Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 153x bekeken

Zangeres gezochtWij zijn een grote gezellige cover/partyband uit Roermond met een mooie blaassectie. We hebben al een zangeres maar zijn op zoek naar een enthousiaste zangeres die onze groep komt versterken. We hebben als doel om met veel plezier het publiek te vermaken en uit te nodigen om de dansvloer op te gaan. We hebben een eigen repetitieruimte in Roermond. We kunnen leuke optredens garanderen die niet zomaar … meer »

Guus Halmans

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 99x bekeken

Rock/pop coverband met een breed repertoire zoekt een nieuwe zanger(es). We hebben een classic line-up: drums, bas, slaggitaar en leadgitaar. We repeteren wekelijks in Maasbracht. Doel is natuurlijk geregeld optreden. En dan moet het dak eraf. Interesse? Reageer snel!

Guido van Leuven

Spontane countryzangeres met performance gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 126x bekeken

Ambitieuze countryband wil graag snel optredens gaan verzorgen. Wij zijn daarom met spoed op zoek naar een vlotte zangeres, die zowel de lead als backing vocals voor haar rekening wil nemen. Een goede muzikale klik, humor en gezelligheid vinden wij belangrijk. Wil je deze uitdaging met zes mannen delen, stuur dan snel een mailtje met je telefoonnummer om verdere informatie met elkaar te wisselen. We … meer »

Hans van den Waardenberg

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 259x bekeken

Wij zijn een coverband uit de grensregio. Ons repertoire bestaat vooral uit covers van de jaren 60-70-80 maar ook enkele recentere nummers. Wij spelen allerlei genre's maar toch vooral rock gericht. Heb jij interesse om zanger te worden in een goed uitgeruste band met 7 bandleden waarvan de leeftijd rond de 50 a 60 jaar ligt, neem dan contact op. Wij beschikken over een eigen repetitieruimte en repeteren … meer »

Sjo

Zanger/Gitarist zoekt zangeres voor Duo, Trio, of kleine cover band

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 1349x bekeken

Zanger/Gitarist zoekt zangeres voor Duo, Trio, of kleine cover bandHallo, ik ben Antony een ervaren zanger/gitarist rond de 49 maar met jonge uitstraling. Ik kom uit omgeving Roermond en Mönchengladbach. Na jaren met grote bands te hebben gewerkt zoek ik nu per direct een zangeres/ collega met een leuke stem en uitstraling voor een duo, trio of kleine band. Repertoire, bekende covers uit de 70-80-90-00 in de genres Pop, Disco/Dance-Classics, Funk, RnB, Soul, … meer »

Bandvoorjouwfeest