Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitariste gezocht voor Western Swing in Haarlem

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 170x bekeken

Gitariste gezocht voor Western Swing in HaarlemBen jij een stoere (slag)gitariste die graag koortjes zingt en af en toe lead? Heb je een alt stem (of een lage mezzo) en hou je ook van Chris Stapleton, Dolly Parton, the Steeldrivers, Chris Thile, The Locust Honey String band en Pokey LaFarge? Dan zijn wij naar jou op zoek! Handsome Harry & the Hummingbirds (www.handsomeharryandthehummingbirds.com) repeteert om de week in Haarlem en speelt (zodra … meer »

Muzikantenbank user Lodie ColetteLodie Colette

Inval gitarist gezocht voor Sitting on a Duck (Haarlem)

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 167x bekeken

De gitarist van Sitting on a Duck krijgt het steeds drukker met werk.... daarom zijn we op zoek naar een inval gitarist. Optredens worden vanzelfsprekend gedeeld. Wij spelen covers, voor de setlist kijk op onze site www.sittingonaduck.nl. De band bestaat verder uit drums, bas, zanger en twee toetsenisten. Lol staat voorop. Oefenen in Haarlem in principe elke woensdagavond.

Muzikantenbank user Raymond van LaakeRaymond van Laake

7 MANS JAZZGROEP - Jazz, Latin & More zoekt Basgitarist/ Contrabassist.

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 147x bekeken

7 MANS JAZZGROEP - Jazz, Latin & More zoekt Basgitarist/ Contrabassist.Wij zijn een 7-mans band: trompet / saxen / trombone / vibrafoon / piano / bas / drums. Wij zoeken een gemotiveerde basgitarist / contrabassist; goed muziek kunnen lezen is een voorwaarde. Wij spelen deels gearrangeerd repertoire (zie onze repertoirelijst op onze website: http://www.leosdrugstore.nl/). In ons repertoire is veel ruimte voor improvisatie, we spelen niet of nauwelijks jazz-standards, … meer »

Muzikantenbank user Pim de BoerPim de Boer

Startende Ska Coverband Dance Kraze zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 89x bekeken

Wij zijn bezig om een ska coverband / tribureband op te starten met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard kunnen we dit nog aanvullen met andere nummers en ska bands. Het wordt een soort Dance Craze Tribute band. We zijn al redelijk compleet maar missen … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Startende Ska Coverband Dance Kraze zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 131x bekeken

Startende Ska Coverband Dance Kraze zoekt gitaristWij zijn bezig om een ska coverband / tribureband op te starten met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard kunnen we dit nog aanvullen met andere nummers en ska bands. Het wordt een soort Dance Craze Tribute band. We zijn al redelijk compleet maar missen … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Rockcoverband zoekt ervaren bassist!!

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 245x bekeken

Ivar Lelieveld ( ex Gotcha) en Wouter Helmink ( ex 2000 motels ) zijn een rockcoverband gestart. De ambitie is om op een hoog niveau rockcovers snoei goed te gaan performen. De band zoekt echter nog een ervaren , gemotiveerde bassist. Zin in een vet avontuur met ervaren muzikanten en een flinke energie te ervaren....neem contact met ze op.... Wouter

Wouter Helmink

Nieuwe band zoekt bassist en toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 346x bekeken

Wij zijn een gitarist, drumster en zanger en gaan binnenkort een band beginnen. We zullen gaan repeteren in het Slachthuis in Haarlem. Als hier later optredens uit voor komen zal dat leuk zijn, maar samen muziek maken staat voorop. We beginnen met covers, indie pop/rock stijl. We zijn op zoek naar een bassist en een toetsenist (M/V) om het compleet te maken, in de leeftijd tussen de begin 20 en maximaal … meer »

Muzikantenbank user MarkMark