Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zkt professionele gitarist en drummer voor nieuw te formeren band/ Tilburg

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Ik ben n expressieve zangeres, zing vooral vanuit gevoel, vrijheid en plezier; covers, die ik n eigen sfeer geef en eigen nummers. Volg geen bepaalde stijl, maar muziek waar n ziel en jus inzit, van teder tot rauw. O.a Prince-the Cross, Steppenwolf-Born to be wild, Roberta Flack-the First time, Tom Jones -its a man's world en You never walk alone, Tracy Chapman, Doors, Van Morrison, Patsy Cline-Blue … meer »

Muzikantenbank user antonetta Weideveldantonetta Weideveld

Sologitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 194x bekeken

Onze ervaren band The Time Travellers is op zoek naar een sologitarist. Het doel is alleen nog muziek te maken zonder optredens dus echt voor de hobby. Wij hebben een eigen repetitieruimte met installatie. De repetitie worden alleen gepland als allen beschikbaar zijn. Tel. 0652764470 P.v.Amelsfoort

Peter van Amelsfoort

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Gezocht toetsenist(e) met backing vocal voor eclectische Tilburgse band met eigen werk. We hebben ongeveer anderhalf uur aan veelzijdig materiaal en nemen op dit moment onze debuutplaat op. Wij maken ons klaar om regelmatig op te treden. Eigen studio en apparatuur beschikbaar. Leeftijd 40 plus, vocale kwaliteiten, creatieve input bij componeren nummers zijn een pre.

simon Luszpinski

Band zoekt enthousiaste zanger voor country, rock en roll en 60s muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 405x bekeken

Wij, een stel oude(re) muzikanten die voor het plezier muziek maken zoeken een enthousiaste zanger(es). Genre: moderne country, rock en roll en 60s muziek. Als je naast zang ook nog slaggitaar speelt ben je helemaal welkom. Band bestaat uit gitarist, bassist, toetsenman en drummer. Meerstemmige zang is geen probleem. Band is begin dit jaar van start gegaan. Je hebt dus nog veel invloed op het repertoire. … meer »

Eric Verhagen

П Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 218x bekeken

П Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤Ben jij een geweldige zangeres die net zo dol is op de muziek van Johnny Cash als wij? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn The Johnny Cash Experience, een toffe tribute band van jonge gasten (20 tot 25) uit Oirschot en omgeving, en we hebben nog een June Carter nodig om onze band compleet te maken. Als lid van onze band krijg je de kans om op te treden op mooie podia. We streven naar te gekke … meer »

Muzikantenbank user Teun van BrunschotTeun van Brunschot

Saxofonist/trompettist gezocht.

Blazer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 247x bekeken

Beste muzikanten, Wij zijn jongstleden met een aantal ervaren muzikanten een Nederpop coverband gestart. We willen hiermee de tachtiger jaren doen herleven. De band is op de blazerssectie na compleet. We zijn dus nog op zoek naar een saxofonist(e)/trompettist(e). Ben jij of ken jij iemand die hier enthousiast van wordt en zin heeft zo'n avontuur met ons aan te gaan, laat dat ons dan telefonisch … meer »

Muzikantenbank user Van Den Heuvel PeterVan Den Heuvel Peter

Tango orkest zoekt contrabassist

Bassist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 223x bekeken

Tango orkest zoekt contrabassistOrqesta Tipica Tango Pasion zoekt een contrabassist. We repeteren elke twee weken op zaterdagochtend in Tilburg, maar leden komen van ver buiten de regio. Onder leiding van onze Argentijnse orkestleider en bandoneonist Matias Pedrana spelen we traditionele en moderne tango's. Met een aantal optredens in het verschiet zoeken we met redelijke spoed een contrabassist die het liefst ook nog met een strijkstok … meer »

Koos Jansen