Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Narrator zoekt een bassist en een synthesizer/toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen)

Wij zijn Narrator, een zanger/gitarist, gitarist en drummer van begin 30 die eigen nummers schrijven. Onze ambitie is deze nummers op te nemen en daarmee het podium op te gaan! Om dat doel te bereiken zijn wij op zoek naar een bassist en een synthesizer/toetsenist om onze muziek strakker en voller neer te kunnen zetten.

We hebben lange tijd met een bassist gespeeld die helaas niet meer wil optreden. Daarom zijn onze wegen gescheiden. Naar een synthesizer/toetsenist zijn we op zoek om onze muziek een nieuwe impuls te geven. Alle drie hebben wij geruime ervaring met het spelen in een band en het schrijven van nieuw materiaal. Momenteel repeteren we om de week in het Viadukt.

Onze muziekstijl van voorkeur is Rock in al zijn facetten. Onze nummers ontstaan vanuit de riffs die onze gitarist schrijft, of vanuit jams in de repetitieruimte die verder uitgebouwd worden. Jammen is daarom voor ons een belangrijk element. Nog liever dan iemand die technisch zeer begaafd is (al is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen), zoeken wij muzikanten die lekker kunnen en willen jammen, waarbij goed op elkaar ingespeeld raken de eerste prioriteit is. Ook zoeken wij vooral mensen die goed bij ons in de band passen, naast de repetitieruimte zien we elkaar regelmatig om concerten te bezoeken, met muziek bezig te zijn en samen te chillen. Als laatste nodigen wij jou vooral ook uit mee te werken aan onze nummers. Het schrijven aan de nummers doen we met elkaar.

Wij hebben een paar ruwe opnames uit de repetitieruimte liggen. Heb je interesse, informeer ernaar! Wij nodigen je graag een keer uit bij ons op repetitie.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.