Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitaristen gezocht

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 11x bekeken

Hallo wij zijn een metal band uit Hengelo ov En zijn zoekende naar 2 gitaristen die warm lopen voor lekkere heavy metal en coveren deze op onze eigen manier Wij willen gewoon lekkere metal maken Dus herken jij je zelf in dit profiel stuur dan een bericht Leeftijd indicatie niet belangrijk als je erbij past dan is het goed Gr Dave Pascal en Christian

Muzikantenbank user Christian En Bieb LambertsChristian En Bieb Lamberts

Saxofooniste 2de stem

Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 40x bekeken

Lead zangeres en Drummer zoeken saxofooniste met 2de stem om een Poprock/Rock Coverband te formeren geen beginners maar met podium ervaring. De nummers die we gaan spelen doen we in samenspraak met de band. Wij komen uit het Westland dus zoeken we in de regio Den Haag Delft. Leeftijd categorie 45 jaar en ouder. Groetjes

Muzikant

Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 41x bekeken

Wij zoeken een toetsenist voor ons (beginnend) bandje, omgeving Nijmegen. We bestaan tot nu toe uit twee gitaristen, bassist, drummer en 2 zangeressen. Toetsenist moet inzet tonen en helpen zoeken naar goede sound, en speelervaring hebben. Ons genre is pop. Stuur bij interesse een mailtje naar annaswarte@*****.com :) (leeftijd tussen 16/21 jaar)

anna

Bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 81x bekeken

Zangeres en Drummer zoeken Bassist voor het formeren van Poprock/ Rock Coverband geen beginners maar ervaring op het podium. De nummers oveleggen we in samenspraak met de band. WIJ Komen uit het Westland dus zoeken we in de Regio Den Haag Delft. Heb je tijd en zin kom vrijblijvend mee jammen. Leeftijd categorie 45 jaar en ouder. Groetjes

Muzikant

Zangeres en Drummer

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 61x bekeken

Zangeres en Drummer zoeken Gitarist om een Poprock/Rock Coverband te formeren geen beginners wel met enige ervaring op het podium. Leeftijd categorie 45 jaar en ouder. Wij komen uit het Westland dus zoeken we in de Regio Den Haag Delft Westland. De nummers die we gaan spelen doen we in samenspraak met de band en jou inbreng wordt gewaardeerd. Denk je dit is wat voor mij reageer. Groetjes.

Muzikant

Gitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige Muziek

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 73x bekeken

Gitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige MuziekGitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige Muziek Ben jij ook een gitarist die houdt van de sfeervolle, melancholische klanken van Hermanos Gutiérrez? Zoek je een medemuzikant om samen dit soort muziek te maken? Dan zijn we mogelijk een goed gitaar duo! Ik ben een gitarist uit Uitgeest (Noord-Holland) en zoek een medegitarist om samen dit soort muziek te maken voor de hobby. Het doel … meer »

Bas Rottier

Zanger(s) gezocht voor Bigband Nightshift

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 62x bekeken

Zanger(s) gezocht voor Bigband NightshiftHeb je een vocaal bereik van een warme bariton tot en met een krachtige rock-tenor, dan is die rol je op het lijf geschreven. Het mogen ook 2 zangers zijn. Voor Bigband Nightshift is een bigband al lang niet meer alleen een speelstijl van een kleine 100 jaar geleden. We zijn veel meer dan dat. We hebben naast de traditionele big band- muziek nu ook veel aandacht voor moderne jazz, pop, soul, rock, … meer »

Muzikantenbank user Wim MuldersWim Mulders

Jonge bassist (+- 35j) gezocht

Bassist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 49x bekeken

Jonge bassist gezocht (leeftijd max rond de 35j) voor een band regio Aalter. Repetities gaan door om de 2 weken regio Aalter en af en toe eens in Gent. De repertoire bestaat voornamelijk uit Alternatieve Rock tot nu-Metal (denk aan Red Hot Chili Pepers, Rage Against the Machine, Foo Fighters, System of a Down). Enkele klassiekers zoals Sultans of Swing behoren ook tot de repertoire. De vooruitzichten … meer »

Muzikantenbank user Esteban DejonckereEsteban Dejonckere

Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)!

Strijker gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 62x bekeken

Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)!Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)! Sinds enkele weken staat ons eerste album, Melodies of Reveries, op Spotify, Youtube, Apple Music, en diverse andere streaming platforms. Inmiddels hebben wij een repertoire van 16 nummers. Het accent bij komende nummers zal meer liggen op een wat meer uptempo, keltische feel (richting folk). Helaas moet onze huidige violiste de band binnenkort … meer »

Kimm Boum Bletterman