Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/Performer (m/v) gezocht.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 63x bekeken

Feest-/coverband RAMPSCENARIO zoekt een energieke zanger/performer (m/v). De band komt uit de regio Leiden/Alphen ad Rijn en heeft in deze regio al naam gemaakt. De bezetting bestaat uit een drummer, gitarist, bassist en toetsenist. Allemaal zeer ervaren muzikanten van "gevorderde" leeftijd. Elke dinsdag wordt gerepeteerd in een eigen, van alle gemakken voorziene, oefenruimte. Ongeveer 20 keer per … meer »

Ton van Veen

Enthousiaste en ervaren (lead)gitarist biedt zich aan!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Enthousiaste en ervaren (lead)gitarist biedt zich aan!Enthousiaste en ervaren (lead)gitarist biedt zich aan! Als jonge (23) maar ervaren gitarist ben ik op zoek naar een band waar ik me bij kan aansluiten, of naar enthousiaste muzikanten die een band willen vormen. Mijn voorkeur gaat uit naar het stevige werk (rock, metal, power metal, punk), maar ik sta open voor nieuwe uitdagingen! Interesse gewekt? Lees verder en/of stuur me een PB’tje! Waar … meer »

Muzikantenbank user Tom DekkersTom Dekkers

Toetsenist gezocht

Accordeonist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 108x bekeken

Wie is die fantastische toetsenist die The Celtic Tribe compleet maakt? Jij?! - Hou jij van Keltische Muziek… - Wil je in een band spelen met professionele muzikanten…. - Beheers jij de toetsen en accordeon als een waanzinnige.… - Ben je multi-inzetbaar op de toetsen (extra baslijn spelen etc)….. - Ben je ambitieus en wil je veel optreden…. - Kun jij goed thuis studeren, samenwerken … meer »

Muzikantenbank user Mandy RotgansMandy Rotgans

Zanger of zangeres gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 170x bekeken

Een band in opbouw zoekt een Zanger of Zangeres. De Drummer (henk) en Bassist (mark) zijn al langer samen, de Gitarist (julian is er net bij) We hebben hard nodig een Vocaliste(te). De nummers waar we mee bezig zijn zijn 1 Whole lot of Love. led Zepp. 2Hotel California. Eagles 3 Gloria(them. van morrison) 4 Sypathy For the devil, STONES. De bedoeling is om stapje voor stapje te ontwikkelen … meer »

Muzikantenbank user Hakneh Amedeim MiedemaHakneh Amedeim Miedema

FenderLee zoekt een goede Zanger of Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 118x bekeken

FenderLee is een band met goede muzikanten en een breed repertoire. Rock, blues en soul voeren de boventoon. Wij zijn op zoek naar een goede zanger of zangeres met ervaring. Humor en vriendschap zijn belangrijk voor ons, maar ook serieus spelen en optreden. Wij geven een eigen draai aan nummers en houden van improviseren. De bezetting is gitaar, toetsen, bas en drums. Wie wil dit avontuur met ons … meer »

Eric Bouwer

A capella koortje in Amsterdam zoekt tenor

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 140x bekeken

Songlines is een gemengd koor van 8 zangers en zangeressen (per stemsoort 2 zangers) dat repeteert in Amsterdam. We zingen zonder begeleiding een zeer gevarieerd repertoire: close harmony, jazz- en pop-arrangementen maar ook af en toe klassiek. Momenteel missen we een tenor. We oefenen op maandagavond in Amsterdam, in de buurt van de Nieuwmarkt. Heb je interesse of vragen, neem contact op met Wilfred … meer »

Wilfred Reinhold