Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 65x bekeken

Coverband zoekt zangeresCoverband Lynx uit Alkmaar is de leukste coverband van Nederland. Vier muzikale vrienden die op de middelbare school zijn begonnen. Inmiddels bestaat de band 20 jaar en hebben ze op zo’n beetje álle podia van Nederland gestaan. Deze semiprofessionele band bestaat uit een drummer, een gitarist, een bassist en een zanger en het (feest)repertoire is zeer gevarieerd. Bekijk gerust de video’s op … meer »

Muzikantenbank user Nick RenooijNick Renooij

Guitarist and beat maker looking for musicians

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 104x bekeken

Guitarist and beat maker looking for musiciansHallo, If you like urban music, trap, chill house , drum and bass , pop, and you wanna participate in my niew beat please don't hesitate to react to this advertisement, I m looking for a singer, drummer bass guitar, to create Experimental music ,here in this link below I give you a specific idea of course suggestions are wormy welcome, https://www.youtube.com/watch?v=Hivzwy9neh0

Muzikantenbank user Pablo H. DoortenPablo H. Doorten

Hardrockband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 80x bekeken

De Utrechtse hardrock band Maida Vale zoekt een zangeres voor lead vocals. We spelen overwegend eigen werk in een stijl die een mengeling is van hardrock-metal zoals die in voorgaande decennia werd gemaakt (Deep Purple, Black Sabbath, Iron Maiden) met overigens ook progrock elementen. We hebben een eigen oefenruimte aan de rand van Utrecht. Om een indruk te krijgen van de band en het repertoire: facebook.com/maidavalepowerrock, … meer »

Ronald Bleys

Zanger(es) gezocht voor coverband. Omg. Den Helder

Zanger / Zangeres gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 98x bekeken

Hey! Wij zijn coverband "Remind Me" en we zijn op zoek naar versterking in de vorm van een Zanger(es)!! We zoeken iemand die tweede stem zou kunnen zingen maar als je ook leadvocals kan is dat helemaal top! Het is de bedoeling dat je ook uiteindelijk kan afwisselen met de huidige zangeres. Onze huidige samenstelling is 5 personen: Zang, Drums, Gitaar, Toetsen en Basgitaar. Wij zijn zelf tussen de … meer »

Gerwin Bleker

Grote Salsaband Arnhem zoekt

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 128x bekeken

Orquesta Catambú zoekt voor het nieuwe seizoen 2019/2020: - Trombonist - Trompettist - Tenorsax - 1 of 2 Zanger/essen Zou jij ons willen en kunnen versterken? Stuur ons dan een mail. Orquesta Catambú is een steady salsaorkest (18 man/vrouw) met vaste repetitor en repetitieruimte. Bezetting op dit moment: 2x zangeressen, bongo, conga, timbales, piano, bas, 3x trompet, 2x altsax, 2x tenorsax, … meer »

Marijke Bruin

Collega singer/songwriter gezocht

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 108x bekeken

Hallo, 
Ik (gitaar/zang) zoek een collega singer/songwriter om op projectbasis te werken aan een repertoire. Samen optreden (nu nog solo) lijkt me ook een mooi vooruitzicht. Mijn muzikale smaak is zeer breed: van wereldmuziek tot rock en van jazz tot klassiek. Mijn eigen songs, voornamelijk engelstalig, hebben vaak een wat folky karakter. Enkele artiesten die mijn songwriting hebben beïnvloed: … meer »

Hans

Gezellige, ambitieuze band zoekt zangeres voor optredens en nieuwe songs

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 205x bekeken

We zoeken een zangeres die onze songs zo kan vertolken dat ze in de oren van het publiek echt en overtuigend klinken. Iemand die ons wil helpen: een teamlid. Podiumervaring is nodig en je hebt gevoel voor contact met het publiek (zonder dat je een gangmaker hoeft te zijn). Je kan lead en backing vocals zingen. Onze muziek is uplifting, maar niet opdringerig. Invloeden: pop, funk, dance, jazz, latin, … meer »

Soul-Jazz-Funk-EDM