Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi-pro coverband zoekt een nieuwe leadzanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 50x bekeken

Cover The Cage, een bestaande semi-pro allround coverband zoekt een nieuwe zanger: -Een echte entertainer met solide stem en zelfvertrouwen, die een grote zaal/feesttent op sleeptouw kan nemen samen met onze lead vocaliste -Ervaring als leadzanger van een (cover)band en ervaring met optredens -In bezit van eigen vervoer (auto) -Commitment om 25-35 keer per jaar op te treden, vooral in de zomermaanden -Commitment … meer »

Muzikantenbank user Cover The CageCover The Cage

Zangeres zoekt gitarist(e) om samen muziek te maken 🖤

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 169x bekeken

Zangeres zoekt gitarist(e) om samen muziek te maken 🖤Hi! Mijn naam is Sam (30) en ik ben op zoek naar iemand die net als ik blij wordt van (het maken van) muziek! Ik zing al een tijdje, heb in verschillende (pop/rock) bandjes gespeeld en volg al een aantal jaar zangles. Ik vind muziek maken tof en vind het leuk om nieuwe dingen te leren en mezelf te verbeteren. Mede daarom, én ook omdat ik er positieve energie van krijg, wil ik er graag meer tijd … meer »

Muzikantenbank user Samantha BonouvrieSamantha Bonouvrie

Folkband zoekt leadzanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 93x bekeken

Hallo. Wij spelen liedjes (veel traditionals) uit Ierland en Schotland. Daarnaast country en bluegrass en wat Oud Italiaanse liedjes. Plezier is belangrijkste. Ca. 2 - 4 optredens per jaar. Bezetting: viool, bas, accordeon, gitaar/ukelele. Leeftijd: 38 - 65 jr. omgeving Utrecht. Mooie kans voor enthousiaste zanger(es) om in een band te komen zingen.

Bert Tersteeg

Pianist zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 114x bekeken

Pianist zoekt zanger/zangeresGoededag, Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Raymond, 35 jaar en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik ben een vrolijke snuiter welke altijd in is voor een geintje. Ik volg een aantal jaar pianoles en heb een aantal keer een zanger mogen begeleiden op de piano. Het begeleiden van een zanger/zangeres vind ik enorm leuk om te doen en graag zou ik mij hierin verder ontwikkelen. Daarom … meer »

Muzikantenbank user RaymondRaymond

Flogging Molly tribute zoekt nieuwe zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 75x bekeken

ZANGER GEZOCHT Hallo, wij zijn Schorry Molly. Een Flogging Molly Tribute band uit Hilvarenbeek. Ben jij een zanger die als geen ander Flogging Molly nummers kan zingen? Speel je toevallig ook gitaar? (Geen must) Hou je wel van een feestje met een stel enthousiaste muzikanten die niet stoppen tot het dak er af is? Stuur dan een e-mail naar:info@************.nl

Muzikantenbank user Simon van BeekSimon van Beek

Zangeres zoekt pianist of gitarist voor leuke opdrachten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Hoi, ik ben opzoek naar een gitarist of toetsenist/pianist (25 / 45 jr) die het leuk vind om samen opdrachten aan te nemen (ik heb op dit moment al wat opdrachten staan) en om samen leuke covers op te nemen. Eigentijdse muziek maar ook de echte klassiekers vind ik geweldig! Uiteraard alles gestoken in een geheel eigen akoestisch jasje. Ben jij diegene die samen met mij als duo wil optreden? Stuur … meer »

Muzikantenbank user MaureenMaureen

Zanger en bassist gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 203x bekeken

Drummer, lead gitarist en solo gitarist (beiden met zang) zijn op zoek naar een leadzanger (met gitaar) en een bassist (met backing vocals) beide met bühne ervaring om onze band bestaande uit op elkaar ingespeelde en ingezongen bandleden te completeren. Regio: midden Limburg. Genre: Sixties to Nineties met close harmony als handelsmerk. Wat wij spelen? eagles, stones, ccr, bryan adams, moody blues, … meer »

Peter Janssen

Professionele Zangers/Acteurs (M/V 18-24 jaar) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 146x bekeken

Voor de formatie van een nieuwe heldengroep voor de 6-12 doelgroep zoeken we allround, professionele, opgeleide zangers/acteurs. (jongens en meiden, 18-24 jaar, van diverse afkomst) Jongens met een donkere of lichtgetinte huidskleur (18-24 jaar). Sportief en minimaal 1m80 Jongens met een mediterraans uiterlijk (18-24 jaar) Meiden met een Aziatisch of lichtgetint uiterlijk (18-24 jaar) De heldengroep … meer »

Arnan Samson

Zangeres zoekt muzikant(en) om duo/bandje mee te vormen

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 237x bekeken

Zangeres zoekt muzikant(en) om duo/bandje mee te vormenHoi! Ik ben een 21 jarige zangeres, op zoek naar een (of eventueel meerdere muzikanten) om samen mee te spelen. Mijn genre ligt een beetje richting singer-songwriter/pop/rock/country. Ik speel zelf wel basis gitaar, maar in principe gaat mijn voorkeur uit naar dat ik zelf geen instrument hoef te spelen. Ik sta open voor zowel covers als eigen werk. Momenteel heb ik een paar eigen nummers, en het … meer »

Muzikantenbank user Anneke de VriesAnneke de Vries