Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw op te richten band zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 30x bekeken

Hoi, voor onze nieuwe band (zelfs nog geen naam) zijn we op zoek naar een ervaren toetsenist. En als je een beetje kan zingen zou dat helemaal top zijn (hoeft niet perse hoor ) We bestaan momenteel uit 1 drummer, 1 gitarist, 1 basgitarist en twee zangeressen. Ons genre? Beetje Americana, Country, Pop.....denk aan The Eagles, Crosby Stills & Nash, Linda Ronstadt, Ilse de Lange, Fleetwood Mac....dat … meer »

Linda van Hagen

Nieuwe Alkmaarse Coverband AREYOUIN zoekt Lead Gitarist!

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 60x bekeken

De nieuw opgerichte band AREYOUIN bestaat uit creatieve, energieke podium ervaren muzikanten. Muziekrichting: Pop/(Groovy)Rock/ 80s tot nu (niet NL talig) Covers van o.a. Gavin DeGraw/Maroon 5/The Black Crowes/Pearl Jam/John Mayer. Wegens vertrek van de huidige leadgitarist zoeken we een betrokken enthousiaste leadgitarist die een vette solo niet schuwt, kan grooven maar ook subtiel de snaren kan … meer »

Muzikantenbank user Julius SchoemakerJulius Schoemaker

Beginnnend zanger zoekt ........

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 55x bekeken

Hoi, hoi allemaal, Mijn naam is Eric en ben 56 jaar oud. Na als kind ooit eens een talenten jacht te hebben gewonnen heb ik daar niets mee mogen doen omdat er bij mijn ouders tal van angstscenario's naar boven kwamen. Jaren later had ik eigenlijk zelf de angst of ik nog wel goed genoeg zou zijn en heb ik er dus domweg niets meer mee gedaan. Vaak werd mij gezegd dat ik best mooi kon zingen en onder … meer »

Eric Seerden

Nieuw op te richten Coverband zoekt muzikanten.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 229x bekeken

Wij, drummer en sologitarist, uit de omgeving van Hoorn zoeken 50+ medemuzikanten om een Coverband op te richten. De nummers die wij willen spelen, komen uit de 60e, 70e, 80e jaren en willen de setlist in overleg opstellen. Wij denken aan een zanger of zangeres, bassist, gitarist en een toetsenist. Ons motto is plezier en kwaliteit. Ook willen wij af en toe optreden. Wij komen uit de omgeving van Hoorn … meer »

Ton Neuhaus

Van Rosamunde tot Rammstein

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 195x bekeken

Tot een jaar of acht geleden vierde Die Darmstädter Hübsch furore met Duitse muziek in de breedste zin van het woord. Het is tijd voor een doorstart. Daarom zijn we op zoek naar een zanger\gitarist, zangeres en bassist. De overige muzikanten zijn uit de oude Hubsch-kern. We repeteren in omgeving Alkmaar. Doel is weer met regelmaat grote optredens te verzorgen in binnen- en (eventueel) buitenland. … meer »

Paul van Schagen

Bassist en drummer gezocht voor energieke en enthousiaste rockband!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 213x bekeken

Bassist en drummer gezocht voor energieke en enthousiaste rockband!Ik ben al een tijd bezig met het schrijven van nummers (zowel tekst als muziek) en ik wil ze samen met enthousiaste en energieke bandleden ten toon stellen op verschillende podia's. De basis voor meeste nummers die ik schrijf is rock maar probeer zoveel mogelijk te experimenteren met muziek dat buiten rock staat om zo ook eventueel een soort eigen sound te krijgen. Invloeden zijn: Faith No More, … meer »

Muzikantenbank user Gio MelisGio Melis

Toetsenist(e) gezocht!

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 125x bekeken

Hoi! Wij zijn een band uit Beverwijk en op zoek naar een toetsenist(e). De bezetting op dit moment is: drums, bas, gitaar, saxofoon en 2 zangeressen. We spelen repertoire van Bruno Mars tot Blof en van Abba tot Meghan Trainor. Ooit eigen werk spelen is ook zeker niet uitgesloten. 1x per 2 weken repeteren wij in een eigen ruimte in Beverwijk. Leeftijd maakt ons niet veel uit, een goede klik is veel … meer »

Jose