Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt drummer!!!

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 309x bekeken

Wegens recent vertrek van onze drummer, gezocht….. een drummer! Onze band bestaat momenteel uit een zangeres, toetsenist, bassist en gitarist. Wij spelen op dit moment uitsluitend eigen werk in de hoek van melodische rock met symphonische accenten. Er is een flink repertoire: zie en luister voor de twee uitgebrachte albums op www.areteymusic.nl, waarbij de stijl van het 2e album de lijn is die … meer »

Leo Bingen

Nieuw op te starten rockband zoekt Frontman/Vrouw!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 329x bekeken

Gezocht! Frontman of vrouw voor Rockband in oprichting. Wij zijn 3 ervaren muzikanten ( gitarist, drummer, bassist) en zijn op zoek naar de kers op de taart voor deze samenstelling. Ben jij nou het boegbeeld wat wij zoeken? laat dan iets van je horen. Eventueel gitaar of toetsen kunnen spelen is een pré maar zeker niet noodzakelijk! Onze ambities zijn om elkaar d.m.v. wat covers muzikaal te leren … meer »

Muzikantenbank user Thomas SchramThomas Schram

Toetsenist gezocht voor fusionband

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 112x bekeken

Hai! Wij zijn op zoek naar een toetsenist voor onze fusionband. Speel jij ook graag stukken van o.a. John Scofield, Alphonso Johnson, Pastorius en Lee Ritenour? Met veel mogelijkheid tot eigen inbreng en ruimte voor zelfgeschreven werk? Dan zoeken wij jou! Wij zijn geen professionals, maar wel gevorderde muzikanten. Kunnen/durven soleren is een must. Op dit moment is de bezetting: gitaar, bas, … meer »

rudger

Questionmark blues

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 366x bekeken

we zoeken aanvulling, onze band is gehalveerd, we zijn over met drums ik/ zang nelleke en bas mark, geen uitgesproken hoog nivo, maar wel een basis. ( maar geen hoog nivo al zijn het allemaal oudere mensen) we hebben nodig een gitarist ,( maar niet 1 die al heel goed is )om de boel te completeren, en eventueel een toetsen figuur. het is geen kant en klaar bedje wat er ligt uitgespreid. Maar wel gezelig. we … meer »

Muzikantenbank user Hakneh Amedeim MiedemaHakneh Amedeim Miedema

Back Then zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 196x bekeken

Wij, Hans Horbach (drums), Loek Wolff (bas), Mark Buitelaar (solo-gitaar) en Marlies Liefveld (slaggitaar en zang) spelen al enkele jaren muziek uit de jaren 50 en 60. Helaas heeft onze toetsenist aangegeven liever muziek uit de jaren 80 te willen gaan spelen en is helaas een andere weg ingeslagen. Wij zoeken dus een nieuwe gepensioneerde toetsenist uit de omgeving van Soest. Gezelligheid is belangrijker … meer »

Hans Horbach

Piratenkoor ManOverBoord (UtrechtseHeuvelrug) Zoekt accordeonist(en)

Accordeonist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 1440x bekeken

Piratenkoor ManOverBoord (UtrechtseHeuvelrug) Zoekt accordeonist(en)Wij zijn een Shantykoor met 26 leden en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op woensdagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn. Wij zijn dringend opzoek naar een extra accordeonist(m/v) ter ondersteuning van onze enige Accordeonist. Ben jij op zoek naar een gezellige club om daar je muzikwaliteit vorm te geven, mail mij dan info@******.nl of bel mij: Eddy de Vries (Voorzitter) … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries