Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 279x bekeken

Muzikanten gezochtVoor een op te richten hardrock/metal(cover)band in de omgeving van Goirle/Tilburg zoek ik, drummer(61); een zanger(es), gitarist (en/es), bassist/e, toetsenist/e.en ... Ben in het bezit van een eigen muziekruimte met multitrackopnamemogelijkheid. Serieus bezig zijn maar met goede zin en werken naar optreden (s). Wie durft?

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Big Nick zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 461x bekeken

Big Nick zoekt zangeresWij zijn Big Nick, een pop/rock/feest coverband uit het zuiden van het land en zijn op zoek naar vervanging voor onze zangeres. De bezetting is: zanger/toetsenist, gitarist/zanger, bassist en drummer. De bedoeling is om weer regelmatig op het podium te staan en niet te vaak te repeteren. Als we repeteren zal dat in Tilburg zijn. Spreekt dit je aan, laat het ons dan snel weten! Website: http://www.bignick.nl

Muzikantenbank user Jeroen JanssenJeroen Janssen

The Time Travellers zoeken en Sologitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 390x bekeken

The Time Travellers uit Tilburg zoeken een ervaren sologitarist met eventueel zang. Wij zijn allen 65+ en maken muziek uit de zestigerjaren met een knipoog naar de zeventigerjaren. Wij bestaand al meer dan 40 jaar en hebben reeds de nodige optredens gedaan. Thans willen wij nog optreden als we de tijd hebben en als we dat leuk vinden. Wij beschikken over een eigen repetitieruimte met installatie in … meer »

Peter van Amelsfoort