Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt bandleden! (Utrecht)

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Band leden gezocht!!! Ik moet en zal muziek maken, het is te lang geleden dat ik mijn stem kwijt kon, en ik ben opzoek naar mensen die dezelfde dromen ervaren, mensen die zin hebben om te schrijven, producen en te performen. Mijn favoriete genres zijn: Soul Rock Italo disco (Love the Synth) Jaren 80 pop Eigenlijk alles waarbij ik iets voel. Ik ben opzoek naar een: Gitarist Bassist Toetsenist (leeftijds … meer »

Muzikantenbank user Juno RoosJuno Roos

Zangeres op zoek naar soul/urban band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 291x bekeken

Zangeres op zoek naar soul/urban band!Hey! Mijn naam is Monique, 24 jaar, en ik ben op zoek naar een band, die minimaal 2 a 3 keer per maand optreed. Momenteel ben ik vooral in de studio te vinden, en maak ik eigen muziek (nederlandse urban) maar ik mis het zingen en performen ontzettend, en daarom wil ik dit veel vol enthousiasme op gaan pakken. Ik heb al veel ervaring, ik heb in een reggaeband gezongen en keys gespeeld, in een … meer »

Muzikantenbank user Monique BruinsMonique Bruins

GItarist gezocht voor dark-folk band

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 230x bekeken

GItarist gezocht voor dark-folk bandHey! Ik ben Ismena en ik ben een singer-songwriter. Samen met mijn band werk ik mijn zelf geschreven nummers uit tot zware-melancholische folk nummers. Door omstandigheden is onze gitarist nu uit de band en ben ik op zoek naar vervanging. We repeteren elke donderdag in dB's Utrecht en dit is voor ons ook gratis. Ik ben op zoek naar iemand die een ondersteunende rol kan bieden maar ook niet bang is … meer »

Muzikantenbank user Ismena GoossenIsmena Goossen

Rock band zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 494x bekeken

Hoi! Lex (gitarist),Daniel (Bassist) en ik (zangeres) zijn op zoek naar een drummer en een gitarist. Vind jij bands zo als Muse,Oasis,Black Keys, My chemical romance en Queens of the Stone Age leuk? Lijkt het je wat om in het begin wat cover te doen en uiteindelijk ook zelf muziek te schrijven? Heb jij zin om steeds vaker op te gaan treden en droom je ook ervan uiteindelijk voor groot … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Dikke beats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 221x bekeken

Hoi, Wij zijn een bassist en drummer van rond de 20, opzoek naar muzikanten voor een leuke nieuwe band. We zijn opzoek naar onder andere zangers, gitaristen, keyboardisten en percussionisten. Waar we aan denken is een mix van Flying Lotus en Ariel Pink, een beetje technisch, maar niet te wanky, coole ritmes, mooie geluiden, veel variatie in en tussen nummers, leuk om te spelen en om naar te luisteren, … meer »

Robin

Rock/Alternative band zoekt leden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 612x bekeken

Lex (gitarist) en ik (zangeres) zijn op zoek naar bandleden om een nieuwe band op starten. Als je bands zoals muse,nu chemical romance, noel gallagher,kasabian,Queens of the stone,arctic monkeys,etc. leuk vindt laat het ons weten We gaan een keer in de week repeteren in Utrecht met als doel veel op te treden en uiteindelijk ook eigen muziek te maken. En natuurlijk beroemd te worden en … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski