Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Gitarist met enige ervaring zoekt leuke band om muziek te maken met als doel combi van veel lol maar ook serieus bezig te zijn resulterend in enkele optredens per jaar. Ben zelf vijftiger maar ben behoudens rock /blues (Bowie, Tom Petty, ZZ-top, Brood, TYA) ook in voor moderner (Franz Ferdinand, Dandy Warholls, Oasis, Pixies, Foo Fighters) en ruiger (Iggy Pop, Ramones, Hives) werk.Ben strakke rythm … meer »

Muzikantenbank user WimWim

Gitarist (56) uit Haarlem zoekt een band

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 86x bekeken

Hey, ik ben een 56 jaar jonge gitarist met de nodige ervaring op het podium. Ik zoek aansluiting bij een band uit Haarlem e.o. Als eerste of als tweede gitarist, ik haal uit beide voldoening. Eventueel wat achtergrond zang is geen probleem maar verwacht geen hoogstandjes. Ik ga aan de GR-55 dus als ik wat synth geluid erbij moet fabriceren helemaal okee. Ik speel net zo graag covers als eigen werk, … meer »

Muzikantenbank user Raymond van LaakeRaymond van Laake

Bassist zoekt indie band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Bassist zoekt indie bandHeej, ik ben bassist en zoek een band met eigen werk. Ik heb al wel wat bandjes gehad en hou van muziek zoals daughter, churches, etc, maar ook singer/song writers zoals isakov. Ik kom uit den bosch en ben 39. Ik schrijf zelf ook nummers, speel wat gitaar en synth. Let me know als het je aanspreekt.

Muzikantenbank user Peter van OudheusdenPeter van Oudheusden

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Limburg (België) | 164x bekeken

Hallo, ik ben een 36j zangeres op zoek naar een band... Ik zing reeds bijna een jaar in een band Ik ben zeer gemotiveerd en hoop dan ook om zo snel mogelijk te kunnen optreden. Mijn voorkeur gaat uit naar Rock, Pop en Blues...Regio Limburg. Ik hoor het wel ;) Thx Grtz

Maria

Ervaren zanger op zoek!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Hoi ik ben Jeroen. Zit al vanaf mijn 15de in bandjes. En heb inmiddels erg veel ervaring. Zowel op het podium als in de studio. Ik woon sinds kort in Den Bosch en wil weer aan de slag!!!! Jammergenoeg zijn de coverbands en de tributebands het enige wat hier in Den Bosch te vinden is... zijn er nog mensen die zelf muziek willen schrijven en spelen? Ik zoek muzikanten om een band mee op te richten, … meer »

Muzikantenbank user Jeroen van der HaringJeroen van der Haring