Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Fifties rock and roll band Danny and the Wildcats zoekt toetsenist omgeving apeldoorn

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 67x bekeken

Fifties rock and roll band Danny and the Wildcats zoekt toetsenist omgeving apeldoornWij goed draaiende rock and roll band Danny and the wildcats zijn op zoek naar nieuwe toetsenist omgeving apeldoorn. Omdat onze waardevolle toetsenist ons naar 6 jaar door drukke werzaamheden moest verlaten. Zijn wij op zoek naar een toetsenist voor een jaren 50/60 rock and roll formatie. Met 20 of meer gigs per jaar en veel plezier laten wij de oude tijd herleven. met nummers van oa Eddie cochran/ … meer »

klaas reinders

Jazzband zoekt toetsenist of gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 121x bekeken

Jazzband zoekt toetsenist of gitaristVoor de band Gentle Rain (oefenplaats Ermelo) zoeken we een pianist of gitarist met jazz skills. Op ons repertoire staan klassiekers zoals 'The Boy from Ipanema', Misty, All of Me, maar ook modern werk van Gare du Nord, Caro Emerald en enkele eigen nummers. Verder spelen we graag Franse Chansons, heerlijke tranentrekkers, maar met nummers als Cantaloop, Comes Love en Buena Sera zijn we ook in staat … meer »

Muzikantenbank user Gerald van DijkGerald van Dijk

JayVeeBand zoekt backingvocaliste

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 170x bekeken

JayVeeBand zoekt backingvocalisteBen jij iemand die houdt van mooie harmonieën? En daarnaast van heerlijke blues, ballads en rock? We zoeken een ervaren (mezzo)sopraan die de plek gaat opvullen van Yvonne, die er helaas mee gaat stoppen. We oefenen doorgaans op de dinsdagavond in Loenen. We spelen vooral eigen nummers en zijn bezig met de voorbereidingen om een derde cd op te nemen. De zanglijnen worden zelf bedacht samen met de … meer »

Jessy Lugtenaar

Gezocht keyboardspeler/accordeonist voor Americanaband

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 256x bekeken

Harry gaat ons verlaten. Hij gaat reizen, maar zonder ons.... Daarom zoeken wij een keyboardspeler die mogelijk ook accordeon kan spelen. Kun je ook nog zingen, dan is dat mooi meegenomen. Americana-Unlimited bestaat al een jaar of 6 en wordt steeds populairder. Naast gevarieerde optredens in het land hebben wij ook het theater ontdekt. Wij zijn 50-ers en 60-ers maar wel met een drive. We repeteren … meer »

Eric

Saxofonist gezocht

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 100x bekeken

Hallo, Onze band zoekt een lekker jazzy altsaxofonist(e). Als deze ook nog tenorsax speelt is dat zeer welkom maar geen must. Wij spelen jazzstandards en onze bezetting is: Zangeres, Drums, Contrabas, Piano. Daar past uitstekend een saxofonist(e) bij. Wij zijn allen ervaren muzikanten en komen uit de regio Harderwijk, dus niet uit Apeldoorn. Repeteren doen we om de week in onze oefenruimte in Ermelo … meer »

John van der Wal

UKE22 zoekt Bassist

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 177x bekeken

UKE22 zoekt BassistVoor onze eigenzinnige U2 coverband zoeken we een bassist. Onze vorige bassist heeft helaas wegens drukte en gezondheidsproblemen af moeten haken. We oefenen normaal gesproken één keer in de twee weken op maandagavond. Onze ambitie is om ongeveer één keer per maand op te treden. Verwacht daar niet rijker van te worden, dan een gratis drankje of twee, en misschien ben je wel de bassist die wij zoeken.

Muzikantenbank user UKE 22UKE 22

Pop/Rock band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 238x bekeken

Hallo wij zijn Ain’t it Fun, Een enthousiaste pop/rock band bestaande uit een zangeres, 2 gitaristen een drummer en een basgitarist. We willen ons repertoire heel graag uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een toetsenist(e) die ons daarbij kan helpen. We komen allemaal uit de buurt van Apeldoorn en het doel is om een keer in de twee weken te reperteren om zo naar onze optredens toe te werken. Hier … meer »

Ain't It Fun

Zanger/frontman gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 554x bekeken

Wij zijn zeer ervaren muzikanten en we spelen een breed repertoire met de betere popnummers van toen en nu. We beschikken over een mooie repetitie ruimte in Harskamp, nabij Ede/Barneveld. We zoeken een goede zanger/frontman met een veelzijdige stem, in de leeftijd van 20 tot 40 jaar, die samen met onze zangeres de band naar een nog hoger niveau tilt maar ook gezellig is. Interesse? We horen graag … meer »

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace