Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt ervaren gitarist Gelderland Regio Apeldoorn

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 261x bekeken

Wij, ervaren drummer, basgitarist,zangeres en toetsenist zijn naarstig opzoek naar een ervaren gitarist om onze Band weer compleet te maken. Wij zijn 55+ met de nodige podium ervaring en een breed repertoire met nummers uit 60,70,80,90 en latere jaren. Classic Rock, Blues en een beetje Country. Kortom van Elvis, Eagles, Searchers, Amy McDonald, Stones tot Nena en Anouk, dus voor het publiek dansbare … meer »

Muzikantenbank user CaptainGentleCaptainGentle

Toetsenist omgeving barneveld

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 144x bekeken

Ivm met het vertrek van onze toetsenist zijn we op zoek naar een vervanger voor onze semi acoustische Nederlandstalige band. Wij, 5 vijftigplussers, maken eigen luister/theater liedjes en spelen voor ons plezier en af en toe een optreden. We spelen 1 x in de 2 weken in Voorthuizen. Je hoeft geen virtuoze pianist te zijn, maar wel creatief in het invullen van de pianopartij bij onze liedjes. Lijkt je … meer »

Muzikantenbank user RamonRamon

Doorstartende countryband zoekt basgitarist

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 199x bekeken

Na enige tijd geen activiteten ondernomen te hebben, mede door corona-situatie, gaan wij een doorstart maken.en daarvoor zoeken wij, moderne countryband, een basgitarist met interesse in en gevoel voor countrymuziek. De band is verder compleet en vanuit het verleden hebben wij reeds veel nummers kant en klaar op de plank liggen. Denk hierbij aan Alan Jackson, Travis Tritt, Rodney Crowell, Eagles, Brad … meer »

René Lodewijks

ClassicRock zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 300x bekeken

ClassicRock zanger(es) gezochtWij Brickyard.nu (classicrock) zijn op zoek naar een Frontman/Frontvrouw. Goede band muzikaal goed niveau. Regelmatig optredens via bookingsburo. Repeterend doen we in Twello. Graag reacties alleen op tel 0653905963 (Ruud) Reacties via de website komen niet bij ons binnen. DUS NIET VIA DE SITE REAGEREN!

Muzikantenbank user ruud maalderinkruud maalderink

Speel jij krautrock/ electro/ free improv?

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 195x bekeken

Vind jij het leuk om hypnotiserende grooves te spelen en ben je niet bang voor improvisaties, atonale klanken en elektronica? Dan zijn de Faux Allemands wellicht iets voor jou. De Faux Allemands zijn op zoek naar een drummer/ percussionist. Deze band in opbouw heeft hoorbare invloeden van krautrock, free jazz, prog/ psychedelica, no wave en minimale muziek. Als pilaar in de ritmesectie krijg je alle … meer »

Remco Takken

Zanger of zangeres voor americanaband gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 267x bekeken

Zanger of zangeres voor americanaband gezochtZangeres en zanger/gitarist uit Ermelo zoeken aanvullend een zanger of zangeres (voor zowel lead als backing harmonieën). Plan is om met zijn 4en (met nog een gitarist) te starten, maar ook om daarmee aan de basis te staan van een grotere band. We hechten meer aan teamwork en discipline, dan aan virtuositeit en ego’s. Wij hebben een serieuze instelling en ruime ervaring, van festival tot huiskamer … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

Gezocht: Gitarist(e) en Zanger(es) Americanaband Veluwe

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 456x bekeken

Gezocht: Gitarist(e) en Zanger(es) Americanaband VeluweZangeres en zanger/gitarist uit Ermelo zoeken aanvullend een zanger of zangeres (voor zowel lead als backing harmonieën) en een gitarist(e) (slag en solo). Plan is om met zijn 4en te starten, maar ook om daarmee aan de basis te staan van een grotere band. We hechten meer aan teamwork en discipline, dan aan virtuositeit en ego’s. Wij hebben een serieuze instelling en ruime ervaring, van festival … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

Saxofonist en percussionist V/M gezocht voor latin band

Blazer en Percussionist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 176x bekeken

Wij, Espinas Latinas, zijn een latin / latinjazz band in Apeldoorn. Voor onze doorstart zoeken wij een saxofonist(e), alt of tenor. Graag iemand die lekker kan lezen. We zoeken ook een percussionist(e) op bongó en wat daar bij komt kijken. Wisselen met timbales of conga’s zou ook mooi zijn. We repeteren op dinsdagavond. Wie lijkt dat leuk?

Jan Veldhoen

Gitarist(e) + zanger/zangeres gezocht voor (akoestische) coverband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 558x bekeken

Hoi muzikanten, Wij zijn Chris van de Bunte (piano + Hammond) en Alain Mulder (drums/bass) uit Apeldoorn. Wij zijn van plan een nieuwe coverband op te richten in een kleine (akoestische) setting. We willen in een kleine bezetting allerlei verschillende feesten en partijen afgaan met een verrassend repertoire! Zelf hebben wij veel ervaring in verschillende blues-, cover- en feestbands. Voor deze … meer »

Chris van de Bunte