Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Cut The Crap is de sidekick band van koningin Minima

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 192x bekeken

Cut The Crap is de muzikale omlijsting van Koningin Minima en haar (politieke) agenda. Een op zichzelf staande ‘omlijsting’ die het ook gemakkelijk kan zonder Koningin Minima. Cut The Crap is een autonome, complete band. Koningin Minima zal geregeld mee repeteren en qua repertoire een indruk achterlaten, maar Cut The Crap gaat ook voor zijn eigen optredens en imago. Aanvankelijk oefenen we de … meer »

Gijs Geleijnse

Nieuwe band zonder naam zoekt naar een Bassist/Drummer/Toetsenist of Extra Gitarist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 214x bekeken

Hai, mijn naam is Lillith, ik ben 19 jaar. ik en mijn andere bandmate (Gitarist Maurijn 23) zijn een band aan het maken. Ik ben zelf een zangeres en we zijn opzoek naar muzikanten (Bassist, Drummer, Toetsenist of een extra gitarist inplaats van toetsenist) die met mij en de gitarist een band willen vormen. Een orginele muziek (zelf gemaakte liedjes) maken dat Pop-Punk/Indie-Pop is, als je wil kunnen … meer »

Lillith

Looking for funky keyboard/organ player!

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 104x bekeken

We are looking for a groovy and funky keyboard player for our band. We, drums, bass and two guitar players are playing funky instrumental tunes and some with vocals, such as Vulfpeck, Galactic, Corduroy, The New Mastersounds, The Meters etc. We rehearse at the Q Factory in Amsterdam. We jammed once together but it's going very well and groovy. We are going to be the funkiest band in Amsterdam … meer »

Muzikantenbank user Christiaan KieftChristiaan Kieft

Vorming band regio Amsterdam/Haarlem

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Hallo allen, Mijn naam is Thomas en ik ben 21 jaar. Het lijkt mij echt super tof om een band te gaan vormen en muziek te maken! Het liefst zou ik eigen materiaal willen maken. Bands waar ik veel naar luister zijn o.a. The Red Hot Chili Peppers, Smashing Pumpkins, Muse, Royal Blood en Oasis. Ik speel nu een tijdje drums, maar hiervoor heb ik een aantal jaren gitaar gespeeld, piano en basgitaar kan … meer »

Muzikantenbank user Thomas MaatThomas Maat

Goede gitarist gezocht met soul!

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 193x bekeken

Goede gitarist gezocht met soul!The Southern Soul Collective is op zoek naar een goede gitarist. We zoeken iemand die: * met de juiste 'feel' Southern Soul kan spelen * net zo enthousiast is over deze muziek als wij * snel eigen partijen kan instuderen * bereid is tweewekelijks met ons te repeteren in Amsterdam-oost Repertoire, o.a.: Aretha Franklin, Ann Peebles, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Candi Staton. Website: … meer »

Joep Wetzels

Rock&roll band zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 223x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gezellige gemotiveerde zanger/zangeres, en tevens een podiumbeest om onze Band weer compleet te maken.., omdat onze zangeres er helaas mee gestopt is.. Wij repeteren in Aalsmeer in een eigen oefenruimte en hebben regelmatig leuke optredens. De Band bestaat uit Gitaar, Basgitaar, Piano en drums. Speel je ook een instrument er bij ??? Altijd welkom.. Wij zijn geen broodspelers, … meer »

Emil

Progressive metalband zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 135x bekeken

Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon die van aanpakken weet, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 3 enthousiaste muzikanten en we willen graag weer aan de slag nu het weer mogelijk is om samen te komen om te spelen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau, of … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Pianist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 146x bekeken

Pianist gezochtVoor mijn ensemble Hark! en Co dat akoestische kamerpop speelt zoek ik een ervaren pianist die redelijk goed van blad kan lezen. Wij bestaan verder uit gitarist, zanger, violiste en cellist. We wonen op Zeeburgereiland, Amsterdam. In het najaar is het de bedoeling dat we een nieuwe cd gaan opnemen. Reacties graag naar Harke Jan van der Meulen (componist): Harke.j@******.nl

Harke Jan van der Meulen