Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht voor gevoelige/beetje grappige parodie

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 102x bekeken

Hoi, Tekstschrijver zoekt zangeres Ik heb een liedje bedacht voor tijdens deze coronaperiode. Het is geen protestlied maar juist een gevoelige tekst die ons doet beseffen dat we niet bij elkaar mogen zijn en normaal gesproken wel. Het is een parodie op een bestaand lied. ik zoek een gevoelige zangeres, die het ook een beetje met een knipoog kan brengen. Sta je er voor open? laat me weten!

Muzikantenbank user Ri AnneRi Anne

PPM BAND zoekt zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 232x bekeken

PPM BAND zoekt zangeres!De gezelligste en één van de meest gerenommeerde coverband van Nederland zoekt een geweldig gezellige en goede zangeres! Helaas heeft onze Loes het moeilijke besluit moeten nemen te stoppen bij PPM als zangeres. Loes gaat de focus meer verleggen naar haar (succesvolle) maatschappelijke carrière. Zeer begrijpelijk, maar ook heel jammer. Dat maakt dat we een zangeres zoeken. Geen tweede Loes, want … meer »

Muzikantenbank user Stefan SchaminéeStefan Schaminée

Screamer/clean vocalist zoekt metalcore, djent, hardcore band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Screamer/clean vocalist zoekt metalcore, djent, hardcore bandOver de jaren heen heb ik ervaring opgedaan bij meerdere bands wat vooral punk en poppunk bands waren maar ik wil weer terug naar mijn metal roots en heftige muziek maken. Speel zelf gitaar, drums, bass en piano maar zingen en screamen is echt mijn favoriete ding om te doen. Ben zelf 22 en ik vind het tijd om de harde muziek scene terug te brengen naar Nederland.

Muzikantenbank user Rico van AlphenRico van Alphen

Zangeres gezocht voor jazzy pop en ballads duo

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 244x bekeken

Ben jij iemand met een mooie zangstem en passie voor muziek? Ik ben een toetsenist met ruime ervaring en ik zoek naar een zangeres die het leuk vindt om samen jazzy pop en ballads te maken. Bijvoorbeeld liedjes van Norah Jones, Katie Melua, Madelaine Peyroux of Joe Harman. Oefenen kan, ook nu, in een Corona-veilige setting. Met de koptelefoon op. Lol in mooie muziek maken en repertoire opbouwen … meer »

Jan Bosker