Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandje gezocht

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 57x bekeken

Gezellig in goede sfeer muziek maken staat bij mij voorop. Wat ik wel zou willen spelen is BV Harem Scarem. Muziekstijl wat ik wel leuk vind is Revolution saints, The dead dasies, Henrik Freischlader crosstown, europe, MR big zoiets. Bij deze een drummer, bassist en zanger/zangeres gezocht die dit ook leuk vindt. GR, Marcel.

Marcel

Pianist zoekt zangeres.

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 37x bekeken

Pianist (55 jr, omgeving Den Haag) zoekt een zangeres om soulvolle nummers mee te maken. Denk aan Chic, Diana Ross, Sister Sledge etc. Ik kan de nummers zodanig neerzetten zodat je weinig mist en we als duo vrij compleet zullen klnken. Interesse?

RV

Zangeres zoekt band/ DJ

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 70x bekeken

Hi you all, ik ben Niki, 23 jaar met een enorme passie voor zang. Ik ben op zoek naar een leuke, enthousiaste band/ DJ om ervaring op te doen en de liefde voor muziek mee te delen. Zelf heb ik nooit eerder in een band gezeten of met een DJ gewerkt, maar hé eens moet de eerste keer zijn en vandaar ook deze advertentie. Ik hou van verschillende muziekstijlen, maar zing vooral pop/rock muziek. Mochten … meer »

Muzikantenbank user Niki PauwNiki Pauw

Gitariste/zangeres zoekt semi prof band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 136x bekeken

Hallo! Ik ben Janet, 23 jaar en zoek een semi prof band om mee op te gaan treden, vooral met pop/rock covers. Het lijkt me leuk om een all female band te hebben. Naast gitariste en zangeres ben ik een singer-songwriter, dus ik heb veel ervaring met eigen werk schrijven. Wanneer er meer bekendheid is zou ik dit zeker op willen pakken en met de band eigen werk gaan schrijven. Veel bandervaring, 100% … meer »

Muzikantenbank user Janet RendersJanet Renders