Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gezocht: enthousiaste muzikanten voor semi-professionele band

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland)

Drummer en gitarist zoeken enthousiaste zanger/ zangeres, bassist, gitarist en toetsenist, die net zoals ons met veel plezier en gedrevenheid willen werken naar een optreden van formaat, en dit vervolgens met nog meer enthousiasme willen neerzetten. De focus zal liggen op herkenbare, dynamische nummers uit de periode 2000 tot nu, met een paar onvergetelijke oldies.
We zetten ons qua muziekstijlen niet helemaal vast. Er zijn meerdere nummers in verschillende stijlen die goed te combineren zijn...
The Calling, 3 Doors Down, Nightwish, Hoobastank, Creed, Evanescence, Nickelback, Whitesnake, om zomaar een paar namen te noemen, hebben allen retestrakke nummers gemaakt die wij graag een eigen leven inblazen. Weet je zelf nummers die aansluiten bij de bestaande setlist die je graag wilt zingen of spelen, dan staan wij daar uiteraard ook voor open.
Onze werkwijze bestaat uit het een keer per week repeteren in onze eigen oefenruimte in de omgeving van Schagen. De eigen partijen oefenen doen we thuis, zodat we per keer de nodige verbeteringen kunnen doorvoeren en zo in een redelijk tempo de nummers eigen kunnen maken.
Van optreden zal geen sprake zijn totdat onze uitvoering klinkt als een klok en een genot is om naar te kijken, dus graag alleen reageren als je jezelf in deze visie herkent.
Is jouw interesse gewekt? Kom dan een keer meespelen om te kijken of er een muzikale en persoonlijke klik tussen ons is.

Het auditienummer is een onvergetelijke oldie: Crying in the rain van Whitesnake.
Voor de toetsenist hebben we een ander nummer uitgekozen:
Over the hills and far away van Nightwish. (Bij interesse wordt de juiste versie toegezonden)

Heb jij het allemaal in je, of ben jij dat verborgen talent? We verwelkomen jou graag, dus reageer vandaag nog !!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.