Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doorstartende coverband zoekt zanger en/of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 61x bekeken

Overgebleven leden van een onlangs gestopte coverband uit Gelderland zoeken een zanger en/of zangeres voor het maken van een doorstart. Het repertoire zal in onderling overleg worden bepaald. Het idee is een mix te maken van bekende en soms verrassende rock en pop liedjes om hiermee de podia onveilig te maken. Leeftijd vinden wij niet belangrijk, persoonlijk en muzikale klik des te meer. Repetities … meer »

Muzikantenbank user Ricardo EeuwesRicardo Eeuwes

Bassist gevraagd

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 148x bekeken

Ha medemuzikant, Wij zijn op zoek naar een gezellige bassist. We spelen elke woensdagavond in soest. Allen 50+ maar nog volop zin in muziek maken. Pop rock soms wat blues. Repertoire aanwezig. Eigen oefenkelder. Ervaring is fijn maar talent is belangrijker. We zijn geen profs maar wel ervaren. Repertoire (want dat wil je weten) hieronder. Eigen inbreng welkom natuurlijk. Wees er snel bij: 06 4782 … meer »

Stefan

Zanger en/of Zangeres gezocht voor nieuw op te starten (rock)coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 90x bekeken

Op de verjaardag van Richard (gitarist) hebben we een beetje zitten brainstormen om weer(!) samen muziek te gaan maken. Het idee is om de wat gangbaardere rocknummers te gaan doen, die de meeste mensen kennen en mee kunnen zingen. EN!… die afwisselen met Guilty Pleasures uit de jaren 70/80/90, Maar dan wel een (s)tandje harder www.hitsallertijden.nl/…/lijst%2080.htm Hier staan wel leuke voorbeelden … meer »

Muzikantenbank user The 'Guilty Pleasures' of AlternatioNThe 'Guilty Pleasures' of AlternatioN

Zanger gezocht voor U2-tributeband!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 63x bekeken

Deze nieuwe U2-tributeband is met spoed op zoek naar een zanger van 30 jaar of ouder. Zie je het helemaal zitten om alle grote hits van U2 te coveren om en max. 1x per maand op te treden, reageer dan direct! Wekelijks repeteren in Breda of omgeving. Ben jij die zanger die onze U2-tributeband compleet maakt?

Bert Mommers

Rock coverband zoekt zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 79x bekeken

Wij zijn een rock coverband bestaande uit een drummer, gitarist en bassist (26 - 36 jaar), hebben al een aantal keer opgetreden en zijn op zoek naar een zanger/gitarist. We spelen alle soorten rock van oud tot nieuw, repeteren 1x in de 14 dagen in Winkel en willen graag weer de bühne op! Ben jij een zanger en/of gitarist en heb je zin om met ons te rocken? Stuur ons dan een mail: ian_slats@*******.com

Muzikantenbank user Ian SlatsIan Slats

Drummer zoekt gezellige band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 308x bekeken

Drummer zoekt gezellige bandHallo gezellige coverband! Toe aan een verse drummer? Ik heb er zin in om met jullie covertjes te spelen. Vind het een feest om met prettige mensen muziek te maken. Vooral als er ook een goede klik is met de bandleden. Ik vind het leuk om mijn best te doen covers goed te drummen. Speel bijna iedere dag wel even. Ben benieuwd.

Lodewijk

Gezocht: toetsenist en/of rhythm gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 98x bekeken

Wij zoeken een serieuze, gemotiveerde amateur toetsenist en/of rhythm gitarist met zo’n vijf jaar bandervaring. Je kent je partijen en we verwachten een positief kritische inbreng in de totale bandsound. Het teamresultaat staat bij ons altijd centraal. Gezien de samenstelling van onze band gaat de voorkeur uit naar een vrouw. Een goede stem voor (backing) vocals is een pré. Wij zijn een classic … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee