Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres sopraan zoekt zangers voor meerstemmig zingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 60x bekeken

Ik (Karin, 45 jaar) zoek een aantal zangers die het leuk vinden om met mij een meerstemmig (waarschijnlijk) kwartet te vormen. Graag in de buurt van Leiden. Ik woon zelf in Alphen aan den Rijn. Ik heb een sopraanstem. Het is mooi om dit te combineren met Mezzo sopraan, alt en/of Tenor. We gaan dit A capella zingen. Het repertoire kunnen we zelf nog bepalen. Als je dit aanspreekt om dit te vormen … meer »

Muzikantenbank user Karin van der zandenKarin van der zanden

Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 135x bekeken

ZangeresHey, Ik ben Joani ik ben 34 jaar jong en woon in Venlo ,Ik ben op zoek naar 'n toffe band waarmee ik hopelijk eens zou kunnen optreden! ik heb sindskort mijn Eerste eigen geschreven nummer en ben bezig met meer. Ik zing graag in de style van pop muziek en wie weet nog andere stylen maar ik moet ergens een begin maken. Gr Joani !joanniklaassen@*****.com

Muzikantenbank user JoaniJoani

Bluesband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Bluesband zoekt zangerWij, 4-koppige professionele bluesmuzikanten uit omgeving Dordrecht Rotterdam Breda, zijn op zoek naar een getalenteerde professionele zanger. Ben je op zoek naar een getalenteerde band met skills en hart voor blues - rock - en en funk in hart en nieren en ga je een serieuze band niet uit de weg….? - Ben je ergens tussen de 25 en 45 jaar - Heb je een professionele houding - Ben je géén zondags-muzikant - … meer »

Muzikantenbank user GVGV

Zanger gezocht, eigen werk

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 108x bekeken

Band met uitsluitend eigen werk zoekt ervaren zanger. We zijn recent opnieuw opgestart, maar hebben al een flinke basis aan nummers aanwezig uit een gezamenlijk verleden. Stijl is mainstream nederpop met een eigen twist. We spelen elke week samen in onze repetitieruimte in Aalsmeer en daar werken we aan goede opnames van onze eigen muziek. Doel is vooral het samen creëren van eigen nummers, … meer »

Muzikantenbank user Jeroen VenemaJeroen Venema

Zanger gezocht regio Tilburg / Eindhoven

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Zanger gezocht regio Tilburg / EindhovenHeavy Bones is op zoek naar een zanger die het aandurft om met deze ‘oude’ rockers een stevig staaltje muziek weg te zetten op het podium. Doel is één keer per maand ergens te kunnen optreden. Wij zijn opzoek naar een echte frontman. Huidige playlist: https://open.spotify.com/playlist/5N9OUgiC2uVnWxYmv1GPvY?si=f1d430193ece4378 Interesse? Neem contact op met 06-57989180

Bram Naus

Zangeres Zoekt Metalband

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 143x bekeken

Zangeres Zoekt MetalbandBeste jullie! Hopelijk maken jullie hele vette metal muziek, misschien zelfs tof eigen materiaal! Maar lekker coveren kan natuurlijk ook heel erg leuk zijn! Ik ben Barbara, 36, Mezzo-sopraan met een voorliefde voor symphonische metal en ik zoek naar mensen om mee van het podium af te knallen! Hopelijk zoeken jullie iemand zoals mij en kunnen we samem hele toffe muziek maken om mensen te raken en … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Gezocht zanger(es) voor het zingen van Blues en aanverwante muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 159x bekeken

Wij, sologitarist/drummer/bassist met ruime ervaring, leeftijd 60+, zoeken een ervaren amateur zanger/zangeres, leeftijd onbelangrijk. Als je ook gitaar speelt is dat mooi meegenomen maar is geen vereiste. Als het goed loopt denken we ook aan een toetsenist. We spelen Blues, Bluesrock en aanverwante muziek. We kiezen bestaande nummers en maken dan een arrangement wat bij onze stijl en bezetting past. … meer »

Toe Curler

The Undskyld Band zoekt een zanger/zangeres Maak jij onze band compleet?

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 121x bekeken

The Undskyld Band zoekt een zanger/zangeres Maak jij onze band compleet?Wie ben jij? We hebben een vacature voor een zanger/zangeres die ons op het podium en tijdens de repetities smoel en power geeft. Ben je een gemotiveerde muzikant met bandervaring? Is zingen je eerste natuur? Weet jij het publiek mee te krijgen? Dan maken wij binnenkort graag kennis met je! Wij zijn de coverband Undskyld (sorry). Onze passie De passie van Undskyld is samen muziek maken waarbij eenieder … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee