Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 223x bekeken

Yo! Ik ben Richie, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Ik speel al jaren gitaar en ik zing ook regelmatig. Ik zoek mensen rond dezelfde leeftijd die samen met mij een indie / rock band willen starten en eigen muziek willen maken. Zelf dacht ik eraan om de lead gitaar / 2e stem te doen, maar ik zou ook de lead zang / rythm gitaar kunnen doen. Verder zoek ik een drummer, een bassist en iemand … meer »

Muzikantenbank user Richie van der SchaftRichie van der Schaft

Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zoekt muzikanten!

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 115x bekeken

Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zoekt muzikanten!Onze vereniging is op zoek naar koperblazers en slagwerkers om onze fanfare en MPE compleet te maken. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. De meeste instrumenten die in een fanfare thuis horen, worden bespeeld, maar wat het zou leuk zijn als we ook de tweede en derde stemmen kunnen laten horen. Ieder niveau is welkom! De verdeling van de partijen gaat altijd in goed overleg. Het … meer »

Muzikantenbank user Muziekvereniging Concordia NijkerkerveenMuziekvereniging Concordia Nijkerkerveen

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 218x bekeken

Foxtones zoeken een gitarist. Huidige bezetting : bassist (55 jr) drummer (62 jr) gitarist /zanger / liedjesmaker (68 jr) en in december zangeres(28 jr) terug van wereldreis. Allen jong van geest. eigen nummers in engels en nederlands. Paar covers. genre: rock, blues, rhyhtm and blues, pop, reggae. we kunnen via de mail wat soundfiles van nummers doorsturen. groet Henny (drummer)59hendrikus@*****.com

henny

Nederpop ( Nederlandstalig) en/of Schlager (Duitstalig) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 143x bekeken

Hoi,hoi, ik ben 59 jaar en al ruim 50 jaar met muziek bezig. Voornamelijk slagwerk en aan enkele zangcontesten meegedaan en ook gewonnen. Verder heb ik op de planken gestaan met een act bij dinershows. Nu ben ik als zanger op zoek naar aansluiting bij een Nederpopband of Duitstalige band. Mochten er medemuzikanten zijn die zoiets willen opzetten heb ik ook zeker interesse. Ook optreden als duo … meer »

Eric Seerden

Gezocht toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 326x bekeken

By Coincidene is op zoek naar een toetsenist in het Genre Pop/rock. We zijn inmiddels weer begonnen met repeteren en de basis staat er weer maar wat ontbreekt is een toetsenist die de nummers in ons repertoire compleet maakt. Hierbij moet je denken aan Refugee- Tom Petty, Foreigner- Cold as Ice etc. Heb je nog niet veel band ervaring maar wel gedreven, reageer dan. Heb je vragen, neem dan vrijblijvend … meer »

Paul

Band zoekt bassist en drummer

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 649x bekeken

Hi! Laten we ons voorstellen: Wij zijn Dennis (gitarist) en Louise (zangeres), En wij zijn op zoek naar een serieuze bassist en drummer (of iets anders als je nog iets bespeeld, ideeën altijd welkom!) Wij houden zelf erg van bijvoorbeeld Nightwish en Maneskin. Wij komen uit Amersfoort, dit is geen must maar wel handig om te weten. Wij willen echt verder als serieuze band en uiteindelijk ook … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Zanger gezocht Hilversum Nederpopband

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 332x bekeken

Semi prof Nederpopband (engels en Nederlandstalig) uit Hilversum met eigen apparatuur/oefenruimte en spelend met inears, bestaande uit Drum, Bas, Toetsen, Gitaar, Zangeres en geluidsman zoekt goede zanger. Regelmatig optredens. Deel v.d. Setlist: x is zanger y zangeres Long Blond Animal x Blow Me Away y Wicked Way y Venus y Modern World y Memories y When The Lady Smiles x Woman y Weekend … meer »

noel nvt