Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Backing vocal (en eventueel aangevuld met toetsen)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Backing vocal (en eventueel aangevuld met toetsen)Wij zijn Common Royals, een goed lopende pop/rock coverband. We treden gemiddeld 1x per maand op. Plezier maken staat voorop want het is tenslotte onze hobby, maar we streven wel een bepaald niveau na. We repeteren wekelijks in Woerden. We hebben een te gekke frontvrouw, maar zij zou nog wel wat backing vocals kunnen gebruiken ter ondersteuning. Als je ook nog goed met de toetsen overweg kunt, zou … meer »

Muzikantenbank user Common RoyalsCommon Royals

Rockband in oprichting zoekt drummer, toetsenist en zanger(es)

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 363x bekeken

Band in oprichting (midden van het land) is nog op zoek naar een drummer, toetsenist en zanger(es). Leeftijd niet van belang. Doel is een setlist opbouwen bestaande uit gave, ook wat minder voor de hand liggende, rockcovers waarmee we af en toe kunnen gaan optreden, en daar dan geleidelijk eigen nummers aan toevoegen. Het zou mooi zijn wanneer je behalve band- en podiumervaring ook songwriting-skills … meer »

Muzikantenbank user Margreet KarsemeijerMargreet Karsemeijer

Startende coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 281x bekeken

Wij zijn een groep van 6 muzikanten uit de omgeving van Utrecht die een coverband aan het starten zijn. Het doel is leuk repeteren maar over een tijdje ook regelmatig optreden. Het repertoire is te omschrijven als dansbaar en herkenbaar, kan zowel ouder als eigentijds zijn. De bezetting is momenteel gitaar, bas drums, trompet, sax, zangeres. Een deel van de muzikanten is (zeer) ervaren en een deel … meer »

brouwer

Gitarist en Zanger gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 330x bekeken

Wij zijn twee vrienden die 2 jaar samen aan het musiceren zijn. We zijn bezig met eigen nummers schrijven en nu zijn we op zoek naar bandleden om de bezetting compleet te maken. Ben jij een funky motherfucker en heb jij veel passie voor muziek en het schrijven van muziek? Heb jij ook de droom om een podium helemaal kapot te spelen? En ga jij helemaal leip op de onderstaande bands? RHCP, RATM, Royal … meer »

Tobias

Gitarist (45+) zoekt zanger(es) voor akoestisch duo

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 398x bekeken

Waar zijn ze? De zangers/zangeressen met een voorliefde voor muziek uit de singer/songwriter traditie van (met name) de jaren '60 en '70 (James Taylor, Paul Simon, Janis Ian, Tom Waits, Leonard Cohen, Dylan, etc). Liedjes met mooie melodieën en dito teksten die je in vervoering brengen. Gitarist (45+) zou graag met jullie in contact komen! Een duo vormen om deze muziek ten gehore te brengen, … meer »

Muzikantenbank user Ed MelssenEd Melssen

Zangeres gezocht voor lead + backing in 10-koppige coverband CABOOSE uit Utrecht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 321x bekeken

Coverband CABOOSE uit Utrecht is op zoek naar een zangeres voor backing en lead-vocals om de zangsectie weer aan te vullen tot 3. CABOOSE speelt "top-40 hits van toen en nu", repeteert wekelijks op zondag-avond en treedt 5-10x per jaar op (gala's, bedrijfsfeesten, bruiloften, etc), waarbij het leveren van een dansfeest van hoge kwaliteit en zelf plezier hebben even belangrijk zijn. Opbrengsten van … meer »

I. Schillevoort