Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Punk/garage/gitaarrock zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 59x bekeken

Hoi Wij zijn een drummer, gitarist en bassist uit Den Bosch en willen een orkest beginnen met invloeden van The Pixies tot the Ramones, Buzzcocks. Het idee is een paar covers maar vooral eigen materiaal. We zoeken iemand tussen de 40 en 60 die vooral erg aardig is en leuke teksten kan schrijven. Vooral vrijdag en zondagavonden repeteren en af en toe het podium op

Harm

Singing Waiters gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 128x bekeken

Singing Waiters gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!Is zingen je passie? En zie je het zitten om voor een jaar op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is vanaf Juni 2018 op zoek naar nieuwe entertainers om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail voor ze maakt? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Komen gasten terug … meer »

Muzikantenbank user Kim van der LindenKim van der Linden

Artiesten gezocht voor TApero Afterwork

Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 105x bekeken

Beste , Wij zijn nog op zoek naar jong talent om op te treden tijdens ons evenement TApero dat zal plaatsvinden op 7/6/2018 te Tour & Taxis Brussel. Wij hebben reeds heel wat artiesten die bevestigd hebben (verschillende stijlen). Laat u mij weten of u interesse heeft om mee te werken aan dit evenement. Meer informatie kan u terugvinden op onze website https://tapero-syntraevent.weebly.com/ Mvg Ilse … meer »

Muzikantenbank user Ilse De BlayIlse De Blay

Metalband VAN HELL zoekt zanger/Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Metalband VAN HELL zoekt zanger/ZangeresVan Hell is een strakke metalband uit Tilburg, een beetje in de stijl van de oude Iron Maiden. wij zijn op zoek naar een gave zanger of zangeres (geen grunter) in de leeftijd van 30 t/m 50 jaar. Wij hebben ruimschoots ervaring opgebouwd in verschillende ander bands en hebben veel zin om van deze band ook weer iets te geks te maken. Wat wij missen is dus een frontman of vrouw met zin in Metal en gezelligheid. … meer »

Hedwig Spijkers