Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band in de regio Den Bosch - Eindhoven - Oss

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Ik ben een drummer die op zoek is naar een band in de regio Den Bosch/Eindhoven/Oss. Ik ben geïnspireerd door: Jimi Hendrix , Red Hot Chili Peppers, Bon Iver, Ben Howard, Daughter, Linkin Park en heel wat andere! Zoals je al ziet ben ik thuis in vele genres, ik ben dus niet al te kieskeurig. Ik vind het niet erg om covers te doen, maar mijn doel is om eigen nummers te scheppen! Ik ga al 20 jaar door … meer »

WickedEden

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 227x bekeken

Ik, drummer van 51, zoekt een bstaande band. Ik heb veel ervaring met rock 'n roll, blues, rockabilly, rock, roots, americana etc etc. Begeleiding, studiowerk enz. Ik zoek dan ook iets in die richting. Graag in een straal van ongeveer 40 kilometer rondom Den Bosch.

maurice meesters

Rock / blues Drummer zoekt band.

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Hallo, mijn naam is Peter ik ben 55 jaar en ruim 40 daarvan drummer dus best wel één met ervaring al zeg ik het zelf. Ik ben opzoek naar een Band uit de omgeving Noord Brabant, één met de nodige ervaring en muzikanten vanaf zo’n 40 jaar. Alhoewel ik al alles heb gespeeld liggen mijn wortels in de rock / blues rock. Ik ben dus opzoek naar een band die gitaar georiënteerde muziek maakt dat … meer »

Peter van der Sluys

Ik ben Hans en ik zoek een band voor jaren 60 en 70 muziek.

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 325x bekeken

Ik ben Hans, 71 jaar oud, en ik wil een jaren 60 en 70 band oprichten. Ik heb heel mijn leven muziek gespeeld in 't Holland quintet en de torpedo's, ik kan drummen, gitaar spelen, trompet spelen en zingen. Ik woon in Schijndel dus graag mensen uit de buurt. Ik heb al één gitarist en ik zoek nog een bassist, toetsenist/pianist en misschien nog een gitarist. Als je interesse hebt hoor ik graag meer. Met … meer »

Muzikantenbank user Hans van LiempdHans van Liempd