Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige Muziek

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 163x bekeken

Gitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige MuziekGitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige Muziek Ben jij ook een gitarist die houdt van de sfeervolle, melancholische klanken van Hermanos Gutiérrez? Zoek je een medemuzikant om samen dit soort muziek te maken? Dan zijn we mogelijk een goed gitaar duo! Ik ben een gitarist uit Uitgeest (Noord-Holland) en zoek een medegitarist om samen dit soort muziek te maken voor de hobby. Het doel … meer »

Bas Rottier

Zanger zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 228x bekeken

Zanger zoekt zanger. Na diverse pogingen die helaas op niets uit zijn gelopen probeer ik het gewoon nog een keer. Er moet toch ergens een zanger zijn in Noord Holland die net als ik gewoon wil zingen. Ik ben dan ook op zoek naar een zanger die samen met mij als duo(zonder instrumenten) wil optreden op feesten, bruiloften, bedrijfsfeesten etc. Gewoon knallen met een MP4 of orkestband. Ik heb … meer »

Jos

Gezocht Drummer en zanger

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 213x bekeken

Gezocht Drummer en Zanger Death/ Thrash en Core band Force Strokes zoekt, ivm verhuizing van de drummer, een nieuwe drummer en ook een zanger. Wij hebben flink wat eigen nummers geschreven. Wij oefenen in een oefenruimte in Heerhugowaard. Daar is een zang installatie aanwezig. Inspiratie en gezelligheid is onze drijfveer. Wij horen graag van je...🤘

T de Bruin

™ Instrumentale metal band zoekt bassist ♠

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 356x bekeken

™ Instrumentale metal band zoekt bassist ♠Instrumentale metal band zoekt bassist ANOR is een beginnende instrumentale metal band (met black metal elementen) en is op zoek naar een bassist met toewijding en passie voor muziek. Dit project is in een vroeg stadium en streeft er naar om met 3 man (drummer, bassist, gitarist) originele muziek te maken met nadruk op atmosfeer die live relatief eenvoudig te spelen is, zodat de muzikant zichzelf … meer »

Muzikantenbank user MarkMark

Jazz Pianist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 496x bekeken

Jazz PianistIn Purmerend repteren wij op Woensdagavond met het Waterland Jazz Collectief. We zijn opzoek naar een pianist om onze 16-koppige Big Band te versterken. We spelen Jazz & Jazz/Latin muziek.

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Creative zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 187x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een zanger om samen schetsen/demo's uit te werken tot complete songs. qua stijl Alternatief, pop/rock en voor de rest staat alles nog open. Dus heb je teksten liggen of complete nummers wat misschien wel aansluit? Laat maar weten! ik heb een studiootje waar we kunnen werken.

Daan