Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Ervaren (en relatief jonge) 50s/60s Rock n Roll/Surfrock drummer zoekt band.

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant)

In de brede omgeving Eindhoven (ik wil max een uur rijden) zoek ik aansluiting bij een bandje of bij liefhebbers van het 50s en 60s Rock 'n Roll en/of Surfrock genre. Ik heb dit jarenlang gedaan en bij mijn huidige bands mis ik deze muziek. Weer nummers van Buddy Holly, Gene Vincent, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Beach Boys, Everly Brothers etc etc. Jukebox muziek dus.

Ik kan redelijk tot goed backing vocalen zingen en eventueel semi-lead bij nummers van bijvoorbeeld Simon&Garfunkel en Everly Brothers.

Ik heb al mogen drummen bij grote artiesten waar ook beeldmateriaal van is op Internet. Ik heb voldoende eigen materiaal en voldoende haar en gel om er een leuke vetkuif van te maken. Ook een handige (50s look) bestelbus trouwens.

Ik ben 39 jaar, heb semi-professioneel gedrumd maar zoekt nu iets voor de hobby er bij. Wel met het doel wat optredens per jaar te doen, veel of weinig maakt mij niet uit.

Dus zoeken jullie een gezellige Brabander die een paar decennia te laat is geboren en die toevallig kan drummen? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Website: www.youtube.com/watch?v=OlaIs7hGb68

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.