Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jij zingt en zoekt een gitarist...

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 94x bekeken

Misschien kun je hier wat mee. Qua stijl wat in de hoek van folk, pop en jazzy. Speel akoestisch en elektrisch. M.n. mijn akoestisch gitaargeluid sluit mooi aan op (mezzo)sopraan. Geen beginner, mijn leeftijd 64. Uitgangspunt VT cultureel. Regio Eindhoven (e.v. daarbuiten bespreekbaar). Wat tijd of locatie betreft ben ik flexibel. Voor vast en project.

Alexander

Zangeres gezocht voor “Project Legacy” or whatever it will be!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 140x bekeken

Zangeres gezocht voor “Project Legacy” or whatever it will be!Na ruim 25 jaar af en aan in diverse bands te hebben gespeeld en regelmatig te gekke studioprojecten te hebben gedaan met afwisselend losse muzikanten en bands, speelt bij mij al wat langere tijd het idee eens in een kleinere setting als duo samen met een zangeres de studio in te gaan om een setlist met mooie nummers in (semi) akoestische uitvoeringen op te gaan nemen. Ook heb ik nog een flink stapeltje … meer »

Muzikantenbank user MarcelMarcel

Liefhebbers en hobbyisten muziekanten gezocht

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 220x bekeken

Liefhebbers en hobbyisten muziekanten gezochtNaar jaren lang een eigen band te hebben gehad, kom je er achter dat ik dat erg mis . Graag zou ik weer muziek willen maken Ik heb alles zelf in bezit wat een band nodig heeft . Behalve nu nog zangers,,ressen en drummer,, gitaristen, enz Absoluut geen brood muziekanten. Die willen alleen de lusten . Zelf ben ik toetsenist. Het enigste wat ik vraag is dat iedere muziekant zijn of haar eigen … meer »

Muzikantenbank user Andre PhilipoomAndre Philipoom

Gitarist/zanger(es) (ev/mv) gezocht voor akoestisch duo of trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Zanger/gitarist, begin 60 zoekt muziekmaatjes om samen te zingen en te spelen en een repertoire op te bouwen. Mijn voorkeur gaat uit naar akoestische, meerstemmige muziek in de sfeer van CS&N, crowded house, Del Amitri, Damien Rice, etc. Tweewekelijks oefenen, thuis je partijen en arrangementen uitwerken en instuderen, samen een stijl ontwikkelen en af en toe bij gelegenheden optreden. Laat je me … meer »

Rob Olthof

Between the Rats and Snakes - Metalband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 93x bekeken

Between the Rats and Snakes - Metalband zoekt vocalistBetween the Rats and Snakes is een metalband uit Rotterdam. Wij bestaan uit een bassist, drummer en gitarist. Ieder van ons heeft al +-6 jaar ervaring in het spelen in bands. Onze muziekrichting is te vinden in de Metalcore met als main influences: - Crossfaith - Coldrain - Pay Money To My Pain - Crystal Lake - Parkway Drive - Ice Nine Kills - Fever333 Wij zoeken een gemotiveerde vocalist … meer »

Muzikantenbank user Between the Rats and SnakesBetween the Rats and Snakes

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)Smooth Paradise is een nieuwe band waar ik mee wil beginnen, ik ben als producer betrokken als lid maar achter de schermen. Mijn missie is om nummers te creëren die pakkend en melodieus zijn waar iedereen mee kan zingen, het conceptidee is om nummers te produceren waarmee mensen mee kunnen zingen. Denk aan: Queen - Radio Ga Ga, Bon Jovi - Livin 'On A Prayer, U2 - One, enz. dat zijn nummers die … meer »

Muzikantenbank user KhalidKhalid

Bluesrock band Bluescales, semi-pro level, zoekt strakke zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 160x bekeken

Wij, semi-pro gitarist, drummer en bassist, regio Amsterdam, hebben een repertoire van ruim 30 bluesrock nummers en zijn met spoed op zoek naar een ervaren krachtige rock/blues zanger(es). Ons repertoire bestaat o.a. uit Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Gary Moore, Cream, John Mayer, Johnny Winter en Matt Schofield, maar we staan open voor andere suggesties. We zijn … meer »

toni