Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Volksband Paeperkook zoekt uitbreiding

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 266x bekeken

Paeperkook bestaat momenteel uit een accordeonist, drummer (even in de lappenmand) en een zanger. Ons repertoire bestaat uit nummers die wij met plezier spelen en die goed in het gehoor liggen. Dit loopt van de Beach Boys, Creedence Clearwater Revival, Andy Borg, Rowwen Heze tot Oberkrainer muziek. Gebruik van eigen (Limburgse) teksten) zorgt voor creativiteit. Wij treden regelmatig op en maken ook … meer »

Muzikantenbank user Jack SchlicherJack Schlicher

Reggae project Jams

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 331x bekeken

Ben op zoek naar meerdere muzikanten die geïnteresseerd zijn om muziek te maken, in Reggae, dub, rub a dub, Roots, Rock, Punk. Ben je enthousiast drummer, zanger/songwriter, bassist of toetsenist. Schiet even ene bericht mijn kant op. Kunnen we even sparren door meerdere songs even hier en daar op een playlist te gooien. Bij voorkeur wel met enig band ervaring. Het is niet nodig om bladmuziek te … meer »

Muzikantenbank user Randolph WillemsRandolph Willems

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 348x bekeken

Hallo muzikanten We zijn een duo bassist en gitarist We zijn op zoek naar een zangeres of zanger Onze stijl is van jaren 60 tot 2000 Als je interesse hebt stuur me een app....0641630055 Ps we doen dit voor de hobby en willen ook wel...optreden in het klein

ronald de hart

Zangeres met talent, lef en motivatie

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 691x bekeken

Zangeres met talent, lef en motivatieSemi-Profesionele Producer, songwriter, componist met zeer veel ervaring, eigen platenlabel en studio, zoekt jonge gemotiveerde zangeressen met talent, lef en motivatie om verder te komen. Ik bied diverse mogelijkheden; o.a. studio- en live projecten, zowel solo alsook in samenwerking, jouw eigen promotie en evt. de release van je eigen songs (afhankelijk van de omstandigheden, talent, enz.). Het … meer »

Muzikantenbank user BandvoorjouwfeestBandvoorjouwfeest

Zangeres gezocht voor nieuw Duo, Trio, of band grensgebied omgeving Roermond-Mönchengladbach (D)

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 700x bekeken

Zangeres gezocht voor nieuw Duo, Trio, of band grensgebied omgeving Roermond-Mönchengladbach (D)Hallo allemaal , ik ben Antony een ervaren zanger/gitarist rond de 49 maar met jonge uitstraling. Ik kom uit de omgeving Roermond en Mönchengladbach Duitsland. Na jaren met kleine en grote coverbands te hebben gewerkt, zoek ik nu per direct een zangeres/collega met een leuke stem en uitstraling voor een nieuw duo, trio of kleine band. Ik hoef er niet van te leven dus elk weekend op het podium … meer »

Muzikantenbank user BandvoorjouwfeestBandvoorjouwfeest