Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Erv.Zanger (52) zoekt handige toetsenman voor Cover-duo

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 115x bekeken

Ik ben een ervaren Zanger uit het cover-circuit en ik ben op zoek naar een handige en ervaren Toetsenman/vrouw voor een duo. Het is de bedoeling om in kroegen en op feestjes te gaan spelen en het repertoire is liefst zo breed mogelijk, dus van Rock, pop, disco, tot Nederpop en ook het levenslied. Licht en geluid is aanwezig. Graag in of rond Amsterdam. Bel of mail me, je krijgt altijd reactie! Grt … meer »

Muzikantenbank user Jos MandersJos Manders

Zanger of zangeres gezocht door progressieve coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 127x bekeken

Hallo zanger of zangeres, progressieve coverband in opbouw zoekt de vocalen. Vnl. 60s en 70s, maar ook 80s en meer. Gevorderd of semi-prof. Doel: het spelen met passie en optreden. Met goede organisatie. Oefenen in bijv. Amsterdam, Leiden, Den Haag, Utrecht of Almere. Gevraagd: snel instuderen en ervaring met optreden. Stuur ajb een reactie met wat je gedaan hebt en welke songs je mooi vindt. … meer »

Arnold Presburg

Toetsenist en gitarist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Goed draaiende coverband uit Aalsmeer met vaste oefenruimte en voldoende contacten in regionaal circuit. Onze toetsenist en gitarist hebben opgezegd. Bezetting; zangeressen, drums, bas, gitaar en sax & trompet dus te completeren met gitaar en toetsen. We repeteren op woensdag avond waarbij muziek maken met als doel om dit continue op een hoger nivo te brengen maar ook plezier te hebben centraal staan. … meer »

Muzikantenbank user Pieter EggermontPieter Eggermont

Hartslag gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 213x bekeken

Hartslag gezochtDrummers in en rond de hoofdstad: de band De Dame in Kwestie zoekt een strakke, creatieve, swingende, beukende en soms fluisterende drummer, die zijn eigen, goede set heeft. Het doel: - De nummers (waaronder single) die in de beroemde Studio 150 zijn opgenomen (met sessiemuzikanten) in te studeren en ermee gaan optreden. Zorgen dat de nummers strak in hun jasje zitten en toch lekker in hun vel. - … meer »

Muzikantenbank user Hugo van EngelsdorpHugo van Engelsdorp

Pop-Rock Coverband zoekt toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 151x bekeken

Pop-Rock Coverband zoekt toetsenistVanwege het verlaten van onze toetsenist zijn wij op zoek naar een waardige vervanger. . Wij spelen voornamelijk alle bekende pop-rock covers (bijv: Anouk, Guns n Roses, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters etc.) en we doen wat uitstapjes naar de meer dansbare genre's zoals (Bruno Mars, Stevie Wonder etc.). We hebben regelmatig optredens bij de bekende cafe's door heel Nederland, en zijn ook van plan … meer »

Joe Vrolijk

Ervaren bassist gezocht.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 173x bekeken

Ervaren bassist gezocht omgeving Amsterdam. Beste Bassiten, Samen met 2 vrienden ben ik nu al enige tijd opzoek naar een goede Bassist. Shorterm goal is om eerst een shitload aan covers in zo'n kort mogelijke tijd in te studeren en daarmee vervolgens op feesten te gaan spelen en geld te verdienen. Longterm goal is een set aan eigen nummers te schrijven en hiermee uiteindelijk ook fanatiek … meer »

Muzikantenbank user Thomas AlkemaThomas Alkema

Rockbassist gezocht, centraal Nederland

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 203x bekeken

Rockbassist gezocht, centraal NederlandDe Bijwerking is een nieuw project, een beukende bassist is nodig om gigs te gaan spelen (zanger gitarist en drummer aanwezig). Voorkeur voor refreintjes meebrullen maar lead vocals delen is ook cool. Centraal Nederland. Vind je dit nummer lekker, zoek verder op De Bijwerking voor meer, of mail mij, dan stuur ik meer toe. Rock.

Muzikantenbank user david aferiatdavid aferiat

Poprock cover band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 193x bekeken

Poprock cover band zoekt gitaristVanwege het verlaten van onze gitarist zijn wij op zoek naar een waardige vervanger. Wij spelen voornamelijk alle bekende pop-rock covers (bijvoorbeeld: Anouk, Guns n Roses, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters etc.) en we doen wat uitstapjes naar de meer dansbare genre's zoals (Bruno Mars, Stevie Wonder etc.). We hebben regelmatig optredens bij de bekende cafe's door heel Nederland, en zijn ook van … meer »

Joe Vrolijk