Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor rockband

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 166x bekeken

We bestaan uit een drumster, 2 gitaristen, toetsenist, zangeres en zoeken nu jou nog Nog geen vaste setlist, die willen we gezamenlijk opstellen. Hoeft ook niet allemaal rock muziek te zijn. Muzikale en sociale klik is het belangrijkste. We hebben allemaal al de nodige band en podium ervaring en hopen straks weer op te gaan treden Donderdagavond repetitieavond in Bavel Interesse ? Kom dan een paar … meer »

Arie Sterrenburg

Skaband zoekt bassist en 2e gitarist

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 384x bekeken

Skaband zoekt bassist en 2e gitaristSka-coverband Skabadabadoo zoekt: 🎸 Bassist 🎸voor strakke ska-baslijntjes 🎸2e gitarist 🎸 met soepele pols en een solo hier en daar 🎷 Optioneel een Alt-Saxofonist of trombonist om de blazerssectie aan te vullen! Afhankelijk van de mogelijkheden, willen we op termijn graag weer een paar keer per jaar optreden. Neem contact op via instagram of bekijk onze Facebookpagina! https://www.facebook.com/ska013/ Skabadabadoo013 … meer »

Muzikantenbank user YveOn ThemoveYveOn Themove

Zanger/Gitarist gezocht (Country, Rock&Roll, RockaBilly,Sixties)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 260x bekeken

Opstartende band zoekt een Zanger/Gitarist. Muzieksoort: Country, Rock&Roll, RockaBilly en mooie sixties nummers die passen in het repertoire. Bij voorkeur ben je een zanger met ervaring van de muzieksoort(en) en je speelt ook slaggitaar. Jij bent onze "front man". Repertoire is bespreekbaar. Bedoeling is om ook op te treden, niet teveel, niet te weinig, het moet leuk blijven. Gewenste bezetting: … meer »

Husky

Jam bassist gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 165x bekeken

ruim ervaren drummer(52/Tilburg) en gitarist(61/Eindhoven) zoeken een bassist om te jammen op basis van improvisatie. durven te spelen is belangrijker dan ervaring en/of niveau. interesse of meer weten? ,bel Koen 013-4674346.

koen houtackers

Jam muzikanten gezocht

Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 148x bekeken

jam/impro trio bestaande uit drummer(56), bassist(52) en gitarist(61), zoekt muzikanten om mee te jammen in Tilburg. alle instrumenten zijn welkom. wij zijn ruim ervaren muzikanten die in deze bezetting al bijna vier jaar bezig zijn. het is belangrijker dat je durft te spelen dan dat je veel ervaring en/of niveau hebt. een keer meedoen? ,bel Koen 013-4674346.

koen houtackers

(Hard)rock band zoekt muzikanten .... for the fun of making music!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 356x bekeken

Hee, we zijn gitarist en bassist en zoeken mensen die met ons mee willen rocken! We zoeken nog drums, gitaar en natuurlijk een zanger. Plezier en muziek maken staat voorop. We willen jaren 80-90 (hard)rock spelen, denk hierbij aan ACDC, Bon Jovi, Whitesnake, Foo Fighters etc. Als we kijken naar leeftijd (zelf zijn 50 jaar jong) denken we dat tussen 35 en 55 jaar het beste zal aansluiten. Het plan … meer »

Muzikantenbank user RodneyRodney

Hard rock band zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Wij zijn een hardrockband bestaande uit een leadgitarist, rhythmgitarist, bassist en drummer in de leeftijd van 25-30 jaar. We zoeken een zanger met flinke ballen die het gaaf vindt om eigen muziek te maken! Denk aan vocalisten zoals in Airbourne, Guns n Roses, Motley Crue, Aerosmith en AC/DC. Kortom; we zoeken een vocalist met een rauw randje! We repeteren in Tilburg, waar we wekelijks hard werken … meer »

Roy

(hard)Rock zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 179x bekeken

(hard)Rock zangeres gezochtVoor op te starten band in Goirle/Tilburg zoeken wij, drummer, bassist, gitarist, een zangeres die rock, en eventueel ook hardrock kan zingen. Beginnen met covers, daarna misschien eigen werk. Doel serieus repeteren, met plezier, en werken naar optredens. Er zijn al wat andere muzikanten. En er is wat geluidsinstallatie...

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven