Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende zanger/gitarist op zoek naar partner voor duo

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 104x bekeken

Hoi! ik ben Bart. Ik ben 20 jaar en woon in Breda. Ik studeer werktuigbouwkunde op Avans Hogeschool in Breda en loop momenteel stage in Tilburg. Ik ben een beginnende gitarist en zing daar ook een beetje bij. Ik ben op zoek naar iemand die het leuk lijkt om wekelijks muziek te maken. Qua genre heb ik pop/soft rock in gedachten. Ik sta open voor suggesties!

Muzikantenbank user Bart LemmenBart Lemmen

Rockcoverband Antt zoekt een ervaren 2e gitarist (m/v)

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 324x bekeken

Rockcoverband Antt zoekt een ervaren 2e gitarist (m/v)Hey rockgitarist(e)! Wil je eens wat andere muziek op een podium neerzetten? Lees dan verder! Antt speelt actuele en oudere rockcovers die anderen (nog) niet spelen. Denk aan Bush, Creed, System of a Down, Iggy Pop, etc. Een mix van pakkende hedendaagse rock afgewisseld met een vleugje nostalgie. Het doel is om een aantal keren per jaar op te treden. Antt treedt al op, is volop in ontwikkeling … meer »

Muzikantenbank user yannemmannyannemmann

Coverbandformatie zoekt met spoed ervaren Gitarist! !

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Deze coverbandformatie is met spoed op zoek naar een ervaren gitarist met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Kun je ook nog wat backing-vocals doen, dan is dat meegenomen. Onze huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn dus ook op zoek naar een ervaren zanger of zangeres. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu, met invloeden, zoals New Wave, funk, … meer »

Bert Mommers

Coverbandformatie zoekt met spoed ervaren Zanger of Zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 167x bekeken

Deze coverbandformatie is op zoek naar een ervaren Zanger of Zangeres met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Van de zangeres verwachten we dat ze naast vrouwennummers ook een aantal mannennummers wil en kan zingen. Huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn ook op zoek naar ervaren gitarist. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu met invloeden zoals … meer »

Bert Mommers

Zoekt bassist :

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 284x bekeken

Let op bassisten 40 + / 50+ maak niet uit ...we zijn een leuk bandje met geweldig tof muziekrepetoire ARROWCLASSICROCK 60'/ 70' covers van o.a. Bowie , Boxtop, Beatles , The small faces , Santana , Joe Jackson etc. Vanwege werkverplichting is ons bassist genoodzaak mee te stoppen Hou jij van goeie rocksclassics dus muziek waar je echt voor sta en wil jij ons band versterken , kun je evt. ook … meer »

Benni de Lima

Muziektheater zoekt pianist/toetsenist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Muziektheater zoekt pianist/toetsenistWelke pianist (of in opleiding) vindt het leuk om lid te worden van een muziektheater om de vaste begeleider te worden? Er is een ervaren dirigent die ons leidt.Flesjbek is een 4-stemmig muziektheater met 20 leden dat meer te bieden heeft dan alleen zang en dans. Wij vermaken ons publiek door te zingen en te bewegen en brengen een theatershow waarbij wij gebruik maken van een breed repertoire, … meer »

Muziektheater Flesjbek

Bluesrock band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 119x bekeken

Bluesrock band uit Brabant (Oosterhout, tilburg) zoekt toetsenist (Piano , hammond) ter uitbreiding van viertal (Zang / bluesharp, drums, gitaar, bass). Bestaan alweer heel wat jaartjes maar nu op zoek toetsen meneer of vrouw om een nog vetter geluid te krijgen. Nummers van o.a. black crowes, Rory Gallagher, supersonic blues machine, Pat Travers, Walter Trout, Blackfoot, Rival Sons, etc. Eigen oefenruimte … meer »

Bas

Garage/surf/rock/fuzz/electronica achtig iets gezocht of oprichten?!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 188x bekeken

hello, Drummer hier (27) zoekt mede muzikanten die ook houden van wat harder werk en komen uit de regio breda e.o. .. maar zeker niet te goed zijn, of (niet meteen) torenhoge ambities hebben, want ik moet er weer even inkomen na een lange break van het drummen. (school, carrière je kent het wel. bands die momenteel in mijn lijstjes staan op spotify, of wat ik gewoon echt heel vet vindt: IDLES, the … meer »

thomas