Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Opzoek naar mensen die iets moois en positiefs willen opzetten

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 36x bekeken

Heel eerlijk gezegd begin ik basically from scratch, maar ergens moet je beginnen dus waarom niet hier. Ik ben opzoek naar mensen die graag eenzame/depressieve mensen graag een positieve boost willen geven en even in de spotlight zetten. Dit is mijn insteek maar in principe ben ik down om voor alles en iedereen te spelen die dit wilt. Ik zoek mensen die het niet erg vinden om een beetje "extra" te … meer »

Muzikantenbank user EstherEsther

Singer-Songwriter zoekt pianist / toetsenist / gitarist / producer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 113x bekeken

Singer-Songwriter zoekt pianist / toetsenist / gitarist / producerHi, Ik ben een zangeres van 28 die voornamelijk eigen liedjes schrijft. Ik hoop deze ooit uit te brengen, maar momenteel ben ik vooral aan het experimenteren met schrijven en mijn stemgeluid. Hier zou ik graag een gitarist of toetsenist bij willen die mij kan begeleiden, mee schrijft, meedenkt wanneer in nieuwe dingen maak. Ik zou mijn muziek een beetje als melancholisch en vaak in mineur omschrijven. … meer »

Ayka

(Slag) gitariste zoekt bestaande band of leden ter oprichting nieuwe band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 191x bekeken

Hallo Mijn naam is Roos, ik ben 37 en zou graag weer in een band spelen. Ik sta open voor veel soorten muziek, maar mijn hart ligt bij (hard) rock muziek, dus het is fijn als daar wat van bijzit in het repertoire. Ik woon in omgeving nijmegen. Zingen doe ik ook graag, wat me heel leuk lijkt is met meerdere muzikanten zijn die meerdere instrumenten bespelen/ zingen, om zo te kunnen wisselen. Paar … meer »

Roza

Zageres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 136x bekeken

Hallo, Ik hou van zingen en Ik denk dat Ik wel goed kun zingen maar ik heb nog niet een zingles gehad maar dat zou ik wel doen. Ik kan wel piano en viol spelen. (En een beetje guitar) Ik hou van Rock muziek en natuurlijk dat wil ik zingen of spelen. Ik zou dat wel leuk vinden als ik kan met mensen in mijn leeftijd kunnen spelen (rond 20). Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Rotterdam En Ik kan … meer »

Zeynep

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Grote artiesten spelen covers, maar bij een coverband heb ik een ander gevoel. Ik hou van o.a. King Crimson en Frank Zappa, maar ook van Little Richard en John Scofield. Van Toeareg en Balkan muziek. Ik heb geen hekel aan Nederlandstalig maar wil niet in een feestband met top40 EN Frans Bauer en Andre Hazes. Ik ben gitarist met een brede belangstelling, maar kan niet alles even goed spelen (b,v. de … meer »

Strings&Things

Drummer (15j) zoekt band

Drummer zoekt band in West-Vlaanderen (België) | 99x bekeken

Ik ben Tristan , 15 jaar en kom uit Aartrijke , West-Vlaanderen te België. Ik speel al zo'n 6-7 jaar drum en wil graag een band starten of versterken. Genre : Rock / Metal Ik beschik over : Cymbals : 1 China Cymbal 1 Crash 1 ride Toms : High , Low , 2 floor toms Snare High Hat Bas met dubbel pedaal Het enige podiumervaring dat ik heb gehad is op familiefeesten spelen.

Muzikantenbank user Tristan De GrandeTristan De Grande

Bassist zoekt rock band (Rotterdam)

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 157x bekeken

Bassist zoekt rock band (Rotterdam)He, Mijn naam is Tim en speel nu 10 jaar bass. Heb in die 10 jaar verschillende bandjes gespeeld. Gebaseerd op redhotchillipeppers, Metallica, foo fighters en nog meer hele verschillende artiesten. Verder kan ik ook eigen muziek maken wat natuurlijk ook het leukste is om te doen! Zoek je een veelzijdige bassist en die in veel genres toepasbaar is stuur me dan een berichtje! Tim

Muzikantenbank user Tim OffermansTim Offermans