Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger / Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 62x bekeken

Hallo mijn naam is Wil 53 jaar en ik ben een coverzanger en zing al heel wat jaren verschillende genres jaren 60 tot hedendaagse muziek voor jong en oud op feesten/partijen en evenementen. Genres van Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Turks, talig en van Country, Rock & Roll, Reggae, Pop muziek. Ben niet professioneel maar heb het hart voor de muziek zeker op de goede plaats zitten al heel wat jaren. … meer »

Muzikantenbank user Wil En Lion The-voicesWil En Lion The-voices

Tekstschrijver.componist/gitarist

Gitarist zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 50x bekeken

Ik schrijf eigen muziek en teksten, maar zing of arrangeer ook bestaande muziek. Kan je je als zangeres vinden in liedjes zoals: Warwick Avenue van Duffy, Mr. Bojangles van Nina Simone, We are never apart van Mulvy, dan kunnen we misschien iets opstarten. Eerst accoustische/klassieke gitaar en stem en dan misschie uitbreiden naar toetsenist en/of bassist. Eigen arrangementen staan op cobianen.be

Muzikantenbank user Lucas VerhelstLucas Verhelst

Soul/RnB/Gospel Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 93x bekeken

Soul/RnB/Gospel ZangeresGoedemiddag! Mijn partner Merredith van der Pool uit Almere zingt vanaf dat haar 10e jaar, daarna enkele jaren in de kerk. Ook vanuit daar heeft ze veel Gospeloptredens gegeven op diverse podia. Sinds ongeveer een jaar of 5 zingt ze ook RnB en andere muziekstijlen. Ook is ze sinds haar 11e bezig als songwriter, waaronder vooral Nederlandstalige muziek. Ze is ook erg weg van Soulmuziek en ik denk … meer »

Muzikantenbank user MerredithMerredith

Zangeres zoekt gitarist/pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Zangeres zoekt gitarist/pianistHi, Ik ben Madelief, zangeres. Opzoek naar een gitarist of pianist om mee op te treden. Ik schrijf zelf muziek maar zing ook covers. Best wat ervaring en wil dit dolgraag delen met een muzikant. Hieronder wat linkjes naar opnames: https://www.youtube.com/watch?v=THfElTMZtEE https://www.facebook.com/madelief.twilt/videos/pcb.1673836486055904/1673835862722633/?type=3&theater Heb je interesse? Mail … meer »

Madelief Twilt

Gitarist zoekt band of nieuw project! ( Hard Rock & Metal )

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 75x bekeken

Gitarist zoekt band of nieuw project! ( Hard Rock & Metal )Ik ben 33 jaar en bespeel 2 instrumenten ( gitaar/drums ). Ik ben thuis op het gebied van componeren, heb de nodige ervaring op het gebied van optreden, studiowerk en invalwerk. Ik zou mijzelf omschrijven als rustig, serieus en zeer gefocust. Omgeving: Groningen, Friesland, Drenthe. Invloeden: Led Zeppelin, Deep Purple, Van Halen, White Snake, Def Leppard, Iron Maiden, Metallica, Megadeth, Slayer, … meer »

Muzikantenbank user Thomas De JongThomas De Jong

Soul/Blues/Gospel/Funk zangeres zoekt band/gitarist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmeloord (Flevoland) | 304x bekeken

Soul/Blues/Gospel/Funk zangeres zoekt band/gitarist.Een hele goede middag! Ik ben Norah, 25 lentes jong en studente Zang. Ik houd ontzettend van bovenstaande genres en zoek dan ook een band of een gitarist om samen nummers te schrijven, covers te spelen en regelmatig (zo veel mogelijk) op te treden wanneer de tijd rijp is! Je kunt me vinden op Youtube onder de naam Norah Liedje. Of je kunt even klikken: https://www.youtube.com/watch?v=STPC63NPm6k … meer »

Muzikantenbank user Noralinde VlinderNoralinde Vlinder