Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround coverband zoekt ervaren semi-prof toetsenist Regio Eindhoven

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 57x bekeken

Allround coverband zoekt ervaren semi-prof toetsenist Regio EindhovenHallo toetsenist m/v. Ben jij opzoek naar een semi-prof allround feest coverband met optredens, gezellige mensen en ervaren muzikanten, een redelijk hoog muzikaal niveau, wil je tussen de 10 en 20 keer per jaar optreden tegen een leuke gage, kom je uit de regio Eindhoven of vind je het niet erg om te rijden en in Helmond te repeteren, lees dan even verder! Wij coverband Sound-4Ce (soundforce) zijn … meer »

Muzikantenbank user KCKC

Octa zoekt een (metal) drummer

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Octa zoekt een (metal) drummerOcta zoekt een drummer! Wij (zanger, bassist en gitarist, allemaal tussen de 30 en 40 jaar) zijn een alternatieve metal / stonerrock band uit de omgeving van Breda en Tilburg. Onze invloeden zijn erg breed en we experimenteren altijd graag met nieuwe invalshoeken en genres. Voor voorbeelden van onze sound, check: https://www.youtube.com/watch?v=Dv0GIXcdw9k en https://www.youtube.com/watch?v=QkOagXk_ec8 We … meer »

Muzikantenbank user OCTAOCTA

Afrobeat/Funkband zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 47x bekeken

De Tailcutters zoeken een nieuwe gitarist. We zijn een afrobeat/funkband en spelen muziek van o.a. Budosband, Funk Ark, Shaolin Afronauts, Liberators, Whitefield Brothers met een nadruk op de groove. We zijn een instrumentale band bestaande uit drums, bas, percussie, toetsen, sax, trompet en hopelijk snel weer gitaar. We zoeken een gitarist die vooral kan grooven maar ook hier en daar een solo … meer »

Muzikantenbank user Benjamin BenjiBenjamin Benji

Foor-To-The-Floor zoekt een funky gitarist

Gitarist gezocht in Zierikzee (Zeeland) | 94x bekeken

Foor-To-The-Floor zoekt een funky gitaristHoi, Wij zijn 4-To-The-Floor en ons repertoire bestaat uit dancehits van de '70s till now'. We zoeken een funky gitarist voor deze muziek die in het bezit is van een lekkere Nile Rodgers slag :-) 4-To-The-Floor is een swingende live-band die haar publiek meeneemt op een muzikale reis met bekende Disco-Funk-Soul-R&B dansmuziek van de jaren 70 tot en met heden. We repeteren om de twee weken op dinsdagavond … meer »

Muzikantenbank user Raymond BloklandRaymond Blokland

Black metal band zoekt drummer

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Black metal band zoekt drummerHallo wij zijn Mors omnium nostrum een Black metal band uit Dordrecht. We bestaan uit een bassist en een zanger/ gitarist onze voorbeelden zijn Mayhem darkthrone burzum bathory emperor . Het enigste wat we nog nodig hebben is een drummer die keiharde Black metal wilt spelen. Interesse? Reageren dan! 🤘

Muzikantenbank user Sem Van LelieveldSem Van Lelieveld

Bluesband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Bluesband zoekt zangerWij, 4-koppige professionele bluesmuzikanten uit omgeving Dordrecht Rotterdam Breda, zijn op zoek naar een getalenteerde professionele zanger. Ben je op zoek naar een getalenteerde band met skills en hart voor blues - rock - en en funk in hart en nieren en ga je een serieuze band niet uit de weg….? - Ben je ergens tussen de 25 en 45 jaar - Heb je een professionele houding - Ben je géén zondags-muzikant - … meer »

Muzikantenbank user GVGV

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Helaas is onze rock coverband onlangs gestopt maar ben ik ( de zanger) samen met onze drummer en gitarist een nieuwe band op aan het starten. We zijn nog op zoek naar een toetsenist m/v die het leuk vindt en die de capaciteit heeft het door ons samengestelde repertoire te spelen en het zou mooi meegenomen zijn als je ook 2e of 3e stem kunt zingen maar dit is geen must. Denk aan nummers van Toto, … meer »

HK

Zanger gezocht, eigen werk

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 108x bekeken

Band met uitsluitend eigen werk zoekt ervaren zanger. We zijn recent opnieuw opgestart, maar hebben al een flinke basis aan nummers aanwezig uit een gezamenlijk verleden. Stijl is mainstream nederpop met een eigen twist. We spelen elke week samen in onze repetitieruimte in Aalsmeer en daar werken we aan goede opnames van onze eigen muziek. Doel is vooral het samen creëren van eigen nummers, … meer »

Muzikantenbank user Jeroen VenemaJeroen Venema

Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Ha! Wij (opstartende coverband met zanger, zangeres, drumster, bassist en slag-gitariste) zijn op zoek naar een solo gitarist. We hebben een brede muzieksmaak (geen metal) en ieders inbreng is welkom. We oefenen wekelijks in Den Haag en de leeftijd ligt rond de mid 50/ 60. Dus kan je lekker soleren, ben je sociaal en enthousiast? Stuur dan gauw een bericht en dan zien we elkaar in de oefenruimte!

Muzikantenbank user Jeannette DroogerJeannette Drooger