Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) gezocht voor pop/rock band!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 127x bekeken

Hi zanger(es)! Wij zijn Charlotte, Sander, Rik, Loek en Frank en we wonen in de omgeving van Utrecht. Wij zijn op zoek naar een zanger(es) als frontman/vrouw van de band. We spelen momenteel vooral pop/rock covers, maar we willen in de toekomst ook eigen werk te gaan maken. Bij het selecteren van covers en het schrijven van eigen werk staan we natuurlijk open voor jouw muzikale ingevingen en … meer »

Muzikantenbank user Frank van den BoschFrank van den Bosch

Newsoul zanger/zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 257x bekeken

Newsoul zanger/zangeres gezochtIk maak soul achtige beats en omdat ik zelf rapper ben en zingen niet helemaal mijn ding is zoek ik iemand die van jazzy soul achtige beats houd .. met invloeden van Jaydilla ,Mac ayres,Erika baduh , deangelo . Ik hoef er zelf niet op te rappen maar wil gewoon een mooie samenwerken . Hoop spoedig mooie producties te maken

Jeffrey

Energieke goede zanger voor coverband 80/90/00 synthpop/dance

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 359x bekeken

Wil je eindelijk niet-standaard repertoire doen als zanger? Wij spelen 80ties en 90ties synth-pop, dansbaar met een bite. We bouwen nog aan de band en de eerste optredens staan gepland, maar daar doen we het niet zo voor. Wel lol in dit soort muziek (te maken). Onze line-up is drums-gitaar-bas-synthesizer-zangeres, Omdat we gemixte songs hebben, hebben we gelijkwaardige vocals nodig (man/vrouw). Repeteren … meer »

Muzikantenbank user Ferenc WaitzFerenc Waitz

Start jouw eigen online winkel op MyMarketplace.nl

Drummer, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 170x bekeken

Start jouw eigen online winkel op MyMarketplace.nlGraag wil ik jullie informeren over onze nieuwe startende website/community, www.mymarketplace.nl. Op onze website bieden wij de mogelijkheid om online winkels te starten en producten te verkopen aan een breder publiek. Als startende website zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste mensen die hun eigen online winkel willen beginnen en zich willen aansluiten bij onze community. Bij het opzetten … meer »

Muzikantenbank user Marvin HendriksMarvin Hendriks

Funk-/Discoband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 334x bekeken

Een Funk-/Discoband uit omgeving Utrecht is op zoek naar een zangeres. Dit in verband met vertrek van een van de zangeressen. Wij zoeken een opvolgster voor haar. Qua muziek kan je denken aan nummers van Incognito, Gwen McCrae, Earth, Wind & Fire en CeCe Peniston. Je zingt zowel lead- als backingvocals. Wij repeteren 1x in de 2 weken in Werkhoven of Nieuwegein. Heb je ervaring in dit genre muziek … meer »

mrs. B

Day out Coverband zoekt tijdelijk een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 310x bekeken

Day out Coverband zoekt tijdelijk een zangeresDay out Coverband zoekt tijdelijk een zangeres Omdat onze vast zangeres tijdelijk afwezig is zijn wij op zoek naar een zangeres die ons tijdelijk kan komen versterken. Minimaal van nu t/m juli 2023. Belangrijk is: - Wij hebben 3 juni een optreden + de mogelijkheid tot een 2de optreden - We repeteren elke dinsdag van 19.30 tot 22.30 - Leeftijd tussen 35 en 45 - Zangervaring is vereist Wat hebben … meer »

Arthur van Beek

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio of band.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 604x bekeken

Beste muziekvrienden, Ik ben Ed Bijkerk, 63 jaar oud, wonend in Houten. Ik speel graag singer/songwriterliedjes uit de jaren ’65 – ’75 (zo ongeveer). Trefwoorden: Neil Young, C,S,N&Y, Jackson Browne, Eagles, James Taylor etc. Ik ben vooral een grote Neil Young fan. Maar ik sta ook open voor andere Americana. Ik speel akoestische gitaar en zing. Momenteel speel ik met 2 vrienden die 2e en 3e … meer »

Ed Bijkerk