Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer, bassist, toetsenist gezocht!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 263x bekeken

Drummer, bassist, toetsenist gezocht!Wij zijn Jordy (Apeldoorn) en Marlies (Epe) en wij zijn opzoek naar muzikanten voor een beginnend bandje. Zelf spelen we allebei gitaar en zingen we. De muziek waar wij van houden zit in de hoek van de jaren 60 en 70. Wij spelen rock & roll, rock, blues, country/folk. Denk aan bands als The Beatles, The Byrds, The Rolling Stones, The Eagles, Simon & Garfunkel. Onze ambities zijn (nog) niet hoog. Het … meer »

Muzikantenbank user Marlies BomhofMarlies Bomhof

Bandleden gezocht voor Nederlandstalige 'klassiekers'

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 645x bekeken

Drummer en bassist/zanger zoeken lotgenoten met een zwak voor Nederlandstalige pop. Om niet alleen de standaard Nederpopnummers te herkauwen maar ook bewerkingen te maken van nummers van bijvoorbeeld Jules de Korte of Bram Vermeulen. We zijn gevorderde muzikanten (in leeftijd en kunnen), hebben oefenruimte in Apeldoorn en doen dit vooral voor eigen plezier en uitdaging voor ‘erbij’ naast andere … meer »

Mari van Helvoort

Zanger of zangeres gezocht voor een Rock / Pop / Classic cover band

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 349x bekeken

Zanger of zangeres gezocht voor een Rock / Pop / Classic cover bandWij zijn Soundsystem, een 5 koppige band gevormd door collega's van een middelgroot bedrijf in Nunspeet. We hebben allemaal ervaring met het spelen in een band en zijn we sinds januari dit jaar bij elkaar, repeteren we twee wekelijks in een kelder in ons kantoor. Ons doel is om vooral veel lol te trappen, maar mogelijk ook op te treden in kroegen en op events, maar ook voor onze collega's. We bestaan … meer »

Muzikantenbank user Kasper de WitKasper de Wit

Zangeres gezocht voor Party Coverband WHOOSH!

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 325x bekeken

Ben jij, zangeres met een goede stem en performance, op zoek naar een leuke, gezellige, ervaren en fanatieke coverband? Wil jij, samen met onze zanger Kees, covers zingen van toen tot nu? Zin en tijd om ongeveer 20 keer per jaar op de bühne te staan en elke maandagavond te repeteren in Apeldoorn? Zoek dan niet verder, want Party Coverband WHOOSH! heeft een plek voor jou! Onze huidige zangeres … meer »

Muzikantenbank user Edwin WolteringEdwin Woltering

Accordeonist gezocht

Accordeonist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 69x bekeken

Chic & Shanty is een gezellig vrouwenkoor uit Brummen en is op zoek naar een tweede accordeonist. Het koor bestaat uit 32 leden. We treden gemiddeld zo'n 6 á 7 keer per jaar op in verzorgingshuizen, bij activiteiten van de Zonnebloem en op uitnodiging bij een bijzondere gelegenheden. Voor contact en/of meer informatie, zie onze website: www.chicenshanty.nl

L. Harleman

NO XQ's zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 138x bekeken

NO XQ's zoekt toetsenist! Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) NO XQ's is een pas opgerichte band, bestaande uit vier ervaren muzikanten, met zangeres, bassist/zanger, drummer en gitarist. We spelen covers uit de jaren 70' tot en met recent werk en een heel klein beetje eigen werk. We spelen onder andere nummers van Melissa Etheridge, Anouk, Joe Cocker, Sia, Pink en Gnarls Barkley. We … meer »

Muzikantenbank user Johan van der EndeJohan van der Ende

Startende Rock cover band zoekt zanger/gitarist.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1263x bekeken

Onze band bestaand uit een drummer, bassist, gitarist en zangeres zoeken een zanger/gitarist om een goed Rock Cover repertoire op te zetten. We komen uit Brummen-Eerbeek-Apeldoorn en oefenen afwisselend in Eerbeek en Apeldoorn met uitwijkmogelijkheid naar Zutphen. We oefenen in de even weken op maandag of woensdag, hierbij verlangen we van elkaar dat er thuis materiaal doorgenomen wordt zodat er tijdens … meer »

Floor Willemsen