Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt zangeres en / of band

Zanger / Zangeres zoekt band in Almere (Flevoland) | 34x bekeken

Ik zanger 57 jaar ben op zoek naar een zangeres om samen een band te formeren. Aansluiting bij een band die al een Duitstalig repertoire heeft is ook prima natuurlijk. Het idee is om uiteindelijk samen een mooie avondvullende show te kunnen neerzetten. Het gaat hier vooral om Duitse POP Schlager muziek. Lijkt het je leuk om je hiervoor in te gaan zetten? Laat wat horen dan. Groet Eric

Eric Seerden

Akoustisch bandje of muziekanten gezocht

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 30x bekeken

Hallo, heb jij tijd en zin om akoestisch muziek te komen maken? Ik ben gitarist Tim, 46 jaar en ik zoek muziekanten om redelijk serieus wekelijks mee samen te spelen in de omgeving van Tilburg. Liefst akoestisch, maar elektrisch is eventueel ook mogelijk (of een mix). Dit kan een al bestaand bandje zijn waar ik me bijvoeg of het kunnen losse muziekanten zijn die een groepje worden. Nodig zijn … meer »

Muzikantenbank user Tim CrawfurdTim Crawfurd

Liedgedichten op het podium zetten

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 86x bekeken

Liedgedichten op het podium zettenBeste, Als dichter/muzikant/zanger/gitarist heb ik mijn poëzie getoonzet. Het resultaat van vijf dichtbundels bij twee uitgeverijen en talloze publicaties in letterkundige tijdschriften. Graag ga ik een samenwerkingsverband aan om dit als podiumkunstenaar op de bühne te brengen en de liedgedichten op te nemen voor een cd. Op www.kijkgedichten.nl staan twee nummers die een impressie geven. … meer »

Niels Landstra

Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 77x bekeken

Hey muzikale talenten. Ik zoek mede musici om n fantasy / celtic band te vormen. Samen muziek maken en wie weet groeien we tot een mooie nieuwe muzikale formatie. Wil je mij eerst meemaken in een voorstelling met vele genre muziek? Binnenkort nabij 's-Hertogenbosch? Stuur mij dan een bericht Whira (Ingrid)

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

Gitarist b.z.a. voor countryband.

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Gitarist b.z.a. voor countryband.Gitarist van enigszins gevorderde leeftijd biedt zich aan voor countryband die niet schrikt van stevige countryrock.Tientallen jaren ervaring in commerciële circuit. Niveau: geen moeite met Liza Jane (Vince Gill) of Sleepwalk (Brian Setzer). Ook niet met Still got the blues, Hotel California of Easy lover trouwens maar dat is een wat ander genre...

Muzikantenbank user Wim van den OeverWim van den Oever