Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

U2/Kensington/SimpleMinds-coverband zoekt Zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 56x bekeken

Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste ZANGER voor een nieuwe coverband U2, Kensington en Simple Minds. We hebben een repetitieruimte in Breda en gaan 1x per 2 weken repeteren op donderdagavond. Leeftijd vanaf circa 30 jr en enige bandervaring is vereist. Ons doel is om alle lekkere/grote hits van uitsluitend deze 3 bands te gaan spelen en hiermee max. zo'n 8 mooie optredens per jaar te gaan … meer »

Bert Mommers

Label zoekt ambitieuze act/ performer/ artist

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Label zoekt ambitieuze act/ performer/ artistMadish Music is op zoek naar acts/ performers/ artists. Wij zijn een beginnend maar zeer ambitieus label. Wat wij zoeken is niet eenvoudig te omschrijven. Wij denken namelijk niet in genres, maar in muziek. Muziek is gevoel en als het gevoel klopt dan gaan wij graag met jou aan de slag. Als inspiratiebron nemen wij graag het label Warp als voorbeeld. Wat ons hierin aantrekt zijn de experimentele, … meer »

Pepijn

Weense Schrammel muziek

Accordeonist en Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 89x bekeken

Weense Schrammel muziek2 violisten en Violaspeler zoeken Accordeonist(e) en Cellist(e) om ons amateur Schrammel kwartet compleet te maken. Wij spelen Weense Schrammel muziek.Deze muziek wordt meestal gespeeld in de Weense Cafe's. Zie Youtube. Ook bekende muziek van oa. Johann Strauss,Robert Stols en andere wordt door ons gespeeld. Optreden in bejaardehuizen met 2 zangeressen is de bedoeling.De oudjes gaan uit hun dak!!! Wie … meer »

Harm Jansink

Bruce Springsteen tribute zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 136x bekeken

Wij zijn een Bruce Springsteen tribute, die sinds 2011, goed aan de weg timmert, en zoeken per direct een ervaren pianist. Samen met onze Hammond- en accordeonist ga je de 'E Street band wall of sound' compleet maken met de Roy Bittan pianopartijen of (indien van toepassing) invullen met keyboardpartijen. Wij zijn een goed georganiseerde band met een professionele kijk op de muziek. Op veelal grote … meer »

Wil Timmers

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 194x bekeken

Wij zijn op zoek naar een bassist die liefst (maar niet noodzakelijk) met zijn stembanden ook nog weet om te gaan. Samen gaan we een nieuwe band op starten. We werken graag aan eigen nummers maar gaan een originele cover ook niet uit de weg. De muziek waar we graag mee bezig zijn heeft invloeden van Muse, Editors, Radiohead, Pink Floyd. Enkele tracks van deze bands hebben we in het verleden al eens … meer »

Ed van Campenhout

Zanger / gitarist / toetsenist gezocht.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 284x bekeken

Wij zijn op zoek naar een zanger / gitarist (liefst ook nog vertrouwd op toetsen) om samen een nieuwe band op te starten. We werken graag aan eigen nummers maar gaan een originele cover ook niet uit de weg. De muziek waar we graag mee bezig zijn heeft invloeden van Muse, Editors, Radiohead, Pink Floyd. Enkele tracks van deze bands hebben we in het verleden al eens gespeeld. Wij zijn dus een drummer, … meer »

Ed van Campenhout

Party feestband met agenda zoekt dringend zanger/ entertainer!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 197x bekeken

Party feestband met agenda zoekt dringend zanger/ entertainer!!! Ben jij professioneel ingesteld, ervaren en gedreven? Heb je naast een goede stem ook de skills om publiek te entertainen en de tent op zijn kop te zetten? Dan bieden wij jou een varend schip om in te stappen en super leuke gigs te doen in heel Nederland en België. Een energieke powershow vol met spetterende mashups en medleys!! … meer »

paulvanhese

Arabisch muziek Accordeon

Overig gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Arabisch muziek AccordeonBeste mensen, Ik zou graag met muzikanten in contact willen komen die van wereldmuziek houden en muziek willen mengen van verschillende stijlen, culturen. Zelf speel ik Accordeon, Arabische stijl, ook zingen in de stijl Rai (Marokkaans/Algerijns). Hopelijk tot snel Met vriendelijke groet, Nordin Maazouzi Email: n_maazouzi@*******.comMaazouzi's Music

Nourdine Maazouzi