Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocal

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocalhoi wij, als begin 30 ergs, zoeken muzikale versterking! genre: pop, rock, blues, soul. liefste (uiteindelijk) eigen nummers schrijven (ontstaan vanzelf). we zoeken als eerste vocal, later ook drum weer. voorkeur vrouw 25-35 jr omgeving tilburg met wil om ook op te treden. 1 keer doordeweeks bijv spelen/ontwikkelsen. inspiratiebandje: https://www.youtube.com/watch?v=iUyfuC8VG5Y kijk/luister voor … meer »

menno bakker

Remedy Rockband zoekt zanger, eentje met een strot ..bvk.

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 92x bekeken

Remedy Rockband zoekt zanger, eentje met een strot ..bvk.Remedy Rockband zoekt zanger ...! Wie gaat ons versterken met z'n goeie strot. Wij spelen Rock en Blues rock op ons repertoire nrs van Stones, 'n beetje Beatles, Clapton/Cream, Rory Gallagher, Walter Trout en jaren 60 70 80 materiaal etc. We hebben de beschikking over een eigen oefenbunker waarin alle apparatuur PA opname mogelijk etc aanwezig is! DIt is in Sittard en op dinsdag avond, dus elke dinsdag … meer »

Muzikantenbank user Rich LormansRich Lormans

Auditievoorbereiding voor amateur vocalisten....

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 77x bekeken

Jij bent 40-plusser. Hebt ooit in bandjes gezongen maar bent gestopt ivm werk of privé. Inmiddels heb je weer meer tijd en gereageerd op een advertentie. Alleen voel jij je onzeker. Dan heb ik de oplossing, gaan we samen oefenen (ik op gitaar). Voor mij een stukje hobby, gaat jou niets kosten. Regio Eindhoven (straal 45km). Ben je e.v. geïnteresseerd, neem maar contact op en zien we wel. Alexander.

A.A. (gitaar)

Akoestische coverband zoekt tweede zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Akoestische coverband zoekt tweede zanger(es)Wij (Green Soap) zoeken voor ons akoestisch trio een enthousiaste tweede zangeres of zanger. Vind je het leuk om regelmatig in allerlei settings, van kroeg tot huiskamer, op te treden? En vind je het leuk om met ons een breed repertoire, van bekende hits tot nederlandstalige kleinkunst neer te zetten? En kan je zowel lead als tweede stem zingen en daarbij wat percussie toevoegen? Reageer dan snel! Leeftijd: … meer »

Green Soap

Backing Vocals!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 221x bekeken

Backing Vocals!Onze rockband (uitsluitend eigen materiaal) is op zoek naar een tweede backing vocalist (m/v). Een enthousiaste team player met de nodige ervaring en affiniteit met de stijl! We zijn allen ervaren muzikanten die voldoening halen uit het spelen van eigen werk. Ons repertoire is zeer divers en biedt volop ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. We repeteren wekelijks en beschikken over een eigen vaste … meer »

gerard damen

Gezocht zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 152x bekeken

Voor band zoeken we een zanger of zangeres. Het gaat om alternatieve rock uit de jaren 1980 tot 2010. We zijn net nieuw opgestarte dus muziek nummers staan nog niet vast. Omgeving noord twente gemeente tubbergen. Eigen repetitie ruimte. Bandleden zijn van 40 tot 54 jaar. Maar leeftijd maakt niet uit.

clemens Wildemors

Houd jij van zingen?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 177x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek … meer »

gitarist-647

Indie/brit pop rock coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Onze (nog 4 koppige band) is opzoek naar een gevorderde zanger om de band compleet te maken.we repeteren in een eigen oefenruimte in Rotterdam en we repeteren weekelijks maar niet op een vaste dag. we hebben een aardige setlist van oa Editors,KOL,Foo Fighters,Radiohead,Stereophonics, Coldplay enz.Uiteraard is eigen inbreng bespreekbaar.we hopen weer in de toekomst met enig regelmaat op het podium … meer »

Rich