Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist (18) zoekt mensen om mee te jammen

Gitarist zoekt band in Middelburg (Zeeland) | 95x bekeken

Gitarist (18) zoekt mensen om mee te jammenHoi, mijn naam is Jordan. Ik ben 18 Jaar, gitarist, en bassist. Zeer gemotiveerd. Ik speel al 2,5 jaar gitaar en ben erg geïnteresseerd om in een band te spelen of te beginnen. Ik zou graag in een cover bandje van Metallica willen spelen en/of eigen muziek willen maken Ik houd van alt rock en metal. Denk maar aan de bands: Metallica, Smashing pumpkins, Pantera, enz. Ben jij tussen de 16 … meer »

Muzikantenbank user JordanJordan

Gitarist

Gitarist zoekt band in Venlo (Limburg) | 131x bekeken

Ik ben Finn Janssen, 14 jaar en speel al 4 jaar elektrisch en akoestische gitaar. Ik ben op zoek naar een band om in te spelen graag in de buurt van horst aan de maas. Qua genres maakt het mij niet veel uit ik laat me graag verassen. Ik zie graag reactie tegemoet.

Finn Janssen

Muzikanten/bandje gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 151x bekeken

Wij (17 jaar) zouden het heel leuk vinden om in een bandje te zingen. We hebben een paar jaar zangles gehad, maar nog geen bandervaring. Ons genre is pop (inspiratie/smaak is; Froukje/Billie Eilish/Tom Odell/Wasia Project/S10) maar staan evt ook open voor andere stijlen. We kunnen aansluiten bij een bandje of iets nieuws startten. In het begin covers, later lijkt t ons ook leuk om zelf nummers te maken. … meer »

anna

Ritme gitarist zoekt band (grunge/altrock/metal)

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 145x bekeken

Mijn naam is nathaniel en ik ben 18 jaar oud. ik speel ongeveer 2,5 jaar gitaar en ben op zoek naar een band die in de richting van meer harde grunge/alternatief/metal wilt gaan zoals in de richting van alice in chains en een beetje my chemical romance.. je kunt mij opzoeken op TikTok onder de naam borednathaniel. ik heb zelf geen repetitie ruimte of versterker (ik speel met een irig). interesse? … meer »

Nathaniel

Drummer op zoek naar band

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 155x bekeken

Hallo, ik ben Lucas (16). Ik ben op zoek naar een bandje. Ik speel al 9 jaar drums, vooral rock en metal, denk dan aan Guns n Roses, Metallica,The Police, Foo Fighters etc. Het lijkt me super leuk om met andere leeftijdsgenoten samen te spelen. Bij interesse, stuur gerust een berichtje voor vragen etc. Leeftijd van ongeveer 16-18. Het liefst in de gemeente Ommen/Hardenberg.

Lucas Grootoonk

Zanger (17) zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 156x bekeken

Wie wil een band samen oprichten? Ik ben een 17 jaar oude zanger uit Amsterdam, en ik zoek andere muzikanten om samen mee te spelen. Denk dan aan bestaande nummers coveren, een eigen draai aan geven, maar ook misschien zelf nummers schrijven. Ik zing al een tijdje en heb ook al in een paar bandjes gezeten, overigens kan ik ook heel basis piano spelen. Ik luister bijna alle genres, maar voornamelijk … meer »

etienne

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdracht

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 355x bekeken

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdrachtHoihoi! Ik ben Suze, 19 jaar oud en studeer en woon in hartje Nijmegen. Ik ben al mijn hele leven bezig met zingen (in bandjes, zangles, optredens, een koor, musicalproducties...) en wil hier heel graag mee bezig blijven. Ik zing aankomende donderdag in het koor van De Passion op TV, wat mega leuk is en een heel leuk project was van de afgelopen maanden. Ik wil dolgraag als dat klaar is weer een ander … meer »

Muzikantenbank user Suze van HerkSuze van Herk