Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende zanger/gitarist op zoek naar partner voor duo

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Hoi! ik ben Bart. Ik ben 20 jaar en woon in Breda. Ik studeer werktuigbouwkunde op Avans Hogeschool in Breda en loop momenteel stage in Tilburg. Ik ben een beginnende gitarist en zing daar ook een beetje bij. Ik ben op zoek naar iemand die het leuk lijkt om wekelijks muziek te maken. Qua genre heb ik pop/soft rock in gedachten. Ik sta open voor suggesties!

Muzikantenbank user Bart LemmenBart Lemmen

The Old Man's Project zoekt zanger(es)!!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 104x bekeken

The Old Man's Project zoekt zanger(es)!!Heey jij gepassioneerde muzikant! Wij zijn een coverband bestaande uit drum (Kees (65)), bas (Fred (58)) en twee gitaristen (Gert-Jan (59) & Maarten (25)). Wij staan open voor verschillende genres, maar spelen voornamelijk rock. Op dit moment spelen wij nummers van o.a. Neil Young, The Beatles, The Cure, Golden Earring, The Black Keys, Tom Petty, Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers en een paar eigen … meer »

Muzikantenbank user The Old Man's ProjectThe Old Man's Project

Zangeres zoekt band!!!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Hoi!!! Ik ben Jasha, 19 jaar oud en ik zing al heel lang. Ik ga dit jaar auditie doen voor de rockacademie, en wil binnenkort een cover insturen voor de auditie, daarbij heb ik een band nodig. Ik heb in principe al een gitarist maar zoek een drummer, pianist en bas. Let me know als je hier interesse in hebt, dan gaan we een aantal keer oefenen en hopelijk snel de cover opnemen.

Jasha

Music Producer looking for Solo Artists!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 294x bekeken

Hey everyone! I am an Audio Production student and music producer, and I am looking for singer/songwriters to record to grow my portfolio. I am mostly specialised in Pop/R&B and Jazz/Funk with electronic elements, though I am open to working with any genre! If you have original music you would like to release and you are interested, let me know! Here is a video of one of my recent jazzy projects: https://www.facebook.com/2094546604152276/videos/981239728941338/ Thank … meer »

Adam Toth

Vocalist(e) gezocht om muziek mee te schrijven (rock)

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Hallo, Ik ben een gitarist die ook composities maakt en ik ben opzoek naar een vocalist(e) om composities verder uit te werken. De bedoeling is om een aantal mooie nummers te maken en deze, uiteindelijk ook op te nemen met een band en ermee op te treden. Ik heb op dit moment te weinig tijd om elke week in de oefenruimte te staan, dus ik zou in het begin wat meer thuis willen doen. De stijl is rock, … meer »

Sander

Gitarist of pianist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Hoi, Ik ben op zoek naar een gitarist(e) of pianist(e), om samen bestaande nummers om te zetten naar een mooie akoestische versie, met een eigen stijl. Nummers van bijv The Villagers, of The National, het hoeven voor mij geen super bekende nummers te zijn, als er maar een mooi cover van gemaakt kan worden. Ik zelf zing, en zou het leuk vinden wanneer jij dit ook zou doen/kunnen voor evt tweede … meer »

Maartje

Gezocht zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 178x bekeken

Wij zijn een classic Rock coverband en op zoek naar een ervaren zanger of zangeres. We spelen een breed scala van rock covers uit de jaren 70, maar ook wat jongere rocknummers schuwen wij niet. Wij hebben allen een jarenlange ervaring in div. bands en zodoende vallen we in de categorie oude rockers maar willen we zo snel mogelijk weer het podium op. Wij beschikken over een oefenruimte in Geesteren … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *