Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en Zanger gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 201x bekeken

Wij zijn twee vrienden die 2 jaar samen aan het musiceren zijn. We zijn bezig met eigen nummers schrijven en nu zijn we op zoek naar bandleden om de bezetting compleet te maken. Ben jij een funky motherfucker en heb jij veel passie voor muziek en het schrijven van muziek? Heb jij ook de droom om een podium helemaal kapot te spelen? En ga jij helemaal leip op de onderstaande bands? RHCP, RATM, Royal … meer »

Tobias

Gitarist (45+) zoekt zanger(es) voor akoestisch duo

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 264x bekeken

Waar zijn ze? De zangers/zangeressen met een voorliefde voor muziek uit de singer/songwriter traditie van (met name) de jaren '60 en '70 (James Taylor, Paul Simon, Janis Ian, Tom Waits, Leonard Cohen, Dylan, etc). Liedjes met mooie melodieën en dito teksten die je in vervoering brengen. Gitarist (45+) zou graag met jullie in contact komen! Een duo vormen om deze muziek ten gehore te brengen, … meer »

Muzikantenbank user Ed MelssenEd Melssen

Zangeres gezocht voor lead + backing in 10-koppige coverband CABOOSE uit Utrecht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 234x bekeken

Coverband CABOOSE uit Utrecht is op zoek naar een zangeres voor backing en lead-vocals om de zangsectie weer aan te vullen tot 3. CABOOSE speelt "top-40 hits van toen en nu", repeteert wekelijks op zondag-avond en treedt 5-10x per jaar op (gala's, bedrijfsfeesten, bruiloften, etc), waarbij het leveren van een dansfeest van hoge kwaliteit en zelf plezier hebben even belangrijk zijn. Opbrengsten van … meer »

I. Schillevoort

Cover rockband zoekt zanger(es) en drummer

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 795x bekeken

Wij, 2 gitaren en een bas, zoeken ervaren drums en een lekkere rockstem om wekelijks mee te repeteren en een toffe setlist mee op te bouwen met een voorkeur voor stevige rock, zoals Guns 'n Roses, Deep Purple, The Cult, Led Zeppelin. Ook willen we in een later stadium graag gaan werken aan eigen nummers. Doel is plezier hebben in muziek maken met elkaar, en uiteraard af en toe optreden. Als je … meer »

Muzikantenbank user Margreet KarsemeijerMargreet Karsemeijer

Gezocht: zingende muzikant

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 277x bekeken

Hoi, Wij zijn een band uit Utrecht die hun mogelijkheden nog wat wil uitbreiden. Hiervoor zoeken we iemand met een hoge zangstem (tenor of sopraan), die ook nog een bijdrage kan leveren op een instrument. We hopen iemand te vinden die zowel als lead, als als backing vocalist onze lagere zanger kan aanvullen. Als je niet volledig aan deze beschrijving voldoet, maar toch geïnteresseerd bent, laat … meer »

Robin

Thrash / melodic death zanger (grunt/scream) gezocht (omg. Utrecht)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 126x bekeken

Thrash / melodic death zanger (grunt/scream) gezocht (omg. Utrecht)Wij zijn Traiectum Inferius, een vierkoppige thrash / melodic deathmetal band (in de stijl van Amon Amarth, Kalmah, Kreator, Heidevolk en Ensiferum) uit Utrecht. We bestaan sinds april 2017 en we hebben net onze eerste paar optredens achter de rug. Onze huidige frontman en ritme gitarist zou zich graag enkel op zijn gitaarspel richten, en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe zanger. We repeteren … meer »

Muzikantenbank user Martijn VelbergMartijn Velberg

Zangeres voor commerciële band

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 350x bekeken

Zangeres voor commerciële bandGezocht : Zangeres voor commerciële band Soul, Dance classics & top 40. Een professioneel niveau en dito instelling is nodig . We zitten bij een groot boekingskantoor en we spelen. Repeteren alleen indien nodig. Bij voorkeur zelfstandig (ivm sturen factuur) Reageer nu voor meer info

Band zoekt zangers

Vocalgroup Be Sharp is op zoek naar 2 sopranen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 314x bekeken

Be Sharp! is een acapella vocalgroup, bestaande uit 17 ambitieuze zangers en zangeressen. www.besharp.nl Be Sharp! maakt producties voor de kleinere theaters. In 2018 staan we op de planken met een gloednieuwe kindervoorstelling "Het Schaap zonder Jasje" voor de leeftijden 4 tot 8 jaar. Onze dirigent is Jetse Bremer. We zijn op zoek naar 2 sopranen, waarvan 1 op tijdelijke basis. Ben jij sopraan … meer »

Eszter Herczenik