Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amsterdamse big band zoekt uitbreiding

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 118x bekeken

wij zijn een alweer 15 jaar oud, gezellig maar ook serieus repeterend orkest in amsterdam. we spelen op maandagavond in de jordaan van alles dat ter tafel komt, oude swingtime stukken, jazz standards, wereldmuziek, latin, en van alles nog aan moois! doel: plezier beleven aan het muziek maken en soms optreden. en daarbij hebben we nog ruimte voor trombone,trompet en altsax. ook zoeken we een (inval-)gitarist. … meer »

Michel Fabre

Zanger gezocht !

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 103x bekeken

Hallo zangers! Omdat onze zanger zijn hart volgt en op zoek gaat naar een Bowie coverband, zijn wij op zoek naar een goede vervanger. Wij zijn een gezellige pop-/rockcoverband bestaande uit een zangeres, toetsenist/backing vocals, gitarist, bassist en drummer. Het repertoire bestaat uit een mix tussen klassiekers uit de jaren 60 tot aan de hits uit deze tijd. We repeteren op donderdagavond in Lisse … meer »

Muzikantenbank user Rogier de JongRogier de Jong

Keyboardspeler gezocht! (Amsterdam)

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 111x bekeken

Keyboardspeler gezocht! (Amsterdam)Lijkt het je leuk om in het Nederlands gezongen elektronische popmuziek te spelen? Denk qua stijl fun, poppy, dansbaar (Troye Sivan/Jeugd van Tegenwoordig/Kylie Minogue). We oefenen in Amsterdam en zijn nog onontdekt maar ambitieus. Wij zijn een zanger en een drummer met speelervaring. Voor Corona deden we vaak allerlei gigs en daar gaan we zodra we de kans krijgen mee door!! Als je interesse hebt, … meer »

Muzikantenbank user ThomasThomas

Bluesrock band Bluescales, semi-pro level,zoekt zangeres of zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Wij, semi-pro gitarist, drummer en bassist, regio Amsterdam, hebben een repertoire van ruim 30 bluesrock nummers en zijn met spoed op zoek naar een ervaren krachtige bluesrock-zangeres of -zanger. Ons repertoire bestaat o.a. uit Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Gary Moore, Cream, John Mayer, Kenny Wayne Shepherd, Matt Schofield en The Red Devils, maar we staan open voor … meer »

toni

Fantastische ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 253x bekeken

Wij zijn hard op zoek naar een geweldige ZANGER!! Iemand die écht goed kan zingen, met een lekker bereik, veel muzikaal gevoel en een brede smaak. Daarbij heb je een aangeboren gevoel voor communicatie, je bent een sterke, charmante en energieke entertainer met een eigen stijl en visie. Wij zijn gitarist, drummer, bassist en keyboardspeler van een ambitieuze, ervaren POP-COVER band. We spelen dé … meer »

Musicman

Zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 265x bekeken

Wij(Drum en Bas/Gitaar) zoeken Zanger(es) voor een project om “The Wasteland” van T.S. Elliott op muziek te zetten, en dit in 2022 op vinyl uit te brengen. Wat stijl betreft kan je denken aan 80´s new wave als uitgangspunt, zonder ons verder daardoor te willen beperken. Het belangrijkste is dat de muziek de tekst ondesteunt en versterkt! We hebben al een aantal composities met een basis zanglijn … meer »

Sjors Daamen