Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz/funk/soul-drummer

Blazer, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 243x bekeken

Beste drummers van Nederland, Voor een nieuwe jazz/funk/soul-formatie zijn we opzoek naar een goede, strakke drummer. Repeteren waarschijnlijk in Amsterdam. Momenteel bestaan we uit een zangeres, bassist en gitarist. Middels internet heeft er zich ook al een saxofonist aangeboden, dus dat zou helemaal mooi zijn! (Mocht je nog een andere blazer of toetsenist kennen, lekker meenemen ;)) Groet, Rense

Rense

Zangeres en gitarist willen band vormen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 198x bekeken

Zangeres en gitarist willen band vormenHoi! Wij zijn Luisa (zang) en Maarten (gitaar). Wij zijn beginnende muzikanten die opzoek zijn naar mensen die het leuk vinden om samen ons een bandje te vormen. We kennen elkaar van studie (toegepaste psychologie) en wonen beiden in Amsterdam. Hier beoefenen we dan ook graag onze muzikale kunsten, met achteraf een lekker biertje (hopelijk snel weer in de kroeg!). De muziek die wij leuk vinden om … meer »

Luisa van Alphen

Metal Vocalist

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 334x bekeken

Beste Bandleden, Zoeken jullie nog een actieve metal vocalist rondom de genre's Nu-metal, Heavy metal, Trashmetal, Deathmetal? Ik heb zelf ervaring opgedaan door cursussen te volgen. Zelf kan ik erg laag grunten en kan uren lang door screamen. Ook schrijf ik teksten en kan ik kan ik ze erg goed bedenken vanwege mijn beleving en kijk op het leven. Zoeken jullie nog een Metal Vocalist en hebben … meer »

Muzikantenbank user John LindenJohn Linden

Amsterdamse rockband zoekt drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 324x bekeken

Amsterdamse rockband zoekt drummerWij zoeken een drummer! Na de lockdown willen wij weer snel aan de gang. Interesse? Of weet je iemand? Stuur een bericht! Stijl: 70/80 Rock, denk aan Fortunate Son - The Dead Daisies Detroit Rock City - Kiss Still of the Night - Whitesnake Highway to Hell - AC/DC Guilty of Love - Whitesnake Panama - Van Halen Fool for your Loving - Whitesnake Heaven and Hell - Black Sabbath / Dio Crying … meer »

Muzikantenbank user LaszLasz

Oprichting van nieuwe band (Smooth Paradise) & label

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 649x bekeken

Mijn plan is om samen met een nieuw onafhankelijk platenlabel een nieuwe band te vormen. Smooth Paradise moet een nieuwe band vormen, een samensmelting van hardrock, pop, punk en electropop om een nieuw geluid te creëren en dit wordt uitgebracht via een nieuw label. De muziek die we maken moet toegankelijk zijn voor een groot publiek om te kunnen verkopen om te kunnen blijven investeren in de artiesten, … meer »

Khalid

Johnny en de Surfers zoeken een contra bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 420x bekeken

Johnny en de Surfers zoeken een contra bassistJohnny en de Surfers zoeken een contra bassist Wegens corona durft onze huidige contra bassist voorlopig niet meer met ons samen te oefenen. Wij spelen een leuke swingende mix van Jazz, Jump 'n Jive, Rock N Roll en een paar nederlands talige nummers. Er staan een aantal nummers online op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/johnnyendesurfers/ Wij oefenen meestal 2x per maand op de maandag … meer »

John

Manus-van-alles-toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 246x bekeken

Manus-van-alles-toetsenist gezochtKOLBAK maakt als driemansformatie alternatieve, melodische poprock. Wij zijn op zoek naar een manus-van-alles-toetsenist die graag live wil spelen en werken op professioneel niveau. Eventueel bespelen van ander instrument en/of zang is pre. We hebben een eigen oefenruimte tussen Amstelveen en Uithoorn in. Voor een indruk, ga naar onze website kolbak.com. We hopen na de lockdown met je samen … meer »

Harold Pflug

Reggaeband Amsterdam zoekt dringend gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 308x bekeken

Reggaeband Amsterdam zoekt dringend gitaristOnze reggaeband wil graag in contact komen met muzikanten die reggae geweldig vinden: op dit moment zijn we op zoek naar een gitarist. Als je een ander instrument speelt dan gitaar laat dan aub ook een berichtje achter. We maken eigen werk, en zijn op zoek naar iemand die houdt van het genre. Liefst man/vrouw tussen de 25-50 yr. We horen graag van je! We repeteren 1x per week in Amsterdam, meestal … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp