Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sleazy rock/blues band op zoek naar

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 102x bekeken

Sleazy rock and blues band uit Utrecht is op zoek naar een gitarist.Covers van o.a. Iggy Pop,Herman Brood,seventies Stones,en velen anderen.Repeteren minstens 1x per week en niet met idee beroemd te worden.Maar gewoon zoveel mogelijk willen optreden door het land.Band bestaat op dit moment uit 1 zanger 1 drummer en 1 bassist.Mocht dit je aanspreken? Bel dan naar 0626154670 nr van de zanger Gilbert.Gaarne … meer »

Muzikantenbank user Gilbert PetitGilbert Petit

Gitarist gezocht Utrecht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 188x bekeken

Classic rock coverband zoekt vanwege verandering in samenstelling een ervaren slaggitarist. Onze band bestaat uit zangeres, drummer, basgitarist, lead-gitaar/pianist (allen met backing vocals). Wij spelen sinds 7 jaar samen, treden regelmatig op en willen verder ontwikkelen in de classic rock van de 60’s en 70’s. We repeteren wekelijks in Utrecht. Heb je interesse dan horen we je graag!

Jolijn

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 247x bekeken

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische bandGITARIST/ZANGER gezocht voor semi-akoestische band. We zoeken een ervaren muzikant, die zowel solo- als slag (op akoestische) gitaar speelt en zowel lead- als backingvocals kan zingen. We spelen 'Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers van bijvoorbeeld Van Morrisson, CCR, Linda Ronstadt, Sam Cooke etc. Meer info op de website: www.tiez-music.nl Repeteren in … meer »

Marian

KOZZELTOV zoekt goede lead gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 294x bekeken

KOZZELTOV zoekt goede lead gitaristOmdat onze leadgitarist voor langere tijd niet beschikbaar is willen wij een project starten als KOZZELTOV goes *.* In dat project willen we ons eigen werk op onze manier aanvullen met werk van een andere bekende artiest. Bijvoorbeeld KOZZELTOV goes: Lou Reed Springsteen Knopfler JJ Cale Dylan Tony Joe White etc. En dan z.s.m. weer de planken op. Voor een indruk van ons werk zie: … meer »

Koos Oldhoff

Slaggitarist/leadzanger gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 363x bekeken

Classic rock coverband zoekt vanwege verandering in samenstelling een ervaren slaggitarist en 2e leadzanger met uitstraling. Onze band bestaat uit zangeres, drummer, basgitarist, lead-gitaar/pianist (allen met backing vocals). Wij spelen sinds 7 jaar samen, treden regelmatig op en willen verder ontwikkelen in de classic rock van de 60’s en 70’s. We repeteren wekelijks in Utrecht. Heb je … meer »

Jolijn

Muzikant il band oprichten

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 260x bekeken

Hallo allemaal, Ik ben een gitarist (elektrisch) die zelf of bij voorkeur met anderen muziek wil ontwikkelen. Ik zoek creatieve muzikanten die er van houden om op een gezellige manier leuke muziek te maken. In principe is elk instrument bespelende muzikant of zanger(es)welkom.Leeftijd 35+

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. … meer »

Apprentus

All female band uit Utrecht zoekt gitariste en bassiste

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 202x bekeken

Voor een beginnende band zoeken wij, Ineke (drumster) en ik (Liza, zangeres) een gitariste en een bassiste. Het idee is om een aantal nummers te coveren, maar vooral ook aan eigen nummers te werken en daarnaast op te treden. Onze invloeden liggen in de indie/punk/rock/grunge. Denk hierbij aan The Feels, Pip Blom, Courtney Barnett, L7, Hole, Blues Pill, Lucifer, My Baby, The Breeders, Garbage. … meer »

Muzikantenbank user LizaLiza