Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoek medemuzikanten

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 128x bekeken

Band 6th avenue is bezig met een doorstart en is op zoek naar een solide en ervaren drummer en zangeressen! Band is vorig jaar opgericht en speelt Funk/pop/ latin en dance cover nrs met een eigen touch. Nrs van uit jaren 70 tot heden met swingend en grooved basis Denk aan chic of Bruno mars We zijn op zoek naar mede bandleden die mee willen bouwen aan mooi repertoire en semi prof instelling van … meer »

Muzikantenbank user Rajendra Rick SewbalakRajendra Rick Sewbalak

Zangers gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 117x bekeken

Zangers gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!Is zingen je passie? En zie je het zitten om een tijdje op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is op zoek naar nieuwe entertainers (man/vrouw) om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail serveert? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Gelegen op het bekende … meer »

Muzikantenbank user Kim van der LindenKim van der Linden

Zangeres gezocht die backing vocals met ons wil opnemen

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

Hi! Heb jij ervaring met het zingen van backing vocals? Een paar songs van ons hebben nog backing vocals nodig. Wil jij die komen inzingen? Als je wil kunnen we ook een demo opnemen met je leadzang, waar jij mee mag doen wat jij wil. Het is in Amsterdam. Gemakkelijk bereikbaar met OV. Parkeren is hier gratis. Hoor graag van je! (Leeftijd: 25+.)

3Chordsongs

Energieke Frontman gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 265x bekeken

Wij, allround coverband in de breedste zin, zoeken iemand die samen naast onze zangeressen met ons de buhne op wilt. We zijn van alle markten thuis, ook Nederlandstalig. We oefenen om de 2 weken in Beverwijk en willen verder zo veel mogelijk optreden. Wij zijn een (meer dan) geroutineerde band maar bewegen ons in het amateur circuit dus leg de verwachtingen mbt gage niet al te hoog. We musiceren met … meer »

Dutch Musicman

My Old Coat zoekt zangeres en gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 313x bekeken

Bluesy band in oprichting zoekt voor de basisformatie (zang, gitaar, bas en drums) een zangeres die precies de blue notes kan raken en een gitarist die mooi buiten de lijntjes kleurt. Repertoire is een mix van eigen werk en geheel eigen interpretaties van traditionals en meer of minder bekende songs. Beluister de thuis-opnames op soundcloud.com (search: druisman) voor een indruk. Doel: plezier … meer »

Rudi Mathijssen

Beginnnend zanger zoekt ........

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 242x bekeken

Hoi, hoi allemaal, Mijn naam is Eric en ben 56 jaar oud. Na als kind ooit eens een talenten jacht te hebben gewonnen heb ik daar niets mee mogen doen omdat er bij mijn ouders tal van angstscenario's naar boven kwamen. Jaren later had ik eigenlijk zelf de angst of ik nog wel goed genoeg zou zijn en heb ik er dus domweg niets meer mee gedaan. Vaak werd mij gezegd dat ik best mooi kon zingen en onder … meer »

Eric Seerden

Band zoekt zangeres (lead/backing)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 395x bekeken

Band zoekt zangeres (lead/backing)Wij zijn een band met voor een groot deel eigen repertoire en optreden als doel (semi-prof). We zijn op zoek naar een ervaren zangeres om ons te versterken! Je zult afwisselend lead en backing vocals zingen. Onze muziek is funky/groovy en dansbaar maar ook relaxt/loungy (ervaring met jazz/latin komt goed van pas). Als het nodig is repeteren we in Amsterdam (gemakkelijk bereikbaar met OV en parkeren … meer »

EvaH

Rock cover band zoekt zanger/zangeres regio A'dam

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 233x bekeken

Hoi beste zanger/zangeres, We zijn drie ouwe rotten/doorgewinterde muzikanten (drums, bas, gitaar) die op zoek zijn naar een lekkere strot die er graag zin in heeft om stevige rock te gaan zingen. Onze setlist bestaat uit covers en we willen zsm gigs regelen en optreden. We spelen nummers van o.a. Audioslave, RATM, RHCP, Incubus, Stevie Salas e.a. Ons niveau is semi-pro: we hebben allemaal … meer »

Muzikantenbank user Marco SpinelloMarco Spinello