Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mary & Mates zoeken zangeres + instrument

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 129x bekeken

Mary & Mates zoeken zangeres + instrumentAllround coverband Mary & Mates zoekt een muzikant, bij voorkeur vrouw, met goede beschikbaarheid. Vooral voor de zang. Dat jij ook nog of sax, of toetsen en/of percussie kan spelen zou geweldig zijn! Hoe jouw rol in de band en in het repertoire ingepast wordt, willen we graag met je bespreken. Wij bestaan nu, sinds een jaar, uit zangeres/slaggitarist, sologitarist/zanger, drummer en bassist. Ieder … meer »

Arthur

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 281x bekeken

Beste bassist, Wij zijn een opstartende band en zijn dringend op zoek naar een bassist. Stijl is pop/rock. We bestaan nu uit een drummer, zangeres en gitarist. We hebben 4 nummers in middels om mee te kunnen beginnen. Plezier staat voorop. Kom er gezellig bij. Vrgr Marcel

Marcel

Startende coverband (regio Alkmaar) zoekt muzikanten

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 536x bekeken

Startende coverband (regio Alkmaar) zoekt muzikantenHallo muzikanten, wij zijn als startende coverband op zoek naar een bassist, toetsenist, en zanger(es). Op dit moment bestaat de bezetting uit een drummer, geluidsman, zangeres, en gitarist/zanger. Leeftijden 50-57 jaar, allen met de nodige speelervaring om er echt een goede band van te maken. Eerste doel: band compleet maken en veel plezier hebben met repeteren. We hebben de beschikking over … meer »

Aron Dekkinga

Dummer Gezocht

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 519x bekeken

Dummer GezochtSpelen in een band die je vriendin wel echt leuk vindt? Dat kan! In 2024 komt er een plek vrij voor een drummer in één van de oudste, leukste, vetste, high energy allround Top 2000, no-nonsens, cover bands uit Noord-Holland, de 'Ouwe Jongens Krentebrood' band. Kun je op een gevorderd niveau een aardig potje rammen en woon je binnen de regio Alkmaar - Den Helder. Ben je net zo enthousiast en gek … meer »

Peter de Vries

Bassist gezocht voor blues/rock/soul band

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 442x bekeken

Hoi! Wij zijn op zoek naar een bassist voor onze band. Wij spelen nu vooral blues, rock en Soul covers. Denk aan nummers van Etta James of Sharon Jones &the dap kings. We zijn zelf allemaal begin 30 en zouden het leuk vinden om iemand tussen de 20 en de 40 in onze band te verwelkomen. We oefenen eens per 2 weken in Alkmaar op dinsdagavond. We willen dolgraag de oefenruimte uit met jou als onze nieuwe … meer »

Muzikantenbank user Nanette SregturNanette Sregtur

Liedjesschrijver zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 355x bekeken

Muziek en teksten schrijven gaat mij goed af, maar het inzingen vind ik een probleem met mijn eigen stem. Graag zou ik toch mijn muziek willen publiceren inclusief zang. De stijl vind ik moeilijk te omschrijven, maar is redelijk toegankelijk. De muziek heeft zowel klassieke invloeden, als Folk, Prog en Pop en soms een beetje Smooth Jazz.,En Theatraal, filmisch is ook wel een goede beschrijving. Ik … meer »

Jurjen Hemmen

Gezocht toetsenist en gitarist voor reggae/afrobeat

Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 229x bekeken

Hoi wij zijn drummer en bassist Beide erg breed in smaak, maar vooral fan van roots reggae, dancehall, rock steady en Trojan reggae Ook kunnen we de beats van afrobeat en de melodie van symphonic metal erg waarderen Ons idee is een krachtige reggae Backline neer te zetten, met waar het past invloeden van andere genres Ook willen we inspelen op de grote vraag naar afrobeat wat we ons eigen … meer »

Naam

Bassist of pianist gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 412x bekeken

Wij zijn een akoestische formatie met een zanger, zangeres, gitarist en percussionist. Om onze sound compleet te maken, zoeken wij een bassist of pianist om ons aan te vullen. Wij spelen covers van bekende nummers van vroeger en nu. We spelen op verjaardagen, bruiloften, in de kroeg, huiskamerconcerten e.d. We streven naar eens per 2 weken repeteren en het liefst eens per maand/twee maanden optreden. Lijkt … meer »

Muzikantenbank user Christian LangedijkChristian Langedijk