Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mooie oefenruimte/opnamestudio

Overig gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 167x bekeken

Mooie oefenruimte/opnamestudioZijn jullie opzoek naar een mooie oefenruime Of wil je een leuke opname maken. Onze ruimtes zijn. voorzien van een complete backline en Drumkit. Maar ook een Piano en keyboards staan klaar voor gebruik. Maak een een pro opname ook dit kunnen we samen met jou regelen. Dit kan bij SC-Multimedia en dit tegen een scherpe prijs Voor meer info Bel of App 06-22496522.

Muzikantenbank user Ben GotinkBen Gotink

Demoralizer zoekt deathmetal drummer & gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 136x bekeken

Demoralizer zoekt deathmetal drummer & gitaristVoor onze band Demoralizer zoeken we een gevorderde death metal drummer en gitarist. Onze oefenruimte is in Harderwijk (Gelderland) waar wij 1x 2 per weken op vrijdag avond oefenen. Daar staat een volledige backline en een gezellig bar. Momenteel zijn we met 3 bandleden: zanger, bassist en gitarist en hebben we de afgelopen maanden eerst de tijd genomen om wat materiaal uit te werken en ingespeeld … meer »

Muzikantenbank user Yuri de WolfYuri de Wolf

Queen tribute band in oprichting zoekt zanger en/of pianist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 269x bekeken

Queen tribute band in oprichting zoekt zanger en/of pianist. Ik (drummer wonend in Apeldoorn) wil een Queen tribute band oprichten. Er is al een gitarist en bassist geïnteresseerd. Zijn er dan nog geen Queen bands? Jazeker! Maar naar mijn mening komen deze bands vaak over als een toneel/theater clubje waarbij de Freddy Mercury plaksnor elk moment van het gezicht af kan glijden en de ‪Brian May‬ … meer »

Muzikantenbank user Patrick NuesinkPatrick Nuesink

Ben je gitarist en ook nog eens goed bij stem?

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 378x bekeken

Laat dan even wat van je horen! Wie zijn wij: Wij zijn een allround partyband uit Gelderland, bestaande uit ervaren en gedreven muzikanten die met enorm veel passie en plezier elk feest tot een succes willen maken. Wat doen wij: Met onze band spelen we op bruiloften, feesten en partijen. Het repertoire is dan ook breed: covers van de jaren ‘60 tot heden, Engelstalig, Nederlandstalig en Duitstalig, … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SpekSylvia Spek