Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres sopraan zoekt zangers voor meerstemmig zingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 60x bekeken

Ik (Karin, 45 jaar) zoek een aantal zangers die het leuk vinden om met mij een meerstemmig (waarschijnlijk) kwartet te vormen. Graag in de buurt van Leiden. Ik woon zelf in Alphen aan den Rijn. Ik heb een sopraanstem. Het is mooi om dit te combineren met Mezzo sopraan, alt en/of Tenor. We gaan dit A capella zingen. Het repertoire kunnen we zelf nog bepalen. Als je dit aanspreekt om dit te vormen … meer »

Muzikantenbank user Karin van der zandenKarin van der zanden

Bassist zoekt Band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 99x bekeken

Hey mijn naam is Chris en speel vanaf mijn 15de in Punk, Hard-Rock, Metal en Wave bands inmiddels boven de 50 en op zoek naar de volgende leuke band. Speel het liefst eigen werk met af en toe een cover. 0646855665

Chris de Klein

Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 135x bekeken

ZangeresHey, Ik ben Joani ik ben 34 jaar jong en woon in Venlo ,Ik ben op zoek naar 'n toffe band waarmee ik hopelijk eens zou kunnen optreden! ik heb sindskort mijn Eerste eigen geschreven nummer en ben bezig met meer. Ik zing graag in de style van pop muziek en wie weet nog andere stylen maar ik moet ergens een begin maken. Gr Joani !joanniklaassen@*****.com

Muzikantenbank user JoaniJoani

Gitarist zoekt leuke band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Gitarist zoekt leuke bandIk ben Albert 70jr. en slaggitarist en wil graag Rock & Roll,Instrumentalen, Country(rock),50-60-70-hits met uitstapjes naar vroeger of later spelen. Ik kan ook backing vocal indien nodig en wat licht solowerk. Dus een breed repertoire en niet alleen maar 1 genre muziek. Mvg, Albert. Bellen mag. 06 25550602 P.S. rechts op foto ben ik.

albert weber

Zangeres Zoekt Metalband

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 143x bekeken

Zangeres Zoekt MetalbandBeste jullie! Hopelijk maken jullie hele vette metal muziek, misschien zelfs tof eigen materiaal! Maar lekker coveren kan natuurlijk ook heel erg leuk zijn! Ik ben Barbara, 36, Mezzo-sopraan met een voorliefde voor symphonische metal en ik zoek naar mensen om mee van het podium af te knallen! Hopelijk zoeken jullie iemand zoals mij en kunnen we samem hele toffe muziek maken om mensen te raken en … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Bassiste / zangeres: dienstbaar, gedegen, toe aan next level muziek maken!

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 178x bekeken

Bassiste / zangeres: dienstbaar, gedegen, toe aan next level muziek maken!Hoi, ik ben Els, Enthousiast begonnen met basgitaar, nu toe aan samenspelen. Veel gevoel voor muziek, timing, goed gehoor. Maar ik mis: lekker samen muziek maken! Spelen voor publiek: leuk. Zingen doe ik langer, veel goede reacties op, zit nog wat verlegenheid op maar ook heel veel groei in m'n stemgebruik. Warme stem. Close harmony, bascking vocals, lead: kan allemaal. Wil graag bassen … meer »

Muzikantenbank user Els van OostenEls van Oosten