Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Heraut zoekt een nieuwe drummer

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Heraut zoekt een nieuwe drummerBeste muzikanten, Heraut is een Indie Rock band gevestigd in Tilburg. We hebben het afgelopen jaar de prijs van de tentstage op eurosjopper gewonnen en mogen volgend jaar op de mainstage spelen voor ca. 3000 mensen. Helaas is de drummer gestopt wegens persoonlijke omstandigheden en zijn wij opzoek naar een energieke, (semi) ervaren drummer die graag tijd in de muziek investeerd. Ben je geïnteresseerd? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Marc van den HoutMarc van den Hout

Muscle Shoals coverband-project zoekt Toetsenist!

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 89x bekeken

Te starten Muscle Shoals cover band zoekt een toetsenist! Hou je van Booker T, Wilson Pickett, mogen we je wakker maken voor Sam and Dave, Aretha Franklin, Etta James, Staple Singers enz, en heb je een ruime ervaring, dan ben je meer dan welkom. Repeteren in Kaatsheuvel, 1 a 2 keer per maand. Vrienden die al lang samenspelen en die regelmatig in projecten meedoen, vonden het nu tijd om een eigen … meer »

Koos Jansen

Muscle Shoals coverband-project

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Te starten Muscle Shoals cover band zoekt een drummer! Hou je van Wilson Pickett, mogen we je wakker maken voor Sam and Dave, Aretha Franklin, Etta James, Staple Singers enz, en heb je een ruime ervaring, dan ben je meer dan welkom. Repeteren in Kaatsheuvel, 1 a 2 keer per maand. Vrienden die al lang samenspelen en die regelmatig in projecten meedoen, vonden het nu tijd om een eigen project te starten. … meer »

Koos Jansen

Zanger(es) gezocht voor/door Sweet d'Buster Experience

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Zanger(es) gezocht voor/door Sweet d'Buster ExperienceZanger(es) gezocht voor: . . . . . . . >>SWEET D’BUSTER EXPERIENCE << ...bekend met Sweet d'Buster ( met bereik als van Bertus Borgers) en interesse daarvoor. Repetities donderdags in Kruisstraat bij Rosmalen. Bij interesse alleen reageren als je beschikbaar bent.. Wij verheugen ons op een prettige kennismaking. Info: via Marktplaats of tonfransen777@*******.com ... of via facebook Ton Fransen middels persoonlijk bericht in 'messenger'.

Muzikantenbank user Ton FransenTon Fransen

Basist gezocht voor deathcore/deathmetal band

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Godless Oath is op zoek naar een gedreven bassist. Ons genre is het beste te beschrijven als deathcore/deathmetal band met blackmetal invloeden. Onze bezetting ziet er nu als volgt uit : Zanger (schreeuwer), drummer en 2 gitaristen (7snarig). We repeteren op het ogenblik in Den Bosch. Heb je interesse, aarzel niet en neem contact met ons op!

Muzikantenbank user William BergmansWilliam Bergmans

Vrouwenband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 468x bekeken

Vrouwenband zoekt gitaristeWij, C-Acoustic, een vrouwen-coverband uit Tilburg, zijn op zoek naar een 2e (solo) gitariste. Wij staan bekend om ons semi-acoustisch repertoire maar willen nu graag meer uitversterkt gaan spelen. We zijn daarom op zoek naar een gitariste, die met haar elektrische gitaar, de onderliggende slag kan neerleggen maar ook kleine solo’s en rifjes aankan. Wij spelen pop-rock covers van de jaren 70, tot … meer »

Muzikantenbank user Silvia PaulissenSilvia Paulissen

Mr.Green zoekt bassist

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Wij, Mr.Green (regio Tilburg) zijn op zoek naar een nieuwe bassist. De muziek die spelen bestaat uit blues en rock covers. En dan vooral de nummers die we zelf leuk vinden, varierend van ZZ Top tot Rolling Stones en Golden Earring tot Rory Gallagher. Ben jij de bassist die we zoeken? reageer dan snel en kom lekker muziek maken.

Mr.Green

Hard & Classic Rock coverband te Waalwijk zoekt BASSIST

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Hard & classic rock cover band Silver Stallion te Waalwijk (3 man, 24-35jr.) is op zoek naar een bassist. Onze vorige bassist heeft een te drukke agenda, en momenteel hebben we een sessiebassist voor de rest van dit kalenderjaar. Het doel is om in 2020 een tiental optredens te doen (1 februari staat al vast). Onze setlist is 3 uur, waaronder Guns 'n Roses (8x), ACDC (4x), Motley Crue (4x), Iron Maiden … meer »

Muzikantenbank user Tansu BesirikTansu Besirik