Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor progrock band

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 147x bekeken

We zijn een band bestaande uit vier muzikanten die allemaal ruime band ervaring hebben. We houden allemaal van symfonische rock en hebben als primair doel zelf muziek componeren met eigen lyrics. We zijn paar maanden bezig en hebben nu drie nummers. Wat we missen is een zanger die eventueel ook toetsen speelt en die het leuk vind om mee te denken in het creatieve proces. We repeteren om de week … meer »

Muzikantenbank user Jan Van de BrugJan Van de Brug

Funk-Soul Coverband zoekt nog een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 248x bekeken

Funk-Soul Coverband zoekt nog een zangeresHou je van (bijna) alles wat op Sublime FM gespeeld wordt, heb je al zangervaring in een band (of inmiddels voldoende zangles gehad en je wilt nu wel eens laten horen wat je kan), en vind je het leuk om regelmatig samen met ons een spetterende performance op een feest of in de kroeg te geven, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een ervaren 5-koppige band (drummer, bassist, gitarist, toetsenist … meer »

André

Muziekproducent/componist zoekt tekstschrijver en zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 254x bekeken

De afgelopen 10 jaar heb ik vooral muziek voor TV-series, films en filmtrailers gemaakt, maar nu wil ik me ook gaan richten op het maken van radiovriendelijke moderne pop, gewoon leuke en catchy nummers! Daarom ben ik op zoek naar een tekstschrijver/zanger(es) om samen een team mee te vormen. Mijn plan is om in het begin ongeveer 3-5 liedjes op te nemen en deze aan te bieden aan artiesten (waarschijnlijk … meer »

Tim

Gezocht ervaren toetsenist voor pop-rock band en Zanger of zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 237x bekeken

Gezocht ervaren toetsenist voor pop-rock band en Zanger of zangeresOmdat binnenkort onze toetsenist ons helaas gaat verlaten is By Coincidence op zoek naar een nieuwe ervaren toetsenist die alle juiste geluiden uit zijn toetsen kan halen. Onze muziek ligt tussen Coldplay - Clocks en Bryan Adam- Summer of 69,Uprise- Muse en Twilight zone van the Golden Earring en alles wat er tussen zit, Informeer vrijblijvend. We hebben met regelmaat optredens en hebben ook succesvol … meer »

Paul

The Policed zoekt vaste geluidstechnicus

Geluidstechnicus gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 199x bekeken

The Policed zoekt vaste geluidstechnicusTributeband speelt alles van de legendarische The Police. Wij zoeken een vaste geluidstechnicus die als een soort 4e bandlid ervoor zorgt dat wij op ieder podium geweldig klinken , zoals The Police het bedoeld heeft. Professioneel niveau. Wij spelen vooral op festivals en zalen waar PA beschikbaar is. Maar mee sjouwen en opzetten wordt wel gevraagd. Zie www.thepoliced.com voor een indruk van de band. Vind … meer »

Muzikantenbank user Kees de JongKees de Jong

Superleuke coverband zoekt zanger/frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 284x bekeken

Superleuke coverband zoekt zanger/frontmanHoi! Wij zijn een band uit Amersfoort bestaande uit een drummer, bassist, toetsenist en twee gitaristen, en we komen een zanger te kort. Wij spelen graag muziek aan de kant van Steely Dan en Frank Zappa, maar we zijn momenteel ons repertoire aan het uibreiden met wat meer “toegankelijke” nummers om binnenkort wat optredens te gaan doen. (over leeftijd doen we niet moeilijk maar laten we zeggen … meer »

Muzikantenbank user Milan DamenMilan Damen

Wize Gize zoekt 2e gitarist

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 390x bekeken

Wij zoeken wegens stoppen van onze slaggitarist een ervaren en gedreven (solo,slag)gitarist(45+). Wij zijn o.m. door de komst van een andere zangeres in een transitie fase gekomen en willen die gebruiken om ons repertoire te herzien. Het nieuwe repertoire zal pop, rock, R&R en soul nummers omvatten. Ons doel is om weer lekker te gaan optreden waar ze ons maar willen hebben. Maar eerst moet het nieuwe … meer »

Muzikantenbank user Jack JacobsonJack Jacobson

Zanger/zangeres gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 408x bekeken

Coverband Mindfunk is op zoek naar een 2e lead vocal. De bezetting is gitaar, bas, drums, keyboard, trompet, 2 saxen, lead vocal, backing vocal. Allen (zeer) ervaren muzikanten. We spelen pop/soul/funk/disco met als doel om ca. 10 betaalde optredens per jaar te gaan doen. We repeteren om de 14 dagen op vrijdagavond in Amersfoort, Utrecht of Ede. Op dit moment moet het repertoire nog wat uitgebreid … meer »

brouwer