Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Black Rose zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 92x bekeken

Black Rose zoekt een gitaristWij zijn Black Rose, een blues rock coverband uit de omgeving van Alkmaar en zijn op zoek naar een gitarist. De bezetting bestaat momenteel uit een, drummer (background vocals ), gitarist en een bassist. (zijn ook op zoek naar een nieuwe zanger ) We bestaan ongeveer 1,5 jaar en zijn ondertussen behoorlijk goed op elkaar in gespeeld. Hebben tot op heden een aantal optredens gedaan die erg goed werden … meer »

Muzikantenbank user Edwin te BoekhorstEdwin te Boekhorst

Black Rose zoekt lead zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 105x bekeken

Black Rose zoekt lead zangerWij zijn Black Rose, een blues rock coverband uit de omgeving van Alkmaar en zijn op zoek naar een lead zanger. We bestaan momenteel uit een gitarist, drummer (background vocals ), en een bassist. We bestaan ongeveer 1,5 jaar en zijn ondertussen behoorlijk goed op elkaar in gespeeld. Hebben tot op heden een aantal optredens gedaan die erg goed werden ontvangen. We hebben een set lijst van ongeveer … meer »

Muzikantenbank user Edwin te BoekhorstEdwin te Boekhorst

Coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 141x bekeken

Nieuw opgerichte coverband zoekt een bassist. De band komt uit de omgeving van Hoorn en zoekt nog een bassist. De band bestaat uit een drummer, slaggitarist, sologitarist, toetsenist en zangeres. Wij willen nummers spelen, die komen uit de 60e, 70e, 80e jaren waar het publiek lekker op kan dansen. Omdat we net gestart zijn, hebben een kleine setlist en willen die in overleg verder uitbreiden. Ons … meer »

Ton Neuhaus

Americanaband zoekt medemuzikant

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 129x bekeken

Pas opgerichte Americanaband (o.a. folk, bluegrass, countryblues en een beetje Iers) zoekt een vierde man om ons groepje (bas, guitar, fiddle, 2e stem) compleet te maken. Een mandoline, een banjo, een fiddle, een lap steel, al deze instrumenten en liefst een goede stem zijn welkom. Geen hoge eisen, desnoods beginner, maar wel samen het plezier van muziek maken. Repeteren op woensdagmiddag in eigen … meer »

Muzikantenbank user George LeeringGeorge Leering

Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 262x bekeken

Band zoekt drummerWij zijn op zoek naar een creatieve ervaren drummer. In ieder geval een drummer met enige band ervaring. De band bestaat uit echte muziek liefhebbers en hebben een brede muzikale smaak en zijn al aardig wat jaren bij elkaar zijn. Qua stijl muziek zijn we niet direct in een hokje te stoppen. Blues, rock, van lekker stevig en fijne ballads. 80% eigen werk / 20 % covers Naast elektrische optredens … meer »

H. Kooij

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 108x bekeken

Wij zijn opzoek naar een bassist of bassiste! 1 x per week oefenen in onze eigen studio in Heerhugowaard Zin in een optreden met een professionele inslag maar waarin fun en eigen input niet vergeten wordt Eigen nummers met invloeden van Pearl Jam en Foo Fighters. Leeftijd 30-45 jaar.portlandrowband@*****.comhttps://www.facebook.com/portlandrow/

stefan

Skytrain zoekt zangeres of zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 1060x bekeken

Skytrain zoekt zangeres of zangerDe Noord-Hollandse soulband Skytrain is per maart op zoek naar een nieuwe zanger(es). Wij spelen veel soulnummers, echte classics, en een paar nummers van nu. We zijn met totaal negen mensen en repeteren ons repertoire elke week op vrijdagavond, deze oefenavond moet dus wel passen in jouw agenda. We hebben een eigen repetitieruimte in Hoorn. Gemiddeld hebben we elke 6 tot 8 weken een optreden, op … meer »

Muzikantenbank user JaloeJaloe

Toetsenist gezocht voor project

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 126x bekeken

Toetsenist gezocht voor projectVoor een musicalvoorstelling van een musical- & dansschool zijn wij op zoek naar een toetsenist. De musical wordt begin juli 2019 gespeeld en hiervoor zullen in overleg een aantal repetities met de band en later ook met leerlingen ingepland worden. Het gaat een hartstikke leuke musical worden met zo'n 50 zeer enthousiaste kinderen en jong volwassen. Oh ja, en het is belangrijk dat je muziek van Nick … meer »

Jose