Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 122x bekeken

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerkingZeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik speel graag jazz, wereldmuziek, latin, pop en folk, en ik kan geplukt en gestreken spelen. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en oriëntaalse muziek en bij klezmer. Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly (maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn … meer »

GregBass

Ervaren bassist zoekt blues/bluesrock band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 86x bekeken

Ervaren bassist zoekt blues/bluesrock bandHallo, ik ben René, 51 jaar, en woon in Leidschendam Zuid. Ik ben op zoek naar een band die ook graag het podium op wil en die muzikaliteit combineert met een goede sfeer. Ik sta open voor verschillende stijlen van muziek, maar een lekkere bluesband heeft op dit moment mijn voorkeur. Ik heb ruime band-en podiumervaring en dat in meerdere soorten muziek. Voor meer info of zo kan je me ook bellen: … meer »

René

"Blueslady", een extra aanvulling op je band!

Overig zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 114x bekeken

Welke coverband van rock en blues kan een MONDHARMONICA en TWEEDE STEM gebruiken? Ik hoef echt niet het hele reportoire mee te doen, maar af en toe een nummertje is al een leuke afwisseling bij een optreden. Ik ben Corin, 50+, een vrolijke meid met veel podiumervaring. Als je wilt stuur ik opnames van mijn zang en muziek.

corin