Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 307x bekeken

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!Heyhoi, Ik ben Medy (19 jaar) en ik ben opzoek naar een groepje jongeren die zingen en of een instrument bespelen. Ik zit al een tijdje op zangles en heb al ervaring met een band en ik heb daarnaast ook al podiumervaring! Het lijkt mij heel leuk om met wat studenten een popbandje op te starten. Ik ben zelf woonachtig in Apeldoorn, maar studeer in Utrecht dus alles in die omgevingen is prima! Ik speel … meer »

Medy

Bassist zoekt muzikanten en/of bands om mee te spelen

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 188x bekeken

Bassist zoekt muzikanten en/of bands om mee te spelenHey allemaal, Mijn naam is Alec, een 19-jarige bassist uit de omgeving van Harderwijk. Beïnvloedt door bands als Muse, The Warning, Angels and Airwaves, en Epica, ben ik op zoek naar gelijkgestemde muzikanten om samen mee te spelen, naast mijn persoonlijke projecten. Hoewel ik een voorliefde heb voor het grote arena-rock geluid van deze bands, sta ik open voor allerlei genres, van metal tot … meer »

Alec

Bandje omgeving Arnhem

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 230x bekeken

Hii, Ik ben Roos en ik woon in Arnhem. Ik speel elektrische gitaar en ben op zoek naar een mensen die met mij een bandje willen beginnen in deze omgeving. Het liefst zou ik alt/indie rock muziek spelen, maar ik sta ook open voor andere genres. Ik heb geen podium ervaring maar het lijkt me leuk om in een groepje met anderen muzikaal bezig te zijn. Ik ben zelf bijna 20 dus zou graag willen spelen met … meer »

Roos

Gitarist Zoekt Bandleden!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 304x bekeken

Hee, Ik ben Fabian (16) en ik speel nu ongeveer 1,5 jaar gitaar. Ik ben er nu klaar voor om in een band te gaan spelen. De stijl van Queen vind ik het mooiste. Ook andere stijlen speel ik, denk dan bijvoorbeeld aan Guns N' Roses en ACDC. Lijkt je deze stijlen ook wat en ben jij een Drummer, Bassist, Vocalist of speel je een ander instrument? Stuur dan een mailtje naar: fabian.de.hartog@*****.com -Omgeving: … meer »

Fabian de Hartog

Band gezocht omgeving breda

Toetsenist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 258x bekeken

Hey ik ben sylvia (17 jaar). Ik speel al een tijdje piano en zou graag een alternatieve coverband willen oprichten in de buurt van Breda. Denk aan nummer van bijv:" the neighbourhood, tv girl etc". Ik zoek eigenlijk een beetje van alles dus gitarist,drummer,basist en zang. Tussen de leeftijd 17 en 20? Mocht je interesse hebben hoor ik het graag:) e-mail : sylviavanderbijl@*******.nl

Sylvia

Muzikanten gezocht voor band

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 333x bekeken

Muzikanten gezocht voor bandIk ben Corijn, een achttienjarige muzikant die druk is met het schrijven en maken van eigen muziek. Naast eigen muziek speel ik graag covers van Shakey Graves, Lone Bellow, The Frames, Josh Ritter, Bob Dylan, e.a. Midden februari ga ik de studio in om een eerste EP zelf in te spelen, maar wil heel graag ook live optreden met een vaste band/muzikanten. Ik zoek: Een drummer Bassist Strijker … meer »

Muzikantenbank user Corijn KopetCorijn Kopet

Drummer zoekt bandleden

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 388x bekeken

Hey! Ik ben Daisy, ik ben 18 en woon in de buurt van Arnhem/Nijmegen. Ik drum ongeveer een jaar en heb er echt mijn passie in gevonden. Waarneer ik mijn middelbare school heb afgerond wil ik graag een muziek opleiding doen en daarvoor is het belangrijk om ervaring te hebben met spelen in een band. Ik zoek een gitarist, basgitarist en vocalist. In het begin kunnen we covers spelen maar uiteindelijk … meer »

Daisy