Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Funk / Soul muzikanten gezocht

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 293x bekeken

Wij zijn een groep muzikanten uit de regio Apeldoorn die regelmatig bij elkaar komen om muziek te maken. Onze muzikale voorkeur ligt voornamelijk bij Funk, Soul en af toe een beetje rock. Denk daarbij aan: Michael Jackson, Prince, Tower of Power, Toto en de vele Soul classics Omdat de groep nogal varieert zijn we op zoek naar een vaste zanger(es), bassist en eventueel een toetsenist. Aan leeftijd … meer »

Fasna Sounds

Demoralizer zoekt death metal drummer & gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 107x bekeken

Demoralizer zoekt death metal drummer & gitaristVoor onze band Demoralizer zoeken we een gevorderde death metal drummer en gitarist. Onze oefenruimte is in Harderwijk (Gelderland) waar wij 1x 2 per weken op vrijdag avond oefenen. Daar staat een volledige backline en een gezellig bar. Momenteel zijn we met 3 bandleden: zanger, bassist en gitarist en hebben we de afgelopen maanden eerst de tijd genomen om wat materiaal uit te werken en ingespeeld … meer »

Muzikantenbank user Yuri de WolfYuri de Wolf

Matalcore gitarist gezocht.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 135x bekeken

Matalcore gitarist gezocht.beste gitarist. hou je van strakke riffs en tegekke breakdowns. dan ben je bij ons aan het goede adres. wij zoeken een gitarist die redelijk tot goed ervaring heeft in de matal genre. bij jij een aanpakker en vind je het leuk om plezier en wellicht gigs te gaan doen. laat dan wat van je horen. wij zijn een band uit apeldoorn en hebben een voledige oefenruinte tot ons beschikking. we starten … meer »

Muzikantenbank user Leroy van WoudenbergLeroy van Woudenberg

Drummer gezocht (metalcore)

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 136x bekeken

Drummer gezocht (metalcore)wij zijn lies in white eyes en wij zoeken per direct een drummer hou je van strakke breakdowns en goede rifss en kun je goed met een dubbelbas pedaal overweg. dan is dit je kans. wij zijn een opstartende band met evt all materiaal. jij kan een leuke toevoeging zijn het gaat ons niet om bekent te worden maar om plezier te hebben en zien waar het schip strand. oefenruimte te apeldoorn. drumstel … meer »

Muzikantenbank user Leroy van WoudenbergLeroy van Woudenberg

Gezocht: gitarist voor Americana band

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 258x bekeken

Wij zoeken met gepaste spoed een gitarist voor een Americana band. Wij bestaan in de huidige setting een jaar of 6 en treden zeer regelmatig op. Wij zoeken iemand die feeling heeft met Americana en als leadgitarist kan functioneren. Zowel akoestisch als elektrisch. Bespeel je nog andere instrumenten, dan is dat een pre. Een goede eerste of tweede stem vinden we wel belangrijk. Wij varieren in leeftijd … meer »

Eric

Ben je gitarist en ook nog eens goed bij stem?

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 289x bekeken

Laat dan even wat van je horen! Wie zijn wij: Wij zijn een allround partyband uit Gelderland, bestaande uit ervaren en gedreven muzikanten die met enorm veel passie en plezier elk feest tot een succes willen maken. Wat doen wij: Met onze band spelen we op bruiloften, feesten en partijen. Het repertoire is dan ook breed: covers van de jaren ‘60 tot heden, Engelstalig, Nederlandstalig en Duitstalig, … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SpekSylvia Spek