Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland)

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues.
In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, de laatste jaren 2-wekelijks in een gezelligheidsband met recente muziek en sinds corona ben ik wekelijks actief op Jamulus en JamKazam om online te jammen met muzikanten uit Europa.
Ik heb geen ambitie om veelvuldig op te treden maar vooral een dagdeel in de week (2 wekelijks ook prima) met elkaar (muzikaal) plezier te hebben. Ik heb inmiddels een bassist gevonden en ben op naar zoek een(solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) (of iemand die een instrument speelt en ook zingt). Wat mij betreft zou een repetitie kunnen bestaan uit het spelen van uitgewerkte nummers en jammen, ik heb de mogelijkheid om digitale opnames te maken en af en toe eens terug te kunnen luisteren.
Ik heb een repetitieruimte beschikbaar in Bennekom (in de buurt van Ede/Wageningen). Als bovenstaande je aanspreekt dan hoor ik graag van je.
Groeten Ton

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.