Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Violist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 54x bekeken

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. De afgelopen maanden hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Bij de meerstemmige zang begeleiden we ons op gitaar, … meer »

Adrie Smits

Fluitist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Blazer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 64x bekeken

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. Wij denken daarbij aan iemand die tin whistle en/of low whistle o.i.d. speelt. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. De afgelopen maanden hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen … meer »

Adrie Smits

Band zoekt gitarist voor coverband

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Wij zijn de band trigger, 5 enthousiaste muzikanten tussen (25-40 jaar) met heel wat ervaring en sinds 1,5 jaar bij elkaar. We zijn een coverband die niet de standaard covers spelen, maar nummers die mensen triggeren! Genre pop/rock covers met een lichte neiging naar pop/rock van Nederlandse bodem. We repeteren om de week met elkaar op de dinsdagavond in Tilburg. We hebben heel veel lol met elkaar … meer »

Bram van leijsen

Pop/Rock Coverband zoekt zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Pop/rock coverband "Bill Disney" is een 5-mans coverband die regelmatig optreedt en een mix brengt van pop en rock, van oud naar nieuw. Dat willen wij graag verder uitbouwen. Wat zoeken we? Onze voorkeur gaat uit naar een gemotiveerde zangeres die het leuk zou vinden om iedere maandagavond samen met onze zanger te werken aan een stukje kwalitatief goede muziek. Eigen inbreng is van harte welkom. Wat … meer »

Cor

Gitarist (en/of pianist) gezocht!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Gitarist (en/of pianist) gezocht!!Hee hoi muzikanten, Mijn naam is Josje (21) en ik ben opzoek naar iemand die gitaar speelt en eventueel ook piano. Zelf zing ik en speel piano. Jammer genoeg ben ik de afgelopen jaren veelte weinig met muziek bezig geweest. Ik wil het weer oppakken met kleine optredens. Leuker om met iemand anders te doen en mijn piano skills zijn niet op het level om mezelf altijd te kunnen begeleiden. Ik zing … meer »

Muzikantenbank user Josje van der SandenJosje van der Sanden

Bob Dylan tribute zoekt scheurende bluesgitarist en groovende basmeester

Bassist en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 212x bekeken

Bob Dylan tribute zoekt scheurende bluesgitarist en groovende basmeesterToetsenist, zanger en ik (drummer) zijn allemaal (ex) studenten van de Rockacademie. We hebben al een paar try outs gespeeld met deze band in een andere formatie en dat werd goed ontvangen. Omdat we het zo leuk vonden hebben we besloten om de band in andere formatie opnieuw op te starten. We zoeken muzikanten die: - Affiniteit hebben met Bob Dylan (duh) - In bezit zijn van eigen vervoer en fatsoenlijke … meer »

Muzikantenbank user Adje JanssensAdje Janssens

Succesvolle metal tributeband zoekt frontman / zanger (M/V)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Succesvolle metal tributeband zoekt frontman / zanger (M/V)The Covernant is een succesvolle coverband, die sinds 2009 op ieder podium een feestje bouwt met een set vol hardrock- en metal klassiekers. Daarnaast maken we onder de naam “The Covernant plays Anthrax” deel uit van een “Tribute to the Big 4” waarmee we in binnen- en buitenland voor uitverkochte zalen hebben gestaan. Wat vragen we? Je zult een flink aantal metal klassiekers van buiten … meer »

Muzikantenbank user Rob ClaesenRob Claesen

(Contra)bassist gezocht

Bassist en Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 195x bekeken

The Zazous is een zigeuner jazz band uit Tilburg die sterk beïnvloed is door de muziek van o.a. Django Reinhardt, Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, Ella Fitzgerald. Wij zijn op zoek naar contrabassist of bassist die onze huidige bezetting van zang/gitaar/accordeon/percussie wil komen versterken. Wij hopen graag binnenkort van je te horen!

Muzikantenbank user Paul SmoldersPaul Smolders

Groovende metalband ENTHON zoekt vocalist(e)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Wij, ENTHON (voorheen CHIGURH) zijn dringend op zoek naar, bij voorkeur, een zanger aangezien ons nieuwe materiaal steviger is geworden. Maar zangeressen schroom je niet om te reageren!!! Ben jij een gemotiveerde, gedreven en ervaren zanger of zangeres die zijn mannetje wel staat en het een uitdaging vindt om bij ons te komen zingen dan laat wat van je horen!!! Om een beetje een idee te krijgen … meer »

Muzikantenbank user Marco van der SchansMarco van der Schans