Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende heavy metal band zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 95x bekeken

wij bestaan nu uit 3 man en zoeken nog een drummer en gitarist om de band compleet te maken zoals de titel zegt willen wij richting de heavy metal gaan denk aan bands als Iron Maiden, W.A.S.P, Metal Church, Annihilator wij bieden een rustige begripvolle sfeer waar creatieve vrijheid en humor de prioriteit heeft het doel is dus wel serieus eigen muziek maken maar dat zonder druk dus heb … meer »

Arvid Lourens

Toetsenist(e) gezocht voor hobby band in Nijverdal (dus niet Hengelo...)

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 64x bekeken

Voor onze hobby-band uit Nijverdal zoeken we een toetsenist(e). De band bestaat nu uit een drummer, bassist, zangeres en slaggitarist. De leeftijden variëren tussen 40 en 65. We repeteren wekelijks in een lekker ruim buurthuis. Ons doel is om zo veel mogelijk plezier te halen uit het samen spelen van de meest uiteenlopende nummers. Gezelligheid en lol gaan boven perfectionisme. We spelen enkele … meer »

Edwin Spoolder

Oprichting Dixieland bandje in 't Gooi.

Blazer, Drummer en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 107x bekeken

Wat? Ik ben aan het onderzoeken of we in 't Gooi een dixieland bandje kunnen oprichten voor (gevorderde) amateurs. Wie ben ik? Momenteel speel ik voornamelijk saxofoon in bigbands. In m'n studententijd heb ik veel klarinet gespeeld in een dixieland bandje. Daar heb ik leuke herinneringen aan en veel gave optredens gehad. Ik heb nu de echte leeftijd voor dixieland 👱🏻‍♂️en ik wil ook … meer »

Arjen Douwes

Gezocht slag/sologitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 126x bekeken

Hallo wij "Right Side" zijn met spoed op zoek naar een gevorderd slag/sologitarist. Wij, drummer, bassist, toetsenist en zangeres Hebben al geruime ervaring vanuit andere bands en spelen diverse Rock en Pop covers. Wij repeteren elke donderdagavond in Geesteren (Gld) en hebben daar een eigen ruimte. Op onze zangeres na zijn wij allemaal in de leeftijdscategorie 50 jaar en ouder en staat een stuk … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Molybdeen zoekt rock/metal drummer!

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 94x bekeken

Semi-professionele drummer met ambitie gezocht om onze rock-/metalband Molybdeen compleet te maken. De band bestaat momenteel uit Tracy Tchai (vocaliste, ex Hidden Doors/Outside Revelation), Kars Verbeek (bassist) en Bart Cornelissen (gitarist). Repeteren in Nijmegen. Wij willen eigen werk uitbrengen en serieus aan de weg timmeren, geen gelegenheidsband dus! Er zijn al wat nummers geschreven, maar … meer »

Muzikantenbank user Bart CornelissenBart Cornelissen

Gezocht slag/sologitarist

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 155x bekeken

Hallo, wij "Right Side" zijn met spoed op zoek naar een gevorderd slag/sologitarist. Wij, drummer, bassist, toetsenist en zangeres Hebben al geruime ervaring vanuit andere bands en spelen diverse Rock en Pop covers. Wij repeteren elke donderdagavond in Geesteren (Gld) en hebben daar een eigen ruimte. Op onze zangeres na zijn wij allemaal in de leeftijdscategorie 50 jaar en ouder en staat een stuk … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Ambitieuze energieke drummer gezocht

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 124x bekeken

Ambitieuze energieke drummer gezochtNL: Voor mijn Electronische Liveband ben ik op zoek naar een energieke drummer. Drum- en live-ervaring is een must, evenals affiniteit met Electronische muziek. Eng: For my Electronic Liveband I am looking for an energetic drummer. Playing drums and live experience is a must, as is an affinity with Electronic music. Website: nrg.live

Muzikantenbank user Bas KunnenBas Kunnen

Pop/Rock band met eigen werk zoekt hobby geluidsman.

Overig gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 71x bekeken

Pop/Rock band met eigen werk zoekt hobby geluidsman.Pop/Rock band met eigen stijlrichting/ nummers zoekt een : hobby- techneut / geluidsman Ben je technisch, heb je affiniteit met het afstellen van geluid. Wil je 1 avond per week in een gezellige ambience in een band functioneren, dan is dit je kans. We beschikken over een goede installatie-oefenruimte etc... Plaats : Anholt Onze 6 man sterke band met eigen titels in de pop/rock richting zoekt … meer »

Muzikantenbank user ParoParo