Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 51x bekeken

Hey, Ik ben een gitarist uit omgeving Roermond en ben op zoek naar een band of muzikanten om een band mee te starten. Ik speel ongeveer 25 jaar gitaar en speel verschillende stijlen in het gitaar genre, van rock tot blues tot metal. Bij interesse, stuur een berichtje!

Jamm

Basist 50, zoekt aansluiting bij band

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 107x bekeken

Basist 50, zoekt aansluiting bij band (NL of B)! stile: Eric Clapton, J.J. Cale, Chris Rea .....en dergelijke. Liever een kleine Band formatie. (4 muzikanten) Manier van spelen: exacte-naspeel-cover, en ook een eigen versie van een nummer. Wekelijks repeterem met het doel om regelmatig te gaan optreden. Geen beginners en geen opstartende band.

Muzikantenbank user KusstKusst

Bandleden gezocht voor Post-Rock band

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 121x bekeken

Bandleden gezocht voor Post-Rock bandHoi, ik ben gitarist en een groot fan van Post-Rock muziek. Ik zoek één á twee gitaristen, een bassist, drummer en een keyboard-speler. Ben jij ook een fan van Post-Rock, bespeel je één van de instrumenten én lijkt het je ook zo gaaf om een band te beginnen dan verneem ik dat graag van je. Als je het mooi vindt om zang ((klassiek-achtig?) er bij te hebben verneem ik dat graag. Voor meer info … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

Band gezocht

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Band gezochtHoi allemaal, ik ben Daan, een jonge gitarist (21, elektrisch en akoestisch) die graag samen met een drummer, bassist en zanger(es) muziek wilt maken. Ik ben mezelf nog volop aan het ontwikkelen! Brede muzieksmaak, van pop tot rock en blues. Mijn favoriete gitaristen zijn John Mayer, Jimi Hendrix en SRV. Verder luister ik veel naar de Peppers en muziek uit de 60's en 70's. Ik woon in omgeving Rotterdam. … meer »

Muzikantenbank user Daan MuldersDaan Mulders