Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.

Bassist en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland)

Met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) zijn wij op zoek naar een
gedreven bassist, die een mooie touch kan geven aan een diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes.
Kennis van akkoorden spreekt voor zich. Als je noten kunt lezen, is dat
zeker een pré.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een gedreven gitarist, die zowel akoestisch als elektrisch, de juiste kleuring kan geven aan onze muziek.
Kennis van akkoorden spreekt voor zich. Noten lezen is mooi meegenomen.

Wie zijn wij?
Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al meer dan 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir
het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.
Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een uitgebreide band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en een blazerssectie), kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'.
De verbinding binnen de groep, de kwaliteit van de muziek en de kern van de boodschap leiden tot een intense beleving van het geloof.

Website: www.joyforpeople.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.