Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer voor Hardrock/classic rock met optredens gevraagd.

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 190x bekeken

Hey drummer! Ben jij die stabiele, strakke drummer die een goede boem-tsjak neerlegt? Kun jij van Iron Maiden naar Pantera switchen in een handomdraai? Heb jij het in je om een Slayer-medley te nailen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een ervaren hardrock coverband met twee gitaristen, een drummer, een zangeres en een bassist. We spelen op diverse podia. Van klein café tot groot motortreffen. … meer »

jeroen hoefmans

Drummers gezocht

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Drummers gezochtHallo Drummers, Graag nodigen we jullie uit om jullie aan te melden als leraar bij Apprentus. Publiceer een les en word gevonden door onze leerlingen gevonden. Gebruik de volgende link om je te registreren: https://www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muzikanbank.eu Met vriendelijke groeten, Apprentus

Lotfi

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocal

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 627x bekeken

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocalhoi wij, als begin 30 ergs, zoeken muzikale versterking! genre: pop, rock, blues, soul. liefste (uiteindelijk) eigen nummers schrijven (ontstaan vanzelf). we zoeken als eerste vocal, later ook drum weer. voorkeur vrouw 25-35 jr omgeving tilburg met wil om ook op te treden. 1 keer doordeweeks bijv spelen/ontwikkelsen. inspiratiebandje: https://www.youtube.com/watch?v=iUyfuC8VG5Y kijk/luister voor … meer »

menno bakker