Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dweilorkest zoekt Trombonisten, baritonisten en saxofonisten

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 147x bekeken

Dweilorkest zoekt Trombonisten, baritonisten en saxofonistenWij (boerenkapel de Rausdouwers uit Haarlem) zijn op zoek naar: Trombonisten; Baritonisten; Saxofonisten. Wij repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en 1x in de maand op zondagmiddag. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou!! Kom je snel eens langs voor een bakkie?!info.rausdouwers@*****.com of bel naar 06-28572464

Karin Huijboom

(Pop)-rock band uit Beverwijk zoekt een Toetsenist(e)/gitarist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 91x bekeken

Pop-rock band uit Beverwijk zoekt een Toetsenist(e)/gitarist(e) om 1 keer per week mee te repeteren en uiteindelijk op te treden. De band richt zich op (pop)- en rockmuziek van de jaren 70 tot heden. Denk aan flink wat meezingers, vergeten 'golden oldies' en wat Top 2000-smeersel. Wel allemaal met een eigen 'tikkie ruiger'-randje. We hebben een eigen oefenruimte in Beverwijk. Repeteren is op verschillende … meer »

nick janssen

Guitarist en/of toetsenist met stem voor Lookeen

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 355x bekeken

Guitarist en/of toetsenist met stem voor LookeenWe zijn een alternative rock band die eigen nummers speelt, afgelopen jaar hebben we in verschillende plekken opgetreden en een aantal nummers opgenomen. We hebben meer dan 10 nummers geschreven en onze eigen plaat label om op te nemen, mixen en uit te brengen. We hebben een solide basis met ze vieren (zang, gitaar, bas, drums en af en toe toetsen) maar om onze nummers volledig door te voeren hebben … meer »

Muzikantenbank user LookeenLookeen

STARS UNPLUGGED zoekt meerdere muzikanten

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 262x bekeken

“STARS UNPLUGGED”: Ben jij een uitstekende sologitarist, bassist/contrabasspeler, percussionist, keyboardspeler, zanger, zangeres met podiumervaring? “STARS UNPLUGGED” wordt een akoestische, multi-vocale band die met diverse artiesten EN zélf unplugged en met regelmaat gaat spelen op - in 1ste instantie - kleine podia. Soms speel je in dienst van …, soms ben je de hoofdact. Muziekstijl kan … meer »

Frits Kronenburg

Invaller drummer gezocht Haarlem

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 242x bekeken

Invaller drummer gezocht HaarlemBeste muzikant(en) wij van de rusty backyard zijn op zoek naar een ervaren drummer die kan invallen in maart. Onze drummer zoekt even de warmte op en vandaar hebben wij iemand nodig die het leuk vind om met ons mee te spelen. Op het moment zijn wij bezig met nieuwe nummers en onze eigen sound te creëren. Wij zijn een leuke groep mensen die het super vinden muziek te maken. De muziek die we maken (covers) … meer »

Muzikantenbank user Gordon BanksGordon Banks

STARS UNPLUGGED zoekt meerdere muzikanten

Bassist, Gitarist en Percussionist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 241x bekeken

“STARS UNPLUGGED”: Ben jij een uitstekende sologitarist, bassist/contrabasspeler, percussionist, keyboardspeler, zanger, zangeres met podiumervaring? “STARS UNPLUGGED” wordt een akoestische, multi-vocale band die met diverse artiesten EN zélf unplugged en met regelmaat gaat spelen op - in 1ste instantie - kleine podia. Soms speel je in dienst van …, soms ben je de hoofdact. Muziekstijl kan … meer »

Frits Kronenburg

Pop-/rock zanger gezocht (Hoofddorp en omgeving)

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 224x bekeken

Pop-/rock zanger gezocht (Hoofddorp en omgeving)Hallo, wij zijn BeatMotivation, een ouderen/jongeren coverband in Hoofddorp in leeftijd variërend tussen 54 en 69 jaar jong. Wij spelen "gouwe ouwe" pop-/rock songs vanaf jaren 60. Wij hebben een oefenruimte in Hoofddorp waar wij meestal op maandagavond oefenen/spelen. Wij zijn op zoek naar een zanger. Wat wij in eerste instantie belangrijk vinden van een nieuw bandlid is dat wij een "klik" hebben … meer »

Bob Adama

Coverband met veel werk zoekt veelzijdige zangeres / vaste front vrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 388x bekeken

Coverband met veel werk zoekt veelzijdige zangeres / vaste front vrouwBen jij onze speld in de zangeressen hooiberg? Onze speld is een veelzijdige zangeres (20-35j) met een professionele instelling en uitstraling. Zij zoekt een vaste band met 4 tot 8 optredens per maand. Muziek maken is haar grootste passie, zij ziet het als een serieus vak. Weekenden en feestdagen wil zij 't liefst zingend doorbrengen. Zij switcht soepel van jazzy easy listening op de achtergrond … meer »

Muzikantenbank user Jan-Marein OelderikJan-Marein Oelderik

Poprockzanger/ -zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 328x bekeken

Poprockzanger/ -zangeres gezochtWij zijn Harlem Oil, een enthousiaste en ervaren pop- / rockband met een breed repertoire aan covers. Ons repertoire bestaat uit rustigere popnummers, dansbare muziek maar ook stevige rockclassics! Wij zijn op zoek naar een ervaren poprockzanger / -zangeres die ons repertoire kent of snel eigen kan maken. Ben jij degene die knalt op het podium en niet bang is voor de stevigere nummers, neem dan contact … meer »

Muzikantenbank user Rock-Chick TamaraRock-Chick Tamara