Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger /zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 213x bekeken

Sticks on the floor Wij zijn een beginnende rock/blues /soul coverband. Zijn op zoek naar een rock zanger/zangeres/of achter grond zangeres/die ook sommige nummers solo kan en wil gaan zingen Wij zijn al een tijdje bezig maar lopen een beetje vast zonder een goede strot die ons komt versterken bij ons staat gezelligheid voor op maar wel Serieus muziek maken Wij bestaan uit een drummer … meer »

Robert

Basgitarist (gevonden), nu nog toetsenist en gitarist gezocht voor te starten CCR band

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 290x bekeken

Drummer en zangeres zijn op zoek naar muzikanten voor een nieuwe band. We zijn woonachtig in regio Noord Brabant maar ook Zeeland ligt binnen onze mogelijkheden. Graag willen we muziek spelen van CCR. Zelf zijn we eind 50, we hebben geen voorkeur voor leeftijd, gezelligheid en mogelijkheden tot af en toe optredens.

sylvia Floresse

Gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 339x bekeken

Zijn er nog muzikanten voor een pop / rock coverband in omgeving Breda ? 2e Gitarist gezocht om samen met huidige gitarist flexibeler te zijn die in een leuke coverband willen spelen ? Om de 2 weken gezellige repetitie. Oefenruimte is in Rijsbergen De gemiddelde leeftijd is al een beetje opgeschoten rond de 45+. Echter dit is geen must, een goede klik en motivatie is belangrijker. Doel is om lekkere … meer »

Muzikantenbank user Paul DaanenPaul Daanen

Nieuwe Indie band zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Hoi! Voor een nieuw te starten project zoek ik een drummer, bassist, gitarist en toetsenist. Stijl: Coverband, brede stijl met veel ruimte voor eigen inbreng. Persoonlijk denk ik (maar niet uitsluitend) aan: Miles Kane, Sticky Fingers, Parcels, Killers, QOTSA - Je ziet, vrij breed maar dat is de bedoeling. Leeftijden: tussen +-25 en +-40 Regio: Breda Laat het me vooral weten als je interesse … meer »

Muzikantenbank user Rick BastiaanssenRick Bastiaanssen

SuperStation zoekt drummer

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 325x bekeken

SuperStation zoekt drummerSuperStation speelt Big Rock From The Lowlands. Diverse nummers uitgebracht. Eigen oefenruimte in Breda. Wel eigen stokken meenemen 👍. https://open.spotify.com/track/5tfnIUkY6Trnv0xlJv8D9v?si=SbCCibKjTb6dz4VAKVY01w&context=spotify%3Aalbum%3A6IftO0njH8M8pgSYpspkTz

Muzikantenbank user Bigrock From TheLowlandsBigrock From TheLowlands

Classic Rockband zoekt lead- zanger (es)

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 512x bekeken

Classic Rockband "THE TEACHERS"zoekt lead-zanger of/en zangeres. De combinatie met slaggitaar of toetsen zou natuurlijk mooi zijn, maar geen must. Omgeving Breda Tilburg. Repetitieruimte aanwezig. Repertoire: Momenteel ruim 80 nummers, allemaal top 2000. Wat bekend en geliefd is bij het publiek, dat spelen wij. 60,-70,- 80er jaren en het beste van wat nog meer onsterfelijk is. Wie zijn wij: Een … meer »

Muzikantenbank user Kees van der LindenKees van der Linden

Mandolinist zoekt medemuzikanten voor Bluegrass groep

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 409x bekeken

Mandolinist zoekt medemuzikanten voor Bluegrass groepMedemuzikanten! Na jaren gitaarspelen heb ik me gestort op Bluegrass mandoline. Ik zou het leuk vinden om daar met een groep mensen iets mee te doen. Het gaat om traditionals zoals Salt Creek, Arkansas Traveller, Blackberry Blossom, Paddy on the Turnpike, Durham's Reel, etc. Speel je bas, gitaar, viool, banjo, of iets anders waarvan jij denkt dat het past en lijkt het je wat om hiermee aan de slag … meer »

Muzikantenbank user Martin PenningsMartin Pennings