Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Opstartend project zoekt bassist en vocalen!

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 39x bekeken

Drummer, gitarist en toetsenist zijn opzoek naar een basser, en eventueel (bij voorkeur) mannelijke vocalen! We hebben het halve idee gekregen om eens wat met nederpop te doen. Dit is dus uiteenlopend van Acda en de Munnik tot de Jeugd van tegenwoordig. We hebben laatst eens een rits nummer op rij gezet waar wij wel wat mee willen. Bedoeling is om 1x in de 2/3 weken een avondje te oefenen, … meer »

Djurre

Gezocht: keyboardspeler en/of zanger(es)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 54x bekeken

Gezocht: keyboardspeler en/of zanger(es)De Groove Messiahs, een soul/funk/groove groep uit West-Vlaanderen, zoeken een sympathieke zanger(es) en een funky (maar daarom niet minder aangename) keyboardspeler. We spelen op dit moment covers van vergeten/minder bekende pareltjes, maar het is de ambitie om ook eigen nummers te brengen. Check https://soundcloud.com/groove-messiahs om een idee te krijgen van onze sound. We repeteren in Hertsberge … meer »

Johan Bekaert

Pokey and the headlights zoekt nieuwe Frontman!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 54x bekeken

Pokey and the headlights zoekt nieuwe Frontman!Pokey and the Headlights, is een zes koppige Schijndelse coverband die rockt, rollt en er op los swingt en een sfeermaker bij uitstek is. Zeer bewegelijke muziek die zijn uitwerking heeft op het publiek, en door de afwisseling van instrumenten kun je niet stil blijven staan. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit aanstekelijke feestmuziek met de ska van Madness tot de surfmuziek van Dick Dale, … meer »

John

Semi-prof. startende allround coverband zoekt een sologitarist en een zangeres.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Startende band met (zeer) ervaren muzikanten zoekt zsm een sologitarist en een zangeres. De samenstelling van de band is: Drummer, bassist, zanger (tevens acoustic gitaar en slaggitaar) en toetsenist. Doelstelling is om op regelmatige basis op te treden. Muziekstylen: gevarieerd eighties, motown, soul. Selectie van te spelen nummers: Toto-George Porgy Diana Ross-My old piano Sister Sledge-He's … meer »

Muzikantenbank user Barry LokBarry Lok

Bassist/zanger gezocht voor pop- en rockband '67- '73

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Oss/'s-Hertogenbosch Drummer en gitarist aanwezig, bassist gevraagd. Setlijst: Jean genie – David Bowie Litt’l wing – Jimi Hendrix Experience Sunshine of your love - Cream Voodoo chil’ – Jimi Hendrix Experience Wishing well - Free Well alright - Blind Faith p Born to be wild - Steppenwolf x Jumpin’ Jack flash – The Rolling Stones While my guitar gently weeps – George … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Doorstartende semiprof band zoekt ervaren zangeres (rep in Amsterdam)

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 85x bekeken

Zing je net zo goed lead als (meerstemmige) backing en... wil je ervoor gaan? Dan zijn wij, een doorstartende semiprof band met eigen repertoire en (betaald) optreden als doel, naar jou op zoek! Onze muziek is funky en dansbaar maar ook relaxt. Als het nodig is repeteren we en dat doen we dan in Amsterdam (wel gemakkelijk bereikbaar en parkeren). We hebben al diverse optredens gedaan. Heb je dus podiumervaring … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Doorstartende semiprof band zoekt ervaren zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Zing je net zo goed lead als (meerstemmige) backing en... wil je ervoor gaan? Dan zijn wij, een doorstartende semiprof band met eigen repertoire en (betaald) optreden als doel, naar jou op zoek! Onze muziek is funky en dansbaar maar ook relaxt. Als het nodig is repeteren we en dat doen we dan in Amsterdam (wel gemakkelijk bereikbaar en parkeren). We hebben al diverse optredens gedaan. Heb je dus podiumervaring … meer »

Del Campo

Ben jij die goede rockzanger die onze band komt versterken?

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 150x bekeken

Ben jij die goede rockzanger die onze band komt versterken?Wij zijn FenderLee en wij zijn een rockband met ervaren muzikanten. De bezetting is toetsen, gitaar, bas en drums. Wij zoeken een zanger voor ons brede repertoire. Van Stevie Ray Vaughan tot aan Stevie Wonder en alles wat daartussen zit. Wij repeteren wekelijks en treden regelmatig op. Wij hebben een hekel aan onderling gezeik en de sfeer is vriendschappelijk. Kom jij auditie doen?

Eric Bouwer