Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues/rockband zoekt een groovy drummer

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 69x bekeken

Blues/rockband zoekt een groovy drummerSerieuze en ambitieuze blues-rock band uit het midden van het land zoekt een strakke, groovy drummer, die ook goed overweg kan met een shuffle. Commitment naar de band is heel belangrijk aangezien we normaal gesproken zeer regelmatig optreden door heel Nederland. We zoeken een ervaren drummer die daar geen problemen mee heeft. Repetities om de twee weken op zondag. Een vaste invaldrummer hebben we … meer »

Muzikantenbank user J.Y. OlijslagerJ.Y. Olijslager

Zanger(es) voor americanaband

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 485x bekeken

Zanger(es) voor americanabandStartende Americana band in de driehoek Amersfoort-Zwolle-Apeldoorn zoekt zanger of zangeres . Wij, 2 gitaristen en een percussioniste, backingvocaliste, zoeken een zanger of zangeres, liefst met nog een instrument, om samen de basis voor een band neer te zetten. Enige ervaring is wel gewenst. Stijl: Americana (country, folk, blues, akoestisch). Wat namen als richting: Dead South, Pistol Annies, Steve … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

Nieuwe feestband zoekt bassist!

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 246x bekeken

Nieuwe feestband zoekt bassist! Een gloednieuwe feestband in Apeldoorn zoekt een bassist om de groep compleet te maken! Wie zijn wij? Vier enthousiaste muzikanten (22-28 jaar) die het dak er weer vanaf willen spelen zodra dat weer kan. Greatest hits van de 70's tot nu, geschikt voor elk publiek in zowel een akoestische als een full-on show setting. Wat voor bassist zoeken wij? - 20-30 jaar … meer »

Muzikantenbank user Amber van der LindeAmber van der Linde

Blues/Rock Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 271x bekeken

Doorstartende Blues/Rock band zoekt zangeres (of zanger). De band bestaat uit een toetsenist, gitarist, drummer en bassist onze leeftijd ligt tussen de 30-58 jaar. We zijn in bezit van eigen PA en oefenen meestal in Wilp of Arnhem. Wij hebben ruime ervaring in het Blues circuit. We oefenen om de week en gemiddeld treden we 1 x per maand op. Ons repertoire is natuurlijk sterk afhankelijk van de nummers … meer »

L. Dröge

Goede zanger gezocht voor popband in Gelderland

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 438x bekeken

Hoi! Wij zoeken een ervaren popzanger met groot stembereik en prettige persoonlijkheid voor popband met ervaren en talentvolle muzikanten. We zijn nu ruim een jaar onderweg en hebben door Corana een groot repertoire kunnen opbouwen door wekelijks te repeteren via internet. Normaal repeteren we in Harskamp bij Ede/Wageningen. Hoor graag wat van je zang!

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace

Zangeres, drummer, slaggitarist en bassist zoeken TOETSENIST

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 783x bekeken

Leeftijd: vanaf ca 40 jaar Regio: Apeldoorn. Doel : Relaxt en gezellig genieten van samen muziek maken, maar wel trachten serieus voortgang te boeken (geen tijdsdruk) Bij goed resultaat is optreden natuurlijk geen probleem ! Muziekstijl: Heel breed, maar vnl BluesRock/CountryRock/ Populair(géén NL muziek) Repeteren: 1x per 2 wkn, op dinsdagavond in oefenruimte in Wezep, maar alternatieven zijn … meer »

WJA Smeets

Drummer, bassist, toetsenist gezocht (jaren '60/'70)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 781x bekeken

Wij zijn Jordy en Marlies, spelen beiden gitaar en zingen (in harmonie). Wij coveren graag nummers uit de jaren '60 en '70. Denk daarbij aan bijv. The Beatles, The Everly Brothers, CCR, The Byrds. Wij zoeken nog een drummer en bassist die net als wij het onderling plezier maken en van elkaar leren voorop stellen. Wij spelen echt voor ons plezier en niet op hoog niveau. In de toekomst af en toe optreden … meer »

Muzikantenbank user Marlies en JordyMarlies en Jordy