Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 90x bekeken

Apprentus biedt je de mogelijkheid muzieklessen te geven vanuit je eigen huis, via webcam of op locatie. Zo pas je je eenvoudig aan aan de steeds veranderende situatie. Goede bijverdiensten in moeilijke tijden! Geef les, geef je passie! Piano, gitaar, zang, drums, viool... bij Apprentus bepaal jij wat je wilt. Bepaal je eigen werktijden, locatie en prijs en meld je direct en gratis aan bij … meer »

Apprentus

New Holland Choire

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 118x bekeken

Landelijke actie met zangers en zangeressen. Ben je genegen om thuis je eigen partij in te studeren en vervolgens 1 x per drie weken bij elkaar te komen, geef dan je gegevens door en we nemen contact met je op. Het gaat om koorstemmen, vocalisten die solistisch kunnen zingen, en mensen die een backing kunnen invullen. Bariton,Alt,Tenor,Sopraan, alle partijen zijn nodig. Voor de bovenstemmen zou een … meer »

christy kruysdijk

10-mans formatie B-Soul zoekt een zangeres met Soul

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Vanwege het vertrek (helaas) van één van onze drie zangeressen is soulformatie B-Soul op zoek naar een nieuwe zangeres. Het gaat om de hoogste partijen dus bij voorkeur een zangeres met een Sopraan stem. Ervaring en affiniteit hebben met Soulmuziek is een absolute pré. Je zingt lead partijen maar doet ook backing vocals wanneer één van de andere zangeressen de lead heeft. Er wordt vaak meerstemmig … meer »

Eric de Hoogt

Zageres gezocht voor het opnemen van Reggae muziek.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 112x bekeken

Voor het opnemen van eigen reggae nummers (moder roots ) ben ik opzoek naar zangeressen die de achtergrond vocals kunnen verzorgen. De bedoeling is opnemen en uiteindelijk live proformen. Kan jij zinggen, (hoeft niet professioneel) heb jij affiniteit met reggae en heb je tijd om mee te werken aan dit projectje... App of bel mij gerust.. 0685779677. Leeftij 30- 50 maar is geen must. Groet Cedrick

Cedrick Williams

Counting Wolves zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 111x bekeken

NL: Wij zijn Counting Wolves uit Amsterdam en wij zijn opzoek naar een vocalist die kan zingen en screamen. We zoeken iemand die dezelfde ambitie en passie heeft voor muziek als wij. EN: We are Counting Wolves from Amsterdam and we are looking for a vocalist that can sing, scream and with a large ambition and passion for music. References: - Northlane - Periphery - the GazettE Find us … meer »

A Keeven

Goede bevlogen zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 140x bekeken

Goede bevlogen zanger gezochtBen jij een semi professionele zanger met een eigen en uniek stemgeluid. Ervaring met zingen in een band en hou je van indie muziek, mooie melodieën en toffe songs? Onze muziek zoekt een 2e zanger voor leadvocals en 2e stem. Het miet uiteindelijk toegroeien naar een tweekoppige zang Speel je gitaar of piano is dat mooi meegenomen Referenties: radiohead/national/ interpol/cure Plaat is … meer »

peter

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 267x bekeken

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockbandWij The Damn Ugly zijn ervaren muzikanten op zoek naar een zanger/gitarist voor onze rock band daar onze zanger/gitarist is gestopt wegens drukte De bezetting is momenteel leadgitaar, Bas en drums. Wij repeteren op maandagavond in Budel elke even week van de maand in een oefenruimte van muziekvereniging Soulex Onze leeftijden zijn gemiddeld 40 jaar maar je mag ook ouder of jonger zijn Ons repertoire … meer »

Fred Gerits