Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 90x bekeken

Apprentus biedt je de mogelijkheid muzieklessen te geven vanuit je eigen huis, via webcam of op locatie. Zo pas je je eenvoudig aan aan de steeds veranderende situatie. Goede bijverdiensten in moeilijke tijden! Geef les, geef je passie! Piano, gitaar, zang, drums, viool... bij Apprentus bepaal jij wat je wilt. Bepaal je eigen werktijden, locatie en prijs en meld je direct en gratis aan bij … meer »

Apprentus

New Holland Choire

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 117x bekeken

Landelijke actie met zangers en zangeressen. Ben je genegen om thuis je eigen partij in te studeren en vervolgens 1 x per drie weken bij elkaar te komen, geef dan je gegevens door en we nemen contact met je op. Het gaat om koorstemmen, vocalisten die solistisch kunnen zingen, en mensen die een backing kunnen invullen. Bariton,Alt,Tenor,Sopraan, alle partijen zijn nodig. Voor de bovenstemmen zou een … meer »

christy kruysdijk

10-mans formatie B-Soul zoekt een zangeres met Soul

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Vanwege het vertrek (helaas) van één van onze drie zangeressen is soulformatie B-Soul op zoek naar een nieuwe zangeres. Het gaat om de hoogste partijen dus bij voorkeur een zangeres met een Sopraan stem. Ervaring en affiniteit hebben met Soulmuziek is een absolute pré. Je zingt lead partijen maar doet ook backing vocals wanneer één van de andere zangeressen de lead heeft. Er wordt vaak meerstemmig … meer »

Eric de Hoogt

Zageres gezocht voor het opnemen van Reggae muziek.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 111x bekeken

Voor het opnemen van eigen reggae nummers (moder roots ) ben ik opzoek naar zangeressen die de achtergrond vocals kunnen verzorgen. De bedoeling is opnemen en uiteindelijk live proformen. Kan jij zinggen, (hoeft niet professioneel) heb jij affiniteit met reggae en heb je tijd om mee te werken aan dit projectje... App of bel mij gerust.. 0685779677. Leeftij 30- 50 maar is geen must. Groet Cedrick

Cedrick Williams

Zangeres zoekt gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Vlissingen (Zeeland) | 314x bekeken

Zangeres zoekt gitaristIk ben opzoek naar een gitarist om van de zomer weer eens te beginnen met het spelen van wat covers en/of eigen liedjes. Zingen doe ik het liefst. Daarin voel ik me vrij. Daarnaast songwriting, composing en 'n beetje producing (kan goed overweg met DAW software). Om te kunnen componeren heb ik twee jaar pianoles gevolg, één jaar gitaarles, een vooropleiding Songwriting en een cursus Creative Producing. Genre: - … meer »

Muzikantenbank user Zoë InderwischZoë Inderwisch

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 214x bekeken

Zangeres zoekt bandHoihoi, Ik ben Bibi, 19 jaar oud, en ik ben op zoek naar een bandje waarin ik kan zingen. Ik houd van optreden en heb daar ook ervaring mee. Ik zing nu 8 jaar waarvan ik 3 jaar zangles heb gehad. Ik speel van alles, van alternatieve muziek tot rock. Zie deze link voor een zangfilmpje van 2 jaar geleden: https://youtu.be/z6ioKAeRN5Y Instragram: https://www.instagram.com/bibimakescovers/?hl=en

Bibi

Counting Wolves zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 110x bekeken

NL: Wij zijn Counting Wolves uit Amsterdam en wij zijn opzoek naar een vocalist die kan zingen en screamen. We zoeken iemand die dezelfde ambitie en passie heeft voor muziek als wij. EN: We are Counting Wolves from Amsterdam and we are looking for a vocalist that can sing, scream and with a large ambition and passion for music. References: - Northlane - Periphery - the GazettE Find us … meer »

A Keeven