Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

House of Sound zoekt toetsenist in Noord-Holland

House of Sound zoekt toetsenist in Noord-Holland

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland)

Hoi toetsenist! Fijn dat je bij ons kijkt. De nieuwe coverband House of Sound, bestaande uit twee gitaristen, zangeres, basgitarist en drummer, zoekt een toetsenist. (Niveau: beginner-gevorderd). We zijn in oprichting en brengen hoofdzakelijk populair materiaal, zeg maar het allermooiste en leukste uit de top 2000 aller tijden.
De setlist is nog volop in ontwikkeling, maar om een idee te geven: we willen vooral mensen de dansvloer op zien te krijgen. Met meer en minder beroemd werk van The Rolling Stones, Neil Young, Amy Winehouse, Tina Turner, U2, maar ook nog heel veel ander en moderner werk zoals Black Pumas. Uitgangspunt is dat we de nummers zelf mooi vinden en ze ook mooi kunnen brengen. Want met deze band ga je (op enige termijn) optreden!
We oefenen in omgeving Alkmaar. Wie zich bij ons aanmeldt, moet zich realiseren dat tweewekelijks repeteren op een vaste avond (doorgaans een dinsdag of een vrijdag) vereist is.
Als je reageert krijg je de setlist die we nu aan het oefenen zijn. En dan kun je wat ons betreft snel auditie komen doen!
Jouw leeftijd: doet er niet toe! We hebben bandleden tussen 21 en 55 jaar.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.