Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger of zangeres gezocht pop/rock omgeving Utrecht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht)

Hi medemuzikant!
Ben jij een zanger of zangeres tussen de 30 en 40? Dan zijn we op zoek naar jou!
Wij zijn Sander (bassist) en Frank (gitarist en backing vocals) en we wonen allebei in de omgeving van Utrecht. We hebben allebei afzonderlijk van elkaar de nodige bandervaring opgedaan en ons plan is om een band op te zetten met een drummer/drumster en een zanger/zangeres. De muzikale richting die we op willen is het beste te omschrijven als pop/rock, maar hierbinnen staan we open voor jouw muzikale ingevingen en ideeën! Om met de nieuwe band op elkaar ingespeeld te raken willen we eerst songs gaan coveren, maar het uiteindelijke doel is om ook eigen songs te schrijven.
Goed om te weten: gezelligheid staat bij ons voorop. Spelen in een band gaat bij ons samen met lekker ouwehoeren en een biertje drinken! We zijn allebei geen virtuoos, maar we beheersen wel ons instrument, zodat we op een redelijk niveau muziek kunnen maken. Dat verwachten we ook van jou. Ieder instrument staat in het teken van de song en we hebben geen ruimte voor egotrippers ;-).
Ons doel is om één keer per week te repeteren in Utrecht. Wanneer we leuk repertoire hebben opgebouwd, willen we één à twee keer per maand optreden.
Enthousiast? Stuur een bericht en we maken graag kennis met je!
Cheers,
Sander en Frank

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.