Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Obsolete zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 47x bekeken

Obsolete zoekt zangerhey hallo hallo zangers van nederland wij zijn obsolete uit kampen en naarstig op zoek naar en zanger we bestaan uit 4 muzikanten en zijn op zoek naar jou als zanger we spelen metal/thrash/groove/stoner kun jij lekker rauw zingen met cleane partijen ben je van harte welkom we zijn in bezit van een eigen oefenruimte met alle apparatuur aanwezig hoeft geen pro te zijn maar wel redelijk verstand van … meer »

Muzikantenbank user Ronnie RietbergRonnie Rietberg

GEZOCHT: Lead en slaggitarist met vocals voor Rock/Punk/Poppunk project!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Hallo allemaal. Wij, drummer en bassist zoeken twee zingende gitaristen om de band compleet te krijgen. We gaan repeteren in Tilburg bij de Rock Academie en we willen zo snel mogelijk aan de slag. Onze inspiraties zijn NOFX, Blink182, Frenzal Rhomb, Less Than Jake, Lagwagon, No Use For A Name, Offspring, Sum41, Rancid en nog veel meer. Bij voorkeur zoeken we middel en hoge zang. In de richting van … meer »

Muzikantenbank user Dustini Van GulikDustini Van Gulik

Zanger of zangeres gezocht door progressieve coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 127x bekeken

Hallo zanger of zangeres, progressieve coverband in opbouw zoekt de vocalen. Vnl. 60s en 70s, maar ook 80s en meer. Gevorderd of semi-prof. Doel: het spelen met passie en optreden. Met goede organisatie. Oefenen in bijv. Amsterdam, Leiden, Den Haag, Utrecht of Almere. Gevraagd: snel instuderen en ervaring met optreden. Stuur ajb een reactie met wat je gedaan hebt en welke songs je mooi vindt. … meer »

Arnold Presburg

Doom/sludge/post metal (amenra Neurosis) zoekt bandleden

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 151x bekeken

Wij gitarist en drummer zijn op zoek naar gemotiveerde bandleden. Repetities zijn momenteel in Arnhem 1x in de 2 weken Zware psychedelisch als bands amenra Neurosis cult of luna downfall of Gaia etc... wel op een eigen wijze... Leeftijd minder belangrijk dan inzet en motivatie, wij zijn eind 30 Geen covers! Wel zijn we al eigen nummers aan het schrijven. Heb je eerder gereageerd maar geen reactie … meer »

Hard

This Side Up zoekt soulvolle zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 271x bekeken

This Side Up zoekt soulvolle zangeresThis Side Up Band, met bestaand repertoire, eigen PA en goed humeur zoeken: Zanger(es) om op te treden na gedegen repetitie. Als je naast zingen ook nog een instrument bespeelt, dan is dat helemaal geweldig. Wij willen ongeveer 2 maal per maand gaan optreden. De stijl zal variëren van Dance Classics, seventies, eighties, nineties tot dansbare Fusion. Denk aan Toto, Supertramp, EW&F, Donna Summer, … meer »

Muzikantenbank user Clemens LettinckClemens Lettinck

Zanger(es) met ambitie gezocht voor gevorderde (amateur)band in Winterswijk

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 139x bekeken

Wij, 2 gitaristen,bassist,drummer en zanger zijn op zoek naar een tweede zangeres of zanger met ambitie die met ons het band avontuur wil aangaan. We zijn op zoek naar nog een zanger(e)s in onze band om ons huidige repertoire een boost te geven en daarnaast willen we nieuw werk EN een nieuwe stijl introduceren. Je wordt dus zeker geen achtergrond koortje. De persoon die we zoeken hoeft geen … meer »

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Gezocht Zanger en Zangeres voor Show Band

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 179x bekeken

Wij zijn een nieuwe, frisse band die van start zijn gegaan met het bouwen van een show band. Wij spelen knalnummers uit de jaren 50 & 60. De nummers worden heel divers gekozen van Elvis tot The Box Tops, van Beatles tot Lovin' Spoonful. De band bestaat uit jonge muzikanten, van 23 jaar tot 42 jaar. Bezetting is een drummer (m), bassist (m), gitarist (m), toetsenist (v) met zang, tenor saxofonist … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss

Zanger rond 50 jaar.

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 143x bekeken

zelf zing ik en speel Keyboard,heb verschillende optredens gedaan en wil duetten gaan zingen,heb daar ook ervaring mee. heb je een goede stem? Speel je ook een instrument, dan is dat altijd welkom. neem contact met me op,dan gaan we starten. Ynez.

G.G. Rook