Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist op zoek naar blues & rock

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 75x bekeken

Gitarist op zoek naar blues & rockGitarist van 46 jaar is op zoek naar band/ of bandleden in de regio Arnhem. Ben 15 jaar geleden actief geweest in een coverband en wil nu de draad weer oppakken. Ik ben nog wel een beetje roestig maar wel gedreven. Plezier maken en van elkaar leren om later een mooi stukje muziek neer te zetten lijkt mij een mooi streven. Ik speel soms ook wel eens bas maar dat stelt nu nog niet veel voor, maar je … meer »

Richard de Wit

Gitariste zoekt muzikanten! - eigen nummers/instrumentaal/melodisch

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 133x bekeken

Hoihoi! Ik ben Eva,20, en ik speel elektrisch gitaar. Ik zoek mensen die samen met mij nummers willen (af)schrijven en samen spelen. Ik speel vooral leadgitaar en hou ook erg van zingen. Ik hou van VEEL stijlen: blues, rock, grunge, progressieve rock, heavy metal, gitaar virtuoso's, gypsy jazz en Oosterse muziek. Ik varieer veel in wat ik speel/schrijf, maar voornamelijk instrumentaal en richting … meer »

Eef

Gitariste zoekt mensen voor oldschool/heavy metal/blues (cover)band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 117x bekeken

Beste muzikanten! Ik zoek mensen om een (cover)band mee op te richten in de stijl van Van Halen, Europe, KISS, Airbourne, Iron Maiden en/of bluesrock! Uiteindelijk eigen nummers schrijven llijkt me ook gaaf! Ik ben 20 jaar, speel nu een aantal jaar gitaar en wil vooral meer ervaring opdoen en van elkaar leren. Ik speel voornamelijk solo, maar ook wel rhythm. Ik sta ook open voor andere dingen/genres … meer »

Eef

A capella vocal group zoekt stemmen met persoonlijkheid!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 109x bekeken

A capella vocal group zoekt stemmen met persoonlijkheid!Ben jij iemand met een enorme passie voor muziek? Spreekt a capella zang en Close Harmony je aan? Dan willen wij JOU! FreshTone is een nieuwe groep op zoek naar zangers en zangeressen met ambitie die a capella willen optreden. Ons repertoire bestaat uit Engelstalige en Nederlandstalige muziek. Muziek van Nu, met af toe een uitstapje naar het verleden. Wij zijn op zoek naar: Sopraan Mezzo Alt Tenor/ … meer »

Muzikantenbank user Cas Leenhouts-du PreeCas Leenhouts-du Pree

Band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 103x bekeken

Gitarist, bassist en drummer zoeken na het vertrek van de zanger een nieuwe zanger(es). Mogelijk speel je gitaar. Wij repeteren 1 x per week in Zevenaar en spelen pop- en rocknummers van oa Stones, Herman Brood, U2, Rage against the machine, Beastie Boys etc. Doel is om af en toe op te treden. Geluidsfragment kan ik je doorsturen per app. Leeftijdscategorie 30 - 50 jaar

Wilfried

Beatleband zoekt

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 114x bekeken

startende Beatle coverband zoekt drummer in omgeving Arnhem. Oefenen 2x per maand in de Jacobiberg Arnhem. Band bestaat momenteel uit 5 man. reacties bel 0612937642

Muzikantenbank user Humphrey TarenskeenHumphrey Tarenskeen