Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres (met ervaring) op zoek naar jonge band in omgeving Eindhoven!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 78x bekeken

Hoi allemaal! Gezien mijn liefde voor muziek en zang ben ik op zoek naar mensen die dezelfde passie hebben en het leuk zouden vinden om met mij een groep te vormen. Wellicht kunnen we elkaar helpen groter te worden en van een hobby wat meer te maken! Mijn genre is erg uiteenlopend en varieert van Pop/Rock tot Jazz / Soul / Blues. Ik vind het leuk om covers te maken en deze dan een unieke … meer »

Angela

Gevorderde gitarist zoekt een gave band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Gevorderde gitarist zoekt een gave bandBeste muzikanten, Na een aantal hele toffe jaren gaat mijn huidige band SliQ ermee stoppen. Dus gaat voor mij de zoektocht weer beginnen naar een ander bandje. Wat betreft mijn muzikale achtergrond. Ben vroeger na wat zelfstudie priveles gaan nemen en daarna naar de popschool gegaan. Hierna in diverse bandjes gespeeld. Ik speel zowel slag als sologitaar. Heb voorkeuren voor pop en rockmuziek … meer »

Jeroen Beijer

Drummer zoekt muzikanten

Drummer zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 98x bekeken

Hi Ik drum al een heel poosje, heb veel stylen gespeeld en aardig wat podium ervaring (en produceer ook af en toe). de genres die ik erg tof vind om te spelen zijn: Soul/Jazz/HipHop/R&B/Indie/Pop . De reden dat ik deze advertentie plaats? ik wil gewoon graag samen muziek spelen en maken. dus als jij er ook zo over denkt, stuur ff berichtje!:) Je kan me altijd ook eerst ff checken op het sociale platvorm … meer »

Muzikantenbank user Koen GardebroekKoen Gardebroek

Sam Otten opleiding zang.

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Sam Otten opleiding zang.Hallo, Ik ben Sam Otten, 16 jaar en kom uit Waalwijk. Dit jaar doe ik de nieuwe opleiding (zang) op het roc tilburg. Voor mijn school moet ik stage lopen maar ook moet ik projecturen maken.. Ik zou mogen optreden of lijntjes mogen inzingen bij iemand die dat goed kan gebruiken.. Als iemand een zangeres nodig heeft voor dit soort opdrachten dan hoor ik het heel graag!

Muzikantenbank user Sam OttenSam Otten

Bassist zoekt vette band! (Omg. Den Haag)

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 57x bekeken

Hi! Ik zoek een vette (ver-)gevorderde en goed lopende rock-coverband, ongeveer 10 optredens per jaar, met gezellige en gedreven muzikanten die allemaal hun steentje bijdragen. Ik ben zelf 45. Ik heb te bieden: - veel podiumervaring - energiek - gezonde drive - eigen vervoer - eigen gear - en nog meer gear Is jouw band op zoek naar een bassist en sluit bovenstaande omschrijving aan bij wat … meer »

Wanna Bass

Gitarist/componist en bassist zoeken aansluiting bij muzikanten of bestaande band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 108x bekeken

wij, gitarist en bassist, pensionado's hebben meer tijd en zoeken aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten die samen eigen composities willen uitwerken en spelen. We musiceren al vele jaren in een vaste band maar daar de leden over heel Nederland verspreid wonen, willen we wat meer spelen in omgeving Den Haag - Rotterdam. We hebben ons bij onze composities laten inspireren door de betere progressieve … meer »

Paul

Beginnende basgitarist zoekt mede beginners om samen mee te spelen!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 114x bekeken

Beginnende basgitarist zoekt mede beginners om samen mee te spelen!Hi all, ik ben Edward, 27 jaar, en speel nu ongeveer een halfjaar zelf basgitaar. Met basles, jammen met vrienden, en zelf oefenen begint het bas spelen steeds meer te komen, maar het lijkt me heel tof om in en/of vlakbij Utrecht met andere beginnende muzikanten samen te jammen en spelen! Bands waar ik veel naar luister: The Replacements, Wild Nothing, The National, Tycho, Destroyer, Restorations, … meer »

Muzikantenbank user Edward KerkhofEdward Kerkhof

Jonge muziekanten gezocht 15-24

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Jonge muziekanten gezocht 15-24Ik ben zelf 17 en heb altijd al een keer een band wilen beginnen. Of het nou is om geld mee te verdienen of voor plezier. Muziek is een hele grote passie van mij en zou het heel graag met mensen willen delen. Ik schrijf zelf ook muziek en wil het graag een keer verder uitwerken dan alleen de lyrics. Ik sta open voor een grote range verschillende genres. Zelf luister ik vooral veel naar net wat … meer »

Sterre