Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goede sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 113x bekeken

Ben bezig een nieuwe band te starten: een tribute band van Grand Funk Railroad. Uitgangspunt is de dubbel lp 'Caught in the act'. Moet je maar eens luisteren. Het is een project. Bedoeling is die integraal op het podium te brengen. Ambitieniveau is vrij hoog, het is ook geen kinderachtige muziek. Repetitie is als we starten elke week op woensdag, tot het er goed inzit (half jaar?) dan minder repetitie … meer »

Wim Klever

22AD heeft ruimte voor een lead guitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 149x bekeken

Onze lead guitarist gaat verhuizen en daarom komt er een plek vrij voor nieuw talent! Afgelopen augustus hebben we twee tracks in de studio opgenomen. Onze eerste single staat inmiddels online: https://open.spotify.com/album/4mksoQwZXSp59X0iEVC17D?si=layegu4DT_OnqE5cOXjw7A We repeteren ongeveer 1 keer per week en streven er naar om minimaal 1 keer maand op te treden. Ons eerste volgende optreden … meer »

Dirk Krijgsman

Gitarist en zangeres van opstartende rock band zijn op zoek naar een drummer,een bassist en een gitarist

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 383x bekeken

Hoi! Wij (Peter en Rebecca),zijn op zoek naar bandleden om een nieuwe Rock band in Utrecht op te starten. Wij willen beginnen als rock /alternative/ britrock coverband met als doel uiteindelijk ook eigen nummers te schrijven en regelmatig optredens te hebben. De droom is het om met onze muziek geld te verdienen. Ben jij bassist,gitarist of drummer en kan jij je vinden in volgende bands: Muse,Queens … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Heavy sludge metalband Deformus zoekt per direct een leadgitarist/bassist!

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 149x bekeken

Heavy sludge metalband Deformus zoekt per direct een leadgitarist/bassist!Heavy sludge metalband Deformus zoekt per direct een leadgitarist en/of bassist! Wij maken metal die niet in 1 hokje te plaatsen is en willen zo snel mogelijk weer up en running zijn. Check onze muziek en wie we zijn op www.facebook.com/deformus en stuur ons dan bij interesse een bericht of mail naar rpost234@*****.com Wat wij vragen is lekker kunnen spelen, in bezit zijn van eigen gear, rijbewijs, … meer »

Remco Post

Leden voor een metalband gezocht (Bassist, gitarist en drummer)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 267x bekeken

Leden voor een metalband gezocht (Bassist, gitarist en drummer)Hallo, Ik ben Bas Pellikaan en ik ben op zoek naar leden voor een metalband in de stijl van Tremonti, alter bridge, Avenged Sevenfold, slipknot en machine head. Ik wil eem gemotiveerde groep van eigenzinnige muzikanten die dit head on willen aanpakken. Zelf ben ik 18 jaar, maar het kan me geen reet schelen hoe oud jij bent, als je maar goed genoeg speelt hahahahah. Je kan mijn zelfgeschreven nummers … meer »

Muzikantenbank user Bas PellikaanBas Pellikaan

Rock/Indie/BritRock Band gronden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 409x bekeken

Hoi, Ik ben Rebecca, 32 en ik ben op zoek naar een bassist, een drummer en een gitarist. De voorkeur ligt bij mannen. Ik zelf zing en wil graag een nieuwe band opstarten. Het doel zal zijn om straks ook eigen muziek te schrijven, maar ik zou graag willen starten met covers van bijv. Muse, The black keys, My chemical romance, Arctic Monkeys, Noel Gallagher (binnen de genoemde genres mag het heel breed … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski