Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 263x bekeken

Band zoekt zangerBeste muzikanten, Voor onze band zijn wij op zoek naar een zanger(es). Wij zijn actief in de regio Woerden en hebben de mogelijkheid tot opnemen. Wij schrijven en maken eigen nummers, maar ook een cover slaan wij niet af. Tevens verstuur ik graag een link met enkele demo's van ons. Zodat je een idee kan krijgen om wat voor soort muziek het gaat. Soundcloud: https://soundcloud.com/joeri0406 Met … meer »

Joeri

Top vocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 201x bekeken

Producersduo (toetsen, gitaar, teksten, productie) zoekt een topvocalist. We schrijven en produceren songs op maat. Inmiddels werken we samen met verschillende zangers/zangeressen maar tot heden hebben we geen goede zanger gevonden die onze voorraad aan melodieuze pop/rocksongs kan afmaken. We zoeken iemand die goede zangmelodieen kan verzinnen en inzingen. Teksten mag je ook zelf schrijven maar … meer »

ton peek

Zangeres gezocht voor Mamazzoop (band)!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 209x bekeken

Zangeres gezocht voor Mamazzoop (band)!Ben jij de zangeres die het in zich heeft om als frontvrouw te knallen in onze band, aarzel dan niet en mail ons! De 3 nieuwste nummers zijn te horen via Youtube en binnenkort ook via alle bekende streamingsdiensten. https://youtu.be/jZwebYBZBhU https://youtu.be/go92wmywWuc https://youtu.be/otBrxmOdPoM Op korte termijn willen we ons repertoire bij jou eigen maken en samen werken aan … meer »

Muzikantenbank user mamazzoopmamazzoop

Altijd al in een band willen spelen?

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 329x bekeken

Altijd al in een band willen spelen? Op woensdagavond 1 April 2020 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door twee … meer »

franklin heilijgers

Gezocht door Gitarist: Contrabassist , zangeres Jazz, Swing, Gypsy jazz

Bassist, Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 306x bekeken

Gitarist (senior) zoekt een paar gezellige muzikanten die net als ik houden van goede muziek en entertainment om samen een combo op te starten. Denk aan Evergreens, Jazz standards, Real Books, Latin, Great American Songbook, Gypsy-jazz et cetera. Ik dacht,naast mijn gitaar, aan een contrabassist (geen basgitarist!) en een saxofonist, maar ook andere instrumenten zijn mogelijk, bv: swing viool, gypsy … meer »

Hans Pekelharing

Zanger gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 271x bekeken

Beste Zangers van Nederland, Wij zijn opzoek naar een ervaren allround zanger (leeftijdindicatie 25-40). Wij zijn 5 muzikanten met jaren ervaring in het cover circuit (zangeres, drum, bas, gitaar, toetsen). Voor een impressie van onze vorige band klik op de link hieronder. Wij hebben gespeeld op heel veel verschillende feesten, maar de mooiste waren vaak de grotere optredens. Hier willen wij … meer »

Rob

Gezocht: Enthousiaste zanger(es) die van optredens een feestje maakt.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 396x bekeken

Gezocht: Enthousiaste zanger(es) die van optredens een feestje maakt.Gezocht Leadzanger(es) voor onze Coverband. Wij zijn Pop/soul/rock-coverband "No Direction" en spelen bekende hits van de jaren "70 tot nu. We staan uiteraard open voor nieuwe ideeën, liedjes. Wij repeteren wekelijks op de dinsdagavond bij Starsound Utrecht en treden regelmatig op. Als het publiek het naar zijn zin heeft, hebben wij ook een mooie avond! We gaan voor een feestje! Ons voornaamste … meer »

gera matton

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 280x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. … meer »

Apprentus