Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wie wil een blues / bluesrock / jazzrock band starten?

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 71x bekeken

Al een tijdje volg ik hier de advertenties maar vond nog geen goede match. Daarom nu zelf maar deze vraag uitgezet omdat ik graag samen muziek wil gaan maken. Wat mij betreft in de blues en -rock hoek, dat lijkt me gaaf. En met ruimte voor improvisatie. Mijn intentie is om samen muzikaal iets moois neer te zetten en zeker ook met veel plezier, het is immers onze vrijetijds besteding. Zelf zou ik … meer »

Robbert

Jazzgitarist zoekt band of muzikanten

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 116x bekeken

Jazzgitarist zoekt band of muzikantenIk ben op zoek naar mensen om mee te musiceren. Een complete band is natuurlijk ook goed ;-) Ik ben geschoold gitarist, maar langere tijd eruit geweest en sinds aantal jaar weer actief. Qua stijl: mag vrij breed zijn, zolang er voldoende ruimte is voor improvisatie en creativiteit.

Muzikantenbank user Paul MourusPaul Mourus

Zanger zoekt coverband(je)

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 118x bekeken

Zanger (50) zonder bandervaring, niveau beginner, zoekt mensen om gezellig muziek mee te maken. Covers spelen, kilometers maken, beter worden. Optreden op zijn tijd is leuk als doel, maar niet direct een verplichting. Met beginner bedoel ik dat de verwachtingen wederzijds niet moeten zijn dat nummers in 1x goed gaan, of dat elk nummer ook lukt. Wel thuis oefenen, samen repeteren, elkaar helpen om … meer »

Dylan

Gitarist zoekt blues, bluesrock of southernrock band.

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 113x bekeken

Hallo, ik ben een 53 jarige ervaren gitarist uit Nijmegen op zoek naar een band. Wat zoek ik? Mijn voorkeur gaat uit naar blues, bluesrock, southern rock en classic rock. Covers of eigen werk, maakt mij niet uit. Het liefst sta ik elk weekend op het podium. Ben bereid om +/- 40 km te rijden om te repeteren. Ik heb wat dingen op SoundCloud gezet zodat je het een en ander kan horen. Mvg Simon van der … meer »

Muzikantenbank user Simon van der HeijdenSimon van der Heijden

Alice In Chains (sound) - who is interested to come together to play some songs (me=singer)

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Hi, Leuk dat je op mijn advertentie hebt doorgeklikt en hoop dat we iets in gemeen hebben namelijk Alice In Chains en bands die er qua sound bij aansluiten like Pearl Jam, Sound Garden, Nirvana om maar wat te noemen. Mijn interesse en muziek smaak is vrij breed, maar voor nu is de focus AIC… maar sta ook open voor ... Ik zing sinds 2008 en heb wekelijkse les van vocal coach Marian Pijnaker … meer »

Muzikantenbank user Albert Jan AnneveldAlbert Jan Anneveld

Drummer zoekt leuke band

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 117x bekeken

Zin om dikke vette stoner rock te maken? In het bezit van studio in zwolle. Opzoek naar gitarist (zang) en basist. Hier een filmpje opgenomen in mijn studio. https://1drv.ms/v/s!Aol_cOioNBeDgzItgUgFKI8tIijt

Muzikantenbank user Mike NijenhuisMike Nijenhuis