Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singing Waiters gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 128x bekeken

Singing Waiters gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!Is zingen je passie? En zie je het zitten om voor een jaar op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is vanaf Juni 2018 op zoek naar nieuwe entertainers om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail voor ze maakt? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Komen gasten terug … meer »

Muzikantenbank user Kim van der LindenKim van der Linden

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboard

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 168x bekeken

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboardVoor plaat opnames en optredens zoek ik gedreven en creatieve muzikanten; een drummer en een bassist die bij voorkeur meerdere instrumenten kan spelen . De bezetting is momenteel 2x gitaar(bas) en viool. Er ligt veel nieuw materiaal klaar en mogelijkheden voor optredens dus ik hoop ervaren muzikanten te vinden die mee willen denken en snel kunnen werken. stijlomschrijving;alternatieve rock, … meer »

Muzikantenbank user SasjaSasja

Muzikanten gezocht voor groovy band

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 286x bekeken

Ervaren drummer en bassist (beiden 40+) zoeken toetsenist, gitarist en vocalist (m/v) om samen een strakke band te vormen. We richten ons op een fijne mix (covers) van funk, soul, jazz en latin. Luister op de radio naar "Sublime FM" en je hoort 'onze' muziek voorbij komen. Deel met ons de passie voor funky grooves, fresh jazzy sounds en soft soul music! Nieuwsgierig? Geïnteresseerd? Meer informatie? … meer »

Formidable Music

Ervaren gitarist gezocht voor professioneel bandje.

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Latin-achtige popmuziek, Nederlandstalig. Er is een realistisch budget voor productie en publicatie. Overdag doordeweeks repeteren en dat gemiddeld 2 x wekelijks Hiervoor zoek ik muzikanten met skills. Ik heb al een contrabassist. We zoeken nog een gitarist, percussionist/drummer/cajonist en eventueel een toetsenist/pianist. Leeftijd onbelangrijk. Niveau conservatorium Jazz of wereld muziek. Interesse, … meer »

Harry

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 178x bekeken

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt saxofonist(e)Sunday Groove is op zoek naar een ervaren tenor- of altsaxofonist(e), die gloedvolle solo’s kan spelen, maar ook een strakke saxpartij neerzet in onze blazerssectie. Je speelt samen met onze trompettist die ook trombone speelt. Sunday Groove is een achtkoppige soul & funkband die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekende nummers. We spelen … meer »

Muzikantenbank user Sunday GrooveSunday Groove