Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gevorderde bassist zoekt coverband

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 107x bekeken

Hallo, na een paar jaar baslessen gevolgd te hebben en hier daar wat invalwerk als bassist gedaan te hebben, vind ik het tijd om een vast bandlid te worden van een leuke coverband. Ben gevorderd, zeker geen professional maar ook geen beginner. Genres vrij breed georiënteerd, echter geen interesse in het metal genre. Leeftijd 49, regio van Bergen op Zoom t/m Tilburg. In een ongedwongen sfeer lekker … meer »

Johan Brouwer

Gemotiveerde drummer zoekt band!

Drummer zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 110x bekeken

Genre(s): pop/Nederlandstalig/rock/soul/disco-dance. Ik ben 20 jaar oud en ik drum al 10 jaar en wil nu een keer samen spelen in een band met andere gemotiveerde muzikanten. Band-ervaring is niet per se belangrijk maar muzikale kunde en goed materiaal wel. Mij lijkt het leuk om in eerste instantie een begeleidingsband en coverband te zijn. Gezocht: gitarist, basgitarist, keys of een band zonder … meer »

Jordy de Jong

Zangeres zoekt band of duo!

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 147x bekeken

Hoi allemaal! Eerst zal ik mezelf even kort voorstellen! Ik ben Yara, 24 en werk als verpleegkundige. Naast mijn werk vind ik het ontzettend leuk om met zingen bezig te zijn. Vroeger heb ik op het nationaal koor van Nederland gezeten en sinds kort ben ik weer begonnen met wat zanglessen. Mij lijkt het ontzettend leuk om te gaan zingen in een bandje en samen iets moois op te bouwen! Ben jij een … meer »

Yara

Gezellige en ervaren zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Gezellige en ervaren zangeres zoekt bandHoi, Ik ben een enthousiaste zangeres, 50+, met veel ervaring in diverse bandjes. Ik woon in Voorburg, maar heb stevige roots in Den Haag. Mijn grootste 'handicap' is dat ik bijna alle muziekstijlen leuk vind. Dat blijkt uit de variatie van bands waarin ik actief ben (geweest) Het gaat van pop/rock, naar smartlappen en nu soul en blues. Muziek maken is één van de leukste dingen om te doen. Corona … meer »

Muzikantenbank user MonicaMonica

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 190x bekeken

Hoi allemaal, Mijn naam is Dieuwke, ik ben 20 jaar en ik maak al zo lang als ik me kan herinneren muziek. Zingen is voornamelijk mijn passie, maar ik heb ook mezelf gitaar en een beetje piano leren spelen. Ik woon vlakbij Utrecht, en zou het heel erg leuk vinden om een bandje te beginnen met een aantal mensen. Ben jij muzikant en lijkt je dit leuk? Stuur mij vooral een berichtje. Mijn muzieksmaak … meer »

Muzikantenbank user DieuwkeDieuwke