Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Unusual Request

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 136x bekeken

Unusual RequestIk ben projectontwikkelaar met een grote passie voor (Live) muziek. Nu ga ik in Amsterdam Noord een mooi restaurant bouwen met daarin een "Live venue’ Dat heeft door de geluidseisen nogal wat voeten in aarde maar dan heb je wel iets unieks in Amsterdam. Ik heb enen 3D beeld bijgevoegd. Start bouw zal zij begin 2019 en gereed eind 2020 dus er is nog tijd genoeg voor de voorbereidingen. Nu wil ik … meer »

Geert van den Berg

Doorstartende semiprof band zoekt ervaren zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 149x bekeken

Zing je net zo goed lead als (meerstemmige) backing en... wil je ervoor gaan? Dan zijn wij, een doorstartende semiprof band met eigen repertoire en (betaald) optreden als doel, naar jou op zoek! Onze muziek is funky en dansbaar maar ook relaxt. Als het nodig is repeteren we en dat doen we dan in Amsterdam (wel gemakkelijk bereikbaar en vrij parkeren). We hebben al diverse optredens gedaan. Heb je dus … meer »

Del Campo

Clubmotown zoekt (sopraan) zangeres voor lead & backing

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1050x bekeken

Clubmotown zoekt (sopraan) zangeres voor lead & backingTer versterking van ons vocale front is Clubmotown op zoek naar een zangeres voor lead & backing vocals met het bereik van een sopraan. In het bijzonder voor o.a. het repertoire van Supremes, Diana Ross, Michael Jackson en meer. Wij repeteren eens in de 2 of 3 weken in de Q-Factory in Amsterdam en streven ernaar jaarlijks 15 tot 20 optredens neer te zetten. Reageren kan per mail op info@**********.nl … meer »

Muzikantenbank user Bert BohlmeijerBert Bohlmeijer

Zangers gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 506x bekeken

Zangers gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!Is zingen je passie? En zie je het zitten om voor een tijdje op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is op zoek naar Singing Waiters om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail voor ze maakt? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Komen gasten terug omdat jij ze persoonlijk … meer »

Muzikantenbank user Kim van der LindenKim van der Linden

Gospelkoor zoekt nieuwe leden!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 160x bekeken

Gospelkoor zoekt nieuwe leden!Heb je zangervaring en altijd al willen zingen in een gospelkoor? Dit is je kans om mee te doen! Stuur een bericht voor meer informatie. De auditie vindt plaats op 16 juni 2018 in Amsterdam. Maak deel uit van een ontzettend gezellige en swingende gospelkoor! We zijn vooral opzoek naar SOPRANEN EN TENOREN! Denk niet dat je niet mee kan doen als je ALT bent, misschien hebben we alsnog plek voor jou … meer »

Wazzup

Frascati Theater zoekt jong muzikaal talent - audities

DJ, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 213x bekeken

Frascati Theater zoekt jong muzikaal talent - auditiesIn november 2018 zal in Frascati Theater de voorstelling WILD LIFE FM spelen. Een live-radioshow over muziek en jong zijn anno nu. De voorstelling zal gemaakt worden door internationale theatermakers en heeft al gespeeld in Londen (****), Zurich, München en Gent. Nu komen ze naar Amsterdam en jij kan mee doen! De repetities vinden plaats in november, maar de audities echter vinden volgende week al … meer »

Muzikantenbank user Nynke VermuëNynke Vermuë

CALL ME BLONDIE - Op zoek naar nieuwe Debbie Harry

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 226x bekeken

CALL ME BLONDIE - Op zoek naar nieuwe Debbie Harry“Denk jij de zangkwaliteiten van Debbie Harry te kunnen evenaren en zou je het leuk vinden in de huid van Blondie te stappen? Dan zoeken we jou!! Door onvoorziene omstandigheden is onze kersverse Debbie helaas niet in staat om onze tour voort te zetten en zijn we met spoed op zoek naar een waardige vervangster. De rest van de band bestaat uit ervaren muzikanten die een, niet van Blondie te onderscheiden, … meer »

Lisenka Vink