Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Band! (Rock/Metal)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 144x bekeken

Zangeres zoekt Band! (Rock/Metal)Bandje: Hallo! Mijn naam is Louise Gouw en ik ben 21 Jaar. Ik heb een hele grote passie voor muziek en ik doe dit al sinds ik heel erg klein ben. Sinds de basisschool doen wij eigenlijk al sinds groep 1 musicals en met zang en op mijn 9e en 10e speelde ik als de vogelverschrikker in ‘The Wizz’ en Miss Hannigan in ‘Annie’. Daarna heb ik kunst school Vathorst College afgerond, en eindexamen … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Drummer beschikbaar

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 88x bekeken

Hallo. Ik ben als drummer beschikbaar voor een nieuw/bestaand project. Genre: funk, blues-rock, rock-classics. Lft.: 50+ Playlist: 60 songs / 3 uren Ervaring: band en podium. Mail of bel maar Han 0622972582

Han Leunk

Opkomende artiest

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 71x bekeken

Opkomende artiestHeeyheey ik ben Sinta😊 Ik ben 17 jaar, Surinaams Afrikaans en woon in Wapenveld. Ik zoek een bandje of een maatje om mee te zingen. En plezier te maken. Ik schrijf ook mijn eigen teksten en dansen is ook mijn ding. Dus van alles wat hahaha. Ik hou van zingen maar doe het niet vaak onzeker dat mensen het niet goed vinden. Dus daar wil ik me overheen leren zetten. Reageer als het je iets lijkt. … meer »

Muzikantenbank user Sintayehu BoeitnietSintayehu Boeitniet

Coverbandje gezocht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 94x bekeken

Coverbandje gezocht! Als eenzame gitarist (26) ben ik op zoek naar een leuk groepje mensen om samen muziek te maken en te chillen in omgeving Utrecht. Vooral niet te serieus, geen directe interesse om eigen muziek te schrijven of zoveel mogelijk optredens na te streven. Maar wel heel veel zin om samen te spelen! Ik heb eerder in verschillende bandjes gespeeld, akoestisch en elektrisch.

Koen

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 282x bekeken

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/AmsterdamHallo allemaal! Ik hou van zingen!!!!!! En ik zoek een vriendelijke gezellige gitarist die het leuk zou vinden om samen met mij Blues/Soul/Jazz liedjes te spelen. Misschien eerst bestaande liedjes fatsoenlijk eruit proberen te krijgen, waar we dan lekker ons eigen draaitje aan kunnen geven. En als we later groot zijn kunnen we misschien zelf wat leuks schrijven. Ik zie het in eerste instantie … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 109x bekeken

Hi! Ik ben Marlijn Clement, 28 jaar oud en opzoek naar een band in de omgeving Castricum. Ik schrijf zelf muziek en maak nummers met behulp van mn gitaar maar ben opzoek naar een band om lekker muziek te maken en meer te focussen op hetgeen waar ik echt goed ben en dat is vooral zingen en schrijven. Ik vindt verschillende stylen leuk, ben in voor covers maar vindt het vooral leuk om eigen muziek te … meer »

Muzikantenbank user Marlijn ClementMarlijn Clement

Nederlands en/ of Duitstalige band of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 82x bekeken

Beste mede muzikanten, Nu hopelijk corona wat milder word en er wellicht weer mogelijkheden komen om weer muziek te mogen en kunnen maken ben ik op zoek naar het volgende. Ik zoek een band of zangeres om samen in het Nederlandstalige en / of Duitstalige genre wat moois neer te kunnen zetten. Zoeken je als band of zangeres een zanger die hierin zijn kracht heeft liggen schroom dan niet te reageren. Afstand … meer »

Eric Seerden