Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer (Rock / Pop) met zang zoekt band en/of project

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Ervaren drummer (Rock / Pop) met zang zoekt band en/of projectHallo bands en/of muzikanten, Ik ben op zoek naar een leuke bestaande band of muzikanten die een nieuwe band willen starten. Ik heb veel ervaring in pop/rock-covers maar sta ook zeker open voor eigen werk, tribute-project of een nieuw concept. Mijn stijl is stevig, vet, veel drive en liefst met een funky randje. Ben niet zo van de blue's, of levenslied. Naast drummen doe/deed ik kopstemmetjes en … meer »

Muzikantenbank user Gert-Jan RoefsGert-Jan Roefs

Drummer zoekt Straatartiesten omgeving Den Bosch!

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Hallo allemaal, voor een fun project ben ik opzoek naar max. twee (akoestisch) gitaristen of gitarist/bassist om een straatmuziek band op te richten. Het Doel: Livemuziek maken en gezelligheid! Als je kan zingen is dat een dikke vette pré! Qua muziek: zo gevarieerd mogelijk, van Pop tot Blues, van Rock tot Heavy Metal, van klassiekers tot moderne hits, eventueel ook minder bekende genres, zolang … meer »

Muzikantenbank user Dustini Van GulikDustini Van Gulik

Drummer

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 224x bekeken

Drummer (50+) zoekt leuke hobby band. Geen grote ambities maar gewoon lekker muziek maken. Een keertje optreden geen probleem, maar ook geen noodzaak. Laat maar weten als jullie op zoek zijn, en wie weet klikt het!

P.