Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt Zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 189x bekeken

Wij zoeken een ZANGER voor onze Sixties/Seventies Rock&Roll band uit ARNHEM. Wij zijn pensionado's maar nog lang niet uitgespeeld! Onze muziek bestaat uit zangnummers uit de jaren 60 en 70 van Cliff Richard, Elvis, The Searchers, The Beatles enz. aangevuld met instrumentale gitaar muziek van o.a. The Shadows , The Ryders, The Ventures e.a. Wij vinden serieus en gezellig repeteren belangrijker … meer »

Theo

Band zoekt rock/metal zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 121x bekeken

We zijn op zoek naar een zanger/frontman voor onze metal/rock coverband! Huidige bezetting; drummer, gitarist en bassist. Allemaal ruim band en podium ervaring, leeftijd mid 40. We spelen nu o.a. covers van Deftones, System of a Down, Muse, Faith no More, Incubus, Foo Fighters, Weezer, Nirvana, Rage Against The Machine, Alice in Chains… vrij divers, maar niks staat vast. We vullen de setlist elke … meer »

Ronald van Beveren

Band zoekt Bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 295x bekeken

BASSIST gezocht voor een Shadows- Sixties Rock&Roll band. Arnhem of omgeving. Wij zijn pensionado's maar nog lang niet uitgespeeld! Onze muziek bestaat uit instrumentale gitaar muziek en R&R nummers uit de jaren 60 en 70. Wij vinden serieus en gezellig repeteren belangrijker dan veel optredens. Een paar keer per jaar je kunstjes vertonen is meer dan genoeg. Wij zijn in het bezit van een eigen oefenruimte. De … meer »

Theo

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven toetsenist(e) of gitarist(e). Zin in een leuke uitdaging?

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 390x bekeken

De huidige bezetting bestaat uit een zangeres, bassist, gitarist en drummer. En we zijn nog op zoek naar iemand die onze band komt versterken. Het doel is om het repertoire er snel in te krijgen, zodat we zo snel mogelijk weer het podium op kunnen gaan. Vooral lekker wekelijks repeteren, een leuk en breed georienteerd cover repertoire samenstellen, regelmatig optreden en vooral veel lol hebben samen. Repeteren … meer »

Christine

Synth Pop/Rock band Amethasia zoekt enthousiaste Gitarist en Bassist regio Arnhem

Bassist en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 381x bekeken

Synth Pop/Rock band Amethasia zoekt enthousiaste Gitarist en Bassist regio ArnhemHi Gitarist! Voor onze Synth Pop/Rock band Amethasia zijn we op zoek naar een Ritmische Gitarist die strakke riffs neerlegt en een strakke Bassist die niet schuw is van rockende bass riffs, zin heeft om 1 x per twee weken op donderdagavond met ons te repeteren in de Jacobiberg te Arnhem en te werken aan een repertoire om mee op te treden. Momenteel bestaan we uit een zangeres, drummer en toetsenist. Een … meer »

Muzikantenbank user Dennis Tappij GielenDennis Tappij Gielen

70/80er jaren band zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 337x bekeken

70/80er-jaren band zoekt een zanger/zangeres met ervaring. Wij bestaan uit sologitarist, slaggitarist, basgitarist en drummer. Wij zullen tevens nog een toetsenist als aanvulling zoeken voor de band. Leeftijd bandleden is 55plus. Wij repeteren op donderdagavond in Eerbeek (12km onder Apeldoorn) in een ruimte met volledige backline/drumstel. Als dit iets voor je kan zijn, of dat je meer info wil, dan … meer »

René Lodewijks

Zangeressen bestaan niet in Gelderland

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 407x bekeken

Laat staan zangers, althans wij kunnen ze niet vinden of bereiken. Misschien omdat we eigen werk spelen en geen covers. We repeteren onze songs wekelijks in Duiven. Hieronder staan wat links naar wat demo's. Weet je meteen wat je niet aandurft. https://onedrive.live.com/?authkey=%21ADcOg96pEz31qFI&cid=99D1642E70D74B49&id=99D1642E70D74B49%211411&parId=99D1642E70D74B49%211012&o=OneUp https://soundcloud.com/user-670671191 https://www.youtube.com/watch?v=eCvttWPBowo https://soundcloud.com/betweenthebridges/03-tomorrow

Hans B

Bassist zoekt drummer en gitarist om eigen muziek à la PRIMUS mee te maken

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 307x bekeken

Hey, Via deze weg probeer ik in contact te komen met medemuzikanten die graag eigen nummers willen gaan bouwen, waarbij enige obscuriteit à la PRIMUS een belangrijke boventoon voert. Ik ben dan al in het bezit van het nodige auditieve materiaal om de blije gestoordheid van Les Claypool enigszins te kunnen emuleren. Dit kan ik uiteraard toesturen! Mochten er geïnteresseerden zijn dan hoor ik … meer »

Tim van Toor

Zanger / gitarist voor akoestisch cover trio

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 496x bekeken

Gezocht voor een akoestisch trio: zanger/gitarist - een (semi)prof die mee kan entertainen - een ritmisch sterke (slag)gitarist. Een solootje is welkom maar voert niet de boventoon - iemand die het publiek durft op te zoeken, we spelen mobiel en niet op een podium - iemand die gemakkelijk zingt met een niet te lage stem - woonachtig in de buurt van Nijmegen/Zutphen - leeftijd 25 -40 jaar Onze … meer »

Martin de Wind