Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 162x bekeken

Joehoe allemaal! Ik zoek een gemotiveerde drummer voor mn band(je). Beetje ervaring en kwaliteit zou fijn zijn, maar hoeft geen prof te zijn, we gaan niet wekelijks bakken met geld verdienen ;) Genre pop/rock (redelijk standaard nummers). Reperteren eens per twee weken op dinsdag. Leeftijd ongeveer 22 tot 45. Weet je iemand? Let me know! Dan kunnen we misschien snel eens de kroeg in, het podium … meer »

Muzikantenbank user Tom KreijneTom Kreijne

Op zoek naar een (eventueel betaalde) Drummer en pianist/gitarist!

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 477x bekeken

Op zoek naar een (eventueel betaalde) Drummer en pianist/gitarist!Hallo! Ik ben Anne (19 jaar) en ik wil in april auditie doen voor het conservatorium in Arnhem (ArtEZ) met als hoofdvak zang. Voor de auditie en het voorselectie filmpje heb ik twee instrumentalisten (drum en pianist/gitarist) nodig die met mij vijf nummers in willen studeren en mij kunnen begeleiden op de desbetreffende dag, hoogstwaarschijnlijk in het genre pop. Vergoeding kan in overleg Ik … meer »

Muzikantenbank user Anne van EmbdenAnne van Embden

Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 316x bekeken

Wij (gitarist, bassist & zangeres) (drummer op inval basis) zijn op zoek naar een leadgitarist. Genre pop/rock, we repeteren eens per 2 weken op dinsdagavond in de Jacobiberg. Wij zijn allemaal ervaren muzikanten die een nieuwe band aan het op zetten zijn, er is dus nog geen vaste setlist. nrs die er voor nu opstaan zijn Creep, Hard to Handle, Not an addict, Zombie, Caliornication, Are you gonna … meer »

Muzikantenbank user Bobby BartenBobby Barten

Doorstartende countryband zoekt basgitarist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 281x bekeken

Na enige tijd geen activiteten ondernomen te hebben, mede door corona-situatie, gaan wij een doorstart maken.en daarvoor zoeken wij, moderne countryband, een basgitarist met interesse in en gevoel voor countrymuziek. De band is verder compleet en vanuit het verleden hebben wij reeds veel nummers kant en klaar op de plank liggen. Denk hierbij aan Alan Jackson, Travis Tritt, Rodney Crowell, Eagles, Brad … meer »

René Lodewijks

Muzikanten gezocht voor opzetten (Melodic/Progressive) Death Metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 291x bekeken

Hallooo iedereen, Ik ben een gitarist uit Arnhem die graag een Death Metal band zou willen oprichten, beetje combi van melodic & progressive. Ben zelf al druk bezig met het schrijven van eigen nummers en demos opnemen. En ik ben erg geinspireerd door bands zoals Dark Tranquility, In Flames, At The Gates, Amon Amarth, Gojira, Meshuggah, Alcest, Oribt Culture, just to name a few. Hier een demo … meer »

Muzikantenbank user Boudewijn NoordhuisBoudewijn Noordhuis

Punk drummer gezocht

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 91x bekeken

Mijn naam is Diederik (29) en ik ben helemaal gek van punk (ik zing ook) Momenteel opzoek naar een drummer die strak kan spelen! Ik heb een oefenruimte en een gedeelte van een drumstel is aanwezig. (bass, snare, high-hat) de rest moet je zelf ff meenemen. Ik wil graag eigen nummers gaan maken/ optredens gaan spelen. Ik woon in Arnhem. Stuur me mailtje op diedbaal@g mail .com

Diederik

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 165x bekeken

Hey! Wij zijn Stealing Daisies, een pop/rock band en zijn op zoek naar een nieuwe drummer. Op dit moment bestaat de band uit twee leden (gitaar/zang, bas/zang) en hebben we 13 nummers en dus genoeg voor een liveset van ongeveer drie kwartier. We zijn op zoek naar iemand tussen de 17 t/m 27, hij/zij moet gemotiveerd zijn en bereid zijn om één keer per week te repeteren in omgeving Arnhem. Vind … meer »

Stealing Daisies

Jazz Ensemble zoekt pianist, tenorsaxofonist en trompettist

Blazer en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 185x bekeken

Jazzformatie Ensemble 7 uit Zevenaar zoekt een pianist(e)/ toetsenist(e). Speel je tenorsax, gitaar of trompet, dan ben je ook van harte welkom. Is het aan een leeftijd gebonden? Voor ons niet! Vrijblijvend komen kijken en meespelen kan altijd! Van bladmuziek lezen is een vereiste. Repetities: eens in de veertien dagen (in de even weken) op de donderdagavond in Zevenaar van 20:00 t/m 22:00 uur. De … meer »

Remco Takken