Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/zanger zoekt indie rock/indie pop bandje

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 118x bekeken

Ik ben Olaf (18 jaar), Ik speel nu ruim een jaar elektrische en akoestische gitaar. ik wil graag beter worden, dit kan goed door ervaring op te doen in een bandje. verder kan ik ook uit de voeten als zanger en heb ik 4 maanden geleden ook nog een basgitaar aangeschaft maar hier ben ik nog niet helemaal bekend mee. Ik zoek een band die ambitie heeft en zelf graag eigen indie-rock/indie pop nummer … meer »

Olaf Bijnen

Indie/alt-folk muzikanten gezocht / gitariste/vocaliste aangeboden

Overig zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 166x bekeken

Hoi! Ik ben Tamia, ik ben 16 jaar oud en ik ben opzoek naar mensen om samen indie-/alt-folk gerichte muziek te maken. Ik woon in Ede (Gelderland), ik zoek het liefst ook mensen die hier in de buurt wonen. Zelf speel ik zo'n 3 á 4 jaar gitaar, zowel akoestisch als elektrisch, ook zing ik. Ik heb een beetje podiumervaring. In het verleden heb ik gitaar- en bandlessen gevolgd, maar ik kan nog veel … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Bandje gezocht!

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Hoii! Ik ben Imke (18 jaar) woon in Eindhoven en speel nu al een paar jaar (ongeveer 5/6) gitaar! Super goed ben ik niet, maar het lijkt me heel erg leuk om ervaring op te doen in een bandje :) Zelf hou ik het meest van indie rock, denk aan the strokes, arctic monkeys etc. maar ik sta open voor meerdere genres! Heb je belangstelling? stuur me dan een reactie of een berichtje (0650411671)

Muzikantenbank user ImkeImke

Beginnende gitarist zoekt een band of iemand om mee te kunnen spelen!

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 161x bekeken

hey! ik ben Thijs van den Heuvel, 14 jaar oud en ik speel al rond de 5 a 6 maanden gitaar en woon in Apeldoorn. ik speel verschillende soorten genres, van Nirvana tot aan pink floyd. ik sta ook open voor andere muziek soorten, bands waar ik naar luister is: nirvana, pink floyd, queen, metelica, ACDC, guns n' roses en ga zo maar door. ik zoek een band of muzikant die omgeving Apeldoorn of Deventer … meer »

thijs

Enthousiaste bassist zoekt leuke band

Bassist zoekt band in Enschede (Overijssel) | 181x bekeken

Hoi! Mijn naam is Hilko, en ik ben 20 jaar oud. Ik speel bas, gitaar (elektrisch en akoestisch) en piano/keyboard en ben enthousiast over muziek maken. Ik zou graag als bassist (of evt. dus een ander instrument) samen willen spelen met anderen in een band. Qua genres vind ik veel dingen leuk, maar momenteel ben ik erg van prog. rock. als van Pink Floyd, of funk zoals die van Vulfpeck. Maar schroom … meer »

HILKO