Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en toetsenist gezocht in Arnhem

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 197x bekeken

Ben jij een muzikale gitarist of toetsenist die het leuk vind om eigen muziek te maken en op te treden? Dan zoeken we jou! Wij zijn de band Art of Almost. Op dit moment zijn we met z’n vieren (zang, bas, gitaar, drum) en spelen vooral eigen werk (met soms een covertje tussendoor). We willen de band uitbreiden en zoeken daarom een tweede gitarist en een toetsenist. We zoeken iemand die creatief is … meer »

Muzikantenbank user Efraïm SalariEfraïm Salari

Alternatieve rockband zoekt 2e gitarist.

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 195x bekeken

Rockband (Zanger/gitarist, bassist en drummer) zoekt een rhythm gitarist. Ben je een zelfverzekerde en gemotiveerde gitarist die makkelijk rythemgitaar meespeelt? Reageer dan via het onderstaande mailadres. loekbrokke17 @gmail.com Regio: Achterhoek,Gelderland Leeftijd: 18/20 Onze demo kan je vinden via de onderstaande link https://on.soundcloud.com/zeZJ2QTjsSvbsJ6Q6

Loek

Gitarist gezocht voor wereldmuziek

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 178x bekeken

We doen repertoire uit alle windstreken, dus van Zap Mama tot Noors en Spaans. Niveau: gevorderde amateur. Het is nog startend in/rond Arnhem. Meerstemmige zang + 2 of 3 instrumentalisten. We zoeken een goede gitarist om dit te begeleiden. We oefenen om de week op dinsdagavond. We zijn met 3 zangeressen, die ook allemaal een instrument spelen (viool, lichte percussie, dwarsfluit).

Ellen

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 352x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

Tweede gitarist/backing vocalist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 539x bekeken

Coverband zoekt een tweede gitarist die ook goed backing vocals kan zingen. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag.de bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 optredens per jaar. Leeftijd is tussen de 40 en 60 jaar. We hebben de setlist opgeschoond en willen deze graag gaan uitbreiden … meer »

Selma van den brink