Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 54x bekeken

Bluesband zoekt zangerWij, 4-koppige bluesmuzikanten uit omgeving Dordrecht Rotterdam Breda, zijn op zoek naar een getalenteerde zanger. Ben je op zoek naar een getalenteerde band met skills en hart voor blues - rock - en en funk in hart en nieren en ga je een serieuze band niet uit de weg…. Dan zoeken wij jou! Wij spelen 1x in de week in Dordrecht voorlopig nog wat covers, maar druk bezig met het schrijfproces van … meer »

Muzikantenbank user GVGV

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 51x bekeken

Helaas is onze rock coverband onlangs gestopt maar ben ik ( de zanger) samen met onze drummer en gitarist een nieuwe band op aan het starten. We zijn nog op zoek naar een toetsenist m/v die het leuk vindt en die de capaciteit heeft het door ons samengestelde repertoire te spelen en het zou mooi meegenomen zijn als je ook 2e of 3e stem kunt zingen maar dit is geen must. Denk aan nummers van Toto, … meer »

HK

Zanger gezocht, eigen werk

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 63x bekeken

Band met uitsluitend eigen werk zoekt ervaren zanger. We zijn recent opnieuw opgestart, maar hebben al een flinke basis aan nummers aanwezig uit een gezamenlijk verleden. Stijl is mainstream nederpop met een eigen twist. We spelen elke week samen in onze repetitieruimte in Aalsmeer en daar werken we aan goede opnames van onze eigen muziek. Doel is vooral het samen creëren van eigen nummers, … meer »

Muzikantenbank user Jeroen VenemaJeroen Venema

Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 71x bekeken

Ha! Wij (opstartende coverband met zanger, zangeres, drumster, bassist en slag-gitariste) zijn op zoek naar een solo gitarist. We hebben een brede muzieksmaak (geen metal) en ieders inbreng is welkom. We oefenen wekelijks in Den Haag en de leeftijd ligt rond de mid 50/ 60. Dus kan je lekker soleren, ben je sociaal en enthousiast? Stuur dan gauw een bericht en dan zien we elkaar in de oefenruimte!

Muzikantenbank user Jeannette DroogerJeannette Drooger

Zanger gezocht regio Tilburg / Eindhoven

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 48x bekeken

Zanger gezocht regio Tilburg / EindhovenHeavy Bones is op zoek naar een zanger die het aandurft om met deze ‘oude’ rockers een stevig staaltje muziek weg te zetten op het podium. Doel is één keer per maand ergens te kunnen optreden. Wij zijn opzoek naar een echte frontman. Huidige playlist: https://open.spotify.com/playlist/5N9OUgiC2uVnWxYmv1GPvY?si=f1d430193ece4378 Interesse? Neem contact op met 06-57989180

Bram Naus

Looking for a guitarist to form a duo

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 180x bekeken

Looking for a guitarist to form a duoDear Musikanten, I have been singing and learning to sing for two years. I sing in a rock-blues cover band that I really enjoy, bt would like to sing also more soul/blues/lyrical songs and so I would love to get to know a guitarplayer to do this with. I am in the Hague but can travel a bit further if needed. Let me hear from you! Barbara

Muzikantenbank user Vértes BarbaraVértes Barbara

Ervaren Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 144x bekeken

Drummer Gezocht regio Utrecht. Ben jij een gepassioneerde drummer en affiniteit met bluesrock muziek? Dan zoeken wij jou voor onze gloednieuwe band. Wij zijn op zoek naar een ervaren drummer die aansluit bij de huidige bezetting zang-gitaar en bas. Verdere invulling ligt nog open. Wat wij bieden is een prima eigen oefenruimte, en een startklaar repertoire om direct mee aan de slag te gaan. Doel is … meer »

BluesRock

Old school jazz, kleinschalig

Overig gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 98x bekeken

June Christy, Doris Day, Caterina Valente, Helen Merrill, Anita O'Day, Annie Ross, Peggy Lee, Andrew Sisters... maar minder ingewikkeld - kleinschalig, alleen met contrabass en/of gitaar en wat slaagwerk of cajon - of whatever... Dat zou ik leuk vinden. Amateur zangeres rond de 50 met 20+ jaar zangervaring. Zing op dit moment in een bandje met iets andere muziekstijl, maar zou graag weer naar de oude … meer »

Monika