Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop-Rock-coverband zoekt met spoed een Toetsenist[e}

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Wij zijn een pop/rock-coverband die Engelstalige nummers van bands coveren vanaf jaren 80 tot heden en zoeken nog een enthousiaste Toetsenist{e}. Vanaf ongeveer 30 jaar met enige band-/optredenervaring in de regio Breda. We repeteren 1x per 2 weken op vaste donderdagavond in Breda. Repertoire bestaat nu uit zo'n 16 nummers:.INXS, Dire Straits, Black Crowes, Live, Bowie, Cure,Stone Temple Pilots, … meer »

Bert Mommers

Blaoskapel Tonloozzzz Breda

Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Blaoskapel Toonloozzz. wij zijn opgericht in Sepember 2017door een aantal oud-muzikanten die met een aantal nieuwe krachten en nieuwe blaoskapel zijn begonnen. Inmiddels bestaat de kapel uit 17 leden maar we kunnen nog altijd aanvulling gebruiken voor de volgende instrumenten, trompet, Schuiftrombone, en slagwerk Wij repeteren iedere vrijdag avond bij Cafe den Henk in Prinsenbeek van 20:00-22:15 kom … meer »

Eric

Rockcoverband (Breda) zoekt vocalist m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Rockcoverband (Breda) zoekt vocalist m/vHey rockzanger! Wil je eens wat andere muziek op een podium neerzetten? Lees dan verder! Antt speelt actuele rockcovers die anderen (nog) niet spelen. Denk aan Monstertruck, 3 Days Grays, Alterbridge, Monster Magnet, Ghost, Seether, Metallica etc. Een mix van pakkende hedendaagse rock afgewisseld met een vleugje nostalgie. Het doel is om een aantal keren per jaar op te treden. Antt gaat … meer »

Muzikantenbank user yannemmannyannemmann

Bigband Djazzkefet zoekt trombonisten en pianist(e)

Blazer en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Bigband Djazzkefet zoekt trombonisten en pianist(e)Bigband Djazzkefet uit Wagenberg is opgericht in 2000 en treedt regelmatig op in de regio West-Brabant. Ons repertoire bestaat uit jazz, swing en popmuziek met nummers als ‘for once in my life’, ‘new york new york’ en ‘don’t know why’. Om onze band te versterken zijn wij op zoek naar trombonisten, een bastrombonist(e) en een pianist(e). Bent u tussen de 20 en 70 jaar oud (jazeker, onze … meer »

Sylvia

Zang maatje gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Mijn naam is Suus 27 jaar. Ik zoek een zangmaatje. Niemand in mijn omgeving zingt maar zou graag samen met iemand zingen. Gewoon amateuristisch voor de gezelligheid!! Zie vaak filmpjes op youtube voorbij komen van duo's die meerstemmig zingen en zou dat graag met iemand samen doen! Mocht je me willen horen check dan suusguitar op youtube.

Muzikantenbank user Suus GijzenSuus Gijzen

Vette allround coverband in oprichting, omgeving Breda

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 521x bekeken

Wij, toetsenist (45) en drummer (34) met ruime ervaring, gaan een vette allround coverband op richten in omgeving Breda. We streven naar 5 tot 10 optredens per jaar waarbij zowel de kleine kroeg als het grote podium op (trouw)feesten en evenementen kan rekenen op het beste van vroeger tot vandaag. Voor ons aanstaande publiek is stilzitten geen optie meer en stembanden zullen niet gespaard blijven. … meer »

Krein

Nieuwe folk band zoekt banjoist(e).

Overig gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Wij, zanger gitarist, zanger accordeonist, bassist en drummer met ruime bandervaring zijn op zoek naar een banjoist(e) om een folk band te starten. Als je zin hebt om lekker opzwepende folk covers te spelen en ben je die finger pickin’ bluegrass banjo player dan ben je wellicht onze man of vrouw. De insteek is om van start te gaan met covers en als de band compleet is en de chemie goed is ook eigen … meer »

Ed van Campenhout

B&R band zoekt bassist (Terheijden)

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 392x bekeken

B&R band zoekt bassist (Terheijden)B&R band is een all-round band met de nadruk op meerstemmige zang. Naast zang ook pedal-steel/gitaren/ keyboard/mandoline/drums. Repertoire van Country tot pop. Geluid en repetitieruimte aanwezig. We repeteren op donderdagen in Terheijden(Bij Breda)

Muzikantenbank user Johan AkkermansJohan Akkermans