Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

MoreCityProject zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 253x bekeken

De groep MoreCity Project (MCP) zoekt nog een zangeres. Het repertoire bestaat uit nummers uit de eind vijftiger jaren, begin zestiger jaren o.a. Cliff Richard , The Everly Brothers, The Carpenters, Neil Sedaka, maar ook The Byrds, The Beatles, e.d. De zanger(71) heeft veel podium ervaring. De gitaristen bassist en drummer zijn zeer ervaren muzikanten.(60+) Onze doelgroep zijn mensen die de muziek … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Gezocht: Vette bassist

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 437x bekeken

Drie jonge gasten rond de 40 op zoek naar een bassist. We hebben jaren ervaring zowel live als in de studio maar ook al jaren geen eigen werk weer gemaakt. Daar zijn we nu dus mee begonnen. Met kids en drukke banen is de ambitie beroemd te worden wat getaand maar dat wil niet zeggen dat het niet goed hoeft te zijn. We maken een mix van stevige bluesrock met een flinke Southern rand en vette riffs. … meer »

Muzikantenbank user Niels WilminkNiels Wilmink

The Crowd zoekt Bandleden

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 321x bekeken

alternative rock, jazz, en andere soorten muziek spelen. Ook heb ik zelf een aantal nummer geschreven. Ik zou graag willen samen werken aan liedjes schrijven met anderen. Wij zijn rond de 20 jaar en zoeken mensen van onze leeftijd wiens passie muziek is. hier kun je een van mijn originele liedjes horen. Wil je een keer met ons jammen en/of lijkt onze band je iets mail naar: thomas-2000@****.nl gr … meer »

Muzikantenbank user Thomas LookmanThomas Lookman

Zanger gezocht in omgeving Haarlem

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 166x bekeken

Wij zijn een band bestaande uit twee gitaristen, een bassist en een drummer van 21 t/m 24 jaar, waarvan twee ook backing vocals kunnen doen. Om onze band compleet te maken zijn wij op zoek naar een zanger tussen de 19-26 jaar in de omgeving van Haarlem. Wij repeteren altijd in het Slachthuis in Haarlem. We spelen o.a. covers van Queens of the Stone Age, De Staat, Arctic Monkeys etc. Wij zijn nu … meer »

Freek Kup