Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progressieve band zoekt gitarist - Amsterdam

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 158x bekeken

Progressieve band zoekt gitarist - AmsterdamWe zijn Inner Scenes, een alternatieve band die progressieve muziek maakt. Voornamelijk eigen werk maar er komt ook wel eens een cover langs. Stijlen waar we inspiratie uit putten zijn rock, reggae en andere alternatieve artiesten en stijlen. Je kan veel info over ons vinden op onderstaande website. Als je gitaar speelt - of desnoods heel iets anders - en je denkt dat je er goed bij past hoor ik graag … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

Amsterdamse rockband zoekt drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

Amsterdamse rockband zoekt drummerWij zoeken een drummer! Wij willen weer snel aan de gang. We repeteren om de week in Amsterdam. Interesse? Of weet je iemand? Stuur een bericht! Stijl: 70/80 Rock, denk aan Fortunate Son - The Dead Daisies Detroit Rock City - Kiss Still of the Night - Whitesnake Highway to Hell - AC/DC Guilty of Love - Whitesnake Panama - Van Halen Fool for your Loving - Whitesnake Heaven and Hell … meer »

Muzikantenbank user LaszLasz

Tenor gezocht voor The Amsterdam Vocals

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 192x bekeken

Tenor gezocht voor The Amsterdam VocalsWe zoeken een enthousiaste muzikale tenor. Ervaring is meegenomen maar niet vereist. Een muzikale stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omstreken te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te mogen doen. Meld je aan voor de auditie! Ben of ken jij de de persoon die we zoeken? Of moet jouw vriend of partner echt stoppen met zingen onder de douche, om bij ons vette … meer »

TheAmsterdamVocals

Bassist gezocht voor indierockband A'dam

Bassist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

Wolfcoat is een indierockband uit Amsterdam en zoekt een enthousiaste bassist (m/v). Mag ook iemand zijn die keys speelt en dan het laag doet met een synth. Wij spelen uitsluitend eigen nummers, en dat betekent dat je zelf veel invloed op de sound hebt. Improviseren hoort daar ook bij. We zijn geen pro’s, maar wel van gevorderd niveau en spelen allen al zo’n twintig+ jaar. Onze invloeden zijn … meer »

Arjan