Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Heraut zoekt een nieuwe drummer

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 289x bekeken

Heraut zoekt een nieuwe drummerBeste muzikanten, Heraut is een Indie Rock band gevestigd in Tilburg. We hebben het afgelopen jaar de prijs van de tentstage op eurosjopper gewonnen en mogen volgend jaar op de mainstage spelen voor ca. 3000 mensen. Helaas is de drummer gestopt wegens persoonlijke omstandigheden en zijn wij opzoek naar een energieke, (semi) ervaren drummer die graag tijd in de muziek investeerd. Ben je geïnteresseerd? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Marc van den HoutMarc van den Hout

Muscle Shoals coverband-project

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 200x bekeken

Te starten Muscle Shoals cover band zoekt een drummer! Hou je van Wilson Pickett, mogen we je wakker maken voor Sam and Dave, Aretha Franklin, Etta James, Staple Singers enz, en heb je een ruime ervaring, dan ben je meer dan welkom. Repeteren in Kaatsheuvel, 1 a 2 keer per maand. Vrienden die al lang samenspelen en die regelmatig in projecten meedoen, vonden het nu tijd om een eigen project te starten. … meer »

Koos Jansen

Gitarist zoekt innovatieve muzikanten voor Post Rock / Instrumentale band omgeving Tilburg

Bassist, Drummer en Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 205x bekeken

Ik ben op zoek naar innovatieve mensen om mee te experimenteren en te jammen omgeving Tilburg. Geen hoge vereisten. Voorbeelden: Russian Circles, Explosions in the Sky. Ik sta ook open voor psychedelic en doom metal. Drummmer, gitarist, bassist, pianist, cellist, alles met talent is welkom. Het doel is mooie esthetische muziek.

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

Gezocht bandleden voor blues-rock cover band (omg. Tilburg)

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 446x bekeken

Gezocht bandleden voor blues-rock cover band (omg. Tilburg)Twee enthousiaste gitaristen (in de leeftijd van 34 en 38) zoeken bandleden die het leuk vinden om een coverband op te starten. We spelen o.a. nummers van: Joe Bonamassa, Kenny Wayne Shepherd, Rory Gallagher, Tedeschi Trucks band, Gov’t mule en de Allman Brothers band. Wij zijn op zoek naar een zanger(es), bassist en een drummer die het leuk lijkt om in eerste instantie covers te spelen en regelmatig … meer »

Luuk en Raoul