Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

THE APPLE beatles tribute band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 69x bekeken

Heb jij Beatles bloed door de aderen stromen? Is jouw stem vergelijkbaar met die van John en/of Paul? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij oefenen regelmatig in Amersfoort. Neem kontakt met mij op en je krijgt de nodige informatie. Tevens wat video opnames om een indruk te krijgen. 06-53429074 https://youtu.be/GEIQtLgDswQ?feature=shared

Muzikantenbank user Hans van BarenHans van Baren

Drummer en zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 308x bekeken

Drummer en zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.NoNonsense is een Goud van Oud rock band uit Weiteveen, gemeente Emmen, Drenthe. Wij zijn op zoek naar een drummer en een zanger. Belangrijke waarden voor ons: gezelligheid, samenwerking, betrokkenheid en circa 8 optredens per jaar. Doelstelling: de boel in beweging krijgen. Wij zijn geen professionals of topamateurs, wel ervaren muzikanten. Fouten mogen worden gemaakt. Daarom oefenen we 1 x per … meer »

Muzikantenbank user Ludo van WijkLudo van Wijk

Producer zoekt zanger(es) / rappers

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 92x bekeken

Producer zoekt zanger(es) / rappersBeste mensen, Ik ben een beginnende producer, onlangs getekend bij een record label en werk al samen met verschillende producers over de hele wereld. Ik ben momenteel bezig met mijn tweede EP en zoek vocals. Mijn genres zijn in: Drum n bass, riddim, electro house, brostep, synth/wave (allemaal Dubstep themed). Vereisten: - Wel wat zang/rap ervaring, maar hoeft niet op professioneel niveau … meer »

Muzikantenbank user AmrishAmrish

Nog naamloze Rock & Popcoverband zoekt sologitarist (M/V)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Wij zijn nu met zijn drietjes (zang & gitaar / bas/ drum) en we spelen covers van de zestiger jaren tot nu. We hebben in principe een repertoire van 60 nummers om uit te kiezen. Wij zijn nu met ons drietjes en we zijn goed op elkaar ingespeeld (dus de basis is solide). We repeteren op zaterdagmiddag in (Gebouw T, te Bergen op Zoom). De oefenruimte is professioneel en geoutilleerd met goede backline- … meer »

Marc

Leadzanger reggaeband gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 69x bekeken

Reggaeband Skankin’ Vibes bestaat uit gevorderde muzikanten met passie voor muziek. Onze nieuwe zanger is een performer, gedisciplineerd, heeft humor, durft kritiek te geven en staat open voor feedback. Hij/zij is in bezit van eigen vervoer. Wij repeteren elke donderdagavond in Duiven. Skankin’ Vibes bestaat uit een zangeres, twee gitaristen, toetsenist, saxofonist, bassist, percussionist … meer »

Muzikantenbank user Lotus Turiya GadellaaLotus Turiya Gadellaa

Jonge muzikanten zoeken zangeres of zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Hallo, wij zijn Lowtune en zoeken een zangeres of zanger in de leeftijd tussen 17 en 20 jaar om onze band uit te breiden. Onze bezetting is nu drummer, bas, gitaar en toetsen., Wij repeteren 1x per week in een repetitie ruimte in Sint Oedenrode. Ons repertoire bestaat uit pop rock covers van o.a. AC DC, Guns ‘n Rosés, Goldband en Katy Perry. Ben jij een enthousiaste zanger(es) en zoek je een leuke … meer »

Hans van Eijk