Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amsterdamse rockband in oprichting zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 73x bekeken

De band bestaat al uit een zanger, bassist en drummer en wil zo snel mogelijk compleet zijn. Eigen werk is reeds aanwezig en de ambitie van de band is om dat te gaan uitvoeren. Uiteraard staan er ook een aantal covers op het repertoire. De grootste inspiratiebron van de bandleden is Queen. De gitarist die de band zoekt moet van een goed niveau zijn, dat wil zeggen: hij/zij moet in staat zijn om … meer »

Muzikantenbank user Maarten PlugMaarten Plug

Zangers en zangeressen gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 417x bekeken

Zangers en zangeressen gezochtProducer, songwriter, gitarist/ zanger zoekt zangers en zangeressen om materiaal op te nemen en te promoten. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring en heb heel veel songs op de planken liggen. Ik zoek mensen met echt talent en passie voor muziek. Heb jij een goede stem en zoek je samenwerking met een professionele muzikant/ producer, stuur dan je demo met geluid/beeld naar me toe. Wie weet wat voor mooie … meer »

Hans Beijnes

Koningsdag / evenementen Band

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 226x bekeken

Beste muzikanten, Ik zoek een mooi clubje om elke om met speciale evenementen te spelen. Gaat om een akoestische set-up, die makkelijke kunnen verplaatsen. ingepland 2020: 27 April 2020 - Leegwaterpark verplaatsbare koningsdag band. 5 Mei - wijkpark driegangen Verplaatsbare 5 Mei band Ik zelf ben 24 jaar en beroepsbassist, en speel zowel a als e bas en speel fretless.

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Ozzy Osbourne tribute band zoekt:

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 148x bekeken

Zeer ervaren en gemotiveerde gitarist met pro-instelling is op zoek naar een: - zanger - bassist - drummer om een goede beukende 'Ozzy' tribute band op te zetten! Doel is om een setlist op te bouwen met zowel Ozzy als Black Sabbath nummers om daana veel te gaan optreden! En natuurlijk veel lol en spel plezier zowel in de oefenruimte als op het podium! Graag mensen die al aardig wat bandervaring … meer »

Patrick

Enthousiaste bassist gezocht (Amsterdam // Haarlem)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 210x bekeken

Enthousiaste bassist gezocht (Amsterdam // Haarlem)Een rockende en gezellige teamplayer, die zoeken we! En dat voor onze Alternative Rock bandje. Ambitie is gezond met goede drive om gezamenlijk te groeien en podia plat te blijven spelen. We zijn wel realistisch en met rust daarbij, als 30-ers hebben we ook leven naast de muziek. We bestaan inmiddels een jaartje en hebben ca. 20 gigs op de teller. Repeteren doen we wekelijks in Amsterdam en … meer »

Martijnsols

Surf(rock) band zoekt bassist (m/v)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 198x bekeken

Ervaren instrumentale surf(rock) band zoekt enthousiaste en gezellige bassist(e). - Eigen werk (Instrumentale 60-ies california surf met een moderne twist) - 1x per maand optreden (minimaal) - binnen- en buitenland (in het verleden België, Italië en Californië USA) - opnemen en uitbrengen - lol maken Voor meer info neem contact op.

JD

Doors Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 301x bekeken

Tuurlijk weten wij ook wel dat The Doors geen bassist hadden, duh! Toetsenman Ray M speelde de baspiano, maar wij willen voor onze Doors geïnspireerde band wel een echte. Wij zijn een nieuwe band gestart en hebben ook al meteen een reeks live optredens geboekt in een UNIEKE zaal in Amsterdam Oost/Centrum. We zijn min of meer compleet, zang/drum/gitaar/orgel-piano's, en er is een bassist bij de … meer »

Muzikantenbank user mcrvs macarevesmcrvs macareves