Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 153x bekeken

Wij (drummer en gitarist ) zoeken nog een bassist en zanger.. omgeving Arnhem/Nijmegen We spelen rock met metal en funky invloeden (eigen nummers) en proberen zoveel mogelijk te grooven. Zowel voor de bassist als zanger is er genoeg ruimte om je eigen ding erin kwijt te kunnen. Er ligt genoeg materiaal om een goede setlist te hebben. Op soundcloud kan je wat nummer beluisteren. maar er ligt … meer »

Muzikantenbank user DavidDavid

Bluesband zoekt zanger regio Arnhem -Nijmegen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 70x bekeken

Wegens plots vertrek van onze zanger zoeken wij een geschikte man of vrouw die samen met ons een gevarieerd bluesrepertoire wil neerzetten. Repetitie om de 14 dagen op de woensdagavond in de Theaterkerk in Bemmel. Wij zijn ervaren muzikanten, allen 50-plus. Bezetting is drums, bas, gitaar en toetsen Onze website is niet up to date, maar je kunt er foto's vinden uit ons rijke muzikale verleden Op … meer »

Bert Derx

Oh was jij die bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 179x bekeken

Ben jij op zoek naar een plek waarin je jezelf muzikaal op jouw manier kunt uiten? Onder de noemer 'moderne jazz' spelen we jazz-covers en eigen nummers. (Covers van bijv: EST, Brian blade, Abdullah Ibrahim, Eric Vloeimans) We spelen 1x per week (maandagavond) in Oosterbeek. Elke week omdat we 50% van de tijd in alle vrijheid improviseren, soleren en melodieus experimenteren. Geen muziekavond is … meer »

JW de Kam

Steelyard (experimentele/alternatieve rock) zoekt beatmaker/DJ

DJ en Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 140x bekeken

Steelyard (experimentele/alternatieve rock) zoekt beatmaker/DJSteelyard is een professionele band met ambities. We laten niks aan het toeval over. Dat is dan ook terug te horen op ons nieuwe album die professioneel geproduceerd, afgemixed en gemasterd is en dat momenteel wordt opgepikt door verschillenden promotors. We zitten flink in de lift. Ons album wordt gesplitst en uitgebracht in 3 EP’s. De eerste EP, The Porcelain Room, zal in september 2019 uitgebracht … meer »

Steelyard

Band starten! ( In de buurt van Ede, Gelderland )

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 113x bekeken

Hey, ik ben Tamia en ik ben 14 jaar oud. Ik speel 2 jaar gitaar en heb al een paar keer opgetreden (Zowel in een band als solo). Mij zou het supertof lijken om met leeftijdsgenoten een bandje te kunnen starten, het liefst wel in de buurt van Ede (Gelderland). Op dit moment luister ik veel naar bands als, Nirvana, Arctic Monkeys, Pink Floyd, Radiohead. Ik volg nog gitaarlessen en ik heb ook wat bandervaring … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 167x bekeken

Toetsenist gezochtWij, Der Ünterbase (Das Kollektiv) zoeken een toetsenist die freaky sounds tot zijn/haar beschikking heeft. Wij (bassiste 40, drumster 40+ en gitarist 30-) spelen eenmaal in de twee weken voor fun. De muziek van Public Service Broadcasting past ons. Maar dat kan ook zomaar weer een andere kant op gaan. We hebben geen grootse plannen dan met elkaar met humor en plezier muziek maken. We zijn benieuwd … meer »

Muzikantenbank user Der ÜnterbaseDer Ünterbase

Countryband uit midden/oost Nederland zoekt pedalsteeler of toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 102x bekeken

Countryband uit midden/oost Nederland, bestaande uit 6 personen, zoekt als aanvulling een pedalsteeler of toetsenist, met interesse in en gevoel voor countrymuziek,om e.e.a. nog leuker te laten klinken. Repetitie is op donderdag-avond in Eerbeek, in een ruimte met complete backline. Als dit iets voor je kan zijn, horen we het graag. Wij zoeken geen invaller, maar een vast bandlid.

René Lodewijks

Jazzcombo zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 129x bekeken

Ons jazzcombo zoekt een ervaren jazzbassist. We spelen vooral het American Songboek, in gezellige sfeer, maar ook serieus m.b.t. onze muziek. Onze bezetting : pianist, drummer, saxofonist, zangeres en de nog ontbrekende bassist. We repeteren in Oosterbeek. Van harte welkom ! Tel.: 026 3336029

Henk Reijenga