Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bestaande Nederlandstalige/Belpop rock-coverband zoekt frontman!

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 50x bekeken

Wij presenteren je een zeer toffe sfeer, degelijke muzikanten en een 20-25 optredens per jaar. We brengen Nederlandstalige en Belpop covers met een stevig rockgehalte! Aangezien onze set bestaat uit 2h muziek verwachten we goed bereik en uithoudingsvermogen van de stem en showgehalte. Leeftijd tussen 30 en 50 jaar, repetities te Herk-de-stad Limburg johnbrievenbus1@(g)mail.com

Muzikantenbank user John ThijsJohn Thijs

Coverbandformatie zoekt met spoed ervaren Zanger of Zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 74x bekeken

Deze coverbandformatie is op zoek naar een ervaren zanger of zangeres met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Van de zangeres verwachten we dat ze naast vrouwennummers ook een aantal mannennummers wil en kan zingen. Huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn ook op zoek naar ervaren gitarist. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu met invloeden zoals … meer »

Bert Mommers

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 81x bekeken

(amateur) Zangeres zoekt muzikanten om gezamenlijk een leuk repertoire op te bouwen. Het lijkt mij leuk om bestaande nummers een eigen twist te geven, samen op zoek te gaan naar die twist, elkaar te inspireren, nieuwe nummers proberen enz. Denk aan bijvoorbeeld jaren 60/70. Pop, jazzy, bluesy, misschien cabaret?, Nederlands, Engels, Frans, beetje Spaans.... Eagles, Beatles, Amy W., Everly Brothers, … meer »

Anna

Coverband zoekt frontvrouw/man

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 105x bekeken

Na 6 jaar heeft onze zangeres afscheid van ons genomen. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe front vrouw of man. Wij zijn plakband. Een pop rock coverband uit de regio Alphen aan den Rijn. In de leeftijd van 26 tot 43 jaar Heb jij 'ballen' en liefst enige ervaring als zangeres of zanger zoeken we jou misschien wel.als je interesse hebt, bel Rik 0622219888

Muzikantenbank user Rik van der HeijdenRik van der Heijden

Jazz zanger zoekt jazzers

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 69x bekeken

Als zanger heb ik aantal jaren een sessie georganiseerd in Berlijn. Nu wil ik graag met wat mensen spelen in Amsterdam. Ben ook toetsenist maar niet op goed combo niveau. Ik heb redelijke theorie kennis ( denk ik ) en lees muziek etc. Standards spelen is leuk, zelf schrijven natuurlijk ook.

Muzikantenbank user Filip MertensFilip Mertens

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 83x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 112x bekeken

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische bandGITARIST/ZANGER gezocht voor semi-akoestische band. We zoeken een ervaren muzikant, die zowel solo- als slag (op akoestische) gitaar speelt en zowel lead- als backingvocals kan zingen. We spelen 'Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers van bijvoorbeeld Van Morrisson, CCR, Linda Ronstadt, Sam Cooke etc. Meer info op de website: www.tiez-music.nl Repeteren in … meer »

Marian