Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround Blaaskapel/band zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 43x bekeken

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau. Ik zoek muzikanten die in een ongedwongen sfeer muziek willen maken. Gezelligheid en plezier is belangrijk … meer »

slagwerker

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 82x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Blues/soulband zoekt drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 177x bekeken

Blues/soulband Stranger in Town zoekt drummer. Wij zijn een leuke blues/soulband. Spelen covers met eigen inbreng. Repeteren 2x per maand op dinsdag in Herwen. Drumstel aanwezig. Optredens oa in Bluescafe Apeldoorn, Atlanta Arnhem, cafe Classen Arnhem, koningsdag Zevenaar. Lijkt het je wat. Reageer dan via email...vinnce1965@*******.com

Vincent

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 198x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing Vocalisten

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 239x bekeken

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing VocalistenGROOT ONDERHOUD is een toffe band uit Arnhem die momenteel lekker aan de muzikale weg timmert. Luxor, de grote prijs van en Bregepop in Schartsterburg staan al op ons lijstje. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire, Nederlandstalige ska-pop. Het eerste album is een feit en werken momenteel toe naar een tweede. Wij zoeken een fijne aanvulling met enthousiaste backing vocalist(en) (M/V) die het podium … meer »

Muzikantenbank user S.KleijneS.Kleijne

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 187x bekeken

Onze coverband zoekt een zanger. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag. De bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We zoeken een zanger die samen met de zangeres afwisselend lead en backing vocals kan zingen. Het is leuk als je ook een instrument speelt, maar dat is geen must. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 … meer »

Selma

Geluidsman/vrouw

Geluidstechnicus gezocht in Arnhem (Gelderland) | 155x bekeken

Wij zijn op zoek naar een geluidsman/vrouw, die zich hobbymatig met ons geluid wil bezig houden wanneer wij optredens hebben, waar geen geluid/backline aanwezig is. Wij bevinden ons op de grens van de provincie Utrecht/Gelderland.

Romano Michielsen

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rock

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 684x bekeken

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rockA newly formed Arnhem-based band is looking for a drummer and a bassist. Music style indie/americana/rock. At the moment the formation is a singer, guitar and keyboards. Ages: 29 - 54. We are looking to do primarily our own songs with a couple of covers just to get us started. For example: The Arcs "keep on dreaming" . Black Pistol Fire "Suffocation Blues" Black Keys "Wild Child". -Practice at Jacobiberg … meer »

BK