Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Popkoor met band zoekt pianist!

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 82x bekeken

Popkoor met band zoekt pianist!Als pianist begeleid je samen met de andere bandleden ons popkoor bij repetities en optredens. We zingen een grote variatie aan popsongs: van ballads en nederpop tot aan rock! Je repeteert iedere eerste woensdagavond van de maand met ons mee in Amersfoort, samen met onze gitarist, basgitarist en drummer. Als pianist kan er aan je gevraagd worden om incidenteel ook op een andere woensdagavond ons … meer »

Muzikantenbank user Popkoor Basic & Full ColorPopkoor Basic & Full Color

Muzikanten gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 190x bekeken

Hoi mensen, ik ben op zoek naar muzikanten om een band te vormen Amersfoort. De stijl varieert van zompige gitaarrock tot dansbare elektronische poprock. Denk aan White Stripes meets MGMT. Ik heb al behoorlijk wat eigen repertoire en wil lekker veel gaan optreden. Specifiek ben ik op zoek naar een drummer, gitarist, bassist en toetsenist (elektronisch). Ervaring en vocale kwaliteiten zijn een … meer »

Billy

Gezellige drummer gezocht

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 225x bekeken

Gezellige drummer gezochtWij zijn een vitale blues / rock band met af en toe een optreden. Gezelligheid en lekker spelen staan bovenaan. De gemiddelde leeftijd ligt zo tegen de 60jr. Echter vitaal en viriel genoeg om er een feestje van te maken. Stones, Jon Amor, Black Crowes enz. Van alles komt voorbij. We horen graag van je.

Muzikantenbank user Robin TeeringRobin Teering

MOQAI Zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 123x bekeken

MOQAI Zoekt toetsenistONZE BAND BESTAANDE UIT EEN DRUMMER, BASSIST, GITARIST EN 2 ZANGERESSEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE TOETSENIST MET ERVARING IVM MET VERHUIZING HUIDIGE TOETSENIST. WIJ SPELEN VOORNAMELIJK JAREN 70/80 COVERS MET UITSTAPJES NAAR MUZIEK VAN NU. WIJ REPETEREN 1X IN DE 2 WEKEN IN OMGEVING AMERSFOORT. DE GEMIDDELDE LEEFTIJD VAN ONZE BANDLEDEN IS ZO ROND DE 50 JAAR. WIJ GAAN VOOR KWALITEIT, PLEZIER IN HET SAMEN … meer »

karin goes

Doorstartende band zoekt ervaren zangeres (rep in Amsterdam)

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 130x bekeken

Zing je net zo goed lead als backing en wil je ervoor gaan? Dan zijn wij, een doorstartende band met eigen repertoire en optreden als doel, in jou geïnteresseerd! Onze muziek is funky en dansbaar maar ook relaxt. Repeteren doen we in Amsterdam (wel gemakkelijk bereikbaar en vrij parkeren). Heb je podiumervaring en staat voor jou de beste teamprestatie voorop? Laat dan wat van je horen! Tot gauw. (Leeftijdsindicatie: … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Dameskoor Valleiparels Scherpenzeel zoekt accordeonist(e)

Accordeonist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 85x bekeken

Voor begeleiding van ons koor van 50 dames zoeken wij een derde accordeonist(e). Wij repeteren om de 14 dagen op donderdagavond en treden een keer of 5 per jaar op. Ons repertoire is niet onder 1 noemer te vangen, we zingen nederlandse, engelse, oud hollandse liederen,af en toe een popsong etc. Er is een onkostenvergoeding voor de muzikanten. Onze dirigente is mevr. Petry Esveldt uit Amersfoort. … meer »

Mevr. T. van Rootselaar-Boudestein

Solo-gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 213x bekeken

Back Then, een seniorenband uit Soest, is al geruime tijd op zoek naar een solo-gitarist. Wij spelen muziek uit de jaren 60/70 en zijn allemaal met pensioen. Wij repeteren elke woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur, waarna wij gezellig een borrel gaan drinken. Met name zijn wij op zoek naar een solo-gitarist uit de omgeving van Soest (Regio Amersfoort, Baarn en Hilversum). Het is de bedoeling dat … meer »

Hans Horbach