Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goede zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 242x bekeken

Voor een coverband, die sinds kort bestaat. Onze muzieklijn kent zijn basis in de 80ties, New Wave, Indie, (pop) rock. Alles moet groove hebben, en de set moet staan, strak zijn. We spelen voor de fun, omdat het immers heerlijk is om muziek te maken en plezier met elkaar te hebben. Willen aantal keer per jaar podium op met een goede set-list, en met deze nummers en muziekstijl die je niet al … meer »

Rik

Nuevo Sabor zoekt bariton/tenor(sopraan)Saxofonist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 303x bekeken

Nuevo Sabor zoekt bariton/tenor(sopraan)SaxofonistNuevo Sabor is een enthousiaste, 11-koppige, latin band met als standplaats Amsterdam. De band is opgericht in 2017. Naast eigen werk spelen wij covers van latin nummers in diverse stijlen zoals salsa, son, cumbia en cha cha cha maar ook latin-bewerkingen van bekende (pop)nummers We treden regelmatig op in omgeving Amsterdam en repeteren wekelijks in de Q-factory, Amsterdam. Bezetting: Zang 3x, piano, … meer »

Ron Dankelman

Vanilla Bluesband vraag toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 154x bekeken

Coverband omgeving Hoofddorp is op zoek naar een toetsenist(e), geen virtuoos maar iemand die ondersteunt en de juiste accenten weet te leggen. Toetsen brengen nog meer dynamiek en diepgang in onze vertolkingen! Onze bandleden zijn rond 60 – 60 +. Samenstelling: zangeres, bassist, drummer en twee gitaristen. De meesten van ons hebben 10 tallen jaren ervaring en al heel wat optredens achter de … meer »

Koopmanschap

Kosmosis Big Band olv Iman Spaargaren uit Amsterdam zoekt trombonist en trompettist.

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 89x bekeken

Kosmosis Big Band olv Iman Spaargaren uit Amsterdam zoekt trombonist en trompettist.Kosmosis Big Band olv Iman Spaargaren uit Amsterdam zoekt trombonist en trompettist. KOSMOSIS Big Band speelt van Jazz tot Groove, van eigenzinnige swingende nummers tot funky filmmuziek. Er mag gedanst worden! https://www.facebook.com/kosmosisbigband Repetities op dinsdagavond in de Jordaan. Interesse?arjenvdm@***.nl0628983643

Muzikantenbank user Arjen van de MerweArjen van de Merwe

Fellows Bigband is op zoek naar trompettistten

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 432x bekeken

Fellows Bigband is op zoek naar trompettisttenDe Fellows Bigband heeft plaats voor enthousiaste trompettistten De Fellows Bigband uit Amstelveen speelt een veelzijdig repertoire aan bigband muziek. We spelen klassieke bigband swingnummers tot een moderner repertoire, waaronder latin, funk en pop. We werken ook regelmatig samen met zangers en/of zangeressen. Sinds de oprichting in 1981 heeft de Fellows Bigband zich ontwikkeld tot een veelzijdige … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens