Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goede zanger gezocht voor popband in Gelderland

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 312x bekeken

Hoi! Wij zoeken een ervaren popzanger met groot stembereik en prettige persoonlijkheid voor popband met ervaren en talentvolle muzikanten. We zijn nu ruim een jaar onderweg en hebben door Corana een groot repertoire kunnen opbouwen door wekelijks te repeteren via internet. Normaal repeteren we in Harskamp bij Ede/Wageningen. Hoor graag wat van je zang!

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace

Rock coverband zoekt zanger/frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 258x bekeken

Nieuw opgestarte coverband met leden die elkaar kennen uit eerdere bandjes zoeken een zanger/frontman met band- en podiumervaring. Genre is rockmuziek vanuit de jaren 60 tot nu. Denk hierbij aan nummers van bands als AC/DC, Golden Earring, Neil Young, The Black Keys, The Rolling Stones, Foo Fighters, RHCP, Audioslave, Volbeat, QOTSA, Kings of Leon, etc. We willen een mooie setlist opbouwen met rocknummers … meer »

Muzikantenbank user Ricardo EeuwesRicardo Eeuwes

Doorstartende Blues/Rock band zoekt zangeres(zanger)

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 320x bekeken

Doorstartende Blues/Rock band zoekt zangeres (of zanger). De band bestaat uit een toetsenist, gitarist, drummer en bassist onze leeftijd ligt tussen de 28-58 jaar. We zijn in bezit van eigen PA en oefenen meestal in Wilp of Arnhem. Wij hebben ruime ervaring in het Blues circuit. We oefenen om de week en gemiddeld treden we 1 x per maand op. Ons repertoire is natuurlijk sterk afhankelijk van de nummers … meer »

L. Dröge

In Between zoekt 2e Frontman/vrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1531x bekeken

In Between zoekt 2e Frontman/vrouwHey Hoi Daar, Wij zijn In Between, een 5 koppige stevige rockband. Omdat recent een van onze zangeressen is gestopt zijn wij per heden op zoek naar een nieuwe, stevige stem om onze band te versterken. Ons genre loopt erg uit een, van muse tot paramore en van A Day To Remember tot Evanescense. Wij repeteren 1x in de twee weken (op maandag) in Zutphen. Er wordt gevraagd een wisseling van Lead en … meer »

Muzikantenbank user Izanka LabotsIzanka Labots

Zangeres, drummer, slaggitarist en bassist zoeken TOETSENIST

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 657x bekeken

Leeftijd: vanaf ca 40 jaar Regio: Apeldoorn. Doel : Relaxt en gezellig genieten van samen muziek maken, maar wel trachten serieus voortgang te boeken (geen tijdsdruk) Bij goed resultaat is optreden natuurlijk geen probleem ! Muziekstijl: Heel breed, maar vnl BluesRock/CountryRock/ Populair(géén NL muziek) Repeteren: 1x per 2 wkn, op dinsdagavond in oefenruimte in Wezep, maar alternatieven zijn … meer »

WJA Smeets

Busy Billie and the Clubmasters is op zoek naar een ervaren gitarist die de formatie weer compleet maakt!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 581x bekeken

Busy Billie and the Clubmasters is op zoek naar een ervaren gitarist die de formatie weer compleet maakt!BB&tCM bestaat nu ongeveer 2 jaar en bestaat uit een drummer, bassist, toetsenist en een zangeres (50-plussers) en wij oefenen in Harderwijk (minimaal 2 x per maand; streven naar wekelijks). We spelen bekende en minder bekende covers in diverse stijlen van jazz tot sing-along pop en proberen (wanneer een nummer zich daarvoor leent) de nummers altijd net even iets anders te spelen dan gebruikelijk. … meer »

Andrew Stuijfzand

Drummer, bassist, toetsenist gezocht (jaren '60/'70)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 590x bekeken

Wij zijn Jordy en Marlies, spelen beiden gitaar en zingen (in harmonie). Wij coveren graag nummers uit de jaren '60 en '70. Denk daarbij aan bijv. The Beatles, The Everly Brothers, CCR, The Byrds. Wij zoeken nog een drummer en bassist die net als wij het onderling plezier maken en van elkaar leren voorop stellen. Wij spelen echt voor ons plezier en niet op hoog niveau. In de toekomst af en toe optreden … meer »

Muzikantenbank user Marlies en JordyMarlies en Jordy