Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

JackerSnack zoekt Zanger/Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tiel (Gelderland) | 60x bekeken

Wij zijn JackerSnack,(drummer,bassist en gitarist),en wij zoeken een zanger(es) met een geweldige rockstem! Alledrie hebben we de nodige muzikale ervaring, we zijn dus zeker geen beginnersband!! Plezier is ons kernwoord, we repeteren iedere maandagavond in Tiel van 20:00 tot 22:30 uur. We streven uiteindelijk naar 1 a 2 optredens per maand. Onze stijl is divers te noemen, van stevige rock tot funk … meer »

Muzikantenbank user Laurens BlommendaalLaurens Blommendaal

Bluesrock coverband in opzet

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 214x bekeken

Opstartende bluesrock coverband met ervaren muzikanten is op zoek naar een toetsenist(e) en zanger(es). Momenteel bestaat de band uit een gitarist, bassist en drummer met allen in de leeftijd 50+ en woonachtig in de driehoek Alphen a/d Rijn, Utrecht en Gouda. We hebben nog geen vaste oefenruimte dus dit is nog verder in goed overleg te bepalen. Omdat we nog in de opstartfase zijn is er veel ruimte … meer »

Muzikantenbank user Andre van OudenallenAndre van Oudenallen

Nieuwe band uit Rozenburg ( rotterdam ) zoekt bassist en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Hallo, Wij zijn Landy en Anthony, gitarist en drummer. Nadat onze vorige band, Daizy Bell, is gestopt te bestaan, willen nu iets nieuws opstarten. Hiervoor zijn we opzoek naar een bassist ( met eigen gitaar en versterker ) en zanger(es). Later misschien ook verder uitbreiden naar 2e gitarist en toetsenist maar voor nu willen we eerst de basis neerzetten. De genres zijn: pop/rock/metal van de … meer »

Muzikantenbank user Anthony KooningAnthony Kooning

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 168x bekeken

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!We zoeken twee enthousiaste muzikale dames. Ervaring is meegenomen maar niet vereist. Een muzikale stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omstreken te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te mogen doen. Een voorproefje: https://youtu.be/BSEimn6K2uM Meld je aan voor de auditie! Ben of ken jij de de persoon die we zoeken? Of moet jouw vriendin of partner echt … meer »

TheAmsterdamVocals

Backing gezocht voor ambitieuze soulband

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 186x bekeken

Backing gezocht voor ambitieuze soulbandThe Southern Soul Collective is op zoek naar een nieuwe achtergrondzangeres. We zoeken iemand die: * met de juiste 'feel' Southern Soul kan zingen * net zo enthousiast is over deze muziek als wij * snel eigen melodieën kan instuderen * bereid is tweewekelijks met ons te repeteren in Amsterdam-oost Repertoire, o.a.: Aretha Franklin, Ann Peebles, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Candi … meer »

Joep Wetzels

Between the Rats and Snakes: Metalband uit Rotterdam zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 110x bekeken

Between the Rats and Snakes is een nieuwe metal band uit Rotterdam, wij bestaan uit een bassist, drummer en gitarist. Ieder van ons heeft al +-6 jaar ervaring in het spelen in bands. Onze muziekrichting is te vinden in de Metalcore met invloeden van electronic en het overbrengen van veel energie. Onze main influences: Crossfaith, Coldrain, Pay Money To My Pain, Crystal Lake, Parkway Drive, Ice Nine … meer »

Tamas Niks

Ska Coverband zoekt Zanger / Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 86x bekeken

Ska Coverband zoekt Zanger / ZangeresSka coverband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard wordt dit nog aangevuld met andere nummers en ska bands. Het is een soort Dance Craze Tribute band. Wij zijn nog op zoek naar een zanger en zangeres die bekend is met het werk en er vooral veel zin … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Bassist and Drummer needed for new project/band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 157x bekeken

I am a rock guitarist / songwriter looking for a bassist and drummer (and eventually a vocalist) to form a new band with original music and some covers. Influences include: RUSH, Marilion, Radiohead, Skunk Anansie, The Police, Manic Street Preachers, Gary Moore / Thin Lizzy, Deep Purple... etc etc etc... Region: Eindhoven/Veldhoven

Muzikantenbank user Mik VierlingsbeekMik Vierlingsbeek