Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Electro

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 70x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een toetsenis(te) en of zanger(es) Het doel is om ambient electro, berlin school , musique concrete achtige muziek te gaan maken met spoken word/zang. Zelf ben ik sounddesigner/geluidstechnicus, maar speel ook toetsen. Mijn woonplaats is Gorinchem. Woon jij in de driehoek Utrecht Rotterdam Den Bosch dan zal dat mooi zijn. Regelmatig repeteren en via internet ideeen heen … meer »

Muzikantenbank user boudewijn van den bergboudewijn van den berg

Band The Unknown zoekt blues/rock zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Band The Unknown zoekt blues/rock zangerOnze nieuwe band, The Unknown, is op zoek naar een zanger. Wij zijn een drietal (drummer(40), bassist(62) en gitarist(37) en spelen vooral bluesrock en aanverwante genres. Wij zijn allen redelijk onervaren en zoeken iemand die met ons als band wil groeien en uiteindelijk ook eens wat optredens wil gaan verzorgen. We hebben al een kleine setlist waar we aan werken: Hey Joe(Hendrix), Keep on Rocking … meer »

Muzikantenbank user RogierRogier

Beginnende blues/rock band zoek enthousiaste zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 152x bekeken

Wij, Bassist, leadgitarist en drummer zoeken voor ons beginnend bandje een leuk nieuw bandlid. We zoeken een zanger die zich thuis voelt in bluesrock en aanverwante genres. Daarbij kan je jezelf een klein beetje voorzien van ritme gitaar. (dit is trouwens geen must). Dit kan zowel acoustisch en electrisch zijn. Uiteraard afhankelijk van het nummer dat we spelen. Leeftijdsindicatie 30+. Graag … meer »

Muzikantenbank user RogierRogier

Until Noted is op zoek naar een nieuwe zanger/zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 277x bekeken

Until Noted is een akoestische band (2 zang, toetsen en cajon) die o.a. pop, soul en jazz muziek in een akoestisch jasje steekt. Helaas vertrekt één van onze zangeressen en daarom zoeken we een nieuwe zanger/zangeres! Herken jij jezelf in onderstaande kenmerken? Stuur dan je motivatie en video/geluidopnames naar untilnoted@*****.com en wellicht nodigen we jou uit voor onze audities. - Ervaren zanger/zangeres - … meer »

Until Noted

Allround coverband zoekt zanger en zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 538x bekeken

Beste Zangers en Zangeressen van Nederland, Wij zijn opzoek naar een ervaren allround zanger én zangeres (leeftijdindicatie 25-40). Wij zijn 4 muzikanten met jaren ervaring in het cover circuit (drum, bas, gitaar, toetsen). Voor een impressie van onze vorige band klik op de link hieronder. Wij hebben gespeeld op heel veel verschillende feesten, maar de mooiste waren vaak de grotere optredens. … meer »

Rob