Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) voor discoband in Amsterdam

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 62x bekeken

GEZOCHT: Zanger(es) voor discoband in Amsterdam Wij zijn een net opgerichte en enthousiaste disco coverband uit Amsterdam, bestaande uit vier ervaren muzikanten tussen de 24 en 41 jaar oud. Ons repertoire bestaat uit nummers van Donna Summer, Diana Ross, Moloko, Jamiroquai, Blondie en modernere artiesten zoals Purple Disco Machine en Parcels. We zijn op zoek naar een getalenteerde zanger(es) die ervaring … meer »

Ruud

Rockband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 225x bekeken

Rockband zoekt gitaristLifechanger is een melodieuze (hard)rockband (drummer, bassist, gitarist en zanger) uit de regio Amsterdam/Monnickendam/Alkmaar die originele muziek speelt, zie ook youtube. We oefenen nu in Amsterdam, maar dat kan ook elders in de regio worden op termijn. We hebben een album uitgebracht, en we zijn nu bezig om nieuwe nummers te schrijven voor een tweede album, waarbij jouw inbreng als gitarist/muzikant … meer »

Wouter

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 131x bekeken

Toetsenist gezochtToetsenist gezocht. Wij zijn johnny en de surfers en spelen een hele vrolijke mix van jazz, blues, jump n jive en bekende rock 'n roll nummers uit de jaren 50. Doelgroep: rock n roll en lindy-hop dansscholen, vereniging, bedrijfs feesten, etc. Hier een impressie: https://youtu.be/bVP_RPa2alg Wij oefenen 2x per maand op woensdag of maandag in aalsmeer en soms een keer extra. Alle partijen staan … meer »

John

Bassist gezocht voor Frans project

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 193x bekeken

Bonjour, Ik ben op zoek naar een bassist voor mijn Franse project. Het gaat niet alleen om chansons maar meer over Franse muziek in het algemeen. Waar we naartoe werken is een daadwerkelijk optreden in Frankrijk maar een herkenbare muziek voor het Franse publiek. Sta je open voor een leuk groepje en Franse muziek ? Zoek je net iets anders dan de doorsnee coverband ? Dan is dit misschien iets voor … meer »

Muzikantenbank user wim colleewim collee

Mambochoc Amsterdam zoekt een fluitist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Mambochoc Amsterdam zoekt een fluitistWij zijn een 18 koppige Latinband uit Amsterdam , spelen traditionele Mambo's, blues, funk, afro en Salsa. We willen onze fluitsektie uitbreiden en zijn op zoek naar een fluitist die graag latin wil spelen. Redelijk mmuziek lezen is wel belangrijk. We repeteren elke dinsdagavond in het Cygnus Gymnasium te Amsterdam. Kijk op onze website en wordt enthousiast.

Muzikantenbank user Peter LaanPeter Laan