Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Lead gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 317x bekeken

Wij, ervaren drummer/zanger,bassist,slaggitarist/zanger zijn op zoek naar een betrouwbare ,gemotiveerde en technisch onderlegde leadgitarist voor onze funky/bluesrock band.we spelen nummers van de oudere garde en de hedendaagse ( denk aan K.W Sheperd,Jonny Lang,Phillip Sayce J.bonamassa als Peter Greene, J.Hendrix,Poppa Chubby).repeteren eens in de 2/3 weken (thuis goed voorbereiden) afwisselend in … meer »

Ron Spee

Zanger gezocht voor Golden Earring cover/tribute band

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 162x bekeken

Wij zijn op zoek naar een zanger voor onze Golden Earring cover/tributeband. Wij zijn alle 50+, met heel veel ervaring opgedaan in vele Noord-Hollandse rock/cover bands. Onze oefenruimte met apparatuur is in omgeving Schagen. Wij hebben nu een setlijst met 20 nummers met zowel de hits als de wat minder bekende. Uiteraard kunnen we daar nog nummers aan toevoegen of aanpassen in overleg. We streven … meer »

Bas Fivestring

Zanger en/of Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 330x bekeken

Mijn harde schijf staat zo'n beetje vol met schetsen en demo's, nu is het tijd om daar iets mee te gaan doen. Het lijkt mij tof om met een zanger, zangeres of beide vette songs mee te maken! Alle ideeën staan nog open, heb je een stapel teksten liggen en zit je vol creatieve ideeën? Laat het me weten en wie weet kunnen we mooie dingen gaan maken.

Daan

Chickenskin zoekt Zanger, Toetsenist, Bassist omgeving Bergen Alkmaar.

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 516x bekeken

Chickenskin is op zoek naar een zanger, toetsenist en bassist voor een akoestische combinatie. Chickenskin speelt op semiprofessioneel niveau de mooiste en melodieën van de laatste 50 jaar. Belangrijke uitgangspunten van Chickenskin zijn: - herkenbare melodieën - prettig volume - stijlvolle presentatie Impressie: https://youtu.be/h1wdIPkQudk Herken je jezelf in deze formule, laat dan een … meer »

Muzikantenbank user ChickenskinChickenskin

Coverband regio Alkmaar zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 384x bekeken

Hoi wij zijn een startende coverband van gevorderde muzikanten en zoeken een zangeres. Het repertoire moet nog uitgezocht worden, ideeën zijn er wel maar iedereen mag haar/zijn inbreng hebben. Stijl: jaren 80/90/00, divers: rock, pop, soul geen uitgekauwde songs maar een fris repertoire met nadruk op de vocalen. Geen beginners. Reps in Alkmaar. We hopen van je te horen! Groeten Hans, 06 - … meer »

Hans van Bree

Toetsenist gezocht voor spetterende coverband Back in the Groove (Noord Holland)

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 658x bekeken

Toetsenist gezocht voor spetterende coverband Back in the Groove (Noord Holland)ONTMOET DE LEUKSTE COVERBAND VAN NEDERLAND! Back in the Groove is een spetterende coverband die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend. De band speelt al meer dan 10 jaar met veel succes op feesten, bruiloften en evenementen. En al meer dan 10 jaar aangesloten bij boekingskantoor Swingng.nl! De band bestaat uit negen energieke en getalenteerde semi-pro muzikanten die van elk optreden een feestje … meer »

Remco Icke

Coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 681x bekeken

Band in oprichting met ervaren maar niet geschoolde muzikanten is op zoek naar een zanger die de band compleet maakt. Wij, drummer, toetsenist, solo-gitarist, slag-gitarist en bassist willen samen met jou nummers van bv. Doobie Brothers, Little River Band, America, Traveling Wilburys, Al Stewart, Crowded House etc. etc. zo goed als mogelijk brengen voor ons publiek. 2e en 3e stem kunnen we goed … meer »

Marcel Ursem