Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist(e) gezocht!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 314x bekeken

Wij zijn Teun (gitaar, zang, compositie), Peter (drums, dwarsfluit) en Dirk (bas), en werken inmiddels al geruime tijd aan eigen muziek. Aan genres of 'klinken als' doen we niet echt, we proberen vooral om vanuit eigen inspiratie en onderlinge chemie iets nieuws te maken. Het idee is om op een bepaald moment een hele reeks aan bijzondere nummers te kunnen brengen, soms instrumentaal, meestal met (Nederlandstalige) … meer »

Muzikantenbank user DirkDirk

Gitarist(e) en Toetsenist(e) gezocht regio Utrecht

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 175x bekeken

Wij Thijs (drums) & Thijs (bas & vocals) beide studenten aan de Hku muziek&technologie zouden graag een bandje willen starten in de stijl van Allen stone meets Marcus king (blues, rock, soul en alles daar tussen in). Wij willen graag een aantal keer per jaar optreden met zowel eigen nummers als covers. En zijn hiervoor opzoek naar zowel toetsenist (piano, orgel, rhodes). En een gitarist (lead & rythm) Backing … meer »

Muzikantenbank user ThijsThijs

Gitarist zoekt mede gitarist in Utrecht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 245x bekeken

Beste mede gitaristen, ik zoek jou om mee samen te spelen, omdat ik alleen spelen vaak minder leuk vind en ik graag mijn spel wil bevorderen. Het liefst speel ik daarom met iemand die verder is dan ik, want ik hoop mijn niveau te kunnen opkrikken aan dat van jou. Mijn niveau zit ergens tussen dat van een beginner en midden speler in. Mijn grootste kracht is dat ik meestal in staat ben om geduldig … meer »

Egemen

Don't Doubt - 'no doubt' tribute band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 416x bekeken

Don't Doubt - 'no doubt' tribute bandHey Medemuzikanten, Ik (Lindsey) ben bezig met het oprichten van een No Doubt Tribute band, om volgende seizoen maximaal te kunnen gaan knallen! Ik ben opzoek naar enthousiasten mensen die niet bang zijn een feestje te bouwen op het podium. Ervaring in de muziek is een pre, We repeteren in Veenendaal bij Jazzebel music, 2 min van de A12 meer informatie over Don't Doubt zoals introductie filmpje, … meer »

Muzikantenbank user Lindsey Quint-braatLindsey Quint-braat

2 giganten gezocht!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 348x bekeken

hallo wij zijn een gezellige beginnend allround bandje en zijn met spoed op zoek naar een Solo Gitarist en een Toetsen gigant... Wij repeteren elke 2 weken op zaterdag in Utrecht. Źie jij het zitten om samen muziek te maken en van elkaar te leren neem dan contact op en dan zien we elkaar snel... Voor meer info mail naar Installateurmazurel@*****.comGroetjes Brigitte,Ray,Uri,Gompie en Tiffany

brigitte smits

Gitarist(e) gezocht door 37-jarige singer-songwriter

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 216x bekeken

Gitarist(e) gezocht door 37-jarige singer-songwriterHallo! Mijn naam is Onne. Ik ben een 37-jarige singer-songwriter met zo'n 22 jaar ervaring op de gitaar en zing er de laatste 10 jaar ook enthousiast bij. De genres blues/funk/soul/singer-songwriter/rock/pop/folk vind ik mooi. Bij voorkeur speel ik eigen liedjes en deze aanvullen met het spelen van een aantal covers blijft nog steeds een prachtige uitdaging. Samen schrijven als het muzikaal klikt … meer »

Muzikantenbank user Onne van DeventerOnne van Deventer

Toetsenist/Zanger zoekt band om origineel materiaal te performen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 324x bekeken

Toetsenist/Zanger zoekt band om origineel materiaal te performenHoi! Ik ben Wouter (24), toetsenist en zanger uit Utrecht. Ik maak muziek onder de naam Woody Grooves, en ben op het moment bezig een liveoptreden op te zetten voor mijn muziek. Hoewel ik e.e.a. automatisch door de computer kan laten afspelen is het natuurlijk veel leuker als ik met echte mensen kan optreden, die ook hun eigen creatieve stempel op het materiaal achterlaten! Types muzikanten: Ik zoek … meer »

Muzikantenbank user WouterWouter

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 382x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. … meer »

Apprentus