Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 56x bekeken

Met The Grand Circle Scheme hebben we in het verleden gespeeld en na een pauze wordt de draad weer opgepakt. Daardoor hebben we meerdere composities klaarliggen om gespeeld te worden. We zoeken nog een zanger die ready is 1x per week te oefenen in Utrecht, bijdraagt aan het verzinnen van zangpartijen en het spelen van optredens. Stuur me een berichtje voor meer info! https://soundcloud.com/user-25713241/sets/the-grand-circle-scheme-demo-1

Muzikantenbank user MaxMax

ATTENTIE ROCKZANGERS! Ben jij een talentvolle Rockzanger met ambitie? Lees dan snel deze advertentie.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 156x bekeken

Ben jij een talentvolle Rockzanger met ambitie? Heb je affiniteit met vocalisten zoals; Robert Plant, Myles Kennedy, Chris Cornell, Steven Tyler, Glenn Hughes? Ligt je leeftijd tussen de 20-40 jaar? Neem dan contact op met: rockzanger[at]aol .com Voor een (semi) pro Rockband zijn we opzoek naar een zanger. Het repertoire bestaat uit zelfgeschreven songs waarbij techniek & toegankelijkheid elkaar … meer »

Rock Zanger

Goedlopende semi professionele coverband zoekt leadzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 581x bekeken

Goedlopende semi professionele coverband zoekt leadzangeres met aantoonbare ervaring en goed bereik en volume in hoge register die in samenwerking met andere leadzangeres de vocalen voor haar rekening neemt. Repetities eens per twee weken op maandagavond in Utrecht. Repertoire bestaat uit soul, funk, pop nummers van jaren 80 tot nu. Bij reactie graag je cv en demomateriaal toevoegen.

GC

Zangers gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 232x bekeken

Zangers gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!Is zingen je passie? En zie je het zitten om een tijdje op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is op zoek naar nieuwe entertainers (man/vrouw) om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail serveert? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Gelegen op het bekende Palm … meer »

Muzikantenbank user Kim van der LindenKim van der Linden

Zanger/zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 239x bekeken

Wij coverband NGP zoeken na vertrek van onze zanger een nieuwe frontman/vrouw. Wij spelen covers met af en toe eigen werk. Wij spelen werk van CCR, Cream, Herman Brood, Neil Young,J. Hendrix,John Mayer,Duffy enz enz. Lijkt het je interessant neem dan contact op dan stuur ik geluidsopname toe.

j

Zangeres zoekt pianist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 177x bekeken

Zangeres zoekt pianist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziekMijn naam is Gerda Bruining. Ik ben een ervaren zangeres en zoek naar een toesenist/zanger voor betaalde optredens in een verpleeghuis/woonzorgcentrum etc. Muziek uit de jaren 40/50 zoals Louise zit niet op je nagels te bijten, Spring maar achterop, Er zaten 2 motten etc. Iemand die goed kan begeleiden en een mooie en niet al te harde stem heeft, eventueel 2e stem kan zingen, maar in elk geval ook … meer »

Muzikantenbank user Gerda BruiningGerda Bruining

Folkband zoek leadzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 169x bekeken

Wij (gitarist/zanger, bassist, violiste/zangeres en accordeonist) zoeken een leadzangeres voor onze folkband. Onze leeftijd: 35- 60 jr. Repertoire: Iers, Schots, country en blues. Plezier in het samen muziek maken is uitgangspunt. Af en toe optreden. Ervaring met optreden is niet vereist; wel de ambitie. Omgeving Utrecht. Oefenen op maandag 1 x per 14 dagen. Voor vragen kan je mij bellen (Bert: 06 … meer »

Bert Tersteeg

Producer zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 352x bekeken

Hallo, mijn naam is Kevin en ik ben 24 jaar. Het liefst werk ik aan eigen geproduceerde tracks. Eigenlijk ben ik op zoek naar iemand die graag wilt zingen om samen leuke nummers uit te brengen. Zelf woon ik in de omgeving Utrecht en bezit ik over een eigen (kleine) studio. Het enige wat ontbreekt is een vocalist. Ben jij of ken jij een zanger / zangeres die op zoek is naar een leuke samenwerking? … meer »

Muzikantenbank user Kevin van RossumKevin van Rossum