Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progressieve rock zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Progressieve rock zanger(es) gezochtIk ben op zoek naar een (semi-) ervaren vocalist in regio Eindhoven voor de band Sepia; bij voorkeur een zangeres. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast en/of nieuwsgierig? Neem direct contact met me op via de mail of via een persoonlijk … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Shoegaze/Alt-rock/Grunge band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 211x bekeken

We zijn een groepje van 4 muzikanten (2 gitaristen, 1 bassist en een drummer). Die een gedreven zanger zoeken. Regio Amsterdam. We zijn allemaal tussen de 20 t/m 28. We willen graag elke week repeteren, dus regio Amsterdam is wel belangrijk tenzij je bereid bent om te reizen. We studeren allemaal muziek. Verder hebben we toegang tot een repetitie ruimte en een studio. Het idee is om een volledig album … meer »

TG

AltRock/Poprock/Soul/Blues Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 333x bekeken

Hoi! Ik ben Nadia, 24, en ik ben opzoek naar een band of andere muzikanten die een band willen oprichten. Ik heb ervaring met optreden en studio opnames, en zelf zing en schrijf ik al 15 jaar (maar ik zat niet altijd bij een band). De algemene righting van muziek waar ik naar opzoek ben is altrock, maar ik sta ervoor open om te experimenteren natuurlijk! Mijn voorkeur gaat naar Badflower, Nothing … meer »

Muzikantenbank user NadiaNadia

Zangeres zoekt Muzikant(en)!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 281x bekeken

Hey hoi! Ik ben Floor, 23 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Al van jongs af aan zing ik met veel plezier en ik ben nu op zoek naar muzikanten om samen mee te spelen. In het verleden heb ik in een bandje gezongen en heb ik ook akoestisch opgetreden. Mijn stemgroep is alt en ik heb voorkeur voor een mix van pop, rock en soul. Ben jij op zoek naar een enthousiaste zangeres om je band compleet te maken? … meer »

Floor

P!nk Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 266x bekeken

P!nk Tribute zoekt zangeresWij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een extra zangeres om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We zijn op zoek naar een zangere die onze huidige zangeres kan onderstuenen en die de koortjes en de tweede stem in de nummers kan zingen. Daarnaast verwachten we dat je de tweede leadstem kunt zingen bij duetten, zoals "Just Give Me a Reason" en "Cover … meer »

Patrick

ПŽ¤ Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 266x bekeken

ПŽ¤ Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤Ben jij een geweldige zangeres die net zo dol is op de muziek van Johnny Cash als wij? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn The Johnny Cash Experience, een toffe tribute band van jonge gasten (20 tot 25) uit Oirschot en omgeving, en we hebben nog een June Carter nodig om onze band compleet te maken. Als lid van onze band krijg je de kans om op te treden op mooie podia. We streven naar te gekke … meer »

Muzikantenbank user Teun van BrunschotTeun van Brunschot