Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 135x bekeken

Band gezochtHoi allemaal, Ik ben Ruth, 36 jaar en op zoek naar een band met wie ik symphonische metal kan zingen. Ik schrijf zelf muziek in die stijl, maar zing ook graag covers van bands als Nightwish, Within Temptation etc. Ik sta open voor beide opties: coveren of eigen werk, of een combi. Ik woon centraal in Nederland, heb eigen vervoer. Beschik ook over in ears en ik kan thuis opnemen.

Muzikantenbank user Ruth BootsmaRuth Bootsma

Gitarist zoekt zangduo of -trio ...

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 92x bekeken

Jullie zingen indie pop/folk à la Katie Melua, Amy Macdonald, dat genre. Zijn zelf op zoek naar een (semi-)akoestisch gitarist. Daar kunnen we elkaar denk ik wel in vinden. Leeftijdscategorie 45+, vrijetijdsbesteding, regio Eindhoven +40km. Stuur maar een berichtje. Krijgen jullie van mij wat info. En hoor ik wel of dat ook is wat jullie zoeken.

Alexander

Classic rockband zoekt snel in te passen zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 135x bekeken

Hallo zangeressen en zangers. Vanwege drukke werkzaamheden van onze zanger moeten we op zoek naar een nieuwe frontvrouw/man. Kun jij je vinden in Classic-rock van CCR tot aan de Dobbie Brothers en Steppenwolf dan willen we graag een keer een avond met je spelen om te kijken en luisteren of we goed aansluiten. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. We repeteren in Amsterdam-Noord waar je goed kunt … meer »

Han Leunk

NEW Wave-band zoekt met spoed een Zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 139x bekeken

We zoeken met spoed nog een zanger met enige ervaring die onze band compleet maakt. Ons repertoire bestaat uitsluitend uit NEW WAVE-covers jaren 80 en 90, dus zeker geen uitstapjes naar andere muziekstijlen. Om een goede indruk te krijgen van ons repertoire, zijn dit enkele covers die we spelen: 1. The Cure: a Forest. 2. The Simple Minds: Sancrify Yourself 3. Depeche Mode: Enjoy the silence 4. … meer »

Bert

Zanger(s) gezocht voor Bigband Nightshift

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Zanger(s) gezocht voor Bigband NightshiftHeb je een vocaal bereik van een warme bariton tot en met een krachtige rock-tenor, dan is die rol je op het lijf geschreven. Het mogen ook 2 zangers zijn. Voor Bigband Nightshift is een bigband al lang niet meer alleen een speelstijl van een kleine 100 jaar geleden. We zijn veel meer dan dat. We hebben naast de traditionele big band- muziek nu ook veel aandacht voor moderne jazz, pop, soul, rock, … meer »

Muzikantenbank user Wim MuldersWim Mulders

Zangeres Zoekt Symphonische Metal Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Zangeres Zoekt Symphonische Metal BandBeste jij/jullie, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van symphonische metal of metal opera. Denk aan Nightwish, Within Temptation, Rhapsody, Helloween, die richting op. Zoeken jullie nou nog een zangeres, stuur dan een berichtje? Dit is de link naar mijn youtube: https://youtu.be/k4MC_XKtmjo?si=E_zMgqXNyQva2XYt Klik gerust verder rond op mijn youtube … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Bassist, Toetsenist, Zanger gezocht

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 205x bekeken

Hallo muzikanten! Wij zijn Rumandaz, een gedreven band gevestigd in Zwolle, en we zijn op zoek naar medespelers die onze passie voor experimentele post-rock muziek delen en samen met ons willen creëren en optreden. Over ons: Onze band bestaat momenteel uit Jeroen op drums en Christiaan op gitaar. Samen zijn we vastbesloten om onze muzikale visie tot leven te brengen. Wekelijks komen we samen … meer »

Muzikantenbank user Jeroen SeegersJeroen Seegers

Blueszanger zoekt nieuw formatie

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmeloord (Flevoland) | 92x bekeken

Blueszanger zkt Nw formatie. Hoi luitjes De Naam is Henk 71 jaar en ben op zoek naar een bluesband die ook nog optredens willen doen. Ik Kom uit Emmeloord afstand is geen probleem Max 1 1/2 uur rijden vanuit Emmeloord. je kunt me vinden op jubetube en facebook henk leenderts van Evert. hoor graag van jullie

Muzikantenbank user Henk LeendertsHenk Leenderts