Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

New Wave-band zoekt met spoed een Gitarist!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Wij zoeken als splinternieuwe NEW WAVE-band'80/'90 een gitarist met enige ervaring. Wij zitten in de leeftijd tussen 45-60 jr. Het is wel belangijk om te weten dat we UITSLUITEND nummers gaan spelen in de NEW WAVE-stijl, dus zeker geen uitstapjes naar andere stijlen, zoals metal, bluesrock, hardrock,punk, grunge,hardcore,disco,funk, reggae etc. We gaan covers spelen van b v. bands als the Cure (A … meer »

Bert

New Wave-band zoekt een Bassist!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 137x bekeken

Wij zoeken als splinternieuwe NEW WAVE-band'80/'90 een bassist met enige ervaring. Onze huidige bezetting: zanger,toetsenist, drummer. Wij zitten in de leeftijd tussen 45-60 jr. Het is wel belangijk om te weten dat we UITSLUITEND nummers gaan spelen in de NEW WAVE-stijl, dus zeker geen uitstapjes naar andere stijlen, zoals metal, bluesrock, hardrock,punk, grunge,hardcore,disco,funk, reggae etc. We … meer »

Bert

Zanger voor rockband gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Zanger gezocht voor nieuwe Hardrockband. Het doel is om om de week te repeteren en zo'n 5 x keer per jaar te knallen op het podium! Met deze band zetten we een kwalitatief goede en strakke show weg! Waar ruimte is voor lol maken improvisatie en nummers niet per definitie noot voor noot nagespeeld hoeven te worden. Kom je uit omgeving West Brabant (zon beetje de driehoek Bergen op Zoom, Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user Aron VordermanAron Vorderman

NEW WAVE-band zoekt met spoed een ZANGER!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 247x bekeken

Wij zoeken als splinternieuwe NEW WAVE-band'80/'90 een Zanger met enige ervaring. Onze huidige bezetting: toetsenist en drummer. Wij zitten in de leeftijd tussen 45-60 jr. Het is wel belangijk om te weten dat we UITSLUITEND nummers gaan spelen in de NEW WAVE-stijl, dus zeker geen uitstapjes naar andere stijlen, zoals metal, bluesrock, hardrock,punk, grunge,hardcore,disco,funk, reggae etc. We gaan … meer »

Bert

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)Hey muzikanten! Ik ben Eric, 22 jaar oud, een componist en gitarist met een passie voor symfonische metal. Op dit moment ben ik druk bezig met het opzetten van een symfonisch metalproject/band genaamd Beyond Civilisation. En we hebben nog één belangrijk puzzelstukje nodig: een geweldige zangeres! Als je de demo's hieronder checkt en denkt: "Ja, hier wil ik bij betrokken zijn!", dan moeten we zeker … meer »

Muzikantenbank user Eric BolierEric Bolier

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 181x bekeken

GEZOCHT! BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Zanger gezocht!!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 210x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito zanger. We zijn op zoek naar een zanger die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden en 1 … meer »

Hans Bal

Toetsenist gezocht!!

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 144x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito toetsenist. We zijn op zoek naar een toetsenist die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden … meer »

Hans Bal

Zanger /zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Zanger /zangerSticks on the floor rock/blues /soul cover band. Zijn op zoek naar een ervaren rock zanger/zangeres/ die ons komt versterken. We hebben al een aantal keren opgetreden en het smaakt naar meer!!! Bij ons staat gezelligheid voorop maar we willen wel serieus muziek maken. Je kunt onze play list vinden op spotify: Sticks on the floor. Wij bestaan uit een drummer, een gitarist en een bassist . De … meer »

Robert