Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Americana band zoekt percussionist-drummer (m/v)

Drummer en Percussionist gezocht in Apeldoorn (Gelderland)

Onze band uit Ermelo bestaat uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) tussen de 35 en de 55 jaar. Wij zoeken een timekeeper om ons aan te jagen en om samen het publiek op te stoken. Wij hebben er allemaal een baan naast, dus we spelen zeker voor de lol, maar zijn evengoed serieus met de muziek bezig. De eerste optredens komende zomer zijn gepland en het doel is om vanaf volgend jaar gemiddeld 1x p maand op te treden en daarvoor studeren we thuis onze partijen in en repeteren we wekelijks op donderdagavond in Ermelo.
We spelen een mix van Americana, Bluegrass, Blues, Country, Folk covers. Denk aan artiesten als Brandi Carlile, The Common Linnets, the Steeldrivers, Hollie Williams, Buffalo Rose, Venice, The Devil makes three, en Sheryl Crow, om maar wat voorbeelden te geven. Door de breedte van de muziek zoeken we iemand, die begrijpt wat er per nummer nodig is qua ritme en sound. Soms is dat enkel een shaker, of alleen een zompige kick en een tamboerijn, in andere nummers weer een syncopische drumpartij, en van alles daar tussen in.
Dus: Speel jij net zo makkelijk op een cajon als op een drumkit? Klopt jouw hart een country-blues ritme? Dan ben jij onze man of vrouw. Affiniteit met de muziek is een must, ervaring en woonachtig op max een half uur van Ermelo zijn beide wel zo handig. Past dit bij jou en lijkt dit je wat? Stuur dan snel een bericht. Tot snel!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.