Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw band (Soul-Blues-Funky-Rock) zoekt Toetsenist, piano hammond

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 93x bekeken

Drums, guitar, bass en zangares, ervaren, amateur en enthusiast muzikanten, we zijn bezig een nieuwe band opbouwen. We zijn 52 jaar jong, muziek richting een mix van blues/soul/funky soms ook rocky. We zoeken een ervaren (niet professioneele) en enthusiast toetsenist, piano en hammond. Beth Hart, Etta James, Janis Japlin, Joss Stone, John Mayer, rhythm&blues; classics. Interesse? Stuur een bericht … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Instrumentalisten voor interactie en eigenzinnigheid!

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 154x bekeken

Het collectief Rauschenberg zoekt instrumentalisten die intuïtief spelen, 'beweeglijk' zijn en open staan voor eigenzinnige en avontuurlijke muziek. Klankbeleving staat voorop! De bezetting bestaat inmiddels uit: 2 gitaristen ( suondmakers/gitaarsynths enz), drummer / percussie en vocalen ( stemsynth). We maken gebruik van loops in vele vormen. Onze aandacht gaat specifiek uit naar een: trompettist, … meer »

Toon Borghuis

Zanger(es) die meerstemmig zingen in het bloed heeft

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 540x bekeken

Zing jij ook altijd bij een nummer de 2e stem mee, of als die er al is een 3e? Kan je dat niet laten? Dan zoek ik jou wellicht 😃 Ik zoek 2 of 3 zangers en een pianist of gitarist die net als ik een kick krijgen van de muzikale klik die je kan hebben. Repertoire: alles wat we mooi en grappig kunnen neerzetten. Pop, kleinkunst, jazz en misschien ooit wat eigen werk? Leeftijd maakt me niet zoveel … meer »

Muzikantenbank user Joke LooijeJoke Looije

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist en percussionist/drummer (omgeving Amsterdam).

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 275x bekeken

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist en percussionist/drummer (omgeving Amsterdam).Niet lang geleden ben ik een band gestart waar uiteindelijk onderstaande formatie uit is gekomen. We zijn op het moment druk bezig met het schrijven van eigen werk en het eerste grote optreden waarbij wij als band 'uit de kast komen' staat gepland voor september. Hierna willen we de studio induiken om alles strak op te nemen en op spotify te gooien. We zijn opzoek naar een bassist en een drummer … meer »

Laila

Experimentele muziek

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 129x bekeken

Experimentele muziekIk wil een groep opzetten om experimentele muziek te maken. Ik speel zelf fender rhodes piano en rhodes piano bass. Verder schrijf ik gedichten en werk met loopers e.d. Zou mooi zijn om met drie gelijkgestemden af en toe te spelen improviseren. Gitaar, percussie, zanger(es). Scholing maakt niet zoveel uit, wel kunnen luisteren en anticiperen op wat er tot stand komt. Lijkt me heel leuk om … meer »

Sander

(Afro)funk toetsenist e/o 2e gitarist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 120x bekeken

(Afro)funk toetsenist e/o 2e gitarist gezocht(English below) Per direct zoeken wij een TOETSENIST e/o 2e GITARIST voor onze (Afro)funk band om een vertrokken bandlid te vervangen. Tailcutters speelt op eigen wijze instrumentale afrobeat/funk/ethio muziek van artiesten zoals The Budos Band, Jungle By Night, The Funk Ark, Ikebe Shakedown, Manu Dibango en Jungle Fire. Huidige bezetting: tenor/bari sax, trompet, gitaar, bas, drums en percussie. Jij: … meer »

GW Nagel