Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio Leiden

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 23x bekeken

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio LeidenCoverband ( laatbloeiers 40 + ) zoekt gitarist / zanger. Genre jaren 60 / 70 o.a Stones, Beatles, CCR, Eagles enz. Repeteren doen we op maandagavond van 20u tot 22u in Stompwijk. Het oefenen moet gezellig en serieus zijn. 4a5 optredens per jaar vinden wij al voldoende. Wij bassist, toetsenist / zanger en drummer hebben al enige podium ervaring. Kom een keer jammen om te kijken of het klikt. Arjan … meer »

Muzikantenbank user Arjan van der HamArjan van der Ham

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 42x bekeken

Arian (gitaar) en Johan (bas) . Nu nog een drummer en een zanger.. We zoeken mensen uit het midden van het land van 50+ die classic (hard)rock willen en kunnen zingen/spelen. Nummers van o.a. Deep Purple, Judas Priest, The Free, Badco, Dio, Benatar, ZZtop, Thin Lizzy. Herintreders zijn ook welkom als je maar wel ervaring en voldoende tijd hebt. Geen profs. We repeteren in Hilversum.

Muzikantenbank user JohanJohan

Paramore Coverband zoekt Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 151x bekeken

Wij zijn 'Secret Lover'. Een Paramore coverband. Maar we willen ook andere nummers coveren en in de toekomst misschien zelf wat schrijven! Onze repetitieruimte met alles erop en eraan ligt gelegen in Budel.(omgeving Eindhoven/Weert) Mocht vervoer een probleem zijn dan kunnen we het e.e.a. bekijken! Huidige bezetting: Sanne(19) Bas/Zang Tim(23) Drum Rowan(26) Gitaar Zie je het wel zitten? … meer »

Muzikantenbank user RowanRowan

Shweeny

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 120x bekeken

Shweenyheb je zin om op ontspannen wijze samen met leuke mensen muziek te maken? en af en toe op te treden? wij zijn Shweeny, een popgroep met eigen nummers, met de nadruk op meerstemmige zang. wij zoeken dringend 1 of 2 bijkomende backingzangers (m/v/x) om onze melodieën en harmonieën stemgewijs te versterken. • je moet geen noten kunnen lezen. • leeftijd = niet belangrijk, wij zijn 30-ers, … meer »

Tony Van Meel

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 89x bekeken

Arian (gitaar) en Johan (bas) . Nu nog een drummer en een zanger.. We zoeken mensen van 50+ die classic (hard)rock willen en kunnen zingen/spelen. Nummers van o.a. Deep Purple, Judas Priest, The Free, Badco, Dio, Benatar, ZZtop, Thin Lizzy. Herintreders zijn ook welkom als je maar wel ervaring en voldoende tijd hebt. Geen profs. We repeteren in Hilversum en een reistijd van 30 minuten lijkt … meer »

Muzikantenbank user JohanJohan

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 148x bekeken

9 personen sterke band. zoekt dame die de plek van onze vertrekkende zangeres haar eigen wil maken. wij spelen danceclassics en repeteren op maandagavonden in den haag zuid. bezetting : drum,bas,gitaar,toetsen,trombone,sax,trompet en twee dames op lead. Die elkaar met tweede stemmen aanvullen. Aanvullende koorzang van de gitarist. goed niveau. Band speelt live geheel op in-ear.

show band

Allroundband Get The Groove zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Bericht: Wij zijn op zoek naar een zangeres. (Omgeving Oss) Wellicht kan ik je intereseren met het onderstaande Get The Groove (soul-funk-disco-pop(rock) coverband) zoekt zangeres Get The Groove is een Allround Coverband uit Oss. De band ontstond in 2009 en bestaat uit ervaren muzikanten: Zangeressen, toetsen, drums, bas, gitaar en drie blazers. Get the Groove speelt covers van de jaren 70 … meer »

peter van duifhuizen

Coverband met bijzonder repertoire zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Coverband "Dear John" is een band die bestaat uit zangeres, toetsenist, drummer, gitarist en bassist, en we zijn nog in de opbouwende fase. Een aantal van ons heeft al eerder met elkaar in bands gespeeld, die door muzikale meningsverschillen (o.a. over de repertoire keuze) uit elkaar gingen. Om die reden is de keuze van het repertoire een belangrijk uitgangspunt, en willen we alleen nummers spelen … meer »

Muzikantenbank user JohnJohn