Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 148x bekeken

Hallo, Onze jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden! Ons repertoire bestaat uit mash-up covers, filmmuziek, Disney en musical nummers. In principe is de insteek om samen vette muziek te maken, elkaar te inspireren en om eventueel een paar gave optredens per jaar te doen. Denk qua muziek aan...... Pentatonix: https://www.youtube.com/watch?v=elwTgpHlty0 Voiceplay: https://www.youtube.com/watch?v=4nM5JZ6DL_U Voctave: … meer »

Mandy van Wijk

Producer / componist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 255x bekeken

Hoi! Ik zoek een zangeres voor een Duits label (Intervox). Het gaat om librarymusic. De stijlen zijn divers, van pop, rock, tot dance en soms experimenteel. Daarnaast zoek ik ook vocale ondersteuning voor een dance/soca/reggaeton project. Songs worden via CD-baby uitgebracht en komen op spotify. Opnames zijn in juli/aug/sept in Amsterdam en het gaat om minimaal 5 opnames. Je krijgt een vergoeding … meer »

Rob van Dijk

Zangeres gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 282x bekeken

Zangeres gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!Is zingen je passie? En zie je het zitten om een tijdje op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is op zoek naar nieuwe entertainers (man/vrouw) om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail serveert? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Gelegen op het bekende Palm Beach … meer »

Muzikantenbank user Ingrid RikoIngrid Riko

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 367x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten