Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 80x bekeken

Hallo, Ik ben een gitarist woonachtig in Rotterdam. Ik ben in bezit van eigen equipment, vervoer en heb band en podiumervaring. Ik heb voornamelijk rock gespeeld, zeg maar van A tot Z en alles wat er tussen zit. Ik speel slag en solo. Ook akoestische nummers vind ik prettig om te doen. Wat ik zoek in een band: Communicatie, afspraken nakomen, gedrevenheid. Groetjes

Leo

Ervaren drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 65x bekeken

Hallo, Mijn naam is Evert, drum al vele jaren en ben op zoek naar een leuke coverband. Mijn vorige band heeft helaas de corona perikelen niet overleefd. Ik zoek een leuke groep die op zijn minst 2-wekelijks repeteert en zo nu en dan optreedt. Ben geen broodspeler. Mijn voorkeur genres: blues, (stevige) rock, pop en/of vermengingen daarvan. Plezier staat voorop, maar wil wel kwalitatief iets goed … meer »

Evert

Waar zijn de Golden Oldies!

Drummer zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 114x bekeken

Waar zijn de Golden Oldies die nu thuis zitten en denken; Goh nog eens lekker voor de hobby lekker muziek maken met andere muzikanten zou wel lekker zijn. Bijvoorbeeld 1 keer in de twee weken in een oefenruimte in Alkmaar muziek uit de jaren 60, 70 en verder spelen en herbeleven in een gezellige sfeer. Ik ben zelf ervaren drummer, leeftijd 60 jaar. Dus ik ben op zoek naar muzikanten rond deze leeftijd … meer »

Twan

Gitarist zoekt aansluiting voor eigen werk.

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 103x bekeken

Gitarist zoekt aansluiting voor eigen werk.Ervaren gitarist 60 jaar oud zoekt aansluiting voor het oprichten van een band in de omgeving van Margraten of Maastricht. Blues, country, rock pop of jazz. Maakt me niet uit. Ik ben gek op zoveel stijlen. Als het maar eigen werk is. Ik heb geen zin om covers te spelen. De inspiratie voor eigen werk is altijd mijn drive geweest. Er zal toch wel ergens een bassist en drummer met het zelfde idee … meer »

Muzikantenbank user Paul PrevooPaul Prevoo

Beginnende gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 87x bekeken

Hey ik ben Sjoerd, ik ben 17 jaar. Ik speel nu 2 jaar gitaar en speel vooral metal (heavy metal, thrash en begin nu met deathmetal). Naast metal houd ik ook van rock en dan voornamelijk van hard rock, bijvoorbeeld AC/DC. Ik zoek een band die met mij muziek zou willen maken en daar samen dan ook beter in te worden. Ben je geïnteresseerd, stuur me dan een berichtje via hier of je kunt mij een bericht … meer »

Sjoerd Smits