Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ella en/of Frank gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 176x bekeken

De Powerswing big band uit Oosterhout is opzoek naar een nieuwe zanger(es). Stijl is vooral swing, denk Michael Bublé, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra. We spelen ook modernere stukken en willen ons zeker aanpassen aan de zang. Zolang het maar blijft swingen! De bigband oefent wekelijks op de woensdagavond in Oosterhout. Het is niet nodig om daar iedere week zang bij te hebben dus repetitie interval … meer »

Eric Damstra

Een bassist en één of twee zangeressen

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 152x bekeken

Beste muzikanten, ik zou u allemaal willen bedanken voor het lezen van mijn advertentie en vooral de toetsenist die bij mij contact heeft opgenomen. Onze band is één muzikant rijker en we gaan weer een stapje vooruit in de goede richting. PS Wij zoeken mensen die zich muzikaal willen inzetten voor de band en waar we op kunnen bouwen. We zouden nog graag één of twee zanger(es) in onze … meer »

Swaanen Chris

Nieuw op te richten Coverband zoekt muzikanten.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 191x bekeken

Wij, drummer en sologitarist, uit de omgeving van Hoorn zoeken 50+ medemuzikanten om een Coverband op te richten. De nummers die wij willen spelen, komen uit de 60e, 70e, 80e jaren en willen de setlist in overleg opstellen. Wij denken aan een zanger of zangeres, bassist, gitarist en een toetsenist. Ons motto is plezier en kwaliteit. Ook willen wij af en toe optreden. Wij komen uit de omgeving van Hoorn … meer »

Ton Neuhaus

Van Rosamunde tot Rammstein

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 173x bekeken

Tot een jaar of acht geleden vierde Die Darmstädter Hübsch furore met Duitse muziek in de breedste zin van het woord. Het is tijd voor een doorstart. Daarom zijn we op zoek naar een zanger\gitarist, zangeres en bassist. De overige muzikanten zijn uit de oude Hubsch-kern. We repeteren in omgeving Alkmaar. Doel is weer met regelmaat grote optredens te verzorgen in binnen- en (eventueel) buitenland. … meer »

Paul van Schagen