Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band omgeving Den Haag of Leiden

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 22x bekeken

Hoi! Ik ben op zoek naar een leuke band om wat deuntjes mee te zingen en mogelijk op te treden. Ik heb dit jaar het zingen weer opgepakt en heb nog geen ervaring in een band. Verder ben ik ben wel erg enthausiast en heb wel ervaring met optreden (solo). Ik sta open voor van alles maar heb het meeste ervaring met pop, sing/songwriter, rock (80ties muziek is een favoriet), jazz (beetje ervaring). Ik … meer »

Marleen

Bassist zoekt band (omg. Eindhoven)

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 54x bekeken

Hi, Ik ben als bassist (intermediate skill level) van begin 30 op zoek naar een toffe band om gezellig muziek mee te maken. De bas is niet mijn hoofdinstrument, maar ik heb wel 20+ jaar ervaring met technisch spel op elektrisch gitaar (denk aan Steve Vai, Joe Satriani, Paul Gilbert, Andy Timmons, Guthrie Govan) en akoestisch gitaar (denk aan Michael Hedges, Andy McKee, en Justin King). Ik neem … meer »

RJH

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Bassist zoekt bandBeste muziekanten ik ben op zoek naar een band eventueel akoestisch die zich bezich houd met country muziek. (Willie Nelson, Johnny Cash, Waylon Jennings) ik ben een bassist met een beetje ervaring 60+. Het gaat mij vooral om het plezier samen muziek te maken en elkaar te stimuleren.

Muzikantenbank user Frank DurandFrank Durand

Zangeres op zoek naar een band :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 120x bekeken

Hallooo, mijn naam is Jikke en ik ben op zoek naar een band in omgeving Overijssel! Ik heb helaas nog geen ervaring met optreden maar wil dit echt graag leren! Zingen is al mijn hele leven een passie van mij en ik heb zo’n 3 jaar zangles gehad. Maar sinds kort heb ik de behoefte om echt te gaan optreden en lekker creatief bezig te zijn met andere muzikanten :) Zelf houd ik het meest van rock qua … meer »

Muzikantenbank user JikkeJikke

Zangeres zoekt band (omgeving Tiel)

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 85x bekeken

Hoi allemaal! Ik ben op zoek naar een leuke band / muzikanten (leeftijd tussen de 20-30) uit de omgeving Tiel (Gelderland). Ik zing al heel lang en zou nu graag wat meer daarmee gaan doen. Ik ben 24 en net weer begonnen met zanglessen. Ik zoek een pop, pop/rock band of muzikanten die het leuk lijken om uiteindelijk zelf een bandje te vormen (denk aan gitarist, basgitarist, pianist, drummer, zanger). … meer »

Muzikantenbank user BibianaBibiana

Blues/ americana gitarist, liedjes schrijver zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 92x bekeken

Gitarist zoekt gedreven band met gezellige mensen om snel live te gaan. Ik ben 42 heb voldoende ervaring en skills, kan backing vocals doen. Verder ben ik ook een liedjesschrijver Stijlen: Blues of Americana. Tedeschi trucks band, Eric Clapton, ; The Wood Brothers, Marcus King. Hier een link naar mijn oude band, waar ik gitarist en liedjesschrijver was. https://open.spotify.com/artist/2TW73ZNCwMxnWuzN3vpJ5b?si=yfK9EmxoSgSl74EuZ_eDeg

Marc van hout

Zanger zoekt band of jammen

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 115x bekeken

Hallo, ik ben Tim woon in Amsterdam ik ben op zoek naar een band of een gitarist pianist etc, die wel eens wil jammen. Ik ben een zanger die heel makelijk kan overschakelen naar veel soorten muziek. Country,rock, reggae, jazz, Hip hop, rap, soul funk Nederlands Portugees en Engels talig! Stuur me een berichtje voor meer informatie about me! Cheers

Muzikantenbank user TimTim