Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 81x bekeken

Wij (drummer & gitarist) zoeken een zanger en bassist om de line-up compleet te maken. Muziek in de stijl van Meshuggah tot Deftones, termen als Math, hardcore, ambient, industrial, melodic. Fun (!) maar met een professionele insteek. Doel: album opnemen en live shows. Check hier een korte snippet-mix van onze demo-songs om een indruk op te doen: https://youtu.be/jTO7n8aNURc?si=1C9PdspsBa_zOxbP Verder: … meer »

nevez

*Opstartende Grunge/Punk/Altrock band zoekt zanger en bassist*

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 66x bekeken

Heyhalloo. Wij (2 gitaristen en drummer) zijn een opstartende band en we zoeken nog een bassist en zanger in de buurt van of in Limburg. We spelen voornamelijk Grunge, punk en altrock (Denk aan dingen als Nirvana, Misfits, Weezer etc) en we repeteren in een oefenruimte in Stein. We zijn zelf 20,18 en 17 jaar oud dus iets rond die leeftijd zou fijn zijn, het liefst tot de 30. Heb je interesse? Laat … meer »

Muzikantenbank user Niek FriederichsNiek Friederichs

Gitarist/zanger en bassist zoeken melodische metalband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 70x bekeken

Wij zijn op zoek naar een metalband met veel ruimte voor lekkere riffs en melodieën. Op gitaar en bas hebben wij al geruime tijd ervaring. Op het gebied van zang iets minder lang, maar dat ben ik aan het ontwikkelen. Enkele bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld Virgin Steele, Judas Priest, Annihilator en Overkill etc. Is jouw band op zoek naar een gitarist en een bassist, of ben je … meer »

Jori

Vocal - Guitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 168x bekeken

Vocal - GuitaristHi everyone, I recently moved to Rotterdam and I'm looking for an Indie / Rock band to make music and perform with. My name is Salih, I have been interested in music for about 10 years, I play guitar and vocal. I have my own compositions and cover repertoire. I have 3 years of experience in a music group in which I was a front man. I have 1 album consisting of our own songs The genres that interest … meer »

Muzikantenbank user Salih RamazanoğluSalih Ramazanoğlu

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Voor huisgemaakte demo -eigen werk, engelstalig, teksten voorhanden- zoek ik een vrouw of man die goed kan zingen. De partijen liggen voor 90% vast. Het is in Oss en ik kan je van het Centraal Station / busstation ophalen. Voor ieder gelukt nummer, het zijn er zo'n stuk of 10, kriig je van mij euro 20,00. Doen! Mocht het echt klikken dan bestaat er nog de kans dat jij de zanger of zangeres wordt. De … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Zangeres / zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 160x bekeken

Voor onze band zijn we op zoek naar een zangeres of zanger. Wat we gaan spelen? Dat vullen we samen in, maar denk aan soul/blues/ rythm&blues/een beetje jazzy. Wij zijn drie ervaren muzikanten (bassist, gitarist en drummer)die al vele jaren in verschillende bands en ook met elkaar hebben gespeeld. We oefenen in principe wekelijks op dinsdag in Hillegom.

Ron Prins

Lost In The Wild ( 70’s & 80’s ) coverband zoekt zanger/es!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 134x bekeken

Lost In The Wild ( 70’s & 80’s ) coverband zoekt zanger/es!Lost In The Wild ( 70’s & 80’s ) coverband zoekt zanger/es! Lost In The Wild is een samenwerking tussen ik (39) en mijn partner (31) en wij worden versterkt door een jongere drummer (23). Ik zoek een gedreven en gemotiveerde zanger/es voor mijn coverband. Wij willen de formatie compleet maken met gelijkgestemden. De covers die wij gaan behandelen loopt van 1968 t/m 1993 binnen het … meer »

ROKITZ