Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor nieuw project....!!

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 92x bekeken

Wij, semi-prof bassist en gitarist, zijn voor het opzetten van een nieuwe band, op zoek naar een gemotiveerde gitarist. Na vele jaren met een coverband het hele land door gescheurd te hebben, wordt het tijd voor eens iets anders. Ons idee is om het boerenrock bandje van het westen te gaan worden....!! In eerste instantie met covers van Bokkers, Jovink, Normaal enz enz, wat Engelstalig werk.....maar … meer »

De Neuze

The Very 80’s coverband zoekt ervaren frontman/zanger omg Hoorn

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 154x bekeken

The Very 80’s coverband zoekt ervaren frontman/zanger omg HoornThe Very 80’s coverband zoekt een frontman zanger (gitarist) in Westfriesland. Repertoire bestaat uit met name de bekende hits uit de late 70’s en 80’s. Waarvan een groot gedeelte Disco-dance gerelateerd o.a. Earth, Wind & Fire, Chic, Jacksons, Tavares, Prince en vele andere . Aangevuld met pop, rock en Nederlandstalig van o.a. Wham!, Abba, Grease, Simple Minds, U2, De Dijk, en Doe Maar. Wij … meer »

Muzikantenbank user Nancy Bregman-van StraatenNancy Bregman-van Straaten

Zanger(es) gitarist toetsenist gezocht!!

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 255x bekeken

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht (Noord-Holland) Muzikanten (zanger(es), gitarist en toetsenist) gezocht in de omgeving Alkmaar. Drummer en bassist zijn op zoek naar medemuzikanten. We zoeken mensen, die zin hebben een keer in de twee weken een avond samen te musiceren. Wellicht dat daar in de toekomst af en toe een optreden uit voort kan vloeien. Wij zijn amateurs, maar … meer »

Rini Brink

Band zoekt zanger

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 143x bekeken

Beste muzikanten, wij zijn drie jongens van 17, 18 en 20 jaar die bezig zijn met het opstarten van een nieuwe band. Wij zijn alleen nog opzoek naar een zanger. Wij spelen voor rock muziek We zijn vooral bezig met het maken van eigen muziek. Onze invloeden zijn bands als: Pearl Jam, Queen, Pink Floyd, The War On Drugs etc. Wij hebben een eigen oefenruimte en repeteren daar elke week twee uur lang. Waar … meer »

Melle Schouten

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 134x bekeken

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon die van aanpakken weet, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 4 enthousiaste muzikanten die, na het vertrek van onze oude gitarist, de band weer opnieuw op de rails willen krijgen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau. Onze … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Polarbaire (Bipolaire)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 510x bekeken

Polarbaire (Bipolaire)Hoi. Twaalf geleden ben ik voor de tweed keer in een heftige depressie terecht gekomen. Nu na twaalf komt mijn zoveelste psychiater dat ik gewoon een bipolaire stoornis heb. Alle muntjes vielen op z`n plek. Mensen met een manisdepresissie aandoening zijn vaak heet creatief. Ik speel mijn hele leven al muziek, maar dat is door mijn tweede depressie in het slop geraakt. Ik Zoë het heel graag weer nieuw … meer »

Gerard Willems

AREYOUIN Coverband zoekt Lead Gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 255x bekeken

AREYOUIN Coverband zoekt Lead GitaristAREYOUIN Coverband bestaat uit creatieve, energieke podium ervaren muzikanten. Muziekrichting: Pop/(Groovy)Rock/ 80s tot nu (niet NL talig) Covers van o.a. The Black Crowes/Maroon 5/Pearl Jam/Kula Shaker/ Franz Ferdinand. Wegens vertrek van de huidige leadgitarist zoeken we een betrokken enthousiaste leadgitarist die een vette solo niet schuwt, kan grooven maar ook subtiel de snaren kan bespelen. … meer »

Muzikantenbank user Julius SchoemakerJulius Schoemaker

Gezocht: Gemotiveerde drummer!

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 349x bekeken

Hoi! Wij zijn Konzept en helaas heeft onze drummer ons verlaten. Hierom zijn wij opzoek naar een nieuwe drummer. Sinds april bestaan wij uit twee gitaristen, een bassist en een vocaliste. Wij spelen momenteel vooral covers, maar zijn ook druk bezig met het in elkaar zetten van eigen werk. Zowel de covers als eigen werk vallen voornamelijk onder rock-achtige nummers in brede zin, maar wij willen … meer »

Muzikantenbank user MerelMerel