Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: enthousiaste leadzanger (m) Utrecht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 78x bekeken

Wij zijn een pop/coverband die de mooiste covers speelt van de jaren '70 tot nu, die om de week repeteert in Utrecht en regelmatig optreedt. Onze leeftijd schommelt dagelijks, maar zit zo rond de 50. Ons voornaamste doel is lekker muziek maken. Een gezellige sfeer staat voorop, maar we houden elkaar ook graag scherp door de lat steeds iets hoger te leggen. Durf jij het aan om het publiek uit zijn … meer »

gera matton

Thrash / melodic death band (grunt/scream) zoekt toegewijde zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 97x bekeken

Thrash / melodic death band (grunt/scream) zoekt toegewijde zangerTraiectum Inferius is op zoek naar een toegewijde zanger (grunt/scream). We maken een combinatie van thrash / melodic death metal. Onze eerste release, MMXVIII (bestaande uit vijf nummers), komt op 26 oktober in eigen beheer uit. Doel is om snel op de planken te staan. Wat zoeken wij in een zanger: - Een echte frontman; je weet hoe je je op het podium beweegt en hoe je het publiek aan moet spreken. - … meer »

Muzikantenbank user Martijn VelbergMartijn Velberg

Producer zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 860x bekeken

Hallo, mijn naam is Kevin en ik ben 24 jaar. Het liefst werk ik aan eigen geproduceerde tracks. Eigenlijk ben ik op zoek naar iemand die graag wilt zingen om samen leuke nummers uit te brengen. Zelf woon ik in de omgeving Utrecht en bezit ik over een eigen (kleine) studio. Het enige wat ontbreekt is een vocalist. Ben jij of ken jij een zanger / zangeres die op zoek is naar een leuke samenwerking? … meer »

Muzikantenbank user Kevin van RossumKevin van Rossum

Zangeres gezocht voor goedlopende professionele coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 409x bekeken

Voor een goedlopende 7 mans coverband met veel lol en veel optredens zijn wij per direct op zoek naar een geschikte nieuwe zangeres. Over ons Wij maken van elk feest door heel Nederland een dikke vette party. De vocalen bestaan uit een zanger en een zangeres (jij?!), aangevuld met 2 backing vocals ingevuld door onze bassist en onze scheurende saxofonist. Ons repertoire loopt uiteen van wat … meer »

bouke hoekstra

Southern Rockband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 148x bekeken

Nieuwe Southern Rockband Copperhead County zoekt zanger. We zijn een Southern Rockband met eigen repertoire in de stijl van Blackberry Smoke , The Outlaws en Lynyrd Skynyrd. We zijn op zoek naar de zanger die met zijn stem, zanglijnen en podiumpresentatie deze supergemotiveerde band kan vervolmaken. Wat bieden we: - hechte groep doorgewinterde musici met grote liefde voor Southern Rock en aanverwante … meer »

Robert Brod

GEZOCHT: Zanger met Ballen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 186x bekeken

Tot onze grote spijt hebben wij geconstateerd dat een tot voor kort nog zo florerend beest nu met uitsterven bedreigd wordt, namelijk: De Zanger met Ballen. De Zanger met Ballen vindt zijn oorsprong in de woestijnen van Amerika, maar heeft zich in de jaren ’60 en ’70 verspreid tot in de verste uithoeken van onze aardbol. Bekende Zangers met Ballen zijn onder andere: Robert Plant, Anthony Kiedis … meer »

Tom Licher

GEZOCHT: Zanger met Ballen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 432x bekeken

Tot onze grote spijt hebben wij geconstateerd dat een tot voor kort nog zo florerend beest nu met uitsterven bedreigd wordt, namelijk: De Zanger met Ballen. De Zanger met Ballen vindt zijn oorsprong in de woestijnen van Amerika, maar heeft zich in de jaren ’60 en ’70 verspreid tot in de verste uithoeken van onze aardbol. Bekende Zangers met Ballen zijn onder andere: Robert Plant, Anthony Kiedis, … meer »

Tom Licher