Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Soul & funkband zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 329x bekeken

Wij zijn een soul & funkband die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekende nummers. De bandleden komen uit Noord- en Zuid-Holland en zijn 50+. We repeteren om de week op donderdag in Beverwijk. Doel: zo'n 10 x per jaar optreden én met vrienden samen met plezier muziek maken. Vanwege wisselingen in de band zijn wij op zoek naar twee nieuwe … meer »

Sunday Groove

DRUMMER GEZOCHT voor nieuwe powerpop-sensatie!

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 225x bekeken

DRUMMER GEZOCHT voor nieuwe powerpop-sensatie! Na meer dan 10 jaar de Tree House Society in Italie te hebben geleid, verhuisde Matt Ragazzi naar Nederland en vervolgt zijn zoektocht naar het beste powerpopgeluid. Dit nieuwe project bestaat uit originelen en enkele covers en alle leden hebben sterke songwriting-, opname- en podiumervaring. We zijn op zoek naar een bekwame drummer die idealiter ook graag … meer »

Matt Ragazzi

2e trompettist(e) gezocht

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 134x bekeken

2e trompettist(e) gezochtGezocht !!!! Voor onze swingende en gezellige Bigband Soli, met goede zangeres en fijne dirigent, zijn wij op zoek naar een 2e trompettist(e) Je mag regelmatig soleren en in “the spotlight” staan ! Wij repeteren 1x in de 14 dagen op woensdag avond in de even weken van 20.00- 22.15 uur in ons Soli Clubgebouw met gezellige bar. Adres: Kerkpad 83, Santpoort-Noord. Reageer vooral op deze advertentie … meer »

Muzikantenbank user Marjolein van GiessenMarjolein van Giessen

Oktoberfestband zoekt enthousiaste accordeonist(e)

Accordeonist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 136x bekeken

Oktoberfestband zoekt enthousiaste accordeonist(e)Leuke en succesvolle Oktoberfestband zoekt enthousiaste accordeonist(e). We richten ons voornamelijk op middelgrote en grote Oktoberfesten. Ons repertoire bestaat uit schlagers, apres-ski hits, neue volksmusik en neue Deutsche Welle. We oefenen in een eigen vaste ruimte in Beverwijk en oefenen gemiddeld één keer per week. Optredens zijn over het algemeen natuurlijk vooral in Oktober, dus hoe er rekening … meer »

Marcelino Arconada

Astern Aura

Bassist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 242x bekeken

Astern AuraWij, Astern Aura, zijn een bandje met Walt: 12 en Jasper:13. Wij maken muziek in de genres: rock, jazz en metal. Walt speelt drum en Jasper speelt gitaar, maar wij zoeken nog een pianist en een bassist. Wat verwachten wij? Je bent creatief bij het bedenken van nummers, hebt ervaring, bent bereikbaar en woont in een bereikbare afstand en bent niet bang om op te treden. Wij repeteren bij walt in Nieuw-Vennep, … meer »

Muzikantenbank user Jasper BiemansJasper Biemans

(bas)trombonist gezocht

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 258x bekeken

(bas)trombonist gezochtHet Kennemer Koper kwartet zoekt een gevorderde amateur-bastrombonist. We repeteren tweewekelijks en treden graag op. Bijvoorbeeld op een Open Monumentendag, kerstviering, lunchconcerten in de Bavo. Een bibliotheek met bladmuziek is aanwezig. We repeteren regio Haarlemmermeer-IJmond.

Corinne de Beer

Bluesband zoekt ervaren gitarist.

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 424x bekeken

Bluesband zoekt ervaren gitarist.Blues Band zoekt SOLOGITARIST. Blues maar best gevarieerd, waar de sologitarist die ook een beetje buiten de Chicago Blues kan in kleuren, goed zijn ei kwijt kan. Wat Chicago Blues zijn we niet vies van, maar daarnaast ook graag de blues / ‘bluesy’ nummers van Nina Simone, Ray Charles, Bonnie Raitt, Etta James en van misschien minder bekenden met lekkere “voorbeeld”-nummers. Wie komt ons ondersteunen … meer »

Jos

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 531x bekeken

Drummer gezochtKilling Jack uit IJmuiden is een bluesrockband. Wij schrijven eigen nummers, aangevuld met covers van Foo Fighters, Rolling Stones, Black Crowes, Marshall Tucker Band etc. Onze drummer heeft ons verlaten voor een buitenlands avontuur daarom zoeken wij een vervanger. In de leeftijd van 40+. Wij hebben een eigen prachtige oefenruimte met alles erop en eraan in IJmuiden en oefenen iedere donderdag avond. Wij … meer »

Muzikantenbank user Jeroen BakkerJeroen Bakker