Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nederpop FEESTband zoekt energieke en enthousiaste frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Nederpop FEESTband zoekt energieke en enthousiaste frontmanGoedlopende Nederpop FEESTband zoekt een energieke en enthousiaste zanger/frontman. De band speelt uitsluitend nummers van bands en artiesten uit eigen land. Van BLOF tot Snelle, van Hazes tot Brood, van Doe Maar tot Ski-hut, van De Dijk tot Hollandse Hits. Alles kan en komt voorbij in een sfeer van De Vrienden van Amstel-Live. De band zit exclusief bij een boekingskantoor en die verzorgen voor … meer »

JPD

Quobeat zoekt drummer

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 386x bekeken

Wij zijn QuoBeat, een band die nu (nog) covers maakt van bands zoals Metallica, Volbeat, Misfits en Status Quo. Wij eren onze helden in de nummers, maar passen hier en daar wat aan zodat er ''onze'' sound onder komt. Ons doel is om hieruit eigen nummers te schrijven en uiteindelijk alleen maar eigen nummers kunnen spelen. We willen om de week (waar mogelijk) repeteren zodat de nummers goed in … meer »

Muzikantenbank user Rickardo OverheulRickardo Overheul

Semi-akoestische popband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 488x bekeken

Voor een doorstart van m'n semi akoestische popband ben ik zoek naar een enthousiaste zangeres, niveau gevorderd. Doel is leuk samen muziek te maken en 3-6 keer per jaar op te treden. Vooralsnog herkenbare covers, wellicht aan te vullen met enkele eigen geschreven nummers. Een gehuurde oefenruimte in Etten-Leur is op donderdagavond beschikbaar met eigen geluidsinstallatie, voorzien van in-ear … meer »

Wilfred Wayop

Semi akoestische popband zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 421x bekeken

Voor een doorstart van m'n semi akoestische popband ben ik zoek naar een enthousiaste bassist(e), niveau gevorderd of evt beginner. Doel is leuk samen muziek te maken en 3-6 keer per jaar op te treden. Vooralsnog herkenbare covers, wellicht aan te vullen met enkele eigen geschreven nummers. Een gehuurde oefenruimte in Etten-Leur is op donderdagavond beschikbaar met eigen geluidsinstallatie, … meer »

Wilfred Wayop

Fiddler/gitarist zoekt muzikanten voor het vormen van een Ierse band

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 281x bekeken

Fiddler/violist/gitarist zoekt muzikanten om een Ierse band te vormen. Er heeft zich al een contrabassist gemeld, dus een goed begin. Ik denk verder nog aan een zanger of zangeres en aan muzikanten die een gitaar, thin whistle, viool, mandoline, bodhrán/cajón, accordeon of banjo bespelen. Misschien zijn er mensen die een instrument bespelen en ook nog zingen. Ikzelf speel viool voor begeleiding bij … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Zanger en toetsenist gevraagd CCR en jaren 60 70 genre

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 678x bekeken

Voor onze CCR band zijn Wij, Drummer bassist, gitarist en zangeres, op zoek naar een zanger en toetsenist die het leuk vindt om muziek van CCR te spelen en muziek uit de jaren 60 en 70 erbij te doen. Zo hebben we een leuke variatie van genre. Je inbreng is welkom. Onze leeftijd loopt van 59 tot 65 jaar, voel je welkom, we hebben geen voorkeur voor leeftijd. Gezelligheid is belangrijk en af en toe … meer »

sylvia Floresse

Blauwgras zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 489x bekeken

Blauwgras zoekt gitaristAls Blauwgras een seizoen was, was het de zomer. Blauwgras brengt prachtige nummers uit de bluegrass, americana en folk met spitse Nederlandse teksten. Ons plezier werkt aanstekelijk: we maken altijd weer een feestje van onze concerten. Supersnelle nummers en gevoelige ballads wisselen elkaar af in een muzikaal en gezellig avondvullend programma. De muzikanten van Blauwgras spelen in een traditionele … meer »

Muzikantenbank user Thomas HeestersThomas Heesters