Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist voor bluesrockband gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een bluesrock band met ervaren muzikanten. Wij (zanger/gitarist, bassist en drummer) zijn op zoek naar een ervaren gitarist (slag/solo). Zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Met de huidige bezetting zijn wij 10 maanden bezig en hebben nu 25 nummers op de playlist staan. Wij oefenen gemiddeld 1x per week in een prima eigen oefenruimte in … meer »

Muzikantenbank user Bluez BabysBluez Babys

Solo/shredder gezocht voor metalband

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 304x bekeken

Solo/shredder gezocht voor metalbandHallo solo/shred gitaristen. Ben jij opzoek naar een leuke metalband uit Houten dan heb ik een plek voor jou. Wij zijn The Darkness Within en we staan uit: Ron als drummer Thomas als bassist Rex als zanger/grunter/growls Rythm gitarist Jesse. We maken voornamelijk eigen muziek en doen af en toe een cover om op te warmen. De nummers die we spelen zijn: Creeping death - Metallica Ora … meer »

Muzikantenbank user jesse hooijmansjesse hooijmans

Stream of passion coverband zoekt muziekanten

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 200x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Stephanie (26 jaar), woonachtig in Utrecht en zing al rond de 4 jaar (volg ook nog vocalcoaching). Ik ben op zoek naar een gitarist en toetsenist die samen met mij (en de bassist en drummer) een Stream of Passion coverband willen oprichten (het liefst in de buurt van Utrecht). Ben je ook een muziek "monster", kijk je terug naar "nostalgia" en wil je spelen "out in the real … meer »

Muzikantenbank user Stephanie RoelandStephanie Roeland

Bassist / Gitarist zoekt leden voor Rockband omgeving Utrecht

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 400x bekeken

Beste allemaal, ik zoek muzikanten om een Live Rockband te beginnen. Toen ik een stuk jonger was heb ik jaren in kroegbands gespeeld. Maar dan komen werk, relatie en kinderen. Nu ik deze fase heb afgesloten begint het weer te kriebelen. Ik ben ooit begonnen als bassist/zanger maar heb me afgelopen jaren meer toegelegd op gitaar en toetsen. Ik vind het prima om weer bas te spelen, maar zou het leuk … meer »

Alexander Mossel

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 184x bekeken

Door het overlijden van onze gitarist, is Shanty en zeemanskoor de Turfschippers uit Vinkeveen op zoek naar een gitarist, die samen met de andere comboleden het koor wil begeleiden. Het combo bestaat uit twee accordeonisten, toetsenist, kleine trom en grote trom. We repeteren eens in de twee weken in Vinkeveen en treden regelmatig op in verzorgingshuizen, op verjaardagen, festivals en openbare … meer »

Leo Blom

Gitariste en toetsenisten gezocht voor nieuwe meiden soulband

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 307x bekeken

Lekker samen muziek maken! Heel veel plezier hebben! .... en natuurlijk toewerken naar optredens. We richten ons op oude soulmuziek. Al mogen Amy en Joss natuurlijk ook best meedoen 😉. Onze band in wording bestaat nu uit leadvocals, 2 x backing vocals, 2 x sax, bas en drums. We zijn allemaal 50+ en hebben samen meer dan 200 jaar muziekervaring. Virtuositeit geen must.Ritmisch zijn … meer »

Muzikantenbank user Yvonne Couprie-NoordijkYvonne Couprie-Noordijk