Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren backing vocalist(e) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Gezocht: ervaren backing vocalist(e). Genre soul/pop. We zoeken iemand die gemakkelijk tweede en derde stemmen kan pakken (toetsenist doet ook backings) en die zelfstandig partijen kan uitzoeken. We zijn in bezit van een eigen oefenruimte. Relaxte sfeer, maar willen wel iets echt goeds neerzetten. Optredens staan gepland. Regio Utrecht.

Michel Bassplayer

Symphonische / progressive metal band zoekt zangtalent

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 131x bekeken

Wij zijn op zoek naar een vocalist(e) voor onze band Draedan. Qua stijl dachten wij iets in de richting van Port noir/Leprous/Kamelot/Muse maar we laten ons graag verassen. Draedan bestaat uit twee gitaristen, een bassist en drummer. We zijn allen ervaren in de muziekwereld en hopen via deze weg een zangtalent te vinden. We bestaan nog niet zo lang maar we hebben inmiddels al wel een aantal nummers … meer »

Muzikantenbank user DraedanDraedan

Gitarist zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 163x bekeken

Howdie. Ik zoek een zanger(es) om covers en (nog te schrijven) eigen werk mee te spelen. Zelf ben ik een jongen van 27 die al erg lang bezig is met gitaar spelen, muziek produceren, achtergrondzang en dat soort ongein. Mijn idee is het om met een elektrische gitaar (alla hendrix style) iets rustigere muziek te maken, maar zingen gaat nog niet zo goed dus versterking hierin zou fijn zijn. Kortom … meer »

ivanov

Ervaren Funk/Soul/R&B/Dance bassist zoekt aansluiting bij ervaren coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 283x bekeken

Ervaren Funk/Soul/R&B/Dance bassist zoekt aansluiting bij ervaren coverbandHallo, Ik ben sinds kort weer op zoek naar een swingende, ervaren coverband die op zoek is naar een ervaren bassist met een voorliefde voor hameren en plukken. Ik heb in de loop der jaren nagenoeg alle stijlen al eens in diverse coverbands gespeeld: van Jamiroquai tot Incognito, van Bruno Mars tot aan Justin Timberlake om maar een aantal voorbeelden te noemen. Ik ben verder een podium beest, en kick … meer »

Musician

Vocalgroup Be Sharp is op zoek naar 2 sopranen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 215x bekeken

Be Sharp! is een acapella vocalgroup, bestaande uit 17 ambitieuze zangers en zangeressen. www.besharp.nl Be Sharp! maakt producties voor de kleinere theaters. In 2018 staan we op de planken met een gloednieuwe kindervoorstelling "Het Schaap zonder Jasje" voor de leeftijden 4 tot 8 jaar. Onze dirigent is Jetse Bremer. We zijn op zoek naar 2 sopranen, waarvan 1 op tijdelijke basis. Ben jij sopraan … meer »

Eszter Herczenik

Zangeres R&B gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 200x bekeken

Wij zijn een band uit de regio Utrecht die een R&B, Soul zangeres zoekt, eventueel (is zeker geen must) met extra instrument, bijvoorbeeld percussie of sax. Grotendeels van het repertoire staat als een huis, we zoeken de vette R&B stem om het te compleet te maken. Erykah Badu, Beyonce etc. We zijn benieuwd welke reactie we krijgen!

Muzikantenbank user Mark KorbienMark Korbien

R&B zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Wij zijn een band uit de regio Utrecht die een R&B, Soul zanger zoekt, eventueel (is zeker geen must) met extra instrument, bijvoorbeeld percussie of sax. Grotendeels van het repertoire staat als een huis, we zoeken de vette R&B stem om het te compleet te maken. Denk aan Mint Condition, Sean Escoffery, Omar etc. We zijn benieuwd welke reactie we krijgen!

Muzikantenbank user Mark KorbienMark Korbien

David Bowie Projectkoor zoekt zangeres/zangeressen!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 148x bekeken

David Bowie Projectkoor zoekt zangeres/zangeressen!David Bowie Projectkoor zoekt zangeres!! De Vocal Arts Academy start met een David Bowie Projectkoor! Een jaar lang repeteren o.l.v. een professionele dirigent, op maat gemaakte arrangementen, een reeks concerten en 5 workshops van gastdocenten. Een combinatie van veel gezelligheid en heel veel leren. Wil je meer informatie? Mail dan naar heroes@****************.nl.

Desiree