Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Black Keys tribute band zoekt KEYS

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 114x bekeken

Hi, voor een nieuw gevormde Black Keys tribute band ben ik met spoed opzoek naar een keyboard player / backing vocale. De bedoeling is op zomer op festivals op te treden. - De huidige bezetting is gitaar (Arnhem), bass (Apeldoorn) en singer/2de gitaar (Hengelo), drums (Achterhoek) - leeftijd +/- 40-55 - samen 1 keer per maand repeteren bij jacobiberg Arnhem. - tryout 28 augustus Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 163x bekeken

Wij zijn Blackout en helaas is onze drummer is naar het buitenland verhuisd waardoor wij op zoek zijn naar nieuwe invulling op deze plek. Van Monster Magnet naar Audioslave en van Dead Daisies naar Triggerfinger. Wij spelen de minder bekende liedjes van bekende maar ook minder bekende bands, van hard rock naar stoner. Als het maar rockt en een lekkere groove heeft. Momenteel oefenen wij om de twee … meer »

Bjorn Kortenray

Salsaband Catambú zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 187x bekeken

Salsaband Catambú zoekt een toetsenistHallo toetsenist/ pianist, We zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar een salsapianist met ervaring in de salsa. Repetitie woensdagavond 1 x per 14 dagen oneven weken.Arnhem Zuid. We zijn een grote gezellige band (14- 15 man/vrouw) en repeteren met een dirigent/repetitor. Jong en oud kunnen reageren! Kijk op www.catambu.nl voor meer informatie.

Marijke Bruin

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 131x bekeken

Bestaande coverband is op zoek naar een toetsenist. De band bestaat op dit moment uit zangeres, gitarist, bassist en drummer. Setlist bestaat voornamelijk uit pop/rock met uitstapjes naar country en folk. We repeteren op maandagavond in Zevenaar en zijn in de leeftijd 25-40. Doel is plezier maken en af en toe een optreden. Een overzichtje van wat we op dit moment spelen: https://open.spotify.com/playlist/0JoUkOf9QVfJiEtU9NTgtm

Muzikantenbank user Roy GerritsenRoy Gerritsen

Slaggitarist gezocht

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 188x bekeken

Ben jij een slaggitarist tussen de 30 en 45 en speel je graag rockcovers en heb je ervaring dan zoeken wij JOU. Wij zijn een rockcoverband bestaande uit een zangeres, drummer, leadgitarist en bassist en zijn nog opzoek naar aanvulling. We spelen o.a. Anouk, Muse, Melissa Etteridge, Queen, ZZ top, Golden Earing en nog meer. Ambitie is om 12x per jaar ergens het dak eraf te spelen. We repeteren elke … meer »

Muzikantenbank user Bobby BartenBobby Barten

Toetsenist gezocht door Americana-band

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 149x bekeken

Wij, AMERICANA-band zoeken een toetsenist 50plus, aangezien onze toetsenist heeft afgehaakt, omdat hij meer tijd voor zichzelf wil hebben en zijn muziekhobby voorlopig op een laag pitje zet. Als je ook nog een zangstem hebt, wordt het alleen maar mooier. De band bestaat nu uit zangeres, sologitarist, slaggitarist, basgitarist en drummer, allen 50plus. Wij repeteren iedere donderdagavond in Eerbeek … meer »

René Lodewijks

Gezocht ritme gitarist en contrabassist Arnhem, gipsy style.

Bassist en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 172x bekeken

Ik zoek een ritme gitarist en een contrabassist om mijn repertoire te begeleiden. Het gaat om zowel gezongen repertoire in het Frans, Spaans en Romani alsmede American jazz standards. Daarnaast instrumentale nummers in de zigeunerjazz stijl. Wekelijks overdag repeteren in Arnhem. Reacties ziet deze ervaren gepensioneerde muzikant gaarne tegemoet. Sanny

San Salou

DRUMMER gezocht voor Greenstone

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 368x bekeken

DRUMMER gezocht voor GreenstoneGreenstone zkt Drummer Onze drummer heeft helaas moeten besluiten om binnenkort de band te verlaten ivm andere verplichtingen. Wij willen uiteraard verder met de band en zijn nu op zoek naar een drummer! Ben of ken jij een drummer (m/v) die zich enthousiast kan vinden in onze muziek: instrumentale stonerrock gemixed met snelle & heavy riffs met space elementen en psychedelische vibes? … meer »

MickNL

Vacature trompettist bij Jalafusi Big Band in Ede

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 181x bekeken

Vacature trompettist bij Jalafusi Big Band in EdeBij de Jalafusi Big Band in Ede komt een plek vrij op 4e trompet. Als je graag soleert, dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Welkom om vrijblijvend eens te komen kijken bij een repetitie. Repetities zijn op woensdagavond olv Maurice Ditmer. De Jalafusi Big Band bestaad uit gevorderde muzikanten en timmert flink aan de weg. Jaarlijks geeft de bigband een theaterconcert in Cultura Ede, maar is ook … meer »

Wilma Schepers