Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor sixties-band

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 39x bekeken

Wij zijn op zoek naar een bassist voor onze sixties-band. We spelen covers van o.a. The Beatles, The Kinks, The Hollies, CCR, Roy Orbison, Fleetwood Mac en Spencer Davis Group. Repeteren: elke twee weken in Q-factory (Amsterdam-Oost). Wie we zoeken: een bassist die net als wij heel enthousiast wordt van sixties-popmuziek. Iemand die zonder veel problemen de nummers meespeelt en die ook van gezelligheid … meer »

Joep Wetzels

SWEET SISTER zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 46x bekeken

De ambitieuze Amsterdamse rock/popband Sweet Sister zoekt een nieuwe gitarist. De band speelt eigen repertoire met als invloeden o.a. Led Zeppelin, Queen en Van Halen. Genoeg repertoire reeds aanwezig. Geluidsvoorbeeld zie onder. Op de planning voor de komende tijd staat o.a. het opnemen van een videoclip. Sweet Sister zoekt een capabele, gevorderde en betrouwbare gitarist die in staat is zijn/haar … meer »

Muzikantenbank user Maarten PlugMaarten Plug

Drummer gezocht voor sixties-band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 66x bekeken

Drummer gezocht voor sixties-bandWij zijn op zoek naar een drummer voor onze sixties-band. We spelen covers van o.a. The Beatles, The Kinks, The Hollies, CCR, Roy Orbison, Fleetwood Mac en Spencer Davis Group. Repeteren: elke twee weken in Q-factory (Amsterdam-Oost). Wie we zoeken: een drummer die net als wij heel enthousiast wordt van sixties-popmuziek. Iemand die zonder veel problemen de nummers meespeelt en die ook van gezelligheid … meer »

Joep Wetzels

M/V Toetsenist, Drummer, Bassist, (solo)Gitarist, Violist, Cellospeler, Zanger gezocht

Bassist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 112x bekeken

Wij, (amateur) zangeres en gitarist willen een Natalie Merchant tributeband opzetten met als doelstelling op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Wij zijn op zoek naar een (M/V) DRUMMER, SOLOGITARIST, BASSIST, KEYBOARDSPELER, VIOLIST EN … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Zangeres gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 168x bekeken

Zangeres gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!Is zingen je passie? En zie je het zitten om een tijdje op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is op zoek naar nieuwe entertainers (man/vrouw) om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail serveert? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Gelegen op het bekende Palm Beach … meer »

Muzikantenbank user Ingrid RikoIngrid Riko

Bassist zoek band omgeving Amstelveen

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 104x bekeken

Mijn bas-hobby wil ik graag boosten door te gaan spelen in een band. Ik ben 52 jaar en speel nu zo'n 10 jaar. Heb eens in een gelegenheidsbandje latin en pop gespeeld, erg leuk, maar ook reggae of R&B kan heel lekker zijn. Genrevoorkeur: breed dus. Ambitieus en gericht op optreden is helemaal-leuk, maar het gaat me vooral om het plezier van het samen-muziek maken.

Haan

Gezellige, ambitieuze band zoekt zangeres voor optredens en nieuwe songs

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 276x bekeken

We zoeken een zangeres die onze songs zo kan vertolken dat ze in de oren van het publiek echt en overtuigend klinken. Podiumervaring is nodig en je hebt gevoel voor contact met het publiek (overigens zonder dat je nou meteen een gangmaker hoeft te zijn). Je kan lead en backing vocals zingen. Onze muziek is uplifting. Invloeden: pop, funk, dance, jazz, latin, loungy house. Onze ambitie: optreden, want … meer »

Soul-Jazz-Funk-EDM