Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

œGitaristen Opgelet✨

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 207x bekeken

œGitaristen Opgelet✨Marieke Schenk zoekt een nieuwe gitarist. De huidige gaat helaas stoppen. Mijn ideale gitarist is energiek, fan van popmuziek, tussen 20 en 30 jaar en woont rondom Groningen. Wij repeteren in Veendam. Dit doen we eens in de 2 weken. (Momenteel woensdagavond) Verder treden we regelmatig op en zijn we hard aan de weg aan het timmeren. Wij hebben grootse plannen! Jij ook? Hieronder nog onze bio: Marieke … meer »

Muzikantenbank user Marieke SchenkMarieke Schenk

SuperShaker zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 158x bekeken

SuperShaker is een soul-pop-funky-disco-cover-feestband-met-toeters en zoekt een enthousiaste zangeres, die: * ons repertoire (grotendeels) kent en zelf partijen uit kan werken * band-ervaring heeft en zowel lead als achtergrond kan zingen * het leuk vindt om gemiddeld 1 keer per maand op te treden We repeteren tweewekelijks op woensdagavond in Groningen. Kijk voor bezetting en repertoire op: www.supershaker.nl Lijkt … meer »

Sander van Vliet

Gitarist gezocht voor coverband 60's 70's 80's

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 203x bekeken

Hallo daar, Gitarist(en) gezocht die zich goed kunnen vinden in vele soorten mainstream muziek, als ritme- en als leadgitarist. Kennis van akoestische gitaar is zeker welkom, maar wij zullen voornamelijk muziek spelen met elektrische gitaren erin. Meer informatie over wat voor muziek verder in de advertentie te lezen. Wij als drummer, 20, bassist, 18, zangeres, 20 en toetsenist, 20, willen graag … meer »

Robin

Alt-rock drummer Groningen gezocht MONOWOLF

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 219x bekeken

Alt-rock drummer Groningen gezocht MONOWOLFHi mijn naam is Dirk Wolf. ik speel in een alt-rock duo genaamd MONOWOLF. We hebben o.a. shows gedaan in Warhol, Simplon en tijdens ESNS 2024 waarover 3voor12 schreef: ''MONOWOLF is dan wel met een man minder, maar dat is totaal niet te merken of te horen. Dit duo gaan we zeker in de gaten houden!'' Ook zijn we in gesprek om als voorprogramma te spelen voor de schotse band Gallus (Marshall Records). Echter … meer »

Muzikantenbank user Dick WolfDick Wolf

Narrator zoekt een bassist en een synthesizer/toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 202x bekeken

Wij zijn Narrator, een zanger/gitarist, gitarist en drummer van begin 30 die eigen nummers schrijven. Onze ambitie is deze nummers op te nemen en daarmee het podium op te gaan! Om dat doel te bereiken zijn wij op zoek naar een bassist en een synthesizer/toetsenist om onze muziek strakker en voller neer te kunnen zetten. We hebben lange tijd met een bassist gespeeld die helaas niet meer wil optreden. … meer »

Mitchell Windsma

Rockbandje 11FOOT5 zoekt bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 412x bekeken

Rockbandje 11FOOT5 zoekt bassistHeb jij zin om muziek te maken met gezellige mensen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres :-). Wij zijn Hinke (zang), Tom (drums) en Christiaan (gitaar). Op dit moment repeteren we 1 à x 2 x per maand op zondagmiddagen bij het Viaduct. We zijn op zoek naar een leuke bassist(e) tussen de 30 en de 50 jaar die zin heeft om ons te versterken zodat we toe kunnen werken naar een aantal optredens per … meer »

Muzikantenbank user hinkehinke

Songwriter zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 344x bekeken

Songwriter zoekt muzikanten-- English below -- Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer, bassist en optioneel nog een gitarist. Ik zie voor mijzelf dus vooral een rol als gitarist, maar wil … meer »

Muzikantenbank user Bas BlondeauBas Blondeau

Zanger(es) gezocht, liefst iemand die (slag)gitaar speelt!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 253x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger/zangeres, het liefst iemand met al bandervaring en die ook 2e (slag)gitaar kan spelen. Wij spelen pop-rock, covers zoals Arctic Monkeys, the Whitest boy alive, Bloc Party, Foo Fighters, maar willen ook graag eigen nummers maken en opnemen. We repeteren wekelijks op woensdag avond bij MON in Groningen. We hebben als doel om 3-5 keer per jaar op te treden. … meer »

Lennart van der Burg

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)

Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 361x bekeken

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)FSS is momenteel een 6 mans formatie uit Groningen en zoeken helaas wegens verhuizing van ons gitarist naar zwolle een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) (die maximaal 1 band erbij heeft) en missen naast ons tenor saxofoniste een trompettist(e) of alt saxofonist(e). Wij repeteren 2x in de maand in een eigen studio in Westerbroek en spelen nummers van o.a. Tower of Power, Amy Winehouse, Jaco Pastorius, … meer »

Muzikantenbank user DonnyDonny