Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wize Gize zoekt 2e gitarist

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 234x bekeken

Wij zoeken wegens stoppen van onze slaggitarist een ervaren en gedreven (solo,slag)gitarist(45+). Wij zijn o.m. door de komst van een andere zangeres in een transitie fase gekomen en willen die gebruiken om ons repertoire te herzien. Het nieuwe repertoire zal pop, rock, R&R en soul nummers omvatten. Ons doel is om weer lekker te gaan optreden waar ze ons maar willen hebben. Maar eerst moet het nieuwe … meer »

Muzikantenbank user Jack JacobsonJack Jacobson

Zanger/zangeres gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 245x bekeken

Coverband Mindfunk is op zoek naar een 2e lead vocal. De bezetting is gitaar, bas, drums, keyboard, trompet, 2 saxen, lead vocal, backing vocal. Allen (zeer) ervaren muzikanten. We spelen pop/soul/funk/disco met als doel om ca. 10 betaalde optredens per jaar te gaan doen. We repeteren om de 14 dagen op vrijdagavond in Amersfoort, Utrecht of Ede. Op dit moment moet het repertoire nog wat uitgebreid … meer »

brouwer

Mutual disagreement regio Veenendaal zoekt zangeres/ zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 153x bekeken

Mutual disagreement regio Veenendaal zoekt zangeres/ zangerHoi wij zijn Mutual Disagreement een rockband uit de regio Veenendaal. Een 4 koppige band bestaande uit zang, gitaar, bas en drum. Onze zangeres gaat er helaas mee stoppen... Heb je een lekkere stem en zing je graag stevige nummers? neem dan even contact op dan jammen we een keer om te kijken of de koppen dezelfde kant op staan :-) We repeteren woensdagavond samen met een coach bij Muziekschool … meer »

Muzikantenbank user Reint van den BrinkReint van den Brink

BOD Metalband zoekt een gemotiveerde bassist

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 177x bekeken

BOD Metalband zoekt een gemotiveerde bassistDe band B.O.D is met spoed op zoek naar een bassist bestaande uit gitarist vocals ,drums Wil deze band een stijl spelen Die tussen metal melodic Djent en uitstapjes naar andere metal invloeden Wij spelen in Amersfoort Voel jij je geroepen om de band met strakke bass geweld te versterken ? Aarzel dan niet en bel ! 0624430359

Muzikantenbank user Maddy RosesMaddy Roses

Solo gitarist en toetsenist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 396x bekeken

Solo gitarist en toetsenist gezochtG.E.Z.O.C.H.T.... BASSIST, SOLO GITARIST EN TOETSENIST Ik ben 8 weken geleden bevallen van een pracht dochter. Vanaf vorig jaar juni heeft Willows door mijn zwangerschap stil gelegen. En nu zou ik dolgraag door willen starten met een clubje leuke muzikanten. Samen sparren voor een goed concept met als doel hier en daar een mooi optreden. Genre rock, pop en een tikkeltje blues en soul. Lekker … meer »

Muzikantenbank user Willeke VerduinWilleke Verduin

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 152x bekeken

De band B.O.D is met spoed op zoek naar een bassist bestaande uit gitarist vocals ,drums Wil deze band een stijl spelen Die tussen metal melodic Djent en uitstapjes naar andere metal invloeden Wij spelen in Amersfoort Voel jij je geroepen om de band met strakke bass geweld te versterken ? Aarzel dan niet en bel ! 0624430359 Gr B.O.D

Muzikantenbank user MaddyenTazz SamenMaddyenTazz Samen

Jazzafinado 2.0

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 211x bekeken

Jazzafinado speelt al jaren een mix van jazz, latin en wat pop. Helaas zijn zowel onze bassist en drummer recent gestopt en zijn we dus op zoek naar nieuwe bandleden. We zijn Linda, zangeres, Elbert, toetsen en Bart, saxen, percussie en zang. Voor een impressie kun je op onze website kijken. Die is wat verouderd inmiddels, maar geeft wel een idee welke muziek we maken. We repeteren in Baarn en willen … meer »

Bart van Bezooijen

Jazzafinado 2.0

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 224x bekeken

Jazzafinado speelt al jaren een mix van jazz, latin en wat pop. Helaas zijn zowel onze bassist en drummer recent gestopt en zijn we dus op zoek naar nieuwe bandleden. We zijn Linda, zangeres, Elbert, toetsen en Bart, saxen, percussie en zang. Voor een impressie kun je op onze website kijken. Die is wat verouderd inmiddels, maar geeft wel een idee welke muziek we maken. We repeteren in Baarn en willen … meer »

Bart van Bezooijen