Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist / saxofonist(e) Violist(e) regio Tilburg gezocht

Blazer, Overig en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 104x bekeken

Voor een pas gevormd quintet, 2 gitaristen - bassist - percussie - zanger zijn we op zoek naar diverse muzikanten die aansluiting zoeken in een wisselende samenstelling en ook regelmatig willen optreden. De zanger en sologitarist zijn al jaren op elkaar ingespeeld en gaan gemiddeld 3 keer per week repeteren en zoals het er naar uit gaat zien, elk weekend wel een optreden en vaak ook nog doordeweeks. … meer »

Muzikantenbank user Dave PluDave Plu

Band zoekt basgitarist tussen de 18 en 25 jaar

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Band zoekt basgitarist tussen de 18 en 25 jaarWij zijn een beginnende band die graag een basgitarist in onze band zouden willen hebben. Op dit moment bestaat de band uit 2 gitaristen, waarvan een ook zingt en 1 drummer die allen 20 jaar oud zijn. We zoeken dus een basgitarist die tussen de 18 en 25 jaar is. Verder spelen wij vooral eigen gemaakte nummers en in de stijl rock, pop en zijn wij geïnteresseerd in de funk en de blues. Onze oefenruimte … meer »

Muzikantenbank user Niels RauwerdaNiels Rauwerda

Zanger gezocht voor alternatieve / progressive rock - eigen werk

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Hoi, Wij (drummer, bassist en twee gitaristen - eind twintig begin dertig) zoeken een zanger voor het uitbreiden van ons eigen werk. Op dit moment hebben wij 8 eigen nummers in de stijl van Biffy Clyro (hardere werk) met wat invloeden van bands als Baroness en Dead Meadow. Best wel iets eigens al zeggen we het zelf. Momenteel zingen onze drummer en een gitarist, maar om verder te komen, zoeken we … meer »

Muzikantenbank user Turbojugend Lage MierdeTurbojugend Lage Mierde

Funk/soul band zoekt frontman/vrouw! Omgeving Tilburg

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Hey! Ben jij degene die wij zoeken? We zijn een band bestaande uit een bassist, saxofonist, drummer en gitarist. We spelen nummers van onder andere Stevie Wonder, Betty Wright, Sharon Jones etc. We zijn allemaal ervaren muzikanten en we willen graag regelmatig gaan optreden..alleen missen we nog een frontman/frontvrouw! Ben je enthousiast, heb je podiumervaring en wil je in onze band zingen? Neem … meer »

Muzikantenbank user Sanne Marche PasSanne Marche Pas

Ervaren bassist gezocht voor band in stijlcombi van Tool, Alice in chains, Opeth

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Wij zoeken een ervaren bassist die beschikt over een goede dosis techniek en gedrevenheid. Het hebben van zowel podium- als studio-ervaring is een pre. Onze voorkeur gaat uit naar iemand in de leeftijdscategorie van 25 tot 40 jaar oud (komt niet op een jaar). Daarentegen is het hebben van eigen gear die op orde is wel een must. Bands die ons qua spel en genre beïnvloeden zijn Tool, Alice in … meer »

Muzikantenbank user Tom AdamsTom Adams

Bestaande Band zoekt bassist

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 414x bekeken

Bestaande Band zoekt bassistHeey mensen, Wij Heay-Yeah zijn opzoek naar een bassist omdat onze huidige is gestopt. We zijn nu met 1 zangeres(17), 1 rhythm gitarist(19), een drummer(19) en een lead gitarist(20). De nummers die we tot nu toe hebben zijn: You shook me al night long (AC/DC)  American idiot (greenday) Smells like team spirit (nirvana) Sweet child o mine (guns n' roses) Take me out (frans ferdinand) Suck my … meer »

Muzikantenbank user RegilioRegilio

Frontman gezocht voor Toto Tribute Experience (NL)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 290x bekeken

Frontman gezocht voor Toto Tribute Experience (NL)Frontman/Zanger gezocht voor Toto Tribute Experience (NL): Ben jij dit? - Enthousiaste; ervaren zanger/podiumbeest tussen de 18 en 30 jaar; - Iemand die helemaal weg is van Toto en andere bands uit de jaren 70 en 80; - Een hoge baritone/tenor met een sound zoals Bobby Kimball, Joseph Williams of Fergie Frederiksen; - Iemand die, bij voorkeur, al veel ervaring heeft met coverbands/ tribute acts; - … meer »

Muzikantenbank user Twan DirksTwan Dirks

Rock band zoekt Bassist!

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 312x bekeken

Rock band zoekt Bassist!Wij zijn een (hard)rock band uit brabant en bestaan uit een zanger/gitarist, lead-gitarist en drummer. Wij zijn dus naarstig op zoek naar een bassist! Wij zijn 27, 34 en 37 jaar oud. Ons genre komt denk ik het beste in de buurt van de Foo Fighters. Onze roots liggen ook bij metal maar zijn iets rustiger geworden in de loop der jaren 😉 ..We spelen eigen nummers en willen graag weer de buhne op! We … meer »

Muzikantenbank user Paul FranssenPaul Franssen