Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: enthousiaste muzikanten voor semi-professionele band

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 321x bekeken

Drummer en gitarist zoeken enthousiaste zanger/ zangeres, bassist, gitarist en toetsenist, die net zoals ons met veel plezier en gedrevenheid willen werken naar een optreden van formaat, en dit vervolgens met nog meer enthousiasme willen neerzetten. De focus zal liggen op herkenbare, dynamische nummers uit de periode 2000 tot nu, met een paar onvergetelijke oldies. We zetten ons qua muziekstijlen … meer »

Aron Dekkinga

Chickenskin zoekt zanger voor akoestische combinatie (Alkmaar - Bergen)

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 188x bekeken

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) Chickenskin bestaat al geruime tijd in verschillende (semi-)akoestische combinaties met altijd kippenvel als doel. Na een tijdje stilte gaat Chickenskin weer formeren. Gezocht worden: - (lead-)Zanger, - Toetsenist - Bassist Chickenskin speelt de mooiste en melodieën van de laatste 50 jaar. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn: - herkenbare … meer »

Muzikantenbank user ChickenskinChickenskin

Gitarist/zanger, zanger en toetsenist Alkmaar-HHW e.o. gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 191x bekeken

Gitarist, zanger/zangers en toetsenist gezocht omgeving Alkmaar-Heerhugowaard. Wij, bassist, drummer en gitarist, zoeken een ervaren (hardrock/grunge) gitarist, zanger en toetsenist. Wij hebben zelf 25-30 jaar ervaring op het podium. Onze setlijst bestaat uit rock, hardrock en grunge nummers. Denk aan: Volbeat Foo Figthers Pearl Jam System of Down Nirvana Iron Maiden Deep Purple Thin … meer »

Bas Fivestring

Bassist gezocht.

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 284x bekeken

Ben jij die bassist die op zoek is naar een band die gewoon lekker rock wil spelen? Wij zijn op zoek zijn naar een bassist die melodieuze rock wil spelen. Herkenbaar bij het grote publiek maar van hoog niveau. We bestaan nu uit drum, twee gitaren en zang. Doel is om een geweldig repertoire op te gaan bouwen wat staat als een huis. Van Pink Floyd tot Van Dik Hout en alles wat er tussenin zit. Goed geluid … meer »

Jos

Toetsenist(e) met supertalent gezocht voor Stemband Alkmaar

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 131x bekeken

De Stemband in Alkmaar, een echte band met zo'n 20 zangers en zangeressen is op zoek naar een toetsenist(e). Hij of zij moet over veel talent en enthousiasme beschikken en gemakkelijk akkoordenschema's kunnen lezen en spelen (noten lezen is meegenomen). En het leuk vinden om diverse stijlen te spelen. De rest van de band bestaat uit zeer ervaren muzikanten die al vele jaren spelen (bas, gitaar en drums). … meer »

Bert .

Rockband zoekt toetsenbeest

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 132x bekeken

Drummer, gitarist en bassist zoeken een creatieve toetsenist/te We spelen voornamelijk eigen werk met af en toe een cover op onze eigen manier. Sleutelwoorden...ruimte voor improvisatie..creativiteit..plezier en humor. We oefenen op vrijdagavond in Heerhugowaard leeftijd bij ons...50 tot 60...jou leeftijd? Ach...laten we gewoon gaan spelen

Ron de Roo