Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blazer(s) gezocht voor opname

Blazer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Blazer(s) gezocht voor opnameIk ben bezig met de opnamen van een nieuwe plaat (mijn veirde EP). Ik zoek een blazersensemble of multi-instrumentalist die een lekker potje kunnen blazen. Er is budget maar ik kan geen excessieve bedragen betalen. De muziek doet een beetje denken aan Paul Simon en James Taylor. Ik neem op in Studio Artichoque.

Muzikantenbank user Jeroen TimmermansJeroen Timmermans

Zanger gezocht voor een 80's popcoverband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Hoi, wij zijn de 80's popcoverband POP. We hebben een zangeres, maar zoeken daarnaast nog een leuke, goeie en enthousiaste zanger met affiniteit met de popmuziek uit de 80's. We spelen niet alleen de geijkte hits, maar ook de wat minder voor de hand liggende van bijvoorbeeld Cock Robin, Eurythmics, A-ha en Nik Kershaw. De insteek is wel vooral het muziek maken en de gezelligheid. We willen maar … meer »

Frank Oude Veldhuis

Violist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. De afgelopen maanden hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Bij de meerstemmige zang begeleiden we ons op gitaar, … meer »

Adrie Smits

Fluitist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Blazer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. Wij denken daarbij aan iemand die tin whistle en/of low whistle o.i.d. speelt. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. De afgelopen maanden hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen … meer »

Adrie Smits

Band zoekt gitarist voor coverband

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 273x bekeken

Wij zijn de band trigger, 5 enthousiaste muzikanten tussen (25-40 jaar) met heel wat ervaring en sinds 1,5 jaar bij elkaar. We zijn een coverband die niet de standaard covers spelen, maar nummers die mensen triggeren! Genre pop/rock covers met een lichte neiging naar pop/rock van Nederlandse bodem. We repeteren om de week met elkaar op de dinsdagavond in Tilburg. We hebben heel veel lol met elkaar … meer »

Bram van leijsen

Pop/Rock Coverband zoekt zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 296x bekeken

Pop/rock coverband "Bill Disney" is een 5-mans coverband die regelmatig optreedt en een mix brengt van pop en rock, van oud naar nieuw. Dat willen wij graag verder uitbouwen. Wat zoeken we? Onze voorkeur gaat uit naar een gemotiveerde zangeres die het leuk zou vinden om iedere maandagavond samen met onze zanger te werken aan een stukje kwalitatief goede muziek. Eigen inbreng is van harte welkom. Wat … meer »

Cor

Percussionist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 466x bekeken

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. Wij denken daarbij aan iemand die cajon of bodhran speelt. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart. Naast de Ierse muziek maken we wellicht kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. De afgelopen maanden hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. … meer »

Adrie Smits