Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Songwriter zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 132x bekeken

Songwriter zoekt muzikanten-- English below -- Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer, bassist en optioneel nog een gitarist. Ik zie voor mijzelf dus vooral een rol als gitarist, maar wil … meer »

Muzikantenbank user Bas BlondeauBas Blondeau

Blazing Hank and the Blues Bullets, zoeken Bassist.

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 449x bekeken

Blazing Hank and the Blues Bullets, zoeken Bassist.We spelen onze 'rocking Blues al bijna tien jaar in dezelfde bezetting. Helaas is er om dwingende medische redenen verandering in gekomen. Onze speelstijl is uptempo en vooral geen slowblues. Ons streven is altijd, om het publiek vanaf de eerste set op de dansvloer te krijgen. (en wat meestal lukt). Afijn, lijkt het je wat en ben je nieuwsgierig naar deze (jouw?) positie in onze band. Stuur ons dan … meer »

Muzikantenbank user HenkHenk

Bassist gezocht voor 50/60's band

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 258x bekeken

Wij zijn een opstartende jaren 50/60 Band bestaande uit drummer en toetsennist en gitaristen. We zijn op zoek naar een Bassist die het leukst vind en die de capaciteiten heeft het door ons samen gestelde repertoire te spelen en het zou mooi wezen als je ook de 2de of 3de stem kunt zingen, maar dit is geen must. We spelen nummers van Buddy Holly, Fats domino, Elvis Presley, Cliff richard, enz. We oefenen … meer »

Peter