Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trombonist gezocht voor coverband (met blazerssecties)

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 160x bekeken

Trombonist gezocht voor coverband (met blazerssecties)Wij zijn een superleuke coverband met meerdere saxen, trompetten en trombone. Spelen al 12 jaar het dak eraf op feesten. Treden meerdere keren per jaar op. Ons repertoire is uitgebreid en heel afwisselend! Heerlijke disco nummers zoals; Disco Inferno, It's raining man, I'm so excited. Maar ook van Robbie Williams, de Dijk, Joe Cocker. Songs zoals I feel good, Play that funky music maar ook Brass … meer »

Jessica Wiersma

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt enthousiaste Keyboardspeler

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 157x bekeken

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt enthousiaste KeyboardspelerOnze Oktoberfest- en Schlagerband zoekt een enthousiaste keyboardspeler om ons team te komen versterken en onze gitarist/keyboardspeler te ontlasten. De band bestaat normaal gesproken uit 7 personen en richt zich voornamelijk op de grote tot middelgrote Oktoberfesten, die in Nederland steeds populairder worden. Dat betekent dat de band vooral in Sept/Okt/Nov optreedt. We oefenen in de regio IJmond … meer »

Marcelino Arconada

Ska Coverband zoekt zanger en zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 152x bekeken

Ska Coverband zoekt zanger en zangeresSka coverband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard wordt dit nog aangevuld met andere nummers en ska bands. Het is een soort Dance Craze Tribute band. Wij zijn nog op zoek naar een zanger en zangeres die bekend is met het werk en er vooral veel zin … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

10 koppige soul/funk/pop coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 303x bekeken

Wij zoeken een zangeres voor onze goed draaiende en al 12 jaar bestaande band uit Velsen/Haarlem. Iemand die,net als wij,lol heeft in het maken van muziek. We treden regelmatig op zo'n 12 tot 15 keer per jaar. Repeteren doen we 1 keer in de 2 weken in IJmuiden. De band bestaat uit 4 blazers, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en een zanger waarmee je samen de zang voor je rekening neemt. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Edwin van VlietEdwin van Vliet

The Compounds zoekt bassist

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 218x bekeken

The Compounds zoekt bassistVoor The Compounds zijn we op zoek naar een nieuwe bassist. Ons doel is doorbreken en touren voor een leuke fanbase. Daar werken we keihard voor! Daarom gaan we in februari een album opnemen. Zie je het zitten om bas te spelen in een enthousiaste band? Wil je op grote podia spelen en de opnamestudio in? Stuur ons dan een mailtje! Voorwaarden: Eigen vervoer, ambitieus, creatief, open staan … meer »

Muzikantenbank user Jennifer LeijenJennifer Leijen

Gezocht Toetenist(e)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 152x bekeken

Blues/Rock/pop band, "Shoot the Breeze" (zangeres, gitaar, bas en drums), zoekt een toetsenist(e) We bestaan nu 3.5 jaar, al veel optredens gedaan en nog eea in het vooruitzicht. check de opnames Tel: 0653269802

Piet de Bie

Gitarist gezocht senioren big band

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 290x bekeken

Voor de Senioren Big Band Kennemerland zijn wij opzoek naar een gitarist. De band speelt in de stijl van Count Basie, Duke Ellington etc. Repetities zijn op dinsdagochtend van 10 tot 12 uur in Het Verhalenhuis. We hebben door het jaar gemiddeld 5 optredens. Kom een keer vrijblijvend kijken/meespelen op onze repetitie. Bladmuziek is aanwezig.

rodney calis

Gezocht Zanger/Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 202x bekeken

Wij zijn een Dance/Funk band en zoeken een zanger/zangeres. Denk hierbij o.a. als voorbeelden: Incognito, Brand New Heavies, Chaka Kahn, Tower Of Power, Micheal Jackson en alles waarbij groove en funk centraal staat. We repeteren 2 a 1 keer in de maand in IJmuiden.

Robert