Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tornado Rockers zoeken drummer

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Opgelet! De tilburgse Rock & Roll band The Tornado Rockers zijn opzoek naar een gemotiveerde drummer. Stijl : Cliff Richard, Elvis etc. Wij beschikken over een volledige eigen repetitie ruimte. Neem gerust een kijkje op onze Facebook pagina. Bij intresse bellen naar :013-5365177 Groet, Theo Heesbeen

Muzikantenbank user Theo HeesbeenTheo Heesbeen

Gitarist/Producer/Multi-instrumentalist op zoek naar muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Gitarist/Producer/Multi-instrumentalist op zoek naar muzikantenIk ben Steven 23 jaar oud en ben op zoek naar mensen uit de regio Waalwijk/Breda/Tilburg om een band mee te vormen. Een jaar geleden ben ik gestopt met het bandleven maar zou nu graag een verse start willen maken. Mijn hoofd instrument is elektrische gitaar maar ook bas en drums zijn dingen die ik kan. Ik heb in bands gezeten met diverse genres, van Metal tot Blues-rock waar ik ook als songwriter functioneerde … meer »

Muzikantenbank user Steven de LeeuwSteven de Leeuw

Drummer/gitarist gezocht.

Drummer, Gitarist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 312x bekeken

hi ik ben thijs(17) en ik speel nu ongeveer 2 jaar gitaar. ik ben bezig met een band aan het oprichten en heb hiervoor nog. - sowieso een drummer. - mogelijk een extra gitarist. maar stel je voor je speelt een ander instrument en je bent geïnteresseerd dan kan je altijd nog een berichtje sturen want miscchien. is er nog plek voor jou. qua genres speel ik momenteel veel indie rock en metal … meer »

thijs