Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bas speler gezocht voor harmonieorkest Winnubst uit Den Helder

Bassist en Blazer gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 37x bekeken

Bas speler gezocht voor harmonieorkest Winnubst uit Den HelderHarmonieorkest Winnubst uit Den Helder is een modern orkest met een breed scala aan optredens. In mei hebben wij het promsconcert in theater de Kampanje met ieder jaar een artiest. Vorig jaar was dit Ellen ten Damme, maar we hebben ook opgetreden met Pearl, Charlie Luske en Karin Bloemen. Optredens tijdens Sail Den Helder, seizoensafsluiting in de Helderse Vallei en ons concert op het KIM. Een diversiteit … meer »

Judith Waltman

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 26x bekeken

Enthousiaste coverband uit de omgeving van Leiden zoekt een zanger/zangeres. Wij oefenen elke dinsdagavond in Zoeterwoude. De band bestaat uit 2 gitaristen, toetsenist, bassist en drummer. Gezelligheid staat voorop. Later in het jaar staan enkele optredens in de planning. Spreekt dit je aan, wil je meer info over de setlist b.v. of liefst vrijblijvend een keer langskomen, reageer dan snel.

Muzikantenbank user Lex BosLex Bos

Breda - Band zoekt bassist om regelmatig te jammen en nummers spelen en/of maken

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 48x bekeken

Hey bassisten in en rondom Breda! Wij zijn een drummer, toetsenist en gitarist, met respectievelijk 25, 9 en 16 jaar ervaring speelervaring, op zoek naar een bassist(e) om met ons op regelmatige basis te jammen en eventueel nummers te maken. We zijn net bij elkaar dus zijn nog bezig een stijl te definiëren in de range van rock, blues, funk, en reggae. Onze drummer is zo tof om ons te laten spelen … meer »

Muzikantenbank user Lion van WoerdenLion van Woerden

Bandleden gezocht voor een nieuwe band!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 60x bekeken

Beste zoekende bandleden. Ik ben Melle Schouten en ik ben bijna 16 jaar oud. Ik drum al sinds mijn vierde en zit al sinds mijn zevende op les. En ik wil super graag een bandje oprichten met leeftijdsgenoten. Het doel is wel om zelf nummers te schrijven, en géén coverband te zijn. Mijn style is voornamelijk rock/pop. Mocht jij dit een leuk idee vinden? Wees zeker niet bang om een berichtje te sturen. … meer »

Melle Schouten

Gezocht drummer!!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 39x bekeken

Jazzy Bluesy, beetje Folk en Funk! Wij: piano/bas en zang, spelen zowel versterkt als onvesterkt, zowel contra als electrisch. Denk: Nina Simone, The Wood Brothers, G-love, Shovel & Robe, ALA NI, Cat Power, Abbey Lincoln

Isa

Poprockzanger/ -zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 53x bekeken

Poprockzanger/ -zangeres gezochtWij zijn Harlem Oil, een enthousiaste en ervaren pop- / rockband met een breed repertoire aan covers. Ons repertoire bestaat uit rustigere popnummers, dansbare muziek maar ook stevige rockclassics! Wij zijn op zoek naar een ervaren poprockzanger / -zangeres die ons repertoire kent of snel eigen kan maken. Ben jij degene die knalt op het podium en niet bang is voor de stevigere nummers, neem dan contact … meer »

Muzikantenbank user Rock-Chick TamaraRock-Chick Tamara

CoverUp! Zoekt nieuwe zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 70x bekeken

CoverUp! Zoekt nieuwe zangeres!COVERUP ZOEKT NIEUWE ZANGERES Nog altijd genieten we na van het geweldige optreden in een bomvol Paradiso! Maar helaas is onze zangeres onlangs gestopt. Wij zijn nu dus per direct op zoek naar een NIEUWE ZANGERES! Ben jij tussen de 20 - 35 jaar, ben je niet bang van een flink podium en woon je in de omgeving Midden-Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op in een privébericht … meer »

Stefan

Zanger(es) gitarist of toetsenist gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 52x bekeken

Hallo, wij zoeken als band sinds kort een nieuwe zanger(es) die (slag)gitaar of toetsen speelt. We delen de lead-en samenzang. Wij hebben een brede interesse en het hoef allemaal niet te wild maar mag wel ritmisch en uitnodigend. Dus noem maar op: blues, pop, latin, wat soul, wat jazzy en verder alles wat lekker klinkt. Repeteren doen we in Ulestraten. Dus als je een nieuwe en leuke muzikale uitdaging … meer »

Walter Lourenssen

Coverband zoekt Bassist

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 64x bekeken

Wij zijn een goedlopende coverband omgeving Leiden met ongeveer 25 á 30 optredens per jaar, variërend van bruiloft tot feesttent. Wij willen een hele nieuwe show neerzetten waarbij wij een bassist nodig hebben die van elk optreden een show wil maken. Repertoire gaat van jaren 90 tot heden, pop, dance, rock, mashup’s. Wat bieden wij: - Eigen oefenruimte - Eigen monitorsysteem - Optredens via … meer »

Wim