Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 172x bekeken

Ben jij de gitarist (m/v) die wij zoeken? Onze doelstellingen: Gemotiveerd, Goede muziek Heel veel plezier. Muziekstijl: reggae met blues en Soul invloeden Eigen nummers schrijven zo nu en dan een cover Iedere week oefenen op dit moment de woensdagavond in Westervoort Ervaring is niet vereist motivatie en gedrevenheid wel. Heb je interesse om eens mee te spelen neem dan contact op met:membersonlyband@*******.com

Muzikantenbank user Michel GeijtenbeekMichel Geijtenbeek

Top40 coverband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 264x bekeken

Semi commerciele top40 band in doorstart zoekt gitarist(e). In het kort over ons: - coverband voor discotheken en tentfeesten. - professionele aanpak. - Circa 25 optredens per jaar via boekingskantoor. - regio arnhem - zutphen Heb je interesse, ambitie en skills? Laat wat van je horen!

Stado Bergervoet

Zangeres zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 259x bekeken

Om vooral top 2000 muziek mee te spelen en op te treden😊 Repeteren omgeving Zutphen. Bij deze 2 filmpjes om een idee van mijn stem te krijgen: https://youtu.be/E9tsHP-rBZM https://youtu.be/cT2KF2JXsc8 Ik lees graag wat van je! Groetjes, Laura.

Muzikantenbank user LauraLaura

Top-40 coverband in opstart zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 245x bekeken

Nieuw aan het opstartende commerciele coverband is op zoek naar een gitarist(e). Doelstelling is om vanuit een professionele aanpak tot maximaal 25 optredens (via boekingsbureau) per jaar te doen. Hiervoor zetten we een set neer met herkenbare covermuziek. Oefenlocatie van de band wordt later bepaald als de band compleet is, maar zal de regio Arnhem - Zutphen – Deventer zijn. Heb jij … meer »

Stado Bergervoet

Beatleband zoekt

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 459x bekeken

Hallo, wij zijn een Beatle coverband in oprichting en zijn op zoek naar een drummer, zangers (m/v), gitaristen. Voorlopig alleen oefenen en zoeken naar geschikte nummers. Het streven is om de originele nummers zo goed mogelijk te benaderen. Goed luisteren naar elkaar en de Beatles en positief kritisch adviseren staat hoog in het vaandel. Van elkaar leren en niet snel opgeven. Lange aanlooptijd geen … meer »

Muzikantenbank user Humphrey TarenskeenHumphrey Tarenskeen

Rock Band Zoekt Gitarist en Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 360x bekeken

Rock Band Zoekt Gitarist en ToetsenistWij staan momenteel open voor een 2e gitarist die prima solo's kan spelen en een toetsenist die niet bang is om eigen draai aan dingen te geven. We repeteren covers en willen in de toekomst ook eigen muziek gaan maken. De leeftijden verschillen tussen 18 en 50 jaar en het is hier altijd gezellig! We spelen nummers van Nirvana, Lit, Radiohead, Live, Red hot chili peppers, 3 Doors down en The … meer »

Arash

B.T.S. Back in To the Saddle

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 153x bekeken

Een ervaren solo gitarist gezocht om zsm een doorstart te maken. We zitten in Arnhem en omstreken. Repertoire, allround. Van country, country rock, indorock, reggae enz. Telefonisch bereikbaar; 0653523294 en 0626928167.

Muzikantenbank user Theo Paula Van SonTheo Paula Van Son

Rockcoverband regio Arnhem zoekt (solo) gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 257x bekeken

Wij, drummer en bassist, hebben zin om weer een rockband te starten. We hebben wat band-ervaring samen, en willen het volgende: · Spelen voor de lol, goede sfeer voorop · We spelen voornamelijk herkenbare rock-covers, geen eigen werk · Tweewekelijkse repetitie (waarschijnlijk) op maandag in Westervoort · Oefenruimte moet nog worden vastgelegd · Een keer of vier per jaar optreden Tijdens … meer »

emile ter horst