Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 49x bekeken

Hallo .. Wij muzikanten van de band Zolid ( 50+ ) zijn nog op zoek naar een lead zangeres en een backingsvoalist(en). Ook meerdere personen zijn welkom. De band speelt graag covers uit de jaren 70 tm hedendaags. Genre: Popsoulfunkyjazz met o.a. covers van Pointer sisters, G. Gaynor, J.Lidel, Brandnewheavies, Joss Stone, A. whinehouse e.v.a. doel : plezier, optredens. repetities : vrijdagavond … meer »

Benni de Lima

Vette allround coverband zoekt funky gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Wij zijn een vette allround coverband uit omgeving Breda. Sinds enkele maanden bestaan we uit een nieuwe, frisse formatie semi-professionele muzikanten (zangeres, toetsen, bas en drums). We repeteren 1x per 2 weken op donderdagavond in Bavel en streven naar 8 tot 12 optredens per jaar. Hierbij kan zowel de kleine kroeg als het grote podium op feesten en evenementen rekenen op het beste van vroeger … meer »

Krein

Quarter 95 zoekt leuke gezellige veelzijdige flexibele bassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Wij zijn Quarter 95, momenteel een 6 koppige coverband met meerstemmige zang bestaande uit 1 slag gitaar,1 slag gitaar/toetsen,1 lead gitaar een strakke drummer en 3 vocalisten. In leeftijd variërend, 3 50 plussers en 3 jonge 20+ talenten van zeer ervaren tot minder ervaren. We spelen wekelijks in onze eigen oefen ruimte in Oudenbosch ( tussen Breda en Roosendaal )op de maandag avond, maar dit … meer »

Don de Vink

Bassist(e) gezocht voor coverband

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Voor onze vrij nieuwe coverband zijn wij op zoek naar een bassiste of bassist. Het repertoire is nog in opbouw en zal niet direct in een bepaalde richting zitten. Om een idee te geven een aantal nummers. Mustang Sally, Hard to handle, Unchain my heart, Modern World, Wanted Man, Twilight zone, Wicked way en Don’t be afraid of the dark. Repetitie is om de 2 weken op woensdagavond in Rijsbergen. De … meer »

Adriaan

Zanger gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 119x bekeken

Voor onze vrij nieuwe coverband zijn wij op zoek naar een zanger die naast onze zangeres zowel lead als backingvocals voor zijn rekening kan nemen. Het repertoire is nog in opbouw en zal niet direct in een bepaalde richting zitten. Om een idee te geven een aantal nummers. Mustang Sally, Hard to handle, Unchain my heart, Modern World, Wanted Man, Twilight zone, Wicked way en Don’t be afraid of the … meer »

Adriaan

Zanger/zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 85x bekeken

Gitarist en bassist, ervaren muzikanten zoeken voor een nieuw op te starten project een zangeres/zanger. Doel is een soulband , jaren zestig stijl, de Stax periode. Denk aan ; Mustang Sally Land of a Thousand Dances Soul Man Gimme Some Lovin' Get Ready Respect Vehicle My Girl Respect People Get Ready Hard To Handle etc. Doel is snel iets goeds neer te zetten zodat we ook snel het … meer »

Jan Meesters

Zangeres + Gitarist zoeken toetsenist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 86x bekeken

Zangeres 40+ en Gitarist 50+ zoeken een toetsenist(e) om in eerste instantie met zijn drieen een bandje te vormen, een drummer en een Bassist kan altijd nog. Onze woonomgeving is Almkerk en ligt centraal aan de A27 dus zeer goed te bereiken. Zangeres kan alles zingen van Ilse de Lange tot Aretha Franklin, van Amy Winehouse tot Anouk, Gitarist is breed ontwikkeld en vult alles muzikaal op. Reageer … meer »

Willem van Straten

Rock-pop drummer gezocht, regio Breda-Roosendaal.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 190x bekeken

Michel, bas en zang en Kees, gitarist, zoeken drummer. Vertrekpunt: covers met behoefte aan steeds meer eigen werk. Coverlist: we starten met nieuwe lijst. Rock, breed; zwaartepunt eerder de jaren 70 dan anno deze eeuw. Onze leeftijden: eind 40, begin 50. Oefenruimte: aantal opties mogelijk. Oefenen: in de basis 1 x per week, ‘s-avonds, behalve vrij-za en zo-avond. Doel: lol, covers in behapbaar … meer »

Muzikantenbank user Kees-Willem KampKees-Willem Kamp

Bassist gezocht voor jazzband

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Geroutineerde muzikanten (50+) gitarist,drummer met blazers, zoeken een bassist om de groep volledig te maken. We spelen jazz nummers afgewisseld met eigen werk. Leeftijd speelt geen rol. Repetities in overleg in de regio Turnhout. +31657374007

Cor Jansen