Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist en toetsenist zoeken ervaren drummer, bassist en zang m/v

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant)

Wij zijn resp. als gitarist en toetsenist (beide in de 50) een jaar geleden uit rock coverband gestapt maar konden het muzikaal en persoonlijk zo goed vinden dat we graag een nieuwe willen opstarten. Wat ons betreft bekende rock covers uit de betere pop/rock hoek, met hoog herkenbaarheids- en feest-gehalte voor een breed publiek: Anouk, Pink, Bon Jovi, Aerosmith, Blof, Van Halen, Alanis, Queen, Kiss, Whitesnake, dat werk. Géén metal, Indie of alternatief. Soms eigen versie van nummer maken, mash ups, of rock versies maken van popnummers waarvan je het niet zou verwachten, een beetje creativiteit erin stoppen lijkt ons leuk.

Wij zoeken dus nog een drummer, bassist en zang, evt. later tweede gitarist. Voor zang zouden wij liefst male én female vocals hebben. Band ervaring en snel repertoire van de originele opnames kunnen instuderen is een must, evenals improvisatievermogen om een foutje op te vangen als iets dreigt mis te gaan. Wij mikken op zo’n 10-12 optredens per jaar, later wellicht meer, maar het zal post-corona al moeilijk genoeg zijn om gigs te regelen. Repeteren 1x per 2 weken zou voldoende moeten zijn als iedereen zijn/haar huiswerk doet met partij uitzoeken en instuderen. Wij komen resp. uit Breda en St. Oedenrode, afhankelijk waar de andere toekomstige bandleden vandaan komen zouden we op wisselende plaatsen (wel in Brabant tussen pak ‘m beet Breda en Eindhoven) oefenruimte kunnen huren.

Wij hebben een lijst opgesteld met nummers die we zouden willen spelen, als je geïnteresseerd bent. Als je opnames van jezelf hebt, zoals mp3's of YouTube filmpjes zien we die graag. De vakantie komt eraan, maar zou leuk zijn als we al een keer kunnen spelen en de zomer gebruiken om nummers in te studeren en zo na de zomer vliegende start te hebben!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.