Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

65 plus.

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 277x bekeken

hallo, met piet. ik ben op zoek naar een band van de zelfde leeftijd om leuke muziek te maken (corvers) rock en roll,country,en muziek uit de jaren 60,70, 80.heeft ook podium ervaring. je kunt mij bellen tel.0165-511850.

piet kanters

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover band

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover bandHallo, ik ben Ronald Zuiderwijk en drum sinds 1991 in een aantal coverbands. Ik ben recentelijk verhuisd naar Steenbergen. (Noord-Brabant) en ben op zoek naar een band, het liefst met een eigen oefenruimte waar ik mijn drumstel kan laten staan. Hij is nogal groot en iedere week slepen is geen optie. Ik hou van rock en speel dat dan ook het liefst. Maar een goede blues band lijkt mij ook wel wat. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ronald ZuiderwijkRonald Zuiderwijk

Hardrock drummer zoekt...........

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Deze ouwwe rockdrummer (dubbele Bass ) wil weer eens aan de slag. Ik zoek een ervaren band om weer te gaan optreden. Mijn voorkeur is de muziek van Black Sabbath - ( Ozzy Osbourne ) - Dio - Whitesnake - Motley Crue - enz, enz... Melodieuze hardrock dus. Heb zelf een behoorlijke jarenlange muzikale achtergrond op semiprof niveau, maar de laatste tijd een beetje in slaap aan het vallen. Het liefst … meer »

Jack Franken