Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 167x bekeken

Coverband zoekt zangeresCoverband Lynx uit Alkmaar is de leukste coverband van Nederland. Vier muzikale vrienden die op de middelbare school zijn begonnen. Inmiddels bestaat de band 20 jaar en hebben ze op zo’n beetje álle podia van Nederland gestaan. Deze semiprofessionele band bestaat uit een drummer, een gitarist, een bassist en een zanger en het (feest)repertoire is zeer gevarieerd. Bekijk gerust de video’s op … meer »

Muzikantenbank user Nick RenooijNick Renooij

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 242x bekeken

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon met een groot muzikaal hart, bandervaring, en bereidheid om hard te werken. Wij zijn 4 enthousiaste muzikanten die, na het vertrek van onze oude gitarist, de band weer opnieuw op de rails willen krijgen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau. … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Nieuwe ouwe band zoekt bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 198x bekeken

Ben jij op zoek naar een leuke band die allerlei muziek speelt en dus overal inzetbaar is dan nodigen we je uit om mee te komen spelen. Wij, we hebben nog geen echte bandnaam, zijn vier muzikanten, drum, gitaar, toets/gitaar en zang en wilden het doen zonder bas. We zijn er nu over uit dat een band zonder bas niet gaat. Ons repertoire richt zich op de bruiloften, feesten en partijen dus heel … meer »

Jos

Black Rose zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 214x bekeken

Black Rose zoekt een gitaristWij zijn Black Rose,een rock coverband uit de omgeving van Alkmaar en zijn op zoek naar een gitarist. De bezetting bestaat momenteel uit een zanger, drummer (background vocals ), gitarist en een bassist. We bestaan ongeveer 1,5 jaar en zijn ondertussen behoorlijk goed op elkaar in gespeeld. Hebben tot op heden een aantal optredens gedaan die erg goed werden ontvangen. We hebben tot nu toe een set … meer »

Muzikantenbank user Edwin te BoekhorstEdwin te Boekhorst

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 120x bekeken

Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon met een groot muzikaal hart, bandervaring, en bereidheid om hard te werken. Wij zijn 4 enthousiaste muzikanten die, na het vertrek van onze oude gitarist, de band weer opnieuw op de rails willen krijgen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau. … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 273x bekeken

Nieuw opgerichte coverband zoekt een bassist. De band komt uit de omgeving van Hoorn en zoekt nog een bassist. De band bestaat uit een drummer, slaggitarist, sologitarist, toetsenist en zangeres. Wij willen nummers spelen, die komen uit de 60e, 70e, 80e jaren waar het publiek lekker op kan dansen. Omdat we net gestart zijn, hebben een kleine setlist en willen die in overleg verder uitbreiden. Ons … meer »

Ton Neuhaus

Americanaband zoekt medemuzikant

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 228x bekeken

Pas opgerichte Americanaband (o.a. folk, bluegrass, countryblues en een beetje Iers) zoekt een vierde man om ons groepje (bas, guitar, fiddle, 2e stem) compleet te maken. Een mandoline, een banjo, een fiddle, een lap steel, al deze instrumenten en liefst een goede stem zijn welkom. Geen hoge eisen, desnoods beginner, maar wel samen het plezier van muziek maken. Repeteren op woensdagmiddag in eigen … meer »

Muzikantenbank user George LeeringGeorge Leering

Subtiele toetsenist gezocht voor Nath’s project

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 267x bekeken

Subtiele toetsenist gezocht voor Nath’s projectWij zijn de band Nath’s project, onze band bestaat op dit moment uit 4 muzikanten; Zangeres, Gitarist, Basgitariste incl. 2e stem, drummer. Wij zijn ook te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/NathsProject/?eid=ARCC_o4bQQyqiH0iWxYToqgQPSQ9HsR31hIMtjNZqpjnL9tXZjuj-Ec2KRaczRqASlbj_f3YwVO8B57H Wij zijn op zoek naar een toetsenist (ong. 40-60 jaar oud) die op subtiele wijze een aangename aanvulling … meer »

Muzikantenbank user Nathalie De Leeuw-van HaneghemNathalie De Leeuw-van Haneghem