Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren jazz blazer gezocht

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 123x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je een goede zangstem (zo niet, dan kan je ook reageren)? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Amsterdam? … meer »

Gaby Agsteribbe

Nederpop Live zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 229x bekeken

Nederpop Live zoekt gitaristDromen zijn bedrog, Alles is liefde, Ik kan het niet alleen, Iedereen is van de wereld, Stil in mij, Jij bent zo, België, Ben jij ook zo bang... wie kent ze niet? Nederpop Live speelt de allergrootste hits uit 50 jaar Nederlandstalige popmuziek. Nederpop Live is een nieuwe band uit regio Aalsmeer en op zoek naar een gepassioneerde GITARIST om vanaf 2019 'het grote feest der herkenning' te gaan … meer »

Muzikantenbank user Nederpop LiveNederpop Live

Nederpop Live zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 107x bekeken

Dromen zijn bedrog, Alles is liefde, Ik kan het niet alleen, Iedereen is van de wereld, Stil in mij, Jij bent zo, België, Ben jij ook zo bang... wie kent ze niet? Nederpop Live speelt de allergrootste hits uit 50 jaar Nederlandstalige popmuziek. Nederpop Live is een nieuwe band uit regio Aalsmeer en op zoek naar een gepassioneerde TOETSENIST om vanaf 2019 'het grote feest der herkenning' te gaan … meer »

Muzikantenbank user Nederpop LiveNederpop Live

Bassist gezocht voor Stonerrock punk 70's trio

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 144x bekeken

Bassist gezocht voor Stonerrock punk 70's trioBestaand trio zoekt nieuwe bassist, Style punky Stonerrock/ psychedelic/ 70's Wij Zijn enige jaren bij elkaar en hebben inmiddels een eigen sound/repetoir opgebouwd, veelal in Dropped C. We zoeken iemand die zich het repetoir eigen kan maken, eigen inbreng welkom! Het doel is optreden. Eigen oefenruimte in Avenhorn. [regio Hoorn / Amsterdam] Mail of App 0610284846

gi

Female singer wanted for semi-pro band

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

We are looking for a new singer for our band which plays jazz/funk/soul/pop with a house groove. Our full line-up is normally with 9 members: 3 singers, 2 horns, guitar, keyboards (an English guy :-) ), bass and percussion and we play e.g. at festivals and receptions. We are now looking for a new singer to complete our line-up to start booking gigs again. We currently rehearse in Amsterdam, but our … meer »

Housemacher

Zangares en Toetsenist gezocht voor nieuwe band in Amsterdam

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 107x bekeken

Wij zijn een band aan het starten vanuit een trio drums, bas en gitaar. We zoeken een zangeres en een toetsenist die het zien zitten om te werken aan een repertoire van Soul, Blues, Rock en Funk. We zijn 52 jaar jong, ervaren, repeteren in Amsterdam en willen uiteindelijk 1 x per maand ergens optreden voor ons plezier. Zie jij dat ook zitten? Reageer dan snel en let's make some great music!

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

COOPERSTOWN zoekt per direct een Toetsenist in regio Amstelveen

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 152x bekeken

Beste toekomstige Band-genoot, Wat leuk dat je onze advertentie leest! Wij zijn een Zanger, Drummer, Bassist, Gitarist, en 2 achtergrondzangeressen...6 man, grofweg tussen de 30 en 60 jaar. Helaas is onze toetsenist gestopt en daarom zijn we op zoek naar een (spontane en gezellige) Toetsenist die onze nummers en onze Band naar een hoger niveau kan helpen tillen! Met hopelijk een hoop andere optredens … meer »

Cooperstown

Spaanstalige zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 170x bekeken

Spaanstalige zangeres gezochtOns trio bestaat uit 2 zangeressen en een toetsenist/gitarist/zanger. Onze Spaanstalige zangeres stopt met haar muzikale activiteiten dus zijn wij op zoek naar een zangeres die zowel in het Spaans maar eventueel ook in het Engels kan zingen. Heb je reeds ervaring op het podium als zangeres, en vind je het een uitdaging om samen met z’n drieën goede en gevarieerde dansmuziek te brengen en ... kan … meer »

Muzikantenbank user Ruud ReynaertRuud Reynaert