Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Hoi! Mijn naam is Martijn, ik ben 39 en woon in Tilburg. Normaal gitarist bij de band Violet, maar vanwege de Corona crisis hebben we die even in de koelkast gezet. Maar ik vind gitaar spelen te leuk dus zoek een zangeres om te begeleiden. De muziek die we gaan spelen kan heel breed zijn. Liefste pop/rock 70s 80s 90s of 00s. Maar als je leuke liedjes wilt zingen dan vind ik het al snel goed. Zangers … meer »

Muzikantenbank user Martijn BrouwerMartijn Brouwer

Backing vocalist m/v !

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 268x bekeken

Backing vocalist m/v !Onze band met ervaren muzikanten is op zoek naar een backing vocalist (e) die zich helemaal kan vinden in koor als lead partijen en zich thuis voelt in onze stijl. We spelen een gevarieerd repertoire (pop/rock) met uiteenlopende invloeden en repeteren wekelijks in onze eigen vaste ruimte. We komen uit de regio's noord/west- Brabant en zuid-Holland maar het staat je natuurlijk vrij om buiten deze omgeving … meer »

sander

Componist / producer zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 86x bekeken

Hoi, ik zoek een bvk ervaren zangeres voor ad hoc projecten. Het gaat om reclame muziek voor een Duits label en voor losse projecten (electro gerelateerd). Voor beiden zoek ik zang. Hoe aparter en gekker je stem, hoe beter. Originaliteit is belangrijker dan techniek. Lokatie is Randstad, Amsterdam e.o. Groetjes van Rob

Rob van Dijk

Symphonic metal (nieuw project)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 90x bekeken

Hallo mede muzikanten Ik ben jeffrey 25 jaar oud en heb 10 jaar ervaring met bas spelen, helaas ben ik hier mee gestopt om het grunte op te pakken. Hier beging ik net mee. Ik zou graag een symphonic metal willen maken met een vrouwen stem en gegrunt. Ik zelf schrijf teksten die het randje passeren, lijkt me gaaf om deze teksten te gebruiken in symphonic metal met gegrunt Ik zoek. Zangeres 2x … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Zanger gezocht! Omgeving Assen e.o.

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 111x bekeken

Zanger gezocht!! Voor nieuwe band (Bas, Drums, 2x Gitaar) in Assen e.o. We bestaan uit ervaren muzikanten van boven de 50. Inspiratie: energieke rock muziek. Pearl Jam, Beatles, Stones, Neil Young, Herman Brood, CCR, ZZ Top. etc. en natuurlijk ruimte voor jouw voorkeur. Interesse kom een keer de sfeer proeven en jam mee? Gr, Jos

Jos

(Horror) punk/metalhead/goth zoekt band

Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 88x bekeken

Hallo, m'n naam is Dante en ben 19 jaar oud. Ik ben op zoek naar een band in rock, punk en metal. Zelf kan ik redelijk zingen en screamen en ben ook inzetbaar als bassist en rythmgitarist. Maar in alle eerlijkheid, hoewel zang of rythmgitaar mijn voorkeur heeft, ik speel met alle plezier welke van de genoemde posities dan ook. Wat betreft muziek die ik zelf geschreven heb, het gaat vaker wel dan … meer »

Dante

Eigen werk pop- en rockband omgeving Oost-Brabant zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 120x bekeken

Hallo muzikant(e)! Pop- en rockband 'Long Tree City' zoekt drummer, bassist, gitarist, toetsen en zang (m/v). Plaats van repetitie Oss, Corona-proof. Op de website vindt je genoeg informatie en mocht je nog vragen hebben dan verneem ik (componist, tekstschrijver en manager) deze graag. Dus: lees de website! www.longtreecity.nl

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Between the Rats and Snakes - Metalband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Between the Rats and Snakes - Metalband zoekt vocalistBetween the Rats and Snakes is een metalband uit Rotterdam. Wij bestaan uit een bassist, drummer en gitarist. Ieder van ons heeft al +-6 jaar ervaring in het spelen in bands. Onze muziekrichting is te vinden in de Metalcore met als main influences: - Crossfaith - Coldrain - Pay Money To My Pain - Crystal Lake - Parkway Drive - Ice Nine Kills - Fever333 Wij zoeken een gemotiveerde vocalist … meer »

Muzikantenbank user Between the Rats and SnakesBetween the Rats and Snakes