Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muziekanten

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 134x bekeken

Hallo allemaal, Sinds kort woon ik weer in Alkmaar en ben op zoek naar muziekanten waarmee ik mijn passie voor muziek kan delen. Ik zelf ben een zangeres, 22 jaar en sta open voor verschillende stijlen. Ook lijkt het me leuk om samen nummers te gaan schrijven. Klinkt dit als muziek in jou oren? Dan kun je mij bereiken via m_muziek@outlook .com Groetjes!

Muzikantenbank user Aisha MAAisha MA

Rockende leadgitarist gezocht

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 195x bekeken

Rockende leadgitarist gezochtLeadgitarist gezocht voor rock-coverband Ben jij een échte leadgitarist, die zijn hand niet omdraait voor een mooie lange solo (zoals in Alive van Pearl Jam), een beetje bijzondere solo (denk: Black Hole Sun van Soundgarden) of een gevoelvolle solo (Comfortably Numb comes to mind)? Mooi. Kom dan eens op vrijdagavond meespelen en een drankje doen bij The Great Unknown in Alkmaar, waar we elke vrijdagavond … meer »

Muzikantenbank user Tom WolfsTom Wolfs

Gezocht: Gemotiveerde Bassist(e)

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 173x bekeken

Hoi! Wij zijn Konzept. Een jonge enthousiaste rockband uit Alkmaar. Helaas heeft onze bassist ons moeten verlaten en daarom zijn wij druk op zoek naar iemand die deze positie wilt invullen. Wij spelen momenteel nog een hoop covers en treden af en toe op tijdens jamsessies. Nu liggen er ook andere optredens in het verschiet, en wij willen zo snel mogelijk doorontwikkelen. Ook is het de bedoeling … meer »

Muzikantenbank user MerelMerel

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 148x bekeken

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon die van aanpakken weet, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 4 enthousiaste muzikanten die, na het vertrek van onze oude gitarist, de band weer opnieuw op de rails willen krijgen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau. Onze … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Akoestische muziek

Overig gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 166x bekeken

Ervaren zanger/gitarist zoekt begeleider(s) en/of solist(en) bij het spelen van uiteenlopende stijlen akoestische muziek. Mogelijkheden als meerstemmige zang, inspraak in muziekkeuze, etc. maken het extra aantrekkelijk. Oefenen overdag (woensdagochtend) in prima eigen ruimte in Heerhugowaard . De frequentie ervan bepalen we in overleg en event. nader te bespreken weekdag. Zie het als puur het plezier … meer »

Muzikantenbank user George LeeringGeorge Leering

Orkest Irene Sint Pancras zoekt drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 185x bekeken

Ben je een drummer die in een gezellige vereniging afwisselende en uitdagende muziek wil spelen? Kom dan op vrijdagavond een keer langs in De Geist in Sint Pancras. We repeteren van 20.00 - 22.00 uur. Er staat een gloednieuw drumstel voor je klaar! Bellen mag natuurlijk ook: 06-48719902, of kijk op onze website.

Orkest Irene Sint Pancras