Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist op zoek naar blues & rock

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 75x bekeken

Gitarist op zoek naar blues & rockGitarist van 46 jaar is op zoek naar band/ of bandleden in de regio Arnhem. Ben 15 jaar geleden actief geweest in een coverband en wil nu de draad weer oppakken. Ik ben nog wel een beetje roestig maar wel gedreven. Plezier maken en van elkaar leren om later een mooi stukje muziek neer te zetten lijkt mij een mooi streven. Ik speel soms ook wel eens bas maar dat stelt nu nog niet veel voor, maar je … meer »

Richard de Wit

Gitariste zoekt muzikanten! - eigen nummers/instrumentaal/melodisch

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 133x bekeken

Hoihoi! Ik ben Eva,20, en ik speel elektrisch gitaar. Ik zoek mensen die samen met mij nummers willen (af)schrijven en samen spelen. Ik speel vooral leadgitaar en hou ook erg van zingen. Ik hou van VEEL stijlen: blues, rock, grunge, progressieve rock, heavy metal, gitaar virtuoso's, gypsy jazz en Oosterse muziek. Ik varieer veel in wat ik speel/schrijf, maar voornamelijk instrumentaal en richting … meer »

Eef

Gitariste zoekt mensen voor oldschool/heavy metal/blues (cover)band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 117x bekeken

Beste muzikanten! Ik zoek mensen om een (cover)band mee op te richten in de stijl van Van Halen, Europe, KISS, Airbourne, Iron Maiden en/of bluesrock! Uiteindelijk eigen nummers schrijven llijkt me ook gaaf! Ik ben 20 jaar, speel nu een aantal jaar gitaar en wil vooral meer ervaring opdoen en van elkaar leren. Ik speel voornamelijk solo, maar ook wel rhythm. Ik sta ook open voor andere dingen/genres … meer »

Eef

Alternatieve rockband REHAB REHEARSAL zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 162x bekeken

Alternatieve rockband REHAB REHEARSAL zoekt leadgitaristREHAB REHEARSAL zoekt sologitarist Maak jij graag met anderen eigen nummers? Alternatieve rock richting grunge – hard rock – metal – punk, maar zonder je vast te willen pinnen op een stijl? Kun je en wil je iedere woensdagavond repeteren in Zevenaar? Creativiteit laat zich op geen enkele wijze inperken. De alternatieve rock band REHAB REHEARSAL bewijst dat. Het uiteenvallen van eerdere … meer »

Muzikantenbank user DiazDiaz

Beatleband zoekt

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 592x bekeken

Hallo, wij zijn een Beatle coverband in oprichting en zijn op zoek naar een drummer, zangers (m/v), gitaristen. Voorlopig alleen oefenen en zoeken naar geschikte nummers. Het streven is om de originele nummers zo goed mogelijk te benaderen. Goed luisteren naar elkaar en de Beatles en positief kritisch adviseren staat hoog in het vaandel. Van elkaar leren en niet snel opgeven. Lange aanlooptijd geen … meer »

Muzikantenbank user Humphrey TarenskeenHumphrey Tarenskeen

Rockcoverband regio Arnhem zoekt (solo) gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 363x bekeken

Wij, drummer en bassist, hebben zin om weer een rockband te starten. We hebben wat band-ervaring samen, en willen het volgende: · Spelen voor de lol, goede sfeer voorop · We spelen voornamelijk herkenbare rock-covers, geen eigen werk · Tweewekelijkse repetitie (waarschijnlijk) op maandag in Westervoort · Oefenruimte moet nog worden vastgelegd · Een keer of vier per jaar optreden Tijdens … meer »

emile ter horst