Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Online jam

Overig zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 50x bekeken

Graag zou ik met muzikanten in contact komen die willen werken aan vooral eigen muziek, met hier en daar een bijzondere cover. Pop / rock / singer-songwriter / lo-fi / experimenteel. Instrumentaal jammen zou na mail of telefonisch contact via een online platform kunnen. Ik heb ervaring met Jamkazam (en in mindere mate Jamulus). Mijn hoofdinstrument is basgitaar, ik kan ook wat akoestische gitaar, keyboard, … meer »

H.P. van der Zanden

Zangeres zoekt rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 79x bekeken

Hallo, mijn naam is Elizabeta, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik wil graag bij een band aansluiten of een band vormen. Ik houd van rock, punk en metal muziek. Op middelbare school heb ik een paar jaar in een cover-band gezongen en gitaar gespeeld. Hiernaast heb ik redelijk wat zanglessen gehad en zong ik ook in een koor. Ik heb ook 6 jaar pianoles en muziek theorie gevolg aan … meer »

Muzikantenbank user Elizabeta KoritnikElizabeta Koritnik

Countrypop ladies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 74x bekeken

Hi Ik zou graag willen zingen met nog 2 zangeressen die ook houden van country - gospel, blues, jazz en pop denk een beetje aan Norah Jones, Church sisters Bedoeling is dat we alledrie verschillende stemmen kunnen zingen en solo zingen. We ondersteunen elkaars sololied. Voorlopig regelmatig repeteren en wie weet in de toekomst met een of meerdere muzikanten of met tracks. Maar eerst kijken of het … meer »

Elizabeth Landegent

Ervaren drummer zoekt Band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 84x bekeken

Hallo muzikanten , ik drummer 60+ zoek een nieuwe uitdaging. Hoewel mijn roots in de blues hoek liggen ben ik breed georiënteerd. Mijn voorkeur gaat uit naar een bestaande band waarbij de intenties na deze corona periode weer op de bühne zijn gericht en niet in de repetitie ruimtes. Ik ben in het bezit van eigen apparatuur ( Ludwig akoestisch / Roland TD11 sound modules / 16 kanaals PA + monitoren. Door … meer »

Fred Huissen

Drummer zoekt muzikanten

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 87x bekeken

Drummer 47 regio Eindhoven zoekt muzikanten voor het maken van eigen nummers. Ik drum sinds februari 2020. Enkele invloeden: The Funkees, Tortoise, Pixies, Pip Blom, Arcade Fire, Fleet Foxes, War on Drugs, Sufjan Stevens, Crass, Fugazi, Jimmy Cliff, Al Green, Tony Allen, Beirut, Future Islands, Joep Beving, MF Doom, Blonde Redhead, The Meters, The National.

Lukas