Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 97x bekeken

Ben jij de gitarist (m/v) die wij zoeken? Onze doelstellingen: Gemotiveerd, Goede muziek Heel veel plezier. Muziekstijl: reggae met blues en Soul invloeden Eigen nummers schrijven zo nu en dan een cover Iedere week oefenen op dit moment de woensdagavond in Westervoort Ervaring is niet vereist motivatie en gedrevenheid wel. Heb je interesse om eens mee te spelen neem dan contact op met:membersonlyband@*******.com

Muzikantenbank user Michel GeijtenbeekMichel Geijtenbeek

Top40 coverband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 216x bekeken

Semi commerciele top40 band in doorstart zoekt gitarist(e). In het kort over ons: - coverband voor discotheken en tentfeesten. - professionele aanpak. - Circa 25 optredens per jaar via boekingskantoor. - regio arnhem - zutphen Heb je interesse, ambitie en skills? Laat wat van je horen!

Stado Bergervoet

Partyband zoekt gitarist/zanger 45-60 jaar.

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 326x bekeken

Ben je gitarist en ook nog eens goed bij stem? Voor onze ambitieuze en gezellige partyband in omgeving Arnhem/Zevenaar zijn we op zoek naar een ervaren gitarist (45-60 jr.), die tevens goed bij stem is en samen met onze zangeres de lead en backing vocals voor zijn rekening kan nemen. Wie zijn wij: Wij zijn een allround partyband, bestaande uit ervaren en gedreven muzikanten die met enorm veel … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SpekSylvia Spek

Steelyard (experimentele rock) zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 128x bekeken

Steelyard (experimentele rock) zoekt toetsenist(e)Voor de band Steelyard (experimentele rock) zijn we op zoek naar muzikanten! Steelyard is een band met ambities. Ons nieuwe album is professioneel geproduceerd en wordt momenteel opgepikt door verschillende promotors. We zitten flink in de lift. Ons album en onze clip gaan binnenkort uitkomen en we verwachten veel gigs te gaan doen. Het album staat, de muziek klopt en de promotie is gereed, nu nog … meer »

Steelyard

Zangeres zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 228x bekeken

Om vooral top 2000 muziek mee te spelen en op te treden😊 Repeteren omgeving Zutphen. Bij deze 2 filmpjes om een idee van mijn stem te krijgen: https://youtu.be/E9tsHP-rBZM https://youtu.be/cT2KF2JXsc8 Ik lees graag wat van je! Groetjes, Laura.

Muzikantenbank user LauraLaura

Steelyard (experimentele rock) zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 218x bekeken

Steelyard (experimentele rock) zoekt bassist(e)Voor de band Steelyard (experimentele rock) zijn we op zoek naar muzikanten! Steelyard is een band met ambities. Ons nieuwe album is professioneel geproduceerd en wordt momenteel opgepikt door verschillende promotors. We zitten flink in de lift. Ons album en onze clip gaan binnenkort uitkomen en we verwachten veel gigs te gaan doen. Het album staat, de muziek klopt en de promotie is gereed, nu nog … meer »

Steelyard

Top-40 coverband in opstart zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 218x bekeken

Nieuw aan het opstartende commerciele coverband is op zoek naar een gitarist(e). Doelstelling is om vanuit een professionele aanpak tot maximaal 25 optredens (via boekingsbureau) per jaar te doen. Hiervoor zetten we een set neer met herkenbare covermuziek. Oefenlocatie van de band wordt later bepaald als de band compleet is, maar zal de regio Arnhem - Zutphen – Deventer zijn. Heb jij … meer »

Stado Bergervoet

Beatleband zoekt

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 370x bekeken

Hallo, wij zijn een Beatle coverband in oprichting en zijn op zoek naar een drummer, zangers (m/v), gitaristen. Voorlopig alleen oefenen en zoeken naar geschikte nummers. Het streven is om de originele nummers zo goed mogelijk te benaderen. Goed luisteren naar elkaar en de Beatles en positief kritisch adviseren staat hoog in het vaandel. Van elkaar leren en niet snel opgeven. Lange aanlooptijd geen … meer »

Muzikantenbank user Humphrey TarenskeenHumphrey Tarenskeen