Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste zanger(es)?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 41x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio of band.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 135x bekeken

Beste muziekvrienden, Ik ben Ed Bijkerk, 63 jaar oud, wonend in Houten. Ik speel graag singer/songwriterliedjes uit de jaren ’65 – ’75 (zo ongeveer). Trefwoorden: Neil Young, C,S,N&Y, Jackson Browne, Eagles, James Taylor etc. Ik ben vooral een grote Neil Young fan. Maar ik sta ook open voor andere Americana. Ik speel akoestische gitaar en zing. Momenteel speel ik met 2 vrienden die 2e en 3e … meer »

Ed Bijkerk

Gitarist en Zanger gezocht voor Dadrockband Kortenaken

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 81x bekeken

Gitarist en Zanger gezocht voor Dadrockband KortenakenDrummer (40) en bassist (38 ) zoeken gitarist en zanger voor dadrockband. (contact via jan.j.boy@*****.com) Wij willen vooral muziek spelen die redelijk door pompt. (Dadrock is de stevigere rock muziek dat mensen die reeds vader zijn in hunnen tijd appreciëerden 😉 ) Leeftijd niet belangrijk, zolang de motivatie er is. Wij hebben als doel voornamelijk plezier te beleven met muziek en een … meer »

Muzikantenbank user Jan BoyJan Boy

Gezocht: enthousiaste muzikanten voor semi-professionele band

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 244x bekeken

Drummer en gitarist zoeken enthousiaste zanger/ zangeres, bassist, gitarist en toetsenist, die net zoals ons met veel plezier en gedrevenheid willen werken naar een optreden van formaat, en dit vervolgens met nog meer enthousiasme willen neerzetten. De focus zal liggen op herkenbare, dynamische nummers uit de periode 2000 tot nu, met een paar onvergetelijke oldies. We zetten ons qua muziekstijlen … meer »

Aron Dekkinga

Zanger en of beide toetsenist gezocht tussen de 30 en 70 jaar oud.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Zanger en of beide toetsenist gezocht tussen de 30 en 70 jaar oud.Mak An band zoekt Zanger tussen de 30 en 70 jaar oud. Wij zijn ook op zoek naar toetsenist , mag ook combi zijn zanger /toetsenist Ervaring niet vereist. Wij spelen diversen stijlen, maar wel houden wij van Rock en Blues. Het zou mooi zijn als je graag Blues en Rock nummers wilt zingen. Lijkt het je leuk om een keer mee te oefenen, dan hopen wij dat je op deze advertentie reageert. Wij hopen … meer »

Andre de Bruin

Vocal jazz group Take Eight zoekt een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Vocal jazz group Take Eight zoekt een zangeres“Take Eight” bestaat uit 4 vrouwelijke en 4 mannelijke zangers en wordt begeleid door een 4 koppig combo. Ons repertoire bestaat uit songs van o.a. de wereldvermaarde vocale groepen als Manhattan Transfer en New York Voices, maar ook uit vocale jazzy arrangementen van songs van Stevie Wonder, Gregory Porter en Norah Jones. We treden ongeveer 4-5 x per jaar op. Het streven is om op een hoog niveau … meer »

Ruud van Vlerken

Band zoekt zanger (in of rond Utrecht)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 127x bekeken

Welke mooie stem komt ons bandje versterken? Wij zijn momenteel met z'n vijven: drums, bas, 2 gitaren en 1 zangeres. Ons repertoire bestaat uit breed bekende covers in de genres rock en pop, van AC/DC tot The Scene en van Adele tot ZZ Top. We hebben al een aantal hele leuke optredens achter de rug en willen ook in de toekomst de bühne op, liefst een paar keer per jaar. Dat betekent natuurlijk … meer »

Ron&Others