Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

JMA Allegro zoekt lesgevers zang en piano als bijverdienste op ZA VM

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 142x bekeken

JMA Allegro zoekt lesgevers zang en piano als bijverdienste op ZA VMBeste muzikanten, zin in een leuke bijverdienste op zaterdagvoormiddag in Brugge (Sint-Kruis)? JMA Allegro - Jeugdmuziekatelier zoekt lesgevers voor het komende werkjaar. Je krijgt een belastingvrije (vrijwilligersstatuut) vergoeding naargelang het aantal uur/aantal leerlingen in je klas. Concreet zoeken wij: - 2 lesgevers zang - 1 lesgever piano Iedereen met voldoende muzikale kennis voor … meer »

Pieter Dejaeger

HomeStudioArtist zoekt zangeres/zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 225x bekeken

Muzikale lezer, Ik zat wat te speuren op internet omdat ik op zoek ben naar nieuwe inspiratie voor het componeren van mijn muziek. Het is mijn bedoeling aan de slag te gaan met nieuwe nummers, geinspireerd door een "partner in crime". Dus een zangeres of zanger. Tis maar hoe het klikt. Als je voorbeelden hebt op YouTube des te mooier. Het is de bedoeling om muziek te maken met gevoel voor de tijdgeest. … meer »

Henk Jonker

Zangeres gezocht voor samenwerking

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Hoi deze ervaren zangeres is op zoek naar een tweede ervaren zangeres voor een nieuwe duo samenwerking. Optreden met backtrack. Doel regelmatig leuke optredens verzorgen met diverse muziekstijlen. Het is echt belangrijk dat je ervaren bent ook met meerstemmig zang. Dat je het leuk vindt om te entertainen. Denk aan Top 40, disco, soul, funk, rock (allround) maar ook misschien af en toe een Nederlandstalig … meer »

ikzoektweedezangeres

Ervaren coverband zoekt enthousiaste zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 173x bekeken

Wij zijn After Dark Live Band, een coverband met een breed repertoire. Wij spelen pop/rock/blues. De bezetting bestaat uit 2 gitaristen, bas, drums en een zangeres. Wij willen onze band graag aanvullen met een goede rockzanger. Drie bandleden zitten in de leeftijd 30/40 en de ritmesectie is rond de 60, maar still going very strong. Wij repeteren iedere week op maandagavond en wij treden regelmatig … meer »

Eric Bouwer

2e stem en rhythm gitarist zoekt gitarist en zanger(es) voor duo in Amsterdam

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 134x bekeken

2e stem en rhythm gitarist zoekt gitarist en zanger(es) voor duo in AmsterdamHoi! Mijn naam is Aron Groen, ik ben 23 jaar en ik ben student Psychologie in Amsterdam. Ik zoek iemand die kan gitaar spelen én zingen om een tweestemmig en 2-guitar duo mee te vormen en op te treden met covers en wellicht eigen nummers. Ik sta open voor verschillende genres maar denk aan rock/indie/pop. Reageren kan naar: aron_groen11@*******.com

Aron Groen

Rockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 150x bekeken

Rockband zoekt zanger(es)Rockband in 't Gooi zoekt iemand die wil zingen. Inmiddels zijn we allemaal de 60 gepasseerd dus we willen graag iemand die minimaal boven de 50 is. Het doel van de band is lekker muziek maken. We repeteren op vrijdagavond. Iemand die vroeger in een band heeft gezongen en nu weer opnieuw wil beginnen is ook welkom. We spelen nummers uit de 70 en 80er jaren.

Muzikantenbank user JohanJohan

Zoekt zanger :

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 219x bekeken

Erv. muzikanten gitarist / drummer / bassist / toetsenist zoeken nog een zanger. leeftijd : 40 - 60 De band maakt een nieuwe start maar heeft een compleet repetoire die zo ingespeeld hoeft te worden maar je inbreng voor derg. sugesties is welkom. De muzikanten zijn ervaren en hebben podiumervaring. Genre: Popsoulfunkyjazz covers jaren 70 / 80 / 90 tot hedendaags w.o. Jamiroquai, Jamie Lidell, … meer »

Benni de Lima