Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muzikant

Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 242x bekeken

Hi, Mijn naam is Linda, Ik wil me weer bezig gaan houden met zingen, ik heb een warme volle stem en ben op zoek naar een gitarist/pianist, die samen met mij eerst laagdrempelig muziek wil maken en wellicht in een later stadium samen wil optreden. En eventueel eigen muziek schrijven.

Linda

The Crowd zoekt bassist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 430x bekeken

Mijn naam is Thomas, ik ben gitarist songwriter en meer dan dat. Ik maak eigen muziek en zoek samen met mijn band een bassist die graag met ons mee speelt en in de buurt woont. Het is mooi meegenomen als je zelf ook muziek schrijft en evt meerdere instrumenten bespeelt. Om een idee te krijgen van onze muziek, check de link hieronder : https://www.youtube.com/watch?v=YVrs2D6wHSc Mocht je interesse … meer »

Muzikantenbank user Thomas LookmanThomas Lookman

Vocals

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 387x bekeken

Hallo! Als gitarist heb ik theater- en kleinkunst-programma’s begeleid. Afgelopen jaar ben ik van start gegaan met een YouTube kanaal. Een beetje voor de fun, maar daar zijn erg leuke reacties en optredens/zgn Tiny-desk-concerts uitgerold. https://m.youtube.com/watch?v=RZOSZcdCxtg https://m.youtube.com/watch?v=TAOkE52D7vw Wegens veel response, vind ik het leuk om andere zangers en zangeressen … meer »

Muzikantenbank user Gerard SchipperGerard Schipper

Toetsenist gezocht.

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 354x bekeken

Wij zoeken toetsen! 10 AM is een stevige classic-rock & blues coverband. Wij zijn op zoek naar een tapijtlegger om ons geluid wat smeuiiger te maken en di ezich staande weet te houden. Af en toe een gierende solo is mooi meegenomen, backing vocals ook. Leeftijd onbelangrijk, wij zijn tussen de 40 en 60 jaar en allemaal een beetje gek. Repeteren elke vrijdagavond in studio in Aalsmeer. Wie durft?

Muzikantenbank user John HonkoopJohn Honkoop

Gezocht ; bassist, drummer, en gitarist voor coverband Haarlem.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 1304x bekeken

Gezocht ; bassist, drummer, en gitarist voor coverband Haarlem.(Concept Ad). Ik ben Andre uit Haarlem ; sologitarist ; 60 jaar ; hsp , en in bezit van o.a. eigen PA-installatie. Het is mijn droomwens om binnenkort (-samen met Haarlemse zangereS-) een coverbandje te re-starten. Ik zoek nog een bassist, drummer, gitarist, en oefenruimte. Primaire doelstelling ; hobby, ontspanning. Breed, uitgebreid repertoir aanwezig (o.a. oldies jaren 50 en 60). Ikzelf heb geen … meer »

André Scharroo