Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer voor Hardrock/classic rock met optredens gevraagd.

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 190x bekeken

Hey drummer! Ben jij die stabiele, strakke drummer die een goede boem-tsjak neerlegt? Kun jij van Iron Maiden naar Pantera switchen in een handomdraai? Heb jij het in je om een Slayer-medley te nailen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een ervaren hardrock coverband met twee gitaristen, een drummer, een zangeres en een bassist. We spelen op diverse podia. Van klein café tot groot motortreffen. … meer »

jeroen hoefmans

Drummers gezocht

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Drummers gezochtHallo Drummers, Graag nodigen we jullie uit om jullie aan te melden als leraar bij Apprentus. Publiceer een les en word gevonden door onze leerlingen gevonden. Gebruik de volgende link om je te registreren: https://www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muzikanbank.eu Met vriendelijke groeten, Apprentus

Lotfi

Swingblues- en Jump & Jiveband zoekt een swingende frontman/vrouw.

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 492x bekeken

Swingblues- en Jump & Jiveband zoekt een swingende frontman/vrouw.Goed lopende Swingblues- en Jump & Jive- en Lindy Hop- en boogieband in de jaren 40/50 stijl, met als staat van dienst een flinke lijst met mooie optredens in binnen- en buitenland vóór de coronacrisis en met een groeiend aantal interessante optredens in het vooruitzicht, zoekt een ervaren swingende zanger(es)die deze muziekstijl door de aderen heeft stromen. Beheers je ook een instrument, zoals … meer »

Arjen Verhoeff

Band zoekt zanger... For the fun of making music!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 500x bekeken

Hi there rockers, Wij zijn een band die na enkele valse starts weer door wil. Momenteel hebben we plek vrij voor een gemotiveerde leuke zanger, die houd van rock/hardrock. Let ook op de titel, we willen fun hebben, lekker spelen en af en toe een optreden doen ;-) Niet professioneel, wel enthousiast. Geen godenzonen, maar wel goed genoeg om een goed optreden te kunnen verzorgen. We spelen momenteel … meer »

Muzikantenbank user RodneyRodney

Bassist voor Hardrock/classic rock met optredens gezocht.

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 576x bekeken

Hey bassist! Ben jij die stabiele, maar toch groovende bassist, die samen met onze drummer een strakke boem-tsjak neerlegt? Kun jij een snelle partij van Iron Maiden spelen, maar ook beuken op Pantera? Heb jij het in je om een Slayer-medley te nailen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een ervaren hardrock coverband met twee gitaristen, een drummer, een zangeres en gebruikelijk ook een bassist. We … meer »

jeroen hoefmans

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocal

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 627x bekeken

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocalhoi wij, als begin 30 ergs, zoeken muzikale versterking! genre: pop, rock, blues, soul. liefste (uiteindelijk) eigen nummers schrijven (ontstaan vanzelf). we zoeken als eerste vocal, later ook drum weer. voorkeur vrouw 25-35 jr omgeving tilburg met wil om ook op te treden. 1 keer doordeweeks bijv spelen/ontwikkelsen. inspiratiebandje: https://www.youtube.com/watch?v=iUyfuC8VG5Y kijk/luister voor … meer »

menno bakker

Band Undercover zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 380x bekeken

Hoi. Wij, een ervaren coverband bestaande uit: drummer, bassist, toetsenist ,gitarist/zanger en een zangeres zijn opzoek naar een ervaren 2de zangeres die ook ervaring heeft met het zingen van een tweede en derde stem en kunnen koren. Leeftijd tussen 30 en 50 jaar. Repetities 1x per week op maandagavond in Tilburg. Wij spelen vooral soul, funk, disco waar het publiek compleet los op kan gaan. Heb … meer »

Antonio Espa