Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Zanger voor Van Halen Tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 128x bekeken

Ervaren zanger á la David lee Roth gezocht voor een van Halen tribute …… VH1 Regio NL. Wij verwachten een Prof. Instelling en mentaliteit. Geen beginners en geen job-band hoppers. Het plan is om in twee repetitie dagen op een geschikte lokatie de Van Halen 1 LP + de hits van latere LP’s in te studeren. En vanzelfsprekend daarmee het land in te gaan.

Muzikantenbank user Hans HaanHans Haan

Zanger(es) pop/funk/soul/disco band gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 164x bekeken

Hoi, wij (drummer, bassist, gitarist en 2 toetsenisten) zijn op zoek naar 2 mensen (tussen de 24 en 44 jaar oud) die graag mee willen zingen in onze band en dezelfde soort muziek leuk vinden (pop/funk/soul/disco) als ons. We zijn al enige tijd samen en spelen o.a. veel nummers/covers van Scary Pockets, denk aan " I Wanna Dance With Somebody", "Let Me Love You", "American Boy", "Crazy" en "Back to … meer »

Joris

Coverband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 178x bekeken

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!! Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: Zangeres; drums; bas-, slag- en sologitaar;en keyboard … allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken; plezier hebben met elkaar en een … meer »

Muzikantenbank user Petra Willemse-BurgersPetra Willemse-Burgers

Muzikanten gevraagd voor nieuwe band in Veenendaal

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 171x bekeken

Beschrijving Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Onze liedjes zijn theaterliedjes/luisterliedjes Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. Je bent als het ware een deel van een kruidenrekje met … meer »

Muzikantenbank user Hans DekHans Dek

Band Stingray zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 253x bekeken

Helaas gaat onze huidige zanger ons vanaf medio juni/juli verlaten, daarom is band Stingray uit Utrecht opzoek naar een nieuwe zanger! Wij, Twan(26 gitaar), Jurriaan(25 drums) en Nienke(23 bas) spelen tot nu toe covers van voornamelijk The Red Hot Chili Peppers, Pearl jam, Aerosmith en Jimi Hendrix. We hebben het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd met onder andere optredens in De Vorstin in … meer »

Twan Geurts

Bassist en zanger/zangeres gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 393x bekeken

Mijn naam is Jop (23) en ik ben opzoek naar een bassist en een zanger/zangeres voor een bandje. Graag zou ik vooral samen muziek schrijven met pop/rock als stijl, maar af en toe een cover is ook super leuk! Ik speel zelf drum/keyboard en een vriend speelt gitaar. Lijkt jou dit leuk? Schroom dan niet om een berichtje te sturen.

Jop

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 459x bekeken

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!Ben jij ook klaar met deze absurde en levenloze wereld waarin we moeten verbergen wie we echt zijn? Ben jij er klaar voor om hier met muziek keihard tegenin te gaan? Ik ben een drummer/bassist die hoog nodig een nieuwe band met nieuwe muziek wil starten om mensen weer oprechte ENERGIE te geven!!! We kunnen alle kanten op, maar denk richting tegenwoordige punkrock van bijvoorbeeld IDLES, Gurriers, Bad … meer »

Remi

Soul/funk/pop bandje zoekt muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 565x bekeken

Hey drummers, toetsenisten en zangers/zangeressen! Wij, Sevven (25 jaar, gitarist) en Kasper (26 jaar, bassist), willen heel graag met meer mensen dan alleen elkaar muziek gaan maken! Wij zijn op zoek naar andere muzikanten om soul, funk en pop mee te spelen. Ons idee is om verschillende bestaande nummers onze eigen draai te geven, dus lijkt het je leuk om samen te komen om ongeveer 1 keer per week … meer »

Muzikantenbank user KasperKasper

Jaren 80 coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 404x bekeken

Hallo, Wij zijn een coverband en we repeteren één keer in de maand in de Starsound Studio in Utrecht. Als 50 plussers vinden wij de muziek uit de jaren 80 erg leuk om na te spelen. Denk hierbij aan new wave bands als Talk Talk, The B-52's en Duran Duran maar ook Chic, The Eurythmics en Propaganda behoort tot ons repertoire. Onze band bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist, toetsenist en drummer. … meer »

Albert