mooi vindt. … meer »

Arnold Presburg