Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Old Man's Project zoekt zanger(es)!!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 244x bekeken

The Old Man's Project zoekt zanger(es)!!Heey jij gepassioneerde muzikant! Wij zijn een coverband bestaande uit drum (Kees (65)), bas (Fred (58)) en twee gitaristen (Gert-Jan (59) & Maarten (25)). Wij staan open voor verschillende genres, maar spelen voornamelijk rock. Op dit moment spelen wij nummers van o.a. Neil Young, The Beatles, The Cure, Golden Earring, The Black Keys, Tom Petty, Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers en een paar eigen … meer »

Muzikantenbank user The Old Man's ProjectThe Old Man's Project

Drummer

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 205x bekeken

Wij zijn een enthousiast net opgericht bandje die soms op open podium willen optreden en soms commercieel. We spelen alles wat we mooi vinden, pop, rock, ballades en blues. Het zou fijn zijn als je ook cajon kan spelen. We horen graag van je.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Funk Delight zoekt nog (steeds) een extra zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 257x bekeken

Funk Delight zoekt nog (steeds) een extra zangeresMisschien heb je onze vorige advertentie gemist, geen nood want we zijn nog steeds op zoek! Hou je van (bijna) alles wat op Sublime FM gespeeld wordt, heb je al zangervaring in een band (of zangles gehad en je wilt nu wel eens laten horen wat je kan), en vind je het leuk om regelmatig samen met ons een spetterende performance op een feest of in de kroeg te geven, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij … meer »

André

Back Then in Soest zoekt een bassist

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 244x bekeken

Wij, Back Then uit Soest, zijn op zoek naar een bassist die eens per 14 dagen op woensdagmiddag met ons jaren 60 muziek wil maken. Je moet denken aan Cliff en The Shadows, Elvis, Beatles, Stones en alle bekende bandjes uit die tijd. Wij beschikken over een eigen oefenruimte in Soest. Elke oefening sluiten wij altijd af met een gezellige borrel. Wij allemaal inmiddels met pensioen, vandaar. Ik hoor … meer »

Hans Horbach

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 255x bekeken

De Golden Oldies Band zoekt een gedreven gitarist. Wij zijn een band bestaande uit gepensioneerde amateurs die elke maandagmiddag oefenen in leusden. Af en toe een optreden ‘s middags of ‘s avonds en alleen als het ons goed uit komt. De gitarist die wij zoeken mag ook meezingen en soms ook solo zingen. De lol en gezelligheid voorop. Voor meer info over de bezetting en repertoire van onze band … meer »

Henk Meijerse

Cajon speler

Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 161x bekeken

Wij zijn een enthousiast net opgericht bandje die soms op open podium willen optreden en soms commercieel. We spelen alles wat we mooi vinden, pop, rock, ballades en blues. Het zou fijn zijn als je strak kan spelen. We horen graag van je.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 260x bekeken

Hey daar! Onze band is op zoek naar een zanger(es). We zijn eigenlijk over het algemeen vooral bezig met eigen werk. Het genre is een beetje pop/rock. We zoeken vooral iemand die een beetje pit in de stem heeft! We repeteren zo goed als elke vrijdag in Amersfoort. Interesse? Hit me up!

Muzikantenbank user Janthijs BuitinkJanthijs Buitink