Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende band in Tilburg zoekt bassist!

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Hallo! Sinds een paar maandjes zijn wij met z'n viertjes een bandje begonnen in Tilburg. Hoewel we met wat covertjes gestart zijn, willen we nu eigen muziek gaan schrijven. Hoewel we nog erg op zoek zijn naar een identiteit (en bandnaam :) ), zijn we allemaal erg enthousiast aan het werk. Genre is een beetje catchy, groovy indie pop (Jungle bijvoorbeeld, of Inside van Melt). We hebben op het … meer »

Muzikantenbank user Freek GrimmFreek Grimm

Gitarist gezocht voor coverband

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Wij zijn 'Trigger', een 5 koppige (2 zangeressen, bassist, toetsenist, drummer) Tilburgse band die zich vooral toelegt op pop/rock van Nederlandse bodem. Ongeveer 3/4 van onze setlist bestaat uit nummers van Nederlandse bodem, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Wij willen ons tevens toeleggen op het maken van originele keuzes en niet gaan voor de standaard, 13-in-een-dozijn nummers die door al … meer »

Bram van leijsen

Ervaren drummer voor BigBand (pop/funk/disco) gezocht

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 176x bekeken

Ervaren drummer voor BigBand (pop/funk/disco) gezochtKaatsheuvelse New Fresh Band zoekt drummer! De New Fresh Band is een 13 koppige band bestaande uit een combo (2 x gitaar / bas / drums / toetsen), een 6 koppige blazerssectie en 2 zangeressen. We spelen tijdloze covers zoals Soul with a Capital S, Relight my fire, Long train running, Disco Inferno etc. maar maken ook regelmatig een uitstapje naar moderner werk van bijvoorbeeld De Dijk, Anouk, … meer »

Vincent Zacht

Bassist(e), Gitarist(e), toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Bassist(e), Gitarist(e), toetsenist(e) gezocht.Hoi, Voor het opstarten van een rockband zoeken wij, zangeres en drummer, nog een bassist(e) en gitarist(e)n voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Rock/Metal Band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 266x bekeken

Drie doorgewinterde muzikanten (bassist, drummer/backing en zanger/gitarist) zoeken een allround gitarist(e) voor het starten van een nieuwe band. Alle drie hebben we al redelijk wat jaren podium ervaring binnen verschillende bands. Op dit moment willen we ons richten op covers binnen het genre rock/metal. Al zijn andere genres altijd bespreekbaar. We richten ons niet op de perfecte cover, maar … meer »

Bram Naus

Muzikant gezocht voor "VIP" dag.

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 475x bekeken

Hallo muzikanten uit Tilburg of omgeving, Vanuit het Centraal Sint Nicolaas Commitee Tilburg, zijn we op zoek naar een muzikant die kinderen wil vermaken met het spelen van Sinterklaas liedjes. Het gaat hier om kinderen in bijzondere omstandigheden, die we een leuke en zorgeloze middag willen bezorgen. Het optreden is zaterdag 30-11 aanstaande in the Hall of Fame. Er zijn al een aantal andere leuke … meer »

Muzikantenbank user Patricia JongmanPatricia Jongman

Toetsenist/ electronisch percussionist e.d. gezocht

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Toetsenist/ electronisch percussionist e.d. gezochtVoor een nieuw muzikaal project zoek ik muzikanten! Ik ben Bridget, en ik ben een zangeres, gitarist en songwriter met jarenlange live ervaring. Tot nu toe heb ik vooral akoestische muziek gemaakt en gespeeld met mijn band Bridget and the Goldfish (zie youtube). Sinds kort ben ik met effect pedalen en loop station aan het componeren, en dus zou ik graag mensen ontmoeten om mee te jammen en te experimenteren … meer »

Bridget van Zundert