Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 319x bekeken

Hoi, Wij, Paroxis, zijn op zoek naar een gemotiveerde gitarist voor onze band. We spelen stevige covers. denk aan Queen, ZZ Top Uriah Heep, Doobie Brothers, Living Colour, Lenny Kravitz. Maar ook Queens of the Stone Age of Alanis Morisette. De band bestaat uit: zangeres Karin, Toetsenist Paul, drummer Franz en bassist Jos. We oefenen in de popbunker te IJmuiden. Zie je dit zitten of wil je het experimenteren, … meer »

Jos van Hout

Producer zoekt zanger/es voor samenwerking

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 452x bekeken

Ik zoek iemand om mee samen te werken. Om samen die liedjes die ik nu in grote lijnen heb staan af te maken en voorzien van zang. Het idee is om echt samen te werken, dus wederzijds input qua tekst, melodie, compositie en sounds. Ik maak electronische muziek in een vrij brede zin. Met de nadruk op electro, een beetje alternatieve synthpop. Een samenwerking zou ook op afstand kunnen werken. … meer »

Muzikantenbank user David RuijgvoornDavid Ruijgvoorn

MoreCityProject zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 413x bekeken

De groep MoreCity Project (MCP) zoekt nog een zangeres. Het repertoire bestaat uit nummers uit de eind vijftiger jaren, begin zestiger jaren o.a. Cliff Richard , The Everly Brothers, The Carpenters, Neil Sedaka, maar ook The Byrds, The Beatles, e.d. De zanger(71) heeft veel podium ervaring. De gitaristen bassist en drummer zijn zeer ervaren muzikanten.(60+) Onze doelgroep zijn mensen die de muziek … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Gezocht: Vette bassist

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 685x bekeken

Drie jonge gasten rond de 40 op zoek naar een bassist. We hebben jaren ervaring zowel live als in de studio maar ook al jaren geen eigen werk weer gemaakt. Daar zijn we nu dus mee begonnen. Met kids en drukke banen is de ambitie beroemd te worden wat getaand maar dat wil niet zeggen dat het niet goed hoeft te zijn. We maken een mix van stevige bluesrock met een flinke Southern rand en vette riffs. … meer »

Muzikantenbank user Niels WilminkNiels Wilmink