Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist en percussionist/drummer (omgeving Amsterdam).

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 275x bekeken

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist en percussionist/drummer (omgeving Amsterdam).Niet lang geleden ben ik een band gestart waar uiteindelijk onderstaande formatie uit is gekomen. We zijn op het moment druk bezig met het schrijven van eigen werk en het eerste grote optreden waarbij wij als band 'uit de kast komen' staat gepland voor september. Hierna willen we de studio induiken om alles strak op te nemen en op spotify te gooien. We zijn opzoek naar een bassist en een drummer … meer »

Laila

Experimentele muziek

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 129x bekeken

Experimentele muziekIk wil een groep opzetten om experimentele muziek te maken. Ik speel zelf fender rhodes piano en rhodes piano bass. Verder schrijf ik gedichten en werk met loopers e.d. Zou mooi zijn om met drie gelijkgestemden af en toe te spelen improviseren. Gitaar, percussie, zanger(es). Scholing maakt niet zoveel uit, wel kunnen luisteren en anticiperen op wat er tot stand komt. Lijkt me heel leuk om … meer »

Sander

LOS LAMALOS latin big band zoekt een ervaren CONGA speler en een TROMBONIST

Blazer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 836x bekeken

LOS LAMALOS is een 17 koppige latin big band die wekelijks repeteert op dinsdagavond vanaf 20.00 in de Q-Factory in Amsterdam Oost (betaald parkeren). We zijn een strakke, serieuze en vrolijke big band en spelen olv Frans Cornelissen. We spelen salsa, mambo's, montuno's, cha cha cha, danzon en nog veel meer. Elk bandlid betaalt contributie. Heb je interesse, mail naar arianeponse@*****.com

Muzikantenbank user Ariane PonseAriane Ponse