Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitariste zoekt muzikanten voor oldschool/heavy metal/blues coverband!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 137x bekeken

Ik zoek mensen om een coverband mee op te richten in de stijl van Van Halen, Europe, KISS, Airbourne, Iron Maiden en/of bluesrock! Uiteindelijk eigen nummers schrijven llijkt me ook gaaf! Ik ben 19 jaar, speel nu een aantal jaar gitaar en wil vooral meer ervaring opdoen en van elkaar leren. Ik speel voornamelijk solo, maar ook wel rhythm. Ik sta ook open voor andere dingen/genres en hou er ook van … meer »

Eef

Big Band uit Arnhem zoekt Dirigent

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 89x bekeken

De Big Bounce Band uit Arnhem zoekt per 1 september 2018 een nieuwe dirigent. Iemand die zich herkent in de volgende punten willen we graag uitnodigen om te reageren op deze vacature. We zoeken een dirigent: - met gezag, gebaseerd op muzikaliteit en kennis - die muzikanten kan uitdagen en boven zichzelf kan laten uitstijgen - die een duidelijke focus weet te bereiken binnen de band - die visie … meer »

Big Bounce Band

Rock Band Zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 227x bekeken

Hoi allemaal, wij zijn nog op zoek naar een 2e gitarist voor de band. Ben of weet je iemand? Stuur ons dan z.s.m. een mailtje! Dit zijn de nummers die we op dit moment coveren: Nirvana - Teenspirit Nirvana - Come as you are Live - I alone Radiohead - Creep Groet!

Arash

Zanger zoekt gitarist/zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 165x bekeken

Ik ben op zoek naar een akoestische gitarist die ook nog zingt ( voor 2e stem of ook lead als je dat wil) en het leuk vindt om samen met mij oude en nieuwe hits in een eigen akoestisch jasje te steken. Samen muziek maken gaat mij vooral om het plezier en als daar iets uitkomt in de vorm van een keer optreden is dat mooi meegenomen. Ik ben zelf 31 jaar en ik zoek iemand ergens tussen de +/- 25 en 35 … meer »

Jeppe

Tinnef zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 494x bekeken

Tinnef zoekt toetsenistTinnef is een Arnhems 5 koppig bandje dat nummers speelt uit in verschillende genres en stijlen. Zowel akoestische als elektrisch, zowel cover als origineel, zowel 4 mannen als 1 vrouw. Alles bij elkaar gehouden door gitaar, bas, viool, zang en drums. Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die onze band met toetsen zou kunnen uitbreiden. Dat mag zijn piano, accordeon of wat dan ook. Vind jij het … meer »

Muzikantenbank user Marleen van SchieMarleen van Schie

Jazz band - 3 man sterk, zoekt low sound environmentalist (of Bassist)

Bassist en Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 177x bekeken

Jazz band - 3 man sterk, zoekt low sound environmentalist (of Bassist)Muziek creeren is voor ons zowel een serieuze- als ook een totaal positief gestoorde bezigheid waarin we streven naar oneindige vrijheid en creativiteit. 'Jazz Parallels' speelt story telling, subconscious, improviserend muziek op de rand van waanzin, fantasy en alles daartussenin. De muziek-style die we spelen is moderne jazz, music-landscaping, soundbiting, Dark Jazz, Story-sampling, Non- en lesserJazz, … meer »

JW de Kam

Folkrock band zoekt gitarist omgeving Arnhem

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 168x bekeken

Voor onze Celtic Folkrock band zoeken wij per direct een gitarist. Elektrische gitaar is je hoofdinstrument, akoestisch is mooi meegenomen. We spelen eigen werk waarbij de grenzen van het genre regelmatig worden opgezocht en overschreden. We combineren elektrische instrumenten met akoestische instrumenten. Repeteren doen we wekelijks in Arnhem. We treden graag op en er liggen enkele optredens klaar. Leeftijd … meer »

Hub Rasker

Hard Candy, rock-coverband, zoekt een ervaren toetsenist.

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 182x bekeken

Ben jij de ontbrekende vijfde man/vrouw die ons op toetsen (en eventueel backings) komt versterken? Wat ons betreft gaan plezier en gezelligheid en de lat hoog leggen wel samen. In onze eigen oefenruimte in Toldijk met apparatuur kunnen we onze gang gaan tot de nummers perfect zijn. Met onze bezetting; drums, bas, gitaar en zang/gitaar spelen wij een breed scala aan songs. De - soms verrassende … meer »

Roel Leuverink