Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band uit Apeldoorn zoekt een drummer

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 250x bekeken

Wij, een onlangs opgericht vijfkoppige band uit Apeldoorn, zoeken een drummer. We willen een afwisselend en verrassend repertoire brengen van pop,rock en funk. Vleugje 60’s, door naar jaren 70 en 80. We spelen voor ons plezier en willen af en toe ook graag een keer optreden. Leeftijd 50+ Heb je de nodige ervaring en wil je lekker muziek maken? reageer dan op deze advertentie!

Muzikantenbank user Jan westeraJan westera

Accordeonist gezocht

Accordeonist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 91x bekeken

Speel jij een accordeon, ben je tussen de 50 en 70 jaar en op zoek naar gezelligheid. Het Apeldoorns Smartlappen en Meezing koor zoekt een accordeon muzikant. Onze repetitie avond is elke woensdag van 19.30 tot 21.30 uur in de kantine van omnisportvereniging WSV. Voor meer informatie mail naar muziekcommissieasem@*****.com of zie onze website Https://www.smartlapperij.nl

Muzikantenbank user Bert HeerdinkBert Heerdink

Dwarsfluitist gezocht

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 149x bekeken

Voor een nieuw te starten Camel Tribute band (evt met boekingsbureau) zoeken wij nog een fluitist (dwarsfluit en mocht je ook Saxofoon spelen is het meegenomen maar zeker geen must), we zijn in het bezit van een eigen oefenruimte in Deventer en willen 1 keer per 2 weken repeteren om vervolgens in poppodia en of theaters te kunnen spelen. Ondanks dat het op grotere podia is zal de gage bijzaak zijn … meer »

Muzikantenbank user Hans VeldersHans Velders

D'Choise zoekt goede toetsenist(e) en/of gitarist(e)voor Indisch circuit

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 268x bekeken

D’Choise zoekt een goede, strakke toetsenist en/of gitarist voor Kumpulan’s en Pasar Malams. De band bestaat uit zeer ervaren goede muzikanten met uitstekende zangkwaliteiten. De bezetting is als volgt: zanger (bandleider), gitarist (lead/koorzang, tevens muzikaal leider), bassist (lead/koorzang) en drummer (koorzang). We zijn met spoed i.v.m. aanstaande optredens op zoek naar een goede toetsenist … meer »

Theo Brakenhoff

Rock coverband Rebel zoekt enthousiaste vocalist(e)

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 348x bekeken

Rock coverband Rebel zoekt enthousiaste vocalist(e)Rock coverband Rebel is op zoek naar een enthousiaste vocalist(e) / front-persoon (m/v). Op dit moment nemen onze gitaristen de zang waar, maar we zoeken iemand die zich hier op toelegt en het bovendien leuk vind het publiek te bespelen. Wie wij zijn: * Wij spelen herkenbare classic- en blues-rock covers uit de jaren 60-70-80 met een enkel uitstapje naar andere genres. Deep Purple tot ZZ Top tot … meer »

Ben Bruschke

Moderne blues-rock band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 297x bekeken

Wij (zanger, bassist en drummer tussen de 43 en 50 jaar) starten een moderne blues rock band in de regio Zwolle/Apeldoorn. Kun jij niet wachten om je gitaarversterker (buizen uiteraard) open te draaien als je luistert naar GA-20, JD Simo en Cedric Burnside? Of naar de Blues coverplaten van Black Keys? Wil jij je reverb en groezelige gitaarsound open gooien onder een lekkere groove van bas en drum? … meer »

BW79 van der Wal

Band zoekt Toetsenist/te.

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 189x bekeken

Wij zijn een country/rock en div. indo band en spelen voor dans gelegenheden en feestjes. onze leeftijden zijn van 40 tot 72 jaar. En zijn opzoek naar een toetsenist in deze leeftijd cat! Onze bezetting bestaat uit: Bas gitaar / solo gitaar / gitaar zang / Drummer / Zangeres. Wel graag Flexibel persoon dat het nog leuk vind om te spelen. mvg, Roy

t.jee

Shantykoor uit Brummen zoekt muzikanten

Accordeonist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 251x bekeken

Shantykoor uit Brummen zoekt muzikantenMuzikanten gezocht! Ben jij muzikant en wil je muziek spelen bij het gezelligste koor van Nederland, Shantykoor ‘De IJsselboei’, dan zoeken wij jou! Waar we voornamelijk naar op zoek zijn: accordeonisten, gitaristen, piano of synthesizer, maar ieder ander muziekinstrument is natuurlijk welkom. Ons koor bestaat uit 53 leden, We zingen shanties in het Nederlands, Duits, Engels en zelfs Frans. We … meer »

Manuela Kolenberg-Zeijseink