Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!

Bassist en Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 152x bekeken

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!Hee! Ben je op zoek naar een nieuwe band en vind je het leuk om op te treden, (solo's en 2e)partijen te bedenken, kom gezellig met ons repeteren! Wij zijn Dante(30, zang/rhythm) & Bart(20, drums) en wij willen graag weer een volledige band samenstellen. Wij hebben niet veel vereisten, als het sociaal maar een beetje klikt en je feeling hebt voor muziek, dan hoor je er wat ons betreft bij. Ons doel … meer »

Muzikantenbank user Dante HenkeDante Henke

Coverband zoekt een lead/solo gitarist(e)

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 153x bekeken

Dans en coverband de Gouwe Ouwe Dansband is op zoek naar een lead/solo gitarist(e). De band bestaat uit 6 personen, drums, bas,gitaar, keys en 2x lead vocaal. Onze huidige gitarist is in goed overleg vertrokken. Onze sets bestaan uit pop, rock, soul, new wave en ook disco, alles overbekend en dansbaar. Denk aan een reis door de jaren 70,80 en 90 van Fleetwood Mac tot ABBA, van Roy Orbison tot Donna … meer »

Muzikantenbank user De Gouwe Ouwe Dans BandDe Gouwe Ouwe Dans Band

Piratenkoor ManOverBoord

Geluidstechnicus, Overig en Strijker gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 1311x bekeken

Piratenkoor ManOverBoordWij zijn een Shantykoor met 25 leden M/V en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op woensdagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn. Wij zijn opzoek naar accordeonist(en)een Irish Fiddler(violist)(m/v)en voor een Geluidstechnicus en extra leden hebben wij eveneens ruimte. Ben jij op zoek naar een gezellige club om daar je muzikwaliteit vorm te geven, mail mij dan voorzitter@ManOverBoord.nl … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries