Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden gezocht voor een nieuwe band!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 50x bekeken

Beste zoekende bandleden. Ik ben Melle Schouten en ik ben bijna 16 jaar oud. Ik drum al sinds mijn vierde en zit al sinds mijn zevende op les. En ik wil super graag een bandje oprichten met leeftijdsgenoten. Het doel is wel om zelf nummers te schrijven, en géén coverband te zijn. Mijn style is voornamelijk rock/pop. Mocht jij dit een leuk idee vinden? Wees zeker niet bang om een berichtje te sturen. … meer »

Melle Schouten

Poprockzanger/ -zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 39x bekeken

Poprockzanger/ -zangeres gezochtWij zijn Harlem Oil, een enthousiaste en ervaren pop- / rockband met een breed repertoire aan covers. Ons repertoire bestaat uit rustigere popnummers, dansbare muziek maar ook stevige rockclassics! Wij zijn op zoek naar een ervaren poprockzanger / -zangeres die ons repertoire kent of snel eigen kan maken. Ben jij degene die knalt op het podium en niet bang is voor de stevigere nummers, neem dan contact … meer »

Muzikantenbank user Rock-Chick TamaraRock-Chick Tamara

CoverUp! Zoekt nieuwe zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 43x bekeken

CoverUp! Zoekt nieuwe zangeres!COVERUP ZOEKT NIEUWE ZANGERES Nog altijd genieten we na van het geweldige optreden in een bomvol Paradiso! Maar helaas is onze zangeres onlangs gestopt. Wij zijn nu dus per direct op zoek naar een NIEUWE ZANGERES! Ben jij tussen de 20 - 35 jaar, ben je niet bang van een flink podium en woon je in de omgeving Midden-Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op in een privébericht … meer »

Stefan

Zanger(es) gitarist of toetsenist gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 39x bekeken

Hallo, wij zoeken als band sinds kort een nieuwe zanger(es) die (slag)gitaar of toetsen speelt. We delen de lead-en samenzang. Wij hebben een brede interesse en het hoef allemaal niet te wild maar mag wel ritmisch en uitnodigend. Dus noem maar op: blues, pop, latin, wat soul, wat jazzy en verder alles wat lekker klinkt. Repeteren doen we in Ulestraten. Dus als je een nieuwe en leuke muzikale uitdaging … meer »

Walter Lourenssen

Ervaren zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 46x bekeken

Wij zijn een band met eigen repertoire (mix van dance, pop en jazz) en zoeken een zangeres. We streven naar zoveel mogelijk en zo goed mogelijk betaald optreden en dat lukt ook. Maar we doen het niet voor de poen, maar voor de lol en die zit ook in samen zo goed mogelijk muziek maken en mensen daarmee te vermaken. We repeteren in Amsterdam. Leeftijd: 25 -35 jaar. Mail je svp even een linkje mee van … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Nieuwe Rockcoverband zoekt met spoed enthousiaste zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 49x bekeken

Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Zanger voor onze nieuwe Rockcoverband waarbij we nummers van rockbands vanaf jaren 80 tot nu gaan coveren. Nummers van bands als U2, the Simple Minds, the Cult, Guns and Roses, Bon Jovi, Golden Earring, Kensington etc. etc. Graag horen we ook van jou wat jouw favoriete rocknummers zijn die jij graag op onze setlist zou willen hebben. Repetitieruimte in Breda; … meer »

Bert Mommers

Dark Motives zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 61x bekeken

Wij bestaan uit gitariste, bassiste en drummer. We spelen covers van o.a. Black Sabbath, the Cult, Danzig en Judas Priest. En eigen materiaal dat zich ook al niet in de jazzy easy listening hoek bevindt. We zijn nog op zoek naar een zanger(es) om de band te completeren. Met muzikale voorkeuren die een beetje aansluiten bij de onze. En een flinke strot. Enthousiasme is belangrijker dan ervaring. We … meer »

Muzikantenbank user Mike DBMike DB

Country en Allround band zoekt een zanger of een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 68x bekeken

Beste vocalisten, Wij zijn nog steeds op zoek naar een bekwame zanger en of een zangeres op het gebied van Country, maar ook op diverse andere genres onder andere pop / blues / country rock / en nog veel meer. Voor informatie gelieve mij eerst te mailen maar ook voor de vele vragen die standaard zijn bij het zoeken naar een band, wij oefenen in Rotterdam Zuid. Ik hoor het graag van jullie. Met … meer »

Michael