Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) gezocht rock coverband, check de audio/video voor een idee

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 85x bekeken

Hey hallo, Wij van The Recordstore zijn op zoek naar een frontman/vrouw. We zijn een goed op elkaar ingespeeld clubje van drums, bass, gitaar en synthesizer. De laatste tijd zijn we voornamelijk bezig geweest met opnames maken van songs die we leuk vinden. Dit is alle kanten opgegaan qua muziekstijl. Maar voor de toekomst willen we weer een vaste lead zanger(es) om een toffe show in elkaar te … meer »

Mark van der Laaken

Gospelband zoekt enthousiaste leden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 69x bekeken

Kan je zingen of een instrument bespelen en zoek je een nieuwe uitdaging? Heb jij een passie voor God, ben je tussen de 20 en 30 jaar en zoek je een gospelband om je muzikale creativiteit te uiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! (m/v) Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband uit Den Haag. Onze muziek varieert van black gospel, pop, soul, dutch, jazz tot zelfs African gospel. Onlangs … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG

Rockband zoekt zanger voor eigen materiaal

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Wij zijn een rockband uit de omgeving van Rotterdam en zijn op zoek naar een zanger(es). We zoeken iemand om ons eigen materiaal mee uit te werken. Check de link voor een voorbeeldje van ons eigen materiaal. Wij zijn allemaal begin 20 en we hebben een eigen oefenruimte. De band bestaat uit een drummer, een bassist en twee gitaristen. We spelen ook covers maar de focus ligt vooral op eigen materiaal. … meer »

Walter Verhoeff

Drummer en toetsenist zoeken gitarist (m/v), bassist (m/v) en vocalist (v) in Zuid-Limburg (NL)

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 109x bekeken

Wij, drummer (20) en toetsenist (21), zijn op zoek naar amicale en vaardige bandleden (18-30 jaar) voor een band die zich (hoofdzakelijk) richt op pop-/rockmuziek van de jaren '70 tot nu (denk aan Phil Collins, Toto, Michael Jackson, Lionel Richie, Dua Lipa, Kings of Leon, ...). De insteek is om nu het repertoire vaardig te worden, zodat we in de tweede helft van 2021 - als hopelijk weer meer mag - … meer »

Pelle

Drummer en toetsenist zoeken gitarist (m/v), bassist (m/v) en vocalist (v) in Zuid-Limburg

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 225x bekeken

Wij, drummer (20) en toetsenist (21), zijn op zoek naar amicale en vaardige bandleden (18-30 jaar) voor een band die zich (hoofdzakelijk) richt op pop-/rockmuziek van de jaren '70 tot nu (denk aan Phil Collins, Toto, Michael Jackson, Lionel Richie, Dua Lipa, Kings of Leon, ...). De insteek is om nu het repertoire vaardig te worden, zodat we in de tweede helft van 2021 - als hopelijk weer meer mag - … meer »

Pelle

(achergrond)zangeressen gezocht voor 80's rock project

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 255x bekeken

Locatie: Overijssel - Ootmarsum Hoi vocalisten, afgelopen maanden hebben we de eerste stappen gezet in een geweldig 80's rock project. We zijn doorgewinterde muzikanten met een duidelijke missie: Pareltjes componeren én live uitvoeren, in de 80's rockstijl. En ja, hiervoor hebben we vocalisten nodig om met jullie meerstemmig koorwerk de nummers te perfectioneren. De benaming "achtergrond" vinden … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 93x bekeken

Americanaband uit Antwerpen zoekt een zangeres. Wij spelen country zonder een countryband te zijn, blues zonder een bluesgroep te zijn en (oude) jazz zonder een jazzcombo te zijn. We repeteren in Antwerpen en zoeken, als de omstandigheden het terug toelaten, dit jaar nog flink van jetje te geven. Meer weten? Mailtje naar jen.gosse@*******.be

jen gossé

Metal Drummer / Gitaristen / Bassisten / Vocalisten gezocht !!!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Metal Drummer / Gitaristen / Bassisten / Vocalisten gezocht !!!Ik zoek diverse mede muzikanten om samen vette metalprojecten mee te maken, en wellicht ook een nieuwe band mee op te richten. Stijl? Trash is redelijk mijn basis, maar ik wil me daarin absoluut niet beperken. Liefst een flinke mix van melodic death/trash/metalcore, of zoiets!! Denk aan bands als Solysis, Bury Tomorrow, Bleed from Within, Feared, Haken, Havok, Warbringer, Killswitch Engage, As … meer »

Arie Kieboom

Semi-pro coverband zoekt een nieuwe leadzanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 113x bekeken

Cover The Cage, een bestaande semi-pro allround coverband zoekt een nieuwe zanger: -Een echte entertainer met solide stem en zelfvertrouwen, die een grote zaal/feesttent op sleeptouw kan nemen samen met onze lead vocaliste -Ervaring als leadzanger van een (cover)band en ervaring met optredens -In bezit van eigen vervoer (auto) -Commitment om 25-35 keer per jaar op te treden, vooral in de zomermaanden -Commitment … meer »

Muzikantenbank user Cover The CageCover The Cage