Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hulp nodig!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 24x bekeken

Beste jonge muzikanten, Ik heb hulp nodig! Ik wil graag een band oprichten een hard-rock en soft metal. Ik heb super veel ideeën maar ja ik speel alleen bas dus ik heb hulp nodig in het schrijven en spelen van muziek. Dus ik zoek een goede lead gitarist, een goede drummer en een goede grungy zanger. Oh ja ik ben Syd en ik ben 16 jaar dus ik wil graag met mensen spelen die ook 16 zijn want … meer »

Muzikantenbank user sydsyd

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 64x bekeken

Ben jij de zanger(es), die het leuk vindt om met 50 plussers muziek te maken, en wil jij het gezicht van onze band worden? Meld je dan aan, en kom kennismaken. Wij repeteren elke dinsdag avond van 19.00 - 22.30 uur, in Marienheem. Ons repetoire staat nog niet vast, ook jij hebt een stem in het samenstellen. WIj gaan er van uit dat als er 1 bandlid een nummer niet ziet zitten, wij deze ook direct … meer »

Fred van den driessche

Coywolf zoekt

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 47x bekeken

Wij zijn Coywolf uit groningen we bestaan uit 3 man drummer gitaarist en een bassist we maken eigen werk in de rock/stoner rock en we zijn op zoek naar een zanger/zangeres we hebben een oefen ruimte in het viadukt en dindag avond is onze vaste avond lijkt je het wat om coywolf te versterken ? dan kun je me bellen op 06 44817178 of mail me jack.ell@*******.com of stuur me een pb op facebook jack … meer »

Muzikantenbank user Jack GodliebJack Godlieb

Rockband (Breda) zoekt vocalist(e)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 62x bekeken

Rockband (Breda) zoekt vocalist(e)Hey rockzanger(es)! Wil je eens wat andere muziek op een podium neerzetten? Lees dan verder! Antt speelt actuele rockcovers die anderen (nog) niet spelen. Denk aan Monstertruck, 3 Days Grays, Alterbridge, Monster Magnet, Godsmack, Seether, Metallica etc. Een mix van pakkende hedendaagse rock afgewisseldmet een vleugje nostalgie. Het doel is om een aantal keren per jaar op te treden. Antt … meer »

Muzikantenbank user yannemmannyannemmann

"BRICKYARD" classicrockband zoekt zangeres, frontvrouw, entertainer

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 65x bekeken

BRICKYARD" is een "classicrock" band met een goed gevulde agenda en de band is ontstaan in 2005. Wij zijn een kleine formatie met maar 4 muzikanten. Naast de zangeres/frontvrouw hebben we een gitarist, bassist en een drummer. De bassist en gitarist doen ook backing vocals en daardoor klinkt onze band ondanks deze kleine bezetting toch vol en helemaal compleet. Wij hebben een eigen comfortabele … meer »

Muzikantenbank user ruud maalderinkruud maalderink

Semi-prof band zoekt met spoed zangeres (lead/backing)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 72x bekeken

Semi-prof band zoekt met spoed zangeres (lead/backing)In verband met geplande optredens (de eerste eind mei op een food-festival) zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren zangeres die zowel lead als backingvocals kan en wil zingen. Wij zijn een band met voor een groot deel eigen repertoire en een paar covers in een nieuw jasje (niveau semi-prof). Onze muziek is funky/groovy en dansbaar maar ook relaxt/loungy. Ervaring met jazz/latin komt goed … meer »

EvaH

Zanger(es) voor psychedelische rock/grunge band /// eigen materiaal

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 55x bekeken

Desondanks dat het moeilijk is om je eigen genre te definiëren, kijken we de kunst af van Radiohead, Soundgarden, the Contortionist, Hundreth en alles daar tussenin. We bestaan uit de klassieke "gitarist, bassist, drummer combo" en om het plaatje af te maken zijn we op zoek naar een zanger(es)! Voor de toekomst zijn we van plan om op te treden en om onze muziek op te nemen en uit te brengen! Als … meer »

Muzikantenbank user Wouter EppinkWouter Eppink