Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 245x bekeken

Gitarist gezochtDoor het overlijden van onze gitarist, is Shanty en zeemanskoor de Turfschippers uit Vinkeveen op zoek naar een gitarist, die samen met de andere comboleden het koor wil begeleiden. Het combo bestaat uit twee accordeonisten, toetsenist, kleine trom en grote trom. We repeteren eens in de twee weken in Vinkeveen en treden regelmatig op in verzorgingshuizen, op verjaardagen, festivals en openbare … meer »

Leo Blom

Enthousiaste muzikanten gezocht (percussionist/gitarist/multi-instrumentalist)

Gitarist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 254x bekeken

Wie zijn wij? - Sam (Singer-Songwriter/Pianist, 39 jaar) en Dolf (Bassist/Gitarist, 38 jaar) - Wij spelen door Sam geschreven liedjes - We zijn sinds een paar weken samen muziek aan het maken - Stijl: Singer-songwriter / pop (zowel Engels als Nederlands) - Daarnaast hebben we een aantal kinderliedjes waar we aan willen werken Wat zoeken wij? - enthousiaste muzikanten (percussionist/gitarist/multi-instrumentalist) … meer »

Dolf en Sam

Gitarist - Don't Doubt tribute band

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 474x bekeken

Gitarist - Don't Doubt tribute bandWij zijn opzoek naar een gedreven, enthousiaste, ervaren Gitarist om onze band weer compleet te maken. Heb je hierbij ook nog een zangstem is dat absoluut een plus (voor het vele koorwerk). We zijn een band met ervaren muzikanten, ook staan er optredens in de agenda voor binnen en buitenland. snel de No Doubt nummers instuderen is ook een must (setlist van 24 nummers) We repeteren alleen zonodig, … meer »

Muzikantenbank user Lindsey Quint-braatLindsey Quint-braat

Zangeres en drummer zijn op zoek

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 1011x bekeken

Drummer en zangeres zijn op zoek naar bassist en gitarist. Onze band bestaat sinds 2014. We maken eigen werk en doen af en toe een cover. Creativiteit, mooie dingen maken en gedrevenheid in een relaxte sfeer staan bij ons centraal. We beschikken over eigen oefenruimte. Genre: Pop/Rock/Funk Benieuwd? Bekijk dit eens: https://youtu.be/S9OmKkaT4jk Of onze website: https://lazario.jimdofree.com/

Vincent Bruckmann