Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Cover Band zoekt een goede sologitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 30x bekeken

Coverband zoekt een goede sologitarist die in staat is ons repertoire snel eigen te maken. Voor inbreng van eigen nummers staan wij open. Wij zijn een sixties / seventies band met een eigen oefenruimte in Naarden, waar wij iedere woensdagavond oefenen. De band bestaat uit een toetsenist, zanger, basgitarist en drummer allen 50 plus. Ons doel is goede muziek te maken maar ook plezier hebben wij centraal … meer »

Ton Neuhaus

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-Voor een nog te benoemen indie/folkband met americana en bluegrassinvloeden zijn we nog opzoek naar een bassist en een veelzijdige gitarist(als je ook banjo of mandoline speelt: helemaal gaaf!) De huidige bezetting bestaat uit een drummer, twee zangeressen, een toetsenist, een violiste, een toetsenist en een gitarist. Een derde zangeres zal zich hier nog bij voegen, omdat we veel met sterke driestemmigheid … meer »

Muzikantenbank user Laila MolLaila Mol

Funk-band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 109x bekeken

Beste zangers, Wij, Tiemen (26), Chris (29) en Antonios (29) zoeken een enthousiaste zanger (m) met enige ervaring voor onze nieuwe band. We hebben alle drie ruime ervaring met het spelen in bandjes en optreden, en hebben nu een nieuwe formatie. We spelen gemiddeld 1x per week. Inspiratie: Living Colour, Prince, Michael Jackson, Lenny Kravitz. Lijkt je dit wat? Stuur dan een mail met informatie … meer »

Muzikantenbank user Christiaan KieftChristiaan Kieft

Band in Purmerend zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 102x bekeken

Band in Purmerend zoekt toetsenistDe band “Arnolds” uit Purmerend zoekt een toetsenist. De band bestaat nu uit een drummer, een bassist, twee gitaristen, een zanger en zangeres. We spelen covers. We willen onze muzikale mogelijkheden graag uitbreiden. De leeftijd van de bandleden ligt rond de 50. We spelen voor ons plezier. Af en toe treden we op. Eenmaal in de twee weken oefenen we op woensdagavond. Naast dat het muzikaal moet … meer »

Arnold Peet

Trompettist gezocht voor bedrijfsuitje 10 november 19:00 in Amsterdam

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 60x bekeken

Niet je meest alledaagse verzoek, maar wel goede value for money! Voor een bedrijfsuitje op 10 november (7 uur 's avonds) zijn wij op zoek naar een trompettist die voor ons het wilhelmus zou kunnen spelen (that's it). Locatie: Amstel Vergoeding: 30 euro voor dat ene nummer :-) Ik hoop dat jullie ons uit de brand kunnen helpen! Contact: 0681902174

Rogier

Zanger(es) voor gezocht voor rock/bluescoverband

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 187x bekeken

Beste mogelijke toekomstige band-genoot, Wat leuk dat je deze advertentie leest. Wie zijn wij? Drum, toetsen, bas en gitarist/backing vocals van leeftijden tussen 18 en 60 jaar. Wij zoeken dan ook iemand die kan zingen om onze band compleet te maken. Kan je ook nog slaggitaar spelen? Dan is dat zeker een leuke toevoeging! We spelen nummers van verschillende bands. Om een indruk van ons repertoire … meer »

Tim

Los Lamalos zoekt TIMBALERO

Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 210x bekeken

Latin Big Band zoekt timbalero! Wekelijkse repetities op dinsdagavond vanaf 20.00 in de Q-Factory in Amsterdam Oost (betaald parkeren). We zijn een strakke, serieuze en vrolijke amateur big band en spelen salsa, mambo's, cha cha cha, danzon en nog veel meer, olv Frans Cornelissen. Elk bandlid betaalt contributie. Heb je belangstelling en wil je meer weten? Mail naar marinkew@*****.com

Muzikantenbank user Ariane PonseAriane Ponse

Ervaren zangeres gezocht door dito band

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 128x bekeken

Wij zijn een band met eigen repertoire (mix van dance, pop en jazz) en zoeken een zangeres. We streven naar zoveel mogelijk en zo goed mogelijk betaald optreden en dat lukt ook. Maar we doen het niet voor de poen, maar voor de lol en die zit ook in samen zo goed mogelijk muziek maken en mensen daarmee te vermaken. We repeteren in Amsterdam. Leeftijd: 25 -35 jaar. Mail je svp even een linkje mee van … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster