Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alternatieve band/muzikanten gezocht!

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 164x bekeken

Hey, mijn naam is Tamia, 15 jaar oud en ik kom uit Ede (Gelderland). Ik zoek muzikanten rond mijn leeftijd (ongeveer 14 t/m 18 jaar) het liefst in (de buurt van) Ede-Wageningen/Arnhem die een bandje willen beginnen. Mijn voorkeur qua genre gaat uit naar Alternatieve pop/rock, Garage, Indie muziek. Zelf speel ik ruim 2 jaar gitaar (elektrisch en akoestisch) en ik zing, ik ben erg gemotiveerd en … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Politie BigBand Oost-Nederland zoekt muzikanten

Blazer, Overig en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 189x bekeken

Politie BigBand Oost-Nederland zoekt muzikantenDoor natuurlijk verloop heeft de Politie BigBand Oost-Nederland een aantal vacatures die zij op zo snel mogelijke termijn ingevuld zou willen hebben. De Politie BigBand Oost-Nederland speelt naast het bekende bigband repertoire ook latin, swing en hedendaagse jazz composities. Wij hebben op dit moment in de vaste bezetting ruimte voor een bas-trombonist, 3e trombonist, 2e alt-saxofonist en pianist. Wie … meer »

Muzikantenbank user Pieter EilersPieter Eilers

Boogie Nights , Soul, disco, funk, pop

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 434x bekeken

Boogie Nights , Soul, disco, funk, popWij zoeken het nieuwe kloppende hart van Boogie Nights ! Ons hart klopt nog steeds voor Boogie Nights En daarom zoekt de zang sectie Rick, Juliette en Anya Een ervaren : Drummer/ Toetsenist/ Gitarist en Bassist... Leeftijdsindicatie 30 jaar en ouder Repeteren woensdag /donderdag... regio Arnhem, Nijmegen Utrecht, Den Bosch, Tiel. Liefhebbers van Soul, Pop, Funk, Disco LAAT WAT VAN JE HOREN … meer »

Anja van Dinteren

Zoekt band

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 148x bekeken

hallo ik ben jordin ik speel inmiddels 8 jaar gitaar en ben op zoek naar een metal band met eigen werk zelf houw ik van nightwish iron maiden sabaton witin temptation zelf ben ik slag gitarist erg ervaren en to aan een uitdaging

Muzikantenbank user Jordin BolhoeveJordin Bolhoeve

Toetsenist Gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 150x bekeken

Beste, Wij zijn een trio 2 Zangeressen en een Gitarist/Zanger. Wij zijn op zoek naar een toetsenist. Wij spelen met instumentale background. Jij bent een toetsenist die de standaard accoorden kent. Kun je soleren, is mooi maar is niet noodzakelijk. Primair gaat het om begeleiding. Wij zijn een Allround Trio. heb je interesse mail mij dan, je kunt mij ook bellen 0630591439. Ik heb bewust geen foto,Youtube, … meer »

raymond

Bluesband uit Arnhem zoekt toetsenist en zanger / zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 217x bekeken

Ditchwater Joe’s Blues Conspiracy zoekt bandleden. Wij, drie 50 plussers (gitaar, bas en drums) zijn op zoek naar een zanger(es) en toetsenman voor onze band. Repertoire richting The Hoax, Stevie Ray Vaughan, John Mayer Trio, Peter Green, Matt Schofield. Doel is regelmatig repeteren en als we er klaar voor zijn een aantal optredens per jaar doen. Oefenruimte met zanginstallatie in Arnhem beschikbaar.

Muzikantenbank user Robbie VeeRobbie Vee

Allround coverband zoek leadgitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 327x bekeken

Vanwege het vertrek van onze leadgitarist zoeken wij een gitarist met enige band- en podiumervaring die zich snel ons repertoire, inclusief het benodigde solowerk eigen kan maken. Wij zijn een allround-coverband die graag een breed repertoire wil opbouwen van bekende en soms verrassende rock en popliedjes met als doel zoveel mogelijk op te treden. Wij spelen voor onze hobby dus zoeken geen broodspeler. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ricardo EeuwesRicardo Eeuwes