Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 208x bekeken

Wij zijn een aantal oudere mannen die muziek uit de 70,80 en 90 er jaren spelen wij zijn op zoek naar bassist, we spelen iedere week in een studio in Zevenaar We zijn geen professionals en plezier maken is het belangrijkste We willen ook niet beroemd worden en optreden als er iets langskomt is mogelijk maar geen doel Voel je er wat voor en ben je boven de 50 jaar, graag een reactie

Muzikantenbank user Wim WillemsenWim Willemsen

Plan B zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 356x bekeken

We willen graag aansluiting zoeken met een aantal muzikanten zodat we de muziek kunnen gaan maken die we allemaal leuk vinden. De smaak zit in de soul en funk hoek. Dat is heel breed dus daar zit ruimte voor overleg in. Wij hebben een eigen repetitieruimte in Arnhem. We zijn 40+, bassist, saxofonist en drummer. In de repetitieruimte is alles aanwezig voor oefenen, opnemen en optreden. We hebben … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel

Zangeres gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 230x bekeken

Rockcoverband ´Take Cover´ is op zoek naar een zangeres. We spelen o.a. covers van U2,James Bay,Melissa Etheridge, Anouk, Maroon 5,Amy Winehouse, zowel stevige rocknummers als ballads. We beschikken over een eigen oefenruimte in Doesburg en repeteren 2 keer per maand. Niveau is gevorderd en we streven naar 6 keer per jaar optreden. Bezetting ; gitaar, basgitaar drums en zang. Belangrijk vinden … meer »

Roel Volman

Gitarist/e gevraagd.

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 171x bekeken

Voor onze Akoestische country/blues Band, zoeken we nog een gevorderde Gitarist/e. Wij spelen o.a; Clapton, J Cash Stones, Matt Anderssen, J Hendrix etc. Repeteren een maal in de twee wk. enkele optredens per jaar!!

Muzikantenbank user Theo HendriksTheo Hendriks

Gezocht Zanger / Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 263x bekeken

Gezocht Zanger / ZangeresBen jij de gedreven zanger / frontman (m/v) die wij zoeken? Onze doelstellingen: Gemotiveerd, Goede muziek Heel veel plezier Muziekstijl: reggae met blues en soul invloeden Eigen nummers schrijven zo nu en dan een cover Iedere week oefenen op dit moment de woensdagavond in Westervoort In de wachtrij voor Donderdag Avond in Arnhem Huidige bezetting - Drums - Bas - 2x gitaar - 2x keyboard … meer »

Muzikantenbank user Michel GeijtenbeekMichel Geijtenbeek