Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal band zoekt zanger/zangeres en drummer

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 26x bekeken

Hoi, wij zijn David en Percy en wij willen een eigen band starten met vooral eigen content. De muzikanten waar wij ons door laten inspireren zijn voor namelijk old school thrash metal bands denk daar bij aan exodus metalica slayer en ook wat country vibes zoals ghoul town. Heb jij als drummer of vocalist/vocaliste interesse bericht mij dan (het liefst telefonisch) op 0655075830 of mail mij op lolodavid765@*****.com

David

Gitarist (17) zoekt bandleden voor Indie-Rock band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 118x bekeken

Gitarist (17) zoekt bandleden voor Indie-Rock bandBands als The Kooks, The Fratellis, Red Hot Chilipeppers, The Killers, Franz Ferdinand, Tame Impala, Sonic Youth, Current Joys, Royal Blood en Cage the Elephant vind ik helemaal gewedig. (Mijn liefde voor spinvis zal ik je besparen). Graag experimenteer ik op gitaar en maak ik stukken zelf. Helaas zijn een hoop ideeën nooit afgewerkt met drums, zang en bas. Nu ik wat muziektheorie onder de knie heb … meer »

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

Bassist regio tilburg voor zelf schrijven

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 148x bekeken

bianca https://www.bianca-music.com/ en menno https://www.gitaarbarbaar.com zoeken uitbreiding met bassist (pianist en drummer doen wellicht ook mee) we zijn net pas gestart. willen zelf muziek maken/schrijven. eens in de week. uiteindelijk optreden. genre: indie rock/pop/achtig, uptempo tot melancholiek laat iets van je weten indien potentiele match!

menno bakker

Leadgitarist gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 367x bekeken

Hallo daar! Wij zoeken een ervaren leadgitarist om onze band compleet te maken. Onze band bestaat uit een drummer, bassist, 2 (slag)gitaristen, en een zanger. De toetsenist (druk mannetje!) komt om de paar weken mee repeteren. Ons genre en de keuze van de nummers wordt in goed overleg, maar rekening houdend met de haalbaarheid van onze leadzanger, bepaald. Een greep uit ons (huidig en toekomstig) … meer »

Marc

Bassist/e + Gitarist/e gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 329x bekeken

Bassist/e + Gitarist/e gezochtHoi, Voor het opstarten van een rockband zoek ik, drummer, 59, een bassist/e + gitarist/e voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Met spoed gezocht toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Met spoed gezocht toetsenistWij zijn met spoed op zoek naar een toetsenist(e). wil jij spelen in een band met agenda ben je creatief en kan je werken met digitale backing tracks en je bezit de mogelijkheid om tweede stem te zingen dan zoeken wij jou. wij zijn een band die serieus en ambitieus te werk gaat. wij werken met professionele bedrijven en boekers. vind jij het leuk om deel uit te maken van ons team reageer dan … meer »

scarlett radio

Leden gezocht voor Tom Waits tribute

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Hallo, Laat ik eens beginnen met mijzelf voor te stellen mijn naam is Jos en woonachtig in de omgeving van Breda en ik ben 30 jaar oud. Na een aantal jaar bezig te zijn geweest met bands zeg maar zo tussen mijn 16e tot ongeveer mijn 24e. Daarna heb ik een paar jaar een break genomen om mij meer op andere zaken als op werk te richten. En ben ik muziek technisch mij meer gaan bezig houden met vrijwilligers … meer »

jos Schiphuis

Fusion Band Jazz, (Neo) Soul, Funk eigen werk - Gezocht bassist, gitarist, pianist, drummer/percussionist, zangeressen/zangers

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 543x bekeken

Hi dear! Mijn naam is Sophie van de Pol, zangeres en ik wil graag een eigen band opzetten met eigen nummers en misschien hier en daar covers in eigen stijl. Er liggen al een aantal ideeën voor eigen nummers en ik ben nu op zoek naar muzikanten die openstaan om samen deze nummers verder uit te werken. Ik ben van mening dat je samen nog veel meer magische muziek kan creëren en vind het dan ook belangrijk … meer »

Muzikantenbank user SeauphSeauph