Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

70’s/80’s Rock Cover Band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 276x bekeken

Wij zijn op zoek naar een goede slag/solo gitarist voor de herstart van onze rock cover band. Leeftjd is niet belangrijk, maar wel je skills. De band bestaat uit oud professionals en semi-professionals en we zoeken iemand die enig niveau heeft. In het verleden hebben we een super strakke band gehad met regelmatig mooie gigs en dat willen we nu weer. Het repertoire zal hoofdzakelijk uit 80’s en … meer »

Gix964

Vrouwen band zoekt muzikant

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 398x bekeken

Vrouwen band zoekt muzikantGEZOCHT: Gitariste (20-35jr) Ambiteuze hardrockband Maidstone bestaande uit alleen vrouwen. Reeds twee albums en een EP uitgebracht, waarvan 2 onder een andere naam. Bij o.a. 3FM, radio Veronica, Puddingpop en Halvastenfeesten gespeeld. Laatste cd release was op 07-03-2021 in de Vorstin in Hilversum. Repetities elke zondag in Soest. Onze drummer komt echter uit Weert, dus ook mogelijk om mee te … meer »

Muzikantenbank user Nadja GeskusNadja Geskus

Piratenkoor ManOverBoord

Bassist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 2320x bekeken

Piratenkoor ManOverBoordWij zijn een Shantykoor met 21 leden M/V en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op woensdagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn, maar helaas onder het Corona-juk oefenen wij op gepaste afstand buiten, of tijdelijk bij vv Woudenberg. Wij zijn opzoek naar een Bassist en Irish Fiddler(violist)(m/v). Er is voor Tenoren en (Mezzo-)Sopranen nog beperkt ruimte. Ben jij op zoek … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries