Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres / zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 440x bekeken

Voor onze band zijn we op zoek naar een zangeres of zanger. Wat we gaan spelen? Dat vullen we samen in, maar denk aan soul/blues/ rythm&blues/een beetje jazzy. Wij zijn drie ervaren muzikanten (bassist, gitarist en drummer)die al vele jaren in verschillende bands en ook met elkaar hebben gespeeld. We oefenen in principe wekelijks op dinsdag in Hillegom.

Ron Prins

MoreCityProject zoekt drummer

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 260x bekeken

MoreCityProject zoekt versterking van een drummer. We hebben een nieuw “theater” programma met als thema “Het begon in Den Haag” De stad van waaruit de “beat golf” over Nederland rolde. De show omvat niet alleen muziek, maar ook gesproken tekst en oude filmbeelden. Dit programma rollen wij uit over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Motions, … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Rockband met livereputatie zoekt frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 329x bekeken

Rockband met livereputatie zoekt frontman. Dus iemand die niet alleen goed kan zingen, maar die ook zijn hart uit zijn lijf rukt en de zaal ingooit. Die verbinding maakt met het publiek. Want het dak moet eraf. Zweet willen we zien. Zelf gaan we ook tot het gaatje. We zijn een Amsterdamse/Haarlemse rockcoverband die de beste rocknummers ooit gemaakt speelt. Van Led Zeppelin tot Aerosmith. Van Rage … meer »

wouter helmink

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoos

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 617x bekeken

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoosGitarist/zanger zoekt bandleden voor opstarten band. Ik schrijf heel veel nummers en wil op hoog niveau deze op het podium ten gehore brengen. In combinatie met covertunes. Ik zoek een drummer en bassist als minimale bezetting. Toetsen zou daarbij ook top zijn. Ik woon zelf in Hoofddorp dus zoek mensen in deze regio. Je kunt een kijkje nemen op mijn website voor een impressie: https://hansbeijnesmusic.com/media/ Niveau … meer »

Hans Beijnes

Pianist gezocht voor bigband Gabanza uit Haarlem

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 253x bekeken

Bigband Gabanza uit Haarlem repeteert elke donderdagavond onder leiding van emiel bothenius Lohman. We zoeken een pianist. Gabanza is een Vereniging en ontvangt subsidie van de gemeente Haarlem. Het repertoire bevat nummers van o.a. Basie, Buble en Sinatra. Reageer ook als je weinig bigband ervaring hebt. Onze dirigent is pianist en kan je vast snel de fijne kneepjes...

Carlo schooonebeek

Trombonist gezocht voor Big Band

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 231x bekeken

Big Band Bennebroek zoekt een trombonist en trompettist, wij repeteren op dinsdagavond in ons eigen verenigingsgebouw olv Rodney Calis, van 20.00 tot 22.00 uur. Gezellige sfeer, leuk repertoire (zie site), makkelijk parkeren, optredens regionaal, mail me gerust voor meer info!

Michèle

Bottleneck/Lapsteel gitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 639x bekeken

Bottleneck/Lapsteel gitaristMoreCityProject wil de groep uitbreiden met een Bottle/Lap steel gitarist. We hebben een nieuw “theater” programma met als thema “Met Americana de country in” welke wij nu aan het uitrollen zijn over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals Chris … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit