Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Voor het oprichten van een gezellige band op een redelijk niveau zoek ik de volgende muzikanten: Bassist-Gitarist-Toetsenist-Saxofonisten-Trompettisten-Zangeres. De blazers dienen goed arrangementen te kunnen lezen. Graag muzikanten vanaf 50 jaar! Ambitie prima, maar teveel optredens zoek ik niet meer. Maandelijks één keer is voor mij voldoende. Repetities vinden in of bij Oosterhout n.b. plaats … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Alternatieve rockband Antt zoekt zanger (Breda)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 76x bekeken

Alternatieve rockband Antt zoekt zanger (Breda)Antt speelt recente en oudere rock- en metalcovers die je nergens anders hoort. Bij Antt hoor je nieuwe muziek van bijvoorbeeld, Pressure 4-5, 3 Days Grace, Alterbridge en 5 Fingers Death Punch. Vette rocknummers die gewoon een podium verdienen. Antt heeft een repertoire/setlist en is zo goed als klaar om de podia op te gaan. Het doel is om een aantal keren per jaar op te treden op festivals … meer »

yannemmann

Pandora's Key zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 1051x bekeken

Pandora's Key zoekt toetsenistHeb jij een voorliefde voor symfonische metal met een eigenzinnig randje? Ambieer je optreden met eigen werk en wil je meeschrijven aan onze nieuwe nummers? Neem je muziek maken serieus, maar is een relaxte bandsfeer en ruimte voor plezier net zo belangrijk? Stuur ons een mail of PB via Facebook met jouw motivatie en wat we al van je kunnen beluisteren! Ons mailadres is: info@************.com Wat … meer »

Muzikantenbank user Regine LotstraRegine Lotstra

Coverband zoekt geluidstechnicus. M/V

Geluidstechnicus gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Wij zijn een ervaren 6-koppige (amateur-) coverband met leden uit Breda en omgeving. In ons repertoire hebben we oude en nieuwe rock-, blues-, soulnummers. Wij zoeken een geluidstechnicus m/v die een enthousiast medelid van de band wordt en ook de optredens verzorgt v.w.b. De geluidstechniek. Hij/zij denkt en luistert mee en adviseert om de nummers optimaal te laten klinken. Wij hebben de beschikking … meer »

Erik

Page45 zpekt gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Page45 zpekt gitaristPage45 is act uit Breda die aan de weg aan het timmeren is. Momenteel bestaat dit project uit twee personen die voornamelijk akoestisch optreedt. Het idee is om uiteindelijk weer als volledige band te formeren. We zijn op zoek naar een enthousiaste gitarist die voornamelijk ons eigen werk (aangevuld met her en der een cover) wil complementeren. In eerste instantie dus akoestisch. We vragen in het … meer »

Muzikantenbank user Vic van den BoschVic van den Bosch

Zanger/Zangeres gezocht voor tweede stem en afwisselende lead

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 281x bekeken

Voor onze allround cover band zijn we opzoek naar een zanger/zangeres die zowel thuis is in het zingen van tweede stem als in het zingen van de lead partij. Onze band bestaat uit Gitaar, Keys, Bas, Drums en momenteel 1 zangeres. Allemaal ervaren muzikanten met minstens 10 jaar ervaring. We spelen breed een repertoire van muziek uit 1970 tot nu. Als je interesse of vragen hebt, stuur gerust … meer »

Muzikantenbank user Leroy van BalkomLeroy van Balkom

Blauwgras (Nederlandse bluegrass) zoekt contrabassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 200x bekeken

De band Blauwgras zoekt een contrabassist met feeling. Blauwgras speelt al meer dan negen jaar bluegrass door heel Nederland en Vlaanderen. We maken serieus muziek, tegelijkertijd is het heel vrolijk wat we doen. Dat gaat ook vanzelf met deze stijl en de teksten die we zelf maken en waarvoor we veel waardering krijgen. Bezetting: mandoline, gitaar, banjo en contrabas en binnenkort gaan we uitbreiden … meer »

Muzikantenbank user Thomas HeestersThomas Heesters

So Many Roads

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 298x bekeken

wij zoeken een relaxte goede drummer , oefenruimte in prinsenbeek , drumkit aanwezig , blues funk/blues soul pop rock alles kan ,, uitgangspunt is wel blues we spelen covers en vinden het ook tof om samen eigen werk te arrangeren ,, relax en humor is een must evenals op elkaar kunnen rekenen heb je zin om mee te spelen met ons ,, kom een keer langs ,, is echt te gek

Muzikantenbank user Jan van EltenJan van Elten