Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer /vocals

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 103x bekeken

tot afgelopen weekend 55 jaar podium ervaring. drummer met vocals 2,e 3,e solo partijen gezien mijn podium ervaring weet je dat ik niet meer de jongste ben van de klas 70 jr maar gelukkig nog erg fit en vooral wat muziek betreft. Door een verstoring in de onderlinge verstandhouding zijn wij als regio bekende jaren,60/,70 band gestopt per 17-7 2018 na 11 jaar. Daarom ben ik nu op zoek in mijn directe … meer »

jan van der heijden

Drummer zoekt (metal) band

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Drummer zoekt (metal) bandAllround getrainde drummer met 23+ jaar ervaring op de kit zoekt na een bijna 7 jaar durend uitstapje op de Antillen een uitdagende, nieuwe (metal) band om mee te spelen. Momenteel ben ik onder begeleiding van een drumleraar mijn spel aan het bijwerken en o.a. jazz, funk en blues aan het bestuderen en ben van plan in NL door te gaan lessen. Oneven maatsoorten, polyritmes en dubbele bass gaan mij … meer »

Muzikantenbank user Robert StuurRobert Stuur

Drummer wil weer aan de "Slag"

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 226x bekeken

Ben een zeer ervaren muzikant, met optredens van kerk tot nachtclubs... wil weer aan de bak met leuke spontane muzikanten met een draaiende band of een doorstartende band. voorkeur covers / rock and roll-soul-pop ..enz ... perspectief, 2x per maand repeteren , en ongeveer 15-20 keer per jaar optreden evt... alles in overleg mogelijk. dus zijn jullie op zoek naar een Drummer (zanger) ? here … meer »

Muzikantenbank user Henri MeijerHenri Meijer