Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Componist / producer zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 72x bekeken

Hoi, ik zoek een bvk ervaren zangeres voor ad hoc projecten. Het gaat om reclame muziek voor een Duits label en voor losse projecten (electro gerelateerd). Voor beiden zoek ik zang. Hoe aparter en gekker je stem, hoe beter. Originaliteit is belangrijker dan techniek. Lokatie is Randstad, Amsterdam e.o. Groetjes van Rob

Rob van Dijk

Mezzi gezocht voor The Amsterdam Vocals

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 243x bekeken

Mezzi gezocht voor The Amsterdam VocalsThe Amsterdam Vocals zoeken twee mezzi We zoeken twee enthousiaste muzikale dames. Ervaring is meegenomen maar niet vereist. Een muzikale stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omstreken te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te mogen doen. Meld je aan voor de auditie! Ben of ken jij de de persoon die we zoeken? Of moet jouw vriendin of partner echt stoppen met … meer »

TheAmsterdamVocals

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Zanger gezocht !

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 219x bekeken

Hallo zangers! Omdat onze zanger zijn hart volgt en op zoek gaat naar een Bowie coverband, zijn wij op zoek naar een goede vervanger. Wij zijn een gezellige pop-/rockcoverband bestaande uit een zangeres, toetsenist/backing vocals, gitarist, bassist en drummer. Het repertoire bestaat uit een mix tussen klassiekers uit de jaren 60 tot aan de hits uit deze tijd. We repeteren op donderdagavond in Lisse … meer »

Muzikantenbank user Rogier de JongRogier de Jong

Bluesrock band Bluescales, semi-pro level,zoekt zangeres of zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

Wij, semi-pro gitarist, drummer en bassist, regio Amsterdam, hebben een repertoire van ruim 30 bluesrock nummers en zijn met spoed op zoek naar een ervaren krachtige bluesrock-zangeres of -zanger. Ons repertoire bestaat o.a. uit Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Gary Moore, Cream, John Mayer, Kenny Wayne Shepherd, Matt Schofield en The Red Devils, maar we staan open voor … meer »

toni

Fantastische ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 392x bekeken

Wij zijn hard op zoek naar een geweldige ZANGER!! Iemand die écht goed kan zingen, met een lekker bereik, veel muzikaal gevoel en een brede smaak. Daarbij heb je een aangeboren gevoel voor communicatie, je bent een sterke, charmante en energieke entertainer met een eigen stijl en visie. Wij zijn gitarist, drummer, bassist en keyboardspeler van een ambitieuze, ervaren POP-COVER band. We spelen dé … meer »

Musicman

Zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 334x bekeken

Wij(Drum en Bas/Gitaar) zoeken Zanger(es) voor een project om “The Wasteland” van T.S. Elliott op muziek te zetten, en dit in 2022 op vinyl uit te brengen. Wat stijl betreft kan je denken aan 80´s new wave als uitgangspunt, zonder ons verder daardoor te willen beperken. Het belangrijkste is dat de muziek de tekst ondesteunt en versterkt! We hebben al een aantal composities met een basis zanglijn … meer »

Sjors Daamen

Bluesrock band Bluescales, semi-pro level, zoekt strakke zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 279x bekeken

Wij, semi-pro gitarist, drummer en bassist, regio Amsterdam, hebben een repertoire van ruim 30 bluesrock nummers en zijn met spoed op zoek naar een ervaren krachtige rock/blues zanger(es). Ons repertoire bestaat o.a. uit Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Gary Moore, Cream, John Mayer, Johnny Winter en Matt Schofield, maar we staan open voor andere suggesties. We zijn … meer »

toni