Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz4fun zoekt 4e zangeres/zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 203x bekeken

Jazz4fun zoekt 4e zangeres/zangerJazz4fun Utrecht bestaat uit 3 zangeressen in de leeftijd van 40-60 jaar. Het 4e lid is onlangs opgestapt, waardoor we nu op zoek zijn naar een redelijk ervaren zangeres/zanger die van jazz en close harmony houdt. De nummers zijn a capela of worden begeleid door contrabas. We treden graag een paar keer per jaar op als de omstandigheden het weer toe laten. Oefenen gebeurt wekelijks op donderdag in Utrecht.

Karin

Funk zanger(es) gezocht, omgeving Utrecht/Woerden

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 145x bekeken

Funk zanger(es) gezocht, omgeving Utrecht/WoerdenVoor een groove georiënteerde funk formatie, momenteel bestaande uit drummer, bassist en gitarist, ben ik op zoek naar een frontman of frontvrouw. We spelen al een tijdje samen en dit is de eerste stap van ons uitbreidingsplan. Momenteel spelen we vooral covers van James Brown, the Meters en The Isley Brothers en een aantal bluesrock nummers. We jammen graag en zijn altijd op zoek naar nieuwe grooves, … meer »

Muzikantenbank user Paul GraumansPaul Graumans

Bassist / Gitarist zoekt leden voor Rockband omgeving Utrecht

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 395x bekeken

Beste allemaal, ik zoek muzikanten om een Live Rockband te beginnen. Toen ik een stuk jonger was heb ik jaren in kroegbands gespeeld. Maar dan komen werk, relatie en kinderen. Nu ik deze fase heb afgesloten begint het weer te kriebelen. Ik ben ooit begonnen als bassist/zanger maar heb me afgelopen jaren meer toegelegd op gitaar en toetsen. Ik vind het prima om weer bas te spelen, maar zou het leuk … meer »

Alexander Mossel

Gitarist zoekt band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 147x bekeken

Hi ik ben Lara (13), Ik ben sinds kort begonnen met elektrische gitaar spelen en ik zou graag in een bandje willen om wat ervaring op te doen. Ik luister naar verschillende soorten muziek, maar ben vooral geïnteresseerd in artiesten zoals: Nirvana, Lana del rey en Måneskin. Ben jij tussen de 13-16 jaar en woon je in de buurt? Neem dan contact met mij op.

Lara

Rockband Active Transport zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 251x bekeken

Rockband Active Transport zoekt zangerActive Transport zoekt nog steeds een zanger, met een goede rock-strot. Eigen nummers, een set van ongeveer 2 uur op dit moment klaar. De gitarist (ik dus) kan zich dan 100% op de gitaar gaan richten en achtergrond zang doen. Plus het smoelt ook veel beter op het podium. Iemand die niet stil staat op het podium, durft te doen en er voor wil gaan. We treden al op, maar een losse zanger zou het … meer »

Cornelis van van Ginkel

Rock/Pop Zanger/zangeres gezocht voor sixties/seventies coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 592x bekeken

Rock/Pop Zanger/zangeres gezocht voor sixties/seventies coverbandHallo Wij gaan onze band binnenkort weer opstarten na dit Corona jaar. Een citaat uit onze flyer: What-so-Ever bestaat uit 7 ervaren muzikanten en is, volgens velen, een van de beste sixties/seventies bands uit midden Nederland. “Herinnert u zich deze nog”; dat is de muziek die u kunt verwachten. Wij nemen u mee naar de “Golden Oldies” met onvergetelijke nummers van de Beatles, Stones, Eagles, … meer »

Fred hendriks

Gezocht: Enthousiaste zanger (man) die van optredens een feestje maakt. (Utrecht)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 287x bekeken

Gezocht: Enthousiaste zanger (man) die van optredens een feestje maakt. (Utrecht)Wij zijn een Pop/rock-coverband en spelen bekende hits van de jaren "70 tot nu. We hebben een afwisselende setlist, maar staan ook open voor jouw ideeën, nieuwe songs, om een nog leuker repertoire te krijgen. Wij repeteren om de week op de vrijdagavond en treden regelmatig op. Als het publiek het naar zijn zin heeft, hebben wij ook een mooie avond! We gaan voor een feestje! Ons voornaamste doel is … meer »

gera matton

Top vocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 1005x bekeken

Producersduo (toetsen, gitaar, teksten, productie) zoekt een topvocalist. We schrijven en produceren songs op maat. Inmiddels werken we samen met verschillende zangers/zangeressen maar tot heden hebben we geen goede zanger gevonden die onze voorraad aan melodieuze pop/rocksongs kan afmaken. We zoeken iemand die goede zangmelodieen kan verzinnen en inzingen. Teksten mag je ook zelf schrijven maar … meer »

ton peek