Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Koren? Een vak apart!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Koren? Een vak apart!Onze rockband (uitsluitend eigen materiaal) is op zoek naar een tweede backing vocalist (m/v). Een zanger (es) die voor meerstemmige zang een passie heeft en tezamen met onze vocalen mooie close harmonieën en lead hook lijnen voor zijn/haar rekening wil nemen. Een enthousiaste team player met de nodige ervaring die in ruime mate affiniteit heeft met de stijl en in het bezit is van eigen vervoer … meer »

gerard damen

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezocht

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezochtBlaaskapel Dreddezewir, repeterende in het mooie Etten-leur, is op zoek naar een souzafonist of bassist en een grote trombespeler. Een 21:00 uur tot 5:00 uur mentaliteit is daarbij een pré ;). Met de carnaval zijn wij in en rondom Etten-Leur te vinden en door het jaar heen zijn we te vinden bij bijv. kapellenfestivalletjes, braderieën en marathons (voor langs de kant). Lijkt het je een leuk idee … meer »

Muzikantenbank user Edward VergouwenEdward Vergouwen

Jazzy Rock anyone?

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 344x bekeken

Jazzy Rock anyone?Voor een nieuw op te richten band/groep zoek ik: - een drummer - een bassist - blazers Stijl: tussen jazz en rock. Nummers als Tune 88, Affirmation, maar ook nummers als "Cause we ended as Lovers" van Jeff Beck, de ruigere solo's van Eef Albers, John Scofield, met een beetje funk, soul en Gary Moore. Het op te bouwen repertoire zal deels eigen werk zijn, deels interpretatie van standards. Doel … meer »

Muzikantenbank user Jazz RockJazz Rock

Zoek muzikanten voor rock blues band

Overig gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 272x bekeken

hey, Wil een rockblues band oprichten.... Leeftijds indicatie 50 plus ben ikzelf ook... Redeljjk ervaren met podium ervaring... Ben zelf bassist.... ik zoek dus Drummer, 2 gitaristen, zanger of zangeres. Toetsen en of mondharmonica ook welkom. Repertoire richting ; Rory Gallagher Joe bonamassa Stevie ray vaughan Jimi hendrix Maar staat nog helemaal open... Gezamelijk beslissen.... Wel … meer »

ronald de lannee de betrancourt

Zoekt bassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 409x bekeken

Hallo bassisten, ben jij iemand die van classicrockmuziek jaren 60s en 70s hou en vind je het gaaf om dit muziek te spelen? Wij zijn op zoek naar een bassist met enige ervaring in de leeftijd gemiddeld tussen de 45 tm 65 jaar. Ons genre is Arrowclassicrock met o.a. covers v. V.Morrison, Spencerdavies group, Small Faces, E.L.O , Them, Beatles, D. Bowie, Doors, Santana, Boxtop, Joe Jackson en nog … meer »

Benni de Lima

Gitarist en toetsenist zoeken ervaren drummer, bassist en zang m/v

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 427x bekeken

Wij zijn resp. als gitarist en toetsenist (beide in de 50) een jaar geleden uit rock coverband gestapt maar konden het muzikaal en persoonlijk zo goed vinden dat we graag een nieuwe willen opstarten. Wat ons betreft bekende rock covers uit de betere pop/rock hoek, met hoog herkenbaarheids- en feest-gehalte voor een breed publiek: Anouk, Pink, Bon Jovi, Aerosmith, Blof, Van Halen, Alanis, Queen, Kiss, … meer »

Anton

Gitarist en toetsenist zoeken ervaren bassist, drummer en zang voor rock coverband

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 430x bekeken

Wij zijn resp. als gitarist en toetsenist (beide in de 50) een jaar geleden uit rock coverband gestapt maar konden het muzikaal en persoonlijk zo goed vinden dat we graag een nieuwe willen opstarten. Wat ons betreft bekende rock covers uit de betere pop/rock hoek, met hoog herkenbaarheids- en feest-gehalte voor een breed publiek: Anouk, Pink, Bon Jovi, Aerosmith, Blof, Van Halen, Alanis, Queen, Kiss, … meer »

Anton

Ben jij die ENTHOUSIASTE TOETSENIST (M/V) voor die nieuwe band met oudere rockers?

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 298x bekeken

Even voorstellen: wij zijn vijf mannen uit de ruime omgeving van Breda, tussen 60 en 70 jaar. Wij hebben nog niet eerder met elkaar gespeeld, maar willen weer graag in een coverband muziek gaan maken. Met liefst veel rock en blues op het repertoire, voornamelijk gezongen in het Engels en Nederlands. Van de Stones tot de Dijk, van Joe Cocker tot de Scene. Het gaat ons vooral om het plezier van samen … meer »

Kees Roozen