Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer uit den bosch zoekt muzikanten om een hardrock/metal band te vormen

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 167x bekeken

Ik ben Davide en ik ben 17 jaar oud. Ik drum nu ongeveer 5/6 jaar en ik wil graag een eigen band beginnen met andere muzikanten. Ik luister vooral naar metalbands zoals SlipKnot, dream theater, iron maiden, avenged sevenfold maar ook naar bands zoals the red hot chili peppers. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk en ervaring ook niet want ik ben zelf ook geen prof drummer. Het belangrijkste is dat de … meer »

Davide

Drummer zoekt band in de regio Den Bosch - Eindhoven - Oss

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 227x bekeken

Ik ben een drummer die op zoek is naar een band in de regio Den Bosch/Eindhoven/Oss. Ik ben geïnspireerd door: Jimi Hendrix , Red Hot Chili Peppers, Bon Iver, Ben Howard, Daughter, Linkin Park en heel wat andere! Zoals je al ziet ben ik thuis in vele genres, ik ben dus niet al te kieskeurig. Ik vind het niet erg om covers te doen, maar mijn doel is om eigen nummers te scheppen! Ik ga al 20 jaar door … meer »

WickedEden

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 270x bekeken

Ik, drummer van 51, zoekt een bstaande band. Ik heb veel ervaring met rock 'n roll, blues, rockabilly, rock, roots, americana etc etc. Begeleiding, studiowerk enz. Ik zoek dan ook iets in die richting. Graag in een straal van ongeveer 40 kilometer rondom Den Bosch.

maurice meesters

Ik ben Hans en ik zoek een band voor jaren 60 en 70 muziek.

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 402x bekeken

Ik ben Hans, 71 jaar oud, en ik wil een jaren 60 en 70 band oprichten. Ik heb heel mijn leven muziek gespeeld in 't Holland quintet en de torpedo's, ik kan drummen, gitaar spelen, trompet spelen en zingen. Ik woon in Schijndel dus graag mensen uit de buurt. Ik heb al één gitarist en ik zoek nog een bassist, toetsenist/pianist en misschien nog een gitarist. Als je interesse hebt hoor ik graag meer. Met … meer »

Muzikantenbank user Hans van LiempdHans van Liempd