Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist/toetsenist

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 128x bekeken

Op zoek naar een gitarist/toetsenist (eventueel zelf ook zager(es)) die samen covers wil spelen (eventueel op een gegeven moment zelf schrijven) en af en toe optredentjes wil doen. Denk aan jazz/pop/rock, nummers komen we samen wel uit. Ik heb zelf lang zangles gehad en enige podiumervaring en mis het muziek maken op dit moment erg! Mocht het nodig zijn kan ik basis piano spelen. Omgeving Amsterdam … meer »

Muzikantenbank user Robin van der ReepRobin van der Reep

Band met een knipoog naar Americana (In de startblokken) Is op zoek naar: Enthousiaste Zangeres (30, 40, 50+)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 126x bekeken

Band met een knipoog naar Americana (In de startblokken) Is op zoek naar: Enthousiaste Zangeres (30, 40, 50+) Wij zoeken:  Iemand die lol in muziek maken belangrijk vindt.  Enige ervaring heeft in het zingen in een band.  Bereid is samen met andere bandleden te zingen.  Een team player.  Iemand met inbreng in het repertoire. Wij zijn:  Een band die in startblokken … meer »

Arnold

Pop Funk band 6th Avenue zoekt zanger (es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 135x bekeken

6Th Avenue bestaat momenteel uit bassist/gitarist/drummer en zangeres. We zijn op zoek naar een tweede aanvullende zanger(es) om ons front compleet te hebben. Stijl: Pop Funk cover band uit omgeving van Amsterdam/Beverwijk en almere We spelen covers vanuit jaren 70/80 tot en met heden, met een stevige funk gehalte. denk bv aan Chic/Bruno Mars/clean bandit/destiny child etc. We oefenen het … meer »

Rick sew

MC’s (2) gezocht voor optredens.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 119x bekeken

MC’s (2) gezocht voor optredens.Whazup Dawgs!!! Ik (Jeffersons) zoek 2 MC’s om mee te gaan optreden. Deze optredens staan in verband met de promotie van mijn “411” album die onlangs wereldwijd is gereleaset op o.a. iTunes, spotify, amazon and many more. Ook doen we een paar covers er door heen om toch iets herkenbaars te doen. (this is how we do it, my prerogitive ea) deze show moet ongeveer een half uur duren. De bedoeling … meer »

Muzikantenbank user JeffersonsJeffersons

Zangers en zangeressen gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 661x bekeken

Zangers en zangeressen gezochtProducer, songwriter, gitarist/ zanger zoekt zangers en zangeressen om materiaal op te nemen en te promoten. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring en heb heel veel songs op de planken liggen. Ik zoek mensen met echt talent en passie voor muziek. Heb jij een goede stem en zoek je samenwerking met een professionele muzikant/ producer, stuur dan je demo met geluid/beeld naar me toe. Wie weet wat voor mooie … meer »

Hans Beijnes

Koningsdag / evenementen Band

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 318x bekeken

Beste muzikanten, Ik zoek een mooi clubje om elke om met speciale evenementen te spelen. Gaat om een akoestische set-up, die makkelijke kunnen verplaatsen. ingepland 2020: 27 April 2020 - Leegwaterpark verplaatsbare koningsdag band. 5 Mei - wijkpark driegangen Verplaatsbare 5 Mei band Ik zelf ben 24 jaar en beroepsbassist, en speel zowel a als e bas en speel fretless.

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Ozzy Osbourne tribute band zoekt:

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 226x bekeken

Zeer ervaren en gemotiveerde gitarist met pro-instelling is op zoek naar een: - zanger - bassist - drummer om een goede beukende 'Ozzy' tribute band op te zetten! Doel is om een setlist op te bouwen met zowel Ozzy als Black Sabbath nummers om daana veel te gaan optreden! En natuurlijk veel lol en spel plezier zowel in de oefenruimte als op het podium! Graag mensen die al aardig wat bandervaring … meer »

Patrick

Jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 310x bekeken

Hallo, Onze jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden! Ons repertoire bestaat uit mash-up covers, filmmuziek, Disney en musical nummers. In principe is de insteek om samen vette muziek te maken, elkaar te inspireren en om eventueel een paar gave optredens per jaar te doen. Denk qua muziek aan...... Pentatonix: https://www.youtube.com/watch?v=elwTgpHlty0 Voiceplay: https://www.youtube.com/watch?v=4nM5JZ6DL_U Voctave: … meer »

Mandy van Wijk