Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Movin on zoekt nieuwe toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 135x bekeken

Movin On is op zoek naar een nieuwe toetsenist. Wij, gitarist, zanger en bassist zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste toetsenist. . Ben jij op zoek naar een leuke band met goede muzikanten reageer dan direct. Wat is ons plan? We willen ons gaan richten op feesten, bruiloften en partijen. Een keer in een kroeg is geen probleem maar dat is niet ons doel. Een breed repertoire met van alles … meer »

Jos

Band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 168x bekeken

Drumster/bassist/gitarist speelden rock, pop, soul, blues enz. Naast bestaand materiaal willen we nieuwe inbreng nummers. Huidige setlist kunnen we je sturen. Leeftijd minder belangrijk, goed musiceren wel. En je eigen apparatuur hebben. Liever geen beginners. Gezellig met motivatie. Voor ’n feestje,’n goed optreden of commercieel. Oefenen doen we s’avonds voorlopig op donderdag en zoeken muzikanten … meer »

simoun60

Zanger(es) toetsenist gezocht!!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 453x bekeken

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht (Noord-Holland) Muzikanten (zanger(es), en toetsenist) gezocht in de omgeving Alkmaar. Drummer en bassist zijn op zoek naar medemuzikanten. We zoeken mensen, die zin hebben een keer in de twee weken een avond samen te musiceren. Wellicht dat daar in de toekomst af en toe een optreden uit voort kan vloeien. Wij zijn amateurs, maar wel met een goed gevoel … meer »

Rini Brink