Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Soulmachine zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 29x bekeken

Soulmachine zoekt per direkt een soulzanger. Wij zijn een semi professionele soulband met regelmatig optredens in de grotere en kleinere zalen, feesten, etc. Wij zoeken een zanger met een bepaald stemgeluid. Ik zal de linkjes van Youtube bijvoegen om een idee te krijgen wat voor soort stem we willen.De zanger van the Teskey Brothers of de zanger van St.Pauls & the broken bones.https://www.youtube.com/watch?v=KEC-12ltNbY&list=RDKEC-12ltNbY&start_radio=1 en … meer »

Muzikantenbank user Jeroen FleskensJeroen Fleskens

Nieuwe band zoekt leden! (Omgeving Zuid-holland)

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 39x bekeken

Hey toekomstige bandmaat! Voor een nieuw opgerichte band zijn mijn gitaarmaat en ikzelf (ook een gitaarpersoon) op zoek naar een bassist, drummer en een zanger! Onze invloeden zijn bands zoals Volbeat, Five Finger Death Punch, Foo Fighters, Sum41, Greenday, Metallica. Ofwel, een lekkere berg Pop-punk, Metal en Rock! Graag zouden we beginnen met een paar covers om lekker op elkaar afgespeeld … meer »

Maurijn

Top 1000 / Top 2000 coverband

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Eind van dit jaar staat Waylon weer in Ahoy met de Top 1000 Allertijden. Hij kiest dan nummers uit een jaarlijks terugkerende lijst van duizend favoriete platen van Radio Veronica-luisteraars en covert deze. Het lijkt mij leuk om dit een paar keer per maand met een groepje van gemotiveerde muzikanten ook te doen. Dus een aantal nummers uit die lijst, of uit een andere lijst zoals bijvoorbeeld de Top … meer »

Sander

Zanger en/of Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 64x bekeken

Zanger en/of Zangeres gezochtOp de verjaardag van Richard (gitarist) hebben we een beetje zitten brainstormen om weer(!) samen muziek te gaan maken. Het idee is om de wat gangbaardere rocknummers te gaan doen, die de meeste mensen kennen en mee kunnen zingen. EN!....... die afwisselen met Guilty Pleasures uit de jaren 70/80/90, Maar dan wel een (s)tandje harder http://www.hitsallertijden.nl/top%202000/2000/lijst%2080.htm Hier … meer »

Muzikantenbank user The 'Guilty Pleasures' of AlternatioNThe 'Guilty Pleasures' of AlternatioN

Mobiel muzikaal trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 82x bekeken

Ik ben gitarist met veel ervaring ( country, ned.talig, rock and roll etc.} Ik wil een mobiel trio akoestisch opstarten. Repertoire: bekende nummers die meegezongen kunnen worden. Het is de bedoeling dat we op verschillende plekjes kunnen spelen. Buiten (terrasjes) binnen (huiskamer, restaurantjes etc.) Als je belangstelling hebt zou het fijn zijn als je niet te ver van Nijmegen woont i.v.m.repetities. Het … meer »

cor de vos

Zangeres gezocht voor Xclusive

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 72x bekeken

Zangeres gezocht voor XclusiveXclusive, DE Top100 coverband uit Assen is op zoek naar een ervaren maar vooral gedreven zangeres! Geen zangeres die in heel veel verschillende bandjes zit maar vooral de focus wil leggen op 1 band om nog groter te groeien. Xclusive bestaat uit 8 ervaren muzikanten (incl 2 blazers) en treedt op van Bruiloft, Bedrijfsfeest tot (zeer grote) Feesttent. Ben je niet ervaren maar durf je het toch … meer »

Robert

Zanger (es) slagitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Wij zijn een gezellige 50+ hobbyband. Zangeres, toetsenist, gitarist en bassist. Ons repertoire is alles wat we leuk vinden van 50 - nu. Rock, blues, soul, ballads etc. Wij hebben geen ambitie om vaak op te treden maar wel elke vrijdagavond gezellig en serieus muziek maken. Graag willen wij uitbreiding van de zang en een slaggitaar erbij zou helemaal leuk zijn. Kan je lekker zingen en of slaggitaar … meer »

Muzikantenbank user Theo LotmanTheo Lotman

Gezocht: bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 153x bekeken

Wij (drummer en gitarist ) zoeken nog een bassist en zanger.. omgeving Arnhem/Nijmegen We spelen rock met metal en funky invloeden (eigen nummers) en proberen zoveel mogelijk te grooven. Zowel voor de bassist als zanger is er genoeg ruimte om je eigen ding erin kwijt te kunnen. Er ligt genoeg materiaal om een goede setlist te hebben. Op soundcloud kan je wat nummer beluisteren. maar er ligt … meer »

Muzikantenbank user DavidDavid