Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeressen gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 45x bekeken

Zangeressen gezochtVoor een videoclip van Assepoester/Cinderella ben ik voor de stemmen van de stiefzussen op zoek naar 2 zangeressen met een krachtige, harde stem, die DURVEN te zingen, en hoge uithalen makkelijk kunnen halen. Wat is de bedoeling? Mail bij interesse naar imfineproductionsinfo@*****.com. De instrumentale versie + het originele nummer waar het allemaal om draait wordt naar je toegestuurd. De bedoeling … meer »

Muzikantenbank user Kaylee EmbregtsKaylee Embregts

BB-Cool zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 51x bekeken

BB-Cool zoekt achtergrondzangeresBBCool is een Udense coverband die elk optreden tot een feest maakt. Wij spelen soul/disco/rock covers met passie en verzorgen een Joe Cocker tribute die bijna niet van de echte te onderscheiden is! Door onze ruime bezetting met een blazerssectie, combo en meerstemmige zang kunnen wij elk gewenst optreden verzorgen. Wij zijn op zoek naar een ervaren achtergrondzangeres die alle stijlen beheerst en … meer »

Henrie Doreleijers

Achergrondkoor, achtergrondstemmen, tweede lead

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 60x bekeken

Voor ons project Walking the She zoeken we achtergrondzangers en/of zangeressen. Een al samenzingend achtergrondkoor zou helemaal geweldig zijn. Walking the She is een project van Andre Huijgen en Marlène Sjerps, beide ex-Godworst. Maar nu met compleet andere muziek. De eerste cd is bijna klaar om gemixed en gemasterd te worden. We missen alleen nog de swingende stemmen die het geheel gaan completeren. … meer »

Marlène 06 188 688 37

Doorstartende band zoekt ervaren zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 126x bekeken

Zing je net zo goed lead als backing en wil je ervoor gaan? Dan zijn wij, een doorstartende band met eigen repertoire en optreden als doel, in jou geïnteresseerd! Onze muziek is funky en dansbaar maar ook relaxt. Repeteren doen we in Amsterdam (wel gemakkelijk bereikbaar en vrij parkeren). Heb je podiumervaring en staat voor jou de beste teamprestatie voorop? Laat dan wat van je horen! Tot gauw. (Leeftijdsindicatie: … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Producer zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 111x bekeken

Ben op zoek naar een zanger of zangeres die voor mij de songtrack Balloon Message zou willen gaan inzingen. Heb zelf wel wat teksten; deze zijn echter nogal oud en wat zwaarmoedig en ik weet niet of deze echt passend zijn voor deze songtrack. Eigen ideeën zijn uiteraard ook welkom! De track is hieronder te beluisteren;

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Zanger/frontman gezocht voor nieuw opgerichte band.

Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 124x bekeken

Wij zoeken een zanger/frontman voor onze nieuw opgerichte band. Bezetting: drummer, keyboardspeler, twee gitaristen, basgitarist. Alle leden hebben ruime bandervaring, leeftijd: 40+/50+/60+ Muziekgenre: Sixties-/Seventiesmuziek, beat, rock, blues Omgeving: Beetsterzwaag/Gorredijk/Eernewoude Oefenruimte: op dit moment in Beetsterzwaag We willen puur spelen voor onze hobby! Graag een keer per week … meer »

H. van der Vliet

Bandleden gezocht voor een PARAMORE cover/tribute project

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 130x bekeken

Voor een PARAMORE cover/tribute band project ben ik op zoek naar muzikanten die hun mannetje staan op hun instrument. - Zangeres met de skills die nodig zijn - Drummer, energiek en strak - Bassist die deze drummer bij kan houden - 2e gitarist met dikke sound Intentie: - Professionele instelling - Zin en tijd hebben om een vette productie neer te zetten - Om de week te repeteren (ma, … meer »

Gitaarles Drechtsteden