Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 65x bekeken

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!Ben jij ook klaar met deze absurde en levenloze wereld waarin we moeten verbergen wie we echt zijn? Ben jij er klaar voor om hier met muziek keihard tegenin te gaan? Ik ben een drummer/bassist die hoog nodig een nieuwe band met nieuwe muziek wil starten om mensen weer oprechte ENERGIE te geven!!! We kunnen alle kanten op, maar denk richting tegenwoordige punkrock van bijvoorbeeld IDLES, Gurriers, Bad … meer »

Remi

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 102x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Check onze muziek en laat weten of je zou willen spelen! We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste geval naar Oproerkraaiers Blind date, deaf date, your fate. Dat is ons album. https://open.spotify.com/album/0danUh2ER8cM2FLC2QCzbM?si=4u6mfK2BReCEgZlH6UZ5Yg

Wouter Bisschop

Energieke gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Doorstartende feestband bestaand uit 2 zangeressen, bassist, drummer/zanger is op zoek naar een energieke allround gitarist. Geen broodspeler, maar een bandlid. Het repertoire bestaat uit snel afwisselende medleys, met de hits van toen tot nu, foute meezingers en guilty pleasures. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal.

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 135x bekeken

Hi, ik ben op zoek naar een gitarist voor een rock/pop band die ook wil werken aan eigen nummers. Ben je creatief, vaardig op de gitaar en ben je 20+? Stuur mij dan een bericht!

Muzikantenbank user Annette NiessenAnnette Niessen

Oproerkraaiers zoekt 2de gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 207x bekeken

Oproerkraaiers zoekt 2de gitaristOproerkraaiers uit Utrecht zoekt een 2de gitarist! We maken metal, met hardcore, metalcore en nu metal invloeden. Denk aan lekker groovende metal deuntjes met onzinnige teskten ook wel te omschrijven als feestmetal. Laat het ons weten als je met ons wil gaan optreden want dat is wat we vooral willen gaan doen. Check onze muziek op spotify en/of youtube. Heb jij zin om live met ons te gaan knallen … meer »

Wouter Bisschop

VROUWLIJKE bassist en gitarist gezocht! Vanaf 16 jr, utrecht

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 244x bekeken

Hoi! Ik zou heel graag een band met vrouwelijke leden willen starten! Zelf ben ik 17, dus leuk als er mensen van rond deze leeftijd reageren. Ik ben zangeres, en vind het leuk om zelf muziek te schrijven. Natuurlijk kunnen we ook wat covers doen. Ik sta open voor bijna alle stijlen muziek, maar heb best een zachte wat hogere stem, dus dingen als metal kan lastig zijn. Stuur me een berichtje bij … meer »

Flora van Meeteren

Depeche Mode Tribute zoekt gitarist / backing vocals

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 299x bekeken

Heb jij een klik met Depeche Mode? We hebben op dit moment al waanzinnige bezetting en zijn alleen nog op zoek naar een gitarist welke ook Martin Gore backing vocals kan zingen! De huidige bezetting bestaat uit dijk van een zanger, retestrakke drummert en toetsen-tovenaar met state of the art Synth arsenaal. Dit alles ondersteund door high-tec in-ear systeem. We streven ernaar om de nummers met … meer »

Violator

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 686x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze facebookpagina! … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten

Oproerkraaiers zoekt drummer en gitaristen voor feestmetal

Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 500x bekeken

Oproerkraaiers zoekt drummer en gitaristen voor feestmetalOproerkraaiers bestaat uit Sean Maia (Disquiet) en Wouter Bisschop (ex-Kamikaze) op zang en Erik van de Kar (ex-Shuriken) op basgitaar. We maken groovende metal met hardcore invloeden met grappige en onzinnige teksten over de dingen des levens zoals zuipen, slecht weer, meneer van Zeggenstein en een gebrek aan wc papier op momenten waar wc papier absoluut cruciaal is. We hebben net ons eerste album … meer »

Wouter Bisschop