Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist biedt zich aan!

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 65x bekeken

Gitarist biedt zich aan!Hoihoi! Vorig jaar studeerde ik af als muziekdocent en werk sindsdien volop! Ik geef veel les maar helaas schiet zelf spelen er nogal bij in. Ik wil graag weer muziek gaan maken en optreden. Het liefst in een kleine formatie of akoestisch. Ik speel vooral pop, rock en blues. Zoek je een gitarist? Dan hoor ik graag van je!

Muzikantenbank user Jos WiegminkJos Wiegmink

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Ervaren Drummer//zanger zoekt oudere muzikanten voor een kleine Bigband! Gezocht: Sologitarist, Bassist, Toetsenist (piano/hammondorgel), Trompettist, Tenoorsaxofonist, Barritonsaxofonist, Zangeres. Graag ervaren muzikanten, waarvan de blazers geacht worden goed arrangementen te kunnen lezen. Zoals de titel al aangeeft, is het de bedoeling om een goede band samen te stellen die Blues, Jazz wat … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Ik zoek muzikanten...

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 123x bekeken

Ik zoek muzikanten om een mix te spelen van akoestische en elektrische blues/bluesachtige muziek, eerder traditioneel dan modern, geen bluesrock. Denk Ry Cooder, Eric Bibb, Bert Deivert & Copperhead Run. Niet het ego staat voorop maar samenspel. En: less is more. Eerst maar eens kijken hoe het samen spelen gaat; wel de ambitie om er mee op te gaan treden. Ik speel gitaar, dobro en mandoline als … meer »

Michael

Zanger / Songwriter zoekt een (ambitieuze) band! :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 78x bekeken

Hoi! :) Mijn naam is Bobby Jacobs, 27 jaar, en ik ben op zoek naar een enthousiaste band die wel zin heeft om te werken naar wat mooie optredens. Het lijkt mij prachtig om te werken aan een album, naast het oefenen van covers, en om toe te werken naar mooie optredens. Ik luister zelf het liefst naar Engelstalige muziek, maar ik merk dat voor het maken van muziek Nederlandstalig een stuk gemakkelijker … meer »

Muzikantenbank user Bobby JacobsBobby Jacobs

Zangeres zoekt funk/soul/jazz cover band omgeving Venlo

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 138x bekeken

Zangeres zoekt funk/soul/jazz cover band omgeving VenloHoi, Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb ruim 30 jaar zangervaring, waarvan de laatste 20 jaar band ervaring. Ik ben begonnen met klassieke zanglessen. Ik ben op zoek naar een Funk/Soul/Jazz/ Disco band. Ik zing in een 13 koppige band die carnavalsmuziek speelt. Dat zal ik ook bijven doen. Ik wil meer voldoening van mijn passie zang, vandaar deze oproep. Ik zing bij Jocus Hofkepel … meer »

Muzikantenbank user Ingrid DambacherIngrid Dambacher

Beginnende bassist zoekt een band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 193x bekeken

Beginnende bassist zoekt een bandHi! Mijn naam is Jamayla, ik ben 21 jaar oud. Ik woon in de buurt van Schagen. Ik ben sinds begin mei begonnen met basgitaar spelen. Ik heb er erg veel plezier in, en zou het gaaf vinden om een bandje te vinden die er oké mee is dat ik een beginner ben. Ik ben nog bezig met het leren van akkoorden. Maar ik heb wel veel motivatie en ik kan dingen snel oppakken.

Muzikantenbank user Jamayla ZimmerJamayla Zimmer