Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Thuis muzikanten gezocht

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 270x bekeken

Thuis muzikanten gezochtFijn dat ik je aandacht heb : nu we niet samen mogen spelen kunnen we wel samen muziek maken. Ik zoek mensen die thuis hun tracks thuis willen inspelen, deze verzamelen we op 1 plaats, die worden dan samen gevoegd tot een nummer. Als er genoeg sporen zijn zal het nummer klaar zijn. Ook eigen muziek voorstellen zijn welkom. Het resultaat zou bijvoorbeeld een bestaand nummer kunnen zijn maar dan … meer »

R

Bigband Swingin'Crows zoekt trombonist

Blazer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 134x bekeken

Wij zijn Bigband Swingin'Crows en zoeken per direct,(vanwege het stoppen van een trombonist) een nieuwe trombonist. Wij zijn een bigband met voltallige bezetting en staan onder professionele muzikale leiding van Frans Mineur ( oa drummer kapel Koninklijke Luchtmacht). De muzikanten hebben allemaal ruime ervaring in de muziek. Wij repeteren om de week op vrijdagavond in 't Podium in Renswoude. Wij … meer »

Robertjan

Bigband Swingin'Crows zoekt drummer

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 175x bekeken

Wij zijn Bigband Swingin'Crows en zoeken per direct,(vanwege het stoppen van de drummer) een nieuwe drummer. Wij zijn een bigband met voltallige bezetting en staan onder professionele muzikale leiding van Frans Mineur ( oa drummer kapel Koninklijke Luchtmacht). De muzikanten hebben allemaal ruime ervaring in de muziek. Wij repeteren om de week op vrijdagavond in 't Podium in Renswoude. Wij zoeken … meer »

Robertjan

Sfeervolle coverband zoekt ervaren bssist

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 334x bekeken

Sfeervolle coverband zoekt ervaren bssistSfeervolle coverband zoekt ervaren bassist Categorie: Band Zoekt Bassist Ermelo (Gelderland).Geplaatst door Vliet381 op 04-03-2020, 1 keer bekeken. Tags: Coverband, Bassist Move Over is een energieke rock / pop band met een breed repetoire die bestaat uit 5 muzikanten met de nodige ervaring. Toetsen, gitaar, zangeres/gitaar, drums, Bas. We spelen covers met een eigen signatuur. Op Facebook vind … meer »

Muzikantenbank user Joost van VlietJoost van Vliet

Bassist gevraagd

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 421x bekeken

Ha medemuzikant, Wij zijn op zoek naar een gezellige bassist. We spelen elke woensdagavond in soest. Allen 50+ maar nog volop zin in muziek maken. Pop rock soms wat blues. Repertoire aanwezig. Eigen oefenkelder. Ervaring is fijn maar talent is belangrijker. We zijn geen profs maar wel ervaren. Repertoire (want dat wil je weten) hieronder. Eigen inbreng welkom natuurlijk. Wees er snel bij: 06 4782 … meer »

Stefan

Coverband (hobby) jaren 80-90 zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 383x bekeken

Coverband (hobby) jaren 80-90 zoekt zangeresWij zoeken een zangeres voor onze gezellige coverband. Het merendeel van de bandleden speelt al 25 jaar samen en met veel plezier. We doen dit als hobby en treden ongeveer 5-6 keer per jaar op. We repeteren iedere dinsdagavond in onze eigen oefenruimte in Voorthuizen. De band bestaat uit: gitarist/zanger, bassist, toetsenist, gitarist en drummer. (allemaal in de 50). Wij spelen pop/rock covers uit … meer »

Muzikantenbank user Albert ErismanAlbert Erisman

Ambitieuze band met eigen werk zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 159x bekeken

Ga het nog maar eens proberen. Ambitieuze, (nog steeds...), gitarist/ zanger zoekt gitarist, toetsenist, drummer en bassist. Stem is een pré. Doel is om eigen werk te maken, stijl ligt voor mij niet zo vast. Moet wel muzikaal, allure, richting hebben. Mag Nederlandstalig a la Blof zijn, maar ook Engelstalig a la Toto. Kunnen we het samen over hebben. Maar iets moois maken. Wie ?

Toon van Mil

Ambitieuze band met eigen werk zoekt.....

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 431x bekeken

Ambitieuze band met eigen werk zoekt.....Ga het nog maar eens proberen. Ambitieuze, (nog steeds...), gitarist/ zanger zoekt gitarist, toetsenist, drummer en bassist. Stem is een pré. Doel is om eigen werk te maken, stijl ligt voor mij niet zo vast. Moet wel muzikaal, allure, richting hebben. Mag Nederlandstalig a la Blof zijn, maar ook Engelstalig a la Toto. Kunnen we het samen over hebben. Maar iets moois maken. Wie ?

Toon van Mil

Gitarist(slag) gezocht met zangambities

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 450x bekeken

Gitarist(slag) gezocht met zangambitiesDe 'Golden Oldies Band' zoekt een enthousiaste gitarist die naast onze gitarist/zanger ook mee wil en kan meezingen. Wij zijn een band bestaande uit gepensioneerde hobby muzikanten. Ons niveau is niet al te hoog en zoeken een gitarist die onze muziek kan ondersteunen met zijn gitaar en stem. De bezetting van de band is als volgt; Klarinetspeler (Jos) die veel solo's (ook gitaar solo's) voor zijn rekening … meer »

Henk Meijerse