Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 117x bekeken

Wij zijn een coverband uit de grensregio. Ons repertoire bestaat vooral uit covers van de jaren 60-70-80 maar ook enkele recentere nummers. Wij spelen allerlei genre's maar toch vooral rock gericht. Heb jij interesse om zanger te worden in een goed uitgeruste band met 7 bandleden waarvan de leeftijd rond de 50 a 60 jaar ligt, neem dan contact op. Wij beschikken over een eigen repetitieruimte en repeteren … meer »

Sjo

Gezocht enthousiaste ervaren leadzanger / zangeres voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 125x bekeken

Gezocht enthousiaste ervaren leadzanger / zangeres voor coverband. Op korte termijn in verband met optredens in april, mei en juni en daarna......Wij zijn op zoek naar een ervaren leadvocalist / -e die bruist van de energie om de buhne op te gaan en plezier te maken. Muziekstijl van pop, soul, funk tot disco. Repetities zijn op woensdagen. De band bestaat uit drumms, bass, guitar, toetsen, trumpet, … meer »

Bigbassman

Zanger/Gitarist zoekt zangeres voor Duo, Trio, of kleine cover band

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 1265x bekeken

Zanger/Gitarist zoekt zangeres voor Duo, Trio, of kleine cover bandHallo, ik ben Antony een ervaren zanger/gitarist rond de 49 maar met jonge uitstraling. Ik kom uit omgeving Roermond en Mönchengladbach. Na jaren met grote bands te hebben gewerkt zoek ik nu per direct een zangeres/ collega met een leuke stem en uitstraling voor een duo, trio of kleine band. Repertoire, bekende covers uit de 70-80-90-00 in de genres Pop, Disco/Dance-Classics, Funk, RnB, Soul, … meer »

Bandvoorjouwfeest