Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop-Rock zangeres gezocht met een hoog bereik.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 70x bekeken

Goed lopende Pop-Rock formatie met het accent op rock uit Amsterdam zoekt goede zangeres zonder podium vrees. Goed bereik, eigen vervoer, liefst met de nodige ervaring, professionaliteit en vooral veel enthousiasme en met de ambitie om zo veel mogelijk op te treden. Wij spelen niet in de professionele circuit maar het lukt ons om tussen de 20 en 30 keer per jaar op te treden, dit doen wij door het … meer »

Kris

Bluesband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 79x bekeken

Bluesband uit Amersfoort zoekt een zanger(es). We zijn allen zeer ervaren muzikanten (gitarist, toetsenist, drummer, bassist) en goed op elkaar ingespeeld. De gitarist beschikt over een goede tweede stem. Omdat we 1x 2 weken oefenen is de afspraak dat iedereen goed voorbereid is. Primair staat het maken van goede muziek in een leuke sfeer voorop, maar we willen ook toewerken naar een aantal optredens … meer »

Huub Rohof

Indy pop rock band zoekt vocal

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Indy pop rock band zoekt vocalNa het stoppen van onze zanger wegens gezondheidsproblemen en een korte break gehad te hebben zijn we weer klaar voor een nieuw hoofdstuk. We hebben de afgelopen jaren meegedraaid in festivalcircuit waarbij we optredens gehad hebben bij o.a. Veronica NPO3 etc. We zijn een band met eigen werk, zie bij info één van onze singels. We hebben het afgelopen jaar gewerkt aan een nieuwe sound De band … meer »

Jeroen Voogt

Muzikanten gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 88x bekeken

Muzikanten gezochtHoi, Ik ben Stan, ben 24 jaar oud. Ik zoek iemand (of meerdere personen) tussen de 18 en 30 die regelmatig muziek samen zouden willen maken. Ik kan van alles een beetje, ik doe graag drummen, akoestisch gitaar, keyboard en zingen. Mijn favoriete bands zijn Linkin Park, Twenty One Pilots, Coldplay en Bastille. Die liedjes wil ik allemaal graag spelen en ook audio opnemen. Ik huur al … meer »

Stan

Ben jij folk georiënteerd zanger(es)/instrumentalist

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 93x bekeken

Als gitarist (61) ben ik op zoek naar een folkzanger(es)-instrumentalist. Niveau gevorderd vrije tijd. Mijn roots liggen in de rock gebaseerd op klassieke, folk, pop en jazzy invloeden. Alleen op dit moment wil ik mij vooral gaan richten op akoestische folkmuziek met speciale belangstelling richting de Ierse/Celtic. Met de ambitie om als duo of trio covers te gaan arrangeren en spelen en deelnemen … meer »

Alexander

Zangeres gezocht voor hardrock/punkc coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 81x bekeken

Wij zijn een hardrock/punk coverband uit Aphen aan den Rijn. We hebben een zanger en een zangeres, echter onze zangeres gaat stoppen ivm gezondheidsproblemen. We spelen muziek van oa Black Sabbath, Foe Fighters, RATM, Sex Pistols, Neil Young, AC/DC etc. Oefenen doen we op de donderdagavond in onze eigen oefenruimte in Boskoop. Insteek is lekker muziek maken en van tijd tot tijd optreden. Oh ja, we … meer »

Muzikantenbank user Peter HerpertzPeter Herpertz

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Bijzondere rockbluesband met afwijkend repertoire zoekt een zanger of zangeres, die onze muziek verder brengt. Als 5e instrument ben je het gezicht van de band en bouwt met ons aan nieuw werk. Ook als je nog niet ervaren bent, maar wel goed zingt moet je het proberen. Kijk video voor een duidelijk beeld van de band. We willen wel graag voor je op auditie komt, wat materiaal van je horen. Dat … meer »

koen

Gitarist en zanger(es) gezocht voor bluesband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 182x bekeken

Gitarist en zanger(es) gezocht voor bluesbandBlues Treat heeft een mooie reputatie opgebouwd binnen de bluesscene in Nederland. Een jaar geleden stonden we zelfs in de finale van de Dutch Blues Challenge! Door omstandigheden zoeken we momenteel een nieuwe zanger(es) en een leadgitarist(e) met wie we absoluut nog verder willen groeien. Ben jij die ervaren (blues)zanger of zangeres met ballen? Kan jij ons publiek opvreten? Pak jij het podium … meer »

Paolo Dialpho

Dringend gezocht: mannen voor top vocal group

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Hi all, Wij zijn MAZE Voices, een in 2016 opgerichte vocal group met (volgens iemand die het kan weten) een niveau dat in Nederland niet aanwezig is. Dus gaan we ook maar eens buiten Nederland kijken. In 2018 staan Luxemburg, New York en Berlijn op het programma. Voor de vaste bezetting zijn we nog op zoek naar een lage bas en hoge tenor. Repeteren op de woensdagavond in Rotterdam, op 2 minuten van … meer »

Muzikantenbank user Ed MuldersEd Mulders