Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt allround coverband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 38x bekeken

Ik ben Ilse, een zangeres van 27 jaar. Ik zit momenteel in een leuke coverband. Echter treden wij maar max 6 x per jaar op en heeft de band geen ambitie om te groeien. Ik zou daarom graag in een allround coverband zitten waar die ambitie er wel is. Ik heb een brede muzieksmaak. Nummers als: Proud Mary, Blame it on the Boogie,Hard to Handle, Good god,Like the way i do van, iedereen is van de wereld, … meer »

Muzikantenbank user Ilse vd schansIlse vd schans

Zeer ervaren drummer en bassist zoeken swingende muzikanten voor opzetten nieuwe UNIEKE coverband!!!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 73x bekeken

Hallo! Zeer ervaren ritmesectie (oftewel drums/bass) willen een nieuwe unieke swingende coverband gaan samenstellen die NIET de geijkte nummers speelt maar juist voor de MOEILIJKE/UITDAGENDE coversongs gaat om live te performen: ervaring EN motivatie is dan ook meer dan gewenst! Wij zoeken daarom met spoed: een unieke solo/slag gitarist, toetsenist, percussionist, blazersectie en laten we niet vergeten … meer »

Musician

Samen muziek maken

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 73x bekeken

Ben op zoek naar een soort van producer, dj oid om samen muziek mee te gaan maken. Qua stijlen; electro, techno, trance en ook ambient, ethno etc. Zelf maak ik vooral muziek op de pc (Ableton, doe trouwens weinig op toetsen, meer programmering etc) en speel soms gitaar. Voel mij zelf iets meer 'producer', dan muzikant; maak hier zelf echter niet zo'n onderscheid in. Invloeden zijn verder ondermeer; … meer »

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Gitarist zoekt funk, blues band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 40x bekeken

Hi Muzikanten, Ik (man 33jr) ben recent terug verhuisd naar Nederland. Woonde een aantal jaar in Leuven (Belgie), waar ik graag naar de funk/soul/blues jamsessies ging. Ik wil mijn muzikale honger graag weer voeden, en dat lijkt me toch het leukst in een bandje. Ik heb geen enorm breed repertoire, maar speel dagelijks, en probeer dan vooral nieuwe stijlen te leren. Kortom, ik zoek een band in … meer »

Aijse de Vries

Gitarist/pianist of bandje gezocht voor samenspel

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 39x bekeken

Hoi! Ik ben een 20-jarige studente in Nijmegen en op zoek naar een bandje om muziek mee te maken. Ik heb veel zangervaring, ook in de vorm van optredens en samenspel met gitaar en piano, maar geen ervaring met spelen in een band. Sinds ik studeer zing ik nauwelijks meer en ik zou graag weer gaan samenspelen in een bandje of met een gitarist/pianist! Ik zou het het leukst vinden om met leeftijdsgenoten … meer »

Sterre

Gitarist zoekt medemuzikanten om band te starten

Gitarist zoekt band in Deventer (Overijssel) | 65x bekeken

Ik ben Imco, ik speel gitaar. Ik zou graag een band willen oprichten om eigen werk te spelen. Daarvoor zoek ik een drummer, bassist, tweede gitarist en zang. Een paar van mijn favoriete bands zijn System of a Down, Alice in Chains. Ik woon in Deventer en wil graag in deze omgeving oefenen. Laat me weten als je interesse of vragen hebt!

Imco Ankersmit