Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Octa zoekt een (metal) drummer

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 93x bekeken

Octa zoekt een (metal) drummerOcta zoekt een drummer! Wij (zanger, bassist en gitarist, allemaal tussen de 30 en 40 jaar) zijn een alternatieve metal / stonerrock band uit de omgeving van Breda en Tilburg. Onze invloeden zijn erg breed en we experimenteren altijd graag met nieuwe invalshoeken en genres. Voor voorbeelden van onze sound, check: https://www.youtube.com/watch?v=Dv0GIXcdw9k en https://www.youtube.com/watch?v=QkOagXk_ec8 We … meer »

Muzikantenbank user OCTAOCTA

Bluesband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Bluesband zoekt zangerWij, 4-koppige professionele bluesmuzikanten uit omgeving Dordrecht Rotterdam Breda, zijn op zoek naar een getalenteerde professionele zanger. Ben je op zoek naar een getalenteerde band met skills en hart voor blues - rock - en en funk in hart en nieren en ga je een serieuze band niet uit de weg….? - Ben je ergens tussen de 25 en 45 jaar - Heb je een professionele houding - Ben je géén zondags-muzikant - … meer »

Muzikantenbank user GVGV

Zanger /zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Zanger /zangerSticks on the floor rock/blues /soul cover band. Zijn op zoek naar een ervaren rock zanger met podium ervaring die ons komt versterken. We hebben al een aantal keren opgetreden en het smaakt naar meer!!! Bij ons staat gezelligheid voorop maar we willen wel serieus muziek maken. Je kunt onze play list vinden op spotify: Sticks on the floor. Wij bestaan uit een drummer, een gitarist en een bassist … meer »

Robert

Nieuwe band (Breda) zoekt toetsenist > Soul/Jazz/Funk

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Hey, Nieuwe band uit Breda zoekt toetsenist. Doel: gewoon lekker spelen zonder gezeik. Biertje... wijntje, lekker repeteren en af en toe een optreden. Gewoon toffe uitdagende muziek maken met leuke mensen. Niveau: Meer dan gemiddeld. Komen allemaal uit diverse goede bands. Voorwaarde: creatieve proces is belangrijk. Niet een nummer zo goed mogelijk naspelen, maar door eigen invulling en muziek … meer »

Bas Steur

Bluesband zoekt toetsenist / Hammondplayer

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Bluesband zoekt toetsenist / HammondplayerWij, 4-koppige blues-muziekanten uit omgeving Dordrecht Rotterdam Breda, zijn op zoek naar een getalenteerde Hammond player. Ben je op zoek naar een getalenteerde band met skills en hart voor blues - rock - en en funk in hart en nieren en ga je een serieuze band niet uit de weg….? • Leeftijd betreft ergens tussen de 25 en 45 jaar. • Je hebt echte ervaring en bent géén zondags-muziekant. … meer »

Muzikantenbank user GVGV

Square Two zoekt Gitarist!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 173x bekeken

Square Two zoekt Gitarist!Goedemiddag! Wij zijn Square Two, een band uit Breda en omstreken en wij zijn opzoek naar een gitarist om onze sound uit te breiden. Wij spelen eigen werk met invloeden van Nirvana, Sum 41, Linkin Park, Deftones en Radiohead (om zo maar wat bands op te noemen). We hebben dit jaar al best wat mogen optreden, maar zijn nu opzoek naar dat extra bandlid om weer wat stappen te kunnen gaan zetten. Wij … meer »

Tijs Primo