Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 248x bekeken

Hallo Wij zoeken een bassist voor onze band. We spelen sfeervolle indie, shoegaze, new wave achtige muziek. Hebben ca 6 eigen nummers en willen graag verder met eigen repertoire uitbreiden om uiteindelijk optredens te doen en opnames maken. Oefenen om de week, soms vaker in Viadukt. Onze leeftijd varieert van 55 tot 27 (gitarist/zanger, giarist, drummer). Liefst heb je ervaring in bands en optredens, … meer »

Tjeerd Folmer

Top 100 coverband zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 235x bekeken

Hoi! Wij, Sander (21, pianist) en Tim (22, gitarist) zijn op zoek naar meerdere muzikanten, waaronder een drummer, zanger(es) en een bassist. Zoals de titel al aangeeft willen we een coverband oprichten die de top 100 covert. Denk aan bands zoals The Rolling Stones, ACDC, Blöf, Guus Meeuwis, etc. Van alle markten thuis dus! Lijkt het je wat, laat dan wat van je horen!

Muzikantenbank user Tim DbTim Db

Gezocht: Gitarist m/v om onze 60's band te komen versterken

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 173x bekeken

Omgeving Groningen.... Ben jij de GITARIST die het leuk lijkt om met ons terug in de tijd te gaan en de 60's weer opnieuw tot leven wil brengen en.....ben je net zo gemotiveerd en enthousiast als wij dan zoeken we jou! Wij zijn een band die van oorsprong instrumentale muziek speelt maar recent is er een zangeres bij gekomen en hebben we ons repertoire uitgebreid met zangnummers van o.a Brenda Lee, … meer »

Lady T and The Surftwangs

Zin om samen te jammen?! Gitarist, bassist & drummer of toetsen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 273x bekeken

Mijn naam is Kai, ik ben 29 jaar en speel een aantal jaren gitaar. In het verleden heb ik een paar keer opgetreden en wie weet waar dit naar toe gaat. Het belangrijkste is om na te gaan of er een muzikale klik is en als je grotendeels op gehoor kunt spelen dat zou helemaal geweldig zijn. Genres vind ik niet zo belangrijk, laat gewoon je creativiteit erop los en probeer desnoods je mood om te zetten … meer »

Knightforest

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 326x bekeken

Hallo, wij zijn een gitarist en bassist en zoeken een drummer. Wij spelen al enkele jaren samen. We hebben niet de ambitie om op te treden, wij vinden het leuk om eens in de week lekker wat te jammen op een ongedwongen manier. We zijn niet de beste muzikanten van Nederland en verwachten dat ook niet. Muziekgenre: Nirvana, Guns n Roses, dat soort dingen. Ook hebben we wat eigen werk. Wij zijn trouwens … meer »

Maarten

Zanger gezocht !!!

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 158x bekeken

Hallo, wij zijn opzoek naar een zanger die niet alleen natuurlijk kan zingen, maar ook een "performance" neer kan zetten op het podium. We zijn een nieuw opstartende band, maar niet beginnende muzikanten! Ons repertoire bestaat uit covers zoals; Lenny Kravitz, Red hot Chili Peppers, Living Color, The Police, Rage against the Machine, and more to come. Doel: regelmatig repeteren/optreden en een hoop … meer »

Job