Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazzy zangeres en drummer gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 382x bekeken

Hallo, wij, contrabassist en pianist zoeken een jazzy zangeres en dito drummer. Ons repertoire bestaat uit lekkere jazzy songs zoals: Bossa Nova, Samba, Easy Listening, Swingen ook jazzy Popsongs. Wij zijn gevorderde muzikanten maar schroom niet te reageren als je wat minder gevorderd denkt te zijn..wie weet is je niveau verrassend goed..:-) Leeftijd is niet van belang en de bedoeling is om in een … meer »

John van der Wal

Americana band zoekt percussionist-drummer (m/v)

Drummer en Percussionist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 269x bekeken

Onze band uit Ermelo bestaat uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) tussen de 35 en de 55 jaar. Wij zoeken een timekeeper om ons aan te jagen en om samen het publiek op te stoken. Wij hebben er allemaal een baan naast, dus we spelen zeker voor de lol, maar zijn evengoed serieus met de muziek bezig. De eerste optredens komende zomer zijn gepland en het doel is om vanaf volgend … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

The Apple Tribute band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 200x bekeken

The Apple Beatles tribute band is op zoek naar de John Lennon en/of Paul McCartney stem. Wij brengen vooral de beginjaren ten gehore op het podium. Het publiek komt volledig in extase bij onze optredens en voor de uitbater betekent dat een uitverkocht huis. Heb jij de Beatles vibes en wil een aantal gigs in een jaar? Meld je dan. Wij repeteren afwisselend in Amersfoort en Apeldoorn. Wij trekken … meer »

Hans van Baren

Toetsenist voor nieuwe country coverband

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 207x bekeken

Wij zijn een country coverband i.o.wij zoeken nog een toetsenist voor onze Band. Ons repertoire is van George Jones tot Doobie brothers etc etc lekkere ballads tot up tempo country. Mocht je dit aanspreken en je woont in de omgeving Apeldoorn neem dan contact met mij op Olaf van den Berg telefoonnummer: 0612139488. Of laat een bericht achter. Muzikale groet Olaf

Olaf van den Berg

Voor onze country-americana coverband Bakersfield zijn wij op zoek naar een drummer.

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 299x bekeken

Onze huidige drummer is er helaas mee gestopt, dus zijn we op zoek naar een vervanger. Qua muziek kan je denken aan de volgende artiesten: - Stealers Wheel - Dwight Youkam - The Band - Tom Petty - Steve Earle - Bob Seger - Allman Brothers Band. Repeteren om de week in Apeldoorn. De huidige bezetting bestaat uit een bassist (37 jaar) zanger/gitarist (40 jaar) solo gitarist (48 jaar) slag gitarist … meer »

RobertBassist

Gezocht zanger, zangeres of zingende gitaris(e)

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 217x bekeken

Wij vrij ervaren gitarist, drummer en bassist zijn op zoek naar een ervaren zanger of zangeres voor onze bluesrock band in opbouw. Eigen inbreng word gewaardeerd. We spelen nu covers maar staan ook open voor eigen werk. Bij voorkeur uit de steden driehoek Zwolle, Apeldoorn, Deventer. We spelen NU bluesrock in de stijl van Philippe Sayce, Henrik Freislader, King King, Albert Cummings en dergelijke. … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 277x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Huub Tieleman