Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Op zoek naar een (eventueel betaalde) Drummer en pianist/gitarist!

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 477x bekeken

Op zoek naar een (eventueel betaalde) Drummer en pianist/gitarist!Hallo! Ik ben Anne (19 jaar) en ik wil in april auditie doen voor het conservatorium in Arnhem (ArtEZ) met als hoofdvak zang. Voor de auditie en het voorselectie filmpje heb ik twee instrumentalisten (drum en pianist/gitarist) nodig die met mij vijf nummers in willen studeren en mij kunnen begeleiden op de desbetreffende dag, hoogstwaarschijnlijk in het genre pop. Vergoeding kan in overleg Ik … meer »

Muzikantenbank user Anne van EmbdenAnne van Embden

Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 316x bekeken

Wij (gitarist, bassist & zangeres) (drummer op inval basis) zijn op zoek naar een leadgitarist. Genre pop/rock, we repeteren eens per 2 weken op dinsdagavond in de Jacobiberg. Wij zijn allemaal ervaren muzikanten die een nieuwe band aan het op zetten zijn, er is dus nog geen vaste setlist. nrs die er voor nu opstaan zijn Creep, Hard to Handle, Not an addict, Zombie, Caliornication, Are you gonna … meer »

Muzikantenbank user Bobby BartenBobby Barten

Muzikanten gezocht voor opzetten (Melodic/Progressive) Death Metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 291x bekeken

Hallooo iedereen, Ik ben een gitarist uit Arnhem die graag een Death Metal band zou willen oprichten, beetje combi van melodic & progressive. Ben zelf al druk bezig met het schrijven van eigen nummers en demos opnemen. En ik ben erg geinspireerd door bands zoals Dark Tranquility, In Flames, At The Gates, Amon Amarth, Gojira, Meshuggah, Alcest, Oribt Culture, just to name a few. Hier een demo … meer »

Muzikantenbank user Boudewijn NoordhuisBoudewijn Noordhuis

Jazz drummer/producer zoekt jazz musicus!

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 247x bekeken

Jazzdrummer (bebop, met name) zoekt jazz(sessie)muzikanten die zelfstandig over een drumcompositie kunnen componeren. (Contra)bas, piano, sax, trompet, gitarist. We gaan instrumentale muziek schrijven door niet eindeloos in repetitieruimtes te zitten, maar via het volgende: 1. Je krijgt mijn professioneel opgenomen drumcompositie aangeleverd in mp3/wav. Dit betreft een compleet lied. Het schema … meer »

Sander Timmermans

Gitarist gezocht met hart voor The Beatles

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 410x bekeken

Hallo Beatle fans, We hebben een heel leuk Beatle-bandje bij elkaar met 4 leden, kennis gemaakt, een naam Sweet Sixties en nu willen we starten. ....... Maar.....we zoeken nog 1 Beatle gitarist! Zou jij dat kunnen zijn? We repeteren in de omgeving Arnhem-Nijmegen 1 x per 14 dagen waarschijnlijk donderdagavond even weken of zondagavond. Repetitiekosten dragen we samen. Doel is optreden en gezellig … meer »

Marijke Bruin

Soul, funk, jazzy-blues band zoekt.

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 359x bekeken

Wij zijn zangeres Haidy (34), bassist Vincent (46), drummer Niels (44) met al aardig wat speelervaring. We zoeken een leuke, gezellige toetsenist(e) en gitarist(e) met humor om samen leuk muziek te maken en in de toekomst op te treden. Enthousiasme en plezier staan bij ons voorop! Eigen inbreng wordt gewaardeerd. We oefenen op de zondagavond (19.30-23.00 uur) in Duiven. Kom eens gezellig meespelen … meer »

Niels de Kruijf

Coverband nieuw

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 443x bekeken

Ben jij die ervaren gitarist die op zoek is naar een leuke commerciële allround band. Dan zoeken wij jou... - je hebt ervaring - je kunt ook nog een beetje zingen - je bent allround ingesteld - je maakt graag deel uit van een team - je weet wat spelen met tracks is - je wilt graag regelmatig optreden Stuur dan even een berichtje en wie weet sta je binnenkort met ons op het podium

Muzikantenbank user De GeneratieDe Generatie