Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht voor fusionband

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 53x bekeken

Hai! Wij zijn op zoek naar een toetsenist voor onze fusionband. Speel jij ook graag stukken van o.a. John Scofield, Alphonso Johnson, Pastorius en Lee Ritenour? Met veel mogelijkheid tot eigen inbreng en ruimte voor zelfgeschreven werk? Dan zoeken wij jou! Wij zijn geen professionals, maar wel gevorderde muzikanten. Kunnen/durven soleren is een must. Op dit moment is de bezetting: gitaar, bas, … meer »

rudger

Drummer percussionist(te) zangers en zangeressen

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 85x bekeken

Drummer percussionist(te) zangers en zangeressenZe zijn er al een tijdje. Allround bands die met een DJ een vettere en hippere combinatie zijn. Denk maar aan Beethoven FirstcalltheDJ 1,2dance en I-Dance. Ik ben een funky gitarist met jazz achtergrond en hou ook van soul en stevige pop dance. Het produceren van vette covers is de andere tak van sport die ik beoefen en in combinatie met live gitaar en zang zet ik een avondvullend programma neer. Na … meer »

Marc O.Ten

Questionmark blues

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 199x bekeken

we zoeken aanvulling, onze band is gehalveerd, we zijn over met drums ik/ zang nelleke en bas mark, geen uitgesproken hoog nivo, maar wel een basis. ( maar geen hoog nivo al zijn het allemaal oudere mensen) we hebben nodig een gitarist ,( maar niet 1 die al heel goed is )om de boel te completeren, en eventueel een toetsen figuur. het is geen kant en klaar bedje wat er ligt uitgespreid. Maar wel gezelig. we … meer »

Muzikantenbank user Hakneh Amedeim MiedemaHakneh Amedeim Miedema

Back Then zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 109x bekeken

Wij, Hans Horbach (drums), Loek Wolff (bas), Walter Niesing (solo-gitaar) en Marlies Liefveld (slaggitaar en zang) spelen al enkele jaren muziek uit de jaren 50 en 60. Helaas heeft onze gitarist/toetsenist aangegeven liever muziek uit de jaren 80 te willen gaan spelen en is helaas een andere weg ingeslagen. Wij zoeken dus een nieuwe gepensioneerde toetsenist uit de omgeving van Soest. Gezelligheid … meer »

Hans Horbach

Wij zijn op zoek naar een solo-gitarist

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 218x bekeken

Wij, Hans Horbach (drums), Loek Wolff (bas) en Marlies Liefveld (slag en zang) spelen al enkele jaren muziek uit de jaren 50 en 60. Helaas heeft onze solo-gitarist aangegeven liever muziek uit de jaren 80 te willen gaan spelen en is helaas een andere weg ingeslagen. Wij zoeken dus een nieuwe gepensioneerde solo-gitarist uit de omgeving van Soest. Gezelligheid is belangrijker dan kwaliteit, terwijl … meer »

Hans Horbach

Saxofonist gezocht

Blazer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 135x bekeken

Kortgeleden is onze saxofoniste gestopt. We zijn daarom op zoek naar een vervang(st)er om snel weer de planken op te kunnen. Een blazerssectie kan daarbij niet ontbreken. Onze samenstelling is drums/bas/gitaar/toetsen/zang(eres)/trompet/sax. We oefenen in Achterveld (tussen Barneveld en Amersfoort) in een eigen oefenruimte en spelen repertoire van Beth Hart, Bonnie Raitt, Ben 'l Oncle Soul, Delbert … meer »

Muzikantenbank user Hans KoddeHans Kodde

Gezellige drummer gezocht

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 337x bekeken

Drummer gezocht! Amateur Rock en Blues formatie 5Point6 zoekt per direct een drummer. Wij zijn een groep van 4 muzikale vrienden die, omdat de vorige drummer zijn stokken aan de wilgen heeft gehangen, op zoek zijn naar iemand die lekker strak ons in de maat weet te houden. Omdat wij allen 50+ zijn zoeken wij ook iemand in onze leeftijdscategorie. Ons doel is vooral veel plezier hebben en af en toe … meer »

Muzikantenbank user Robin TeeringRobin Teering

Bluesband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 334x bekeken

Bluesband uit Amersfoort zoekt een zanger(es). We zijn allen zeer ervaren muzikanten (gitarist, toetsenist, drummer, bassist) en goed op elkaar ingespeeld. De gitarist beschikt over een goede tweede stem. Omdat we 1x 2 weken oefenen is de afspraak dat iedereen goed voorbereid is. Primair staat het maken van goede muziek in een leuke sfeer voorop, maar we willen ook toewerken naar een aantal optredens … meer »

Huub Rohof

Gitarist en zanger(es) gezocht voor bluesband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 434x bekeken

Gitarist en zanger(es) gezocht voor bluesbandBlues Treat heeft een mooie reputatie opgebouwd binnen de bluesscene in Nederland. Een jaar geleden stonden we zelfs in de finale van de Dutch Blues Challenge! Door omstandigheden zoeken we momenteel een nieuwe zanger(es) en een leadgitarist(e) met wie we absoluut nog verder willen groeien. Ben jij die ervaren (blues)zanger of zangeres met ballen? Kan jij ons publiek opvreten? Pak jij het podium … meer »

Paolo Dialpho