Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt bassist + toetsenist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 87x bekeken

Band zoekt bassist + toetsenistWij zoeken een toetsenist en bassist (en eventueel nog een extra zanger) om een band mee te beginnen in Amsterdam. We bestaan uit een zangeres, drummer en gitarist (allemaal rond de 26 tm 28) en hebben allemaal al in verschillende bands met elkaar gezeten. We willen ons gaan focussen op pop/rock/funk die zowel lekker luistert als speelt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Toto, Fleetwood Mac, David Bowie … meer »

Peter

S.O.U.L. zoekt een zanger(es) met power!

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 191x bekeken

S.O.U.L. zoekt een zanger(es) met power!Wij van S.O.U.L. zijn op zoek naar versterking van het vocale front (M/V). Ben je tussen de 20 en 40 jaar, heb je voldoende ervaring en heel veel zin om in een toffe band te komen zingen, lees dan snel verder! De audities zijn (ovb) gepland op woensdagavond 8, 15 of 25 januari 2020. S.O.U.L. is een band met ervaring. We weten een mooi feestje te bouwen op grotere feesten en partijen en kleine festivals. … meer »

Brigitte Broijl

Kensington coverband zoekt Zanger/Toetsenist/Bassist (op prioriteit volgorde)

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Beste mede muzikant. Allereerst bedankt voor de moeite om dit te lezen! Tof! Dat wil zeggen dat je ergens enthousiast hierom bent! Als je dit leest en je bent een zanger/toetsenist/bassist, we hebben JOU nodig! Want wat zoeken we? Een zanger die Kensington wil zingen! Heb jij dat rauwe randje in je stem? Kun jij mensen raken? Een Toetsenist die ook van synth layers af weet en het perfecte extratje … meer »

Muzikantenbank user Laszlo ElndsLaszlo Elnds

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 105x bekeken

Bestaat Limburg alleen nog maar uit coverband zangers, die liever de teksten op een presenteerblaadje krijgen? Of zijn er er ook nog creatieve zangers die Engelstalig schrijven en geen zoutzak attitude hebben? Wij zijn een groep zeer ervaren muzikanten die een zanger zoeken voor eigen werk.

Muzikantenbank user Dave JanssenDave Janssen

Zanger(es) gezocht voor acoustisch duo

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 129x bekeken

Roy hier, 38 jaar, redelijk gevorderde gitarist. Na lange tijd (door werken in het buitenland) veel te weinig met muziek bezig te zijn geweest, zou ik het dolgraag weer oppakken. Ik zal me voor langere tijd in/rond Amsterdam vestigen, dus een mooi moment om de draad weer op te pakken. Een wereldster ben ik niet, ik vind het gewoon erg leuk om covers te spelen, en eigen improvisaties. Het liefste … meer »

Muzikantenbank user Roy KoopmanRoy Koopman

Zanger, zangeres, gitarist en toetsenist gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 163x bekeken

Drummer en bassist zoeken voor een nieuw op te richten band een zanger, zangeres, toetsenist, en een gitarist. We zoeken geen ‘brood’ spelers, maar wel ervaren muzikanten die het leuk vinden om met ons samen een op de jaren ‘80 gerichte coverband te starten. Plezier en lol vinden we erg belangrijk, door goede sets te spelen gaat dat prima lukken. Regio Leiden / Bollenstreek. Voel je je aangesproken, … meer »

bokkie

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 153x bekeken

Hey daar! Onze band is op zoek naar een zanger(es). We zijn eigenlijk over het algemeen vooral bezig met eigen werk. Het genre is een beetje pop/rock. We zoeken vooral iemand die een beetje pit in de stem heeft! We repeteren zo goed als elke vrijdag in Amersfoort. Interesse? Hit me up!

Muzikantenbank user Janthijs BuitinkJanthijs Buitink

Muzikanten gezocht voor 70’s/80’s soul/disco/funk band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Ik zoek ervaren muzikanten om een oldskool disco/dance band op te richten. Regio Utrecht/Zuid-Holland. Werken aan een goed uitgebalanceerde setlist en vanaf medio maart/april de podia op. Ik zoek zang, gitaar, drums, toetsen en evt blazers. Beheers je je instrument en wilje hier tijd in stoppen? Dan zie ik je berichtje graag tegemoet.

Gix964

10 koppige soul/funk/pop coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 175x bekeken

Wij zoeken een zangeres voor onze goed draaiende en al 12 jaar bestaande band uit Velsen/Haarlem. Iemand die,net als wij,lol heeft in het maken van muziek. We treden regelmatig op zo'n 12 tot 15 keer per jaar. Repeteren doen we 1 keer in de 2 weken in IJmuiden. De band bestaat uit 4 blazers, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en een zanger waarmee je samen de zang voor je rekening neemt. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Edwin van VlietEdwin van Vliet