Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist of pianist gezocht om muziek te maken met amateur zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 29x bekeken

Beste amateurgitarist of pianist (keyboardspeler): ik zoek iemand die het leuk vindt om samen met mij muziek te maken.Ik zing graag en houd van de volgende genres: Ierse folk ballads, folk, keltisch, Americana, kleinkunstliedjes, Franse Chansons, nederlandse smartlappen, pop. Ik houd niet van harde en heftige muziek. Als je zelf ook kunt zingen is dat nog leuker; dan kunnen we meerstemmig zingen. Je … meer »

Josien van Ooijen

Rock N Roll Blues Gitarist

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 24x bekeken

Hoi Ik ben op zoek naar een Rock-Roll Bluesband of ik kom eraan. Ik had veel bandervaring en speelde veel optredens in heel Nederland. Mijn belangrijkste beïnvloeders zijn dr feelgood Rory Gallagher Dave Edmunds Fabulous Thunderbirds

Muzikantenbank user damien Hughesdamien Hughes

Zangeres zoekt metal band (omgeving Breda)

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Zangeres zoekt metal band (omgeving Breda)Hallo allemaal, Ik ben Barbara, 30 jaar en ik ben op zoek naar mensen of een band om muziek mee te maken! Kan van Rock tot Metal, ik ben een mezzo sopraan. Hieronder kunnen jullie het een en ander van mij horen! Ik zoek mensen in de omgeving van Breda. Zoeken jullie een sopraan zangeres om mee te groeien, laat dan een berichtje achter!

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Pianist zoekt zangeres

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 81x bekeken

Ik ben als pianist opzoek naar een zangeres tussen de 20 en 30 jaar, ook onder de 20 mag, ik speel Eric Clapton - Thears in heaven en ook nederlandstalige liederen (levenslied). in de provincie Gelderland en in de provincie Utrecht. Reageren mag altijd, ook via Facebook.

Muzikantenbank user Jeremy BackusJeremy Backus

Zangeres zoekt akoestische band (regio Doetinchem)

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 108x bekeken

goedendag beste mensen, Sinds dit jaar ben ik gestart in een leuk blues/jazz/soul bandje. Het bevalt me enorm goed. Door omstandigheden valt de band nu uiteen. Ontzettend jammer. Echter geeft ik de moed niet op om opnieuw enkele muzikale mensen te vinden die middels (gitaar-pianist-violist-cajon-contrabas) of een andere formule een nieuwe akoestische band op te richten. Voor een 10tal optredens … meer »

Muzikantenbank user Marie-José van Aken-KösterMarie-José van Aken-Köster

Gitarist (zanger) zoekt band, coverband of leden om te starten

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 92x bekeken

Beste muzikanten ik zoek een leuke band in omgeving Utrecht als het kan met muzikanten rond mijn leeftijd. Zelf ben ik 33 en woonachtig in Utrecht centrum. Heb ruim 19 jaar ervaring en ook op podium. Met mijn laatste band speelden wij gemiddeld 26 optredens in een half jaar in zalen en festivals. Heb je interesse stuur mij dan een mail naar: pascal.j.nak@ gmail.com Met informatie over jullie band/leden … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Ervaren drummer zoekt country band

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 75x bekeken

Hoi, Ben een ervaren drummer met een voorliefde voor blues(rock) en country. Speel op dit moment ook in een andere (blues) band. Wil graag nog wat meer tijd vrijmaken voor muziek en zoek daarom aansluiting bij een countryband Lekker samen muziek maken in een ontspannen sfeer staat bij mij voorop, een paar optredens per jaar gaan er bij mij wel in. Woon centraal, in de buurt van Arnhem, en ben … meer »

Ralph Lorje

Ervaren gitarist zoekt muzikanten om mee te jammen

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 67x bekeken

Hey! Mijn naam is Lion, 28 jaar en woonachtig in Breda. Ik ben op zoek naar muzikanten om mee te jammen en covers van vette nummers te spelen. Ik speel sinds mijn twaalfde gitaar en elektrisch sinds 15 jaar oud. Ik ben een creatieve gitarist met een brede muzieksmaak variërend van metal, rock, blues en elektronische muziek. Improviseren doe ik een groot deel van mijn tijd en jammen met mijn looper. … meer »

Lion van Woerden