Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangers gezocht voor akoestisch duo muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 102x bekeken

zangeres gezocht om akoestisch duo mee te vormen, denk aan pop jazz rock muziek in akoestisch jasje bv. noray jones, john mraz u2 krezip maar ook evt nederlandstalig ik ben zelf gevorderd gitarist, niveau gevorderd doel optredens omg, Oisterwijk /Tilburg/Den bosch leeftijd tussen 25 - 40 jr Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

daan Wiel van de

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 149x bekeken

Band zoekt bassistBeste bassisten, Wij zijn HydroJam. Een rockband bestaande uit een drummer, een zanger/slaggitarist en een leadgitarist. Helaas heeft onze bassist ons moeten verlaten. Daarom zijn we opzoek naar een nieuwe bassist! We spelen covers van oa: Arctic Monkeys, Muse en CCR. Ook zijn we bezig met eigen muziek. We hebben ook al een paar optredens achter de rug en we willen natuurlijk snel weer het podium … meer »

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken

RockDrummer gezocht voor Classic- Hardrock en hits waar we rocknummers van maken

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 114x bekeken

RockDrummer gezocht voor Classic- HardRock en hits/niet rocknummers waar we zelf een rockversie van maken. In de stijl van Triggerfinger en Clutch. Dit om zo te komen tot een te gekke set. Ik ben nieuwe een vette band aan het oprichten en heb inmiddels een zangeres en bassist gevonden. Alleen de drummer ontbreekt nog. Zelf speel ik al meer dan 10 jaar gitaar in een band met +/- 6 optredens … meer »

Jim and Les

Drummer gezocht voor gezellige coverband met breed repetoire

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 133x bekeken

Wij hebben een mooie repetitieruimte (kosteloos) met eigen audioapparatuur. Wij zoeken met spoed een nieuwe drummer met enige (band)ervaring en een zanger/zangeres. Wij hebben een leuke setlist, repeteren één keer per week, staan open voor alle leeftijden en zijn flexibel wat muziekstijlen betreft zodat iedereen voldoende ruimte krijgt voor eigen nummers. Bij onze stijl moet je denken aan Rolling … meer »

John Keulen

Toetsenist voor olschool funk

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 67x bekeken

Toetsenist gezocht met hart voor oldschool funk en groove. In het subgenre Deepfunk/Rare groove. Om in regio Eindhoven wekelijks te jammen, wanneer zover ook optreden. Dit is voor muzikanten die liever in een kleine bezetting bijv 4 man superdiepe dansbare funk grooves zoeken. Niet zozeer een veelkoppige, meer mainstream funk band. Dus veel lekker spelen en eigen nummers maken staat voorop. Leeftijd … meer »

G Hendriks

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Ha, wij (coverband uit Heesch) zoeken per direct een vlotte zangeres die ons vocaal wil aanvullen. Wij richten ons op rock vanaf jaren 80 tot heden. Denk aan: BLØF, Gare du Nord, Edsilla Rombley, Dua Lipa, Ellis Bextor, Kensington en Coldplay. Maar we spelen ook oudere nummers van o.a.Price, David Bowie, Het Goede Doel en Gruppo Sportivo. Onze leeftijd ligt tussen de 50 en 60. Heb je interesse, … meer »

Ron Treep

Genesis Tribute: ervaren zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 91x bekeken

We zijn op zoek naar een zeer ervaren zanger voor een Genesis Tribute. Afgezien van de zang zijn we compleet. Wij zijn ervaren muzikanten en we hebben een aantal van de nummers al vaker met andere bands live gespeeld. We spelen een mix van oude en nieuwere nummers, en we willen heel erg in de buurt komen van de originele sound. Als jij niet exact dezelfde stem hebt als Gabriel of Collins dan is dat … meer »

Muzikantenbank user Mathias LangMathias Lang