Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Song&songwriter zangeres zoekt creatieve bandje bij elkaar

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Song&songwriter zangeres zoekt creatieve bandje bij elkaarLieve mensen, Al enige tijd rommel ik op mijn gitaar en heb zo veel ideeën voor songs! Mij probleem is alleen dat ik ze niet uit werk en niet afmaak. Dus zoek ik muzikanten die graag ipv coveren deel willen uitmaken van het verder creëren van mijn songs en helpen deze af te maken dmv muziek en tekst. Mijn stijl is niet echt te benoemen maar ik denk een mix van folk jazz country soul.. zoiets! Ik … meer »

Angela

Gitarist zoekt mede-muzikanten/zanger(es)

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 114x bekeken

Gitarist – geen prof, wel gedreven; zowel elektrisch als akoestisch en wat bandervaring – zoekt mede-muzikanten/zanger(es) om regelmatig muziek mee te maken of te begeleiden en lol te halen uit het samenspelen. Speel zelf voornamelijk blues/jazz, maar uitstapjes naar andere genres als country of folk zijn ook leuk. Denk J.J. Cale, Steve Earle, Memphis Minnie, Bessie Smith, Nat King Cole, Steeldrivers, … meer »

Kjeld

Slaggitarist zoekt pop/rock/punk

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 91x bekeken

Slaggitarist zoekt pop/rock/punkErvaren slaggitarist zoekt bandje op het kruispunt waar rock punk en mooie liedjes elkaar ontmoeten. Denk dan aan Gaslight Anthem, Jimmy eat world en the Get Up Kids, met uitstapjes naar Springsteen aan de ene kant en NOFX aan de andere. Ik ben opgegroeid in metal en hardcore bandjes, maar speel nu al enige tijd bij een cover band (pop-rock, OA blondie, foo fighters en guns n roses, maar ook bruno … meer »

Muzikantenbank user martijndelahayemartijndelahaye

Coverband gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 176x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben op zoek naar een leuke band waar ik heerlijk mijn ei kwijt kan in de zang. Zingen doe ik al zolang ik mij kan herinneren. Ik heb in een aantal bandjes gezeten en inmiddels een klein beetje ervaring met optreden. Mijn muziek smaak is vrij breed en kernwoord is voor mij echt plezier. Ik hoor graag van jullie!! Groet, Saskia

Saskia van der Vooren

Gitaarist zoekt een band

Overig zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 124x bekeken

Hey there, Ik ben Yury en ik ben twentig jaar oud. Ik zoek een band, want.... ik wil graag gaan optreden, opnemen, en alles doen met mijn band. Beginners/gevorderd maakt het helemaal niet uit voor mij. Alles komt Door oefen, en aan elkaar tips doorgeven (Each one teach one). Als je het gelezen hebt, speel ik een akoestische gitaar, maar ook Elektrische een beetje. Dat kunnen wij bespreken pas wanneer … meer »

Muzikantenbank user YuryYury

Drummer

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Hoi, ik ben Jan Groen en ben sins anderhalf jaar aan het drummen op een elektronisch drumstel, heb een jaar les gehad en huur af en toe een oefenruimte om op een akoestich drumstel te spelen. Zou graag met ander muzikanten willen spelen die ook graag in een band willen spelen om ervaring op te doen en om gewoon lekker te spelen. Hou van heel veel stijlen, maar probeer vaak met Joe Bonamassa , John … meer »

Jan Groen