Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 365x bekeken

Zanger gezochtWij Trace5 zijn opzoek naar een frontman zanger (slaggitarist) leeftijd tussen 40 en 55 jaar. kijk op onze website wat we ongeveer spelen of F.B. Trace5, eigen inbreng is welkom.Wij oefenen in Badhoevedorp.Voor info: bel 0648440920

Nico van der Sluis

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 333x bekeken

Zangeres gezochtWij zijn nu nog een trio, drummer, bassist en gitarist, dat al langer heeft samengespeeld in een band. We zijn weer een nieuwe band aan het oprichten en zoeken allereerst een zangeres. Maar willen ook uitbreiden met een toetsenist. Eventueel blazers. Vooral plezier met spelen en af en toe optreden. Ik ben benieuwd welke stijl jou het meeste ligt en of dat bij ons zou passen en wij bij jou. Wij … meer »

Muzikantenbank user Joop van der BlijJoop van der Blij

Zanger(es) en Toetsenist(e) gezocht !

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 333x bekeken

Zanger(es) en Toetsenist(e) gezocht ! Voor onze nieuwe band zijn wij op zoek naar een enthousiaste ZANGER(ES) en TOETSENIST( E) die net als wij een voorliefde heeft voor Soul, Blues, Rhythm & Blues met een vleugje rock en 6ties/7ties. Denk hierbij b.v. in de richting van Al Green, Beth Hart, Janis Joplin, Joe Cocker, Beatles en R Stones. Over ons; wij ( drums, gitaar en bas) zijn ervaren … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Zanger, bassist en drummer gezocht!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 385x bekeken

Hallo, mijn naam is Jasper. Ik ben 19 jaar en speel onder andere gitaar, piano/toetsen en ukelele. Ik schrijf mijn eigen nummers, die geïnspireerd zijn door bands als Linkin Park, Muse, Radiohead, System Of A Down, Coldplay, Arctic Monkeys en Nothing But Thieves. Ik heb een vrij brede muzieksmaak, vandaar dat de nummers die ik schrijf lastig in een bepaald genre zijn te plaatsen. Hoewel ik genoeg … meer »

Jasper van Gulik

A capella koortje in Amsterdam zoekt tenor

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 181x bekeken

Songlines is een gemengd koor van 8 zangers en zangeressen (per stemsoort 2 zangers) dat repeteert in Amsterdam. We zingen zonder begeleiding een zeer gevarieerd repertoire: close harmony, jazz- en pop-arrangementen maar ook af en toe klassiek. Momenteel missen we een tenor. We oefenen op maandagavond in Amsterdam, in de buurt van de Nieuwmarkt. Heb je interesse of vragen, neem contact op met Wilfred … meer »

Wilfred Reinhold

Soulmachine zoekt ervaren zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 195x bekeken

Soulmachine zoekt ervaren zangerSoulmachine zoekt een ervaren soul/funk/discozanger (man). Je bent een entertainer met losse heupen en prima voetenwerk en je hebt natuurlijk een krachtige stem. Je versterkt een team van 7 muzikanten en 2 zangeressen en 1 zanger. Je bent een uitstekende performer maar je kan kan ook overtuigend in de backvocals acteren. Plezier hebben staat bij ons op nummer 1. Kijk voor meer info op www.soulmachine.nl. … meer »

Muzikantenbank user Jeroen FleskensJeroen Fleskens

Coverband Project M zoekt ervaren zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 233x bekeken

Wij zijn coverband Project M en komen uit omgeving bollenstreek. Tot onze zanger stopte waren we met z'n zessen: zanger, zangeres, toetsenist (tevens backing vocals), gitarist, bassist en drummer. Ons repertoire is breed, pop-/rock van laten we zeggen van the Beatles tot The Weeknd, van ABBA tot Dua Lipa. Onze leeftijden liggen tussen 47 en 52. We repeteren soms wekelijks, soms om de week in Aalsmeer … meer »

Muzikantenbank user Judith van StratenJudith van Straten