Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 189x bekeken

Band in oprichting met ervaren maar niet geschoolde muzikanten is op zoek naar een zanger die de band compleet maakt. Wij, drummer, toetsenist, solo-gitarist, slag-gitarist en bassist willen samen met jou nummers van bv. Doobie Brothers, Little River Band, America, Traveling Wilburys, Al Stewart, Crowded House etc. etc. zo goed als mogelijk brengen voor ons publiek. 2e en 3e stem kunnen we goed … meer »

Marcel Ursem

Gitarist gezocht voor band

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 238x bekeken

Hoi, wij zijn een beginnende band met ervaren muzikanten en zoeken een leadgitarist(e) en een slaggitarist(e). Onze bezetting is drummer/zanger, zangeres, bassiste, keybordspeler en saxofonist. We spelen voornamelijk covers en wat blues. Met elkaar kiezen we de nummers. We oefenen in Alkmaar bij MC Blue. Contact via Ineke 06 15105958 of pavane@*****.com

Rene

Creatief bezig zijn

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 267x bekeken

Hoi. Ik zoek muzikanten of een band om lekker creatief mee bezig te zijn. Ik vind het leuk om samen een en ander op te nemen..maar zeker ook om het live te spelen. En ja...eigen muziek natuurlijk. Ik heb flink wat op de plank liggen..maar liever maak ik het samen. Korte vurige liedjes..of spacy ambient achtig dingen..muziek met ruimte..ritme..waardoor je wilt bewegen..of juist wil weg dromen.. Ik … meer »

Muzikantenbank user RutgerRutger

Akoestisch gitarist/zanger

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 214x bekeken

Ben je een redelijk ervaren akoestisch gitarist (bassist) met affectie voor o.a. folk en heb je een goede 1e of 2e stem? Heb je overdag tijd om eens in de week vrijblijvend maar dus wel serieus wat muziek te maken? Neem eens contact op en wellicht kunnen we wat doen samen! Ik heb er een geschikte ruimte voor. O ja, ik speel naast fingerstyle guitar ook wat mandoline, fiddle en 5-string banjo.

Muzikantenbank user George LeeringGeorge Leering

House of Sound zoekt toetsenist in Noord-Holland

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 535x bekeken

House of Sound zoekt toetsenist in Noord-HollandHoi toetsenist! Fijn dat je bij ons kijkt. De nieuwe coverband House of Sound, bestaande uit twee gitaristen, zangeres, basgitarist en drummer, zoekt een toetsenist. (Niveau: beginner-gevorderd). We zijn in oprichting en brengen hoofdzakelijk populair materiaal, zeg maar het allermooiste en leukste uit de top 2000 aller tijden. De setlist is nog volop in ontwikkeling, maar om een idee te geven: we … meer »

Muzikantenbank user BartBart

Casual bassist gezocht voor The Underachievers NL (oefenruimte in Hoorn, NH)

Bassist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 334x bekeken

Casual bassist gezocht voor The Underachievers NL (oefenruimte in Hoorn, NH)Hallo iedereen, Wij zijn The Underachievers NL, een bandje uit Hoorn wat al enige tijd bestaat in verschillende gelegenheidsopstellingen. We spelen zelfgeschreven liedjes en (alternatieve) rock, punk, new wave en zelfs soft rock door elkaar heen. We treden ook wel eens op, vaak als duo: https://www.youtube.com/channel/UCBtB0cW8JJaey84zT3X-F2A/videos Onze eigen liedjes: https://open.spotify.com/artist/2XyO9fblAUBhVlBm37D3Ci Onze … meer »

Muzikantenbank user Tjardy van KeimpemaTjardy van Keimpema

Akoestisch trio zoekt Zanger, Toetsenist, Bassist omgeving Bergen Alkmaar.

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 534x bekeken

Akoestisch trio zoekt Zanger, Toetsenist, Bassist omgeving Bergen Alkmaar.Chickenskin is op zoek naar een zanger, toetsenist en bassist voor een akoestische combinatie. Chickenskin speelt op semiprofessioneel niveau de mooiste en melodieën van de laatste 50 jaar. Belangrijke uitgangspunten van Chickenskin zijn: - herkenbare melodieën - prettig volume - stijlvolle presentatie Impressie: https://youtu.be/h1wdIPkQudk Herken je jezelf in deze formule, laat dan een bericht … meer »

Muzikantenbank user ChickenskinChickenskin