Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

An international rock band project!

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 31x bekeken

Hello dear friends, I'm Burak and new in Netherlands. I just moved to Netherlands. I'm Turkish and 30 years old. I've been interested in music for about 15 years. In Turkey, for many years I have been involved in different rock band projects. And also in recent years I have performed a lot of solo acoustic performance. With the excitement of being in a new country and a new culture, I'm working … meer »

Alper Burak Çan

Enthousiaste toetsenist op zoek naar een band!

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 63x bekeken

Enthousiaste toetsenist op zoek naar een band!Ik ben Alexander, een 18 jarige enthousiaste jongen uit Utrecht met een enorme passie voor muziek. Met name in de soul, blues en jazz ben ik helemaal thuis. Sinds ik 12 ben volg ik pianolessen, maar van de notenleer is weinig gekomen dus na vier jaar tevergeefse pogingen heb ik besloten de akkoordenleer op te zoeken bij een conservatorium student in Utrecht. Hiermee ben ik begonnen een theoretische … meer »

Alexander de Crook

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 47x bekeken

Mijn naam is Eric, ik ben 39 jaar en woon in Heerlen. Ik ben op zoek naar een band om in te drummen. Het mogen covers zijn, eigen werk of een mix. Voorwaarde voor mij is wel dat er een drumstel in de oefenruimte staat. Uiteraard heb ik een eigen drumstel dat ik bij optredens meeneem. Leeftijd ongeveer tussen de 25 en 45 jaar.

Eric Langen

Gitarist-Banjoist (senior) zoekt gezellige Jazz/swing-of dixieland Band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 52x bekeken

Ervaren Gitarist-Banjoist-Zanger (senior) zoekt aansluiting bij een gezellige jazz-swing-of dixieland band, orkestje of andere setting. Mijn voorkeur gast uit naar Jazz-standards, Great American Songbook, Evergreens, Dixieland, Oude stijl jazz,Latin etc. Zing ook Frans en Duits. Ik zoek een leuke club gelijkgestemde muzikanten, lekker spelen is hoofddoel. Af en toe optreden prima. Maximaal 30 … meer »

Hans Pekelharing

Stoner, Psychedelic, Blues Rock band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 53x bekeken

Hallo! Mijn naam is Roel en ik ben een gitarist woonachtig in Breda. Mijn muziek smaak is breed maar ik zou me graag willen focussen op een sound verwant aan die van de bands All them witches, Motorpsycho en Desert mountain tribe. Zelf nummers schrijven en snel optreden heeft de voorkeur, maar een vette cover op zijn tijd en af en toe vaag jammen/experimenteren blijft natuurlijk leuk. Stuur … meer »

Muzikantenbank user RoelRoel

Bassist met 1,5 jaar bas-ervaring zoekt enthousiaste band

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 71x bekeken

Ik ben 1,5 jaar geleden begonnen met bassen en ben volledig gegrepen door dat instrument. Ik speel iedere dag. Op dit moment speel ik in een heel klein bandje en heb al een aantal keer op verschillende podia opgetreden. Ik ben op zoek naar een leuke enthousiaste band om bij aan te sluiten. Genre voorkeur: rock, pop, nederrock, nederpop maar eigenlijk word ik van veel soorten muziek blij :-)

Muzikantenbank user PatrickPatrick

(Achtergrond of solo) zangeres en toetsenist zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 68x bekeken

Hoi allen! Sinds kort ben ik in Rotterdam komen wonen en ik ben op zoek naar mensen om samen muziek mee te maken. Genieten en lol hebben is voor mij het grootste doel, maar het repeteren serieus nemen vind ik ook belangrijk. Ik ben niet professioneel opgeleid, maar maak al mijn hele leven muziek, ook met anderen. Ik heb vooral mezelf begeleid op de toetsen (en af en toe gitaar) dus kan goed overweg … meer »

Muzikantenbank user Rosa van RijsingenRosa van Rijsingen

Zanger zoekt zangers

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 49x bekeken

Heel veel jaren speel ik in bands, maar zo langzamerhand wil ik eigenlijk zingen met zangers. 4 mannen die in staat zijn om a-capella en Close Harmonie te zingen. Eén daarvan ben ik zelf, maar ik zou heel erg graag een groep vormen met gelijk gestemden. Zelf speel ik ook nog redelijk slaggitaar, en als jij ook een instrument bespeeld is dat mooi mee genomen maar niet noodzakelijk.

Muzikantenbank user Chris BoeremaChris Boerema