Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht voor gevoelige/beetje grappige parodie

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 102x bekeken

Hoi, Tekstschrijver zoekt zangeres Ik heb een liedje bedacht voor tijdens deze coronaperiode. Het is geen protestlied maar juist een gevoelige tekst die ons doet beseffen dat we niet bij elkaar mogen zijn en normaal gesproken wel. Het is een parodie op een bestaand lied. ik zoek een gevoelige zangeres, die het ook een beetje met een knipoog kan brengen. Sta je er voor open? laat me weten!

Muzikantenbank user Ri AnneRi Anne

PPM BAND zoekt zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 232x bekeken

PPM BAND zoekt zangeres!De gezelligste en één van de meest gerenommeerde coverband van Nederland zoekt een geweldig gezellige en goede zangeres! Helaas heeft onze Loes het moeilijke besluit moeten nemen te stoppen bij PPM als zangeres. Loes gaat de focus meer verleggen naar haar (succesvolle) maatschappelijke carrière. Zeer begrijpelijk, maar ook heel jammer. Dat maakt dat we een zangeres zoeken. Geen tweede Loes, want … meer »

Muzikantenbank user Stefan SchaminéeStefan Schaminée

Zangeres gezocht voor jazzy pop en ballads duo

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 244x bekeken

Ben jij iemand met een mooie zangstem en passie voor muziek? Ik ben een toetsenist met ruime ervaring en ik zoek naar een zangeres die het leuk vindt om samen jazzy pop en ballads te maken. Bijvoorbeeld liedjes van Norah Jones, Katie Melua, Madelaine Peyroux of Joe Harman. Oefenen kan, ook nu, in een Corona-veilige setting. Met de koptelefoon op. Lol in mooie muziek maken en repertoire opbouwen … meer »

Jan Bosker

Zanger(es) 21-60 jaar gezocht voor eigen werk popmuziek - Corona covid-19 proof

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 205x bekeken

Zanger(es) 21-60 jaar gezocht voor eigen werk popmuziek - Corona covid-19 proofHallo! Jij bent een zanger of zangeres, zit lekker in je vel en je verveelt je!?! Wat is er fijner voor iemand die zingt om zich uit te kunnen leven in onze huiskamer en voorzichtig al, met het gloren van de lente, met onze muziek in contact te komen? Wij wonen in Oss, in de buurt is dus wel gemakkelijk. Het doel: een band opzetten! Je kunt kiezen uit een tweetal (zelfs drietal...) genres: www.longtreecity.nl www.amazingmercury.nl Maar … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Pianist zkt singer/songwriter

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 100x bekeken

Pianist, geschoold, zoekt ervaren singer/songwriter met vaardigheid in tekstschrijven cq compositie. Voor samen schrijven, zingen, spelen (en opnemen). Als je ook gitaar speelt is dat mooi meegenomen. Goede lead-stem is vereiste, alsmede creatieve en kritische blik. Studio in Alkmaar.

Walter

Zangeres en gitarist willen band vormen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 258x bekeken

Zangeres en gitarist willen band vormenHoi! Wij zijn Luisa (zang) en Maarten (gitaar). Wij zijn beginnende muzikanten die opzoek zijn naar mensen die het leuk vinden om samen ons een bandje te vormen. We kennen elkaar van studie (toegepaste psychologie) en wonen beiden in Amsterdam. Hier beoefenen we dan ook graag onze muzikale kunsten, met achteraf een lekker biertje (hopelijk snel weer in de kroeg!). De muziek die wij leuk vinden om … meer »

Luisa van Alphen

Funkrock band zoekt drummer en vocalist in Nijmegen.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 144x bekeken

Vooralsnog naamloze funkrock band uit Nijmegen is op zoek naar een drummer en een vocalist. Op het moment bestaan we uit een gitarist en bassist (25 en 27 jaar oud). We spelen al een paar jaar samen en hebben in die tijd een sterke muzikale connectie opgebouwd. We zijn nu op zoek naar een drummer die een project voor langere tijd aan wil gaan en deel uit wil maken van een hechte, op elkaar ingespeelde … meer »

Friso van der Geest