Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht door Amsterdams straatorkest

Percussionist gezocht door Amsterdams straatorkest

Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland)

PERCUSSIONIST gezocht voor Amsterdams straatorkest Toeters en Bellen. Iemand met de nodige ervaring die de sectie met o.a. kleine percussie (cowbell, tambourine, shaker, maracas, claves, guiro etc) zou willen versterken. Maar als je daarnaast bijvoorbeeld ook handtrommels als djembe, darbuka, pandeiro, tamborim (of wellicht nog iets anders?) speelt, dan is dat zeer welkom. Er is ruimte voor improvisatie en eigen ideeën.
Enige basiskennis van ritmes en stijlen is een pré. We hebben origineel eigen repertoire, van Balkan en Latin tot Afrikaans, met regelmatige en onregelmatige maatsoorten. Toeters en Bellen treedt vooral op in Amsterdam en omgeving maar soms ook verder weg. Bij optredens zijn we mobiel, we houden van beweging en theatrale elementen.
Iedere vrijdagavond wordt er gerepeteerd in Amsterdam. Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom vrijblijvend kennismaken, kijken, luisteren en meespelen bij een repetitie. Interesse of meer weten? Je kunt ons mailen: percussie@*****************.nl.

Website: toeters-en-bellen.nl/html/tb5_home.html

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.