Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band voor covers en eigen werk

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 43x bekeken

Gitarist zoekt band voor covers en eigen werkHallo! Ik ben Laurens, 25 jaar en woon in Utrecht. Ik speel nu een paar jaar gitaar en het lijkt me leuk deze hobby samen met anderen uit te oefenen. Mijn muzikale smaak is breed, ik houd onder andere van Mark Knopfler, Phil Collins, Michael buble, Passenger, John Mayer en de Red hot Chili peppers. Ik sta echter voor veel open. Ook vind ik het leuk om zelf liedjes te maken. Het lijkt me leuk dit … meer »

Muzikantenbank user Laurens Op 't ZandtLaurens Op 't Zandt

Guitarist looking for a Band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 75x bekeken

Guitarist looking for a BandHi, I'm a guitarist (electric and acoustic) looking to play in a band or even only for a single gig in Breda. I mostly listen to different kinds of Rock and Pop Music. My main influences are Van Halen, Blink-182, Nirvana and John Mayer, but I'm open to play pretty much anything from Metallica to the Beatles and everything in between...maybe even write some original songs.

Luca Ambrock

Ik zoek een leuke band waar ik in kan. Ik zing het liefst. Ik kan ook gitaar spelen

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 131x bekeken

Hallo, ik ben 17 jaar. Ik woon in Sittard en ik ben op zoek naar een band die nog een zangeres (en/of gitarist) zoekt. Ik heb vroeger in een koor gezongen en opgetreden. Nu volg ik sinds kort privé zanglessen. Verder speel ik al 6 jaar gitaar. Ik heb een paar jaar gitaarles gehad. Ik heb tot nu toe voornamelijk de Spaanse akoestische gitaar bespeeld maar sinds kort bespeel ik ook de western gitaar … meer »

sanne

Solo Gitarist uit Tilburg zoekt een pop / rock coverband (half uurtje rijden / 30 km geen probleem)

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Solo Gitarist uit Tilburg zoekt een pop / rock coverband (half uurtje rijden / 30 km geen probleem)Hoi Hoi, Ik ben een solo gitarist met veel ervaring en ben op zoek naar een bestaande of in oprichting zijnde pop /rock coverband. Doel 10 - 15 optredens per jaar. Ik woon in Tilburg, maar 30 km afstand of een reistijd van ongeveer een half uurtje naar de repetitie is voor mij geen probleem Leeftijd voor mij ook geen bezwaar (ben zelf 53 jaar oud) Van origine ben ik eigenlijk een rock gitarist … meer »

Muzikantenbank user Rob van GestelRob van Gestel

Gezocht: zanger(es) voor opbouwen acoustisch repertoire

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 108x bekeken

Gezocht: zanger(es) voor opbouwen acoustisch repertoireHi,ik ben gitarist en ik ben op zoek naar een zanger/zangeres om samen een acoustisch repertoire op te bouwen.Gewoon in de huiskamer of eventueel buiten in het park :) dus zonder veel gedoe met ruimtes afhuren. De sfeer is ongedwongen en voorop staat het plezier in het samenspelen en de kik natuurlijk als het lekker klinkt. We kunnen bestaande songs spelen maar het uitwerken van eigen liedjes is ook … meer »

Muzikantenbank user Frank BogaertsFrank Bogaerts

Band gezocht Regio Flevoland/Noord Holland

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 87x bekeken

Hallo, ervaren Blues/rock drummer is op zoek naar een nieuwe uitdaging Mijn voorkeur gaat uit naar ervaren mede muzikanten die niet blijven plakken in de oefenruimtes maar de ambitie hebben een goed optreden op het podium neer te zetten. Verder is voor mij kameraadschappelijk en humor van belang waarbij ook niet geschroomd wordt om op elkaars muzikale fouten en tekortkomingen te wijzen. Mijn leeftijd … meer »

Fred Huissen