Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround coverband zoekt zanger en zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 408x bekeken

Beste Zangers en Zangeressen van Nederland, Wij zijn opzoek naar een ervaren allround zanger én zangeres (leeftijdindicatie 25-40). Wij zijn 4 muzikanten met jaren ervaring in het cover circuit (drum, bas, gitaar, toetsen). Voor een impressie van onze vorige band klik op de link hieronder. Wij hebben gespeeld op heel veel verschillende feesten, maar de mooiste waren vaak de grotere optredens. … meer »

Rob

Hardrockband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 140x bekeken

De Utrechtse hardrock band Maida Vale zoekt een zangeres voor lead vocals. We spelen overwegend eigen werk in een stijl die een mengeling is van hardrock-metal zoals die in voorgaande decennia werd gemaakt (Deep Purple, Black Sabbath, Iron Maiden) met overigens ook progrock elementen. We hebben een eigen oefenruimte aan de rand van Utrecht. Om een indruk te krijgen van de band en het repertoire: facebook.com/maidavalepowerrock, … meer »

Ronald Bleys

Dikke beats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 196x bekeken

Hoi, Wij zijn een bassist en drummer van rond de 20, opzoek naar muzikanten voor een leuke nieuwe band. We zijn opzoek naar onder andere zangers, gitaristen, keyboardisten en percussionisten. Waar we aan denken is een mix van Flying Lotus en Ariel Pink, een beetje technisch, maar niet te wanky, coole ritmes, mooie geluiden, veel variatie in en tussen nummers, leuk om te spelen en om naar te luisteren, … meer »

Robin

Beginnende Blues/Rock&Roll band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 193x bekeken

Wij zijn een gitarist (52) drummer (40) en bassist (52) en zijn op zoek naar een zanger en/of evt.bluesharper. We zijn begin dit jaar begonnen en repeteren 1 x per maand om en om op zondagmiddag en de maand erop op een doordeweekse dag. Doel is lekker en relaxed muziek maken. T.z.t af en toe een optreden is ook leuk. We spelen en willen nummers gaan spelen van bands als The Red Devils ,Status Quo, … meer »

Muzikantenbank user leonleon