Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Leden gezocht voor Tom Waits tribute

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Hallo, Laat ik eens beginnen met mijzelf voor te stellen mijn naam is Jos en woonachtig in de omgeving van Breda en ik ben 30 jaar oud. Na een aantal jaar bezig te zijn geweest met bands zeg maar zo tussen mijn 16e tot ongeveer mijn 24e. Daarna heb ik een paar jaar een break genomen om mij meer op andere zaken als op werk te richten. En ben ik muziek technisch mij meer gaan bezig houden met vrijwilligers … meer »

jos Schiphuis

Fusion Band Jazz, (Neo) Soul, Funk eigen werk - Gezocht bassist, gitarist, pianist, drummer/percussionist, zangeressen/zangers

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 291x bekeken

Hi dear! Mijn naam is Sophie van de Pol, zangeres en ik wil graag een eigen band opzetten met eigen nummers en misschien hier en daar covers in eigen stijl. Er liggen al een aantal ideeën voor eigen nummers en ik ben nu op zoek naar muzikanten die openstaan om samen deze nummers verder uit te werken. Ik ben van mening dat je samen nog veel meer magische muziek kan creëren en vind het dan ook belangrijk … meer »

Muzikantenbank user SeauphSeauph

Gedreven toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 207x bekeken

Wij zijn een gezellige pop/rock coverband met ervaren muzikanten in opstartfase en spelen nummers van o.a. Ilse de Lange, Waylon, De Dijk, 3 doors down en zijn nog volop bezig ons repertoire uit te breiden. We repeteren eens in de 2 weken (met het voornemen dit op te schalen naar eens per week) in een oefenruimte in Tilburg. Momenteel bestaat de band uit: drummer, basgitarist, gitarist. Gitarist/zang … meer »

Muzikantenbank user Ilse LodderIlse Lodder

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 228x bekeken

Bassist(e) gezochtBassist(e) gezocht in Goirle/Tilburg (Noord Brabant) om een Rockband op te richten door zangeres en drummer; Doel is: Serieus repeteren, met plezier, en later naar optredens toe. Omgeving Goirle/Tilburg. Repetitie/Homerecordingruimte met wat apparatuur aanwezig

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Band zoekt bassist en toetsenist!

Bassist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 503x bekeken

Hallo muzikanten! Wij zijn opzoek naar een bassist en een toetsenist. Inmiddels hebben wij (2 gitaristen, drummer en frontzanger) een eerste playlist samengesteld die we gaan repeteren om zo toe te werken naar een eerste try-out. We hebben allemaal een andere muzikale achtergrond, maar met een hoop ervaring op diverse gebieden. Gezelligheid, humor en eerlijkheid staat voorop. Kaliber; doe … meer »

Marc

Zangeres zoekt pianist / muzikanten / band omgeving Tilburg

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 378x bekeken

Zangeres zoekt pianist / muzikanten / band omgeving TilburgHi, ik ben een zangeres en zoek een pianist of enkele muzikanten om een duo of bandje mee te vormen. Ik heb meermalen op het podium gestaan en geniet daar erg van. Ik zing graag popballads, jazz / crooners, en het lichtere uptempo popgenre (Eva Cassidy, Pink, Ella fitzgerald, Caro Emerald, Adele, Suzan en Freek, etc). Zowel Nederlandstalig als in het Engels zingen vind ik heel leuk. Ik zou graag lekker … meer »

Muzikantenbank user CarolineCaroline

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 357x bekeken

Band JarCity, bestaande uit toetsenist/zang, drums, bas en zangeres zoekt gitarist. (allen 55+ met veel ervaring) Wij zijn zo'n 3 jaar geleden gestart en spelen covers van de 60-er jaren tot nu. Van Anouk tot de Beatles, van Beth Heart tot Chris Rea, Dire Straits, CCR, De Dijk, Dooby Brothers, Clapton, Fleetwood Mack, Gary More, Joe Cocker, Santana..... etc.. We spelen wekelijks op woensdagmiddag … meer »

Twan