Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sixties coverband “The Wurlitzers” zoekt een goede, strakke, solide slaggitarist!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 239x bekeken

Sixties coverband “The Wurlitzers” zoekt een goede, strakke, solide slaggitarist!Helaas moest als gevolg van de Corona onze huidige slaggitarist ons in goede harmonie verlaten. The Wurlitzers bestaan ruim 20 jaar en willen graag blijven spelen, daarom zijn we op zoek naar nieuwe gemotiveerde stuwende kracht die heel graag deze belangrijke plaats in de band wil invullen. De band (zanger, zangeres, toetsenist, bassist en drummer) repeteert in Twello en is in bezit van vervoer, … meer »

Theo Brakenhoff

COUNTRYBAND zoekt basgitarist of slaggitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 189x bekeken

Countryband zoekt basgitarist of slaggitarist Moderne countryband zoekt een basgitarist of slaggitarist om weer compleet te zijn. De band bestaat nu uitzanger (tevens accordeonist), toetsenist, slaggitarist/zanger (kan ook bassen), sologitarist en drummer.Wij repeteren op donderdagavond van 19.30 tot 22.30 in Eerbeek (15km onder Apeldoorn en 15kmboven Arnhem) in een gehuurde ruimte, voorzien van een … meer »

René Lodewijks

Swingende drummer gezocht om Hammond trio compleet te maken.

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 332x bekeken

Jazz toetsenist en gitarist zijn op zoek naar een swingende drummer om het Hammond trio compleet te maken. We repeteren 2 keer per maand op zondagmiddag in Nunspeet. (Compleet drumstel aanwezig). Ons genre bestaat uit Jazz standards en Zuid-Amerikaanse dansmuziek met een knipoog naar de jaren 60. We spelen lekker los en improviseren graag. We maken soms muziek met een zangeres of een andere solist. … meer »

Ruud van Zuthem

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 127x bekeken

Hoi wij zijn Dave (drums), Paul (gitaar), Ron (zang) en Dennis (bas) en we zoeken voor onze Bluesrock band een toetsenist(e) met ervaring in het blues en rock genre. We komen uit de omgeving Heerde /Zwolle. De band staat voor kwalitatief goede muziek maken en vooral ook veel plezier en gezelligheid met elkaar. We repeteren 2x per maand in Wijhe (Vlakbij Zwolle) en als we eens in de maand of in de … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis

Zanger of zangeres gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 288x bekeken

Een band in opbouw zoekt een Zanger of Zangeres. De Drummer (henk) en Bassist (mark) zijn al langer samen, de Gitarist (julian is er net bij) We hebben hard nodig een Vocaliste(te). De nummers waar we mee bezig zijn zijn 1 Whole lot of Love. led Zepp. 2Hotel California. Eagles 3 Gloria(them. van morrison) 4 Sypathy For the devil, STONES. De bedoeling is om stapje voor stapje te ontwikkelen … meer »

Muzikantenbank user Hakneh Amedeim MiedemaHakneh Amedeim Miedema

Gezocht bassist voor female fronted symfonic metal band

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 246x bekeken

wij zijn Dhampyrs en zoeken bassist we spelen stijl ongeveer nightwish maar ook weer niet is nieuwe stijl dus dus female fronted en we gaan eind deze maand (sept) studio in voor een EP op te nemen en ook voor spotify dus zou gaaf wezen als je interesse hebt en tijd om bij ons te voegen de bezetting is als volgt : drums , 2x gitaar, female vocals maar ook male vocals , keys en dus missing … meer »

Muzikantenbank user Derk DrummerDerk Drummer

Zanger m/v= harderwijk gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 301x bekeken

Gezocht zanger M/V voor band in Harderwijk, repeteren op zondag 1x per 14 dagen. band is in stadium van hergroepering, nog niet veel repertoire/ Hotel California/ Get Lucky (dafpunk) en wat 60tiger jaren dingen als Hey Joe/ Spencer Davis Group/ Them/Let it Bee/ Muziek genre is dus ROCK/pop. De band is nog niet heel ver, maar bied ruimte voor degene die wil helpen en meegroeien … meer »

Muzikantenbank user Hakneh Amedeim MiedemaHakneh Amedeim Miedema