Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw (jazz-) combo zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 117x bekeken

Dit nieuwe (jazz-) combo bestaande uit een contrabassist, gitarist, een zangeres en is op zoek naar een goede tweede (solo-) gitarist(e). Het repertoire bestaat uit 'wereldmuziek', dus denk aan een combinatie van opzwepende (gipsy-) jazz, prachtige ballads, romantische chansons, lekkere swing, stuwende bossa's, uitdagende latin en uiterst herkenbare Realbook standards. Beheers je je instrument en … meer »

Muzikantenbank user Jeroen HeijneJeroen Heijne

22AD zoekt Solo gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 195x bekeken

Onze solo gitarist gaat begin 2019 verhuizen en daarom zoeken we per direct een goeie vervanger! In augustus hebben we twee tracks in de studio opgenomen die begin 2019 uit zullen komen op Spotify en andere platforms uiteraard met videoclip. We repeteren ongeveer 1 keer per week en streven er naar om minimaal 1 keer maand op te treden. Ons eerste volgende optreden is op 15 december in Gouda. Check … meer »

Dirk Krijgsman

Maidstone zoekt nieuwe gitariste!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 135x bekeken

Wij zijn Maidstone, een all-girl hardrock band uit de omgeving Soest/Utrecht. We spelen voornamelijk eigen werk met zo hier en daar een cover, denk aan Black sabbath, White snake of Queen. We zijn momenteel de laatste hand aan het leggen aan ons nieuwe album en zouden graag weer snel het podium op gaan om dit te promoten. Om onze band weer compleet te maken zijn we daarom opzoek naar een nieuwe … meer »

Judith Overbosch

Startende Melissa Etheridge Tribute Band zoekt gitarist ( solo en evt 12-string) en toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 170x bekeken

Wij (3 leden uit een bestaande band) hebben het plan opgevat om een ME tribute band op te richten. Ik ben Inge, zangeres en gitarist Ovation Celebrity, Er is Hans, drummer en er is Ben, Bassist. We zoeken een sologitarist(e) en een toetsenist(e) om ons team compleet te maken. Wij spelen in de regio Woerden en hebben een oefenruimte in Woerden. De bedoeling is om te oefenen op maximaal 30 nummers … meer »

Muzikantenbank user Inge RoodeInge Roode

2 solo/slag gitaristen voor INDUSTRIAL band.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 187x bekeken

Gezocht 2 ervaren enthousiaste solo/slag gitaristen gevraagd voor INDUSTRIAL- band. Stijlindicatie/combinatie Depeche,Muse,Rammstein,Eisbrecher met engelse en/of nederlandse teksten. Omgeving Midden Nederland. Bereid zijn regelmatig met FULL-PA en/of EAR TO EAR te repeteren. Hopelijk tot spoedig.

sjoef

Akoestisch Mobiel Trio zoekt Gitarist/Zanger

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 235x bekeken

Omdat onze `Nestor` Hanno nu dan toch een stapje terug gaat doen, maar voorlopig wel beschikbaar blijft, zijn wij , professioneel redelijk veel spelend mobiel akoestisch trio, op zoek naar een nieuw bandlid. We zoeken een gitarist/zanger die bereid is regelmatig te repeteren. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit het midden van het land. Zie je hierin een uitdaging, denk je dat het bij jou past ? … meer »

Erwin Meijdam