Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Compounds (rock) zoeken sologitarist covers/eigen werk

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 104x bekeken

The Compounds (rock) zoeken sologitarist covers/eigen werkWe zijn een gezellige rockband 21-24 jaar bas/drums en een geweldig podiumbeest als leadzanger. We focussen op eigen werk en zoeken naar een gitarist die daar aan mee wilt werken, met een lekkere eigen sound en verstand van zaken. Podiumervaring is geen must, we treden wel veel op, dus je moet je wel durven ontwikkelen op het podium! We hebben een eigen oefenruimte in IJmuiden, je hoeft alleen … meer »

Muzikantenbank user Jennifer LeijenJennifer Leijen

Muzikant

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 148x bekeken

Hallo! Hier een bassist die ook gitaar speelt. Ik speel in een indie rockband en zoek naast mijn band andere muzikanten en/of zanger/es om te jammen of muziek uit zoeken. Voorkeur gaat uit naar (semi-) akoestische formatie, maar alles is bespreekbaar. Sta open voor een leuk project maar thuis musiceren of een jamsessie bezoeken zou ook prima kunnen. Regio Alkmaar-Haarlem Vragen of ideeën? Laat … meer »

Muzikantenbank user Gerard SchipperGerard Schipper

Band zoekt enthousiaste drummer

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 110x bekeken

Wegens vertrek van onze drummer zijn wij op zoek naar een nieuwe drummer. Wij spelen diverse covers; van Bruno Mars tot Amy Winehouse en Abba tot Blöf en geven er graag een eigen draai aan. Repeteren doen wij 1x per twee weken op donderdagavond in een eigen ruimte in Beverwijk. Als je een keertje langs wilt komen om kennis te maken en me te spelen neem dan contact op!

Jose

Semistereo (alternative, Rock, Postrock: eigen werk) zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 199x bekeken

Semistereo (alternative, Rock, Postrock: eigen werk) zoekt bassist(e)Wij (Semistereo: Alternative, Postrock, Progressive) zoeken een ervaren bassist(e) met passie voor het soort muziek dat wij maken. Wij zijn beïnvloed door bands als Oceansize, Tool, A Perfect circle, Deftones, Radiohead, Karnivool. Doel: Veel optreden en een nieuwe Fullength CD opnemen. Wij zoeken een bassist die graag grooved, het gebruik van effecten niet schuwt en natuurlijk een tof persoon is. Eigen … meer »

martijn weyburg

Bandleden gezocht in Haarlem (bassist, drum, toetsen ..)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 227x bekeken

Hee hoi, wij zijn de Jetski Jugglers, een opstartend bandje in Haarlem. Nu zijn we nog met zijn 2-en, met zang en gitaar en dat klinkt al leuk. Maar ons lijkt het tof om met een hele band te gaan spelen. We denken aan 1x in de week oefenen en als dat een beetje goed klinkt af en toe ergens optreden? Eerst met covers en misschien ooit eens wat zelf proberen te componeren. Muziek die we tot nu toe spelen: … meer »

Roselie en Jeroen

Twee zangeressen zoeken een toetsenist voor kleinkunst, pop en wat we maar mooi vinden.

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 1337x bekeken

Twee zangeressen zoeken een toetsenist voor kleinkunst, pop en wat we maar mooi vinden.Wij zijn twee zangeressen (54 en 28) die al veel samen gezongen hebben in een coverband. Wij zijn nu op zoek naar een toetsenist die samen met ons ander repertoire wil gaan neerzetten. Kleinkunst, pop, jazz, misschien zelfs eigen songs maken? Als we er met z'n drieën iets moois van kunnen maken, graag! Een toetsenist én een goede stem die ook nog meerstemmig kan zingen? Wow, daar worden we helemaal … meer »

Muzikantenbank user Joke LooijeJoke Looije

Rockband in IJmond zoekt leadzanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 294x bekeken

Rockband in IJmond zoekt leadzanger of zangeresWie zijn wij? Wij zijn een goed ingespeelde rockband: drummer, bassist, 2x gitaristen en spelen stevige rock nummers van Status Quo, Rolling Stones, Gov't Mule, ZZ Top, Oasis, U2 en veel meer....een gezellige hechte groep muzikanten van 40 tot 50. Wij hebben een eigen oefen ruimte waarin alles klaar staat in IJmuiden en oefenen iedere donderdag van de week. optredens staan in verschiet, maar eerst … meer »

Muzikantenbank user Jeroen BakkerJeroen Bakker