Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger/Gitarist zoekt zangeres voor Duo, Trio, of kleine cover band

Zanger/Gitarist zoekt zangeres voor Duo, Trio, of kleine cover band

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg)

Hallo,
ik ben Antony een ervaren zanger/gitarist rond de 49 maar met jonge uitstraling. Ik kom uit omgeving Roermond en Mönchengladbach.
Na jaren met grote bands te hebben gewerkt zoek ik nu per direct een zangeres/ collega met een leuke stem en uitstraling voor een duo, trio of kleine band. Repertoire, bekende covers uit de 70-80-90-00 in de genres Pop, Disco/Dance-Classics, Funk, RnB, Soul, Pop-Reggae, Soft-Rock, Country-Pop, Latin-Party, Lovesongs Duet/Balladen, e.d. Eigen repetitieruimte en goede studio thuis aanwezig voor het maken van prof. demo's dus we kunnen onafhankelijk, ongestoord en vooral kostenvrij werken aan ons repertoire in onderlinge afspraak. Tevens eigen compacte PA en lichtinstallatie aanwezig. Repetities (in onderlinge afspraak met elkaar) in de plaats Mönchengladbach (D), 22km. vanuit Roermond en zeer gemakkelijk bereikbaar via snelweg naar Düsseldorf. Mobiliteit en flexibiliteit voor repetities is dus wel noodzakelijk al repeteren we niet welke week.

Ik bied een collegiale werksfeer, professionaliteit, jarenlange ervaring, goede connecties met artiestenbureaus en klanten in BeNeLux en Duitsland en natuurlijk correcte betaling! Attentie: Ik zoek in principe een "vaste" zangers/collega, maar mocht je als invalster interesse hebben, reageer dan ook gerust. You never know toch? Graag geen twijfelaars of mensen die door privézaken of het werk eigenlijk nooit tijd hebben.

Zie jij er representatief uit, ben je tussen de 20 - 50 jaar, heb je eigen vervoer en ben je gek op optreden en live muziekmaken en wil er tegenaan gaan? Reageer dan snel!
Het liefst met informatie en een foto en/of een youtube link. Bel graag voor meer informatie. PS: Heb je maar weinig ervaring maar wel veel lef en een leuke stem en animo? Reageer dan ook want misschien kan ik je coachen en je helpen meer ervaring op te doen.

Groetjes
Antony

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.