Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 108x bekeken

Voor onze band Uncle Sam zijn we op zoek naar een gitarist om de band weer compleet te maken. Op dit moment bestaat Uncle Sam uit 4 gepassioneerde dertigers: een toetsenist (speelt tevens ook de baslijnen) , een drummer en twee zangeressen. Wij repeteren één keer in de twee weken in Amsterdam en treden een aantal keer per jaar op (de laatste keer was recent een superleuk optreden in The Waterhole). … meer »

Thomas van der Zande

Delta Swing Band zoekt een 1ste en 2de Trompettist

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 69x bekeken

De Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland

Opstarten nieuwe band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 178x bekeken

Opstarten nieuwe bandMogguh peeps. Ik ben een slaggitarist/vocals en zoek voor een nog nieuw op te starten band een bassist, solo gitarist, drummer en een toetsenist zou ook erg mooi meegenomen zijn. Plan is om eigen nummers te gaan schrijven. Genre:southern rock... Lynyrd skynyrd, BlackBerrysmoke,The caddilac three etc.... Ben 36 jaar oud en hoop een beetje mede muzikanten te vinden rond die zelfde leeftijd.Een beetje … meer »

Muzikantenbank user Chris De VriesChris De Vries

Drummer & Keyboard Player Wanted for Original 80s Pop Wave Band

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Founded by American musician Richard Morris in 1982, Café Society was a popular local band on the Los Angeles club circuit in the 1980s, playing alongside bands like the Red Hot Chili Peppers, The Meat Puppets, Los Lobos, Cock Robin and many others. After more than 30 years, Morris is dusting off his 1980s set list and launching his first new music project in three decades. The band is in search of … meer »

Muzikantenbank user Richard MorrisRichard Morris

Wij zijn op zoek naar een ervaren allround solo/slag gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren allround solo/slag gitaristWij zijn op zoek naar een ervaren (allround) solo/slaggitarist. Onze band bestaat uit 2 zangeressen, 1 zanger/Trompettist, Drums, Toetsen, Solo/slaggitarist en basgitarist. Om voor beide kanten teleurstellingen te voorkomen, wij spelen een allround repertoire waar echt alles in zit jaren 70 tot heden maar ook Nederlandstalig. Als je alleen rock, blues of eigen nummer wil spelen dan moet je niet … meer »

Muzikantenbank user Jaap de NeefJaap de Neef