Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vocal - Guitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 3x bekeken

Vocal - GuitaristHi everyone, I recently moved to Rotterdam and I'm looking for an Indie / Rock band to make music and perform with. My name is Salih, I have been interested in music for about 10 years, I play guitar and vocal. I have my own compositions and cover repertoire. I have 3 years of experience in a music group in which I was a front man. I have 1 album consisting of our own songs The genres that interest … meer »

Muzikantenbank user Salih RamazanoğluSalih Ramazanoğlu

BLOWFISH BEATS & BRASS zoekt een trompettist

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 47x bekeken

Ha trompettist! Ben jij op zoek naar een toffe band die ook een vriendengroep is? Hou je van dance, house en techno en wil je deze muziek zelf spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn Blowfish, een beats & brassband uit Bergen op Zoom. We timmeren keihard aan de weg en onze drummer op z’n kit. Op minimaal hetzelfde niveau spelen wij in hoog tempo bekende dance en house thema’s met … meer »

BLOWFISH

Drummer met vlieguren en passie gezocht voor Blues/Rockformatie!

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 79x bekeken

Marylebone is een Nederlandse Modern Rock/Blues-formatie bestaande uit de regio Utrecht met allemaal gepassioneerde muzikanten met een flink dosis ervaring in de muziekscene, festivals, Paradiso, Melkweg, radio, en meer…. Helaas heeft onze drummer aangegeven eind dit jaar te willen stoppen. Op goede voet, en met de commitment om alle staande optredens dit jaar te doen, tenzij we al bijtijds kunnen … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 109x bekeken

Voor huisgemaakte demo -eigen werk, engelstalig, teksten voorhanden- zoek ik een vrouw of man die goed kan zingen. De partijen liggen voor 90% vast. Het is in Oss en ik kan je van het Centraal Station / busstation ophalen. Voor ieder gelukt nummer, het zijn er zo'n stuk of 10, kriig je van mij euro 20,00. Doen! Mocht het echt klikken dan bestaat er nog de kans dat jij de zanger of zangeres wordt. De … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Zangeres / zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 138x bekeken

Voor onze band zijn we op zoek naar een zangeres of zanger. Wat we gaan spelen? Dat vullen we samen in, maar denk aan soul/blues/ rythm&blues/een beetje jazzy. Wij zijn drie ervaren muzikanten (bassist, gitarist en drummer)die al vele jaren in verschillende bands en ook met elkaar hebben gespeeld. We oefenen in principe wekelijks op dinsdag in Hillegom.

Ron Prins

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 95x bekeken

SIMONE & FRIENDS coverband zoeken: TOETSENIST en DRUMMER Genre: dansmuziek/funk/soul/rock etc. De bezetting is nu: 1 bassist : Ed Westhoek 1 zangeres : Simone Wassenaar 2 gitaristen : Dave Feddes en Evert Lekkerkerk Voor info: Evert Lekkerkerk 064095296 Op youtube zijn een aantal filmpjes te zien van ons optreden op de Houtmansconcerten in Gouda.

Muzikantenbank user Evert LekkerkerkEvert Lekkerkerk

Drummer gezocht voor Southern Rockband (Oss)

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Southern rockband in oprichting uit Oss, bestaande uit 2 gitaristen, bas en zang, zoekt een drummer. Helaas is onze drummer gestop en dus is er plek voor een nieuwe drummer. We willen werken aan eigen nummers inspiratiebronnen hiervoor zijn b.v The Black Crows, Blackberry Smoke, Lynyrd Skynyrd en vele anderen. Leeftijd maakt niet uit, inzet een goede muzikale en persoonlijke klik vinden we … meer »

Jeroen

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 133x bekeken

SIMONE & FRIENDS coverband zoeken: TOETSENIST en DRUMMER Genre: dansmuziek/funk/soul/rock etc. De bezetting is nu: 1 bassist : Ed Westhoek 1 zangeres : Simone Wassenaar 2 gitaristen : Dave Feddes en Evert Lekkerkerk Voor info: Evert Lekkerkerk 064095296 Op youtube zijn een aantal filmpjes te zien van ons optreden op de Houtmansconcerten in Gouda.

Muzikantenbank user Evert LekkerkerkEvert Lekkerkerk