Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band Oprichten, Muzikanten gezocht!

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 78x bekeken

Hee, ik ben Tamia ik ben 14 jaar oud en ik kom uit Ede. Ik speel 2 jaar gitaar en mij lijkt het tof om een bandje op te richten. De muziek waar ik van hou is Alternative/Indie/Garage/(Pop) Rock. Bands zoals Indian Askin, Tape Toy, Teddy’s Hit, EUT, Canshaker Pi, Yip Roc, Love Couple, Jett Rebel, Lucas Hamming en Kensington vind ik erg gaaf. Ik zoek mensen rond mijn leeftijd die een bandje op willen … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Stiles zoek gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 152x bekeken

Wat nou geen goede gitaristen???? Die zijn er zat maar waar is die ene die de band Stiles gaat aanvullen? Wij zoeken een snarenbeul die breed georiënteerd is, ervaring heeft en ook nog eens in staat z'n steentje bij te dragen aan het verder uitwerken van het repertoire. De band bestaat uit ervaren muzikanten (belegen. Er wordt in Arnhem gerepeteerd. De muziek heeft pop/rock/funk en symfo invloeden … meer »

Martien Opdam

Ervaren lead gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 153x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren lead gitarist (m/v) Momenteel bestaat onze band uit zanger, gitarist, basgitarist en drummer. We zijn gemiddeld zo’n 50 jaar oud en spelen eigen werk gemengd met een aantal minder bekende covers. Samen met jou willen we ons repertoire verder vormgeven, waarbij we het accent willen leggen op uitbreiding van de eigen nummers. De muziekstijl is een mix van pop/rock/blues. … meer »

Jef Frey

Gitarist gezocht voor reggae band

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 166x bekeken

We spelen eigen nummers en covers! Geen roots reggae maar meer "moderne" reggae. Bezetting is momenteel: bassist, drums (ik), toetsenist, zangeres en zanger. Elke 2 weken oefenen we bij de Jacobiberg in Arnhem. App me op 06-14481326 met je leeftijd en ervaring. En zet er even bij wat je wil / kan spelen: de chop, solo of een combinatie van beide. Leeftijd: 30-45 jaar Groet, Erik

erik gerbrands

Gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 152x bekeken

De band Stiles (Arnhem) zoekt na het vertrek van hun gitarist, met spoed een degelijke opvolger die in staat is om mee te componeren/arrangeren in het nog af te maken eigen Engelstalige repertoire. Stiles wil dus geen exacte kopie van de vorige gitarist hebben maar iemand met een eigen inbreng. De muziek begeeft zich ergens tussen pop, rock, funk en symfo met zelf wat metal-achtige invloeden. Denk … meer »

Martien Opdam

Oosterse en Westerse wereld muziek

Blazer, Strijker en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 185x bekeken

Wij zijn Onur en Erol, twee zangers die beide snaarinstrumenten bespelen (saz en gitaar). Onze muziekstijl bestaat uit Turkse, Griekse en Westerse muziek. Wij willen meer kleur in onze band brengen. Wij zijn opzoek naar muzikanten die out of the box denken. Strijkers, blazers of toetsenisten zijn meer dan welkom. Laat ons weten of je geïnteresseert bent. Tel: 06-51145186

Erol

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 216x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist (m/v) Momenteel bestaat onze band uit zanger, gitarist, basgitarist en drummer. We zijn gemiddeld zo’n 50 jaar oud en spelen eigen werk gemengd met een aantal minder bekende covers. Samen met jou willen we ons repertoire verder vormgeven, waarbij we het accent willen leggen op uitbreiding van de eigen nummers. De muziekstijl is een mix van pop/rock/blues. … meer »

Jef Frey

Trompettist en trombonist gevraagd regio Arnhem salsaband

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 132x bekeken

Orquesta Catambú zoekt voor het nieuwe seizoen 2019/2020 en liefst langer: - Trombonist - Trompettist Zou jij ons kunnen versterken? Orquesta Catambú is een steady salsaorkest (18 man/vrouw) met vaste Cubaanse repetitor en vaste prachtige repetitieruimte met barretje. Bezetting op dit moment: 2x zangeressen, conga's, timbales, piano, bas, 2x trompet, 2x altsax, 1x tenorsax, 1 tenorsax, 2x trombone, … meer »

Marijke Bruin

Gezocht: bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 360x bekeken

Wij (drummer en gitarist ) zoeken nog een bassist en zanger.. omgeving Arnhem/Nijmegen We spelen rock met metal en funky invloeden (eigen nummers) en proberen zoveel mogelijk te grooven. Zowel voor de bassist als zanger is er genoeg ruimte om je eigen ding erin kwijt te kunnen. Er ligt genoeg materiaal om een goede setlist te hebben. Op soundcloud kan je wat nummer beluisteren. maar er ligt … meer »

Muzikantenbank user DavidDavid