Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doorstartende coverband zoekt zanger en/of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 79x bekeken

Overgebleven leden van een onlangs gestopte coverband uit Gelderland zoeken een zanger en/of zangeres voor het maken van een doorstart. Het repertoire zal in onderling overleg worden bepaald. Het idee is een mix te maken van bekende en soms verrassende rock en pop liedjes om hiermee de podia onveilig te maken. Leeftijd vinden wij niet belangrijk, persoonlijk en muzikale klik des te meer. Repetities … meer »

Muzikantenbank user Ricardo EeuwesRicardo Eeuwes

Zanger en/of Zangeres gezocht voor nieuw op te starten (rock)coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Op de verjaardag van Richard (gitarist) hebben we een beetje zitten brainstormen om weer(!) samen muziek te gaan maken. Het idee is om de wat gangbaardere rocknummers te gaan doen, die de meeste mensen kennen en mee kunnen zingen. EN!… die afwisselen met Guilty Pleasures uit de jaren 70/80/90, Maar dan wel een (s)tandje harder www.hitsallertijden.nl/…/lijst%2080.htm Hier staan wel leuke voorbeelden … meer »

Muzikantenbank user The 'Guilty Pleasures' of AlternatioNThe 'Guilty Pleasures' of AlternatioN

Zanger gezocht voor U2-tributeband!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 64x bekeken

Deze nieuwe U2-tributeband is met spoed op zoek naar een zanger van 30 jaar of ouder. Zie je het helemaal zitten om alle grote hits van U2 te coveren om en max. 1x per maand op te treden, reageer dan direct! Wekelijks repeteren in Breda of omgeving. Ben jij die zanger die onze U2-tributeband compleet maakt?

Bert Mommers

Rock coverband zoekt zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 81x bekeken

Wij zijn een rock coverband bestaande uit een drummer, gitarist en bassist (26 - 36 jaar), hebben al een aantal keer opgetreden en zijn op zoek naar een zanger/gitarist. We spelen alle soorten rock van oud tot nieuw, repeteren 1x in de 14 dagen in Winkel en willen graag weer de bühne op! Ben jij een zanger en/of gitarist en heb je zin om met ons te rocken? Stuur ons dan een mail: ian_slats@*******.com

Muzikantenbank user Ian SlatsIan Slats

Band zoekt zangeres ,bassist, drummer

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 162x bekeken

Band zoekt zangeres ,bassist, drummerThe Boomtownrtas, is een band speelt covers uit 70,80,90's tot heden. bestaat uit keyboardspeler( die momenteel ook de drums en bass verzorgt via keyboardstyles) en gitarist. Site is https://theboomtownrats.jimdo.com/. Eigen repetitieruimte te Tisselt. genre jj cale,scabs,elvis ccr,de mens,clouseau,kreuners enz. Momenteel speel ik gitaar en zang zoeken versterking. Neem gerust contact op . hebben al … meer »

Muzikantenbank user wernerwerner

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Heerenveen (Friesland) | 124x bekeken

Welke zanger of zangeres komt onze rockband versterken? Wij: zangeres, gitaristen, drummer en bassist zoeken een ervaren vocalist(e) om spoedig mee op te treden. Tweede stem kunnen pakken vinden we essentieel. Zelf nummers inbrengen en de lead ook pakken? Graag! Momenteel hebben we ongeveer 2 uur repertoire. Daar willen we graag een avondvullend programma van maken. We treden al op, hebben ook nog … meer »

Muzikantenbank user Yvonne WapstraYvonne Wapstra

Band zoekt toetsenist en zanger/gitarist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 127x bekeken

Band zoekt toetsenist en zanger/gitaristHoi allemaal, Wij zijn op zoek naar een toetsenist en een zanger/gitarist om een band mee te beginnen in Amsterdam. Wij bestaan uit een zangeres, drummer, gitarist en bassist(allemaal rond de 24 t/m 29 jaar). We willen ons gaan focussen op pop/rock/funk die zowel lekker luistert als speelt. Denk daarbij aan Toto, Fleetwood Mac, David Bowie etc. (nieuwere nummers mogen natuurlijk ook.) Hoewel het … meer »

Peter

Artist looking for Backing vocalists and Saxophonist

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 77x bekeken

Hello everyone, I am a live show finalist on a major TV show / production in Belgium. Currently looking for Backing vocalists and saxophonist for live performances. The main goal is to have dedicated and passionate musicians / instrumentalists for my live performances. Genres includes: Pop, Dance, Soul and RnB. Rehearsals in Ghent region. You can watch my performances here: https://www.facebook.com/watch/?v=280623019511482 Feel … meer »

Tomi