Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt muzikanten Rock & Roll band Groningen

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 156x bekeken

Romke Ron ex-Frontman The Sixtie-Four, zoekt muzikanten voor een Rock & Roll & Bluesband.  Een drummer. Bassist en sologitarist Er staat van alles over The Sixtie-Four op youtube. Muzikanten binnen een straal van 50 km van Hoogezand en omstreken. Het doel is optreden.  Covers maar ook eigen nummers. Onze bestaande setlist van ruim 40 liedjes kan aangepast worden. Ervaring is vereist in deze muziekgenre. … meer »

Ron

Allround dance/rock/funk gitarist

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 457x bekeken

Allround dance/rock/funk gitaristGitarist met veel ervaring zoekt muzikanten voor een Soulvolle rock/pop/funk cover band. Ik beheers verschillende stijlen van muziek; schakel makkelijk van funky grooves naar headbanging heavy rock naar hippe electro pop. Wie zoek ik? Ideale bezetting zou zijn: zang, bas, drums, en keyboards (gitaarpartijen neem ik voor mijn rekening) Doel is om niet alledaagse maar wel herkenbare nummers een … meer »

Leonardus

Allround en veelzijdige gitarist

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Allround en veelzijdige gitaristGitarist met veel ervaring zoekt muzikanten voor een Soulvolle rock/pop/funk cover band. Ik beheers verschillende stijlen van muziek; schakel makkelijk van funky grooves naar headbanging heavy rock naar hippe electro pop. Wie zoek ik? Ideale bezetting zou zijn: zang, bas, drums en keyboards (de gitaar partijen neem ik voor mijn rekening) Doel is om niet alledaagse maar wel herkenbare nummers een … meer »

Leonardus

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 206x bekeken

Zangeres zoekt band of comboHoi Ik ben een spontane en goedlachse zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging in een beginnende of al bestaande band. Omgeving Malden. Ik heb jarenlang in een band gezongen in duits/Oostenrijks Oberkrainer genre. TIJD VOOR IETS ANDERS! Ik wil graag de jazz ,easy listening kant op.Bijv. Diana Krall Maar ook bigband spreekt mij aan. Dus op zoek!!!!!!

Muzikantenbank user Ingrid JanssenIngrid Janssen