Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pulse zoekt een TOETSENIST in omgeving deventer, Enter, Vorden

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 94x bekeken

Hallo, Wij "Pulse" zijn op zoek naar een enthousiaste Toetsenist. We bestaan uit een zanger/gitarist(48jaar), zangeres (34jaar) drummer(48jaar) en bassist(50). Inmiddels hebben we al een aardig repertoire opgebouwd en ons eerste optreden al achter de rug. Om een breder repertoire te kunnen spelen zoeken we een toetsenist. Ons doel is met regelmaat een optreden te doen maar zeker niet elk weekend. Alle … meer »

Muzikantenbank user Olaf BorgonjenOlaf Borgonjen

Top-40 coverband in opstart zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 109x bekeken

We zijn een nieuwe commerciele coverband in opstart zoeken hiervoor een toetsenist(e). Doelstelling is om vanuit een professionele aanpak tot maximaal 25 optredens (via boekingsbureau) per jaar te doen. Hiervoor zetten we een set neer met herkenbare covermuziek. Oefenlocatie van de band wordt later bepaald als de band compleet is, maar zal de regio Arnhem - Zutphen – Deventer zijn. Heb … meer »

Stado Bergervoet

Allround dansorkest zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 199x bekeken

Allround dans orkest zoekt een goede, strakke, solide gitarist! De band is pas opgericht en bestaat uit zeer ervaren goede muzikanten. Huidige bezetting is als volgt: toetsenist, slaggitarist, bassist en drummer die allen beschikken over solo en/of koorzang. We zijn nog niet compleet en daarom zijn we met spoed op zoek naar een goede sologitarist met zangkwaliteiten die heel graag deze belangrijke … meer »

M van den Heuvel

Akoestisch duo zoekt slaggitarist!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 237x bekeken

Akoestisch duo zoekt slaggitarist!Akoestisch duo (zang/ gitaar/ percussie) zoekt enthousiaste , bescheiden slaggitarist om er muzikaal nog meer uit te halen, dan er al in zit! We zoeken iemand die het leuk vind vooral slaggitaar te spelen. Als je daarnaast ook nog koorpartijtjes kan zingen is dat zeker een pre! Wij maken vooral muziek omdat we het leuk vinden en het onze hobby is, dus niet voor de broodwinning. We oefenen wekelijks … meer »

atenbrinke

Gitarist (21) en drummer (20) zoeken (hard)rock/metal bandleden

Drummer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 157x bekeken

Wij zijn twee muzikanten met een brede muzieksmaak. We willen gaan beginnen met serieus muziek maken met een band. We bespelen allebei al meer dan 10 jaar ons instrument en daardoor schrikken we niet van de lastigere nummers. Onze muzieksmaak gaat van de rock (Foo Fighters, AC/DC, Greta van Fleet), hardrock (Metallica, Rammstein) tot verschillende soorten metal (After the Burial, Parkway Drive, Chelsea … meer »

Luuk Huisman

No XQ's zoekt een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 249x bekeken

Beste zangeres, No XQ's wil zich graag versterken met een zangeres erbij. We zijn een coverband die wekelijks repeteert in Wilp (tussen Deventer en Apeldoorn. We bestaan uit vier ervaren muzikanten, zangeres, drummer, bassist en gitarist. Het eerste optreden zit er op. We spelen nummers van onder andere Anouk, Joe Cocker, De Dijk, Sia, Melissa Etheridge, Pink, James Brown, Lenny Kravitz en Stevie … meer »

Muzikantenbank user Johan van der EndeJohan van der Ende

No XQ's zoekt een gitarist!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 212x bekeken

Beste gitarist(e), No XQ's wil zich graag versterken met een gitarist erbij. We zijn een coverband die wekelijks repeteert in Wilp (tussen Deventer en Apeldoorn. We bestaan uit vier ervaren muzikanten, zangeres, drummer, bassist en gitarist. Het eerste optreden zit er op. We spelen nummers van onder andere Anouk, Joe Cocker, De Dijk, Sia, Melissa Etheridge, Pink, James Brown, Lenny Kravitz en Stevie … meer »

Muzikantenbank user Johan van der EndeJohan van der Ende