Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Indie/folk gitarist/zanger gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 37x bekeken

Goede avond, Ik ben Lou en ik maak veel indie/folk muziek waarbij ik zing en gitaar speel. Denk hierbij aan keaton henson, iron and wine en the paper kites. Ik ben opzoek naar een tweede gitarist die het liefst ook kan zingen om zowel covers mee te maken als zelf nieuwe nummers schrijven. Ook wil ik meer gaan optreden dus podiumervaring is fijn maar geen must. Spreekt je dit aan en wil je meer info? … meer »

Lou

Mondharmonicaspeler/percussionist

Overig zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 54x bekeken

Hallo Muzikanten Ik ben een mondharmonicaspeler,chromatisch en diatonisch ,versterkt,in alle toonsoorten. Ben ervaren en enthousiast en heb podiumervaring.Heeft gespeeld bij countryband en momenteel bij een studioband en muziekgroep. Ik ben op zoek naar muzikanten,bands,country,chanti,of daar waar de mondharmonica kan worden ingezet voor lead,melodie en /of achtergrond / fills. Naast het spelen … meer »

Muzikantenbank user Rene de JongRene de Jong

Percussie, zang, doudouk muzikanten gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 53x bekeken

Percussie, zang, doudouk muzikanten gezocht!Zou graag bij voorkeur in contact komen met een percussionist ( tabla of mridangam), doudouk speler, zanger of zangeres. Begeleid mijzelf als zangeres al geruime tijd op de Tanpura (Indiaas snaarInstrument). Zing improviserend op klank en/of tekst afgestemd op de doelgroep. Meditatief georiënteerd. Zou toekomstgericht een band willen formeren om te spelen voor groepen als muzikale omlijsting ter … meer »

Tineke Postma

Zangeres zoekt gezellige band country/rock/folk/pop

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Mijn naam is Suzanne, 28 jaar uit Waalwijk. Geen muzikale opleiding, wel passie en liefde voor muziek. Ik heb ervaring met spelen in een band. Met regelmatig repeteren zie ik potentie om weer op te treden. De motivatie en bereidheid is in grote mate aanwezig. Ik wil me graag bewijzen en ontwikkelen en bezig zijn met waar ik van hou: muziek! Ik hou van alle muziek met passie! In mijn auto vind je cd's … meer »

Suzanne