Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe Rockcoverband zoekt met spoed enthousiaste zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 36x bekeken

Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Zanger voor onze nieuwe Rockcoverband waarbij we nummers van rockbands vanaf jaren 80 tot nu gaan coveren. Nummers van bands als U2, the Simple Minds, the Cult, Guns and Roses, Bon Jovi, Golden Earring, Kensington etc. etc. Graag horen we ook van jou wat jouw favoriete rocknummers zijn die jij graag op onze setlist zou willen hebben. Repetitieruimte in Breda; … meer »

Bert Mommers

Slag- en sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 68x bekeken

Startende band uit Breda is op zoek naar een slag- en sologitarist. We zijn een beginnende band dus gitaristen die al 30 jaar spelen hoeven niet te reageren:) Ambitie is om te gaan optreden in de toekomst. We spelen graag rock en pop en funk en lekkere vrolijke nummers. Repeteren 1 keer 14 dagen in Breda. Onze leeftijd is 30 plus. Groetjes, Carolien van der Haven

Muzikantenbank user Carolien van der HavenCarolien van der Haven

Met spoed gezocht: Frontman/ Zanger voor Boerenrockband!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 70x bekeken

Met spoed gezocht: Frontman/ Zanger voor Boerenrockband!Boerenrockband met ervaren muzikanten zoekt voor een serieus project een frontman/zanger. Op het podium bieden we absoluut kwaliteit door een mix van veel muzikale ervaring en nog meer plezier! De muziek staat echt als een huis, als je je ogen dicht doet hoor je Normaal Live. Muzikaal gezien denken we dat we ons kunnen meten met welke andere band in ons genre dan ook, dus zoek je een band die jouw … meer »

Muzikantenbank user Edwin VerhoevenEdwin Verhoeven

Vocalist gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Hi Vocalist! Wij zoeken voor ons project, een dansbare combinatie van beats en pop/rock een vocalist! Check onderstaande video voor sound, wie we zijn en wat we zoeken: https://youtu.be/rQT3aiFBSu8 We lezen je berichtje graag!

Niley

Smartlappenkoor Dolorcanto uit Zevenbergen zoekt enthousiaste accordeonist(e)

Accordeonist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Wij zijn naarstig op zoek naar een enthousiaiste accordeonist(e) om bij ons smartlappenkoor Dolorcanto te komen spelen. Het koor is ruim 30 leden groot, gemengd, en we repeteren op donderdagavond 1x/14dgn in de oneven weken in Zevenbergen van 20.00-21.45 uur. Ongeveer 15x p/j hebben we een optreden, meestal in zorginstellingen maar ook in winkelcentra, op Kerstmarkten of festivals. Serieus zingen, … meer »

nieuwstraten

Punk/rock band FuzzDog zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Hallo allemaal! Wij zijn FuzzDogg, gitarist, drummer en bassist (18 - 21 jaar), en zoeken per direct een zanger om onze line-up compleet te maken. We spelen punk rock met invloeden van alternatieve rock en we repeteren bij de bassist thuis in Breda in een eigen repetitie ruimte. Onze inspiraties zijn Greenday, the Offspring, Blink182, Billy talent, Neck deep, Arctic Monkeys en nog veel meer. We … meer »

Lars

Label zoekt ambitieuze act/ performer/ artist

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 433x bekeken

Label zoekt ambitieuze act/ performer/ artistMadish Music is op zoek naar acts/ performers/ artists. Wij zijn een beginnend maar zeer ambitieus label. Wat wij zoeken is niet eenvoudig te omschrijven. Wij denken namelijk niet in genres, maar in muziek. Muziek is gevoel en als het gevoel klopt dan gaan wij graag met jou aan de slag. Als inspiratiebron nemen wij graag het label Warp als voorbeeld. Wat ons hierin aantrekt zijn de experimentele, … meer »

Pepijn

Weense Schrammel muziek

Accordeonist en Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Weense Schrammel muziek2 violisten en Violaspeler zoeken Accordeonist(e) en Cellist(e) om ons amateur Schrammel kwartet compleet te maken. Wij spelen Weense Schrammel muziek.Deze muziek wordt meestal gespeeld in de Weense Cafe's. Zie Youtube. Ook bekende muziek van oa. Johann Strauss,Robert Stols en andere wordt door ons gespeeld. Optreden in bejaardehuizen met 2 zangeressen is de bedoeling.De oudjes gaan uit hun dak!!! Wie … meer »

Harm Jansink