Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal band zoekt zanger/zangeres en drummer

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Hoi, wij zijn David en Percy en wij willen een eigen band starten met vooral eigen content. De muzikanten waar wij ons door laten inspireren zijn voor namelijk old school thrash metal bands denk daar bij aan exodus metalica slayer en ook wat country vibes zoals ghoul town. Heb jij als drummer of vocalist/vocaliste interesse bericht mij dan (het liefst telefonisch) op 0655075830 of mail mij op lolodavid765@*****.com

David

Gitarist (17) zoekt bandleden voor Indie-Rock band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 272x bekeken

Gitarist (17) zoekt bandleden voor Indie-Rock bandBands als The Kooks, The Fratellis, Red Hot Chilipeppers, The Killers, Franz Ferdinand, Tame Impala, Sonic Youth, Current Joys, Royal Blood en Cage the Elephant vind ik helemaal gewedig. (Mijn liefde voor spinvis zal ik je besparen). Graag experimenteer ik op gitaar en maak ik stukken zelf. Helaas zijn een hoop ideeën nooit afgewerkt met drums, zang en bas. Nu ik wat muziektheorie onder de knie heb … meer »

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

Gitarist (16) zoekt bandleden voor alternatieve band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 518x bekeken

Gitarist (16) zoekt bandleden voor alternatieve bandIk ben op zoek naar bandleden voor een alternatieve / indie band. Muziek in de richting van Radiohead, MGMT, Bon Iver, The Howl & The Hum, Matthew and the Atlas, Half Moon Run, David Bowie etc. (Mijn muzikale liefde voor Spinvis zal ik je besparen) Graag hoor ik van je als je het leuk lijkt in een indie bandje te jammen en aan eigen projecten te werken. Als basis ben ik op zoek naar een drummer, bassist … meer »

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen