Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band/groep/producer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 49x bekeken

Zangeres zoekt band/groep/producerMijn naam is Nina Hoefman, ik ben 16 jaar oud en zoek een band/groep of een producer waar ik kan laten zien wat ik heb via zang. Als ik eenmaal aan het zingen ben stop ik het liefst niet meer. Ik gooi er gevoel bij en doe het natuurlijk voor mijn plezier! Ik hoop wel dat ik er misschien wat geld mee kan verdienen door op te treden of dergelijke. Veel ervaring met een podium heb ik niet maar ik ben … meer »

Nina Hoefman

Ervaren bassist zoekt strakke band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 111x bekeken

Ervaren, stuwende bassist zoekt strakke band om snel weer het podium mee op te gaan. Stijlen: (blues)rock, hardrock, funkrock, progrock. Dus zeker geen hobby-rammelband, maar echt een goed niveau en dedicated muzikanten. Doel: knallen! Zelf een plaat maken is natuurlijk helemaal tof. Ik speel 5-snarig en woon in Amsterdam.

Bas

Drummer en bassist gezocht voor Surf band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 141x bekeken

Drummer en bassist gezocht voor Surf bandIn het kader van 'het is het proberen waard'; ik wil een surf band beginnen. Ik ben een gitarist, 38, woon in Rotterdam. 20 jaar bandjes ervaring. Waarom surfrock; het is leuk om te spelen. Hoewel niet iedereen het dagelijks luistert vindt zon beetje iedereen het vette enorm sfeervolle muziek. Mede dankzijn tarantino. Ook belangrijk: (bijna) geen zang, en je kunt het op acceptabele geluidsniveaus … meer »

Pieter

Experienced, commited and motivated bassist in search for a new band.

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 79x bekeken

Experienced, commited and motivated bassist in search for a new band.Hi there, I'm Edgar 42 y/o, living in Eindhoven since 2015. I'm open for tribute bands, cover bands and of course original music. I used to play in covers and original music bands and I also have experience in the studio. The genres I'm looking for is anything related from hard rock to metal music. I don't have a strong preference and I'm open for any interesting project(s). Here … meer »

Muzikantenbank user Edgar RodriguezEdgar Rodriguez

Zeer ervaren gitarist zoekt medemuzikanten om bluesband op te starten.

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 190x bekeken

Zeer ervaren gitarist zoekt medemuzikanten om bluesband op te starten.Hallo medemuzikanten, Ik ben Bas, 48 jaar oud en al een geruime tijd bezig met musiceren. Ik speel vanaf mijn 15e gitaar en zou nu heel graag een bluesband willen beginnen. Daarvoor zoek ik een drummer/bassist/toetsenist/zanger(es). Een 2e gitarist is uiteraard ook van harte welkom! Draag je de blues een warm hart toe, reageer dan snel! :) Met vriendelijke groeten, Bas.

Muzikantenbank user Bas Fitz VerploeghBas Fitz Verploegh

Blues gitarist zoekt aansluiting bij band

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 91x bekeken

na jaren als tweede gitarist in een bluesband te hebben gespeeld was het tijd voor wat nieuws & ben ik bij een bluesband in Haarlem als leadgitarist gaan spelen. Een mooie aanvulling in mijn muzikale loopbaan en daarnaast heb ik soms wat invalwerk gedaan in een coverband. Gaande weg ben ik meer en meer gaan ontdekken dat Bluesmuziek mijn muzikale hart heeft veroverd en speel ik het liefst 'Blues met … meer »

jos muller

Iemand een fluitiste of zangeres nodig?

Overig zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 90x bekeken

Iemand een fluitiste of zangeres nodig? Ik zing, speel en schrijf songs, woon in Sint-Niklaas, ben 47, heb ervaring in enkele bands, ben de laatste jaren bezig geweest met songwriting, maar mis het podium... ik speel ook gitaar (begeleidend, stevige basis, electrisch vooral, maar ook akoustisch). Meer info & om m’n stem, fluitspel en gitaarspel te horen: https://soundcloud.com/user-254037298. Zie … meer »

Els Weemaes