Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziek

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg)

Wie zijn wij?

The Lost Project is een alternative rockband uit de omgeving Venlo/Venray. In de 5 jaar dat wij samen zijn als band hebben we al een aantal mooie optredens mogen geven, variërend van 50 man publiek in een gezellig kroegje tot een uitverkocht zaal met 700 man publiek! Een ander mijlpaaltje in onze korte carrière is een studio opname in de Sound Vision Studio in Arnhem waar we een cover van Find Me – Kings of Leon hebben mogen opnemen.

TLP is naast een band een hechte vriendengroep die naast muziek maken ook graag samen een biertje drinkt en de meest onnozele verhalen aan elkaar verteld. Onze leeftijden variëren van 25 tot 33 jaar en we zijn dan ook op zoek naar iemand die hier een beetje in de buurt komt qua leeftijd.

TLP bestaat uit: Rob 🎸, Kevin🎸, Jesper 🥁 en Eddie (bas)🎸.

Na 4 jaar covertjes spelen zijn we de laatste tijd volop bezig met het schrijven van eigen muziek. De komende tijd willen we vooral hier de focus op leggen om uiteindelijk een EP of album te kunnen release. Niets is te gek en de demo’s vliegen echt alle kanten op qua genre en stijl. Maar om toch een beetje een beeld te geven halen we inspiratie uit de volgende bands: Nothing But Thieves, Catfish and the Bottlemen & Biffy Clyro.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een semi-ervaren zanger(es) die het gaaf lijkt om aan de slag te gaan met het schrijven van eigen muziek. En het daarnaast ook leuk vindt om nog zo nu en dan een covertje te spelen van bands als: Nothing But Thieves, Arctic Monkeys, The Amazons, White Lies, etc.

Mocht je toevallig ook nog een instrument kunnen bespelen dan willen we je ook zeker de kans geven om ons hiermee omver te blazen😉, maar dit is absoluut geen must.

We doen ons best om één keer in de twee weken bij elkaar te komen. De ene keer in de thuisstudio van onze gitarist om aan eigen muziek te werken en de andere keer in de repetitieruimte om ons demotjes daadwerkelijk in bandformatie te spelen en nog een paar covertjes te knallen!

Herken jij je in bovenstaande lap tekst? Stuur mij dan een PM en wie weet zitten we binnenkort samen in de repetitieruimte of studio!🤘🎵

Facebook: https://www.facebook.com/thelostprojectTLP
Instagram: @thelostprojectband
Cover “Find Me”: https://www.youtube.com/watch?v=wv3hcnghMi8

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.