Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mede muzikant(en), zanger(essen) gezocht om te jammen of voor een bandje

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 354x bekeken

Mede muzikant(en), zanger(essen) gezocht om te jammen of voor een bandjeHoi, Ik zoek een mede muzikant, zanger(es) of meerdere muzikanten om te jammen en eventueel een bandje te beginnen. Dit kunnen bestaande nummers zijn, maar ook eigen werk. Mijn muzikale voorkeuren gaan uit naar jaren '60 en '70 muziek. De genres rock, rock-'n-roll, blues, pop, country, folk, bluegrass en ook mantra muziek spreekt me aan. Zelf speel ik gitaar en zing. Dit is op amateur niveau, … meer »

Muzikantenbank user JordyJordy

70/80er jaren band zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 112x bekeken

70/80er-jaren band zoekt een zanger/zangeres met ervaring. Wij bestaan uit sologitarist, slaggitarist, basgitarist en drummer. Wij zullen tevens nog een toetsenist als aanvulling zoeken voor de band. Leeftijd bandleden is 55plus. Wij repeteren op donderdagavond in Eerbeek (12km onder Apeldoorn) in een ruimte met volledige backline/drumstel. Als dit iets voor je kan zijn, of dat je meer info wil, dan … meer »

René Lodewijks

Bassist gezocht voor LatinJazz

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 378x bekeken

Wegens vertrek zoeken we een nieuwe bassist voor onze ca 10-koppige latinjazzband Espinas Latinas. Enige bekendheid met cubaanse muziek en salsa gewenst. We repeteren op dinsdagavond in Wilp, tussen Apeldoorn en Deventer. We spelen voor ons plezier en verwachten geen rijkdom, maar we willen wel graag optreden. Leeftijd is niet belangrijk, zelf zijn we geen jonkies meer.

Jan Veldhoen

Zeer ervaren drummer zoekt leuk stoeltje, evt. ook tijdelijk of inval

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 234x bekeken

Zeer ervaren drummer zoekt leuk stoeltje, evt. ook tijdelijk of invalZijn er nog leuke bands of jam-muzikanten die een zeer ervaren drummer kunnen gebruiken? Eventueel als tijdelijke drummer of als eenmalige invalkracht, bijv. omdat de vaste drummer een keertje verhinderd is? Dan hoor ik heel graag van je!! Ik ben Dennis, ik ben 56 lentes jong en heb zeer ruime ervaring in meerdere genres, maar wel met een voorkeur voor soul, funk, disco-classics, Motown of de wat … meer »

Muzikantenbank user D. AbrahamsD. Abrahams

Earlybirdbigband zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 170x bekeken

Earlybirdbigband zoekt muzikantenDe nieuw opgerichte bigband: EarlyBirdBigband is op zoek naar trombonisten. Ook muzikanten, die tenorhoorn of bariton spelen en willen overschakelen naar verntieltrombone zijn welkom. wij repeteren overdag. Clubhuis Prins-Bernhard, Groenlingweg 21 7331 EB Apeldoorn. tijd: van 14.00 tot 16.00 uur op de maandagmiddag

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg

60/70/80er jaren band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 130x bekeken

Wij zoeken een toetsenist(e) voor onze 60/70/80er jaren band. Onze toetsenist/zanger wil toetsen afbouwen en alleen nog zingen. Wij, drums,basgitaar,slaggitaar,sologitaar en toetsen/zanger repeteren op donderdagavond in Eerbeek (15km onder Apeldoorn, 15km boven Arnhem) in een ruimte met volledige backline. Als dit je aanspreekt, neem even contact op met ons...

René Lodewijks

Coverband in Apeldoorn is op zoek naar een Sologitarist 50+

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 442x bekeken

Apeldoornse Coverband zoekt een Sologitarist 50+ Wij spelen nummers uit de 60's,70',80's, 90's van Beatles, Searchers, Queen, Clapton,Mavericks, Status Quo, Stones, Smokie, Nick Lowe en meer. De Band heeft de volgende bezetting:Zanger en Zangeres, Slaggitarist, Basgitarist, Drummer, Toetsenist en zijn dus op zoek naar jou Sologitarist 50+ Wij zijn een vriendenclub en oefenen 1x per week op Woensdagavond … meer »

Muzikantenbank user Henk van GreuningenHenk van Greuningen

Drummer gezocht voor SKA band

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 213x bekeken

Regio Apeldoorn: SKA band zoekt drummer. Band is in opstartfase, plezier staat voorop en goed voorbereid repeteren ook. Onze leeftijden zijn 50+ Mocht je nog niet zo lang drummen, maar je kunt goed het tempo vasthouden en je vindt SKA leuke muziek. Reageer!!

Muzikantenbank user John TomassenJohn Tomassen

Zangeres gezocht EDM genre

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 258x bekeken

Ben op zoek naar een zangeres voor voornamelijk liquid drum and bass tracks en/of meer richting andere stijlen in de EDM genre. Enige wat ik vraag is dat je goed Engels zingt. Mocht je je aangesproken voelen dan hoor ik graag van je. Leeftijd, niet te jong. Woonplaats is niet belangrijk.

philip gloudemans