Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bigband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 86x bekeken

De Cotton Club Big Band is een Amsterdamse bigband die wekelijks op dinsdagavond repeteert. Het repertoire is breed en bestaat onder meer uit bigband klassiekers, Latin en Nederlandstalige nummers in een swingjasje. Voor ieder bandlid die dat wil, is eer ruimte voor improvisatie. We treden meerdere keren per jaar op. ben je geïnteresseerd, neem contact op via h.h.geesink@******.nl

Muzikantenbank user Huibert GeesinkHuibert Geesink

Indie/alt-rock/shoegaze muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 132x bekeken

Hey! Ben jij net als ik opzoek naar mensen om samen indie/shoegaze/altrock te maken in Amsterdam stuur me een bericht en let's go. Ik zoek mensen om mee te jammen en vervolgens band te starten en nummers te schrijven. Mijn leeftijd: 32 in Amsterdam, Gitarist (slag 3 jaar-fanatiek) zang (beginner) Inspiratie: Strokes, Dinosaur JR, Slow dive, Fountains Dc, etc. Jij mid 20 tot mid 40 Instrument … meer »

Muzikantenbank user maartenmaarten

Eigenwerk band zoekt Drummer en Gitarist/backing

Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 232x bekeken

Yooo, Wij, bassist en zanger/gitarist zijn op zoek naar een drummer en gitarist om met eigen werk toffe shows te doen. We hebben repertoire dat deels bestaat uit nummers die wij in het verleden al live gespeeld hebben en nieuwe nummers die wij nog niet uitgebracht hebben. De muziek is er in principe dus al. Bands die ons inspireren zijn: QOTSA, The Strokes, The Killers, Franz Ferdinand, Lenny Kravitz … meer »

Muzikantenbank user Robin VerkaikRobin Verkaik

Bassist gezocht (spoed) ivm audio en video-opnames

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 413x bekeken

Bassist gezocht (spoed) ivm audio en video-opnamesLifechanger , een melodieuze (hard)rock band met eigen materiaal zoekt een bassist voor audio-opnames (nieuw album) en opname muziek video. We gaan op binnenkort een muziekvideo opnemen voor een nieuw uit te brengen nummer, en het is fijn als je kunt meedoen in de video. Kun je ook meeschrijven aan nieuwe nummers of heb je zelf nummers die we voor de band kunnen gebruiken dan is dat ook welkom. We … meer »

Wouter

(Afro)funk band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 109x bekeken

(Afro)funk band zoekt gitaristNa 10 jaar trouwe dienst is onze gitarist gedwongen om te stoppen, dus wij zoeken een vervanger. Wij spelen instrumentale afrobeat/funk/ethio muziek, leuke en uitdagende nummers van bands zoals Budos Band, Jungle Fire, Ikebe Shakedown en Funk Ark. Ons repertoire bestaat uit zo’n 20 nummers. Jij bent een ervaren, ritmisch sterk, ‘less is more’ gitarist en in staat om je eigen partijen te uitzoeken … meer »

Muzikantenbank user TailcuttersTailcutters

Toetsenist gezocht, per ‘nu’ 😊

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Toetsenist gezocht Heb je zin om lekker muziek te maken, bel dan! Wij (drummer, gitarist, bassist) spelen covers voor de fun, met zo en dan een optreden. Nummers van de 80'ties tot heden, van new weave, rock tot dance. Van Brood, The Cure, Nirvana, Pearl Jam, ZZ-Top, Iggy Pop, maar ook rustiger blues en bijv dance als Chic. Eigenlijk alles wat we met elkaar leuk vinden. Moet wel goed klinken! … meer »

Rik

Zanger / Zangeres gezocht, per 'nu' :-)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 266x bekeken

Zanger/Zangeres gezocht! Heb je zin om lekker muziek te maken, bel dan! Wij (drummer, gitarist, bassist) spelen covers voor de fun, met zo en dan een optreden. Nummers van de 80'ties tot heden, van new weave, rock tot dance. Van Brood, The Cure, Nirvana, Pearl Jam, ZZ-Top, Iggy Pop, maar ook rustiger blues en bijv dance als Chic. Eigenlijk alles wat we met elkaar leuk vinden. Moet wel goed klinken! … meer »

Rik

Zanger / Zangeres gezocht, per 'nu' :-)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 188x bekeken

Zanger/Zangeres gezocht! Heb je zin om lekker muziek te maken, bel dan! Wij (drummer, gitarist, bassist) spelen covers voor de fun, met zo en dan een optreden. Nummers van de 80'ties tot heden, van new weave, rock tot dance. Van Brood, The Cure, Nirvana, Pearl Jam, ZZ-Top, Iggy Pop, maar ook rustiger blues en bijv dance als Chic. Eigenlijk alles wat we met elkaar leuk vinden. Moet wel goed klinken! … meer »

Rik

Symfonische Rockband zoekt bassist en toetsenist(en) m/v

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 273x bekeken

Gitarist en drummer ( 40+ )zoeken een bassist en toetsenist(en)M/V voor onze Symfonische Rockband leeftijd niet belangrijk. Wat wij willen is samen met de nieuwe bandleden eigen en nieuwe nummers spelen en uitwerken, dus eigen ideeën zijn van harte welkom. Oefenen doen we in de Q Factory ( kan op een andere locatie indien nodig) en later in een eigen oefenruimte bij Schiphol. Heb je interesse … meer »

Gerard